#jannanick Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jannanick and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
2.3
Average comment
0.2
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@liena_rahim Profile picture

@liena_rahim

Nak tahu masa seminit tu lama ke sekejap, cuba anda buat plank.... Seminit tu lama giler gais😅😅....
.
Senaman plank ni sesuai untuk kuatkan otot abdomen pada bahagian perut kita dan senaman plank sesuai dilakukan pada bila² masa dan di mana saja sebab senaman plank ni tak memerlukan kita gunakan sebarang alatan, hanya menggunakan beban bodyweight kita sahaja.... Boleh buat depan tv, dengan anak² dan suami.... Selamat mencuba❤️
.
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #dramasweetdreams #aydajebat #jannanick #syafiqkyle #neelofahijab #misikurus2019 #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #kemaman #terengganu #coaclinarahim

Nak tahu masa seminit tu lama ke sekejap, cuba anda buat plank.... Seminit tu lama giler gais😅😅....
.
Senaman plank ni sesuai untuk kuatkan otot abdomen pada bahagian perut kita dan senaman plank sesuai dilakukan pada bila² masa dan di mana saja sebab senaman plank ni tak memerlukan kita gunakan sebarang alatan, hanya menggunakan beban bodyweight kita sahaja.... Boleh buat depan tv, dengan anak² dan suami.... Selamat mencuba❤️
.
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #dramasweetdreams #aydajebat #jannanick #syafiqkyle #neelofahijab #misikurus2019 #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
 #pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #kemaman #terengganu #coaclinarahim
2 0 10 minutes ago
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

INNER SILANG SATU .
.
Material : Cotton Lycra Japanese ✔ melekap penuh didahi
✔ tidak sakit telinga, ✔ sejuk, lembut, dan selesa ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Silang Satu .
Harga : RM17 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM13
.
To order, whatsapp : +60199403425 // www.wasap.my/60199403425/innersilangbsa
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#neelofa
#fazura
#fattahamin
#jannanick
#noradanish
#farahnabilah
#rozitachewan
#zainsaidin
#errafazira
#abbyabadi
#ritarudaini
#aliffsatar
#sitinordiana
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#elfiraloy
#sufiansuhaimi
#normanhakim
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#setulusikhlas
#positifselalu
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#satukanrasa
#dramasangat
#terapiinstagram
#ajimaura

INNER SILANG SATU .
.
Material : Cotton Lycra Japanese ✔ melekap penuh didahi
✔ tidak sakit telinga, ✔ sejuk, lembut, dan selesa ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Silang Satu .
Harga : RM17 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM13
.
To order, whatsapp : +60199403425 // www.wasap.my/60199403425/innersilangbsa
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#neelofa 
#fazura 
#fattahamin 
#jannanick 
#noradanish 
#farahnabilah 
#rozitachewan 
#zainsaidin 
#errafazira 
#abbyabadi 
#ritarudaini 
#aliffsatar 
#sitinordiana 
#nelydiasenrose 
#uqashasenrose 
#elfiraloy 
#sufiansuhaimi 
#normanhakim 
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#setulusikhlas
#positifselalu
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#satukanrasa
#dramasangat 
#terapiinstagram
#ajimaura
0 0 20 minutes ago
@blouse.cahayayati Profile picture

@blouse.cahayayati

( Swipe Left, Kombo Jimat 3 pcs RM109/PCS) Geng geng Cikgu dan peminat kurung, pastikan koleksi ni jadi milik anda. Cecepat grab sekarang ya. Lambat2 licin nanti. Tiada lagi restockk selepas ini.
.
Kali ni Cikyat persembahkan the FIRST TIME ever kurung yang korang boleh variasikan dengan 3 gaya ni:-
.
❤️Gaya pertama, “plain looks” untuk GAYA SIMPLE tapi cutting yang bagi effect mewah
.
❤️Gaya kedua, boleh match kan dengan cardigan hand pleated. Bukan biasa2 tau. Ini untuk gaya OUTSTANDING yang mana special cardigan ni diberikan PERCUMA
.
❤️Gaya ketiga, boleh juga ikat dgn tali hiasan di bahagian tengah seakan memakai “scarf” yang diberi PERCUMA juga untuk gaya EKSKLUSIF!
.
“Wahh semua ni dengan satu kurung shj tau! Dapat FREE macam2”.
.
❤️FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
.
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.
.
Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
.
❤️POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
.
❤️MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?
.
❤️BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?
.
❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?Tapi...
.
Jom grab sekarang, Harga Promosi Terhad Super Saver Fareena Kurung in Superstyle Cardigan. Stok cepat habiss.
.
❤️Saiz s-xl
Sehelai RM129
Kombo 3 : RM109/pcs
Free postage 1 Malaysia.
.
❤️2xl-5xl
Sehelai RM139
Kombo 3 : Rm119/pcs
Free postage 1 Malaysia
.
.
Jom order sekarang. Cara order:
.
1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik hashtag ini, #LatestCahayayatiFareenaKurung
.
2-Klik Link Ws pada bio utk order (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq.

( Swipe Left, Kombo Jimat 3 pcs RM109/PCS) Geng geng Cikgu dan peminat kurung, pastikan koleksi ni jadi milik anda. Cecepat grab sekarang ya.  Lambat2 licin nanti. Tiada lagi restockk selepas ini.
.
Kali ni Cikyat persembahkan the FIRST TIME ever kurung yang korang boleh variasikan dengan 3 gaya ni:-
.
❤️Gaya pertama, “plain looks” untuk GAYA SIMPLE tapi cutting yang bagi effect mewah
.
❤️Gaya kedua, boleh match kan dengan cardigan hand pleated. Bukan biasa2 tau. Ini untuk gaya OUTSTANDING yang mana special cardigan ni diberikan PERCUMA
.
❤️Gaya ketiga,  boleh juga ikat dgn tali hiasan di bahagian tengah seakan memakai “scarf” yang diberi PERCUMA juga untuk gaya EKSKLUSIF!
.
“Wahh semua ni dengan satu kurung shj tau! Dapat FREE macam2”.
.
❤️FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
.
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.
.
Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
.
❤️POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
.
❤️MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?
.
❤️BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?
.
❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?Tapi...
.
Jom grab sekarang, Harga Promosi Terhad Super Saver Fareena Kurung in Superstyle Cardigan. Stok cepat habiss.
.
❤️Saiz s-xl
Sehelai RM129
Kombo 3 : RM109/pcs
Free postage 1 Malaysia.
.
❤️2xl-5xl
Sehelai RM139
Kombo 3 : Rm119/pcs
Free postage 1 Malaysia
.
.
Jom order sekarang. Cara order:
.
1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik hashtag ini, #LatestCahayayatiFareenaKurung
.
2-Klik Link Ws pada bio utk order (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq.
1 2 23 minutes ago
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

INNER SILANG SATU .
.
Material : Cotton Lycra Japanese ✔ melekap penuh didahi
✔ tidak sakit telinga, ✔ sejuk, lembut, dan selesa ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Silang Satu .
Harga : RM17 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM13
.
To order, whatsapp : +60199403425 // www.wasap.my/60199403425/innersilangbsa
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#neelofa
#fazura
#fattahamin
#jannanick
#noradanish
#farahnabilah
#rozitachewan
#zainsaidin
#errafazira
#abbyabadi
#ritarudaini
#aliffsatar
#sitinordiana
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#elfiraloy
#sufiansuhaimi
#normanhakim
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#setulusikhlas
#positifselalu
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#satukanrasa
#dramasangat
#terapiinstagram
#ajimaura

INNER SILANG SATU .
.
Material : Cotton Lycra Japanese ✔ melekap penuh didahi
✔ tidak sakit telinga, ✔ sejuk, lembut, dan selesa ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Silang Satu .
Harga : RM17 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM13
.
To order, whatsapp : +60199403425 // www.wasap.my/60199403425/innersilangbsa
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#neelofa 
#fazura 
#fattahamin 
#jannanick 
#noradanish 
#farahnabilah 
#rozitachewan 
#zainsaidin 
#errafazira 
#abbyabadi 
#ritarudaini 
#aliffsatar 
#sitinordiana 
#nelydiasenrose 
#uqashasenrose 
#elfiraloy 
#sufiansuhaimi 
#normanhakim 
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#setulusikhlas
#positifselalu
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#satukanrasa
#dramasangat 
#terapiinstagram
#ajimaura
0 0 23 minutes ago
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

INNER SILANG SATU .
.
Material : Cotton Lycra Japanese ✔ melekap penuh didahi
✔ tidak sakit telinga, ✔ sejuk, lembut, dan selesa ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Silang Satu .
Harga : RM17 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM13
.
To order, whatsapp : +60199403425 // www.wasap.my/60199403425/innersilangbsa
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#neelofa
#fazura
#fattahamin
#jannanick
#noradanish
#farahnabilah
#rozitachewan
#zainsaidin
#errafazira
#abbyabadi
#ritarudaini
#aliffsatar
#sitinordiana
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#elfiraloy
#sufiansuhaimi
#normanhakim
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#setulusikhlas
#positifselalu
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#satukanrasa
#dramasangat
#terapiinstagram
#ajimaura

INNER SILANG SATU .
.
Material : Cotton Lycra Japanese ✔ melekap penuh didahi
✔ tidak sakit telinga, ✔ sejuk, lembut, dan selesa ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Silang Satu .
Harga : RM17 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM13
.
To order, whatsapp : +60199403425 // www.wasap.my/60199403425/innersilangbsa
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#neelofa 
#fazura 
#fattahamin 
#jannanick 
#noradanish 
#farahnabilah 
#rozitachewan 
#zainsaidin 
#errafazira 
#abbyabadi 
#ritarudaini 
#aliffsatar 
#sitinordiana 
#nelydiasenrose 
#uqashasenrose 
#elfiraloy 
#sufiansuhaimi 
#normanhakim 
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#setulusikhlas
#positifselalu
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#satukanrasa
#dramasangat 
#terapiinstagram
#ajimaura
0 0 24 minutes ago
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

INNER SILANG SATU .
.
Material : Cotton Lycra Japanese ✔ melekap penuh didahi
✔ tidak sakit telinga, ✔ sejuk, lembut, dan selesa ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Silang Satu .
Harga : RM17 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM13
.
To order, whatsapp : +60199403425 // www.wasap.my/60199403425/innersilangbsa
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#neelofa
#fazura
#fattahamin
#jannanick
#noradanish
#farahnabilah
#rozitachewan
#zainsaidin
#errafazira
#abbyabadi
#ritarudaini
#aliffsatar
#sitinordiana
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#elfiraloy
#sufiansuhaimi
#normanhakim
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#setulusikhlas
#positifselalu
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#satukanrasa
#dramasangat
#terapiinstagram
#ajimaura

INNER SILANG SATU .
.
Material : Cotton Lycra Japanese ✔ melekap penuh didahi
✔ tidak sakit telinga, ✔ sejuk, lembut, dan selesa ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Silang Satu .
Harga : RM17 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM13
.
To order, whatsapp : +60199403425 // www.wasap.my/60199403425/innersilangbsa
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#neelofa 
#fazura 
#fattahamin 
#jannanick 
#noradanish 
#farahnabilah 
#rozitachewan 
#zainsaidin 
#errafazira 
#abbyabadi 
#ritarudaini 
#aliffsatar 
#sitinordiana 
#nelydiasenrose 
#uqashasenrose 
#elfiraloy 
#sufiansuhaimi 
#normanhakim 
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#setulusikhlas
#positifselalu
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#satukanrasa
#dramasangat 
#terapiinstagram
#ajimaura
0 0 24 minutes ago
@nohpah.my Profile picture

@nohpah.my

New stock girls! 😻 POLO SHIRT in de House 💦
.
Stok sangat limited tau. Material baju ni kain cotton sejuk tak panas mcm kain cotton yang lain. Ada lebih kurang 7warna ekin bawak masuk tauu 😚😚
.
HARGA ASAL : RM45
PROMO PRICE : RM39 SAHAJA
.
Material : Cotton
.
Saiz 48/50
Bahu : 19"
Dada : 48/50"
Lubang lengan : 22"
labuh lengan : 23"
punggung : 52"
labuh baju : 30"
.
Whatsapp 01136893965 utk order atau pertanyaan ❤️
.
#sayajualonlinemurah #sayajualblouse #sayajualbaju #plussizeblouse #blouse #palazzopants #pallazomurah #plussizemalaysia #plussizefashion #bazarpaknil #azizanosman #pemborongmalaysia #dressmalaysia #dinnerdress #bajukurungmurah #pallazotulang #pallazomalaysia #plussize #plussizefashion #muslimahfashion #dressmuslimah #muslimahwear #blouseplussizemalaysia #blousexxl #utusancintabuatadam #blousemurah #jannanick #bajukurungplussize #stripblouse #blousejalur #pemborongmalaysia #swapreviewmalaysia

New stock girls! 😻 POLO SHIRT in de House 💦
.
Stok sangat limited tau. Material baju ni kain cotton sejuk tak panas mcm kain cotton yang lain. Ada lebih kurang 7warna ekin bawak masuk tauu 😚😚
.
HARGA ASAL : RM45
PROMO PRICE : RM39 SAHAJA
.
Material : Cotton
.
Saiz 48/50
Bahu : 19"
Dada : 48/50"
Lubang lengan : 22"
labuh lengan : 23"
punggung : 52"
labuh baju : 30"
.
Whatsapp 01136893965 utk order atau pertanyaan ❤️
.
#sayajualonlinemurah #sayajualblouse #sayajualbaju #plussizeblouse #blouse #palazzopants #pallazomurah #plussizemalaysia #plussizefashion #bazarpaknil #azizanosman #pemborongmalaysia #dressmalaysia #dinnerdress #bajukurungmurah #pallazotulang #pallazomalaysia #plussize #plussizefashion #muslimahfashion #dressmuslimah #muslimahwear #blouseplussizemalaysia #blousexxl  #utusancintabuatadam #blousemurah #jannanick #bajukurungplussize #stripblouse #blousejalur #pemborongmalaysia  #swapreviewmalaysia
2 1 25 minutes ago
@blouse.cahayayati Profile picture

@blouse.cahayayati

(Turn on sound, jom dengar) Haiiii, saje nak lalu kat wall korang. Tak ada niat apa pun. Teruja kejap 1 kurung dapat FREE mcm2. Rasa tak berbaloi pulak harga dia jual mcm ni😒
.
Harga mcm tu dah siap dapat 1 baju kurung, 1 cardigan, 1 tali ala scarf dan 1 shawl labuh macam model pakai. .
Super complete!
InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt. Haaa, korang dah order belum?
.
❤️Baju boleh pakai plain atau sarung cardigan
❤️Baju boleh pakai dgn cardigan atau nak ikat tali ala scarft
❤️Shawl labuh bernilai RM 69 tu korang dapat FEEE jer tak pening nak match. Tapi khas untuk yg grab Early Bird Price sahaja!
.
Grab now or Cry Later! Gituhhh. Lambat2 licin nanti.
.
Kenapa wajib ada Fareena Kurung ni?
❤️KAMI BAGI FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
.
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.
.
Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
.
❤️ADA POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
.
❤️MATERIAL SELESA DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?
.
❤️BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?
.
.
Jom grab sekarang Uolls, Harga Promosi Early Bird Fareena Kurung in Superstyle Cardigan. Stok cepat habiss.
.
❤️Saiz s-xl
Sehelai RM129
Kombo 3 : RM109/pcs
Free postage 1 Malaysia.
.
❤️2xl-5xl
Sehelai RM139
Kombo 3 : Rm119/pcs
Free postage 1 Malaysia
.
.
Jom order sekarang. Cara order:
.
1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik hashtag ini, #LatestCahayayatiFareenaKurung
.
2-Klik Link Ws pada bio utk order (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq.

(Turn on sound, jom dengar) Haiiii, saje nak lalu kat wall korang. Tak ada niat apa pun. Teruja kejap 1 kurung dapat FREE mcm2. Rasa tak berbaloi pulak harga dia jual mcm ni😒
.
Harga mcm tu dah siap dapat 1 baju kurung, 1 cardigan, 1 tali ala scarf dan 1 shawl labuh macam model pakai. .
Super complete!
InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt. Haaa, korang dah order belum?
.
❤️Baju boleh pakai plain atau sarung cardigan
❤️Baju boleh pakai dgn cardigan atau nak ikat tali ala scarft
❤️Shawl labuh bernilai RM 69 tu korang dapat FEEE jer tak pening nak match. Tapi khas untuk yg grab Early Bird Price sahaja!
.
Grab now or Cry Later! Gituhhh. Lambat2 licin nanti.
.
Kenapa wajib ada Fareena Kurung ni?
❤️KAMI BAGI FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
.
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.
.
Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
.
❤️ADA POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
.
❤️MATERIAL SELESA DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?
.
❤️BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?
.
.
Jom grab sekarang Uolls, Harga Promosi Early Bird Fareena Kurung in Superstyle Cardigan. Stok cepat habiss.
.
❤️Saiz s-xl
Sehelai RM129
Kombo 3 : RM109/pcs
Free postage 1 Malaysia.
.
❤️2xl-5xl
Sehelai RM139
Kombo 3 : Rm119/pcs
Free postage 1 Malaysia
.
.
Jom order sekarang. Cara order:
.
1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik hashtag ini, #LatestCahayayatiFareenaKurung
.
2-Klik Link Ws pada bio utk order (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq.
4 2 29 minutes ago
@nohpah.my Profile picture

@nohpah.my

New stock girls! 😻 POLO SHIRT in de House 💦
.
Stok sangat limited tau. Material baju ni kain cotton sejuk tak panas mcm kain cotton yang lain. Ada lebih kurang 7warna ekin bawak masuk tauu 😚😚
.
HARGA ASAL : RM45
PROMO PRICE : RM39 SAHAJA
.
Material : Cotton
.
Saiz 48/50
Bahu : 19"
Dada : 48/50"
Lubang lengan : 22"
labuh lengan : 23"
punggung : 52"
labuh baju : 30"
.
Whatsapp 01136893965 utk order atau pertanyaan ❤️
.
#sayajualonlinemurah #sayajualblouse #sayajualbaju #plussizeblouse #blouse #palazzopants #pallazomurah #plussizemalaysia #plussizefashion #bazarpaknil #azizanosman #pemborongmalaysia #dressmalaysia #dinnerdress #bajukurungmurah #pallazotulang #pallazomalaysia #plussize #plussizefashion #muslimahfashion #dressmuslimah #muslimahwear #blouseplussizemalaysia #blousexxl #utusancintabuatadam #blousemurah #jannanick #bajukurungplussize #stripblouse #blousejalur #pemborongmalaysia #swapreviewmalaysia

New stock girls! 😻 POLO SHIRT in de House 💦
.
Stok sangat limited tau. Material baju ni kain cotton sejuk tak panas mcm kain cotton yang lain. Ada lebih kurang 7warna ekin bawak masuk tauu 😚😚
.
HARGA ASAL : RM45
PROMO PRICE : RM39 SAHAJA
.
Material : Cotton
.
Saiz 48/50
Bahu : 19"
Dada : 48/50"
Lubang lengan : 22"
labuh lengan : 23"
punggung : 52"
labuh baju : 30"
.
Whatsapp 01136893965 utk order atau pertanyaan ❤️
.
#sayajualonlinemurah #sayajualblouse #sayajualbaju #plussizeblouse #blouse #palazzopants #pallazomurah #plussizemalaysia #plussizefashion #bazarpaknil #azizanosman #pemborongmalaysia #dressmalaysia #dinnerdress #bajukurungmurah #pallazotulang #pallazomalaysia #plussize #plussizefashion #muslimahfashion #dressmuslimah #muslimahwear #blouseplussizemalaysia #blousexxl  #utusancintabuatadam #blousemurah #jannanick #bajukurungplussize #stripblouse #blousejalur #pemborongmalaysia  #swapreviewmalaysia
4 0 31 minutes ago
@jnfc424 Profile picture

@jnfc424

Semoga ada rezeki kemenangan milik kesayangan kita ❤
.
.
@jannanick
@janna_nicker
@janna_nicker.indo
#Jannanick #JannaMenang
#Jannanickers #Sayangketatsendatpadat
#Abpbh

Cr video to owner

Semoga ada rezeki kemenangan milik kesayangan kita ❤
.
.
@jannanick
@janna_nicker
@janna_nicker.indo
#Jannanick #JannaMenang
#Jannanickers #Sayangketatsendatpadat
#Abpbh

Cr video to owner
11 0 53 minutes ago
@annajannatul878 Profile picture

@annajannatul878

Awak harus rasa bangga dengan diri awak jika menyaksikan sendiri teater Pawaa Isabella ini. Congratulations for Permaisuri Isabella character.. Cc: @sharonj846 Yes cannot move on la amoi..😆 #Repost @sharonj846 (@get_repost)
・・・
Congratulations on bringing so much passion and energy to this character! You did a great job menjiwai watak Permaisuri Abiya Isabella. We're so proud of you ❤️
.
Terima kasih jugak atas peluang yang diberi @jannanick 😘
.
Ada yang masih tak move on lagi ke tu?
.
#pawanaisabella #permaisuriabiyaisabella #jannanick #sayangketatsendatpadat #jnfc846 #jnfc #sharonj #capturingmoments

Awak harus rasa bangga dengan diri awak jika menyaksikan sendiri teater Pawaa Isabella ini. Congratulations for Permaisuri Isabella character.. Cc: @sharonj846 Yes cannot move on la amoi..😆 #Repost @sharonj846 (@get_repost)
・・・
Congratulations on bringing so much passion and energy to this character! You did a great job menjiwai watak Permaisuri Abiya Isabella. We're so proud of you ❤️
.
Terima kasih jugak atas peluang yang diberi @jannanick 😘
.
Ada yang masih tak move on lagi ke tu?
.
#pawanaisabella #permaisuriabiyaisabella #jannanick #sayangketatsendatpadat #jnfc846 #jnfc #sharonj #capturingmoments
14 0 58 minutes ago
@zainab_idi Profile picture

@zainab_idi

Ada keputihan tak? Alaa yg sampai lendir2 tu.. Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau
.
Tolong la jaga aset awak tu.. Bukan nya susah pun consume je PINKLADY..
Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!
.
Cepat whatsapp utk dapatkan pinklady awak dgn harga kasih sayang
Whatsapp 013-7112774
Whatsapp 013-7112774
Whatsapp 013-7112774
.
.
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy

Ada keputihan tak? Alaa yg sampai lendir2 tu.. Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau
.
Tolong la jaga aset awak tu.. Bukan nya susah pun consume je PINKLADY..
Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!
.
Cepat whatsapp  utk dapatkan pinklady awak dgn harga kasih sayang 
Whatsapp 013-7112774
Whatsapp 013-7112774
Whatsapp 013-7112774
.
.
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy
0 0 1 hour ago
@annajannatul878 Profile picture

@annajannatul878

This is why I like her so much... Dia boleh menjiwai watak dari sekeras_keras wanita hingga lemah lembut gemalai pon boleh.. so proud of u JANNA NICK ♥♥♥ #Repost @ayunishahirahr (@get_repost)
・・・
#jannanick
.
Zana #LeftenanZana
Lisa #CariAkuDiSyurga
Riana #BukanCintaAku
Munirah #TokSiah
.
#abpbh32 #artisversatilpopular #pelakontvwanitapopular #pengacaratvpopular

This is why I like her so much... Dia boleh menjiwai watak dari sekeras_keras wanita hingga lemah lembut gemalai pon boleh.. so proud of u JANNA NICK ♥♥♥ #Repost @ayunishahirahr (@get_repost)
・・・
#jannanick
.
Zana #LeftenanZana
Lisa #CariAkuDiSyurga
Riana #BukanCintaAku
Munirah #TokSiah
.
#abpbh32 #artisversatilpopular #pelakontvwanitapopular #pengacaratvpopular
24 2 1 hour ago
@pinklady5684 Profile picture

@pinklady5684

Ada keputihan tak? Alaa yg sampai lendir2 tu.. Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau
.
Tolong la jaga aset awak tu.. Bukan nya susah pun consume je PINKLADY..
Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!
.
Cepat whatsapp utk dapatkan pinklady awak dgn harga kasih sayang
Whatsapp 013-7112774
Whatsapp 013-7112774
Whatsapp 013-7112774
.
.
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy

Ada keputihan tak? Alaa yg sampai lendir2 tu.. Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau
.
Tolong la jaga aset awak tu.. Bukan nya susah pun consume je PINKLADY..
Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!
.
Cepat whatsapp  utk dapatkan pinklady awak dgn harga kasih sayang 
Whatsapp 013-7112774
Whatsapp 013-7112774
Whatsapp 013-7112774
.
.
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy
2 0 1 hour ago

Top #jannanick posts

@hannah.delishaa_ Profile picture

@hannah.delishaa_

Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder.

Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder.
21,326 256 8 September, 2019
@hannah.delishaa_ Profile picture

@hannah.delishaa_

Ada je yang nak menyakat barbie doll uols ni. Kesian kat barbie doll tak uols ? 😂

Ada je yang nak menyakat barbie doll uols ni. Kesian kat barbie doll tak uols ? 😂
2,702 22 1 hour ago
@mf_dania Profile picture

@mf_dania

.
.
Siapakah hero itu yg bakal sis stalk lepas ni?🤪😜😅🙈
.
Hint : B U K A N Z I Z A N😜
.
.
Jangan lupa saksikan📌 .
.
MEGADRAMA SWEET DREAMS✨ .
.
• M A L A M I N I • .
.
• 10 malam •
.
• Astro Ria • Astro Ria HD •
.
.
.
.
.
#mirafilzah #mirafilzah#mirafilzahfans #shawlmirafilzah #galeriariani #galeriarianitutorial #tutorialhijabvideo #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #tv3malaysia #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi
#nonatv3 #nona #lelakikirimantuhan #anugerahmeletopera2019 #ame2019 #miraclegacy #abpbh32 #abpbh32mirafilzah #zizanrazak #remyishak #syafiqkyle #jannanick #meletop #benamir #dramasweetdreams

.
.
Siapakah hero itu yg bakal sis stalk lepas ni?🤪😜😅🙈
.
Hint : B U K A N  Z I Z A N😜
.
.
Jangan lupa saksikan📌 .
.
MEGADRAMA SWEET DREAMS✨ .
.
• M A L A M I N I • .
.
• 10 malam •
.
• Astro Ria • Astro Ria HD •
.
.
.
.
.
#mirafilzah #mirafilzah✨ #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #galeriariani #galeriarianitutorial #tutorialhijabvideo #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #tv3malaysia #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi 
#nonatv3 #nona #lelakikirimantuhan #anugerahmeletopera2019 #ame2019 #miraclegacy #abpbh32 #abpbh32mirafilzah #zizanrazak #remyishak #syafiqkyle #jannanick #meletop #benamir #dramasweetdreams
12,178 267 4 September, 2019
Igs umieaida9 
#syafiqkylez 
#JannaNick 
#PawanaIsabella
557 9 13 hours ago
@jannakyle.lovers Profile picture

@jannakyle.lovers

Nyam nyam😁

Repost @yanacomel.sk1
Korang tengah lapar ke
Nak tengok nie
Bagi bertambah lapar
😆

#syafiqkylez
#JannaNick
#myfave
#pawanaisabella #abpbh32
#ourkesayangan

Nyam nyam😁

Repost @yanacomel.sk1 
Korang tengah lapar ke
Nak tengok nie
Bagi bertambah lapar
😆

#syafiqkylez 
#JannaNick 
#myfave
#pawanaisabella #abpbh32 
#ourkesayangan
549 7 22 hours ago
@hannah.delishaa_ Profile picture

@hannah.delishaa_

Lunch apa ye harini ? Ke tengok barbie doll cantik ni dah kenyang ? 🥰

Lunch apa ye harini ? Ke tengok barbie doll cantik ni dah kenyang ? 🥰
12,856 132 20 September, 2019