#janganckpakaktakpayung Instagram Photos & Videos

janganckpakaktakpayung - 178 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #janganckpakaktakpayung and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
183 hours
Average like
7.7
Average comment
0.8
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Kek milo kukus in the house..
Sedap tak terkata..
Melayan tekak mak buyung..
.
.
Bahan A
1 cawan milo
1 cawan susu cair
1 cawan minyak masak
1/2 cawan susu pekat
.
.
Bahan B
1 1/2 cawan tepung gandum ( di ayak )
1 sk serbuk bikarbonat
1 sk serbuk penaik
.
.
Bahan C
3 biji telur
1 sk esen vanilla
.
.
Langkah- langkah :
1) campurkan semua bahan A dlm periuk dan kacau sehingga sebati dgn keadaan api sederhana..Bila dah sebati tutup api dan biarkan sejuk seketika.
2) sementara tgu bahan A sejuk sedikit, dlm bekas lain pecahkan 3 biji telur dan ltk esen vanilla ( spt di bahan C ) .kepuk sehingga kembang yer.Selepas selesai kepuk, campurkan kedlm bahan A yg telah disejukkan td dan kacau.
3) Selepas itu, masukkan pula bahan B ke dlm acuan bahan A dan bahan C td, kemudian kacau sehingga sebati..
4) Kemudian sapu loyang dgn marjerin sbb xnk nanti acuan melekat.lagipon sng ckit nak tanggalkan bile dh masak..
5) Selepas dh sapu dgn marjerin, tuang acuan td ke dlm bekas / loyang tersebut. Jgn lpe sblm buat semua ni, korg pnskan dulu air utk kukus ye.so sng lah nt air dh tersedia ble acuan kek dh siap.
6) Bile air dh menggelegak, blhlah letakkan acuan kek td ke dlm bekas pengukus tu dan kukus paling lama sejam..Kalo nk thu kek tu dh masak blm, korg try cucuk dgn garfu.Kalo x melekat tu maknanya dh masak lah..
.
.
tips ; sila tutup bks loyang tu dgn aluminium foil ye sb xnak bg air wap tu masuk dlm kek, nt kek korg x menjadi ler..ni tips penting ye, jgn abaikan..
Sementara tgu kek masak jom kita buat topping dia plak.
.
.
Topping - 1 cawan milo
- 2 sb minyak masak
- 3 sb air - 1/2 cawan susu pekat
.
.
Campur semua bahan tu..masak secara double boiler yer..Agak2 dh berkilat blh la tutup api..
.
.
7) Bila dh masak kek milo kukus tu sejukkan terlebih dahulu..Bila dh sejuk ckit, terbalikkan kek tersebut lps tu baru ltk topping yer..Lepas tu blh la hias nk ltk coklat rice ke ape ker.

#aqmarsukamasak
#semuaorangbolehmasak
#tapi
#nakdapatsedapituyangsusah
#minumpetang
#kekmilokukus
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung

Kek milo kukus in the house..
Sedap tak terkata..
Melayan tekak mak buyung..
.
.
Bahan A
1 cawan milo
1 cawan susu cair
1 cawan minyak masak
1/2 cawan susu pekat
.
.
Bahan B
1 1/2 cawan tepung gandum ( di ayak )
1 sk serbuk bikarbonat
1 sk serbuk penaik
.
.
Bahan C
3 biji telur
1 sk esen vanilla
.
.
Langkah- langkah :
1) campurkan semua bahan A dlm periuk dan kacau sehingga sebati dgn keadaan api sederhana..Bila dah sebati tutup api dan biarkan sejuk seketika.
2) sementara tgu bahan A sejuk sedikit, dlm bekas lain pecahkan 3 biji telur dan ltk esen vanilla ( spt di bahan C ) .kepuk sehingga kembang yer.Selepas selesai kepuk, campurkan kedlm bahan A yg telah disejukkan td dan kacau.
3) Selepas itu, masukkan pula bahan B ke dlm acuan bahan A dan bahan C td, kemudian kacau sehingga sebati..
4) Kemudian sapu loyang dgn marjerin sbb xnk nanti acuan melekat.lagipon sng ckit nak tanggalkan bile dh masak..
5) Selepas dh sapu dgn marjerin, tuang acuan td ke dlm bekas / loyang tersebut. Jgn lpe sblm buat semua ni, korg pnskan dulu air utk kukus ye.so sng lah nt air dh tersedia ble acuan kek dh siap.
6) Bile air dh menggelegak, blhlah letakkan acuan kek td ke dlm bekas pengukus tu dan kukus paling lama sejam..Kalo nk thu kek tu dh masak blm, korg try cucuk dgn garfu.Kalo x melekat tu maknanya dh masak lah..
.
.
tips ; sila tutup bks loyang tu dgn aluminium foil ye sb xnak bg air wap tu masuk dlm kek, nt kek korg x menjadi ler..ni tips penting ye, jgn abaikan..
Sementara tgu kek masak jom kita buat topping dia plak.
.
.
Topping - 1 cawan milo
- 2 sb minyak masak
- 3 sb air - 1/2 cawan susu pekat
.
.
Campur semua bahan tu..masak secara double boiler yer..Agak2 dh berkilat blh la tutup api..
.
.
7) Bila dh masak kek milo kukus tu sejukkan terlebih dahulu..Bila dh sejuk ckit, terbalikkan kek tersebut lps tu baru ltk topping yer..Lepas tu blh la hias nk ltk coklat rice ke ape ker.

#aqmarsukamasak
#semuaorangbolehmasak
#tapi
#nakdapatsedapituyangsusah
#minumpetang
#kekmilokukus
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
8 0 5 September, 2019

Young & Glow Foundation berbentuk EXCLUSIVE uolls 😍 dan setaraf INTERNATIONAL Brands 😱.
.
Formulasi yg sungguh unggul hingga membuat tekstur sangat ringan & sangat mudah dipakai.
.
Kandungan UTAMA dlm Y&G ni ialah ARGAN OIL.
Salah satu kegunaan ARGAN OIL yg paling biasa adalah sebagai losyen pelembab. Sebagai minyak semula jadi, ia menghidrat, melembutkan dan melindungi kulit.
.
Selain melembab kan kulit, ia jugak mengurangkan garis kedutan n jugak berfungsi sebagai ANTI - PENUAAN.
Bila da sedia di muka, ia makin awesome, makin glowing n sentiasa nampak muda. In shaa Allah.
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing bersama.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin
#singapore

Young & Glow Foundation berbentuk EXCLUSIVE uolls 😍 dan setaraf INTERNATIONAL Brands 😱.
.
Formulasi yg sungguh unggul hingga membuat tekstur sangat ringan & sangat mudah dipakai.
.
Kandungan UTAMA dlm Y&G ni ialah ARGAN OIL.
Salah satu kegunaan ARGAN OIL yg paling biasa adalah sebagai losyen pelembab. Sebagai minyak semula jadi, ia menghidrat, melembutkan dan melindungi kulit.
.
Selain melembab kan kulit, ia jugak mengurangkan garis kedutan n jugak berfungsi sebagai ANTI - PENUAAN.
Bila da sedia di muka, ia makin awesome, makin glowing n sentiasa nampak muda. In shaa Allah.
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing bersama. 
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz 
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin
#singapore
3 0 28 August, 2019

Happy Monday everyone 🔥 Have a nice day 😍😍 Wash your face with bougas beauty cleanser 🤗 Get a good and healthy skin from now on 😘

Click link on my bio 🔥

#teamnaddyf
#teamfarhanzaman
#meletop
#runnerkosmetikanda
#ernibougas
#elfiraloy
#muamalaysia
#healthyskin
#janganckpakaktakpayung

Happy Monday everyone 🔥 Have a nice day 😍😍 Wash your face with bougas beauty cleanser 🤗 Get a good and healthy skin from now on 😘

Click link on my bio 🔥

#teamnaddyf
#teamfarhanzaman 
#meletop 
#runnerkosmetikanda 
#ernibougas 
#elfiraloy 
#muamalaysia 
#healthyskin 
#janganckpakaktakpayung
12 0 5 August, 2019

Tekstur #YoungAndGlowFoundation ini tidak berminyak atau melekit dan ianya sangat smooth apabila anda mula sapu di atas permukaan kulit muka anda.
Ianya juga mudah untuk ditanggalkan (dengan menggunakan make up cleanser).
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing.. Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#wedding
#pengantin

Tekstur #YoungAndGlowFoundation ini tidak berminyak atau melekit dan ianya sangat smooth apabila anda mula sapu di atas permukaan kulit muka anda.
Ianya juga mudah untuk ditanggalkan (dengan menggunakan make up cleanser).
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing.. Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz 
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#wedding
#pengantin
11 0 12 hours ago

Tekstur #YoungAndGlowFoundation ini tidak berminyak atau melekit dan ianya sangat smooth apabila anda mula sapu di atas permukaan kulit muka anda.
Ianya juga mudah untuk ditanggalkan (dengan menggunakan make up cleanser).
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing, Raya ni.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin .

Tekstur #YoungAndGlowFoundation ini tidak berminyak atau melekit dan ianya sangat smooth apabila anda mula sapu di atas permukaan kulit muka anda.
Ianya juga mudah untuk ditanggalkan (dengan menggunakan make up cleanser).
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing, Raya ni.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz 
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin .
16 0 15 April, 2019

Foundation Young & Glow ini tidak melekit atau berminyak serta mengandungi bahan/kandungan yang tidak berbahaya.
.
Kandungan utama dlm Y & G Foundation ini ialah :.
✔️Minyak Argan.
✔️ Biji Aprikot.
✔️ Vitamin C dan E.
✔️ SPF45.
✔️ Serum.
.
Boleh membantu untuk merawat kulit atau mengurangkan jeragat serta memudarkan parut.
.
Jom glowing, Raya ni.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin .

Foundation Young & Glow ini tidak melekit atau berminyak serta mengandungi bahan/kandungan yang tidak berbahaya.
.
Kandungan utama dlm Y & G Foundation ini ialah :.
✔️Minyak Argan.
✔️ Biji Aprikot.
✔️ Vitamin C dan E.
✔️ SPF45.
✔️ Serum.
.
Boleh membantu untuk merawat kulit atau mengurangkan jeragat serta memudarkan parut.
.
Jom glowing, Raya ni.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz 
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin .
11 0 15 April, 2019

.
~ PROSES PEELING ~ INFO PENTING ~
.
Hanya dalam masa 14 hari saja.. Uolls akan nampak hasil nya.. Muka akan menjadi licin, bersih dan sihat...
.
Jng risau... Proses Peeling ni mmg amik masa sikit utk nmpk CANTIK... Takde skincare yg MAGIC, kita pakai tu jam, tu jam jugak WOW kn!!!
.
So Uolls baca dan paham kn info yg Sis upload dibawah ok...
.
Lepas treatment 14 hari ni...
.
Muka Confirm MELETOP... .
DM/WHATSAPP
📞 87495869
❤️ NASHA .
#teraskincare_singapore
#teamteramalaysia
#janganckpakaktakpayung
#teraskincare
#terafamily
#teamIH
#kasijadi

.
~ PROSES PEELING ~ INFO PENTING ~
. 
Hanya dalam masa 14 hari saja.. Uolls akan nampak hasil nya.. Muka akan menjadi licin, bersih dan sihat...
. 
Jng risau... Proses Peeling ni mmg amik masa sikit utk nmpk CANTIK... Takde skincare yg MAGIC, kita pakai tu jam, tu jam jugak WOW kn!!!
. 
So Uolls baca dan paham kn info yg Sis upload dibawah ok...
. 
Lepas treatment 14 hari ni...
. 
Muka Confirm MELETOP... . 
DM/WHATSAPP
📞 87495869
❤️ NASHA .
#teraskincare_singapore
#teamteramalaysia
#janganckpakaktakpayung
#teraskincare
#terafamily
#teamIH
#kasijadi
6 0 8 March, 2019

.
❤️ ~TERA SKINCARE~ ❤️
.
Alhamdullilahh sekejap je tera dah dikenali ramai dari semenanjung malaysia dah pun sampai ke Singapore dan Indonesia! Tak payah tanya kenapa pantas sangat merebak Tera ni kalau bukan sebab produk menjadi teruk!! .
.
KELEBIHAN TERASKINCARE
—————————————-
-Mencerahkan kulit -Mengecilkan pori
-Melambatkan penuaan
-Menganjalkan kulit
-Mencegah kulit kering
-Menghapuskan jerawat
-Memudarkan jeragat
-Menanggalkan kulit mati
-Merangsang kulit baru -Melindungi sinar UV .
.
Semua TERA mampu buat, janji u olls konsisten guna seminggu!
.
Dptkan set korang dgn saya.
.
DM/WHATSAPP
📞 87495869 ❤️ Nasha
.
#teraskincare_singapore
#teamteramalaysia
#janganckpakaktakpayung
#teraskincare
#terafamily
#teamIH

.
❤️ ~TERA SKINCARE~ ❤️
. 
Alhamdullilahh sekejap je tera dah dikenali ramai dari semenanjung malaysia dah pun sampai ke Singapore dan Indonesia! Tak payah tanya kenapa pantas sangat merebak Tera ni kalau bukan sebab produk menjadi teruk!! .
.
KELEBIHAN TERASKINCARE
—————————————-
-Mencerahkan kulit -Mengecilkan pori
-Melambatkan penuaan
-Menganjalkan kulit
-Mencegah kulit kering
-Menghapuskan jerawat
-Memudarkan jeragat
-Menanggalkan  kulit mati
-Merangsang kulit baru -Melindungi sinar UV .
.
Semua TERA mampu buat, janji u olls konsisten guna seminggu!
.
Dptkan set korang dgn saya.
. 
DM/WHATSAPP
📞 87495869 ❤️ Nasha
.
#teraskincare_singapore
#teamteramalaysia
#janganckpakaktakpayung
#teraskincare
#terafamily
#teamIH
5 2 6 March, 2019

Kaz Mohd:
Alhamdullilahh sekejap je tera dah dikenali ramai dari semenanjung malaysia dah pun sampai ke Singapore dan Indonesia! Tak payah tanya kenapa pantas sangat merebak Tera ni kalau bukan sebab produk menjadi teruk!! .
.
KELEBIHAN TERASKINCARE
—————————————-
-Mencerahkan kulit -Mengecilkan pori
-Melambatkan penuaan
-Menganjalkan kulit
-Mencegah kulit kering
-Menghapuskan jerawat
-Memudarkan jeragat
-Menanggalkan kulit mati
-Merangsang kulit baru -Melindungi sinar UV .
.
Semua TERA mampu buat, janji u olls konsisten guna seminggu!
.
Dptkan set korang dgn saya.

http://www.wasap.my/6587524463 💖💖 Kaz.
.
#teraskincare_singapore
#teamteramalaysia
#janganckpakaktakpayung
#teraskincare
#terafamily
#teamIH

Kaz Mohd:
Alhamdullilahh sekejap je tera dah dikenali ramai dari semenanjung malaysia dah pun sampai ke Singapore dan Indonesia! Tak payah tanya kenapa pantas sangat merebak Tera ni kalau bukan sebab produk menjadi teruk!! .
.
KELEBIHAN TERASKINCARE
—————————————-
-Mencerahkan kulit -Mengecilkan pori
-Melambatkan penuaan
-Menganjalkan kulit
-Mencegah kulit kering
-Menghapuskan jerawat
-Memudarkan jeragat
-Menanggalkan  kulit mati
-Merangsang kulit baru -Melindungi sinar UV .
.
Semua TERA mampu buat, janji u olls konsisten guna seminggu!
.
Dptkan set korang dgn saya.

http://www.wasap.my/6587524463 💖💖 Kaz.
.
#teraskincare_singapore
#teamteramalaysia
#janganckpakaktakpayung
#teraskincare
#terafamily
#teamIH
2 0 27 February, 2019
RK LOCI / BIJI SAWI PADU 
2.86g/27.5cm
2.81g/27.5cm
2.86g/26.5cm
. 
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels
4 0 15 February, 2019

Puas hati ooo dapat CINCIN LINTAH 1cm yg tebal ni..
.
Join kutu RM100 dapat dua bentuk dan siap ada baki duit lagi 😘
.
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet

Puas hati ooo dapat CINCIN LINTAH 1cm yg tebal ni..
. 
Join kutu RM100 dapat dua bentuk dan siap ada baki duit lagi 😘
. 
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
3 0 15 February, 2019
CC LINTAH A
. 📍LEBAR 0.8CM
. 🌼1.57G / S11
🌼1.80G / S16
. 
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels
2 0 15 February, 2019

CC LINTAH B
. 📍LEBAR 1CM
. 🌼2.11G / S7
🌼1.95G / S11
🌼2.02G / S13
🌼2.21G / S13
🌼2.20G / S14
.
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels

CC LINTAH B
. 📍LEBAR 1CM
. 🌼2.11G / S7
🌼1.95G / S11
🌼2.02G / S13
🌼2.21G / S13
🌼2.20G / S14
. 
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels
1 0 15 February, 2019

CINCIN LINTAH DAUN
. 📍 LEBAR 0.8CM
. 🌼3.42G / S13
🌼3.48G / S13
🌼3.31G / S14
🌼3.99G / S16
🌼3.53G / S17
🌼3.77G / S17
.
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels

CINCIN LINTAH DAUN
. 📍 LEBAR 0.8CM
. 🌼3.42G / S13
🌼3.48G / S13
🌼3.31G / S14
🌼3.99G / S16
🌼3.53G / S17
🌼3.77G / S17
. 
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels
2 0 15 February, 2019

CINCIN LINTAH 1CM
***************** ⭐4.04G S14
⭐4.04G S18

www.wasap.my/60197004647
www.wasap.my/60197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels

CINCIN LINTAH 1CM
***************** ⭐4.04G S14
⭐4.04G S18

www.wasap.my/60197004647
www.wasap.my/60197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels
2 0 15 February, 2019

CINCIN LINTAH 0.8cm
******************** ⭐1.63G S11 ⭐1.66G S11
⭐1.69G S11
⭐1.64G S11 ⭐1.74G S20
⭐1.77G S20 ⭐1.76G S21
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels

CINCIN LINTAH 0.8cm
******************** ⭐1.63G S11 ⭐1.66G S11
⭐1.69G S11
⭐1.64G S11 ⭐1.74G S20
⭐1.77G S20 ⭐1.76G S21
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels
2 0 15 February, 2019
CINCIN LINTAH CHANEL
LEBAR 1.0CM
.
. 
2.95g/20
.
. 
0197004647
0197004647
#emasbajet
#kedaiemasonline
#aqmaronlineshop
#emas916bajet
#emasmurah
#ampangan
#jb
#kempas
#janganckpakaktakpayung
#cincinemasbajet
#gelangemasbajet
#teamainjewels
2 0 15 February, 2019

Top #janganckpakaktakpayung posts

Cover album Sugarscarf featuring marketing manager , personal assistant & brand owner #kemain 😂 . Till here Miri. Its a wrap ! #sisdahrinduanakdah #taksabarnakbalik #ilovemyteam #PAmasihsingle #janganckpakaktakpayung

Cover album Sugarscarf featuring marketing manager , personal assistant & brand owner  #kemain 😂 . Till here Miri. Its a wrap ! #sisdahrinduanakdah #taksabarnakbalik #ilovemyteam #PAmasihsingle #janganckpakaktakpayung
248 9 28 October, 2018

[PROBIOTIK DRINKS] 📣📣📣📣📣📣📣📣
*FRESHLY MADE FROM LAB*
Gemok? Acne problem? Selalu sakit? Ingin bersihkan usus?
*KOMBUCHA TEA COME TO RESCUE*❗❗❗🍀
.
.

SPECIALITIES OF OUR KOMBUCHA TEA.. 💯% homemade
❌no preservatives
🍶come with cute bottle
😈kills bad bacteria
💶affordable price
✔made from live cultures
✔flavoured & coloured from fruits
✔satisfaction guaranteed! .
.
. *Ayuh dapatkn KOMBUCHA TEA ANDA!* Probiotic Drinks 4 Younger (Made in Bertam) ❗❗
*LIMITED EDITION*
Ps : Due to high demand of our product, the only flavour available is pineapple🍍🍍
.
.
Kami mpp dah cuba sendiri minum air ni and mmg sedap & bagus untuk kesihatan sbb ni air probiotik. .
.
Petang ni ada jual dekat pasar tani uitmpp kat loading bay tu okay, jangan lupa dapatkan di sana ❤️ .
.
.
#janganckpakaktakpayung
#viralkansepertifitnah
#probiotikdrinks
#kombuchatea
#SUPPORTMUSE

[PROBIOTIK DRINKS] 📣📣📣📣📣📣📣📣
*FRESHLY MADE FROM LAB*
Gemok? Acne problem? Selalu sakit? Ingin bersihkan usus?
*KOMBUCHA TEA COME TO RESCUE*❗❗❗🍀
.
.

SPECIALITIES OF OUR KOMBUCHA TEA.. 💯% homemade
❌no preservatives
🍶come with cute bottle
😈kills bad bacteria
💶affordable price
✔made from live cultures
✔flavoured & coloured from fruits
✔satisfaction guaranteed! .
.
. *Ayuh dapatkn KOMBUCHA TEA ANDA!* Probiotic Drinks 4 Younger (Made in Bertam) ❗❗
*LIMITED EDITION*
Ps : Due to high demand of our product, the only flavour available is pineapple🍍🍍
.
.
Kami mpp dah cuba sendiri minum air ni and mmg sedap & bagus untuk kesihatan sbb ni air probiotik. .
.
Petang ni ada jual dekat pasar tani uitmpp kat loading bay tu okay, jangan lupa dapatkan di sana ❤️ .
.
.
#janganckpakaktakpayung
#viralkansepertifitnah
#probiotikdrinks
#kombuchatea
#SUPPORTMUSE
122 1 25 January, 2017

Young & Glow Foundation berbentuk EXCLUSIVE uolls 😍 dan setaraf INTERNATIONAL Brands 😱.
.
Formulasi yg sungguh unggul hingga membuat tekstur sangat ringan & sangat mudah dipakai.
.
Kandungan UTAMA dlm Y&G ni ialah ARGAN OIL.
Salah satu kegunaan ARGAN OIL yg paling biasa adalah sebagai losyen pelembab. Sebagai minyak semula jadi, ia menghidrat, melembutkan dan melindungi kulit.
.
Selain melembab kan kulit, ia jugak mengurangkan garis kedutan n jugak berfungsi sebagai ANTI - PENUAAN.
Bila da sedia di muka, ia makin awesome, makin glowing n sentiasa nampak muda. In shaa Allah.
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing bersama.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin
#singapore

Young & Glow Foundation berbentuk EXCLUSIVE uolls 😍 dan setaraf INTERNATIONAL Brands 😱.
.
Formulasi yg sungguh unggul hingga membuat tekstur sangat ringan & sangat mudah dipakai.
.
Kandungan UTAMA dlm Y&G ni ialah ARGAN OIL.
Salah satu kegunaan ARGAN OIL yg paling biasa adalah sebagai losyen pelembab. Sebagai minyak semula jadi, ia menghidrat, melembutkan dan melindungi kulit.
.
Selain melembab kan kulit, ia jugak mengurangkan garis kedutan n jugak berfungsi sebagai ANTI - PENUAAN.
Bila da sedia di muka, ia makin awesome, makin glowing n sentiasa nampak muda. In shaa Allah.
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing bersama. 
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz 
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin
#singapore
3 0 28 August, 2019

Smthing to share. Fairy Tears Portion from Merve (kinda serum) can be apply day n nite. It's works well on me and smell good too. This is my 3rd bottle n 😍the packaging. Jom la try #janganckpakaktakpayung #iklantanpabayaran #fairytearspotion #merve

Smthing to share. Fairy Tears Portion from Merve (kinda serum) can be apply day n nite. It's works well on me and smell good too. This is my 3rd bottle n 😍the packaging. Jom la try #janganckpakaktakpayung #iklantanpabayaran #fairytearspotion #merve
6 2 1 November, 2016

Tekstur #YoungAndGlowFoundation ini tidak berminyak atau melekit dan ianya sangat smooth apabila anda mula sapu di atas permukaan kulit muka anda.
Ianya juga mudah untuk ditanggalkan (dengan menggunakan make up cleanser).
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing.. Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#wedding
#pengantin

Tekstur #YoungAndGlowFoundation ini tidak berminyak atau melekit dan ianya sangat smooth apabila anda mula sapu di atas permukaan kulit muka anda.
Ianya juga mudah untuk ditanggalkan (dengan menggunakan make up cleanser).
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing.. Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz 
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#wedding
#pengantin
11 0 12 hours ago

Tekstur #YoungAndGlowFoundation ini tidak berminyak atau melekit dan ianya sangat smooth apabila anda mula sapu di atas permukaan kulit muka anda.
Ianya juga mudah untuk ditanggalkan (dengan menggunakan make up cleanser).
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing, Raya ni.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin .

Tekstur #YoungAndGlowFoundation ini tidak berminyak atau melekit dan ianya sangat smooth apabila anda mula sapu di atas permukaan kulit muka anda.
Ianya juga mudah untuk ditanggalkan (dengan menggunakan make up cleanser).
.
Nak ke nak 🙋‍♀️!!.
Jom glowing, Raya ni.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz 
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin .
16 0 15 April, 2019

Foundation Young & Glow ini tidak melekit atau berminyak serta mengandungi bahan/kandungan yang tidak berbahaya.
.
Kandungan utama dlm Y & G Foundation ini ialah :.
✔️Minyak Argan.
✔️ Biji Aprikot.
✔️ Vitamin C dan E.
✔️ SPF45.
✔️ Serum.
.
Boleh membantu untuk merawat kulit atau mengurangkan jeragat serta memudarkan parut.
.
Jom glowing, Raya ni.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin .

Foundation Young & Glow ini tidak melekit atau berminyak serta mengandungi bahan/kandungan yang tidak berbahaya.
.
Kandungan utama dlm Y & G Foundation ini ialah :.
✔️Minyak Argan.
✔️ Biji Aprikot.
✔️ Vitamin C dan E.
✔️ SPF45.
✔️ Serum.
.
Boleh membantu untuk merawat kulit atau mengurangkan jeragat serta memudarkan parut.
.
Jom glowing, Raya ni.
Dapatkan ia dari saya 💞 Kaz 
Contact /WhatsApp 8752 4463.
.
Stock makin merosot Uolls #janganckpakaktakpayung
.
.
#youngandglow
#makeup
#foundation
#cosmetic
#skincare
#antiaging
#medcoverage
#fullcoverage
#glowingskin
#moisturiser
#sunblock
#spf45
#serum
#multivitamin
#arganoil
#ekstrakpudina
#vitaminc
#vitamine
#halal
#mesrasolat
#takbercapuk
#takberminyak #youngandglowfoundation
#teamanggundara
#cantiksemasaraya
#raya2019
#wedding
#pengantin .
11 0 15 April, 2019