#jomhamil Instagram Photos & Videos

jomhamil - 19.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jomhamil and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
11.4
Average comment
0.3
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Urine Pregnancy Test (UPT) strips
.
Murah! Murah! Murah! 😍
Boleh test byk² kali, setiap hari tanpa rasa was was.
.
Dan boleh simpan lama sbb expiry : 2022 📆
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive

Urine Pregnancy Test (UPT) strips
.
Murah! Murah! Murah! 😍
Boleh test byk² kali, setiap hari tanpa rasa was was.
.
Dan boleh simpan lama sbb expiry : 2022 📆
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive
2 0 3 hours ago

🎊 CNY SALE 🎊
BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourney

🎊 CNY SALE 🎊
 BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP 
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip  #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourney
3 1 17 January, 2020

Ada masalah period x normal ❓ period Tak teratur❓ period x keluar ❓ period kadang2❓ sakit ketika period❓
.
.
Penyelesaiannya 1 sahaja.. Makan la madu ajaib turki..
.
.
Nak makan kena la beli.. Nak beli kena tanya.. Nak tanya kena whatsapp.. Ha... Nak whatsapp.. Ni la no Ain 👇👇👇
.
0️⃣1️⃣2️⃣7️⃣5️⃣5️⃣9️⃣7️⃣4️⃣1️⃣
.
Jangan lupa whatsapp ye..
012.755.9741
.
Nak lagi mudah.. Cepat & pantas.. Klik je link dia bio.. Zasss Ain layan.. 🤣🤣
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang

Ada masalah period x normal ❓ period Tak teratur❓ period x keluar ❓ period kadang2❓ sakit ketika period❓
.
.
Penyelesaiannya 1 sahaja.. Makan la madu ajaib turki..
.
.
Nak makan kena la beli.. Nak beli kena tanya.. Nak tanya kena whatsapp.. Ha... Nak whatsapp.. Ni la no Ain 👇👇👇
.
0️⃣1️⃣2️⃣7️⃣5️⃣5️⃣9️⃣7️⃣4️⃣1️⃣
.
Jangan lupa whatsapp ye..
012.755.9741
.
Nak lagi mudah.. Cepat & pantas.. Klik je link dia bio.. Zasss Ain layan.. 🤣🤣
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang
6 0 17 January, 2020

‼️Banyak ya khasiat madu ajaib turki ‼️
.
Kan dah cakap.. Khasiatnya banyak. Bukan semata2 untuk ikhtiar hamil je tau.
.
Nak tau lg banyak info pasal masu.. Boleh whatsapp Ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
1 botol = 1001 khasiat
.
Sangat berbaloi & berpatutan gaisss
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul

‼️Banyak ya khasiat madu ajaib turki ‼️
.
Kan dah cakap.. Khasiatnya banyak.  Bukan semata2 untuk ikhtiar hamil je tau.
.
Nak tau lg banyak info pasal masu.. Boleh whatsapp Ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
 1 botol = 1001 khasiat
.
Sangat berbaloi & berpatutan gaisss
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul
3 0 17 January, 2020

Opss. Dah tengah hari la.. Lambat pos.. 🤭
.
Apa2 pn.. Nak bagi tahu.. Madu ajaib turki ni ready stock ye.. Stok memang sentiasa ada di tangan.. Rugi kalau putus stok.. Sebab....
.
.
Sentiasa ada je customer yang nak beli & cod
.
SO.. Pada anda yang nak beli madu Ajaib turki tu.. Boleh whatsapp Ain..Ain boleh cod sampai ke tmpt anda.
.
Postage pn jalan Setiap hari.. .
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul

Opss. Dah tengah hari la.. Lambat pos.. 🤭
.
Apa2 pn.. Nak bagi tahu.. Madu ajaib turki ni ready stock ye.. Stok memang sentiasa ada di tangan.. Rugi kalau putus stok.. Sebab....
.
.
Sentiasa ada je customer yang nak beli & cod
.
SO.. Pada anda yang nak beli madu Ajaib turki tu.. Boleh whatsapp Ain..Ain boleh cod sampai ke tmpt anda.
.
Postage pn jalan Setiap hari.. .
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul
10 1 17 January, 2020

Tunggu apa lagi?
Jom dapatkan segera solusi mudah & murah
untuk hamil secara natural
.
Cepat2 test
Cepat2 boleh hamil 😘
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive

Tunggu apa lagi?
Jom dapatkan segera solusi mudah & murah
untuk hamil secara natural
.
Cepat2 test
Cepat2 boleh hamil 😘
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive
1 0 17 January, 2020

Alhamdulillah..
.
PENANTIAN 3 TAHUN ‼️‼️
.
Berita gembira yang mesti di kongsi bersama..
.
Supaya dpt membakar semangat mereka yang masih menanti untuk terus usaha & ikhtiar dgn #maduajaibturkey
.
Nak tahu info lebih lanjut pasal madu boleh whatsapp ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul

Alhamdulillah..
.
PENANTIAN 3 TAHUN ‼️‼️
.
Berita gembira yang mesti di kongsi bersama..
.
Supaya dpt membakar semangat mereka yang masih menanti untuk terus usaha & ikhtiar dgn #maduajaibturkey
.
Nak tahu info lebih lanjut pasal madu boleh whatsapp ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul
7 0 17 January, 2020

🎊 CNY SALE 🎊
BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourneymalaysia

🎊 CNY SALE 🎊
 BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP 
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip  #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourneymalaysia
1 0 17 January, 2020

🎊 CNY SALE 🎊
BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourneymalaysia

🎊 CNY SALE 🎊
 BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP 
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip  #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourneymalaysia
2 0 16 January, 2020

Madu yang sangat laku keras‼️Kejap je restock pastu habis😁
.
.
Orang-orang Bangi-southville city-Bsp-Bukit mahkota-Nilai atau mana-mana kawasan berdekatan kalau nak COD boleh whatsapp yana. InshaAllah fast reply👌🏻
.
.
Postage juga ada setiap hari, Isnin-Sabtu 📬 freegifts pun byk kita bagi utk setiap pembeliaan🎁
.
.
Kalau ditanya, alhamdulillah customer yana sendiri dah 5 orang pregnant, & under team dah melebihi 15 orang pregnant since consume madu ajaib turki ni. Syukur sgt2🤲🏻
.
.
Untuk mereka yg ingin ikhtiar anak, yg nak hilangkan masalah senggugut, regularkan balik period, yg ada masalah cyst/fibroid, yg nak kekal bertenaga sepanjang hari, yes YOU SHOULD TRY MADU NI serious tak tipu👍🏻🍯
.
.
pm me now for details😉 011-11262054
.
.
#ikhtiarhamil #codbangikajang #codbangi #ikhtiarzuriat #buahzuriat #nakhamil #nakhamilcepat #soullead #soulleadbangi #soulleadhq #soulleadkl #soulleadrangers #soulleadbywawa #soulleadnilai #soulleadputrajaya #maduajaibbangi #maduajaibturki #maduajaibturkey #maduajaib #maduajaibturkeybywawa #maduajaibbandarseriputra #maduajaibnilai #maduajaibputrajaya #maduajaibturkeykl #ttcmalaysia #jomhamil #rahsiamudahhamil #berpantang

Madu yang sangat laku keras‼️Kejap je restock pastu habis😁
.
.
Orang-orang Bangi-southville city-Bsp-Bukit mahkota-Nilai atau mana-mana kawasan berdekatan kalau nak COD boleh whatsapp yana. InshaAllah fast reply👌🏻
.
.
Postage juga ada setiap hari, Isnin-Sabtu 📬 freegifts pun byk kita bagi utk setiap pembeliaan🎁
.
.
Kalau ditanya, alhamdulillah customer yana sendiri dah 5 orang pregnant, & under team dah melebihi 15 orang pregnant since consume madu ajaib turki ni. Syukur sgt2🤲🏻
.
.
Untuk mereka yg ingin ikhtiar anak, yg nak hilangkan masalah senggugut, regularkan balik period, yg ada masalah cyst/fibroid, yg nak kekal bertenaga sepanjang hari, yes YOU SHOULD TRY MADU NI serious tak tipu👍🏻🍯
.
.
pm me now for details😉 011-11262054
.
.
#ikhtiarhamil #codbangikajang #codbangi #ikhtiarzuriat #buahzuriat #nakhamil #nakhamilcepat #soullead #soulleadbangi #soulleadhq #soulleadkl #soulleadrangers #soulleadbywawa #soulleadnilai #soulleadputrajaya #maduajaibbangi #maduajaibturki #maduajaibturkey #maduajaib #maduajaibturkeybywawa #maduajaibbandarseriputra #maduajaibnilai #maduajaibputrajaya #maduajaibturkeykl #ttcmalaysia #jomhamil #rahsiamudahhamil #berpantang
6 0 16 January, 2020

SEBAB TAK PERCAYA ??
.
.
Ye sebab tak percaya dah ade nyawa dalam rahim,customer ni siap test 2 kali pregnancy test tu..berkat asbab amalkan madu ajaib turkey by wawa zainal ni...rezeki berpihak kedada customer ni ,

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
. 🐝HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
🐝HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 .
.
Apa ? Nak beli ? Meh jom Whatsapp ain 0137762150 @ nk senang korang click je link at bio ☝🏻🥰
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusu #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsihat #kesuburan #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream #soulleadmaduturkeypengerang #soulleadmaduturkeybandarpenawar #soulleadmaduturkeykotatinggi #soulleadmaduturkeyjb

SEBAB TAK PERCAYA ??
.
.
Ye sebab tak percaya dah ade nyawa dalam rahim,customer ni siap test 2 kali pregnancy test tu..berkat asbab amalkan madu ajaib turkey by wawa zainal ni...rezeki berpihak kedada customer ni ,

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
. 🐝HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
🐝HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 .
.
Apa ? Nak beli ? Meh jom Whatsapp ain 0137762150 @ nk senang korang click je link at bio ☝🏻🥰
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil  #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusu #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsihat #kesuburan #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream #soulleadmaduturkeypengerang #soulleadmaduturkeybandarpenawar #soulleadmaduturkeykotatinggi #soulleadmaduturkeyjb
9 0 16 January, 2020

SEBAB TAK PERCAYA ??
.
.
Ye sebab tak percaya dah ade nyawa dalam rahim,customer ni siap test 2 kali pregnancy test tu..berkat asbab amalkan madu ajaib turkey by wawa zainal ni...rezeki berpihak kedada customer ni ,

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
. 🐝HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
🐝HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 .
.
Apa ? Nak beli ? Meh jom Whatsapp ain 0137762150 @ nk senang korang click je link at bio ☝🏻🥰
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusu #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsihat #kesuburan #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream #soulleadmaduturkeypengerang #soulleadmaduturkeybandarpenawar #soulleadmaduturkeykotatinggi #soulleadmaduturkeyjb

SEBAB TAK PERCAYA ??
.
.
Ye sebab tak percaya dah ade nyawa dalam rahim,customer ni siap test 2 kali pregnancy test tu..berkat asbab amalkan madu ajaib turkey by wawa zainal ni...rezeki berpihak kedada customer ni ,

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
. 🐝HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
🐝HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 .
.
Apa ? Nak beli ? Meh jom Whatsapp ain 0137762150 @ nk senang korang click je link at bio ☝🏻🥰
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil  #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusu #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsihat #kesuburan #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream #soulleadmaduturkeypengerang #soulleadmaduturkeybandarpenawar #soulleadmaduturkeykotatinggi #soulleadmaduturkeyjb
11 2 16 January, 2020

🎊 CNY SALE 🎊
BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourneymalaysia

🎊 CNY SALE 🎊
 BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP 
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip  #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourneymalaysia
2 0 16 January, 2020

OPK strip
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
📆Expiry : 2022
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive

OPK strip
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
📆Expiry : 2022
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive
1 0 16 January, 2020

TERIMA KASIH SEMUA.. KERANA SUDI MEMBELI DENGAN AIN
.
In Shaa Allah.. Yang terbaik buat anda semua.. & sentiasa dalam doa sy.. 😘😘😘
.
Yang nak beli @ nak tanya2 dulu tu.. Boleh whatsapp Ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
1 botol rm65
2 botol rm120 (Jimat rm10)
Setiap pembelian akan dapat free gift..
.
COD & POSTAGE setiap hari 😊
. .
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul .

TERIMA KASIH SEMUA.. KERANA SUDI MEMBELI DENGAN AIN
.
In Shaa Allah.. Yang terbaik buat anda semua.. & sentiasa dalam doa sy.. 😘😘😘
.
Yang nak beli @ nak tanya2 dulu tu.. Boleh whatsapp Ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
1 botol rm65
2 botol rm120 (Jimat rm10)
Setiap pembelian akan dapat free gift..
.
COD & POSTAGE setiap hari 😊
. .
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul .
3 0 16 January, 2020

Ovulation Prediction Test Kit (OPK) strips
.
untuk mengesan HARI SUBUR SEBENAR anda & meningkatkan peluang utk HAMIL 😘
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
📆Expiry : 2022
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive

Ovulation Prediction Test Kit (OPK) strips
.
untuk mengesan HARI SUBUR SEBENAR anda & meningkatkan peluang utk HAMIL 😘
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
📆Expiry : 2022
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive
2 0 16 January, 2020

Tak sia2 mencuba madu ajaib turki.. Untung sabut timbul.. Untung batu tenggelam..
.
Untung anda❓❓❓
.
In Shaa Allah.. Dapat hamil jika diizinkan Allah..
.
Tak salah mencuba.. Mana tahu.. Dah tertulis anda akan hamil selepas asbab dari consume madu ajaib turki ni.. 😊
.
Selain tu.. Madu ni dapat merawat masalah dalaman & menyuburkan hormon lelaki dah wanita..
.
Sambil2 ikhtiar. Sambil merawat sekali.. Kan bagus tu
.
Nak tau ape lagi bagus dengan madu ni ❓❓
.
Whatsapp Ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul #influenzaa

Tak sia2 mencuba madu ajaib turki.. Untung sabut timbul.. Untung batu tenggelam..
.
Untung anda❓❓❓
.
In Shaa Allah.. Dapat hamil jika diizinkan Allah..
.
 Tak salah mencuba.. Mana tahu.. Dah tertulis anda akan hamil selepas asbab dari consume madu ajaib turki ni.. 😊
.
Selain tu.. Madu ni dapat merawat masalah dalaman & menyuburkan hormon lelaki dah wanita..
.
Sambil2 ikhtiar. Sambil merawat sekali.. Kan bagus tu
.
Nak tau ape lagi bagus dengan madu ni ❓❓
.
Whatsapp Ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul #influenzaa
5 0 16 January, 2020

Alhamdulillah.. Happy dpt tgk customer happy lepas consume dengan madu ajaib turki..
.
.
Anda yang masih teragak2 tu.. Tak kn nak tengok je..
.
.
Nak try ❓ nak tanya ❓ nak beli ❓
.
Whatsapp ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆.
.
.
COD & Postage setiap hari
.
COD area
Gombak - Sentul - selayang - setapak - ampang - kepong - Melawati - kajang - putrajaya - Kuala Lumpur
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul #influenzaa

Alhamdulillah.. Happy dpt tgk customer happy lepas consume dengan madu ajaib turki..
.
.
Anda yang masih teragak2 tu.. Tak kn nak tengok je..
.
.
Nak try ❓ nak tanya ❓ nak beli ❓
.
Whatsapp ain di 0127559741 @ klik link di bio 👆.
.
.
COD & Postage setiap hari
.
COD area
Gombak - Sentul - selayang - setapak - ampang - kepong - Melawati - kajang - putrajaya - Kuala Lumpur
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul #influenzaa
5 0 16 January, 2020

KEPUTIHAN BERKURANGAN DENGAN TEH UNCANG BUAH ZURIAT!

Usah pandang remeh masalah wanita yang satu ini. Jika tidak diatasi bukan hanya mendatangkan ketidakselesaan kepada tuan punya badan tapi turut mengganggu masalah kesuburan dan hubungan intim suami isteri.

Segera bertindak!

Jom dapatkan segera Teh Uncang Buah Zuriat;
http://www.wasap.my/60139188450/tehzuriat

#tipshamil #ikhtiarhamil #mudahnyahamil #ikhtiarhamilcaramoden #nakhamil #ttc #pregnant #upt #uptpositif #ikhtiarzuriat #rahsiamudahhamil #usahahamil #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #pregnant #jomhamil #mamomhope #jusmamariam #tehzuriat #sayanakhamil
#mudahhamil #buahzuriat #produkhamil #produkhamilmurah #sayanakhamil #susukhawlah #susukopihamzah #produkhamil #produkhamilmurah #tehuncangbuahzuriat #buahzuriatmurah #susukhawlah #susuhamzah #susubuahzuriat

KEPUTIHAN BERKURANGAN DENGAN TEH UNCANG BUAH ZURIAT!

Usah pandang remeh masalah wanita yang satu ini. Jika tidak diatasi bukan hanya mendatangkan ketidakselesaan kepada tuan punya badan tapi turut mengganggu masalah kesuburan dan hubungan intim suami isteri.

Segera bertindak!

Jom dapatkan segera Teh Uncang Buah Zuriat; 
http://www.wasap.my/60139188450/tehzuriat

#tipshamil #ikhtiarhamil #mudahnyahamil #ikhtiarhamilcaramoden #nakhamil #ttc #pregnant #upt #uptpositif #ikhtiarzuriat #rahsiamudahhamil #usahahamil #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #pregnant #jomhamil #mamomhope #jusmamariam #tehzuriat #sayanakhamil
#mudahhamil #buahzuriat #produkhamil #produkhamilmurah #sayanakhamil #susukhawlah #susukopihamzah #produkhamil #produkhamilmurah #tehuncangbuahzuriat #buahzuriatmurah #susukhawlah #susuhamzah #susubuahzuriat
1 0 15 January, 2020

Takkan isteri je nak kena ikhtiar hamil?

Masalah ketidaksuburan ini bukanlah berpunca dari sebelah pihak saja tau.. ada banyak terjadi berpunca dari pihak suami juga.

Jadi berlapang dada dengan ujian ini dan marilah sama-sama ikhtiar agar isteri berjaya hamil.

Jom rawat masalah kesuburan anda dengan Susu Kopi Hamzah! 🥛Susu Kopi Hamzah ini terdiri daripada campuran buah zuriat, susu kambing, kopi Arabica, madu, kurma, habbatussauda dan halba.

Nak tahu lebih info?

Whatsapp kami sekarang, usah berlengah lagi!

#susukhawlah #susukambing #susubuahzuriat #buahzuriat #ikhtiarhamil #kesuburan #kesuburansuamiisteri #susukopihamzah #tehuncangbuahzuriat #jomhamil
#tipshamil #mudahhamil
#pregnant #ttc #ttcmalaysia #hamil #opk #opks #opkmalaysia #opkmurah
#mamomhope
#jusmamariam #efferty #produkhamil #produkhamilmurah #upt #uptmurah #cyst #fibroid #senggugut

Takkan isteri je nak kena ikhtiar hamil?

Masalah ketidaksuburan ini bukanlah berpunca dari sebelah pihak saja tau.. ada banyak terjadi berpunca dari pihak suami juga.

Jadi berlapang dada dengan ujian ini dan marilah sama-sama ikhtiar agar isteri berjaya hamil.

Jom rawat masalah kesuburan anda dengan Susu Kopi Hamzah! 🥛Susu Kopi Hamzah ini terdiri daripada campuran buah zuriat, susu kambing, kopi Arabica, madu, kurma, habbatussauda dan halba.

Nak tahu lebih info?

Whatsapp kami sekarang, usah berlengah lagi!

#susukhawlah #susukambing #susubuahzuriat #buahzuriat #ikhtiarhamil #kesuburan #kesuburansuamiisteri #susukopihamzah #tehuncangbuahzuriat #jomhamil
 #tipshamil #mudahhamil 
#pregnant #ttc #ttcmalaysia #hamil #opk #opks #opkmalaysia #opkmurah
 #mamomhope
 #jusmamariam #efferty #produkhamil #produkhamilmurah #upt #uptmurah #cyst #fibroid #senggugut
49 0 15 January, 2020

Ladies! Jangan ambil mudah bila kitaran haid tak teratur. It’s not okay and never will be!

Kitaran haid tak teratur adalah kurang daripada 25 hari atau lebih 35 hari. Ada juga wanita datang haid dua atau tiga bulan sekali je setahun.

Puncanya adalah masalah hormon ataupun gangguan lain, contohnya fibroids, endometriosis dan ovarian cyats. Kesan pada wanita tu akan mengalami masalah kurang subur kerana kurang mengeluarkan telur.

Rawat sekarang sebelum menjadi masalah kelak untuk mendapatkan anak. Kami sedia membantu, produk kesuburan terbaik untuk kaum wanita.

Jom dapatkan segera;

http://www.wasap.my/60139188450/susukhawlah #tehuncangbuahzuriat
#susukhawlah #susukambing #susubuahzuriat #buahzuriat #ikhtiarhamil #kesuburan #kesuburansuamiisteri #susukopihamzah #tehuncangbuahzuriat #jomhamil
#tipshamil #mudahhamil
#pregnant #ttc #ttcmalaysia #hamil #opk #opks #opkmalaysia #opkmurah
#mamomhope
#jusmamariam #efferty #produkhamil #produkhamilmurah #upt #uptmurah #cyst #fibroid #senggugut

Ladies! Jangan ambil mudah bila kitaran haid tak teratur. It’s not okay and never will be!

Kitaran haid tak teratur adalah kurang daripada 25 hari atau lebih 35 hari. Ada juga wanita datang haid dua atau tiga bulan sekali je setahun.

Puncanya adalah masalah hormon ataupun gangguan lain, contohnya fibroids, endometriosis dan ovarian cyats. Kesan pada wanita tu akan mengalami masalah kurang subur kerana kurang mengeluarkan telur.

Rawat sekarang sebelum menjadi masalah kelak untuk mendapatkan anak. Kami sedia membantu, produk kesuburan terbaik untuk kaum wanita.

Jom dapatkan segera;

http://www.wasap.my/60139188450/susukhawlah  #tehuncangbuahzuriat
#susukhawlah #susukambing #susubuahzuriat #buahzuriat #ikhtiarhamil #kesuburan #kesuburansuamiisteri #susukopihamzah #tehuncangbuahzuriat #jomhamil
 #tipshamil #mudahhamil 
#pregnant #ttc #ttcmalaysia #hamil #opk #opks #opkmalaysia #opkmurah
 #mamomhope
 #jusmamariam #efferty #produkhamil #produkhamilmurah #upt #uptmurah #cyst #fibroid #senggugut
49 0 15 January, 2020

KHASIAT SUSU BUAH ZURIAT KHAWLAH🥛 • Meningkatkan kesuburan.
• Menguatkan dinding rahim (digalakkan utk wanita yang kerap keguguran, rahim lemah, peranakan lemah).
• Seimbangkan balik hormon.
• Mengatasi masalah senggugut.
• Melancarkan haid & melancarkan pengeluaran darah haid.
• Merawat masalah keputihan.
• Merawat masalah tiub fallapio tersumbat.
• Anti kanser.
• Membantu masalah tenaga batin.
• Meningkatkan pengeluaran susu ibu dan menambah susu ibu.

Berminat?

Jom tanya kami apa saja tentang Susu Buah Zuriat Khawlah ini🤗

p/s: Ikhtiarlah dari sekarang kerana masa tidak menanti kita. Moga 2020 nanti bawa khabar gembira anda suami isteri. Amin❤️ #teratakjamu #susukhawlah #ikhtiarhamil #susukhawlah #buahzuriat #ikhtiarhamil #kesuburan #kesuburansuamiisteri #susukopihamzah #tehuncangbuahzuriat #jomhamil
#tipshamil #mudahhamil
#pregnant #ttc #ttcmalaysia #hamil #opk #opks #opkmalaysia #opkmurah
#mamomhope
#jusmamariam #efferty #produkhamil #produkhamilmurah #upt #uptmurah #cyst #fibroid #senggugut

KHASIAT SUSU BUAH ZURIAT KHAWLAH🥛 • Meningkatkan kesuburan.
• Menguatkan dinding rahim (digalakkan utk wanita yang kerap keguguran, rahim lemah, peranakan lemah).
• Seimbangkan balik hormon.
• Mengatasi masalah senggugut.
• Melancarkan haid & melancarkan pengeluaran darah haid.
• Merawat masalah keputihan.
• Merawat masalah tiub fallapio tersumbat.
• Anti kanser.
• Membantu masalah tenaga batin.
• Meningkatkan pengeluaran susu ibu dan menambah susu ibu.

Berminat?

Jom tanya kami apa saja tentang Susu Buah Zuriat Khawlah ini🤗

p/s: Ikhtiarlah dari sekarang kerana masa tidak menanti kita. Moga 2020 nanti bawa khabar gembira anda suami isteri. Amin❤️ #teratakjamu #susukhawlah #ikhtiarhamil#susukhawlah #buahzuriat #ikhtiarhamil #kesuburan #kesuburansuamiisteri #susukopihamzah #tehuncangbuahzuriat #jomhamil
 #tipshamil #mudahhamil 
#pregnant #ttc #ttcmalaysia #hamil #opk #opks #opkmalaysia #opkmurah
 #mamomhope
 #jusmamariam #efferty #produkhamil #produkhamilmurah #upt #uptmurah #cyst #fibroid #senggugut
49 0 15 January, 2020

Baru makan setengah botol madu, dah LEkAT. Alhamdulillah, rezeki 😁 .
.
Yang belum ada rezeki jgn berputus asa tau, lain orang lain kesannya. Ada org yg makan tak sampai sebotol dah lekat. Ada orang makan 2 3 botol baru lekat. yang penting consistent😀 disamping ikhtiar, jgn lupa perbanyakkan doa kepada Allah🤲🏻 .
.
#ikhtiarhamil #codbangikajang #codbangi #ikhtiarzuriat #buahzuriat #nakhamil #nakhamilcepat #soullead #soulleadbangi #soulleadhq #soulleadkl #soulleadrangers #soulleadbywawa #soulleadnilai #soulleadputrajaya #maduajaibbangi #maduajaibturki #maduajaibturkey #maduajaib #maduajaibturkeybywawa #maduajaibbandarseriputra #maduajaibnilai #maduajaibputrajaya #maduajaibturkeykl #ttcmalaysia #jomhamil #rahsiamudahhamil #berpantang

Baru makan setengah botol madu, dah LEkAT. Alhamdulillah, rezeki 😁 .
.
Yang belum ada rezeki jgn berputus asa tau, lain orang lain kesannya. Ada org yg makan tak sampai sebotol dah lekat. Ada orang makan 2 3 botol baru lekat. yang penting consistent😀 disamping ikhtiar, jgn lupa perbanyakkan doa kepada Allah🤲🏻 .
.
#ikhtiarhamil #codbangikajang #codbangi #ikhtiarzuriat #buahzuriat #nakhamil #nakhamilcepat #soullead #soulleadbangi #soulleadhq #soulleadkl #soulleadrangers #soulleadbywawa #soulleadnilai #soulleadputrajaya #maduajaibbangi #maduajaibturki #maduajaibturkey #maduajaib #maduajaibturkeybywawa #maduajaibbandarseriputra #maduajaibnilai #maduajaibputrajaya #maduajaibturkeykl #ttcmalaysia #jomhamil #rahsiamudahhamil #berpantang
9 0 15 January, 2020
HAMIL! 3 TAHUN MENANTI😍

Asbab Teh Uncang Buah Zuriat, ternyata tak percaya bagaikan mimpi berjaya hamil akui puan ini.

Segalanya dengan Allah SWT. Ini hanyalah sebagai ikhtiar hamil. 
Alhamdullilah dan tahniah dari team Kami💐

#tipshamil #ikhtiarhamil #mudahnyahamil #ikhtiarhamilcaramoden #nakhamil #ttc #pregnant #upt #uptpositif #ikhtiarzuriat #rahsiamudahhamil #usahahamil #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #pregnant #jomhamil #mamomhope #jusmamariam #tehzuriat #sayanakhamil
#mudahhamil #buahzuriat #produkhamil #produkhamilmurah #sayanakhamil #susukhawlah #susukopihamzah #produkhamil #produkhamilmurah #tehuncangbuahzuriat #buahzuriatmurah #susukhawlah #susuhamzah #susubuahzuriat
48 0 15 January, 2020

BUAT APA SUSAH-SUSAH NAK KOPEK, KALAU BOLEH TERUS RENDAM DAN MINUM?

Teh Uncang Buah Zuriat adalah 100% daripada serbuk buah zuriat yang diimport dari Mesir dan diproses dalam bentuk uncang untuk memudahkan kita minum.

Tak perlu susah-susah untuk kopek buah zuriat yang keras dan rebus. Dengan Teh Uncang Buah Zuriat nie, anda hanya perlu rendam dalam air panas/suam dan siap untuk diminum👍

Jom ikhtiar hamil bersama Teh Uncang Buah Zuriat!

#tipshamil #ikhtiarhamil #mudahnyahamil #ikhtiarhamilcaramoden #nakhamil #ttc #pregnant #upt #uptpositif #ikhtiarzuriat #rahsiamudahhamil #usahahamil #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #pregnant #jomhamil #mamomhope #jusmamariam #tehzuriat #sayanakhamil
#mudahhamil #buahzuriat #produkhamil #produkhamilmurah #sayanakhamil #susukhawlah #susukopihamzah #produkhamil #produkhamilmurah #tehuncangbuahzuriat #buahzuriatmurah #susukhawlah #susuhamzah #susubuahzuria

BUAT APA SUSAH-SUSAH NAK KOPEK, KALAU BOLEH TERUS RENDAM DAN MINUM?

Teh Uncang Buah Zuriat adalah 100% daripada serbuk buah zuriat yang diimport dari Mesir dan diproses dalam bentuk uncang untuk memudahkan kita minum.

Tak perlu susah-susah untuk kopek buah zuriat yang keras dan rebus. Dengan Teh Uncang Buah Zuriat nie, anda hanya perlu rendam dalam air panas/suam dan siap untuk diminum👍

Jom ikhtiar hamil bersama Teh Uncang Buah Zuriat!

#tipshamil #ikhtiarhamil #mudahnyahamil #ikhtiarhamilcaramoden #nakhamil #ttc #pregnant #upt #uptpositif #ikhtiarzuriat #rahsiamudahhamil #usahahamil #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #pregnant #jomhamil #mamomhope #jusmamariam #tehzuriat #sayanakhamil
#mudahhamil #buahzuriat #produkhamil #produkhamilmurah #sayanakhamil #susukhawlah #susukopihamzah #produkhamil #produkhamilmurah #tehuncangbuahzuriat #buahzuriatmurah #susukhawlah #susuhamzah #susubuahzuria
49 0 15 January, 2020

FIBROID MENGECUT!
.
Tiada yang mustahil dengan usaha dan ikhtiar jika diizinkan Allah SWT.
.
Ternyata, buah zuriat telah berdekad lamanya terbukti mempunyai pelbagai khasiat dan kebaikan jika diamalkan dengan istiqomah.
.
Puan ini telah amalkan Teh Uncang Buah Zuriat dari Teratak Jamu dengan 💯 kandungan serbuk buah zuriat sahaja tanpa sebarang campuran. Diimport terus dari Mesir.
.
Ayuh ikhtiar bersama Teh Uncang Buah Zuriat;

#tipshamil #ikhtiarhamil #mudahnyahamil #ikhtiarhamilcaramoden #nakhamil #ttc #pregnant #upt #uptpositif #ikhtiarzuriat #rahsiamudahhamil #usahahamil #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #pregnant #jomhamil #mamomhope #jusmamariam #tehzuriat #sayanakhamil
#mudahhamil #buahzuriat #produkhamil #produkhamilmurah #sayanakhamil #susukhawlah #susukopihamzah #produkhamil #produkhamilmurah #tehuncangbuahzuriat #buahzuriatmurah #susukhawlah #susuhamzah #susubuahzuriat

FIBROID MENGECUT!
.
Tiada yang mustahil dengan usaha dan ikhtiar jika diizinkan Allah SWT.
.
Ternyata, buah zuriat telah berdekad lamanya terbukti mempunyai pelbagai khasiat dan kebaikan jika diamalkan dengan istiqomah.
.
Puan ini telah amalkan Teh Uncang Buah Zuriat dari Teratak Jamu dengan 💯 kandungan serbuk buah zuriat sahaja tanpa sebarang campuran. Diimport terus dari Mesir.
.
Ayuh ikhtiar bersama Teh Uncang Buah Zuriat;

#tipshamil #ikhtiarhamil #mudahnyahamil #ikhtiarhamilcaramoden #nakhamil #ttc #pregnant #upt #uptpositif #ikhtiarzuriat #rahsiamudahhamil #usahahamil #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #pregnant #jomhamil #mamomhope #jusmamariam #tehzuriat #sayanakhamil
#mudahhamil #buahzuriat #produkhamil #produkhamilmurah #sayanakhamil #susukhawlah #susukopihamzah #produkhamil #produkhamilmurah #tehuncangbuahzuriat #buahzuriatmurah #susukhawlah #susuhamzah #susubuahzuriat
47 0 15 January, 2020

🎊 CNY SALE 🎊
BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourney

🎊 CNY SALE 🎊
 BUY 30 PCS UPT/OPK AND ABOVE GET FREE FREE FREE
👇👇👇
👉3 EXTRA STRIPS 👉FREE URINE CUP 
RM 30 (Exc postage) .
.
.🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip  #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourney
2 0 15 January, 2020

Mudah nya ikhtiar hamil dgn OPK
❌ tak perlu consume apa2
❌ tak perlu sapu apa2
❌ tak perlu ubat apa2
.
Hanya
✔ perlu konsisten
✔ perlu disiplin
✔ perlu sabar
.
Macam mana nak dpt?
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
(klik link di bio)
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #otk #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #ttc #conceive #tryingtoconceive

Mudah nya ikhtiar hamil dgn OPK
❌ tak perlu consume apa2
❌ tak perlu sapu apa2
❌ tak perlu ubat apa2
.
Hanya
✔ perlu konsisten
✔ perlu disiplin
✔ perlu sabar
.
Macam mana nak dpt?
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
(klik link di bio)
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #otk #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #ttc #conceive #tryingtoconceive
1 0 15 January, 2020

SALE Harga menarik niee jarang2 berlaku tauu.. .
.
Oke kesayangan mas masuk order cepat.. .
.
🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourney

SALE Harga menarik niee jarang2 berlaku tauu.. .
.
Oke kesayangan mas masuk order cepat.. .
.
🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip  #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourney
2 0 15 January, 2020

SALE Harga menarik niee jarang2 berlaku tauu.. .
.
Oke kesayangan mas masuk order cepat.. .
.
🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourney

SALE Harga menarik niee jarang2 berlaku tauu.. .
.
Oke kesayangan mas masuk order cepat.. .
.
🏘Selfpickup :Meru / setia alam
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip  #uptmeru #uptklang #opkmeru #opkklang #baby2020 #tipikhtiarhamil #ttc #tryingtoconcieve #ttcjourney
2 0 15 January, 2020

Urine Pregnancy Test (UPT) strip
Ovulation Prediction Test Kit (OPK) strip
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
📆Expiry : 2021 / 2022
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive

Urine Pregnancy Test (UPT) strip
Ovulation Prediction Test Kit (OPK) strip
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
📆Expiry : 2021 / 2022
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive
0 0 15 January, 2020

Assalamualaikum.. Selamat pagi sahabat madu ajaib turki
.
Semoga kita semua dipermudahkan urusan hari ini & dihindari daripada perkara yang memudaratkan.. Aamiin
.
Yang nak tanya @ nak order madu ajaib turki boleh whatsapp ain di 0127559741 @ klik je link di bio 👆.
.
Boleh juga beli di shopee Ain.. Free postage..
shopee.com.my/ainabul
.
COD & POSTAGE setiap hari 👍
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul #influenzaa

Assalamualaikum.. Selamat pagi sahabat madu ajaib turki
.
Semoga kita semua dipermudahkan urusan hari ini & dihindari daripada perkara yang memudaratkan.. Aamiin
.
Yang nak tanya @ nak order madu ajaib turki boleh whatsapp ain di 0127559741 @ klik je link di bio 👆.
.
Boleh juga beli di shopee Ain.. Free postage..
shopee.com.my/ainabul
.
 COD & POSTAGE setiap hari 👍
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul #influenzaa
7 4 15 January, 2020

Senang ikhtiar dengan madu ajaib turki ni..
.
.
Kesihatan dalaman dapat dirawat.. & in Shaa Allah boleh hamil... Asbab dr madu turki.
.
.
JOM order madu ajaib turki dengan Ain..
.
Whatsapp 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
COD & POSTAGE EVERYDAY 👍👍
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul

Senang ikhtiar dengan madu ajaib turki ni..
.
.
Kesihatan dalaman dapat dirawat.. & in Shaa Allah boleh hamil... Asbab dr madu turki.
.
.
JOM order madu ajaib turki dengan Ain..
.
Whatsapp 0127559741 @ klik link di bio 👆
.
 COD & POSTAGE EVERYDAY 👍👍
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduasli #maduajaibturkigombak #madukl #madusihat #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #maduuntuksemua #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul
8 1 14 January, 2020

Urine Pregnancy Test (UPT) strip
Ovulation Prediction Test Kit (OPK) strip
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
📆Expiry : 2021 / 2022
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive

Urine Pregnancy Test (UPT) strip
Ovulation Prediction Test Kit (OPK) strip
.
RM1 / piece
.
📦Postage : RM8 (SM) | RM14 (SS)
🚚Daily postage available
🏠COD area : Meru, Kapar, Setia Alam
📆Expiry : 2021 / 2022
.
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancyteststrip #ovulationteststrip #ttc #conceive #tryingtoconceive
3 0 14 January, 2020

Top #jomhamil posts

Siapa kat sini ada genetik kembar suami / isteri ? 😍😍 Semoga lepas ni sis pun dapat kembar kan ❤️ amin 💕💕
.
.
Kalau sis nak ikhtiar hamil, Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
.
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
.
#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil

Siapa kat sini ada genetik kembar suami / isteri ? 😍😍 Semoga lepas ni sis pun dapat kembar kan ❤️ amin 💕💕
.
.
Kalau sis nak ikhtiar hamil, Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
.
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
.
#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil
284 6 13 September, 2019

Permata Hati Ibu Ayah ❤️ tak sabar nak rasa degupan jantung si kecil ni 🥰 Semoga impian semua wanita yang menginginkan zuriat dimakbulkan insya-Allah 🤲🏻🌸
.
.
Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
.
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
.
#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil

Permata Hati Ibu Ayah ❤️ tak sabar nak rasa degupan jantung si kecil ni 🥰 Semoga impian semua wanita yang menginginkan zuriat dimakbulkan insya-Allah 🤲🏻🌸
.
.
Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
.
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
.
#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil
175 5 12 November, 2019

Doa nabi Zakaria bagi memperoleh zuriat dan menghadapi kehidupan dalam kesabaran 🌸🌸🌸
.
.
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Dan (sebutkanlah peristiwa) Nabi Zakaria, ketika dia merayu kepada Tuhannya dengan berkata: Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi. (surah al-anbiya, ayat 89)
.
.
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ ۖ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
Ketika itu Nabi Zakaria berdoa kepada Tuhannya, katanya: Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik; sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan. (surah ali-imran, ayat 38)
.
.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Wahai orang-orang yang beriman! Bersabarlah kamu (menghadapi segala kesukaran dalam mengerjakan perkara-perkara yang berkebajikan) dan kuatkanlah kesabaran kamu lebih daripada kesabaran musuh, di medan perjuangan) dan bersedialah (dengan kekuatan pertahanan di daerah-daerah sempadan) serta bertakwalah kamu kepada Allah supaya kamu berjaya (mencapai kemenangan) (surah ali-imran, ayat 200)
.
.

#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil

Doa nabi Zakaria bagi memperoleh zuriat dan menghadapi kehidupan dalam kesabaran 🌸🌸🌸
.
.
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Dan (sebutkanlah peristiwa) Nabi Zakaria, ketika dia merayu kepada Tuhannya dengan berkata: Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi. (surah al-anbiya, ayat 89)
.
.
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ ۖ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
Ketika itu Nabi Zakaria berdoa kepada Tuhannya, katanya: Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik; sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan. (surah ali-imran, ayat 38)
.
.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Wahai orang-orang yang beriman! Bersabarlah kamu (menghadapi segala kesukaran dalam mengerjakan perkara-perkara yang berkebajikan) dan kuatkanlah kesabaran kamu lebih daripada kesabaran musuh, di medan perjuangan) dan bersedialah (dengan kekuatan pertahanan di daerah-daerah sempadan) serta bertakwalah kamu kepada Allah supaya kamu berjaya (mencapai kemenangan) (surah ali-imran, ayat 200)
.
.

#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil
150 1 19 April, 2019

Permata Hati Ibu Ayah ❤️ tak sabar nak rasa degupan jantung si kecil ni 🥰 Semoga impian semua wanita yang menginginkan zuriat dimakbulkan insya-Allah 🤲🏻🌸
.
.
Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
.
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
.
#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil

Permata Hati Ibu Ayah ❤️ tak sabar nak rasa degupan jantung si kecil ni 🥰 Semoga impian semua wanita yang menginginkan zuriat dimakbulkan insya-Allah 🤲🏻🌸
.
.
Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
.
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
📲 011 - 6385 0718 .
.
#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil
137 0 26 November, 2019

Doa nabi Zakaria bagi memperoleh zuriat dan menghadapi kehidupan dalam kesabaran 🌸🌸🌸
.
.
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Dan (sebutkanlah peristiwa) Nabi Zakaria, ketika dia merayu kepada Tuhannya dengan berkata: Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi. (surah al-anbiya, ayat 89)
.
.
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ ۖ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
Ketika itu Nabi Zakaria berdoa kepada Tuhannya, katanya: Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik; sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan. (surah ali-imran, ayat 38)
.
.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Wahai orang-orang yang beriman! Bersabarlah kamu (menghadapi segala kesukaran dalam mengerjakan perkara-perkara yang berkebajikan) dan kuatkanlah kesabaran kamu lebih daripada kesabaran musuh, di medan perjuangan) dan bersedialah (dengan kekuatan pertahanan di daerah-daerah sempadan) serta bertakwalah kamu kepada Allah supaya kamu berjaya (mencapai kemenangan) (surah ali-imran, ayat 200)
.
.

#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil

Doa nabi Zakaria bagi memperoleh zuriat dan menghadapi kehidupan dalam kesabaran 🌸🌸🌸
.
.
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Dan (sebutkanlah peristiwa) Nabi Zakaria, ketika dia merayu kepada Tuhannya dengan berkata: Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi. (surah al-anbiya, ayat 89)
.
.
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ ۖ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
Ketika itu Nabi Zakaria berdoa kepada Tuhannya, katanya: Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik; sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan. (surah ali-imran, ayat 38)
.
.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Wahai orang-orang yang beriman! Bersabarlah kamu (menghadapi segala kesukaran dalam mengerjakan perkara-perkara yang berkebajikan) dan kuatkanlah kesabaran kamu lebih daripada kesabaran musuh, di medan perjuangan) dan bersedialah (dengan kekuatan pertahanan di daerah-daerah sempadan) serta bertakwalah kamu kepada Allah supaya kamu berjaya (mencapai kemenangan) (surah ali-imran, ayat 200)
.
.

#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat #juscepathamil #juslelaki #enerjax #juskuat #juszuriat #juswanita #jussenanghamil
119 6 14 October, 2019

Aunty2 semua jom sama2 "Aamiin"
Saya doakan aunty semua kuat dan tabah serta terus berusaha macam ummi saya
Ummi saya dulu ttc 5 tahun baru dapat abang saya
Alhamdullilah subur hamil lekat saya pulak..
.
Semoga urusan rakan kita yg ikhtiar hamil dipermudahkn dan semoga usaha diberkati oleh Allah..
Kata2 satu doa...
Insyallah tak lama lagi
Aamiin
.
Follow : @furmon_hamildalam3bulan

Aunty2 semua jom sama2 "Aamiin"
Saya doakan aunty semua kuat dan tabah serta terus berusaha macam ummi saya
Ummi saya dulu ttc 5 tahun baru dapat abang saya
Alhamdullilah subur hamil lekat saya pulak..
.
Semoga urusan rakan kita yg ikhtiar hamil dipermudahkn dan semoga usaha diberkati oleh Allah..
Kata2 satu doa...
Insyallah tak lama lagi
Aamiin
.
Follow : @furmon_hamildalam3bulan
197 28 12 December, 2018

🌷 Salam Jumaat 🌷
.
.
.
Mari kita sama-sama amalkan doa ni ya sis <3 <3 <3
.
.
Doa Nabi Zakaria. a.s.
.
.
Surah Al Imran 3:38
.
Ketika itu Nabi Zakariya berdoa kepada Tuhannya, katanya: “Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan.
.
“Ya Tuhanku, berilah Aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa”. .
.
Imam al Samarqandi meriwayatkan bahawa Nabi Zakaria pernah merasakan baginda tidak akan mendapat zuriat sehinggalah baginda melihat anugerah Allah swt memberikan Mariam a.s buah-buahan pada bukan musimnya.
Maka baginda meyakini bahawa Allah swt berkuasa mengurniakan baginya anak. Tambahan pula baginda memegang amanah menjaga kunci rumah Qurban yang diwarisi turun temurun. Keturunan dalam ayat ini bermaksud anak yang sihat sejahtera dan berakhlak.
.
.
.
#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat

🌷 Salam Jumaat 🌷
.
.
.
Mari kita sama-sama amalkan doa ni ya sis <3 <3 <3
.
.
Doa Nabi Zakaria. a.s.
.
.
Surah Al Imran 3:38
.
Ketika itu Nabi Zakariya berdoa kepada Tuhannya, katanya: “Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan.
.
“Ya Tuhanku, berilah Aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa”. .
.
Imam al Samarqandi meriwayatkan bahawa Nabi Zakaria pernah merasakan baginda tidak akan mendapat zuriat sehinggalah baginda melihat anugerah Allah swt memberikan Mariam a.s buah-buahan pada bukan musimnya.
Maka baginda meyakini bahawa Allah swt berkuasa mengurniakan baginya anak. Tambahan pula baginda memegang amanah menjaga kunci rumah Qurban yang diwarisi turun temurun. Keturunan dalam ayat ini bermaksud anak yang sihat sejahtera dan berakhlak.
.
.
.
#mamomhope #formulasimudahhamil #jomhamil #doakankamihamil #kelabibumengandung #tipsmudahhamil #doakankamihamil2016 #hamil #jomhamil #FormulasiTerkiniBantuHamil #pregnant #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiardapatkanzuriat
105 4 15 March, 2019

Kami doakan sesiapa sahaja yang ternampak post ini di beri peluang peroleh rezeki zuriat yang sihat & comel asbab amalkan madu ajaib turki ini❤.
.
Tips suami & isteri amalkan 30 minit sebelum ‘bersama’ untuk keintiman hubungan yang lebih sensasi & kesuburan. Amalkan setiap pagi sebelum/selepas sarapan untuk tenaga luar biasa & kesihatan dalaman , awet muda lelaki dan wanita.
.
.

Terbukti kandungan didalam #maduajaibturkey ini mempunyai khasiat yang luar biasa. Anda ingin mendapat khasiat yang sama?
.
Akhiri penantian anda dengan #maduajaibturkey 🍯
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

Kami doakan sesiapa sahaja yang ternampak post ini di beri peluang peroleh rezeki zuriat yang sihat & comel asbab amalkan madu ajaib turki ini❤.
.
Tips suami & isteri amalkan 30 minit sebelum ‘bersama’ untuk keintiman hubungan yang lebih sensasi & kesuburan. Amalkan setiap pagi sebelum/selepas sarapan untuk tenaga luar biasa & kesihatan dalaman , awet muda lelaki dan wanita.
.
.

Terbukti kandungan didalam #maduajaibturkey ini mempunyai khasiat yang luar biasa. Anda ingin mendapat khasiat yang sama?
.
Akhiri penantian anda dengan #maduajaibturkey 🍯
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
224 0 19 September, 2019