#jangancakapakaktakpayung Instagram Photos & Videos

jangancakapakaktakpayung - 53.5k posts

    Nie sis nak share barang baik.. Jgn ckp hakak tak payung.. Lipstick sobella nie best giler tau dak... Secalit je kat bibir trus jatuh hati, dah lah bau mcm gula2, korang kalau rasa nak keyakinan tinggi bole lah pakai lipstik sobella code partner in crime nie.. Serius jatuh hati dah nie 😍❤️ Nak oder korang dm jer @saffika_fadil

#jangancakapakaktakpayung
#sobella

    Nie sis nak share barang baik.. Jgn ckp hakak tak payung.. Lipstick sobella nie best giler tau dak... Secalit je kat bibir trus jatuh hati, dah lah bau mcm gula2, korang kalau rasa nak keyakinan tinggi bole lah pakai lipstik sobella code partner in crime nie.. Serius jatuh hati dah nie 😍❤️ Nak oder korang dm jer @saffika_fadil

    #jangancakapakaktakpayung
    #sobella

    18 1 23 August, 2019

Top #jangancakapakaktakpayung posts