#japanamc Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #japanamc and here's what we found interesting.

Inside 13 Posts

Time between posts:
16 hours
Average like
3.3
Average comment
0.1
Posts with video
0/13
Posts with photo
13/13

Hashtag Popularity

@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
5 0 14 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
2 0 14 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
3 1 14 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
3 0 14 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
4 0 14 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
2 0 14 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
5 0 6 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
3 0 6 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
4 0 6 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
2 0 6 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
4 0 6 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.   #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Ayla akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak ayla bantu? Meh pm or whatsapp
.  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
3 0 6 September, 2019

Top #japanamc posts