#johorbharu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #johorbharu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
15 minutes
Average like
10.4
Average comment
0.5
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@nieysalulu Profile picture

@nieysalulu

Mrt Sg Buloh

READY STOCK .🔥🔥🍇🍇
Young & glow foundation
.
🌹foundation meletop by DATIN NOOR KARTINI 🌹
.
😉rm60 original
.
Siapa org sungai buloh 😉 young & glow dah ade di sgbuloh okeh 😉
.
.
KELEBIHAN YOUNG &GLOW
.
🍇kandungan di dalam foundation ade SERUM dapat memberi perawatan,DAN kulit yg berjerawat,sensitiv,parut & kering.
.
🌹halal .
🍇tidak berminyak 😉
.
🍒mempunyai SPF45
.
🍓1 tone sahaja sesuai dgn warna kulit
.
👄bahan 👄
.
Minyak argan = agen anti penuaan.
.
🍇minyak biji aprikot = melembutkan permukaan kulit
.
❤vitamin C =menghasilkan collegen bagi kecantikan kulit
.
🍓VITAMIN E= melembapkan kulit
.
🍒EKSTRAK PUDINA = merawat kerosakan kulit
.
Haa banyak kan kelebihan young & glow foundation ni ,bahan berquality ,ape lagi yg tak cukop 😉
.
🍒tak kan nak tengok sahaja 1 botol boleh tahan 3 bulan 😉
.
🍓pasti ramai yg mempunyai kulit muka yg berminyak tuggu ape lgi wassp nieysa okeh .
.
😉tak rugi untuk mencuba ,dah lah foundation tak berminyak,berquality,viral,meletop,boleh merawat muka,siap ade serum dlm tu,boleh tegang kan kulit muka dan yg paling penting mampu mencantikan kulit muka .
.
😉uols nak ape lagi .
.
Cuba sekali pasti inlove
.
🍒siap2 pegang fon camera untuk selfie dgn kulit yg cantik lembut dan glowing okeh 😉
.
🍓gerenti kejap2 tgok cermin .
.
🍒Rm60. .tak yh fikir2 dah wassp nieysa now .
.
🌹bagi yg berdekatan dgn nieysa ,nieysa hntr ,tak nak bayar duit pos ,meh dtg rumah 😉
.
🍇nak cantik dapat kan dari sekarang .
.
Tulus dari nieysa 😉 hahah
.
#kuang #payajaras #sgbuloh #merbausempak #saujanautama #gamudagardens #bukitrahmanputra #selangor #johorbharu #nilai3 #kualaselangor #shahalam #batuarang #sungaiserai #subangbestari #sungaiplong #youngandglowfaoundation

READY STOCK .🔥🔥🍇🍇
Young & glow foundation
.
🌹foundation meletop by DATIN NOOR KARTINI 🌹
.
😉rm60 original
.
Siapa org sungai buloh 😉 young & glow dah ade di sgbuloh okeh 😉
.
.
KELEBIHAN YOUNG &GLOW
.
🍇kandungan di dalam foundation ade  SERUM dapat memberi perawatan,DAN kulit yg berjerawat,sensitiv,parut & kering.
.
🌹halal .
🍇tidak berminyak 😉
.
🍒mempunyai SPF45
.
🍓1 tone sahaja sesuai dgn warna kulit
.
👄bahan 👄
.
Minyak argan = agen anti penuaan.
.
🍇minyak biji aprikot = melembutkan permukaan kulit
.
❤vitamin C =menghasilkan collegen bagi kecantikan kulit
.
🍓VITAMIN E= melembapkan kulit
.
🍒EKSTRAK PUDINA = merawat kerosakan kulit
.
Haa banyak kan kelebihan young & glow foundation ni ,bahan berquality ,ape lagi yg tak cukop 😉
.
🍒tak kan nak tengok sahaja 1 botol boleh tahan 3 bulan 😉
.
🍓pasti ramai yg mempunyai kulit muka yg berminyak tuggu ape lgi wassp nieysa okeh .
.
😉tak rugi untuk mencuba ,dah lah foundation tak berminyak,berquality,viral,meletop,boleh merawat muka,siap ade serum dlm tu,boleh tegang kan kulit muka dan yg paling penting mampu mencantikan kulit muka .
.
😉uols nak ape lagi .
.
Cuba sekali pasti inlove
.
🍒siap2 pegang fon camera untuk selfie dgn kulit yg cantik lembut dan glowing okeh 😉
.
🍓gerenti kejap2 tgok cermin .
.
🍒Rm60. .tak yh fikir2 dah wassp nieysa now .
.
🌹bagi yg berdekatan dgn nieysa ,nieysa hntr ,tak nak bayar duit pos ,meh dtg rumah 😉
.
🍇nak cantik dapat kan dari sekarang .
.
Tulus dari nieysa 😉 hahah
.
#kuang #payajaras #sgbuloh #merbausempak #saujanautama #gamudagardens#bukitrahmanputra #selangor #johorbharu #nilai3 #kualaselangor #shahalam #batuarang #sungaiserai #subangbestari #sungaiplong #youngandglowfaoundation
3 0 6 hours ago
@nieysalulu Profile picture

@nieysalulu

Mrt Sg Buloh

Young & glow foundation
.
🌹foundation meletop by DATIN NOOR KARTINI 🌹
.
😉rm60 original
.
Siapa org sungai buloh 😉 young & glow dah ade di sgbuloh okeh 😉
.
.
KELEBIHAN YOUNG &GLOW
.
🍇kandungan di dalam foundation ade SERUM dapat memberi perawatan,DAN kulit yg berjerawat,sensitiv,parut & kering.
.
🌹halal .
🍇tidak berminyak 😉
.
🍒mempunyai SPF45
.
🍓1 tone sahaja sesuai dgn warna kulit
.
👄bahan 👄
.
Minyak argan = agen anti penuaan.
.
🍇minyak biji aprikot = melembutkan permukaan kulit
.
❤vitamin C =menghasilkan collegen bagi kecantikan kulit
.
🍓VITAMIN E= melembapkan kulit
.
🍒EKSTRAK PUDINA = merawat kerosakan kulit
.
Haa banyak kan kelebihan young & glow foundation ni ,bahan berquality ,ape lagi yg tak cukop 😉
.
🍒tak kan nak tengok sahaja 1 botol boleh tahan 3 bulan 😉
.
🍓pasti ramai yg mempunyai kulit muka yg berminyak tuggu ape lgi wassp nieysa okeh .
.
😉tak rugi untuk mencuba ,dah lah foundation tak berminyak,berquality,viral,meletop,boleh merawat muka,siap ade serum dlm tu,boleh tegang kan kulit muka dan yg paling penting mampu mencantikan kulit muka .
.
😉uols nak ape lagi .
.
Cuba sekali pasti inlove
.
🍒siap2 pegang fon camera untuk selfie dgn kulit yg cantik lembut dan glowing okeh 😉
.
🍓gerenti kejap2 tgok cermin .
.
🍒Rm60. .tak yh fikir2 dah wassp nieysa now .
.
🌹bagi yg berdekatan dgn nieysa ,nieysa hntr ,tak nak bayar duit pos ,meh dtg rumah 😉
.
🍇nak cantik dapat kan dari sekarang .
.
Tulus dari nieysa 😉 hahah
.
#kuang #payajaras #sgbuloh #merbausempak #saujanautama #gamudagardens #bukitrahmanputra #selangor #johorbharu #nilai3 #kualaselangor #shahalam #batuarang #sungaiserai #subangbestari #sungaiplong #youngandglowfaoundation

Young & glow foundation
.
🌹foundation meletop by DATIN NOOR KARTINI 🌹
.
😉rm60 original
.
Siapa org sungai buloh 😉 young & glow dah ade di sgbuloh okeh 😉
.
.
KELEBIHAN YOUNG &GLOW
.
🍇kandungan di dalam foundation ade  SERUM dapat memberi perawatan,DAN kulit yg berjerawat,sensitiv,parut & kering.
.
🌹halal .
🍇tidak berminyak 😉
.
🍒mempunyai SPF45
.
🍓1 tone sahaja sesuai dgn warna kulit
.
👄bahan 👄
.
Minyak argan = agen anti penuaan.
.
🍇minyak biji aprikot = melembutkan permukaan kulit
.
❤vitamin C =menghasilkan collegen bagi kecantikan kulit
.
🍓VITAMIN E= melembapkan kulit
.
🍒EKSTRAK PUDINA = merawat kerosakan kulit
.
Haa banyak kan kelebihan young & glow foundation ni ,bahan berquality ,ape lagi yg tak cukop 😉
.
🍒tak kan nak tengok sahaja 1 botol boleh tahan 3 bulan 😉
.
🍓pasti ramai yg mempunyai kulit muka yg berminyak tuggu ape lgi wassp nieysa okeh .
.
😉tak rugi untuk mencuba ,dah lah foundation tak berminyak,berquality,viral,meletop,boleh merawat muka,siap ade serum dlm tu,boleh tegang kan kulit muka dan yg paling penting mampu mencantikan kulit muka .
.
😉uols nak ape lagi .
.
Cuba sekali pasti inlove
.
🍒siap2 pegang fon camera untuk selfie dgn kulit yg cantik lembut dan glowing okeh 😉
.
🍓gerenti kejap2 tgok cermin .
.
🍒Rm60. .tak yh fikir2 dah wassp nieysa now .
.
🌹bagi yg berdekatan dgn nieysa ,nieysa hntr ,tak nak bayar duit pos ,meh dtg rumah 😉
.
🍇nak cantik dapat kan dari sekarang .
.
Tulus dari nieysa 😉 hahah
.
#kuang #payajaras #sgbuloh #merbausempak #saujanautama #gamudagardens#bukitrahmanputra #selangor #johorbharu #nilai3 #kualaselangor #shahalam #batuarang #sungaiserai #subangbestari #sungaiplong #youngandglowfaoundation
1 0 6 hours ago
@nieysalulu Profile picture

@nieysalulu

Sungai Buloh

Young & glow foundation
.
🌹foundation meletop by DATIN NOOR KARTINI 🌹
.
😉rm60 original
.
Siapa org sungai buloh 😉 young & glow dah ade di sgbuloh okeh 😉
.
.
KELEBIHAN YOUNG &GLOW
.
🍇kandungan di dalam foundation ade SERUM dapat memberi perawatan,DAN kulit yg berjerawat,sensitiv,parut & kering.
.
🌹halal .
🍇tidak berminyak 😉
.
🍒mempunyai SPF45
.
🍓1 tone sahaja sesuai dgn warna kulit
.
👄bahan 👄
.
Minyak argan = agen anti penuaan.
.
🍇minyak biji aprikot = melembutkan permukaan kulit
.
❤vitamin C =menghasilkan collegen bagi kecantikan kulit
.
🍓VITAMIN E= melembapkan kulit
.
🍒EKSTRAK PUDINA = merawat kerosakan kulit
.
Haa banyak kan kelebihan young & glow foundation ni ,bahan berquality ,ape lagi yg tak cukop 😉
.
🍒tak kan nak tengok sahaja 1 botol boleh tahan 3 bulan 😉
.
🍓pasti ramai yg mempunyai kulit muka yg berminyak tuggu ape lgi wassp nieysa okeh .
.
😉tak rugi untuk mencuba ,dah lah foundation tak berminyak,berquality,viral,meletop,boleh merawat muka,siap ade serum dlm tu,boleh tegang kan kulit muka dan yg paling penting mampu mencantikan kulit muka .
.
😉uols nak ape lagi .
.
Cuba sekali pasti inlove
.
🍒siap2 pegang fon camera untuk selfie dgn kulit yg cantik lembut dan glowing okeh 😉
.
🍓gerenti kejap2 tgok cermin .
.
🍒Rm60. .tak yh fikir2 dah wassp nieysa now .
.
🌹bagi yg berdekatan dgn nieysa ,nieysa hntr ,tak nak bayar duit pos ,meh dtg rumah 😉
.
🍇nak cantik dapat kan dari sekarang .
.
Tulus dari nieysa 😉 hahah
.
#kuang #payajaras #sgbuloh #merbausempak #saujanautama #gamudagardens #bukitrahmanputra #selangor #johorbharu #nilai3 #kualaselangor #shahalam #batuarang #sungaiserai #subangbestari #sungaiplong #youngandglowfaoundation

Young & glow foundation
.
🌹foundation meletop by DATIN NOOR KARTINI 🌹
.
😉rm60 original
.
Siapa org sungai buloh 😉 young & glow dah ade di sgbuloh okeh 😉
.
.
KELEBIHAN YOUNG &GLOW
.
🍇kandungan di dalam foundation ade  SERUM dapat memberi perawatan,DAN kulit yg berjerawat,sensitiv,parut & kering.
.
🌹halal .
🍇tidak berminyak 😉
.
🍒mempunyai SPF45
.
🍓1 tone sahaja sesuai dgn warna kulit
.
👄bahan 👄
.
Minyak argan = agen anti penuaan.
.
🍇minyak biji aprikot = melembutkan permukaan kulit
.
❤vitamin C =menghasilkan collegen bagi kecantikan kulit
.
🍓VITAMIN E= melembapkan kulit
.
🍒EKSTRAK PUDINA = merawat kerosakan kulit
.
Haa banyak kan kelebihan young & glow foundation ni ,bahan berquality ,ape lagi yg tak cukop 😉
.
🍒tak kan nak tengok sahaja 1 botol boleh tahan 3 bulan 😉
.
🍓pasti ramai yg mempunyai kulit muka yg berminyak tuggu ape lgi wassp nieysa okeh .
.
😉tak rugi untuk mencuba ,dah lah foundation tak berminyak,berquality,viral,meletop,boleh merawat muka,siap ade serum dlm tu,boleh tegang kan kulit muka dan yg paling penting mampu mencantikan kulit muka .
.
😉uols nak ape lagi .
.
Cuba sekali pasti inlove
.
🍒siap2 pegang fon camera untuk selfie dgn kulit yg cantik lembut dan glowing okeh 😉
.
🍓gerenti kejap2 tgok cermin .
.
🍒Rm60. .tak yh fikir2 dah wassp nieysa now .
.
🌹bagi yg berdekatan dgn nieysa ,nieysa hntr ,tak nak bayar duit pos ,meh dtg rumah 😉
.
🍇nak cantik dapat kan dari sekarang .
.
Tulus dari nieysa 😉 hahah
.
#kuang #payajaras #sgbuloh #merbausempak #saujanautama #gamudagardens#bukitrahmanputra #selangor #johorbharu #nilai3 #kualaselangor #shahalam #batuarang #sungaiserai #subangbestari #sungaiplong #youngandglowfaoundation
1 0 6 hours ago
Quality time with My Syurga, My Nyawa and My Everything

#legoland #johorbharu #cuticutimalaysia #jalanjalancaripasal #likeforlikes #like4likes #johor #johordarultakzim #jdt
29 0 8 hours ago
@aj_malaya_jewellery Profile picture

@aj_malaya_jewellery

UNTUK DIJUAL 💍 💵 💴 🇲🇾 🛒
RM*** SAJA ✅ NATURAL BLUE SAPPHIRE💎🌎💍
✅ CEYLON SRILANKA 🇱🇰
✅SUGARLOAF CUT 🏔️ RARE
✅ EST 1CT AIR KACA💦📸
✅CINCIN EKSLUSIF
✅ SIMPLE BUT NICE 💍👌 Untuk pertanyaan sila whatsapp
(+6)011 26516169 atau klik no di Bio main page ✅Trusted seller
✅SSM COMPANY
✅Cincin Permata asli terpilih

#ceylon #srilangka #emerald #ruby #bluetopaz #zamrud #sapphire #cincinpermataasli #abangkosmetik #cincinperak #singapore #malaysia #zamrudmuzo #ceylon #zamrudcolombia #brunei #johorbharu #perak #penang #nilam #delima #prelove #cincinkahwin #diamond #lv #mcm #tanzanite #kedah #selangor #kl

UNTUK DIJUAL 💍 💵 💴 🇲🇾 🛒
RM*** SAJA ✅ NATURAL BLUE SAPPHIRE💎🌎💍
✅ CEYLON SRILANKA 🇱🇰
✅SUGARLOAF CUT 🏔️ RARE
✅ EST 1CT AIR KACA💦📸
✅CINCIN EKSLUSIF
✅ SIMPLE BUT NICE 💍👌 Untuk pertanyaan sila whatsapp
(+6)011 26516169 atau klik no di Bio main page ✅Trusted seller
✅SSM COMPANY
✅Cincin Permata asli terpilih

#ceylon #srilangka #emerald #ruby #bluetopaz  #zamrud #sapphire #cincinpermataasli #abangkosmetik  #cincinperak #singapore #malaysia #zamrudmuzo #ceylon  #zamrudcolombia #brunei #johorbharu #perak #penang #nilam #delima #prelove #cincinkahwin #diamond #lv #mcm  #tanzanite #kedah #selangor #kl
1 0 8 hours ago
@terompahvintage Profile picture

@terompahvintage

Mixed Sneakers untuk di jual 🔥
.
barang PADU macam baru keluar kotakk wehhh 😍
.
Orang kaya beli baru, orang bijak beli BUNDLE ☺
.
✔Detail size ada di bawah
✔💯% original used/bundle
✔Harga Termasuk Postage
(Sabah Sarawak + Rm5)
✔whatsapp 0196811180
(Link ada di bio profile)
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .
1. NIKE 5 UK ( 1223) RM 90
2. NIKE 6 UK ( 1224 ) RM 110
3. NIKE 6.5 UK ( 1225 ) RM 90
4. NIKE 7.5 UK ( 1226 ) RM 90
5. REEBOK 7.5 UK ( 1227 ) RM 90
6. PUMA 6.5 UK ( 1228 ) RM 80
7. PUMA 7.5 UK ( 1229 ) RM 80
8. PUMA 7.5 UK ( 1230 ) RM 80
9. PUMA 8 UK ( 1231 ) RM 90
10.NEW BALANCE 8 UK ( 1240 ) RM 80 .
Cara pembelian, screenshot dan whatsapp nombor di atas. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘
.
#bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #johorbharu #pahang #melaka #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kakibundle #kasutbundlemurah #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia #bundlemalaya

Mixed Sneakers untuk di jual 🔥
.
barang PADU macam baru keluar kotakk wehhh 😍
.
Orang kaya beli baru, orang bijak beli BUNDLE ☺
.
✔Detail size ada di bawah
✔💯% original used/bundle
✔Harga Termasuk Postage
(Sabah Sarawak + Rm5)
✔whatsapp 0196811180
(Link ada di bio profile)
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .
1. NIKE 5 UK ( 1223) RM 90
2. NIKE 6 UK ( 1224 ) RM 110
3. NIKE 6.5 UK ( 1225 ) RM 90
4. NIKE 7.5 UK ( 1226 ) RM 90
5. REEBOK 7.5 UK ( 1227 ) RM 90
6. PUMA 6.5 UK ( 1228 ) RM 80
7. PUMA 7.5 UK ( 1229 ) RM 80
8. PUMA 7.5 UK ( 1230 ) RM 80
9. PUMA 8 UK ( 1231 ) RM 90
10.NEW BALANCE 8 UK ( 1240 ) RM 80 .
Cara pembelian, screenshot dan whatsapp nombor di atas. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘
.
#bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #johorbharu #pahang #melaka #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kakibundle #kasutbundlemurah #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia #bundlemalaya
25 0 8 hours ago
@fnd.couture Profile picture

@fnd.couture

Dusty Purple + awning Baby Pink
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun)
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun)
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun)
.
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1... RM23
Saiz 2... RM27
Saiz 3... RM31
.
.
Wasap kami 011-11188845 utk tempahan 😊😊
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #cheras

Dusty Purple + awning Baby Pink
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun) 
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun) 
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun)
.
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1... RM23
Saiz 2... RM27
Saiz 3... RM31
.
.
Wasap kami 011-11188845 utk tempahan 😊😊
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #cheras
2 0 8 hours ago
@zamrud_delima_asli Profile picture

@zamrud_delima_asli

Alor Star Mall~

Ok ni untuk yang mencari kelainan... Delima putih susu
Cincin Permata Delima Asli.
Cincin Ikatan Perak ( Tukang Kelantan)
Batu Permata Asli (JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN JIKA PERMATA TIDAK ASLI)
Origin Burma
Berat 20 carat
Free Resize Cincin

BERMINAT HUBUNGI EN. HAFIEZ
http://www.wasap.my/+60187747787
LOCATION COD ALOR SETAR KEDAH.
#ceylon #srilangka #emerald #ruby #bluetopaz  #zamrud #sapphire #cincinpermataasli #abangkosmetik  #cincinperak #singapore #malaysia #zamrudmuzo #cincinmurah #zamrudcolombia #brunei #johorbharu #perak #penang #nilam #delima #prelove #cincinkahwin #diamond #lv #mcm  #tanzanite #kedah #selangor #kl

Ok ni untuk yang mencari kelainan... Delima putih susu
Cincin Permata Delima Asli. 
Cincin Ikatan Perak ( Tukang Kelantan) 
Batu Permata Asli (JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN JIKA PERMATA TIDAK ASLI) 
Origin Burma
Berat 20 carat
Free Resize Cincin

BERMINAT HUBUNGI EN. HAFIEZ
http://www.wasap.my/+60187747787
LOCATION COD ALOR SETAR KEDAH. 
#ceylon #srilangka #emerald #ruby #bluetopaz  #zamrud #sapphire #cincinpermataasli #abangkosmetik  #cincinperak #singapore #malaysia #zamrudmuzo #cincinmurah #zamrudcolombia #brunei #johorbharu #perak #penang #nilam #delima #prelove #cincinkahwin #diamond #lv #mcm  #tanzanite #kedah #selangor #kl
1 1 9 hours ago
@chash_global_jewellery2 Profile picture

@chash_global_jewellery2

Cantik sangat...biasanya yang ni upah dia boleh tahan jugaklah
.
.
Tapi.. kali ni sis nak bagi harga dh sekali dengan upah.. rm 215g
.
.
Harganya.. anggaran rm 6.2k
.
.
Berminat... boleh terus wasap.. 0189026109
.
.
.

#emas916 #rantaitangan
#usedgold #rantaitangankendi
#chashglobaljewellery #ipoh
#emasonline #rantaileher
#suriafm #dramasangat
#kualalumpur #shahalam #johorbharu #kotabharu #ajimaura
#tv3 #tv9 #terapiinstagram
#senangterhibur #abpbh31

Cantik sangat...biasanya yang ni upah dia boleh tahan jugaklah
.
.
Tapi.. kali ni sis nak bagi harga dh sekali dengan upah.. rm 215g
.
.
Harganya.. anggaran rm 6.2k
.
.
Berminat... boleh terus wasap.. 0189026109
.
.
.

#emas916#rantaitangan
#usedgold#rantaitangankendi
#chashglobaljewellery#ipoh
#emasonline#rantaileher
#suriafm#dramasangat
#kualalumpur#shahalam#johorbharu#kotabharu#ajimaura
#tv3#tv9#terapiinstagram
#senangterhibur#abpbh31
8 0 9 hours ago
@mylefko Profile picture

@mylefko

Thank you Ernst & Young folks for choosing us for your group outing. All that strategizing and bonding sure means you’re a tight team! Watching y’all play #Saboteur and all the party games was a hoot!
#OpeningHours
Weekdays 4-11pm,
Weekends & PH 2-11pm.
#MyLefko #Lefko #LefkoBGC #GrubBrew #GamesMates #WeLoveBoardGames #johorbharu #EcoBotanic #IskandarPuteri #BoardGames #TableTopGames #BoardGamesCafe #JBBoardGames #JohorBoardGames #JBTableTopGames

Thank you Ernst & Young folks for choosing us for your group outing. All that strategizing and bonding sure means you’re a tight team! Watching y’all play #Saboteur and all the party games was a hoot! 
#OpeningHours
Weekdays 4-11pm, 
Weekends & PH 2-11pm. 
#MyLefko #Lefko #LefkoBGC #GrubBrew #GamesMates #WeLoveBoardGames #johorbharu #EcoBotanic #IskandarPuteri #BoardGames #TableTopGames #BoardGamesCafe #JBBoardGames #JohorBoardGames #JBTableTopGames
13 0 10 hours ago
@kurus.cepateskayvie Profile picture

@kurus.cepateskayvie

Badan Fit & Bertenaga,
Sembelit tiada lagi.
Syukur ALHAMDULILLAH
Terima kasih Allah kerna mengubati.
Terus wasap 017.622.7083

Badan Fit & Bertenaga,
Sembelit tiada lagi. 
Syukur ALHAMDULILLAH 
Terima kasih Allah kerna mengubati. 
Terus wasap 017.622.7083
4 2 11 hours ago
@sobella_labis Profile picture

@sobella_labis

Mekap 2 minit hanya dgn Sobella Mermaid Eyeshadow💃 .
Apa yg best sgt Aisedo 2minit nie?.
.
❤TAK PERLU GUNA BRUSH
❤ WARNA YG SGT PIGMENTED.
❤️MUDAH DICUCI ❤ LULUS KKM
❤ TIDAK BERHABUK
❤ TAK MUDAH PECAH MCM PALETTE
❤TAHAN LAMA (Ada argan oil. .
Harga Rm39 SAHAJA. .
.
Suka ❓klik link bio @sobella_labis sahaja. .
.
JOM FOLLOW
@sobella_labis
@sobella_labis
@sobella_labis
.
.
.
#eyemakeup #eyeshadow #sayajualmakeup #malaysian #followme #likeforlikesalways #johordarultakzim #cod #postage #sayajualmakeup cantikcantik #jualan #bisnesonline #jualanonline #jualanku #lifestyle #testimony #sayajualmakeupmurah #sobella #ootd #dailymakeup #sobellalabis #follow #likeforfollow #johorbharu #segamat #maokil #labis #sayajualmekap

Mekap 2 minit hanya dgn Sobella Mermaid Eyeshadow💃 .
Apa yg best sgt Aisedo 2minit nie?.
.
❤TAK PERLU GUNA BRUSH
❤ WARNA YG SGT PIGMENTED.
❤️MUDAH DICUCI ❤ LULUS KKM
❤ TIDAK BERHABUK
❤ TAK MUDAH PECAH MCM PALETTE
❤TAHAN LAMA (Ada argan oil. .
Harga Rm39 SAHAJA. .
.
Suka ❓klik link bio @sobella_labis sahaja. .
.
JOM FOLLOW
 @sobella_labis
 @sobella_labis
 @sobella_labis
.
.
.
 #eyemakeup #eyeshadow #sayajualmakeup #malaysian #followme #likeforlikesalways #johordarultakzim #cod #postage #sayajualmakeup cantikcantik #jualan #bisnesonline #jualanonline #jualanku #lifestyle #testimony#sayajualmakeupmurah #sobella #ootd #dailymakeup #sobellalabis #follow #likeforfollow #johorbharu #segamat #maokil #labis #sayajualmekap
18 0 11 hours ago
@mrfruttastation Profile picture

@mrfruttastation

Air2 juice loni kito operasi macam biasa deh awok2 come2 hensem2! pakat mari pilih sendiri hok mano berkenan hok penting sumo sedap😏 cod pun kito ambik ♥️ #makananjohor #johorbharu #singapore #malaysianfoods #juicesegar #juicebuah

Air2 juice loni kito operasi macam biasa deh awok2 come2 hensem2! pakat mari pilih sendiri hok mano berkenan hok penting sumo sedap😏 cod pun kito ambik ♥️ #makananjohor #johorbharu #singapore #malaysianfoods #juicesegar #juicebuah
9 0 12 hours ago
@chash_global_jewellery Profile picture

@chash_global_jewellery

Cantik.. nampak baru sangat2
.
.
Bajet rm 4.3k+
.
.
0189026109
.
.
.tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai #rantaitangan
#usedgold #rantaitangankendi
#chashglobaljewellery #ipoh
#emasonline #rantaileher
#suriafm #dramasangat
#kualalumpur #shahalam #johorbharu #kotabharu #ajimaura
#tv3 #tv9 #terapiinstagram
#senangterhibur

Cantik.. nampak baru sangat2
.
.
Bajet rm 4.3k+
.
.
0189026109
.
.
.tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai#rantaitangan
#usedgold#rantaitangankendi
#chashglobaljewellery#ipoh
#emasonline#rantaileher
#suriafm#dramasangat
#kualalumpur#shahalam#johorbharu#kotabharu#ajimaura
#tv3#tv9#terapiinstagram
#senangterhibur
9 2 12 hours ago
Rkaki used
.
.
Bajet rm 1k+
...
.
0189026109
.
.
.
tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai#rantaitangan
#usedgold#rantaitangankendi
#chashglobaljewellery#ipoh
#emasonline#rantaileher
#suriafm#dramasangat
#kualalumpur#shahalam#johorbharu#kotabharu#ajimaura
#tv3#tv9#terapiinstagram
#senangterhibur
23 1 12 hours ago
@chash_global_jewellery Profile picture

@chash_global_jewellery

Rleher biji used like new
.
.
Bajet dari rm 3.3k+ dan ke atas
.
.
0189026109
.
.
.tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai #rantaitangan
#usedgold #rantaitangankendi
#chashglobaljewellery #ipoh
#emasonline #rantaileher
#suriafm #dramasangat
#kualalumpur #shahalam #johorbharu #kotabharu #ajimaura
#tv3 #tv9 #terapiinstagram
#senangterhibur

Rleher biji used like new
.
.
Bajet dari rm 3.3k+ dan ke atas
.
.
0189026109
.
.
.tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai#rantaitangan
#usedgold#rantaitangankendi
#chashglobaljewellery#ipoh
#emasonline#rantaileher
#suriafm#dramasangat
#kualalumpur#shahalam#johorbharu#kotabharu#ajimaura
#tv3#tv9#terapiinstagram
#senangterhibur
12 0 13 hours ago
@chash_global_jewellery Profile picture

@chash_global_jewellery

Rt padu used
.
.
Kalau letak loceng dan kipas lagi cantik❤
.
.
Bajet rm 1.1k+
.
.
0189026109
.
.
.tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai #rantaitangan
#usedgold #rantaitangankendi
#chashglobaljewellery #ipoh
#emasonline #rantaileher
#suriafm #dramasangat
#kualalumpur #shahalam #johorbharu #kotabharu #ajimaura
#tv3 #tv9 #terapiinstagram
#senangterhibur

Rt padu used
.
.
Kalau letak loceng dan kipas lagi cantik❤
.
.
Bajet rm 1.1k+
.
.
0189026109
.
.
.tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆
.
.
.
.
#emasterpakai#rantaitangan
#usedgold#rantaitangankendi
#chashglobaljewellery#ipoh
#emasonline#rantaileher
#suriafm#dramasangat
#kualalumpur#shahalam#johorbharu#kotabharu#ajimaura
#tv3#tv9#terapiinstagram
#senangterhibur
20 0 13 hours ago
@ohmykunafa_johorbharu Profile picture

@ohmykunafa_johorbharu

Oh my Kunafa, boleh preorder segera.
24hb kita start cod yea...❤ Biasa stock masuk dalam 3hari je licin..
Jadi book la slot anda cepat2 tau..
Xkena bayar pun kalau book🎈

Sungguh sedap
Rangup diluar
Lembut cheezy stretchy melting cheesenya di dalam 🤤😋 #ohmykunafa
#ilovekunafa
#viral
#pulai
#skudai
#johorbharu
#utmskudai

Oh my Kunafa, boleh preorder segera.
24hb kita start cod yea...❤ Biasa stock masuk dalam 3hari je licin..
Jadi book la slot anda cepat2 tau..
Xkena bayar pun kalau book🎈

Sungguh sedap 
Rangup diluar
Lembut cheezy stretchy melting cheesenya di dalam 🤤😋 #ohmykunafa
#ilovekunafa
#viral
#pulai
#skudai
#johorbharu
#utmskudai
6 1 13 hours ago
@kidshijab.fnd Profile picture

@kidshijab.fnd

Dusty Purple + awning Baby Pink
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun)
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun)
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun) .

Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1... RM23
Saiz 2... RM27
Saiz 3... RM31
.
.
Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #cheras

Dusty Purple + awning Baby Pink
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun) 
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun) 
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun) .

Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1... RM23
Saiz 2... RM27
Saiz 3... RM31
.
.
Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #cheras
2 0 13 hours ago
@sharenshan33_tremella.yuzumi Profile picture

@sharenshan33_tremella.yuzumi

宜家日日晨咁早起身返工,都冇時間準備早餐
最近試食SUii日本賽洛美·美白代餐做早餐
感覺又幾好喎,朱古力好好味,而且有好多作用
1️⃣方便快趣,加水攪勻就飲得
2️⃣好飽肚,5個鐘都唔會餓
3️⃣燃燒脂肪,控制食慾
4️⃣滿滿膠原蛋白,美白美肌
5️⃣有蝦青素,對眼睛有益
6️⃣膳食纖維同埋燕麥有助促進腸臟蠕動
7️⃣仲有埋綜合維生素,啱曬成日病嘅我
一包SUII可以代替:美白丸、瘦身產品、維他命、營養餐、護眼寶!
一個早餐有咁多幫助,啱曬我呢d身兼兩職嘅在職媽媽!
好還好,我成日話最重要嘅係安全!
SUII有齊馬來西亞/新加坡衛生部🎖【認證 】
HALAL🏆國際SGS🏆GMP🏆HACCP🏆
🏆2018亞太區誠信企業🏆
令我都食得好放心!愛自己,大家都識揀啦!💁🏽‍♀️
===============
#hongkong #kuchailama #johorbharu
#ssteam

宜家日日晨咁早起身返工,都冇時間準備早餐
最近試食SUii日本賽洛美·美白代餐做早餐
感覺又幾好喎,朱古力好好味,而且有好多作用
1️⃣方便快趣,加水攪勻就飲得
2️⃣好飽肚,5個鐘都唔會餓
3️⃣燃燒脂肪,控制食慾
4️⃣滿滿膠原蛋白,美白美肌
5️⃣有蝦青素,對眼睛有益
6️⃣膳食纖維同埋燕麥有助促進腸臟蠕動
7️⃣仲有埋綜合維生素,啱曬成日病嘅我
一包SUII可以代替:美白丸、瘦身產品、維他命、營養餐、護眼寶! 
一個早餐有咁多幫助,啱曬我呢d身兼兩職嘅在職媽媽!
好還好,我成日話最重要嘅係安全!
SUII有齊馬來西亞/新加坡衛生部🎖【認證 】
HALAL🏆國際SGS🏆GMP🏆HACCP🏆
🏆2018亞太區誠信企業🏆
令我都食得好放心!愛自己,大家都識揀啦!💁🏽‍♀️
===============
#hongkong #kuchailama #johorbharu
#ssteam
2 0 14 hours ago
uolsss ! stock dah ready! 
kepada sesape yg pernah dm/ws i pasal lashes now kita dah open balik yee❣️ .
Thanks u for my reguler cstmr sentiasa menanti❣️
klik link di bio ig @jb_lashesbykezia for reservation😘 
#eyelashextensions #eyelashesextension #eyelashextentions #eyelash #eyelashcantik #eyelashmalaysia #eyelashjb #eyelashjbsg #eyelashmurah #eyelashnatural #eyelashjohor #eyelashjohorbahru #eyelashlift #lashlift #lashlifting #bulumataextension #bulumata #bulumatacantik #jb #johor #johorbahru #johorbharu #johordarultakzim #eyelashextensionsmurahjb
6 0 14 hours ago
uolsss ! stock dah ready! 
kepada sesape yg pernah dm/ws i pasal lashes now kita dah open balik yee❣️ .
Thanks u for my reguler cstmr sentiasa menanti❣️
klik link di bio ig @jb_lashesbykezia for reservation😘 
#eyelashextensions #eyelashesextension #eyelashextentions #eyelash #eyelashcantik #eyelashmalaysia #eyelashjb #eyelashjbsg #eyelashmurah #eyelashnatural #eyelashjohor #eyelashjohorbahru #eyelashlift #lashlift #lashlifting #bulumataextension #bulumata #bulumatacantik #jb #johor #johorbahru #johorbharu #johordarultakzim #eyelashextensionsmurahjb
4 0 14 hours ago
uolsss ! stock dah ready! 
kepada sesape yg pernah dm/ws i pasal lashes now kita dah open balik yee❣️ .
Thanks u for my reguler cstmr sentiasa menanti❣️
klik link di bio ig @jb_lashesbykezia for reservation😘 
#eyelashextensions #eyelashesextension #eyelashextentions #eyelash #eyelashcantik #eyelashmalaysia #eyelashjb #eyelashjbsg #eyelashmurah #eyelashnatural #eyelashjohor #eyelashjohorbahru #eyelashlift #lashlift #lashlifting #bulumataextension #bulumata #bulumatacantik #jb #johor #johorbahru #johorbharu #johordarultakzim #eyelashextensionsmurahjb
3 0 14 hours ago
@thegadis_dress Profile picture

@thegadis_dress

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 White
.
.
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 2-3 weeks working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 450
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 330 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 White
.
. 
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 2-3 weeks working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 450
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 330 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila
2 0 15 hours ago
@thegadis_dress Profile picture

@thegadis_dress

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 White
.
.
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 2-3 weeks working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 450
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 330 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 White
.
. 
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 2-3 weeks working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 450
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 330 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila
5 0 15 hours ago
@thegadis_dress Profile picture

@thegadis_dress

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 White
.
.
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 2-3 weeks working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 450
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 330 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 White
.
. 
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 2-3 weeks working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 450
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 330 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila
2 0 15 hours ago
@thegadis_dress Profile picture

@thegadis_dress

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 Grey, blue, pink
.
.
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 10-15 working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 550
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 470 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 Grey, blue, pink
.
. 
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 10-15 working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 550
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 470 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila
2 0 15 hours ago
@thegadis_dress Profile picture

@thegadis_dress

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 Grey, blue, pink
.
.
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 10-15 working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 550
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 470 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 Grey, blue, pink
.
. 
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 10-15 working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 550
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 470 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila
3 0 15 hours ago
@thegadis_dress Profile picture

@thegadis_dress

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 Grey, blue, pink
.
.
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 10-15 working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 550
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 470 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila

Beli | Sewa | Runcit | Borong
.
Sangat sesuai untuk:
.
👗Dinner dress
👗Bridemaid dress
👗Event dress
👗Wedding dress
👗Dress Tunang
.
.
Colour
🔶 Grey, blue, pink
.
. 
Available Sizes: S, M, L, XL,2XL, 3XL
Pre-order: 10-15 working days
Care Label: Dry clean only
Normal Price : RM 550
.
.
💋PROMOTION PRICE: RM 470 ONLY!!
.
.
💐FREE POSTAGE UOLLSS!! *SM ONLY*😍
.
.
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
📲Whatsapp 0132484174
.
.
Atau klik link di bio 😘

#dresstunang #dresskahwin #dressmajlisbertandang #dinnerdress #eventdress #projekraya #bajurayamurah #sayajual #kendurikahwin #thegadis_dress #pengantinbaru #bakalpengantin #rajasehari #pelamincantik #pengantincantik #kendurikahwin #bajupengantinmurah #dressdinner #dressprewedding #dressmurah #ipoh #johorbharu #bajumurah #bazaarpaknil #boronghargamurahgila
11 0 15 hours ago

Top #johorbharu posts

@faiz.zaini Profile picture

@faiz.zaini

Warung Kari Kambeng 40 Hari

Sunday ride to Kari Kambing 40 hari
Beraya makan kambing la kita
#jacketkoyaksociety #jbteam #jbsupercars #johorbharu #JKS01

Sunday ride to Kari Kambing 40 hari
Beraya makan kambing la kita
#jacketkoyaksociety #jbteam #jbsupercars #johorbharu #JKS01
2,374 20 16 June, 2019
Beauty with the heart ❣ .
.
Makeup : @nurulnajah7123 
#model #missnightingalejb2019 
#missjohor #johorbharu
186 6 16 hours ago
@psychomantra Profile picture

@psychomantra

Malacca

We have no idea on whatever tragedy struck on Mr.Nesamani,
but he speaks our language, Our Cheers language and so we, the #Lastcall team would like to offer our prayers for his recovery.

#prayfornesamani #cheers #psychomantra #vocagenie

We have no idea on whatever tragedy struck on Mr.Nesamani,
but he speaks our language, Our Cheers language and so we, the #Lastcall team would like to offer our prayers for his recovery.

#prayfornesamani #cheers #psychomantra #vocagenie
4,816 30 30 May, 2019
@warungorked Profile picture

@warungorked

warung orked

Tq kak azza AF 1.. @azzasuaymi
Time dolu2 af start hari2 mintak ibu pasangkan Astro 😅 !! Nah ni makan kat depan mata di WARUNG ORKED... sedap katanya ?

Korang bila nak mai da 3 ghetis ni singgah santai sini...jom ler ghase!!! #foodpanda #klfoodies #akademifantasia #warungmelaka #warungorked #melakaunited #melakafood #malaysia #melaka #kualalumpur #negeri9 #johorbharu #makanmakan #jommakan #karikambing #astrofood #tv3 #jjcm #jjcmtv3 #visitmelaka2019 #makanmakan #jommakan #visitmelaka #igshopmalaysia

Tq kak azza AF 1.. @azzasuaymi
Time dolu2 af start hari2 mintak ibu pasangkan Astro 😅 !! Nah ni makan kat depan mata di WARUNG ORKED... sedap katanya ?

Korang bila nak mai da 3 ghetis ni singgah santai sini...jom ler ghase!!! #foodpanda #klfoodies #akademifantasia #warungmelaka #warungorked #melakaunited #melakafood #malaysia #melaka #kualalumpur #negeri9 #johorbharu #makanmakan #jommakan #karikambing #astrofood #tv3 #jjcm #jjcmtv3 #visitmelaka2019 #makanmakan #jommakan #visitmelaka #igshopmalaysia
1,015 17 18 July, 2019
@bestpowderhair Profile picture

@bestpowderhair

Kuala Lumpur

minyak rambut jenis powder nie memang terkenal tau kat luar negara 😍 yang mana nak rambut lawa camni boleh roger admin 🙈 kita punya stock memang terhad 😛 style je rambut bila pakai minyak rambut jenis powder hehe 😆

#125zrfamilia #peminat125zr #kelantan #terengganu #perak #johorbharu #melaka #pulaupinang #kualalumpur #kuantan #kedah #matmotor #matrempit #matrempitkuantan #matmoto #matmotorepost_ #minahrempit #rempit #rempitmalaya #rxz #125 #murah #rxzmembers #rxzstilltheboss #125zr #71club #matmotor #sabah #kualalumpur #kelantanese

minyak rambut jenis powder nie memang terkenal tau kat luar negara 😍 yang mana nak rambut lawa camni boleh roger admin 🙈 kita punya stock memang terhad 😛 style je rambut bila pakai minyak rambut jenis powder hehe 😆

#125zrfamilia #peminat125zr #kelantan #terengganu #perak #johorbharu #melaka #pulaupinang #kualalumpur #kuantan #kedah #matmotor #matrempit #matrempitkuantan #matmoto #matmotorepost_ #minahrempit #rempit #rempitmalaya #rxz #125 #murah #rxzmembers #rxzstilltheboss #125zr #71club #matmotor #sabah #kualalumpur #kelantanese
302 14 6 May, 2019