#jeratjiwa Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jeratjiwa and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
18.1
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@futehfuhq Profile picture

@futehfuhq

MILKY WHITENING SPRAY WAJAH & TUBUH
==========================
Milky Whitening Spray Futehfu
mengandungi ekstrak susu lembu asli, boleh dijadikan sunblock kerana Futehfu mempunyai SPF50 dan MOISTURIZE , tidak MELEKIT dan BERCAPUK , mudah menyerap kulit , melembabkan juga menghaluskan kulit . Boleh dijadikan sebagai make up base dan boleh juga diaplikasikan ke bahagian tubuh yang lain , seperti tangan dan kaki
.
Milky Whitening Spray Futehfu instan dapat menaikan tone warna kulit wajah minimum 1x lebih putih . Gunakan dengan Milky Whitening Spray Futehfu untuk mendapatkan kulit putih secara maksima.
.
Jom klik link di bio sekarang🤗
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #kulitcerah

MILKY WHITENING SPRAY WAJAH & TUBUH
==========================
Milky Whitening Spray Futehfu
mengandungi ekstrak susu lembu asli, boleh dijadikan sunblock kerana Futehfu mempunyai SPF50 dan MOISTURIZE , tidak MELEKIT dan BERCAPUK , mudah menyerap kulit , melembabkan juga menghaluskan kulit . Boleh dijadikan sebagai make up base dan boleh juga diaplikasikan ke bahagian tubuh yang lain , seperti tangan dan kaki
.
Milky Whitening Spray Futehfu instan dapat menaikan tone warna kulit wajah minimum 1x lebih putih . Gunakan dengan Milky Whitening Spray Futehfu untuk mendapatkan kulit putih secara maksima.
.
Jom klik link di bio sekarang🤗
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #kulitcerah
43 1 10 hours ago
@dr.bodycantik Profile picture

@dr.bodycantik

Assalamualaikum
KAMI MENCARI !!!
LEADER!!!
STOKIS!!!
AGENT!!!
Jom tambah duit poket sambil kuruskan badan😁😁😁
Produk viral!!!
Produk panas !!!
Produk digilai orng!!!
Free gift yg menarik menanti anda semua😁😁😁
.
Berminat boleh wsp
01128008864
.
#jeratjiwa #raya #petuakurus #teamsaifulamri #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2019 #duitraya #projekraya #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #teamamrijutawa

Assalamualaikum
KAMI MENCARI !!!
LEADER!!!
STOKIS!!!
AGENT!!!
Jom tambah duit poket sambil kuruskan badan😁😁😁
Produk viral!!!
Produk panas !!!
Produk digilai orng!!!
Free gift yg menarik menanti anda semua😁😁😁
.
Berminat boleh wsp
01128008864
.
#jeratjiwa #raya #petuakurus  #teamsaifulamri #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2019 #duitraya #projekraya #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #teamamrijutawa
2 0 12 hours ago
@dr.pakarkuruscantik Profile picture

@dr.pakarkuruscantik

Assalamualaikum
KAMI MENCARI !!!
LEADER!!!
STOKIS!!!
AGENT!!!
Jom tambah duit poket sambil kuruskan badan😁😁😁
Produk viral!!!
Produk panas !!!
Produk digilai orng!!!
Free gift yg menarik menanti anda semua😁😁😁
.
Berminat boleh wsp
01128008864
.
#jeratjiwa #raya #petuakurus #teamsaifulamri #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2019 #duitraya #projekraya #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #teamamrijutawa

Assalamualaikum
KAMI MENCARI !!!
LEADER!!!
STOKIS!!!
AGENT!!!
Jom tambah duit poket sambil kuruskan badan😁😁😁
Produk viral!!!
Produk panas !!!
Produk digilai orng!!!
Free gift yg menarik menanti anda semua😁😁😁
.
Berminat boleh wsp
01128008864
.
#jeratjiwa #raya #petuakurus  #teamsaifulamri #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2019 #duitraya #projekraya #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #teamamrijutawa
2 0 12 hours ago
@medinadesire Profile picture

@medinadesire

Assalamualaikum
KAMI MENCARI !!!
LEADER!!!
STOKIS!!!
AGENT!!!
Jom tambah duit poket sambil kuruskan badan😁😁😁
Produk viral!!!
Produk panas !!!
Produk digilai orng!!!
Free gift yg menarik menanti anda semua😁😁😁
.
Berminat boleh wsp
01128008864
.
#jeratjiwa #raya #petuakurus #teamsaifulamri #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2019 #duitraya #projekraya #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #teamamrijutawa

Assalamualaikum
KAMI MENCARI !!!
LEADER!!!
STOKIS!!!
AGENT!!!
Jom tambah duit poket sambil kuruskan badan😁😁😁
Produk viral!!!
Produk panas !!!
Produk digilai orng!!!
Free gift yg menarik menanti anda semua😁😁😁
.
Berminat boleh wsp
01128008864
.
#jeratjiwa #raya #petuakurus  #teamsaifulamri #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2019 #duitraya #projekraya #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #teamamrijutawa
0 0 12 hours ago
@badancatikkurus Profile picture

@badancatikkurus

Assalamualaikum
KAMI MENCARI !!!
LEADER!!!
STOKIS!!!
AGENT!!!
Jom tambah duit poket sambil kuruskan badan😁😁😁
Produk viral!!!
Produk panas !!!
Produk digilai orng!!!
Free gift yg menarik menanti anda semua😁😁😁
.
Berminat boleh wsp
01128008864
.
#jeratjiwa #raya #petuakurus #teamsaifulamri #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2019 #duitraya #projekraya #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #teamamrijutawa

Assalamualaikum
KAMI MENCARI !!!
LEADER!!!
STOKIS!!!
AGENT!!!
Jom tambah duit poket sambil kuruskan badan😁😁😁
Produk viral!!!
Produk panas !!!
Produk digilai orng!!!
Free gift yg menarik menanti anda semua😁😁😁
.
Berminat boleh wsp
01128008864
.
#jeratjiwa #raya #petuakurus  #teamsaifulamri #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2019 #duitraya #projekraya #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #teamamrijutawa
0 0 12 hours ago
@futehfu.whitening Profile picture

@futehfu.whitening

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
0 0 19 hours ago
@futehfu_sweetie Profile picture

@futehfu_sweetie

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
1 0 19 hours ago
@futehfu_beauty Profile picture

@futehfu_beauty

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
0 0 19 hours ago
@futehfu_cosmetic Profile picture

@futehfu_cosmetic

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
0 0 19 hours ago
@futehfuofficialhq Profile picture

@futehfuofficialhq

Futehfu whitening spray KULIT VIRAL 🔥

Wow, terlajak gebu gebas dah ni. Kulit HITAM berubah menjadi PUTIH melepak tanpa ubat-ubatan, tanpa suntikan dan tanpa menggelupaskan kulit
.
.
Korang tunggu apa lagi jom grab sebab sekarang @futehfuofficialhq nak bagi Freegift .
.
#Futehfu #medinadesire #0marketing #jeratjiwa #produkviral #produktranding #produkhangat #zerocostmarketing #spf50 #kulitbermasalah #kulittaksekata #putihsatubadan #cantiknatural #cantikputih #losyenputihviral #kulitsensitif #kulitkering #putihsekelipmata #cerahsekata #putihmelepak #pemutihkulit #sunblockspray #uvprotection #waterproof #moisturizing #kulitgelap

Futehfu whitening spray KULIT VIRAL 🔥

Wow, terlajak gebu gebas dah ni. Kulit HITAM berubah menjadi PUTIH melepak tanpa ubat-ubatan, tanpa suntikan dan tanpa menggelupaskan kulit
.
.
Korang tunggu apa lagi jom grab sebab sekarang @futehfuofficialhq nak bagi Freegift .
.
#Futehfu #medinadesire #0marketing #jeratjiwa #produkviral #produktranding #produkhangat #zerocostmarketing #spf50 #kulitbermasalah #kulittaksekata #putihsatubadan #cantiknatural #cantikputih #losyenputihviral #kulitsensitif #kulitkering #putihsekelipmata #cerahsekata #putihmelepak #pemutihkulit #sunblockspray #uvprotection #waterproof #moisturizing #kulitgelap
11 0 20 hours ago
@futehfu_milky Profile picture

@futehfu_milky

Sapu sapu dah putih.. Hanya yang pernah pakai je tau power nye FUTEHFU ni.. Kuasa putih 💯 terjamin putih dengan #futehfu hanya RM29 sahaja sebotol❗ Cepat dapatkan HARGA SALE MERDEKA 🔥 STOCK SANGAT LIMITED SEKARANG 😱
.
.
Kalau nak try korang just click link di bio.
Sepantas kilat team akan reply.... Zaasssss ⚡⚡⚡
.
#medinadesire #beauty #produkviral #magicalwhitening #kulitputih #teamira #kulitlembut #online #murah #gadis #wanita #jeratjiwa #whiteningspraymilk #futehfuhq #futehfu #0marketing #cantikjelita #makeuptutorial #mua #putihgebu #putih #cantik #flawless #sprayputih #cleansing

Sapu sapu dah putih.. Hanya yang pernah pakai je tau power nye FUTEHFU ni.. Kuasa putih 💯 terjamin putih dengan #futehfu hanya RM29 sahaja sebotol❗ Cepat dapatkan HARGA SALE MERDEKA 🔥 STOCK SANGAT LIMITED SEKARANG 😱
.
.
Kalau nak try korang just click link di bio.
Sepantas kilat team akan reply.... Zaasssss ⚡⚡⚡
.
#medinadesire #beauty #produkviral #magicalwhitening #kulitputih #teamira #kulitlembut #online #murah #gadis #wanita #jeratjiwa #whiteningspraymilk #futehfuhq #futehfu #0marketing  #cantikjelita #makeuptutorial #mua #putihgebu #putih #cantik #flawless #sprayputih #cleansing
2 0 21 hours ago
@futehfuofficialhq Profile picture

@futehfuofficialhq

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

Selamat pagi 🥰
.
.
Lindungi kulit dari sinaran UV adalah perkara pertama yang paling penting dalam tips penjagaan kulit dan mencerahkan kulit .
.
Pakai spray FUTEHFU setiap masa dapat menjadikan kulit kita KEKAL PUTIH DAN GEBU
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib
#losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putibmelepak #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
11 0 21 October, 2019
@solidmolidbeautybyemy Profile picture

@solidmolidbeautybyemy

.
1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN .
1 botol #futehfulotion biasanya boleh tahan sampai 1-3 bulan tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
👉wsp 0164490649 atau tekan link http://futehfuofficial.wasap.my/ di bio
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

.
1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN .
1 botol #futehfulotion biasanya boleh tahan sampai 1-3 bulan tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
👉wsp 0164490649 atau tekan link http://futehfuofficial.wasap.my/ di bio
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
1 0 20 October, 2019
.
Wowwww!! Memang nampak perubahan putih bila pakai #futehfuh !! Dah lah wangi, bau susu, tk perlu pakai perfume dah. Untuk jadikan sunblock pun boleh!! #futehfuh
.
Jom whatsapp http://futehfumilkywhitening.wasap.my atau 0164490649
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
3 0 20 October, 2019
@futehfuhq Profile picture

@futehfuhq

[ATTENTION] BIAR BETUL,5 SAAT DAH PUTIH??
.
.
Ramai yang tanya macam mana nak putih dalam masa yang singkat. Biasanya kalau yg inject kena tunggu lama utk nampak kesan. Tapi dgn ada nya #futehfu ni, uolss tkperlu risau sbb Lotion ni dijamin SELAMAT utk digunakan. Sekali sapu dah nampak kesan seawal 5 SAAT. Hebat kan ?
.
.
Selain memutihkan, #futehfu boleh merawat kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan sbgnya.
.
.
Berminat nak dapatkan #futehfu?
Klik di http://futehfuofficial.wasap.my/0182582370 SEKARANG ❗️❗️ ..
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

[ATTENTION] BIAR BETUL,5 SAAT DAH PUTIH??
.
.
Ramai yang tanya macam mana nak putih dalam masa yang singkat. Biasanya kalau yg inject kena tunggu lama utk nampak kesan. Tapi dgn ada nya #futehfu ni, uolss tkperlu risau sbb Lotion ni dijamin SELAMAT utk digunakan. Sekali sapu dah nampak kesan seawal 5 SAAT. Hebat kan ?
.
.
Selain memutihkan, #futehfu boleh merawat kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan sbgnya.
.
.
Berminat nak dapatkan #futehfu? 
Klik di http://futehfuofficial.wasap.my/0182582370 SEKARANG ❗️❗️ ..
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
47 0 20 October, 2019

Top #jeratjiwa posts