#jeragathilang Instagram Photos & Videos

jeragathilang - 262.7k posts

    .
📌Step by step:
.
1️⃣Mellia Micellar Water
2️⃣Zinnia Magenta
3️⃣Rose Spring Water
4️⃣Marjane Oil
5️⃣Bio Miracle Action Serum
6️⃣Bio Miracle Action Cream
7️⃣Silky Sunscreen
8️⃣Vinifera Blemish Cc Cover
9️⃣Pinky Roses Lipbalm .
❤️Simple & Natural❤️
.

    .
    📌Step by step:
    .
    1️⃣Mellia Micellar Water
    2️⃣Zinnia Magenta
    3️⃣Rose Spring Water
    4️⃣Marjane Oil
    5️⃣Bio Miracle Action Serum
    6️⃣Bio Miracle Action Cream
    7️⃣Silky Sunscreen
    8️⃣Vinifera Blemish Cc Cover
    9️⃣Pinky Roses Lipbalm .
    ❤️Simple & Natural❤️
    .

    3 1 37 minutes ago
    TAK CEMBURU KE TENGOK KULIT ORANG PUTIH CANTIK GEBU?
.

Siapa je tak inginkan kulit putih cantik cerah gebu seluruh badan kan? Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit kusam, gelap, sunburn dan tona kulit tidak sekata, haa Mixberry Powder la jawapannya.
.

Mixberry Powder ni kaya dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit, kulit wajah yang lebih berseri dan bersinar glowing dan anti-penuaan seperti Delima, Strawberry, Blueberry, Mulberry dan Pearl Powder.
.
.
Kesan perubahan dapat dilihat seawal 1-2 MINGGU je😎 On tak onz ? Yang penting Mixberry Powder ni selamat & berkesan. Sis sendiri dah cuba before jual thats why confident nak share dengan uolsss ❤
.

Click link di bio untuk whatsapp sis💋

    TAK CEMBURU KE TENGOK KULIT ORANG PUTIH CANTIK GEBU?
    .

    Siapa je tak inginkan kulit putih cantik cerah gebu seluruh badan kan? Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit kusam, gelap, sunburn dan tona kulit tidak sekata, haa Mixberry Powder la jawapannya.
    .

    Mixberry Powder ni kaya dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit, kulit wajah yang lebih berseri dan bersinar glowing dan anti-penuaan seperti Delima, Strawberry, Blueberry, Mulberry dan Pearl Powder.
    .
    .
    Kesan perubahan dapat dilihat seawal 1-2 MINGGU je😎 On tak onz ? Yang penting Mixberry Powder ni selamat & berkesan. Sis sendiri dah cuba before jual thats why confident nak share dengan uolsss ❤
    .

    Click link di bio untuk whatsapp sis💋

    4 2 47 minutes ago
    .
Still pening macam mana nak apply JRM skincare?
.
Jom tengok next feed😉
.
Jangan lupa like & follow ya❤️
.
Tq🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    .
    Still pening macam mana nak apply JRM skincare?
    .
    Jom tengok next feed😉
    .
    Jangan lupa like & follow ya❤️
    .
    Tq🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    1 1 56 minutes ago
    .
🌈PROMOSI 22-25 OGOS 2019🌈
.
⚠️⚠️⚠️
.
🔆COMBO ZINNIA & ROSE WATER -  RM 63‼️
🔴HARGA NORMAL-RM 73
.
📣📣📣ANDA JIMATTT RM 10‼️
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘COD ALOR SETAR/WANGSA MAJU
.
📲-0136330355
.

    .
    🌈PROMOSI 22-25 OGOS 2019🌈
    .
    ⚠️⚠️⚠️
    .
    🔆COMBO ZINNIA & ROSE WATER - RM 63‼️
    🔴HARGA NORMAL-RM 73
    .
    📣📣📣ANDA JIMATTT RM 10‼️
    .
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘COD ALOR SETAR/WANGSA MAJU
    .
    📲-0136330355
    .

    0 1 1 hour ago

    0 1 1 hour ago
    Jumpa kawan lama, semua tak caya. Sekarang dah putih melepak. Putih macam buat whitening injection.
-
Itu la akibat bila korang consume Calla. Kawan² sendiri tak cam. Dulu melekit. Sekarang macam dak² korea.
-
Memang fungsi utama Calla BeautSkin ni mencerahkan kulit sehingga 2 tona lebih cerah. Tak hairanlah yang consume Calla boleh cerah dalam masa 7 hari je.
-
Kandungan Calla penuh dengan bahan² yang boleh membantu penghasilan kulit cerah. -
Calla ada ekstrak buah peach yang kaya dengan anti-oksidan dan anti-penuaan yabg buatkan kedut muka hilang, kulit makin cerah, tinggi vitamin C untuk anjalkan kulit, dan pudarkan bintik hitam. Buah peach pon ada AHA yang boleh kecutkan pori dan pudarkan parut jerawat.
-
Ada ekstrak bunga sakura yang ada whitening efdect. Buatkan kulit jadi putih kemerahan. Selain tu, bunga sakura pon boleh merawat burn dengan pantas. Selain tu, ia juga menggalakkan penghasilan kolagen dan membantu penghasilan kulit baru -
Ada serbuk mutiara yang mengandungi bahan pelembap semulajadi seperti protein, vitamin B kompleks dan asid amino. Tak hairanlah bila consune Calla semua mengadu kulit makin lembap. Lembut je pegang kulit muka.
-
Ada rosehips jugak dalam Calla. Rosehips tinggi Vit A, Vit C, omega 3 dan 6 yang penting untuk kekalkan keremajaan kulit. Ni la rahsia kulit korang glowing memancar sinar tu. Plus, rosehips juga bertindak sebagai anti bakteria untuk cegah jerawat dan elakkan dari tumbuh berjemaah.
-
Panjang dah admin bagitahu kelebihan Calla ni. Nak rasa kesan bertubi dari Calla ni wasap admin. Boleh dapat free gift tau sementara promo bulab ogos masih on.

018-7670898

#codsegamat #codgemas #codkotatinggi #coduitmsegamat
#uitmseganat #uitm #usim #utm #upm #ukm #putihgebu #putih1badan #kesanseawal3hari #flawless #kulitkusam #kulitflawless #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawatkecut #kulitcerah #supplementputihkankulit #koreanskincare #supplementmurahmalaysia #sayajualsayapakai

    Jumpa kawan lama, semua tak caya. Sekarang dah putih melepak. Putih macam buat whitening injection.
    -
    Itu la akibat bila korang consume Calla. Kawan² sendiri tak cam. Dulu melekit. Sekarang macam dak² korea.
    -
    Memang fungsi utama Calla BeautSkin ni mencerahkan kulit sehingga 2 tona lebih cerah. Tak hairanlah yang consume Calla boleh cerah dalam masa 7 hari je.
    -
    Kandungan Calla penuh dengan bahan² yang boleh membantu penghasilan kulit cerah. -
    Calla ada ekstrak buah peach yang kaya dengan anti-oksidan dan anti-penuaan yabg buatkan kedut muka hilang, kulit makin cerah, tinggi vitamin C untuk anjalkan kulit, dan pudarkan bintik hitam. Buah peach pon ada AHA yang boleh kecutkan pori dan pudarkan parut jerawat.
    -
    Ada ekstrak bunga sakura yang ada whitening efdect. Buatkan kulit jadi putih kemerahan. Selain tu, bunga sakura pon boleh merawat burn dengan pantas. Selain tu, ia juga menggalakkan penghasilan kolagen dan membantu penghasilan kulit baru -
    Ada serbuk mutiara yang mengandungi bahan pelembap semulajadi seperti protein, vitamin B kompleks dan asid amino. Tak hairanlah bila consune Calla semua mengadu kulit makin lembap. Lembut je pegang kulit muka.
    -
    Ada rosehips jugak dalam Calla. Rosehips tinggi Vit A, Vit C, omega 3 dan 6 yang penting untuk kekalkan keremajaan kulit. Ni la rahsia kulit korang glowing memancar sinar tu. Plus, rosehips juga bertindak sebagai anti bakteria untuk cegah jerawat dan elakkan dari tumbuh berjemaah.
    -
    Panjang dah admin bagitahu kelebihan Calla ni. Nak rasa kesan bertubi dari Calla ni wasap admin. Boleh dapat free gift tau sementara promo bulab ogos masih on.

    018-7670898

    #codsegamat #codgemas #codkotatinggi #coduitmsegamat
    #uitmseganat #uitm #usim #utm #upm #ukm #putihgebu #putih1badan #kesanseawal3hari #flawless #kulitkusam #kulitflawless #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawatkecut #kulitcerah #supplementputihkankulit #koreanskincare #supplementmurahmalaysia #sayajualsayapakai

    1 0 1 hour ago
    Ini adalah Body Scrub keluaran The Beauty Hacks yang mempunyai 4 jenis aroma dan flavour iaitu Kunyit, Asam Jawa, Beras dan Arang.
. 
Apa yang best pasal Body Scrub 4 sekawan ni?
.
🌸Dapat membuang sel kulit mati
🌸Mencerahkan kulit di bahagian terlipat
🌸Dapat mengecutkan jerawat belakang badan
🌸Dapat memudarkan parut luka dan jerawat
🌸Mengurangkan stretchmarks dengan berkesan
🌸Mengembalikan warna kulit yang berbelang
🌸Menjadikan kulit lebih licin dan lembut
🌸Mengandungi anti septic untuk rawat panau
🌸Menghilangkan bau badan
🌸Membantu mengatasi kulit eczema
🌸Mencerahkan kulit sunburn yang teruk
🌸Membuang sel mendap dalam liang pori
🌸Menghilangkan tekanan dan stress
🌸Melembapkan kulit kering di bahagian badan
🌸Mempunyai aroma ala ala Spa
🌸Mampu menghilangkan bakteria
🌸Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina
🌸Membuatkan kulit lebih anjal dan tegang
🌸Menghilangkan warna kulit berbelang
🌸Mengembalikan seri kulit kusam kerana pancaran matahari
.
Dah hampir 40,000 unit terjual tau😎.
Body Scrub ni ternyata bukan biashe-biashe!
.
#thebeautyhacks 
#tbh
#scrub
#scrubs
#bodyscrub
#skincare 
#acne
#acnetreatment
#kulit
#kulitputih
#kulitcantik
#bebasjerawat
#jerawat
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jeragat
#jeragatdegil
#jeragathilang
#jerawatbadan
#salt
#saltscrub
#skrubkunyit
#skrubberas

    Ini adalah Body Scrub keluaran The Beauty Hacks yang mempunyai 4 jenis aroma dan flavour iaitu Kunyit, Asam Jawa, Beras dan Arang.
    .
    Apa yang best pasal Body Scrub 4 sekawan ni?
    .
    🌸Dapat membuang sel kulit mati
    🌸Mencerahkan kulit di bahagian terlipat
    🌸Dapat mengecutkan jerawat belakang badan
    🌸Dapat memudarkan parut luka dan jerawat
    🌸Mengurangkan stretchmarks dengan berkesan
    🌸Mengembalikan warna kulit yang berbelang
    🌸Menjadikan kulit lebih licin dan lembut
    🌸Mengandungi anti septic untuk rawat panau
    🌸Menghilangkan bau badan
    🌸Membantu mengatasi kulit eczema
    🌸Mencerahkan kulit sunburn yang teruk
    🌸Membuang sel mendap dalam liang pori
    🌸Menghilangkan tekanan dan stress
    🌸Melembapkan kulit kering di bahagian badan
    🌸Mempunyai aroma ala ala Spa
    🌸Mampu menghilangkan bakteria
    🌸Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina
    🌸Membuatkan kulit lebih anjal dan tegang
    🌸Menghilangkan warna kulit berbelang
    🌸Mengembalikan seri kulit kusam kerana pancaran matahari
    .
    Dah hampir 40,000 unit terjual tau😎.
    Body Scrub ni ternyata bukan biashe-biashe!
    .
    #thebeautyhacks
    #tbh
    #scrub
    #scrubs
    #bodyscrub
    #skincare
    #acne
    #acnetreatment
    #kulit
    #kulitputih
    #kulitcantik
    #bebasjerawat
    #jerawat
    #jerawatbatu
    #jerawathilang
    #jeragat
    #jeragatdegil
    #jeragathilang
    #jerawatbadan
    #salt
    #saltscrub
    #skrubkunyit
    #skrubberas

    3 0 1 hour ago
    Nah, kak izah dah mudahkan cara korang nak cantik. #RahsiaSakti nenek kebayan semua ada dalam 1 botol nie hiks! 😆
.
Lepas nie jangan bagi alasan lagi takde masa untuk jaga kecantikan diri sendiri.
.
WD ni memang nampak kecik cinonet. Tapi khasiat dan kebaikan dia luar biasa. Menegangkan, mencerahkan, menganjalkan dan awet muda. .
Bantu rawat dalaman dan luaran. Mudah je calit dekat 3 point nadi utama. Simple je calit calit settle. Calit sikit tapi cover satu body!
.
Nak cantik dan menawan bak bidadari? Calit lahh women desiree triple advance, pasti muka kembali berseri seri.
.
#StokisAdleesyaBeauty
#TeamIzah#jerawat #jeragathilang #kulitkusam #kulitkusamhilang 
#Krimkalisusia
#Krimcantik

    Nah, kak izah dah mudahkan cara korang nak cantik. #RahsiaSakti nenek kebayan semua ada dalam 1 botol nie hiks! 😆
    .
    Lepas nie jangan bagi alasan lagi takde masa untuk jaga kecantikan diri sendiri.
    .
    WD ni memang nampak kecik cinonet. Tapi khasiat dan kebaikan dia luar biasa. Menegangkan, mencerahkan, menganjalkan dan awet muda. .
    Bantu rawat dalaman dan luaran. Mudah je calit dekat 3 point nadi utama. Simple je calit calit settle. Calit sikit tapi cover satu body!
    .
    Nak cantik dan menawan bak bidadari? Calit lahh women desiree triple advance, pasti muka kembali berseri seri.
    .
    #StokisAdleesyaBeauty
    #TeamIzah #jerawat #jeragathilang #kulitkusam #kulitkusamhilang
    #Krimkalisusia
    #Krimcantik

    1 0 1 hour ago
    BODY SCRUB, PENTING KE?
.
Lipscrub sudah, face scrub pun sudah.
Today Min nak share pasal body scrub pulak.
.
Dalam kita sibuk jaga muka, jangan abaikan penjagaan kulit bahagian badan. Fungsi umum body scrub adalah membantu untuk mengekalkan kulit yang sihat, bersih, licin, lembap, lembut dan kelihatan segar. . 
Scrub badan bertindak dalam 3 cara iaitu membersih , mengelupaskan dan mengurut. Fungsi-fungsi ini tidak dapat dilakukan dengan menggunakan sabun mandi biasa.
.
🔴MEMBERSIH-Pembersihan daripada dalam liang pori atau 'deep cleansing', memudahkan pelembap/lotion menyerap dengan optimum 🔴MENGELUPASKAN-Ketika urutan skrub dilakukan ke atas kulit anda, ejen pengelupasan seperti garam, gula, biji gandum dan sebagainya akan membantu menanggalkan sel kulit mati. 🔴MENGURUT- Perasaan tenang kerana tekstur 'body scrub' yang menyegarkan dan haruman menggoda yang memenuhi ruangan mandi, menjadikan pengguna seolah-olah sedang mendapatkan rawatan spa. Pengalaman yang boleh menceriakan mood dan emosi anda.
.
So, penting ke tidak body scrub ni? 😏
.
#thebeautyhacks 
#tbh
#scrub
#scrubs
#bodyscrub
#skincare 
#acne
#acnetreatment
#kulit
#kulitputih
#kulitcantik
#bebasjerawat
#jerawat
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jeragat
#jeragatdegil
#jeragathilang
#jerawatbadan
#salt
#saltscrub
#skrubkunyit
#skrubberas

    BODY SCRUB, PENTING KE?
    .
    Lipscrub sudah, face scrub pun sudah.
    Today Min nak share pasal body scrub pulak.
    .
    Dalam kita sibuk jaga muka, jangan abaikan penjagaan kulit bahagian badan. Fungsi umum body scrub adalah membantu untuk mengekalkan kulit yang sihat, bersih, licin, lembap, lembut dan kelihatan segar. .
    Scrub badan bertindak dalam 3 cara iaitu membersih , mengelupaskan dan mengurut. Fungsi-fungsi ini tidak dapat dilakukan dengan menggunakan sabun mandi biasa.
    .
    🔴MEMBERSIH-Pembersihan daripada dalam liang pori atau 'deep cleansing', memudahkan pelembap/lotion menyerap dengan optimum 🔴MENGELUPASKAN-Ketika urutan skrub dilakukan ke atas kulit anda, ejen pengelupasan seperti garam, gula, biji gandum dan sebagainya akan membantu menanggalkan sel kulit mati. 🔴MENGURUT- Perasaan tenang kerana tekstur 'body scrub' yang menyegarkan dan haruman menggoda yang memenuhi ruangan mandi, menjadikan pengguna seolah-olah sedang mendapatkan rawatan spa. Pengalaman yang boleh menceriakan mood dan emosi anda.
    .
    So, penting ke tidak body scrub ni? 😏
    .
    #thebeautyhacks
    #tbh
    #scrub
    #scrubs
    #bodyscrub
    #skincare
    #acne
    #acnetreatment
    #kulit
    #kulitputih
    #kulitcantik
    #bebasjerawat
    #jerawat
    #jerawatbatu
    #jerawathilang
    #jeragat
    #jeragatdegil
    #jeragathilang
    #jerawatbadan
    #salt
    #saltscrub
    #skrubkunyit
    #skrubberas

    4 0 1 hour ago
    Nah! CALLA angel zoom sikit kesan selepas CONSUME CALLA. Bukti kulit tanpa secalit foundation sebab kulit tersangat sensitif. Nampak tak perbezaan kiri kulit kering, tapi kanan lebih lembap, cerah dan lagi glowing 😍
.
.
Nak kulit cantik dan sihat bukan 100% bergantung pada skincare sahaja tau. Kalau kita tak jaga pemakanan, bila meningkat umur makin berkurang kolagen dalam badan semua memberi kesan pda kulit kita. Ingat tau! Kulit ni  merupakan organ terbesar pada tubuh kita, jadi MESTI kena jaga baik-baik. Bukan setakat muka tapi seluruh badan. .
.
.
Consume CALLA memang bagi effect kulit licin dan pinkish. Yes! Semestinya.  Kulit kita pun perlukan vitamin dan collagen untuk membantu memperbaiki sel-sel kulit dan menggantikan collagen yang hilang dari badan kita setiap hari.
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima. Cuba lihat pengguna Calla Beautskin dalam gambar ni. Kulit dia sebelum ni takde masalah sangat. Cuma kulit dia kelihatan sedikit kusam dan kurang berseri.
.
.
Alhamdulillah selepas amalkan Calla Beautskin, kulit dia makin berseri-seri ! Nampak awet muda, cerah dan glowing semulajadi.
.
.
Siapa lagi nak kulit cantik macam ni? 
Whatsapp eija 019 9989017 sekarang tau! ❤️

    Nah! CALLA angel zoom sikit kesan selepas CONSUME CALLA. Bukti kulit tanpa secalit foundation sebab kulit tersangat sensitif. Nampak tak perbezaan kiri kulit kering, tapi kanan lebih lembap, cerah dan lagi glowing 😍
    .
    .
    Nak kulit cantik dan sihat bukan 100% bergantung pada skincare sahaja tau. Kalau kita tak jaga pemakanan, bila meningkat umur makin berkurang kolagen dalam badan semua memberi kesan pda kulit kita. Ingat tau! Kulit ni merupakan organ terbesar pada tubuh kita, jadi MESTI kena jaga baik-baik. Bukan setakat muka tapi seluruh badan. .
    .
    .
    Consume CALLA memang bagi effect kulit licin dan pinkish. Yes! Semestinya. Kulit kita pun perlukan vitamin dan collagen untuk membantu memperbaiki sel-sel kulit dan menggantikan collagen yang hilang dari badan kita setiap hari.
    .
    .
    Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
    .
    .
    Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
    .
    .
    Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima. Cuba lihat pengguna Calla Beautskin dalam gambar ni. Kulit dia sebelum ni takde masalah sangat. Cuma kulit dia kelihatan sedikit kusam dan kurang berseri.
    .
    .
    Alhamdulillah selepas amalkan Calla Beautskin, kulit dia makin berseri-seri ! Nampak awet muda, cerah dan glowing semulajadi.
    .
    .
    Siapa lagi nak kulit cantik macam ni?
    Whatsapp eija 019 9989017 sekarang tau! ❤️

    1 1 2 hours ago
    Sape kata WDTA ni mahal?

Mahal ke RM 80 untuk cantik luar cantik dalaman sekali. Bukan takat muka jer. Dalaman mesti Tip top.

WDTA ni 1 krim jer tau takde set, takde adik beradik lain. Siang ke malam ke tak de ei.

Satu krim ni dah cover untuk semua masalah kulit head to toe. 
Kalau kata mahal, cer kira balik bape yang sis dah belanja untuk beli memacam produk dalam lemari tu. Cer bayangkan.

Kena beli pelembab, krim kecut jerawat, krim pudar parut, krim jeragat, krim atasi masalah eyebag, krim anti kedut, serum anti kulit kusam, lipbalm ,supplement cerah lagik.

Perghhh kalau total maun reratus silap aribulan boleh jadi reribu semua tu ehhh😱 belum kira p Spa buat lifting muka rm300-rm400 tu.

Beli sekotak je Untuk kecantikan semula jadi.

Siapa yang nak cuba tu meh whatsapp Cik Nad 📲0179629001 atau korang boleh je tekan link dekat bio ye. Tawaran hebat menanti korang.. #DealerAdleesyaBeauty #womendesiree #wdta 
#calitcalitcantik #jimat #cantikcaramudah 
#awetmudaWD #kulitcantik #jeragathilang #jerawathilang #TeamMokyamPower

    Sape kata WDTA ni mahal?

    Mahal ke RM 80 untuk cantik luar cantik dalaman sekali. Bukan takat muka jer. Dalaman mesti Tip top.

    WDTA ni 1 krim jer tau takde set, takde adik beradik lain. Siang ke malam ke tak de ei.

    Satu krim ni dah cover untuk semua masalah kulit head to toe.
    Kalau kata mahal, cer kira balik bape yang sis dah belanja untuk beli memacam produk dalam lemari tu. Cer bayangkan.

    Kena beli pelembab, krim kecut jerawat, krim pudar parut, krim jeragat, krim atasi masalah eyebag, krim anti kedut, serum anti kulit kusam, lipbalm ,supplement cerah lagik.

    Perghhh kalau total maun reratus silap aribulan boleh jadi reribu semua tu ehhh😱 belum kira p Spa buat lifting muka rm300-rm400 tu.

    Beli sekotak je Untuk kecantikan semula jadi.

    Siapa yang nak cuba tu meh whatsapp Cik Nad 📲0179629001 atau korang boleh je tekan link dekat bio ye. Tawaran hebat menanti korang.. #DealerAdleesyaBeauty #womendesiree #wdta
    #calitcalitcantik #jimat #cantikcaramudah
    #awetmudaWD #kulitcantik #jeragathilang #jerawathilang #TeamMokyamPower

    4 0 2 hours ago
    Saya ni takde masalah kulit sangat sis. Cuma ada dark circle dan kulit kusam sendu kasar. Alahai malunya🙈 Dah macam-macam produk saya cuba tetapi tetap tak berkesan.
.

Alhamdulillah, nasib baik terjumpa serbuk ajaib Mixberry Powder ni. Kulit kekal lembap sepanjang hari, dark circle pun tiada lagi. Yang tinggal hanyalah kulit yang lembut halus je. Kalau uols nak tahu, salah satu fungsi Mixberry yang lain adalah, menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri serta awet muda.😍
.

Jadi tak mustahil lah, dengan pengambilan Mixberry Powder secara konsisten dapat mengembalikan semula keremajaan kulit sekali pakej kulit cerah gebu seluruh badan. Hanya perlu cedok dan kemam. Senang sangat😘
.

Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit kusam, gelap, sunburn dan tona kulit tidak sekata, haa Mixberry Powder la jawapannya. Macam mana nak order? Click link di bio untuk whatsapp sis💋

    Saya ni takde masalah kulit sangat sis. Cuma ada dark circle dan kulit kusam sendu kasar. Alahai malunya🙈 Dah macam-macam produk saya cuba tetapi tetap tak berkesan.
    .

    Alhamdulillah, nasib baik terjumpa serbuk ajaib Mixberry Powder ni. Kulit kekal lembap sepanjang hari, dark circle pun tiada lagi. Yang tinggal hanyalah kulit yang lembut halus je. Kalau uols nak tahu, salah satu fungsi Mixberry yang lain adalah, menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri serta awet muda.😍
    .

    Jadi tak mustahil lah, dengan pengambilan Mixberry Powder secara konsisten dapat mengembalikan semula keremajaan kulit sekali pakej kulit cerah gebu seluruh badan. Hanya perlu cedok dan kemam. Senang sangat😘
    .

    Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit kusam, gelap, sunburn dan tona kulit tidak sekata, haa Mixberry Powder la jawapannya. Macam mana nak order? Click link di bio untuk whatsapp sis💋

    3 2 3 hours ago
    Monink..Smlm rmai pm tny Ct gune product ape?  Ct just gune 1 product je utk imune 1 bdn tau 😉

Vit C by Allura
*100% PURE VITAMIN C
*100% BAHAN SEMULAJADI
*tanpa perwarna
*tanpa pengawet
*tanpa bahan kimia
*tanpa gula (Vitamin c ni pure vitamin c
100% dari buah buahan yg kaya vitamin c spt oren n lemon) 🎀Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
🎀Megecilkan pori2 kulit
🎀Menaikkan seri muka -Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
🎀Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
🎀Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
🎀Merawat jerawat di wajah & badan
🎀Mengurangkan jeragat pada muka
🎀Melindungi daripada pembekuan darah & lebam
🎀Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
🎀Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
🎀Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
🎀Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
🎀Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
🎀Meningkatkan penglihatan
🎀Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
🎀Membantu sistem peghadaman
🎀Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung
🎀Ibu mengandung juga boleh amalkan
🎀Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak

Yg BERMINAT utk dptkan allura product boleh wsp Ct for order 
www.wasap.my/60149918031

#sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #vitamincviral #vitcfeedback #vitamincserbuk #kulitkusam #allurebeautybest #vitamincallura #sayajualvitaminc #vitamincuntukkulitcantik #resdung #jeragathilang #vitamincuntukkulit

    Monink..Smlm rmai pm tny Ct gune product ape? Ct just gune 1 product je utk imune 1 bdn tau 😉

    Vit C by Allura
    *100% PURE VITAMIN C
    *100% BAHAN SEMULAJADI
    *tanpa perwarna
    *tanpa pengawet
    *tanpa bahan kimia
    *tanpa gula (Vitamin c ni pure vitamin c
    100% dari buah buahan yg kaya vitamin c spt oren n lemon) 🎀Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
    🎀Megecilkan pori2 kulit
    🎀Menaikkan seri muka -Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
    🎀Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
    🎀Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
    🎀Merawat jerawat di wajah & badan
    🎀Mengurangkan jeragat pada muka
    🎀Melindungi daripada pembekuan darah & lebam
    🎀Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
    🎀Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
    🎀Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
    🎀Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
    🎀Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
    🎀Meningkatkan penglihatan
    🎀Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
    🎀Membantu sistem peghadaman
    🎀Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung
    🎀Ibu mengandung juga boleh amalkan
    🎀Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak

    Yg BERMINAT utk dptkan allura product boleh wsp Ct for order
    www.wasap.my/60149918031

    #sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #vitamincviral #vitcfeedback #vitamincserbuk #kulitkusam #allurebeautybest #vitamincallura #sayajualvitaminc #vitamincuntukkulitcantik #resdung #jeragathilang #vitamincuntukkulit

    0 0 3 hours ago
    SUMPAH !!! NI YANG TERAKHIR AKU KUNYAH CGS😩.
.
Siyess....menyesal betul aku !! Mana lah aku tahu nak jadi mcm ni ?😭 Bila aku tengok badan aku makin mengembang, byk baju2 aku dah tak muat nak pakai lagi. Aku TERPAKSA !!!.
.
Aku tahu aku dah SELEKEH !!! Dengan punggung melebar lagi, aset takyah cakap lah kendur habiss lepas beranak ni, tu belum lagi part bodi, HILANG HBIS dah SHAPE aku !!😩😭.
.
Aku tengok produk ni bukan main banyak lagi feedback yg berjaya. Bukak FB nampak iklan CGS, bukak IG nampak iklan CGS. Lalu hway nampak billboard CGS. Disebabkan FEMES sgt, aku pon cuba lah. .
Masa mula2 aku makan ni, aku rasa mcm ada denyutan skit kat bhg dada, lepas seminggu dua baru aku nampak yg aset aku makin menegang, pejal n montok balik. Time tu, aku rasa mcm nak menangis pon ada sebab heppi sgt....
.
Bila aku makan ni, aku tengok selera makan dah berkurangan. Makan skit dah cepat rasa kenyang. Siyess aku x tipu !!! Disebabkan ini lah berat badan aku TURUN dengan jayanya dan aku kembali selim semula💃🏼.
.
Ehhh, bukan tu jer tau !!! Keputihan aku dah hilang, badan rasa ringan dan bertenaga. Kalau tak dulu, buat keje skit dah cepat penat. Aku rasa MENYESAL sebab aku x cuba dari awal2 dulu, kalau tak mesti dah lama CANTIK kan ?.
.
Sekarang ni baru lah rasa konfiden semula, hari2 nak tengok cermin. Suka sangat tengok aku yg skrg ni sebab dah byk perubahan termasuk lah kulit aku, makin CERAH. CGS memang the best supplement👍🏻.
.
.
Ada lagi yg nak Secantik Cinderella ? .
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#cinderellapitera#supplementkurusmurah#supplementputih#jeragathilang#penghilangjerawat#setskincarecinderella#setskincare#suntikanputih#akakcinderella#serummurah#

    SUMPAH !!! NI YANG TERAKHIR AKU KUNYAH CGS😩.
    .
    Siyess....menyesal betul aku !! Mana lah aku tahu nak jadi mcm ni ?😭 Bila aku tengok badan aku makin mengembang, byk baju2 aku dah tak muat nak pakai lagi. Aku TERPAKSA !!!.
    .
    Aku tahu aku dah SELEKEH !!! Dengan punggung melebar lagi, aset takyah cakap lah kendur habiss lepas beranak ni, tu belum lagi part bodi, HILANG HBIS dah SHAPE aku !!😩😭.
    .
    Aku tengok produk ni bukan main banyak lagi feedback yg berjaya. Bukak FB nampak iklan CGS, bukak IG nampak iklan CGS. Lalu hway nampak billboard CGS. Disebabkan FEMES sgt, aku pon cuba lah. .
    Masa mula2 aku makan ni, aku rasa mcm ada denyutan skit kat bhg dada, lepas seminggu dua baru aku nampak yg aset aku makin menegang, pejal n montok balik. Time tu, aku rasa mcm nak menangis pon ada sebab heppi sgt....
    .
    Bila aku makan ni, aku tengok selera makan dah berkurangan. Makan skit dah cepat rasa kenyang. Siyess aku x tipu !!! Disebabkan ini lah berat badan aku TURUN dengan jayanya dan aku kembali selim semula💃🏼.
    .
    Ehhh, bukan tu jer tau !!! Keputihan aku dah hilang, badan rasa ringan dan bertenaga. Kalau tak dulu, buat keje skit dah cepat penat. Aku rasa MENYESAL sebab aku x cuba dari awal2 dulu, kalau tak mesti dah lama CANTIK kan ?.
    .
    Sekarang ni baru lah rasa konfiden semula, hari2 nak tengok cermin. Suka sangat tengok aku yg skrg ni sebab dah byk perubahan termasuk lah kulit aku, makin CERAH. CGS memang the best supplement👍🏻.
    .
    .
    Ada lagi yg nak Secantik Cinderella ? .
    Jom Secantik Cinderella👰
    #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah #

    1 0 12 hours ago

Top #jeragathilang posts

    "AJAIBNYA! RAMAI  WANITA TELAH GUNA FOUNDATION JUWITA YG MAMPU MEMUDARKAN JE-RA-GAT DAN MRWAT JE-RA-WAT DLM MASA SINGKAT. MALAH LELAKI JG MENGGUNAKANNYA!"
.
.
FOUNDATION JUWITA ini diformulasi khas dengan bahan semulajadi & tanpa bahan kimia terlarang. Sememangnya dirumus khas sesuai untuk masalah je-ra-gat & jrwt KULIT ASIA!
.
Krim ini mampu mengawal pembentukan melanin di bwh permukaan epidermis disamping mrwat tompokan je-ra-gat yg tlh terbentuk & mrwt jrwt di atas permukaan kulit dengan bahan-bahan UTAMA seperti berikut..
.
✔️ AQUA BASE - Digunakan untuk mendapatkan kesegaran pada kulit dan sebagai agent anti penuaan. Muda remaja uollss.
.
✔️ EKSTRAK RUMPAI LAUT - Anti-Infalamasi yg berfungsi mmudarkan jragat , mgecilkan pori-pori dan mengaktifkan sel klit ma-ti.
.
✔️ Grape Seed EXCTRACT - Membantu mempertahankan kelembapan kulit dalam waktu yang lebih lama.
.
✔️ VITAMIN C & E - Bertindak sebagai agent pncerah dan memberikan kesegaran pada kulit kita.
.
✔️ LIME EXCTRACT - Mampu mghilangkan jragat dan membantu mengatasi maslah jrwat.
.
-----------------------------------
KEBAIKAN FOUNDATION NI:
-----------------------------------
.
✳️Memberi kelembapan serta khasiat pada kulit wajah
✳️Menghilangkan jra-gat dengan pantas dan memudarkan kesan pa-ar-ut
✳️Mencerahkan kulit, anti penua-an dan menghapus bintik hitam
✳️Merawat klt muka yang ros_ak akibat bahan kimia yg tinggi.
✳️Memberi kesan positive seawal 7 hari penggunaan.
=================== BERMINAT? Klik link dibawah SEKARANG untuk dapatkan harga ISTIMEWA
.
Klik LINK :
www.wasap.my/+601155912364/juwita

www.wasap.my/+601155912364/juwita

www.wasap.my/+601155912364/juwita

LIKE & SHARE, Semoga anda-anda semua dimurahkan rezeki dan bahagia sepanjang hari 😘😘 #kesanseawalSEMINGGU #juwitadivine #foundation #foundationorganic #ubatjerawat #jerawat #jeragat #rawatjerawat #rawatjeragat #jerawathilang #jerawatpasir #jeragatpudar #jeragathilang #ootdmalaysia #kulitcantik #kulitlicin #kulitputih #kulitgebu #mukacantik #mesrawuduk #foundationjeragat #flawless #bazarpaknil #produkkecantikan#azanisscarserum#wowkinserum#jumeascargel#watson#guardian#sephora

    "AJAIBNYA! RAMAI WANITA TELAH GUNA FOUNDATION JUWITA YG MAMPU MEMUDARKAN JE-RA-GAT DAN MRWAT JE-RA-WAT DLM MASA SINGKAT. MALAH LELAKI JG MENGGUNAKANNYA!"
    .
    .
    FOUNDATION JUWITA ini diformulasi khas dengan bahan semulajadi & tanpa bahan kimia terlarang. Sememangnya dirumus khas sesuai untuk masalah je-ra-gat & jrwt KULIT ASIA!
    .
    Krim ini mampu mengawal pembentukan melanin di bwh permukaan epidermis disamping mrwat tompokan je-ra-gat yg tlh terbentuk & mrwt jrwt di atas permukaan kulit dengan bahan-bahan UTAMA seperti berikut..
    .
    ✔️ AQUA BASE - Digunakan untuk mendapatkan kesegaran pada kulit dan sebagai agent anti penuaan. Muda remaja uollss.
    .
    ✔️ EKSTRAK RUMPAI LAUT - Anti-Infalamasi yg berfungsi mmudarkan jragat , mgecilkan pori-pori dan mengaktifkan sel klit ma-ti.
    .
    ✔️ Grape Seed EXCTRACT - Membantu mempertahankan kelembapan kulit dalam waktu yang lebih lama.
    .
    ✔️ VITAMIN C & E - Bertindak sebagai agent pncerah dan memberikan kesegaran pada kulit kita.
    .
    ✔️ LIME EXCTRACT - Mampu mghilangkan jragat dan membantu mengatasi maslah jrwat.
    .
    -----------------------------------
    KEBAIKAN FOUNDATION NI:
    -----------------------------------
    .
    ✳️Memberi kelembapan serta khasiat pada kulit wajah
    ✳️Menghilangkan jra-gat dengan pantas dan memudarkan kesan pa-ar-ut
    ✳️Mencerahkan kulit, anti penua-an dan menghapus bintik hitam
    ✳️Merawat klt muka yang ros_ak akibat bahan kimia yg tinggi.
    ✳️Memberi kesan positive seawal 7 hari penggunaan.
    =================== BERMINAT? Klik link dibawah SEKARANG untuk dapatkan harga ISTIMEWA
    .
    Klik LINK :
    www.wasap.my/+601155912364/juwita

    www.wasap.my/+601155912364/juwita

    www.wasap.my/+601155912364/juwita

    LIKE & SHARE, Semoga anda-anda semua dimurahkan rezeki dan bahagia sepanjang hari 😘😘 #kesanseawalSEMINGGU #juwitadivine #foundation #foundationorganic #ubatjerawat #jerawat #jeragat #rawatjerawat #rawatjeragat #jerawathilang #jerawatpasir #jeragatpudar #jeragathilang #ootdmalaysia #kulitcantik #kulitlicin #kulitputih #kulitgebu #mukacantik #mesrawuduk #foundationjeragat #flawless #bazarpaknil #produkkecantikan #azanisscarserum #wowkinserum #jumeascargel #watson #guardian #sephora

    977 19 25 November, 2018
    CERAH SEMULA JADI TANPA CELA DALAM  3 HARI

Derma white SNOW WHITE CREAM diperbuat daripada bahan aktif glutathione, Argan oil, albutin dan bahan aktif lain khas utk mencerahkan, merawat dan memelihara kulit wajah. 
Bahan aktif ini diproses menggunakan Teknologi terkini utk mempercepatkan proses pencerahan dan memperbaiki sel kulit mati. 
Antara kebaikan Derma white SNOW WHITE CREAM : 👉 SPF 30 - membantu melindungi Dr pancaran UV 👉memudarkan parut jerawat dan jeragat 👉merawat sunburn 👉melembabkan, menghaluskan, melembabkan kulit 👉Memperbaiki tona kulit tak sekata 👉Tanpa bahan terlarang 👉lulus KKM dan halal.

Harga pengenalan: Rm29. 00

Pos sm rm 8/ss rm 13

#krimpencerah
#krimpencerahwajah
#teamAFviral0510
#krimpemutih
 #krimpemutih #krimpemutihwajah #whiteningcream #cerah #kulitcerah #wajahcerah #mukaputih #parutjerawat #jeragathilang

    CERAH SEMULA JADI TANPA CELA DALAM 3 HARI

    Derma white SNOW WHITE CREAM diperbuat daripada bahan aktif glutathione, Argan oil, albutin dan bahan aktif lain khas utk mencerahkan, merawat dan memelihara kulit wajah.
    Bahan aktif ini diproses menggunakan Teknologi terkini utk mempercepatkan proses pencerahan dan memperbaiki sel kulit mati.
    Antara kebaikan Derma white SNOW WHITE CREAM : 👉 SPF 30 - membantu melindungi Dr pancaran UV 👉memudarkan parut jerawat dan jeragat 👉merawat sunburn 👉melembabkan, menghaluskan, melembabkan kulit 👉Memperbaiki tona kulit tak sekata 👉Tanpa bahan terlarang 👉lulus KKM dan halal.

    Harga pengenalan: Rm29. 00

    Pos sm rm 8/ss rm 13

    #krimpencerah
    #krimpencerahwajah
    #teamAFviral0510
    #krimpemutih
    #krimpemutih #krimpemutihwajah #whiteningcream #cerah #kulitcerah #wajahcerah #mukaputih #parutjerawat #jeragathilang

    223 93 10 April, 2019