#jenterabukanukuran Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jenterabukanukuran and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
67 hours
Average like
108.7
Average comment
1.9
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @razmyyy
• • • • •
Cepat skit bang bini dah tunggu kat pintu border tu 😂 nanti xsempat ttup pulak 🤦‍♂️ next waiting ride cameron

@brotherhoodr1 @we_r1_yamaha @alongvr139
#jobarupiaww #vatoslocosjb #pistasoleluna #wer1 #jenterapadu #jenterakita #matrempit #jenterahighway #superbikemalaysia #superbikemalaya #r1malaysia #jenterabukanukuran

#Repost @razmyyy
• • • • •
Cepat skit bang bini dah tunggu kat pintu border tu 😂 nanti xsempat ttup pulak 🤦‍♂️ next waiting ride cameron

@brotherhoodr1 @we_r1_yamaha @alongvr139 
#jobarupiaww #vatoslocosjb #pistasoleluna #wer1#jenterapadu #jenterakita #matrempit #jenterahighway #superbikemalaysia #superbikemalaya #r1malaysia #jenterabukanukuran
363 0 15 October, 2019
@azrol_btp Profile picture

@azrol_btp

TB last months ride...
Set abah2 fly.. standard pon standard lah... jnji boleh fly lepas gian... kih..kih...kih.... Next ride
>Geng Gagak🦅 Hitam bikerz< GGH bikerz
Kari kambing 40hari + Mee Bandung Muar
📍Johor D.T 🇲🇾
Tentatif
Tarikh :12 Oct 2K19
Hari : Sabtu
🏍Tayar Golek Tajam 7.00am ⛽ Rv 1 - Restoran jejantas sg Buloh
Rv 2 - Hentian Nilai (PIC:Botak) 🔋Pit stop 1- RnR Seremban 🔋Pit stop 2- Air keroh (Mungkin Sarapan)
🔋Pit stop 3- RnR Pagoh arah selatan 🛣Destinat K.K 40hari 🏁RIDER SANTAI🏁
#GengGagakHitamBikerz
#One blood
#JenteraBukanUkuran
4 stroke 🛵
2 stroke 🏍💨
Kami Layan......
#Kami❌Ramai
#Kami❌kroni

Kite simple jer... ada 1org 🔛 1org,
kalo ber2 kite 🔛 ber2,
kalo ramai kite 🔛 ramai ❌dew hal punya...
#❌ramai❌pe janji bahagia
# bukan gelaran yg dicari cukuplah sekadar hobi

#yamaha #tzm #highwaystar
#kapcaimalaya #jenterapejuang #tzmmalaysia_official #kakymotor #tzm_malaya #ycls #tzm150 #yamahatzm #yamahamalaya #kapcai #kakyfly #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #jenteraduaroda #jiwapermotoran #jentera_hiway #pecinta_tzm #Ypvs #stimypvs #gilatzm #bukanbiashebiashe

TB last months ride...
Set abah2 fly.. standard pon standard lah... jnji boleh fly lepas gian... kih..kih...kih.... Next ride
>Geng Gagak🦅 Hitam bikerz< GGH bikerz
Kari kambing 40hari + Mee Bandung Muar
📍Johor D.T 🇲🇾
Tentatif
Tarikh :12 Oct 2K19 
Hari : Sabtu
🏍Tayar Golek Tajam 7.00am ⛽ Rv 1 - Restoran jejantas sg Buloh 
Rv 2 - Hentian Nilai (PIC:Botak) 🔋Pit stop 1- RnR Seremban 🔋Pit stop 2- Air keroh (Mungkin Sarapan)
🔋Pit stop 3- RnR Pagoh arah selatan 🛣Destinat K.K 40hari 🏁RIDER SANTAI🏁
#GengGagakHitamBikerz
#One blood
#JenteraBukanUkuran
4 stroke 🛵
2 stroke 🏍💨
Kami Layan......
#Kami❌Ramai
#Kami❌kroni

Kite simple jer... ada 1org 🔛 1org,
kalo ber2 kite 🔛 ber2, 
kalo ramai kite 🔛 ramai ❌dew hal punya...
#❌ramai❌pe janji bahagia
# bukan gelaran yg dicari cukuplah sekadar hobi

#yamaha #tzm #highwaystar
#kapcaimalaya #jenterapejuang  #tzmmalaysia_official #kakymotor #tzm_malaya #ycls #tzm150 #yamahatzm #yamahamalaya #kapcai  #kakyfly #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia  #jenteraduaroda #jiwapermotoran #jentera_hiway  #pecinta_tzm #Ypvs #stimypvs #gilatzm #bukanbiashebiashe
49 3 6 October, 2019
@zackkloyy46 Profile picture

@zackkloyy46

Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/GG9GMDVGHgIJLGnpqQp5bf

#Mencari Kawan Sejati
#jenterabukanukuran
Kalau Tak Boleh Masuk Pakai Link 0173230794 ZackkLoyy tu No Saya Ws Jer Boskuu Siskuu

Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/GG9GMDVGHgIJLGnpqQp5bf

#Mencari Kawan Sejati
#jenterabukanukuran 
Kalau Tak Boleh Masuk Pakai Link 0173230794 ZackkLoyy tu No Saya Ws Jer Boskuu Siskuu
8 0 27 September, 2019
@azrol_btp Profile picture

@azrol_btp

Gagak🦅 hitam bikerz< GGH bikerz
Kari kambing 40hari + Mee Bandung Muar 📍Johor D.T 🇲🇾 Tentatif
Tarikh :12 Oct 2K19
Hari : Sabtu
🏍Tayar Golek Tajam 7.00am ⛽ Rv 1 - Restoran jejantas sg Buloh
Rv 2 - Hentian Nilai (Botak) 🔋Pit stop 1- RnR Seremban 🔋Pit stop 2- Air keroh *Mungkin Sarapan*
🔋Pit stop 3- RnR Pagoh arah selatan 🛣Destination
K.K 40hari 🛣Next Destination 🍜 Mee Bandung Panchor Muar 🏁RIDER SANTAI🏁
#GengGagakHitamBikerz
#One blood*
#JenteraBukanUkuran
4 stroke 🛵
2 stroke 🏍💨
Kami Layan...
#Kami❌Ramai
#Kami❌kroni

Kite simple jer... ada 1org 🔛 1org,
kalo ber2 kite 🔛 ber2, kalo ramai kite 🔛 ramai ❌dew hal punya...
#❌ramai❌pe janji bahagia

#kapcaimalaya #jenterapejuang #kakymotor #tzm_malaya #ridelife #tzm150 #yamahatzm #yamahamalaya #kapcai #kakylepaktown #sukanpermotoran #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #jenterapadu #jenteraduaroda #kronirempit #sukanduaroda #jentera_hiway #jenterakita #sadokanjentetamu #gengasap #mesinlamamasihpadu #takcubataktahu #bukanbiashebiashe

Gagak🦅 hitam bikerz< GGH bikerz 
Kari kambing 40hari + Mee Bandung Muar 📍Johor D.T 🇲🇾 Tentatif
Tarikh :12 Oct 2K19 
Hari : Sabtu
🏍Tayar Golek Tajam 7.00am ⛽ Rv 1 - Restoran jejantas sg Buloh 
Rv 2 - Hentian Nilai (Botak) 🔋Pit stop 1- RnR Seremban 🔋Pit stop 2- Air keroh *Mungkin Sarapan*
🔋Pit stop 3- RnR Pagoh arah selatan 🛣Destination 
K.K 40hari 🛣Next Destination 🍜 Mee Bandung Panchor Muar 🏁RIDER SANTAI🏁
#GengGagakHitamBikerz
#One blood*
#JenteraBukanUkuran
4 stroke 🛵
2 stroke 🏍💨
Kami Layan...
#Kami❌Ramai
#Kami❌kroni

Kite simple jer... ada 1org 🔛 1org,
kalo ber2 kite 🔛 ber2, kalo ramai kite 🔛 ramai ❌dew hal punya...
#❌ramai❌pe janji bahagia

#kapcaimalaya #jenterapejuang  #kakymotor #tzm_malaya #ridelife #tzm150 #yamahatzm #yamahamalaya #kapcai  #kakylepaktown #sukanpermotoran #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #jenterapadu #jenteraduaroda #kronirempit #sukanduaroda #jentera_hiway #jenterakita #sadokanjentetamu #gengasap  #mesinlamamasihpadu #takcubataktahu #bukanbiashebiashe
27 1 26 September, 2019
@meenblack22_ Profile picture

@meenblack22_

Teluk Intan

Alhamdullilah selamat sampai..terima kasih geng2 jps utk ride kali nie ade rezeki kita ride jauh lagi..sambil2 kita sibuk dalam pekerjaan ride juga dapat mengeratkan silatulrahim n release kan tension antara kita dalam satu pasukan🤗
#jpsmalaysia #jpsperak #jpshilirperak #oranglama #ridesantai #jenterabukanukuran

Alhamdullilah selamat sampai..terima kasih geng2 jps utk ride kali nie ade rezeki kita ride jauh lagi..sambil2 kita sibuk dalam pekerjaan ride juga dapat mengeratkan silatulrahim n release kan tension antara kita dalam satu pasukan🤗
#jpsmalaysia #jpsperak #jpshilirperak #oranglama #ridesantai #jenterabukanukuran
66 5 25 August, 2019
@azrol_btp Profile picture

@azrol_btp

*WELCOME ON BOARD* 🏁RIDER SANTAI🏁 *

#GengGagakHitamBikerz*
* #One blood*
* #JenteraBukanUkuran*
4 stroke 🏍
2 stroke 🏍💨💨
* #Kami❌Ramai*
* #Kami❌kroni*
* #kami❌Nakal*

Kite simple jer... ada 1org on 1org, kalo ber2 kite on ber2, kalo ramai kite on ramai...
❌dew hal punya...
*#❌ramai Tapi kami ada*
* #bukan gelaran yg dicari cukuplah sekadar hobi*
#GengGagakHitamBikerz #BELLadenfanclub #hantugaragemotorwork #kapcaimalaya #jenterapejuang #tzmmalaysia_official #kakymotor #tzm_malaya #bikerlife #ridelife #tzm150 #yamahamalaya #kapcai #kakyfly #kakylepaktown #sukanpermotoran #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #jenterapadu #jenteraduaroda # #sukanduaroda #wilayahpermotoran #jiwapermotoran

*WELCOME ON BOARD* 🏁RIDER SANTAI🏁 *

#GengGagakHitamBikerz*
*#One blood*
*#JenteraBukanUkuran*
4 stroke 🏍
2 stroke 🏍💨💨
*#Kami❌Ramai*
*#Kami❌kroni*
*#kami❌Nakal*

Kite simple jer... ada 1org on 1org, kalo ber2 kite on ber2, kalo ramai kite on ramai...
❌dew hal punya...
*#❌ramai Tapi kami ada*
*#bukan gelaran yg dicari  cukuplah sekadar hobi* 
#GengGagakHitamBikerz #BELLadenfanclub #hantugaragemotorwork #kapcaimalaya #jenterapejuang  #tzmmalaysia_official #kakymotor #tzm_malaya  #bikerlife #ridelife #tzm150  #yamahamalaya #kapcai  #kakyfly #kakylepaktown #sukanpermotoran #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #jenterapadu #jenteraduaroda # #sukanduaroda #wilayahpermotoran #jiwapermotoran
27 5 20 August, 2019
@ridertawan_malaysia Profile picture

@ridertawan_malaysia

#Repost @_kelibatbudakselatan_
• • • • • •
#donesk11
Tamat la sudah SK11 kita yang berlangsung di Maktab PDRM muar , johor . 👍🏻 jumpa next SK okey bosskurr 😘 tak lupa juga kepada abam idola kita @eyman.___ yang edit kat video ni 😎 haaaa sapa-ii yang nak edit video tu boleh laaa add ig dia
@eyman.___ @eyman.___ @eyman.___ #kelibatbudakselatan #jenterabukanukuran #kamitakramaitapikamiada #jenterahighway #penunggangjalanan #ridetawanmalaysia #onxon #sparkmalaysianclub #yamahasport #streetrider #jenteraduaroda #maluapebossku

#Repost @_kelibatbudakselatan_
• • • • • •
#donesk11 
Tamat la sudah SK11 kita yang berlangsung di Maktab PDRM muar , johor . 👍🏻 jumpa next SK okey bosskurr 😘 tak lupa juga kepada abam idola kita @eyman.___ yang edit kat video ni 😎 haaaa sapa-ii yang nak edit video tu boleh laaa add ig dia 
@eyman.___ @eyman.___ @eyman.___ #kelibatbudakselatan #jenterabukanukuran #kamitakramaitapikamiada #jenterahighway #penunggangjalanan #ridetawanmalaysia #onxon #sparkmalaysianclub #yamahasport #streetrider #jenteraduaroda #maluapebossku
51 0 13 August, 2019
🏁Sunday Ride🏁
Itik 🦆 salai pedas linggi
*#GengGagakHitamBikerz*
*#JenteraBukanUkuran*
4 stroke 🏍
2 stroke 🏍💨💨
ON kan jew.... Kite simple jer... ada 1org on 1org, kalo ber2 kite on ber2, kalo ramai kite on ramai ❌dew hal punya...
#❌ramai❌pe janji bahagia

#yamaha #tzm #highwaystar
#kapcaimalaya #jenterapejuang  #tzmmalaysia_official #kakymotor #tzm_malaya #ycls  #tzm150 #yamahatzm #yamahamalaya #kapcai  #kakyfly #kakylepaktown #sukanpermotoran #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #jenterapadu #jenteraduaroda #kronirempit #sukanduaroda  #jiwapermotoran  #jentera_speedz_official
#jentera_hiway #jenterakita #sadokanjentetamu
40 6 5 August, 2019
You can go fast,we can go everywhere🍌🤙#ex5lover #125zrfamilia #rxzmembers #jenterabukanukuran #petangminggudone💯
124 0 4 August, 2019
@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

Johor Bahru

#repost @get__repost 🔜@penunggangjalanan ( #streetriders_official )

Ready for all crew of #streetriders_official & #supporters permotoran.... #stickers #event akan diberi kepada crew yg join pada event kali ini secara percuma....syaratnya adalah pada crew yg telah membuat bayaran homestay utk penginapan anda😊utk detail.boleh pm admin kami @azzie__housen utk detail....so mari cepat masi rapatkan saf😅... #sukanpermotoran #duniapermotoran #jiwapermotoran #sahabatpermotoran #kakievent #kakitravel #commingsoon #eventplanner #johorexploreride #jelajahjohor #10daerahjohor #merdekaevent #santaimerdeka #jenterabukanukuran #kitaridertiadabeza #xkroni #anakjohor #streetriders_official #brothersinarms #sama2xnaik

#repost @get__repost 🔜@penunggangjalanan ( #streetriders_official )

Ready for all crew of #streetriders_official & #supporters permotoran.... #stickers #event akan diberi kepada crew yg join pada event kali ini secara percuma....syaratnya adalah pada crew yg telah membuat bayaran homestay utk penginapan anda😊utk detail.boleh pm admin kami @azzie__housen utk detail....so mari cepat masi rapatkan saf😅... #sukanpermotoran #duniapermotoran #jiwapermotoran #sahabatpermotoran #kakievent #kakitravel #commingsoon #eventplanner #johorexploreride #jelajahjohor #10daerahjohor #merdekaevent #santaimerdeka #jenterabukanukuran #kitaridertiadabeza #xkroni #anakjohor #streetriders_official #brothersinarms #sama2xnaik☝
190 2 24 July, 2019

Top #jenterabukanukuran posts

@om_garage14 Profile picture

@om_garage14

Ah sudah ade roadblock pulak tgh2 highway 😂
Apa lagi? Geng pikul motor masing2 seberang 💪
#SKRC #jenterabukanukuran #Y15ZR #RS150R #135LC #roadblock #ridecancel

Ah sudah ade roadblock pulak tgh2 highway 😂
Apa lagi? Geng pikul motor masing2 seberang 💪
#SKRC #jenterabukanukuran #Y15ZR #RS150R #135LC #roadblock #ridecancel
2,236 17 14 October, 2017
@planning.riders Profile picture

@planning.riders

Niat nak bersantai tapi apakan daya kita ni manusia biasa yang lemah pada nafsu. So kuat kan iman jangan mudah terbakar dengan orang yang tengah racing 😏. Full video at youtube link ada kat bio 👆
Edited by : @mikhailzaiii
#peminatduaroda #pecintaduaroda #matmotobukanmatrempit #sungaisendat #gentinghighland #Yamaha #modenas #125zr #lc135 #rxz #legenda #GT #carikawanbukanlawan #jenterabukanukuran #join #kami #pm #admin #jangankecamkami

Niat nak bersantai tapi apakan daya kita ni manusia biasa yang lemah pada nafsu. So kuat kan iman jangan mudah terbakar dengan orang yang tengah racing 😏. Full video at youtube link ada kat bio 👆
Edited by : @mikhailzaiii 
#peminatduaroda #pecintaduaroda #matmotobukanmatrempit #sungaisendat #gentinghighland #Yamaha #modenas #125zr #lc135 #rxz #legenda #GT #carikawanbukanlawan #jenterabukanukuran #join #kami #pm #admin #jangankecamkami
1,174 7 15 June, 2016
@planning.riders Profile picture

@planning.riders

Malam ni InsyaAllah kami berada di Dataran Merdeka Kuala Lumpur.... Yg nak sticker tu bole la jumpa kami di sana ya 😊👍🏻
Apa2 info bole PM no admin yg ada pada bio ✌🏻️
#planningriders #peminatduaroda #pecintaduaroda #matmotobukanmatrempit #jumpamalamini #carikawanbukanlawan #jenterabukanukuran #join #kami #pm #admin #jangankecamkamio

Malam ni InsyaAllah kami berada di Dataran Merdeka Kuala Lumpur.... Yg nak sticker tu bole la jumpa kami di sana ya 😊👍🏻
Apa2 info bole PM no admin yg ada pada bio ✌🏻️
#planningriders #peminatduaroda #pecintaduaroda #matmotobukanmatrempit #jumpamalamini #carikawanbukanlawan #jenterabukanukuran #join #kami #pm #admin #jangankecamkamio
1,272 15 15 July, 2016
@planning.riders Profile picture

@planning.riders

Yang tengah rehat tu jom kita jalan2 😍✌🏻️
Jom like page kami di Facebook "PlanningRiders" 😊
Terima kasih kepada semua supporter dan follower. Inshaallah admin akan terus repost dan post gambar atau video yang menarik. Jangan lupa teruskan hashtag atau tag @planning.riders Supaya admin dapat share gambar2 anda yang menarik 😊. #planningriders #peminatduaroda #pecintaduaroda #minatmotobukanminahrempit #sistorare #kawasaki #carikawanbukanlawan #jenterabukanukuran #join #kami #pm #admin #jangankecamkami

Yang tengah rehat tu jom kita jalan2 😍✌🏻️
Jom like page kami di Facebook "PlanningRiders" 😊
Terima kasih kepada semua supporter dan follower. Inshaallah admin akan terus repost dan post gambar atau video yang menarik. Jangan lupa teruskan hashtag atau tag @planning.riders Supaya admin dapat share gambar2 anda yang menarik 😊. #planningriders #peminatduaroda #pecintaduaroda #minatmotobukanminahrempit #sistorare #kawasaki #carikawanbukanlawan #jenterabukanukuran #join #kami #pm #admin #jangankecamkami
2,387 4 19 July, 2016