#jeragattebal Instagram Photos & Videos

jeragattebal - 31.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jeragattebal and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
8
Average comment
0.3
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
4 0 1 hour ago

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
4 0 1 hour ago

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
2 0 1 hour ago

Yasss! Yang parut jerawat, cela segala menapak di wajah makin ketara hilangnya.. Bukan itu je uiii kulit wajah pun lebih berseri haa.
.
.
Apa rahsia? Tiada rahsia dah kami ni bila focus nak #makeupless & kulit anjal berseri sekali awet muda.
.
.
Siapa bilang dong dengan #hervnaturalmalaysia tak boleh awet muda. Nak dengan tidak je. Yang pasti dengan #completeset HERV NATURAL & buat double cleansing mesti kulit lebih sihat & cantik. Aagituu!
.
.
Nak mak anom bantu ke tidak?
Kalau nak cepat whatsapp. Klik link di bio atau link di bawah.
.
.
🍑www.wasap.my/60129304676/KULIT BERSERI 🍑www.wasap.my/60129304676/KULIT BERSERI
🍑www.wasap.my/60129304676/KULIT BERSERI
.
.
#hervmurahoriginal #hervoriginal #hervmmjimatberganda #wajahberseriseri #hervnaturalmalaysia #hervnaturalskincare #hervnaturaltanjongkarang #hervoilcleanser #hervskincarekualaselangor #hervbymakanom #hervoilcleanser #hervessence #soothehydraMIXBERRY #soothehydraSTRAWBERRY #deepandglowherv #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasinormal #teampahahpower #kulitbebasminyak #kulitberjerawat #jerawatkurang #jeragattebal #kulitkusamhilang #jerawatkurang #jerawatpasir

Yasss! Yang parut jerawat, cela segala menapak di wajah makin ketara hilangnya.. Bukan itu je uiii kulit wajah pun lebih berseri haa.
.
.
Apa rahsia? Tiada rahsia dah kami ni bila focus nak #makeupless & kulit anjal berseri sekali awet muda.
.
.
Siapa bilang dong dengan #hervnaturalmalaysia tak boleh awet muda. Nak dengan tidak je. Yang pasti dengan #completeset HERV NATURAL & buat double cleansing mesti kulit lebih sihat & cantik. Aagituu!
.
.
Nak mak anom bantu ke tidak?
Kalau nak cepat whatsapp. Klik link di bio atau link di bawah.
.
.
🍑www.wasap.my/60129304676/KULIT BERSERI 🍑www.wasap.my/60129304676/KULIT BERSERI
🍑www.wasap.my/60129304676/KULIT BERSERI
.
.
#hervmurahoriginal #hervoriginal #hervmmjimatberganda #wajahberseriseri #hervnaturalmalaysia #hervnaturalskincare #hervnaturaltanjongkarang #hervoilcleanser #hervskincarekualaselangor #hervbymakanom #hervoilcleanser #hervessence #soothehydraMIXBERRY #soothehydraSTRAWBERRY #deepandglowherv #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasinormal #teampahahpower #kulitbebasminyak #kulitberjerawat #jerawatkurang #jeragattebal #kulitkusamhilang #jerawatkurang #jerawatpasir
0 0 7 hours ago

PURE REVITALIZATION OIL
.
LEANOR™| ROSEHIP OIL | ARGAN OIL
.
👉Membantu meningkatkan produksi kolagen semulajadi kulit. 👉 Membantu mengurangkan pigmentasi, jeragat dan garis halus. 👉 Membantu mengurangkan kekusaman dan mencerahkan kulit. .
PRO ni peneman Dalun tau setiap malam, jatuh cinta sangat😘 Even Dalun have a combination skin, Dalun still apply everynight. Just apply tipis² je korang. Siapa yang mengalami jeragat tebal, boleh risik² atau wasap je Dalun ya 🤗
.
Nak harga promo meh whatsapp Dalun he. 📲www.wasap.my/60127877126/PROCharms
.
#charms #solekdanrawat #raiseyourlife #codcharms #deliverycharms #purerevitalizationoil #masalahjeragat #jeragattebal #agentcharms #daluncharms #teamlovebeauty

PURE REVITALIZATION OIL
.
LEANOR™| ROSEHIP OIL | ARGAN OIL
.
👉Membantu meningkatkan produksi kolagen semulajadi kulit. 👉 Membantu mengurangkan pigmentasi, jeragat dan garis halus. 👉 Membantu mengurangkan kekusaman dan mencerahkan kulit. .
PRO ni peneman Dalun tau setiap malam,  jatuh cinta sangat😘 Even Dalun have a combination skin, Dalun still apply everynight. Just apply tipis² je korang. Siapa yang mengalami jeragat tebal, boleh risik² atau wasap je Dalun ya 🤗
.
Nak harga promo meh whatsapp Dalun he. 📲www.wasap.my/60127877126/PROCharms
.
#charms #solekdanrawat #raiseyourlife #codcharms #deliverycharms #purerevitalizationoil #masalahjeragat #jeragattebal  #agentcharms  #daluncharms #teamlovebeauty
2 0 19 hours ago

HASIL KONSISTEN #MOISTURIZERGEL & #VITAMINEFACEMIST 🤗
.
Parut jerawat pakat pudar habis, jerawat pun kecut. Parut berlubang pun dah makin tertutup. Alhamdulillah 😉
.
Biar lambat kesan dia, asalkan kulit sihat. 2 item RM30 ja, boleh dapat kesan macam ni 😘
.
Whats app 011-36208336
.
.
#jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #MoisturizingSoap #MoistureBoostSerum #moisturizergel #vitaminefacemist #uum

HASIL KONSISTEN #MOISTURIZERGEL & #VITAMINEFACEMIST 🤗
.
Parut jerawat pakat pudar habis, jerawat pun kecut. Parut berlubang pun dah makin tertutup. Alhamdulillah 😉
.
Biar lambat kesan dia, asalkan kulit sihat. 2 item RM30 ja, boleh dapat kesan macam ni 😘
.
Whats app 011-36208336
.
.
#jerawat #jerawathilang #jerawatpasir  #muabellaz #jeragattebal #Jeragat  #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #MoisturizingSoap #MoistureBoostSerum #moisturizergel #vitaminefacemist #uum
2 0 20 hours ago

Peony Essence & her sky shot 😍
.
This silky & hydrating essence not only preps your skin to better absorp other products (like potent serums & moisturisers) but brighten up your skin, promoting spot-less & 'pore-less' complexion
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Blooming Peony Perfume EDT (10ml)
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Peony Essence & her sky shot 😍
.
This silky & hydrating essence not only preps your skin to better absorp other products (like potent serums & moisturisers) but brighten up your skin, promoting spot-less & 'pore-less' complexion
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Blooming Peony Perfume EDT (10ml)
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
33 1 22 hours ago

Kulit semakin elok dari hari ke sehari! Parut parut mula menipis dari hari ke hari sehingga hilang!
Tona kulit semakin serata, Putih keseluruh! Kulit makin lembab tidak kusam seperti dahulu lagi. Kulit kelihatan glowing selepas 2 minit sapuaan.
Liang pori semakin kurang kelihatan dan smooth bila dipegang. Make up tahan sehingga ke malam.
Kulit tidak berminyak lagi dan make up kekal walaupun berpeluh.
Alhamdulilah berkat kosistan pakai Noir UV White Foundation.
Nak Kulit Cantik & Sihat bersama Noir, klik je 👇👇👇
📲www.wasap.my/60196549383/NakNoir 🚛COD ke🚛  NILAI🔸PAJAM🔸MANTIN🔸ECO HILL🔸SEMENYIH🔸SRI PUTRA🔸BUKIT MAHKOTA🔸SALAK TINGGI🔸LABU🔸SENDAYAN🔸LBJ🔸 upJIJAN🔸ENSTEK🔸SEPANG🔸KLIA🔸MERCATO🔸KOTA WARISAN
📮Pos ke mana saja📮

#noir #noircosmetic #skincare #noirskincare #cleanser #sunblock  #sunburn  #sunblok #uv #uvwhite  #foundation #jeragat #jeragathilang #jeragattebal #flex #flek #flekhitam #jerawat #acne #acneserum #serum #whitening #whiteninggel #purewhite #liptint #lipmatte #skinrefiningessence #kulitkusam #flawless

Kulit semakin elok dari hari ke sehari! Parut parut mula menipis dari hari ke hari sehingga hilang! 
Tona kulit semakin serata, Putih keseluruh! Kulit makin lembab tidak kusam seperti dahulu lagi. Kulit kelihatan glowing selepas 2 minit sapuaan. 
Liang pori semakin kurang kelihatan dan smooth bila dipegang. Make up tahan sehingga ke malam. 
Kulit tidak berminyak lagi dan make up kekal walaupun berpeluh. 
Alhamdulilah berkat kosistan pakai Noir UV White Foundation. 
Nak Kulit Cantik & Sihat bersama Noir, klik je 👇👇👇
📲www.wasap.my/60196549383/NakNoir 🚛COD ke🚛  NILAI🔸PAJAM🔸MANTIN🔸ECO HILL🔸SEMENYIH🔸SRI PUTRA🔸BUKIT MAHKOTA🔸SALAK TINGGI🔸LABU🔸SENDAYAN🔸LBJ🔸 upJIJAN🔸ENSTEK🔸SEPANG🔸KLIA🔸MERCATO🔸KOTA WARISAN
📮Pos ke mana saja📮

#noir #noircosmetic #skincare #noirskincare #cleanser #sunblock  #sunburn  #sunblok #uv #uvwhite  #foundation #jeragat #jeragathilang #jeragattebal #flex #flek #flekhitam #jerawat #acne #acneserum #serum #whitening #whiteninggel #purewhite #liptint #lipmatte #skinrefiningessence #kulitkusam #flawless
1 0 23 hours ago

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
.
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
. 
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab
3 0 18 November, 2019

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
.
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
. 
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab
5 0 18 November, 2019

Terbaik pilih sunblock / sunscreen yang boleh lindung dari UVA UVB. Dua2 skali protect. .
.
#Sunsreen
#sunburn
#sunblock
#jeragattebal
#jerawathilang
#Jeragat
#youthshaklee
#skincareorganik
#skincaremalaysia

Terbaik pilih sunblock / sunscreen yang boleh lindung dari UVA UVB. Dua2 skali protect. .
.
#Sunsreen 
#sunburn 
#sunblock 
#jeragattebal 
#jerawathilang 
#Jeragat 
#youthshaklee 
#skincareorganik 
#skincaremalaysia
1 0 18 November, 2019

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
.
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
. 
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab
6 0 18 November, 2019
Info #Sunsreen #Kulitcantik #sunburn #jeragattebal
0 0 18 November, 2019

Ada yang tengah siap-siap nak keluar pegi office atau nak keluar ke tu?
Sebelum keluar rumah, ada tak yang dah apply sunblock? Kita WAJIB protect kulit kita daripada sinaran UVA & UVB. Sekurang-kurangnya 20 minit sebelum keluar rumah dan terdedah kepada sinaran matahari, kita dah apply sunblock pada kulit kita.
#noireducate
APA ITU Sinar UVA & UVB?
Sinaran UVA boleh menembusi kulit lebih dalam sehingga ke lapisan Dermis. Merupakan penyebab utama JERAGAT dan proses PENUAAN menjadi lebih cepat, serta meningkatkan risiko KANSER KULIT.
UVB pulak, B stands for ‘BURNING’. Boleh menembusi kulit sehingga ke lapisan Epidermis, penyebab utama kulit menjadi KEMERAHAN dan mempunyai kesan SUNBURN. Juga meningkatkan risiko KANSER KULIT.
Produk NOIR UV WHITE SUNBLOCK FOUNDATION ialah satu produk yang ada banyak kebaikan. Salah satunya ialah melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB.

Ingat ya, mencegah lebih baik daripada mengubati.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.

Nak Kulit Cantik & Sihat bersama Noir, klik je 👇👇👇
📲www.wasap.my/60196549383/NakNoir 🚛COD ke🚛  NILAI🔸PAJAM🔸MANTIN🔸ECO HILL🔸SEMENYIH🔸SRI PUTRA🔸BUKIT MAHKOTA🔸SALAK TINGGI🔸LABU🔸SENDAYAN🔸LBJ🔸 upJIJAN🔸ENSTEK🔸SEPANG🔸KLIA🔸MERCATO🔸KOTA WARISAN
📮Pos ke mana saja📮

#noir #noircosmetic #skincare #noirskincare #cleanser #sunblock  #sunburn  #sunblok #uv #uvwhite  #foundation #jeragat #jeragathilang #jeragattebal #flex #flek #flekhitam #jerawat #acne #acneserum #serum #whitening #whiteninggel #purewhite #liptint #lipmatte #skinrefiningessence #kulitkusam #flawless

Ada yang tengah siap-siap nak keluar pegi office atau nak keluar ke tu? 
Sebelum keluar rumah, ada tak yang dah apply sunblock? Kita WAJIB protect kulit kita daripada sinaran UVA & UVB. Sekurang-kurangnya 20 minit sebelum keluar rumah dan terdedah kepada sinaran matahari, kita dah apply sunblock pada kulit kita. 
#noireducate
APA ITU Sinar UVA & UVB?
Sinaran UVA boleh menembusi kulit lebih dalam sehingga ke lapisan Dermis. Merupakan penyebab utama JERAGAT dan proses PENUAAN menjadi lebih cepat, serta meningkatkan risiko KANSER KULIT. 
UVB pulak, B stands for ‘BURNING’. Boleh menembusi kulit sehingga ke lapisan Epidermis, penyebab utama kulit menjadi KEMERAHAN dan mempunyai kesan SUNBURN. Juga meningkatkan risiko KANSER KULIT. 
Produk NOIR UV WHITE SUNBLOCK FOUNDATION ialah satu produk yang ada banyak kebaikan. Salah satunya ialah melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB.

Ingat ya, mencegah lebih baik daripada mengubati. 
Ingat NOIR, Ingat Madammu.

Nak Kulit Cantik & Sihat bersama Noir, klik je 👇👇👇
📲www.wasap.my/60196549383/NakNoir 🚛COD ke🚛  NILAI🔸PAJAM🔸MANTIN🔸ECO HILL🔸SEMENYIH🔸SRI PUTRA🔸BUKIT MAHKOTA🔸SALAK TINGGI🔸LABU🔸SENDAYAN🔸LBJ🔸 upJIJAN🔸ENSTEK🔸SEPANG🔸KLIA🔸MERCATO🔸KOTA WARISAN
📮Pos ke mana saja📮

#noir #noircosmetic #skincare #noirskincare #cleanser #sunblock  #sunburn  #sunblok #uv #uvwhite  #foundation #jeragat #jeragathilang #jeragattebal #flex #flek #flekhitam #jerawat #acne #acneserum #serum #whitening #whiteninggel #purewhite #liptint #lipmatte #skinrefiningessence #kulitkusam #flawless
1 0 18 November, 2019

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo
5 0 17 November, 2019

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo
31 3 17 November, 2019

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo
31 1 17 November, 2019

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo
23 0 17 November, 2019

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo
4 2 17 November, 2019

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo

Umur 61tahun, baru 5 hari guna dah nampak perbezaannya nya. Jeragat pun Makin pudar... #angelwhite
#jerawathilang
#jeragattebal
#cikguseo
39 2 17 November, 2019

KELEBIHAN GLUTACAPS
🌸Kulit semakin glowing,bertambah putih
🌸Merawat jeragat
🌸Pigmentasi hilang
🌸Menyekatakan tona kulit muka
🌸Menghapuskan jerawat
🌸Menghilangkan parut jerawat
🌸Menegangkan kulit muka
🌸Antioksidan
🌸Memulihkan katarak & glukoma
🌸Membekalkan kandungan air
🌸Menghilangkan kedutan di wajah
🌸Mengekalkan kelembapan wajah
🌸Menggalakkan pembaharuan kologen dlm badan
🌸Pencerahan kulit 1 badan

Jom dapatkan Glutacaps dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutacaps_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#terapiinstagram
#serumjeragat
#kulitkusam
#glutacaps
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

KELEBIHAN GLUTACAPS
🌸Kulit semakin glowing,bertambah putih
🌸Merawat jeragat
🌸Pigmentasi hilang
🌸Menyekatakan tona kulit muka
🌸Menghapuskan jerawat
🌸Menghilangkan parut jerawat
🌸Menegangkan kulit muka
🌸Antioksidan
🌸Memulihkan katarak &  glukoma
🌸Membekalkan kandungan air
🌸Menghilangkan kedutan di wajah
🌸Mengekalkan kelembapan wajah
🌸Menggalakkan pembaharuan kologen dlm badan
🌸Pencerahan kulit 1 badan

Jom dapatkan Glutacaps dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile  @glutacaps_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#terapiinstagram
#serumjeragat
#kulitkusam 
#glutacaps 
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
7 0 17 November, 2019

KELEBIHAN GLUTACAPS
🌸Kulit semakin glowing,bertambah putih
🌸Merawat jeragat
🌸Pigmentasi hilang
🌸Menyekatakan tona kulit muka
🌸Menghapuskan jerawat
🌸Menghilangkan parut jerawat
🌸Menegangkan kulit muka
🌸Antioksidan
🌸Memulihkan katarak & glukoma
🌸Membekalkan kandungan air
🌸Menghilangkan kedutan di wajah
🌸Mengekalkan kelembapan wajah
🌸Menggalakkan pembaharuan kologen dlm badan
🌸Pencerahan kulit 1 badan

Jom dapatkan Glutacaps dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutacaps_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#terapiinstagram
#serumjeragat
#kulitkusam
#glutacaps
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

KELEBIHAN GLUTACAPS
🌸Kulit semakin glowing,bertambah putih
🌸Merawat jeragat
🌸Pigmentasi hilang
🌸Menyekatakan tona kulit muka
🌸Menghapuskan jerawat
🌸Menghilangkan parut jerawat
🌸Menegangkan kulit muka
🌸Antioksidan
🌸Memulihkan katarak &  glukoma
🌸Membekalkan kandungan air
🌸Menghilangkan kedutan di wajah
🌸Mengekalkan kelembapan wajah
🌸Menggalakkan pembaharuan kologen dlm badan
🌸Pencerahan kulit 1 badan

Jom dapatkan Glutacaps dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile  @glutacaps_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#terapiinstagram
#serumjeragat
#kulitkusam 
#glutacaps 
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
3 0 17 November, 2019

11 1 17 November, 2019

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
5 0 17 November, 2019

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
4 0 17 November, 2019

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
6 0 17 November, 2019

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
15 0 17 November, 2019

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
2 0 17 November, 2019

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
.
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
. 
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab
6 0 17 November, 2019

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
.
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab

*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
. 
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab
7 0 17 November, 2019

Rugi ya tak dapatkan sekarang..
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
.
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab

Rugi ya tak dapatkan sekarang..
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam
🌸Mencerah dan memutihkan kulit
🌹Menyekatakan tona warna kulit
🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
🌹Melembab serta menyuburkan kulit
🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam
🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat & jerawat
🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut
🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka
🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata
.
. 
BERMINAT JUST CLICK LINK DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻😘
.
#glutabsoriginal
#hapuskanjeragat
#glutaboriginalmurah
#jerawathilang
#fereenateam
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut
#glutab
5 0 17 November, 2019

COD SUNGAI PETANI , COVER 25KM DARI HQ FEREENA
.
Runner start COD bermula pukul 3petang Hari bekerja ,kecuali jumaat sabtu tiada COD area Sungai Petani

KELEBIHAN GLUTACAPS
🌸Kulit semakin glowing,bertambah putih
🌸Merawat jeragat
🌸Pigmentasi hilang
🌸Menyekatakan tona kulit muka
🌸Menghapuskan jerawat
🌸Menghilangkan parut jerawat
🌸Menegangkan kulit muka
🌸Antioksidan
🌸Memulihkan katarak & glukoma
🌸Membekalkan kandungan air
🌸Menghilangkan kedutan di wajah
🌸Mengekalkan kelembapan wajah
🌸Menggalakkan pembaharuan kologen dlm badan
🌸Pencerahan kulit 1 badan

Jom dapatkan Glutacaps dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutacaps_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#terapiinstagram
#serumjeragat
#kulitkusam
#glutacaps
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

COD SUNGAI PETANI , COVER 25KM DARI HQ FEREENA
.
Runner start COD bermula pukul 3petang Hari bekerja ,kecuali jumaat sabtu tiada COD area Sungai Petani

KELEBIHAN GLUTACAPS
🌸Kulit semakin glowing,bertambah putih
🌸Merawat jeragat
🌸Pigmentasi hilang
🌸Menyekatakan tona kulit muka
🌸Menghapuskan jerawat
🌸Menghilangkan parut jerawat
🌸Menegangkan kulit muka
🌸Antioksidan
🌸Memulihkan katarak &  glukoma
🌸Membekalkan kandungan air
🌸Menghilangkan kedutan di wajah
🌸Mengekalkan kelembapan wajah
🌸Menggalakkan pembaharuan kologen dlm badan
🌸Pencerahan kulit 1 badan

Jom dapatkan Glutacaps dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile  @glutacaps_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#terapiinstagram
#serumjeragat
#kulitkusam 
#glutacaps 
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
3 0 17 November, 2019

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk

Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet muda ).
💎membantu atasi masalah jeragat
💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
💎 membaiki bekas jerawat dan cacar.
💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
💎 mengecilkan pori pori kulit.
💎 menghalang pembentukan jerawat.
💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘

#fereenafams
#singapore
#brunei
#jeragat
#jeragathilang 
#auraisnta
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
3 0 17 November, 2019

Top #jeragattebal posts

My morning skincare routine line up. Cleanser je missing dalam gambar ni
.
So far Linda memang suka sangat dengan produk-produk ni. The toner, essence, ampoule, serum, moisturiser & sunscreen. Ehhhh semua la suka! 😍
.
Dan jangan lupa... Our Blooming Peony, the combination of Peony, Rose, Bergamot & White Musk. Pelengkap untuk menjadikan diri rasa lebih cantik dan feminine.

My morning skincare routine line up. Cleanser je missing dalam gambar ni
.
So far Linda memang suka sangat dengan produk-produk ni. The toner, essence, ampoule, serum, moisturiser & sunscreen. Ehhhh semua la suka! 😍
.
Dan jangan lupa... Our Blooming Peony, the combination of Peony, Rose, Bergamot & White Musk. Pelengkap untuk menjadikan diri rasa lebih cantik dan feminine.
104 15 28 October, 2019

MELAMPAU MENIPU SET KECANTIKAN NI

kata berasaskan kemenyan ,dan lebih hebat dari SUSUK
bila pakai 2 hari memberikan kesan mengejutkan!!! kawan kawan sekeliling sangat risau. ... risau muka saya bertambah cantik macam Angel dan menjadi saingan mereka. hehehe. Nama pun Angel White

jerawat dah takde,kulit makin licin dan cerah. jeragat akibat salah pakai produk mengandungi merkuri pun makin memudar
jom kita selidik apa lagi Angelic pasal set kecantikan ni... KESAN SERTA - MERTA:
1- akan terasa kulit wajah akan lebih halus dan lembut
2- akan terasa kulit wajah bebas dari minyak dan tidak melekit
3- Panda eyes dan saggy pada mata dah tiada
4 - Kedut pada mata berkurangan
5 - Kulit makin cerah dan berseri ~ Naik Seri Dia

KESAN JANGKA MASA PANJANG penggunaan:
1- tiada jerawat
2- kulit licin gebu
3- jeragat memudar
4- parut memudar
5- kulit makin cerah dari sebelumnya
6 - tiada lagi kulit kesam, berseri
7 - keyakinan tinggi kerana bau kemenyan? fankincense juga mampu menaikkan mood, hilangkan stress dan me jadikan kita happy serta berkeyakinan
.
Sekarang admin buat promosi harga tak sampai rm100 dapat 4 items besar. Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 011156669766
➡️ @dr.irma_kualaterengganu ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ Kata Nak Cantik ~ Kenalah Rajin 😍

#angelwhite #drirmaskincare #drirma #skincareviral #skincareselamat
#testimoniAngelwhite #testimonidrirma #frankincenseoil #naturalskincareproducts #skincarehalal

#jerawat #jeragat #jerawathilang
#jeragattebal #jeragathilang
#hilangparut #parutjeragat #kulitkusamtiada #naikseridia #kulitputih

#dnarsskincare #meeracleadvanceformula #alhaalfafoundation #hanezsuraya #tatiskincare

MELAMPAU MENIPU SET KECANTIKAN NI

kata berasaskan kemenyan ,dan lebih hebat dari SUSUK 
bila pakai 2 hari memberikan kesan mengejutkan!!! kawan kawan sekeliling sangat risau. ... risau muka saya bertambah cantik macam Angel dan menjadi saingan mereka. hehehe. Nama pun Angel White

jerawat dah takde,kulit makin licin dan cerah. jeragat akibat salah pakai produk mengandungi merkuri pun makin memudar 
jom kita selidik apa lagi Angelic pasal set kecantikan ni... KESAN SERTA - MERTA:
1- akan terasa kulit wajah akan lebih halus dan lembut
2- akan terasa kulit wajah bebas dari minyak dan tidak melekit
3- Panda eyes dan saggy pada mata dah tiada
4 - Kedut pada mata berkurangan
5 - Kulit makin cerah dan berseri ~ Naik Seri Dia

KESAN JANGKA MASA PANJANG penggunaan:
1- tiada jerawat
2- kulit licin gebu
3- jeragat memudar
4- parut memudar
5- kulit makin cerah dari sebelumnya
6 - tiada lagi kulit kesam, berseri
7 - keyakinan tinggi kerana bau kemenyan? fankincense juga mampu menaikkan mood, hilangkan stress dan me jadikan kita happy serta berkeyakinan
.
Sekarang admin buat promosi harga tak sampai rm100 dapat 4 items besar. Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 011156669766
➡️ @dr.irma_kualaterengganu ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ Kata Nak Cantik ~ Kenalah Rajin 😍

#angelwhite #drirmaskincare #drirma #skincareviral #skincareselamat
#testimoniAngelwhite #testimonidrirma #frankincenseoil #naturalskincareproducts #skincarehalal

#jerawat #jeragat #jerawathilang
#jeragattebal #jeragathilang
#hilangparut #parutjeragat #kulitkusamtiada #naikseridia #kulitputih

#dnarsskincare #meeracleadvanceformula #alhaalfafoundation #hanezsuraya #tatiskincare
113 1 2 November, 2019

LENYAPKAN TOMPOK #JERAGAT HINGGA AKAR SECARA KEKAL..
.
Ramai yang mengadu, dah cuba macam macam #skincare nk hilangkan JERAGAT, selalunya kejap jer hilang nanti keluar balik.
.
Akak kena tahu, jeragat ni ada akar tau dok dalam lapisan kulit paling dalam. So kalau akak nk bagi jeragat tak naik lagi memang kena basmi hingga akar.
.
Kalau akak biarkan memang akan merebak boleh penuh satu mu-ka, tu yg akak akan nampak LAGI LAGI berusia dr umo sebenar.
.
#BERITA_BEST_UNTUK_AKAK
.
glutab ni bagi jaminan kat akak, kalau akak guna tak ada kessan. Kami akan pulangkan balik. Kita akan bantu akak hingga JARAGAT akak tu LESAP, ok tak?
.
WASAP +60142478609 sekarang
.
#ajimaura
#jeragat
#jeragathilang
#terapiinstagram
#serumjeragat
#kulitkusam
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#biteallteam

LENYAPKAN TOMPOK #JERAGAT HINGGA AKAR SECARA KEKAL..
.
Ramai yang mengadu, dah cuba macam macam #skincare nk hilangkan JERAGAT, selalunya kejap jer hilang nanti keluar balik.
.
Akak kena tahu, jeragat ni ada akar tau dok dalam lapisan kulit paling dalam. So kalau akak nk bagi jeragat tak naik lagi memang kena basmi hingga akar.
.
Kalau akak biarkan memang akan merebak boleh penuh satu mu-ka, tu yg akak akan nampak LAGI LAGI berusia dr umo sebenar.
.
#BERITA_BEST_UNTUK_AKAK
.
glutab ni bagi jaminan kat akak, kalau akak guna tak ada kessan. Kami akan pulangkan balik. Kita akan bantu akak hingga JARAGAT akak tu LESAP, ok  tak?
.
WASAP +60142478609 sekarang
.
#ajimaura
#jeragat
#jeragathilang 
#terapiinstagram
#serumjeragat
#kulitkusam 
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#biteallteam
104 14 4 November, 2018

Harini HQ mai melawat sendiri kilang. Kita turun padang tengok cara proses semua.
.
Kita bukan biasa biasa. Kita main barang heff heff gituw. Kita guna barang berkualiti tinggi yang import mai dari germny.
.
RM20 hampa dah mampu pakai produk heff heff ni. Bukan beshee-besheee 🤭 .
Hampa jangan dok pandang RM20 tu timbang kilo ja. Orang lain dah buat bepuluh puluh ribu pcs dah. Ramai yang pakai sampai segak beseri cantik menawan dah.
.
Ada yang bagi tau kami “TAK RUGI PAKAI TREATMENTCREAM YANG PERNAH KAMI JUMPA”
.
So hampa nilai la sendiri lagumana 😘
.
TREATMENT CREAM
RM20 5g
.
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER
BAU BUNGA 🌻
.
.....................
CARA GUNA
.....................
✔️ Lepas cuci muka bersih bersih
Korang boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
———————————————————
.
♥️ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan
🖤 Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan
💚 Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu
🧡 Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.fm
❤️ Memulihkan lapisan kulit paling dalam
💙 Melicin dan menggebukan kulit wajah
💜 Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
💖 Mengandungi antioksidan, vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM :
.
♥️ JERAWAT
♥️ KULIT KUSAM
♥️ MUKA BREAKOUT
♥️ PARUT
♥️ KULIT BERMINYAK
........................................................
JANGAN RISAU KULIT KORANG TAK AKAN MELUPAS SEBAB DIA NATURAL
........................................................
.
INGREDIENT
.
🥑 Avocado - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
💕 Daisy Flower Extract - Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit.
👱🏻‍♀ Alpha Arbutin - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
🌻 Sunflower - Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
#TreatmentCream #TreatmentCreamKulim #TreatmentCreamPenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #k

Harini HQ mai melawat sendiri kilang. Kita turun padang tengok cara proses semua.
.
Kita bukan biasa biasa. Kita main barang heff heff gituw. Kita guna barang berkualiti tinggi yang import mai dari germny.
.
RM20 hampa dah mampu pakai produk heff heff ni. Bukan beshee-besheee 🤭 .
Hampa jangan dok pandang RM20 tu timbang kilo ja. Orang lain dah buat bepuluh  puluh ribu pcs dah. Ramai yang pakai sampai segak beseri cantik menawan dah.
.
Ada yang bagi tau kami “TAK RUGI PAKAI TREATMENTCREAM  YANG PERNAH KAMI JUMPA”
.
So hampa nilai la sendiri lagumana 😘
.
TREATMENT CREAM
RM20 5g
.
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER 
BAU BUNGA 🌻
.
.....................
CARA GUNA
.....................
✔️ Lepas cuci muka bersih bersih 
Korang boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
———————————————————
.
♥️ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan
🖤 Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan
💚 Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu
🧡 Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.fm
❤️ Memulihkan lapisan kulit paling dalam
💙 Melicin dan menggebukan kulit wajah
💜 Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
💖 Mengandungi antioksidan, vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM :
.
♥️ JERAWAT
♥️ KULIT KUSAM
♥️ MUKA BREAKOUT
♥️ PARUT
♥️ KULIT BERMINYAK
........................................................
JANGAN RISAU KULIT KORANG TAK AKAN MELUPAS SEBAB DIA NATURAL
........................................................
.
INGREDIENT
.
🥑 Avocado - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
💕 Daisy Flower Extract - Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit.
👱🏻‍♀ Alpha Arbutin - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
🌻 Sunflower - Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
#TreatmentCream #TreatmentCreamKulim #TreatmentCreamPenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #k
110 1 26 June, 2019

NAK SKIN CANTIK BERSIH MACAM NI ?
.
Mudah je. Cari produk yang takde bahan kimia. Amalkan skincare routine.
.
Cleanser - Toner - Essence - Serum - Moisturizer - Night cream
.
Amalkan setiap hari, uolls sendiri akan rasa perubahan kat kulit uolls 😘 Jangan lupa calit Treatment Cream tau 😜
Whats app 011-36208336
.
#TreatmentCream #TreatmentCreamKulim #TreatmentCreamPenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab

NAK SKIN CANTIK BERSIH MACAM NI ?
.
Mudah je. Cari produk yang takde bahan kimia. Amalkan skincare routine.
.
Cleanser - Toner - Essence - Serum - Moisturizer - Night cream
.
Amalkan setiap hari, uolls sendiri akan rasa perubahan kat kulit uolls 😘 Jangan lupa calit Treatment Cream tau 😜
Whats app 011-36208336
.
#TreatmentCream #TreatmentCreamKulim #TreatmentCreamPenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #muabellaz #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab
151 3 15 June, 2019

JOM AKAK2.. KITA FLAWLESS DENGAN GLUTAB ❤
.
💟 Kebaikan GluTab 💟.
.
🌹Mencerahkan dan melembabkan kulit
🌹Menghilangkan jeragat dan jerawat
🌹Kulit semakin glowing
🌹Mengurangkan kedutan pada kulit
🌹Mengurangkan proses penuaan kulit
🌹Menjadikan tona kulit sekata
🌹Menegangkan kulit wajah
Tak payah susah2 nak belanja mahal2 pun just kemam2 & hisap2 setiap hari settle dah
MUDAH & PANTAS kan😘..
.
.
Nak kulit cantik berseri-seri seawal 3 hari mestilah dengan #GLUTAB😍 whatsapp SEKARANG ‼

Code - 'SAYA NAK GLUTAB'
📱01116932421
📱01116932421
📱01116932421

Kunyah-kunyah #GLUTAB je dah cantik macam bidadari🤩😍 #fereenafams
#fereenateam
#fereenasquad
#jeragat
#jeragathilang
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#ubatparut
#GLUTAB

JOM AKAK2.. KITA FLAWLESS DENGAN GLUTAB ❤
.
💟 Kebaikan GluTab 💟.
.
🌹Mencerahkan dan melembabkan kulit
🌹Menghilangkan jeragat dan jerawat
🌹Kulit semakin glowing
🌹Mengurangkan kedutan pada kulit
🌹Mengurangkan proses penuaan kulit
🌹Menjadikan tona kulit sekata
🌹Menegangkan kulit wajah 
Tak payah susah2 nak belanja mahal2 pun just kemam2 & hisap2 setiap hari settle dah
MUDAH & PANTAS kan😘..
.
.
Nak kulit cantik berseri-seri seawal 3 hari mestilah dengan #GLUTAB😍 whatsapp SEKARANG ‼

Code - 'SAYA NAK GLUTAB'
📱01116932421
📱01116932421
📱01116932421

Kunyah-kunyah #GLUTAB je dah cantik macam bidadari🤩😍 #fereenafams
#fereenateam
#fereenasquad
#jeragat
#jeragathilang 
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#ubatparut
#GLUTAB
218 0 6 March, 2019

• • • • • •
MELAMPAU MENIPU SET KECANTIKAN NI

kata berasaskan kemenyan ,dan lebih hebat dari SUSUK
bila pakai 2 hari memberikan kesan mengejutkan!!! kawan kawan sekeliling sangat risau. ... risau muka saya bertambah cantik macam Angel dan menjadi saingan mereka. hehehe. Nama pun Angel White

jerawat dah takde,kulit makin licin dan cerah. jeragat akibat salah pakai produk mengandungi merkuri pun makin memudar
jom kita selidik apa lagi Angelic pasal set kecantikan ni... KESAN SERTA - MERTA:
1- akan terasa kulit wajah akan lebih halus dan lembut
2- akan terasa kulit wajah bebas dari minyak dan tidak melekit
3- Panda eyes dan saggy pada mata dah tiada
4 - Kedut pada mata berkurangan
5 - Kulit makin cerah dan berseri ~ Naik Seri Dia

KESAN JANGKA MASA PANJANG penggunaan:
1- tiada jerawat
2- kulit licin gebu
3- jeragat memudar
4- parut memudar
5- kulit makin cerah dari sebelumnya
6 - tiada lagi kulit kesam, berseri
7 - keyakinan tinggi kerana bau kemenyan? fankincense juga mampu menaikkan mood, hilangkan stress dan me jadikan kita happy serta berkeyakinan
.
Sekarang admin buat promosi harga tak sampai rm100 dapat 4 items besar. Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 011156669766
➡️ @dr.irma_kualaterengganu ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ Kata Nak Cantik ~ Kenalah Rajin 😍

#angelwhite #drirmaskincare #drirma #skincareviral #skincareselamat
#testimoniAngelwhite #testimonidrirma #frankincenseoil #naturalskincareproducts #skincarehalal

#jerawat #jeragat #jerawathilang
#jeragattebal #jeragathilang
#hilangparut #parutjeragat #kulitkusamtiada #naikseridia #kulitputih

#dnarsskincare #meeracleadvanceformula #alhaalfafoundation #hanezsuraya #tatiskincare

• • • • • •
MELAMPAU MENIPU SET KECANTIKAN NI

kata berasaskan kemenyan ,dan lebih hebat dari SUSUK 
bila pakai 2 hari memberikan kesan mengejutkan!!! kawan kawan sekeliling sangat risau. ... risau muka saya bertambah cantik macam Angel dan menjadi saingan mereka. hehehe. Nama pun Angel White

jerawat dah takde,kulit makin licin dan cerah. jeragat akibat salah pakai produk mengandungi merkuri pun makin memudar 
jom kita selidik apa lagi Angelic pasal set kecantikan ni... KESAN SERTA - MERTA:
1- akan terasa kulit wajah akan lebih halus dan lembut
2- akan terasa kulit wajah bebas dari minyak dan tidak melekit
3- Panda eyes dan saggy pada mata dah tiada
4 - Kedut pada mata berkurangan
5 - Kulit makin cerah dan berseri ~ Naik Seri Dia

KESAN JANGKA MASA PANJANG penggunaan:
1- tiada jerawat
2- kulit licin gebu
3- jeragat memudar
4- parut memudar
5- kulit makin cerah dari sebelumnya
6 - tiada lagi kulit kesam, berseri
7 - keyakinan tinggi kerana bau kemenyan? fankincense juga mampu menaikkan mood, hilangkan stress dan me jadikan kita happy serta berkeyakinan
.
Sekarang admin buat promosi harga tak sampai rm100 dapat 4 items besar. Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 011156669766
➡️ @dr.irma_kualaterengganu ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ Kata Nak Cantik ~ Kenalah Rajin 😍

#angelwhite #drirmaskincare #drirma #skincareviral #skincareselamat
#testimoniAngelwhite #testimonidrirma #frankincenseoil #naturalskincareproducts #skincarehalal

#jerawat #jeragat #jerawathilang
#jeragattebal #jeragathilang
#hilangparut #parutjeragat #kulitkusamtiada #naikseridia #kulitputih

#dnarsskincare #meeracleadvanceformula #alhaalfafoundation #hanezsuraya #tatiskincare
122 0 2 November, 2019