#jenteraidola Instagram Photos & Videos

jenteraidola - 22k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jenteraidola and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
34 minutes
Average like
269
Average comment
2.2
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

☘Bro yang masalah PIPIT mcm agar2 , X keraaz, cepat muntah, kecik & pendek WAJIB CUBA!!! ☘ [ www.wasap.my/60186604362/nakproright ]

Ribuan kotak PR🍊 dah terjual!!!😮
Ramai bro2 kt luar kami dah bantu dapatkan PIPIT yg gagah perkasa & sedia berjuang anytime anywhere!💪
Dan ramai yg telah berjaya tambah #INCIl PIPIT mereka!!!👍 “Adik makin kembang dan mbesar dah skrg,dari asal 4inci dah nak masuk 6 inci dah boss.” – Zam, Petaling Jaya.

Peluang dah datang bro. Jangan lepas peluang utk jadi gagah perkasa & sentiasa BERSIAP SIAGA. Fast action, Fast result Bro 😎

Tekan link bawah 👇 bro utk bukti, testimoni & pembelian... www.wasap.my/60186604362/nakproright
www.wasap.my/60186604362/nakproright

Nak masuk group telegram Pro Right Supplement?
Tekan link di bawah ni

https://t.me/UbatKuatMalamKePagi
.
.
#lorenxo #ubatkuat #pencintaduaroda #motifviral #shahalam #lorenxoperak #vimax #candyb #vimaxoriginal #rambospray #gambiremas #johorbahru #jbfood #zizanrazak #jiwapermotoran #onxon #paritbuntar #maluapabossku #gengasap #belanjakaw #lawaksantai #hobikamimahal #jarang❌ngam #jenteraidola #zizanrazak #y15zr #shuibsepahtu #ysuku #y15malaysia #yssproject

☘Bro yang masalah PIPIT mcm agar2 , X keraaz, cepat muntah, kecik & pendek WAJIB CUBA!!! ☘ [ www.wasap.my/60186604362/nakproright ]

Ribuan kotak PR🍊 dah terjual!!!😮
Ramai bro2 kt luar kami dah bantu dapatkan PIPIT yg gagah perkasa & sedia berjuang anytime anywhere!💪
Dan ramai yg telah berjaya tambah #INCIl PIPIT mereka!!!👍 “Adik makin kembang dan mbesar dah skrg,dari asal 4inci dah nak masuk 6 inci dah boss.” – Zam, Petaling Jaya.

Peluang dah datang bro. Jangan lepas peluang utk jadi gagah perkasa & sentiasa BERSIAP SIAGA. Fast action, Fast result Bro 😎

Tekan link bawah 👇 bro utk bukti, testimoni & pembelian... www.wasap.my/60186604362/nakproright
www.wasap.my/60186604362/nakproright

Nak masuk group telegram Pro Right Supplement? 
Tekan link di bawah ni

https://t.me/UbatKuatMalamKePagi
.
.
#lorenxo #ubatkuat #pencintaduaroda #motifviral #shahalam #lorenxoperak #vimax #candyb #vimaxoriginal #rambospray #gambiremas #johorbahru #jbfood #zizanrazak #jiwapermotoran #onxon #paritbuntar #maluapabossku #gengasap #belanjakaw #lawaksantai  #hobikamimahal  #jarang❌ngam #jenteraidola #zizanrazak #y15zr #shuibsepahtu #ysuku #y15malaysia #yssproject
1 0 2 hours ago

Bagi yg baru main motorsport nak perli org kata xpatut pencen..
Nie nak citer sikit.. 👇🏼
Jiwa motorsport xpernah sebut pencen.. tp mereka slow kerana beberapa sbb.. maybe yg dah kawen ada ank. mereka lebih utamakan keluarga, fokus kerja mahupun perniagaan.. jentera mereka tetap ada disimpan.. kadang2 ada rakan2 terpaksa korbankan jentera kesayangan mereka dijual demi komitmen dan keluarga.. tp xda istilah pencen.. klu ada rezeki mereka beli balik.. mungkin menyepi kerana beri laluan kpd generasi baru & keluarga.. tp ingat mereka yg menyepi jgn diperli..
Walau apa pun.. kita yg main motorsport kenalah berpada2 utamakan keselamatan, jaga persahabatan dan keluarga.. nak cerita panjang ada masa kita duduk mengopi..
Gerak dulu.. ape2 roger.. Bila perlu aku muncul la balik .. #gadis46 #hobikamimahaltapikamibukanorangkaya #kakimotoracing #kamixracist #jentera2roda #rempit #rempit❌jahat #jenteraflyjb #batupahat #pecintakelajuan #pecinta2roda_ #pejuangdarat #Biardihinatapiberguna #tiktokindonesia #budakvideoofficial #kakifly #merecikhawau #asapjahatofficial_ #kamixramaitapikamiada #highwaymenjadipenentuan #sistoridola #abamranggivssistorare #budakkapcai #gadislitar #duniapermotoran #pelesitrayaumalaysia_ #jenteraidola #jenterapejuang #kapcaijahat #sistoridola #maluapabossku

Bagi yg baru main motorsport nak perli org kata xpatut pencen..
Nie nak citer sikit.. 👇🏼
Jiwa motorsport xpernah sebut pencen.. tp mereka slow kerana beberapa sbb.. maybe yg dah kawen ada ank. mereka lebih utamakan keluarga, fokus kerja mahupun perniagaan.. jentera mereka tetap ada disimpan.. kadang2 ada rakan2 terpaksa korbankan jentera kesayangan mereka dijual demi komitmen dan keluarga.. tp xda istilah pencen.. klu ada rezeki mereka beli balik.. mungkin menyepi kerana beri laluan kpd generasi baru & keluarga.. tp ingat mereka yg menyepi jgn diperli..
Walau apa pun.. kita yg main motorsport kenalah berpada2 utamakan keselamatan, jaga persahabatan dan keluarga.. nak cerita panjang ada masa kita duduk mengopi..
Gerak dulu.. ape2 roger.. Bila perlu aku muncul la balik ..#gadis46#hobikamimahaltapikamibukanorangkaya #kakimotoracing #kamixracist #jentera2roda #rempit #rempit❌jahat #jenteraflyjb #batupahat #pecintakelajuan #pecinta2roda_ #pejuangdarat #Biardihinatapiberguna #tiktokindonesia #budakvideoofficial #kakifly #merecikhawau #asapjahatofficial_ #kamixramaitapikamiada #highwaymenjadipenentuan#sistoridola #abamranggivssistorare#budakkapcai#gadislitar#duniapermotoran #pelesitrayaumalaysia_#jenteraidola#jenterapejuang #kapcaijahat#sistoridola#maluapabossku
220 1 3 hours ago

Honda Rs150r V1 tak pernah mengecewakan..😍
.
.
📸 : tag owner
.
.
.
.
Follow • Like • Support
@northern.bikers
@northern.bikers .
.
🔥 #bosku 🔥 #maluapabossku 🔥 #hondars 🔥 #hondars150rmalaysia 🔥 #kapcaiborneo 🔥 #kapcaimalaya 🔥 #kapcailover 🔥 #kapcaijahatkakitapau 🔥 #kapcaijahat 🔥 #kapcaimalayahouse 🔥 #kapcaisado 🔥 #kapcaiduaroda 🔥 #jenteraidola 🔥 #jenterasado 🔥 #jentera_duaroda 🔥 #jentera 🔥 #jentikhati 🔥 #jentera_kapcai1 🔥 #jentera_fly 🔥 #jenterakita 🔥 #jenterapadu 🔥 #jenterapejuang 🔥 #motorkapcai_1 🔥 #motor 🔥 #motogp 🔥 #motorbike
🔥 #motors 🔥 #y15zr 🔥 #y15malaysia 🔥 #honda_rs150r 🔥🔥🔥🔥🔥
Follower_me... Thanks you

Honda Rs150r V1 tak pernah mengecewakan..😍
.
.
📸 : tag owner
.
.
.
.
Follow • Like • Support 
@northern.bikers 
@northern.bikers .
.
🔥 #bosku 🔥#maluapabossku 🔥 #hondars 🔥#hondars150rmalaysia 🔥 #kapcaiborneo 🔥#kapcaimalaya 🔥 #kapcailover 🔥#kapcaijahatkakitapau 🔥 #kapcaijahat 🔥#kapcaimalayahouse 🔥 #kapcaisado 🔥#kapcaiduaroda 🔥 #jenteraidola 🔥#jenterasado 🔥 #jentera_duaroda 🔥 #jentera 🔥 #jentikhati 🔥#jentera_kapcai1 🔥 #jentera_fly 🔥#jenterakita 🔥 #jenterapadu 🔥#jenterapejuang 🔥 #motorkapcai_1 🔥#motor 🔥#motogp 🔥 #motorbike
🔥#motors 🔥#y15zr 🔥#y15malaysia 🔥#honda_rs150r 🔥🔥🔥🔥🔥
Follower_me... Thanks you
138 0 5 hours ago

☘Bro yang masalah PIPIT mcm agar2 , X keraaz, cepat muntah, kecik & pendek WAJIB CUBA!!! ☘ [ www.wasap.my/60186604362/nakproright ]

Ribuan kotak PR🍊 dah terjual!!!😮
Ramai bro2 kt luar kami dah bantu dapatkan PIPIT yg gagah perkasa & sedia berjuang anytime anywhere!💪
Dan ramai yg telah berjaya tambah #INCIl PIPIT mereka!!!👍 “Adik makin kembang dan mbesar dah skrg,dari asal 4inci dah nak masuk 6 inci dah boss.” – Zam, Petaling Jaya.

Peluang dah datang bro. Jangan lepas peluang utk jadi gagah perkasa & sentiasa BERSIAP SIAGA. Fast action, Fast result Bro 😎

Tekan link bawah 👇 bro utk bukti, testimoni & pembelian... www.wasap.my/60186604362/nakproright
www.wasap.my/60186604362/nakproright

Nak masuk group telegram Pro Right Supplement?
Tekan link di bawah ni

https://t.me/UbatKuatMalamKePagi
.
.
#lorenxo #ubatkuat #pencintaduaroda #motifviral #shahalam #lorenxoperak #vimax #candyb #vimaxoriginal #rambospray #gambiremas #johorbahru #jbfood #zizanrazak #jiwapermotoran #onxon #paritbuntar #maluapabossku #gengasap #belanjakaw #lawaksantai #hobikamimahal #jarang❌ngam #jenteraidola #zizanrazak #y15zr #shuibsepahtu #ysuku #y15malaysia #yssproject

☘Bro yang masalah PIPIT mcm agar2 , X keraaz, cepat muntah, kecik & pendek WAJIB CUBA!!! ☘ [ www.wasap.my/60186604362/nakproright ]

Ribuan kotak PR🍊 dah terjual!!!😮
Ramai bro2 kt luar kami dah bantu dapatkan PIPIT yg gagah perkasa & sedia berjuang anytime anywhere!💪
Dan ramai yg telah berjaya tambah #INCIl PIPIT mereka!!!👍 “Adik makin kembang dan mbesar dah skrg,dari asal 4inci dah nak masuk 6 inci dah boss.” – Zam, Petaling Jaya.

Peluang dah datang bro. Jangan lepas peluang utk jadi gagah perkasa & sentiasa BERSIAP SIAGA. Fast action, Fast result Bro 😎

Tekan link bawah 👇 bro utk bukti, testimoni & pembelian... www.wasap.my/60186604362/nakproright
www.wasap.my/60186604362/nakproright

Nak masuk group telegram Pro Right Supplement? 
Tekan link di bawah ni

https://t.me/UbatKuatMalamKePagi
.
.
#lorenxo #ubatkuat #pencintaduaroda #motifviral #shahalam #lorenxoperak #vimax #candyb #vimaxoriginal #rambospray #gambiremas #johorbahru #jbfood #zizanrazak #jiwapermotoran #onxon #paritbuntar #maluapabossku #gengasap #belanjakaw #lawaksantai  #hobikamimahal  #jarang❌ngam #jenteraidola #zizanrazak #y15zr #shuibsepahtu #ysuku #y15malaysia #yssproject
11 0 14 hours ago

Walaupun lain jentera tapi hati tetap 150cc.. Sahabat Tak Boleh Berpisah.. Support me.. 💯🔥🔥👍👍 Follow @honda_rs150r_repsol_kedah
Follow @honda_rs150r_repsol_kedah .
.
.
🔥 #bosku 🔥 #maluapabossku 🔥 #hondars 🔥 #hondars150rmalaysia 🔥 #kapcaiborneo 🔥 #kapcaimalaya 🔥 #kapcailover 🔥 #kapcaijahatkakitapau 🔥 #kapcaijahat 🔥 #kapcaimalayahouse 🔥 #kapcaisado 🔥 #kapcaiduaroda 🔥 #jenteraidola 🔥 #jenterasado 🔥 #jentera_duaroda 🔥 #jentera 🔥 #jentikhati 🔥 #jentera_kapcai1 🔥 #jentera_fly 🔥 #jenterakita 🔥 #jenterapadu 🔥 #jenterapejuang 🔥 #motorkapcai_1 🔥 #motor 🔥 #motogp 🔥 #motorbike
🔥 #motors 🔥 #y15zr 🔥 #y15malaysia 🔥 #honda_rs150r 🔥🔥🔥🔥🔥
Follower_me... Thanks you

Walaupun lain jentera tapi hati tetap 150cc.. Sahabat Tak Boleh Berpisah.. Support me.. 💯🔥🔥👍👍 Follow @honda_rs150r_repsol_kedah 
Follow @honda_rs150r_repsol_kedah .
.
.
🔥 #bosku 🔥#maluapabossku 🔥 #hondars 🔥#hondars150rmalaysia 🔥 #kapcaiborneo 🔥#kapcaimalaya 🔥 #kapcailover 🔥#kapcaijahatkakitapau 🔥 #kapcaijahat 🔥#kapcaimalayahouse 🔥 #kapcaisado 🔥#kapcaiduaroda 🔥 #jenteraidola 🔥#jenterasado 🔥 #jentera_duaroda 🔥 #jentera 🔥 #jentikhati 🔥#jentera_kapcai1 🔥 #jentera_fly 🔥#jenterakita 🔥 #jenterapadu 🔥#jenterapejuang 🔥 #motorkapcai_1 🔥#motor 🔥#motogp 🔥 #motorbike
🔥#motors 🔥#y15zr 🔥#y15malaysia 🔥#honda_rs150r 🔥🔥🔥🔥🔥
Follower_me... Thanks you
833 1 16 hours ago

Screw dis yamaha...green..
rm4 1pcs..
berminat pm wak ye..
nanti wak layan korg...mcm boss..
http://www.wasap.my/601116233002/
.
.
#y110 #ss2 #sstwo #yamaha110 #y100 #125z #lcv1 #lcv2 #eddy_garage_ #maluapebossku #rare #matmotorepost #matrempitrepost #kapcairepost #matrempitidola #matmoto #jenteraidola #kapcaiidola #pejuangidola

Screw dis yamaha...green..
rm4 1pcs..
berminat pm wak ye..
nanti wak layan korg...mcm boss..
http://www.wasap.my/601116233002/
.
.
#y110 #ss2 #sstwo #yamaha110 #y100 #125z #lcv1 #lcv2 #eddy_garage_ #maluapebossku #rare #matmotorepost #matrempitrepost #kapcairepost #matrempitidola #matmoto #jenteraidola #kapcaiidola #pejuangidola
103 0 16 hours ago

Top #jenteraidola posts

Hilang boyfriend tak ada kesah mana, tapi hilang awak saya tak dapat nak ke mana mana 🙆🏻‍♀️
@nicaa04._ 
#ex5tetapdihati #ex5hitam #ex5familia #ex5tetapidola #ex5malaysia #ex5johorcrew #ex5batupahat #ex5lovers #ex5highpower #ex5malaya #jenterakita #jenteraidola #ex5pilihanhati #ex5meranggi #ex5tiptop
2,490 9 9 January, 2020