#jdt Instagram Photos & Videos

jdt - 1.2m posts

    KELEBIHAN DAN KEBAIKAN DETOX PRO 💚🔥
.
🍏Membantu melancarkan sistem pencernaan dan masalah sembelit.
🍏Membantu melegakan demam dengan cepat.
🍏Membantu mengeluarkan toxin dalam badan dengan lebih cepat.
🍏Membantu mempercepatkan penurunan berat badan.
🍏Membantu merawat rheumatism dan arthritis.
🍏Membantu mengurangkan parut dan kedutan pada kulit.
🍏Mendektosifikasi racun dalam tubuh badan manusia.
.
Jangan lupa kunyah Detox Pro before sleep tau 😴💤 -⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jomms Klik Link @trudollyjohor ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Or Whatsapp For More Info ⠀>>> +6 011-1083 8832 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ TAMAN PERLING⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BUKIT INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ DANGA BAY
-
-
#trudolly #trudollybyfazura #jamu #trufitz  #kulitcantik #trufitzbyfazura  #trufitzjohorbahru #putihgebu #fazura #fattzura #jomkurus #jerawat #fattahamin #trudollyjb #letscantik #terbaik #beautytips #codjohorbahru #eatclean #jdt #bazaronline #sayajualonline #agentwanted #bajukebaya #bakarlemak #mirafilzah #trufitzjb #trufitzsg #trudollysingapore  #teamlarisdolly ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    KELEBIHAN DAN KEBAIKAN DETOX PRO 💚🔥
    .
    🍏Membantu melancarkan sistem pencernaan dan masalah sembelit.
    🍏Membantu melegakan demam dengan cepat.
    🍏Membantu mengeluarkan toxin dalam badan dengan lebih cepat.
    🍏Membantu mempercepatkan penurunan berat badan.
    🍏Membantu merawat rheumatism dan arthritis.
    🍏Membantu mengurangkan parut dan kedutan pada kulit.
    🍏Mendektosifikasi racun dalam tubuh badan manusia.
    .
    Jangan lupa kunyah Detox Pro before sleep tau 😴💤 -⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jomms Klik Link @trudollyjohor ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Or Whatsapp For More Info ⠀>>> +6 011-1083 8832 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍-
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ TAMAN PERLING⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BUKIT INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ DANGA BAY
    -
    -
    #trudolly #trudollybyfazura #jamu #trufitz #kulitcantik #trufitzbyfazura #trufitzjohorbahru #putihgebu #fazura #fattzura #jomkurus #jerawat #fattahamin #trudollyjb #letscantik #terbaik #beautytips #codjohorbahru #eatclean #jdt #bazaronline #sayajualonline #agentwanted #bajukebaya #bakarlemak #mirafilzah #trufitzjb #trufitzsg #trudollysingapore #teamlarisdolly ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    5 0 19 hours ago
    👟 VANS SLIP ON CHECKBOARD promosi 🔥
.
💲RM 75sm-RM 80ss
👞 Size: 36 - 44
✅ Grade : copy ori
* DM admin untuk any colour or any size * .
.
. ☀️ Malas nak save number?  Click je LINK di bio
.
. 🚕 Instant order 
1. Screenshot 📸
2. DM IG ni atau Click LINK di bio untuk whatsapp ✉ 
3. Payment process 💷
4. Post terusss lahh 🏍
.

    👟 VANS SLIP ON CHECKBOARD promosi 🔥
    .
    💲RM 75sm-RM 80ss
    👞 Size: 36 - 44
    ✅ Grade : copy ori
    * DM admin untuk any colour or any size * .
    .
    . ☀️ Malas nak save number? Click je LINK di bio
    .
    . 🚕 Instant order
    1. Screenshot 📸
    2. DM IG ni atau Click LINK di bio untuk whatsapp ✉
    3. Payment process 💷
    4. Post terusss lahh 🏍
    .

    5 3 19 hours ago
    #ForSale

2012 PERODUA MYVI SE 1.5 (AUTO) 
#DVD #GPS #FullLoan
#FullLoanAvailable - 1 Careful Owner - Good Condition - Clean Interior - Engine Smooth
- Nice Paint - Fuel Save
- Powerful Engine
- Timing Chain
- Low Maintenance - SE Bodykit with Spoiler
- DVD Screen Player
- Navigation System - Alloy Wheel * Free Service
* Free Polish/Wax
* Free Towing Service Package * Free Tinted Voucher * Warranty Provide 
PRICE: #RM3XXXX (CALL FOR BEST PRICE) ☎️ Please contact us to get more information (Call/WhatsApp/WeChat/Instagram)

016-790 1101 #JJ www.wasap.my/60167901101
016-7117 693 #Vivian www.wasap.my/60167117693 * ON THE ROAD Harga yang PATUT!!!
* Xde bayaran tambahan BANYAK masa deal!!!
* FULL LOAN boleh try!!!
* Blacklist CTOS boleh bincang!!!
* Blacklist Ccriss PTPTN boleh mohon!!!
* AKPK boleh bincang!!!
* Umur 18^ boleh mohon loan.
* Gaji Bersih RM1,200++ boleh mohon loan.
* Xada Lesen boleh mohon loan. (T&C Apply)

Documents required for LOAN:
- IC & License / Work Permit (Singapore Only)
- Salary Slip Latest 6 months (Minimum 3months)
- Company Confirmation Letter
- Statement Bank Latest 3mths
- Statement KWSP 2019
- Water / Electric Bill
- EA Form / IR8A (Singapore only) *We provide BETTER & EXCELLENT service
*FAST approval & delivery
*HIGH trade-in value
*TEST drive available

Visit our Showroom: LEONG MOTOR ENTERPRISE 
No.64, Jalan Tampoi, Tampoi New Village, 81200 Johor Bahru, Johor.
(TM Tampoi/LHDN Opposite)
Map Location: 1.4991318,103.7070081
Waze (Key-In): Leong Motor Enterprise Jalan Tampoi

Working Time:
8:300a.m-6:30p.m (Mon-Sat)
11:00a.m-5:00p.m (Sun) 👍🏻 Please #LIKE our 📘fb Page:
https://m.facebook.com/leongmotorenterprise/

#usedcars #newcars #cardealer #jualkereta #keretaterpakai #keretabaru #leongmotorenterprise #良汽车企业 #facebook #page #like #malaysia #johor #johorbahru #tampoi #jdt #johorkaki

    #ForSale

    2012 PERODUA MYVI SE 1.5 (AUTO)
    #DVD #GPS #FullLoan
    #FullLoanAvailable - 1 Careful Owner - Good Condition - Clean Interior - Engine Smooth
    - Nice Paint - Fuel Save
    - Powerful Engine
    - Timing Chain
    - Low Maintenance - SE Bodykit with Spoiler
    - DVD Screen Player
    - Navigation System - Alloy Wheel * Free Service
    * Free Polish/Wax
    * Free Towing Service Package * Free Tinted Voucher * Warranty Provide
    PRICE: #RM3XXXX (CALL FOR BEST PRICE) ☎️ Please contact us to get more information (Call/WhatsApp/WeChat/Instagram)

    016-790 1101 #JJ www.wasap.my/60167901101
    016-7117 693 #Vivian www.wasap.my/60167117693 * ON THE ROAD Harga yang PATUT!!!
    * Xde bayaran tambahan BANYAK masa deal!!!
    * FULL LOAN boleh try!!!
    * Blacklist CTOS boleh bincang!!!
    * Blacklist Ccriss PTPTN boleh mohon!!!
    * AKPK boleh bincang!!!
    * Umur 18^ boleh mohon loan.
    * Gaji Bersih RM1,200++ boleh mohon loan.
    * Xada Lesen boleh mohon loan. (T&C Apply)

    Documents required for LOAN:
    - IC & License / Work Permit (Singapore Only)
    - Salary Slip Latest 6 months (Minimum 3months)
    - Company Confirmation Letter
    - Statement Bank Latest 3mths
    - Statement KWSP 2019
    - Water / Electric Bill
    - EA Form / IR8A (Singapore only) *We provide BETTER & EXCELLENT service
    *FAST approval & delivery
    *HIGH trade-in value
    *TEST drive available

    Visit our Showroom: LEONG MOTOR ENTERPRISE
    No.64, Jalan Tampoi, Tampoi New Village, 81200 Johor Bahru, Johor.
    (TM Tampoi/LHDN Opposite)
    Map Location: 1.4991318,103.7070081
    Waze (Key-In): Leong Motor Enterprise Jalan Tampoi

    Working Time:
    8:300a.m-6:30p.m (Mon-Sat)
    11:00a.m-5:00p.m (Sun) 👍🏻 Please #LIKE our 📘fb Page:
    https://m.facebook.com/leongmotorenterprise/

    #usedcars #newcars #cardealer #jualkereta #keretaterpakai #keretabaru #leongmotorenterprise #良汽车企业 #facebook #page #like #malaysia #johor #johorbahru #tampoi #jdt #johorkaki

    8 0 19 hours ago
    Selamat malam..sweetnya..🥰🥰🌹🌹🌹Nampak tak apa yg @w4w4_zainal @aeril_zafrel pegang tu? .
Antara kebaikan madu ajaib turki untuk Wanita :
1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen .
.
Antara Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita :
1. Meningkatkan keupayaan libido 
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan
.
Jadi cepat2 dapatkan sekarang dgn team kami ok 💪🏻 , stock limited!
#soulleadhq #maduajaibturkeyjohor #maduakaibturkeykotatinggi #ulutiram #jdt #johorbahru #madukluang #maduviral #turkey

    Selamat malam..sweetnya..🥰🥰🌹🌹🌹Nampak tak apa yg @w4w4_zainal @aeril_zafrel pegang tu? .
    Antara kebaikan madu ajaib turki untuk Wanita :
    1. Membantu mengurangkan impak penuaan
    2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
    3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
    4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
    5. Melegakan sakit sendi
    6. Meningkatkan rembesan estrogen .
    .
    Antara Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita :
    1. Meningkatkan keupayaan libido
    2. Meningkatkan tahap kesuburan
    3. Anti-penuaan
    4.Meningkatkan imuniti badan
    .
    Jadi cepat2 dapatkan sekarang dgn team kami ok 💪🏻 , stock limited!
    #soulleadhq #maduajaibturkeyjohor #maduakaibturkeykotatinggi #ulutiram #jdt #johorbahru #madukluang #maduviral #turkey

    4 0 19 hours ago

Top #jdt posts

    ⚽️🙏🏼 Thank’s god! #JDT

    ⚽️🙏🏼 Thank’s god! #JDT

    3,881 36 11 August, 2019
    EMPAT BUKTI JDT SENTIASA MENGHARGAI POTENSI DAN BAKAT PEMAIN MUDA

Pemain muda perlu wujud dalam kesinambungan mengekalkan empayar Harimau Selatan supaya terus kukuh. Seperti yang dititahkan oleh DYAM Tunku Mahkota Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Pemangku Raja bahawa JDT tidak akan sesekali menjadi sebuah muzium. Dengan kiasan itu bererti barisan pemain Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim (JDT) akan sentiasa berevolusi.

DYAM Tunku Mahkota Ismail berkali-kali menegaskan bahawa setiap pemain muda yang berpotensi dalam negara adalah aset yang berharga dan perlu dijaga sebaik yang mungkin. Kerana itu, JDT tidak sesekali akan mengabaikan dan mempersia-siakan kehadiran pemain muda ini malah berusaha membantu mereka untuk mengembangkan lagi sayap ke peringkat yang lebih tinggi.

Berikut adalah beberapa elemen yang jelas kelihatan diinspirasikan oleh DYAM Tunku Mahkota Ismail khas untuk pemain muda yang menyarung jersi keramat Harimau Selatan.

1. PENDAPATAN YANG SETIMPAL

Pendapat yang setimpal adalah perkara subjektif. Namun perkara ini perlu diutamakan terlebih dahulu oleh mana-mana pemain muda. Pendapatan yang setimpal seiring dengan prestasi di samping perlindungan dan kebajikan yang terjamin perlu menjadi fokus demi jaminan masa hadapan.

Sejak kebelakangan ini, masalah utama pengurusan pasukan di Malaysia dan perlu perhatian serius adalah perlindungan dan kebajikan pemain. Banyak pemain yang menjadi mangsa keadaan sehingga terpaksa mengikat perut setelah berbulan-bulan gaji tidak dibayar.

Di JDT, pengurusan amat konsisten menjaga kebajikan pemain dan menjadikan perkara ini sebagai tangga paling utama dalam operasional organisasi. Para pemain Harimau Selatan sentiasa dijaga dan dilindungi dari setiap aspek kebajikan. Yang pasti, JDT tidak akan membenarkan sama sekali 'parasit' wujud menghancurkan sistem pengurusan.

2. KEPEKAAN ORGANISASI DALAM TANGGUNGJAWAB SOSIAL

JDT juga tidak akan melepaskan tanggungjawab sekiranya mereka dilanda kecederaan masa panjang seperti yang terjadi kepada Gary Steven Robbat, Syafiq Ahmad, Natxo Insa.

Sumber Artikel: Media JST
Artikel Penuh: Facebook Johor Southern Tigers

#JDT

    EMPAT BUKTI JDT SENTIASA MENGHARGAI POTENSI DAN BAKAT PEMAIN MUDA

    Pemain muda perlu wujud dalam kesinambungan mengekalkan empayar Harimau Selatan supaya terus kukuh. Seperti yang dititahkan oleh DYAM Tunku Mahkota Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Pemangku Raja bahawa JDT tidak akan sesekali menjadi sebuah muzium. Dengan kiasan itu bererti barisan pemain Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim (JDT) akan sentiasa berevolusi.

    DYAM Tunku Mahkota Ismail berkali-kali menegaskan bahawa setiap pemain muda yang berpotensi dalam negara adalah aset yang berharga dan perlu dijaga sebaik yang mungkin. Kerana itu, JDT tidak sesekali akan mengabaikan dan mempersia-siakan kehadiran pemain muda ini malah berusaha membantu mereka untuk mengembangkan lagi sayap ke peringkat yang lebih tinggi.

    Berikut adalah beberapa elemen yang jelas kelihatan diinspirasikan oleh DYAM Tunku Mahkota Ismail khas untuk pemain muda yang menyarung jersi keramat Harimau Selatan.

    1. PENDAPATAN YANG SETIMPAL

    Pendapat yang setimpal adalah perkara subjektif. Namun perkara ini perlu diutamakan terlebih dahulu oleh mana-mana pemain muda. Pendapatan yang setimpal seiring dengan prestasi di samping perlindungan dan kebajikan yang terjamin perlu menjadi fokus demi jaminan masa hadapan.

    Sejak kebelakangan ini, masalah utama pengurusan pasukan di Malaysia dan perlu perhatian serius adalah perlindungan dan kebajikan pemain. Banyak pemain yang menjadi mangsa keadaan sehingga terpaksa mengikat perut setelah berbulan-bulan gaji tidak dibayar.

    Di JDT, pengurusan amat konsisten menjaga kebajikan pemain dan menjadikan perkara ini sebagai tangga paling utama dalam operasional organisasi. Para pemain Harimau Selatan sentiasa dijaga dan dilindungi dari setiap aspek kebajikan. Yang pasti, JDT tidak akan membenarkan sama sekali 'parasit' wujud menghancurkan sistem pengurusan.

    2. KEPEKAAN ORGANISASI DALAM TANGGUNGJAWAB SOSIAL

    JDT juga tidak akan melepaskan tanggungjawab sekiranya mereka dilanda kecederaan masa panjang seperti yang terjadi kepada Gary Steven Robbat, Syafiq Ahmad, Natxo Insa.

    Sumber Artikel: Media JST
    Artikel Penuh: Facebook Johor Southern Tigers

    #JDT

    6,271 28 18 August, 2019