#jomjanaincome Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jomjanaincome and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
8.1
Average comment
0.1
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@meeraclebeauty_razia Profile picture

@meeraclebeauty_razia

Jom dapatkan Meeracle Quiver Facial Brush ..FREE GUYS,dengan pembelian barangan Meeracle RM 100 keatas
Cepat tau,stock sangat sangat terhad
.
.
www.wasap.my/60149071757nakmeeracle
.
.
#AZISHAxMEERACLE #TopAgentPendang #meeraclegemstone #readystock #MeeracleKedah #trustedseller #postageseluruhmalaysia #focfacialbrush #MeeraclePendang #MeeracleKulim #MeeracleAlorSetar #amazingdolls #teamdiamondzturbo #dropshipwanted #jomjanaincome #menjadidenganMeeracle #MeeracleGemStone

Jom dapatkan Meeracle Quiver Facial Brush ..FREE GUYS,dengan pembelian barangan Meeracle RM 100 keatas
Cepat tau,stock sangat sangat terhad
.
.
www.wasap.my/60149071757nakmeeracle
.
.
#AZISHAxMEERACLE #TopAgentPendang #meeraclegemstone #readystock #MeeracleKedah #trustedseller #postageseluruhmalaysia #focfacialbrush #MeeraclePendang #MeeracleKulim #MeeracleAlorSetar #amazingdolls #teamdiamondzturbo #dropshipwanted #jomjanaincome #menjadidenganMeeracle #MeeracleGemStone
3 0 19 hours ago
@aowaleet_yanie Profile picture

@aowaleet_yanie

Susah benor nak kikis kahak tebai ni. Mai sini Yanie kikis dengan AO waleet. Nak ke mahu?
Tengok susah ke senang AO kikis. Sampai doktor pun terkejut kahak dah dikikis.
Tak caye?? Tengok gambar tu na.

#aowaleet
#hapuskahakdegil
#agentWanted
#jomjanaincome

Susah benor nak kikis kahak tebai ni. Mai sini Yanie kikis dengan AO waleet. Nak ke mahu? 
Tengok susah ke senang AO kikis. Sampai doktor pun terkejut kahak dah dikikis. 
Tak caye?? Tengok gambar tu na.

#aowaleet
#hapuskahakdegil
#agentWanted
#jomjanaincome
3 0 19 hours ago
@izliyahkitchenjb.amira Profile picture

@izliyahkitchenjb.amira

Sutera Mall Johor Bahru

PERENCAH MASAKAN BEBAS MSG, BAHAN PENGAWET & SEBAGAINYA
.
WAJIB ada di rumah!
.
Dua kawan baik yang saling membantu ibu-ibu dalam menyediakan masakan.
.
Dua2 mampu untuk memberikan rasa semulajadi dalam menu anak dengan cara yang berkhasiat.
.
Sangat mudah digunakan. Hanya perlu tabur je dalam masakan, dah sedap!
.
Bukan untuk anak je. Untuk kita orang dewasa pun boleh. .
Serbuk bilis RM20/botol
Serbuk ayam RM22/botol
.
Klik link di bio untuk order

#izliyahkitchen #izliyahkitchenbabyfood #babyfoodmalaysia #babyfoodjb #babytravel #naturalbabyfood #healthybabyfood #resepimakananbayi #resepimudah #makananbayi #makananbayi6bulan #makanansihatanak #makananbayijb #igonlineshop #nosaltnosugar #johorbahru #kempas #bndarbaruuda #jomjanaincome #serbukserbaguna #serbukayam #serbukbilis

PERENCAH MASAKAN BEBAS MSG, BAHAN PENGAWET & SEBAGAINYA
.
WAJIB ada di rumah!
.
Dua kawan baik yang saling membantu ibu-ibu dalam menyediakan masakan.
.
Dua2 mampu untuk memberikan rasa semulajadi dalam menu anak dengan cara yang berkhasiat.
.
Sangat mudah digunakan. Hanya perlu tabur je dalam masakan, dah sedap!
.
Bukan untuk anak je. Untuk kita orang dewasa pun boleh. .
Serbuk bilis RM20/botol
Serbuk ayam RM22/botol
.
Klik link di bio untuk order

#izliyahkitchen #izliyahkitchenbabyfood #babyfoodmalaysia #babyfoodjb #babytravel #naturalbabyfood #healthybabyfood #resepimakananbayi #resepimudah #makananbayi #makananbayi6bulan #makanansihatanak #makananbayijb #igonlineshop #nosaltnosugar #johorbahru #kempas #bndarbaruuda #jomjanaincome #serbukserbaguna #serbukayam #serbukbilis
4 1 16 October, 2019
@_shazabeauty Profile picture

@_shazabeauty

Penang Island

Anda seorang surirumah yang ingin mencari extra income?
-
Jom join saya.. kita bisnes online sama-sama. Modal cuma rm 75 je.. tapi dengan usaha yang betul boleh capai 4,5 dan 6 angka tau
-
Klik lnk whatsapp di bio ya
@_shazabeauty
@sharifah.zawiyah
.
.
#shakleepenang #penang #ipoh #kl #kelantan #sabahsarawak
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah
#jomjanaincome
#bisnesonline
#bisnesmudah
#bisnesshaklee
#motivasikerja
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia
#ootdmalaysian
#surirumah
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference
#ShakleeGombak
#EnermaxGroup
#instafamousmalaysia
#ideabisnes

Anda seorang surirumah yang ingin mencari extra income?
-
Jom join saya.. kita bisnes online sama-sama. Modal cuma rm 75 je.. tapi dengan usaha yang betul boleh capai 4,5 dan 6 angka tau
-
Klik lnk whatsapp di bio ya 
@_shazabeauty
@sharifah.zawiyah
.
.
#shakleepenang #penang #ipoh #kl #kelantan #sabahsarawak
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah 
#jomjanaincome 
#bisnesonline 
#bisnesmudah 
#bisnesshaklee
#motivasikerja 
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia 
#ootdmalaysian
#surirumah 
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference 
#ShakleeGombak 
#EnermaxGroup 
#instafamousmalaysia 
#ideabisnes
5 0 16 October, 2019
@_shazabeauty Profile picture

@_shazabeauty

Penang Island

Anda minat nak bisnes tapi masih mencari bisnes? .
.
Bila belanja, pening tak cukup. Hujung bulan catu sana sini
-
Apa kata anda join kami bisnes di Shaklee? .
.
Peluang pendapatan yang besar dengan Shaklee sebab banyak produk yang anda boleh pilih, mana satu anda nak jual
-
Produk bagus, ada kajian bertahun lamanya setiap satu, dijamin selamat dan berkesan
-
Bisnes mudah, hanya luangkan masa copy paste aje . Material seperti copywriting, video, marketing, semua kami sediakan
-
Nak jana income lebih jom la join kami. Sama-sama usaha jom! Whatsap lik di bio ya
-
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah
#jomjanaincome
#bisnesonline
#bisnesmudah #nakbebel
#bisnesshaklee
#motivasikerja #agendropship
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia #igersmalaysia
#ootdmalaysian
#surirumah
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference
#nakpesan
#EnermaxGroup
#instafamousmalaysia #shakleemurah
#ideabisnes #shakleepenang

Anda minat nak bisnes tapi masih mencari bisnes? .
.
Bila belanja, pening tak cukup. Hujung bulan catu sana sini
-
Apa kata anda join kami bisnes di Shaklee? .
.
Peluang pendapatan yang besar dengan Shaklee sebab banyak produk yang anda boleh pilih, mana satu anda nak jual
-
Produk bagus, ada kajian bertahun lamanya setiap satu, dijamin selamat dan berkesan
-
Bisnes mudah, hanya luangkan masa copy paste aje . Material seperti copywriting, video, marketing, semua kami sediakan
-
Nak jana income lebih jom la join kami. Sama-sama usaha jom! Whatsap lik di bio ya
-
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah 
#jomjanaincome 
#bisnesonline 
#bisnesmudah #nakbebel
#bisnesshaklee
#motivasikerja #agendropship
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia #igersmalaysia
#ootdmalaysian
#surirumah 
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference 
#nakpesan 
#EnermaxGroup 
#instafamousmalaysia #shakleemurah
#ideabisnes  #shakleepenang
5 0 16 October, 2019
@_shazabeauty Profile picture

@_shazabeauty

MamaZiqry Shaklee Penang

Ramai hari ni gaji bulanan atas kertas je dah habis. Belum belanja lagi
-
Bila belanja, pening tak cukup. Hujung bulan catu sana sini
-
Apa kata anda join kami bisnes di Shaklee? .
.
Peluang pendapatan yang besar dengan Shaklee sebab banyak produk yang anda boleh pilih, mana satu anda nak jual
-
Produk bagus, ada kajian bertahun lamanya setiap satu, dijamin selamat dan berkesan
-
Bisnes mudah, hanya luangkan masa copy paste aje . Material seperti copywriting, video, marketing, semua kami sediakan
-
Nak jana income lebih jom la join kami. Sama-sama usaha jom!
. -
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah
#jomjanaincome
#bisnesonline
#bisnesmudah
#bisnesshaklee
#motivasikerja
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia
#ootdmalaysian
#surirumah
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference
#ShakleeGombak
#EnermaxGroup
#instafamousmalaysia #dropshipdiperlukan #penang #agendropship #agentwanted #agendiperlukan
#ideabisnes #shakleepenang

Ramai hari ni gaji bulanan atas kertas je dah habis. Belum belanja lagi
-
Bila belanja, pening tak cukup. Hujung bulan catu sana sini
-
Apa kata anda join kami bisnes di Shaklee? .
.
Peluang pendapatan yang besar dengan Shaklee sebab banyak produk yang anda boleh pilih, mana satu anda nak jual
-
Produk bagus, ada kajian bertahun lamanya setiap satu, dijamin selamat dan berkesan
-
Bisnes mudah, hanya luangkan masa copy paste aje . Material seperti copywriting, video, marketing, semua kami sediakan
-
Nak jana income lebih jom la join kami. Sama-sama usaha jom!
. -
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah 
#jomjanaincome 
#bisnesonline 
#bisnesmudah 
#bisnesshaklee
#motivasikerja 
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia 
#ootdmalaysian
#surirumah 
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference 
#ShakleeGombak 
#EnermaxGroup 
#instafamousmalaysia #dropshipdiperlukan #penang #agendropship #agentwanted #agendiperlukan
#ideabisnes  #shakleepenang
5 0 16 October, 2019
@farah_alias Profile picture

@farah_alias

Anda seorang surirumah yang ingin mencari extra income?
-
Jom join saya.. kita bisnes online sama-sama. Modal cuma rm 75 je.. tapi dengan usaha yang betul boleh capai 4,5 dan 6 angka tau
-
Klik lnk whatsapp di bio ya @farah_alias -
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah
#jomjanaincome
#bisnesonline
#bisnesmudah
#bisnesshaklee
#motivasikerja
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia
#ootdmalaysian
#surirumah
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference
#ShakleeGombak
#EnermaxGroup
#instafamousmalaysia
#ideabisnes

Anda seorang surirumah yang ingin mencari extra income?
-
Jom join saya.. kita bisnes online sama-sama. Modal cuma rm 75 je.. tapi dengan usaha yang betul boleh capai 4,5 dan 6 angka tau
-
Klik lnk whatsapp di bio ya @farah_alias -
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah 
#jomjanaincome 
#bisnesonline 
#bisnesmudah 
#bisnesshaklee
#motivasikerja 
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia 
#ootdmalaysian
#surirumah 
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference 
#ShakleeGombak 
#EnermaxGroup 
#instafamousmalaysia 
#ideabisnes
1 0 15 October, 2019
@farah_alias Profile picture

@farah_alias

Anda minat nak bisnes tapi masih mencari bisnes? -
Bila belanja, pening tak cukup. Hujung bulan catu sana sini
-
Apa kata anda join kami bisnes di Shaklee? -
Peluang pendapatan yang besar dengan Shaklee sebab banyak produk yang anda boleh pilih, mana satu anda nak jual
-
Produk bagus, ada kajian bertahun lamanya setiap satu, dijamin selamat dan berkesan
-
Bisnes mudah, hanya luangkan masa copy paste aje . Material seperti copywriting, video, marketing, semua kami sediakan
-
Nak jana income lebih jom la join kami. Sama-sama usaha jom! Whatsap lik di bio ya
-
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah
#jomjanaincome
#bisnesonline
#bisnesmudah
#bisnesshaklee
#motivasikerja
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia
#ootdmalaysian
#surirumah
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference
#ShakleeGombak
#EnermaxGroup
#instafamousmalaysia
#ideabisnes

Anda minat nak bisnes tapi masih mencari bisnes? -
Bila belanja, pening tak cukup. Hujung bulan catu sana sini
-
Apa kata anda join kami bisnes di Shaklee? -
Peluang pendapatan yang besar dengan Shaklee sebab banyak produk yang anda boleh pilih, mana satu anda nak jual
-
Produk bagus, ada kajian bertahun lamanya setiap satu, dijamin selamat dan berkesan
-
Bisnes mudah, hanya luangkan masa copy paste aje . Material seperti copywriting, video, marketing, semua kami sediakan
-
Nak jana income lebih jom la join kami. Sama-sama usaha jom! Whatsap lik di bio ya
-
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah 
#jomjanaincome 
#bisnesonline 
#bisnesmudah 
#bisnesshaklee
#motivasikerja 
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia 
#ootdmalaysian
#surirumah 
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference 
#ShakleeGombak 
#EnermaxGroup 
#instafamousmalaysia 
#ideabisnes
1 0 15 October, 2019
@farah_alias Profile picture

@farah_alias

Ramai hari ni gaji bulanan atas kertas je dah habis. Belum belanja lagi
-
Bila belanja, pening tak cukup. Hujung bulan catu sana sini
-
Apa kata anda join kami bisnes di Shaklee? -
Peluang pendapatan yang besar dengan Shaklee sebab banyak produk yang anda boleh pilih, mana satu anda nak jual
-
Produk bagus, ada kajian bertahun lamanya setiap satu, dijamin selamat dan berkesan
-
Bisnes mudah, hanya luangkan masa copy paste aje . Material seperti copywriting, video, marketing, semua kami sediakan
-
Nak jana income lebih jom la join kami. Sama-sama usaha jom! Whatsap lik di bio ya
-
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah
#jomjanaincome
#bisnesonline
#bisnesmudah
#bisnesshaklee
#motivasikerja
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia
#ootdmalaysian
#surirumah
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference
#ShakleeGombak
#EnermaxGroup
#instafamousmalaysia
#ideabisnes

Ramai hari ni gaji bulanan atas kertas je dah habis. Belum belanja lagi
-
Bila belanja, pening tak cukup. Hujung bulan catu sana sini
-
Apa kata anda join kami bisnes di Shaklee? -
Peluang pendapatan yang besar dengan Shaklee sebab banyak produk yang anda boleh pilih, mana satu anda nak jual
-
Produk bagus, ada kajian bertahun lamanya setiap satu, dijamin selamat dan berkesan
-
Bisnes mudah, hanya luangkan masa copy paste aje . Material seperti copywriting, video, marketing, semua kami sediakan
-
Nak jana income lebih jom la join kami. Sama-sama usaha jom! Whatsap lik di bio ya
-
#JanaIncome
#JanaIncomeDariRumah 
#jomjanaincome 
#bisnesonline 
#bisnesmudah 
#bisnesshaklee
#motivasikerja 
#bekerjadarirumah
#ootdmalaysia 
#ootdmalaysian
#surirumah 
#bisnesurirumah
#TheShakleeDifference 
#ShakleeGombak 
#EnermaxGroup 
#instafamousmalaysia 
#ideabisnes
2 0 15 October, 2019
@terdapat_income_tanpa_sengaja Profile picture

@terdapat_income_tanpa_sengaja

#promo
PROMOSI BULAN OKTOBER❗❗ Penulen Air LG PuriCare
Harga biasa RM110 sebulan
Promosi Oktober hanya RM99 sebulan ➡nak ini PERCUMA? ➡tanya saya bagaimana sekarang!

#jomjanaincome
#ipts #ipta #duittepi #sihat #airbersih #schaalyahya #penulenair #waterpurifier #lgpuricare #surirumah #swasta #tadika #taska #ofis

#promo
PROMOSI BULAN OKTOBER❗❗ Penulen Air LG PuriCare 
Harga biasa RM110 sebulan
Promosi Oktober hanya RM99 sebulan ➡nak ini PERCUMA? ➡tanya saya bagaimana sekarang!

#jomjanaincome
#ipts #ipta #duittepi #sihat #airbersih #schaalyahya #penulenair #waterpurifier #lgpuricare #surirumah #swasta #tadika #taska #ofis
1 0 15 October, 2019
@sofezcaredropship Profile picture

@sofezcaredropship

Memperkenalkan Produk hebat SOFE'Z CARE!

MIRACLE WHITE PLUS

Krim ini dirumuskan khas untuk memberi hasil yang amat ketara.
Ia juga mengandungi vitamin berkhasiat untuk kulit, bagi meningkatkan cahaya semula jadi dan menjadikan kulit lebih cerah, bersinar dan sihat dalam seminggu.

Kebaikan dan kelebihan:
🌾 Kaya dengan Vitamin C
🌾 Anti penuaan
🌾 Menjadikan kulit lebih lembut dan licin
🌾 Menghapuskan jerawat dan memudarkan bekas jerawat
🌾 Mengeluarkan minyak berlebihan punca jerawat tumbuh
🌾 Membantu mengeluarkan sel-sel mati dan bintik hitam
🌾 Mengurangkan bengkak dan lingkaran hitam pada wajah

FIRM & LOVELY PLUS

Pembakar Selulit Intensif yang sangat pantas bertindak!

Kebaikan dan kelebihan:
🌾 Menggalakkan keanjalan pada kulit
🌾 Menghilangkan stretch marks
🌾 Kulit akan kelihatan lebih tegang, gebu dan lebih lembab
🌾 Mengekalkan kelembutan dan keanjalan kulit anda
🌾 Segera melawan penampilan selulit dengan merawat sempurna pada bahagian:
💟 payudara
💟 lengan
💟 paha dll

Klik di bio / www.sofezcare.com untuk order/daftar sebagai Dropship

#sofezcarehq #beauty
#biofriendly
#sofezcarenaturalbrand
#produkmalaysia
#naturalskincare
#nakcantik #jomcantik
#cantiksemulajadi
#wajahcantik #worthit
#affordablebeauty
#hargamampumilik
#jomjanaincome

Memperkenalkan Produk hebat SOFE'Z CARE!

MIRACLE WHITE PLUS

Krim ini dirumuskan khas untuk memberi hasil yang amat ketara.
Ia juga mengandungi vitamin berkhasiat untuk kulit, bagi meningkatkan cahaya semula jadi dan menjadikan kulit lebih cerah, bersinar dan sihat dalam seminggu.

Kebaikan dan kelebihan:
🌾 Kaya dengan Vitamin C
🌾 Anti penuaan
🌾 Menjadikan kulit lebih lembut dan licin
🌾 Menghapuskan jerawat dan memudarkan bekas jerawat
🌾 Mengeluarkan minyak berlebihan punca jerawat tumbuh
🌾 Membantu mengeluarkan sel-sel mati dan bintik hitam
🌾 Mengurangkan bengkak dan lingkaran hitam pada wajah

FIRM & LOVELY PLUS

Pembakar Selulit Intensif yang sangat pantas bertindak!

Kebaikan dan kelebihan:
🌾 Menggalakkan keanjalan pada kulit
🌾 Menghilangkan stretch marks
🌾 Kulit akan kelihatan lebih tegang, gebu dan lebih lembab
🌾 Mengekalkan kelembutan dan keanjalan kulit anda
🌾 Segera melawan penampilan selulit dengan merawat sempurna  pada bahagian:
💟 payudara
💟 lengan
💟 paha dll

Klik di bio / www.sofezcare.com untuk order/daftar sebagai Dropship

#sofezcarehq #beauty 
#biofriendly 
#sofezcarenaturalbrand 
#produkmalaysia 
#naturalskincare 
#nakcantik #jomcantik 
#cantiksemulajadi 
#wajahcantik #worthit 
#affordablebeauty 
#hargamampumilik 
#jomjanaincome
3 0 15 October, 2019
@sofezcaredropship Profile picture

@sofezcaredropship

Memperkenalkan 2 product hebat Sofe'z Care!

MIRACLE WHITE PLUS
🌾 Brightening Cream Moisturizer
Berat : 23ml
Harga : RM59.99
Harga Dropship : RM50
(Minimum 3 Unit)

FIRM & LOVELY PLUS
🌾 Cellulite Burner Moisturizer
Berat : 23ml
Harga : RM59.99
Harga Dropship : RM50
(Minimum 3 Unit)

Jom Jana Pendapatan dengan SOFE'Z CARE
✔Modal rendah
✔Keuntungan lumayan
✔Produk Berkualiti, Senang jual
✔Produk buatan MALAYSIA
✔Bonus Point banyak
✔Postage Percuma
✔Untung boleh mencecah sehingga ke 5 angka

JANGAN LEPASKAN PELUANG!
👉Kami bimbing Dropship dari A-Z
👉UNTUNG LUMAYAN BANTU KELUARGA!
👉Daftar sebagai DROPSHIP sekarang, sebelum 10 OKTOBER 2019
👉klik link di bio kami!

#sofezcarehq #beauty
#sofezcarenaturalbrand
#produkmalaysia
#naturalskincare
#biofriendly #nakcantik
#jomcantik #wajahcantik
#affordablebeauty #worthit
#cantiksemulajadi
#hargamampumilik #jomjanaincome

Memperkenalkan 2 product hebat Sofe'z Care!

MIRACLE WHITE PLUS
🌾 Brightening Cream Moisturizer
Berat : 23ml
Harga : RM59.99
Harga Dropship : RM50
(Minimum 3 Unit)

FIRM & LOVELY PLUS
🌾 Cellulite Burner Moisturizer
Berat : 23ml
Harga : RM59.99
Harga Dropship : RM50
(Minimum 3 Unit)

Jom Jana Pendapatan dengan SOFE'Z CARE
✔Modal rendah
✔Keuntungan lumayan
✔Produk Berkualiti, Senang jual
✔Produk buatan MALAYSIA
✔Bonus Point banyak
✔Postage Percuma
✔Untung boleh mencecah sehingga ke 5 angka

JANGAN LEPASKAN PELUANG!
👉Kami bimbing Dropship dari A-Z
👉UNTUNG LUMAYAN BANTU KELUARGA!
👉Daftar sebagai DROPSHIP sekarang, sebelum 10 OKTOBER 2019
👉klik link di bio kami!

#sofezcarehq #beauty 
#sofezcarenaturalbrand 
#produkmalaysia 
#naturalskincare 
#biofriendly #nakcantik 
#jomcantik #wajahcantik 
#affordablebeauty #worthit 
#cantiksemulajadi 
#hargamampumilik #jomjanaincome
5 0 15 October, 2019
@sofezcaredropship Profile picture

@sofezcaredropship

WHY SOFE'Z CARE?

Sebab product Sofe'z Care sangat selamat dan diperbuat dari bahan-bahan natural semula jadi!

Wheat Grass atau Rumput Gandum adalah salah satu bahan semula jadi yang ada didalam kandungan MIRACLE WHITE plus dan FIRM & LOVELY plus

Kelebihan dan Kebaikan Rumput Gandum:
🌾. Mampu membersihkan kulit kusam dan mengangkat sel-sel kulit mati, meremajakan, meningkatkan cahaya dikulit dan membuat kulit semakin kenyal.
🌾. Sangat efektif dalam mengubati jerawat, bintik-bintik flek pada kulit muka, menghilangkan komedo, dan kulit terbakar.
🌾. Bersifat antiseptik, sangat ideal untuk penyembuhan luka, gigitan serangga dan ruam.
🌾. Mampu memperlambat proses penuaan dan menangani masalah kulit yang kendur sehingga mengembalikan cahaya kulit menjadi terlihat lebih muda.
🌾. Mampu mengubati penyakit kulit, termasuk eksim dan psoriasis.

Bersiaplah untuk jatuh cinta dengan SOFE'Z CARE produk hebat yang berasaskan bahan-bahan natural semula jadi yang sesuai untuk semua jenis kulit
Produk Sofe'z Care telah mendapat kelulusan KKM:

MIRACLE WHITE PLUS
NOT190805409K

FIRM & LOVELY PLUS
NOT190805410K

Klik di bio / www.sofezcare.com untuk order/daftar sebagai Dropship

#sofezcarehq #beauty
#biofriendly
#sofezcarenaturalbrand
#produkmalaysia
#naturalskincare
#nakcantik #jomcantik
#cantiksemulajadi
#wajahcantik #worthit
#affordablebeauty
#hargamampumilik
#jomjanaincome

WHY SOFE'Z CARE?

Sebab product Sofe'z Care sangat selamat dan diperbuat dari bahan-bahan natural semula jadi!

Wheat Grass atau Rumput Gandum adalah salah satu bahan semula jadi yang ada didalam kandungan MIRACLE WHITE plus dan FIRM & LOVELY plus

Kelebihan dan Kebaikan Rumput Gandum:
🌾. Mampu membersihkan kulit kusam dan mengangkat sel-sel kulit mati, meremajakan, meningkatkan cahaya dikulit dan membuat kulit semakin kenyal.
🌾. Sangat efektif dalam mengubati jerawat, bintik-bintik flek pada kulit muka, menghilangkan komedo, dan kulit terbakar.
🌾. Bersifat antiseptik, sangat ideal untuk penyembuhan luka, gigitan serangga dan ruam.
🌾. Mampu memperlambat proses penuaan dan menangani masalah kulit yang kendur sehingga mengembalikan cahaya kulit menjadi terlihat lebih muda.
🌾. Mampu mengubati penyakit kulit, termasuk eksim dan psoriasis.

Bersiaplah untuk jatuh cinta dengan SOFE'Z CARE produk hebat yang berasaskan bahan-bahan natural semula jadi yang sesuai untuk semua jenis kulit
Produk Sofe'z Care telah mendapat kelulusan KKM:

MIRACLE WHITE PLUS
NOT190805409K

FIRM & LOVELY PLUS
NOT190805410K

Klik di bio / www.sofezcare.com untuk order/daftar sebagai Dropship

#sofezcarehq #beauty 
#biofriendly 
#sofezcarenaturalbrand 
#produkmalaysia 
#naturalskincare 
#nakcantik #jomcantik 
#cantiksemulajadi 
#wajahcantik #worthit 
#affordablebeauty 
#hargamampumilik 
#jomjanaincome
3 0 15 October, 2019
@izliyahkitchenjb.amira Profile picture

@izliyahkitchenjb.amira

Hutan Bandar Mutiara Rini

[SET BUAH]
.
.
Biasanya buah kita jadikn sebagai frozen puree. Tapi sekarang dah ada dalam bentuk SERBUK!
.
Sangat mudah digunakan lagi2 time travel. Dah tak perlu nak kukus/steam buah sampai lembut dan blend halus. 🙅
.
Nak guna, mommy tinggal bancuh dengan air panas je. Without gula, MSG. .
Untuk set buah kita ada 3 perasa dalam satu set - mangga, jagung dan sweet potato. Dan mommy akan dapat 4 sachet instant cereal. .
Nak jalan, terus ambil je sekotak terus masuk dalam box makanan anak. .
Mudah ke mudah sangat?
.
Klik link di bio untuk order!

#babyfoodjb #babyfoodmalaysia #babytravel #resepimakananbayi #izliyahkitchenbabyfood #izliyahkitchen #resepimudah #mesratravel #babyfoodmurah #igonlineshop #jomjanaincome #johorbahru #nosaltnosugar #babyshark #jommasak #resepibu #healthybabyfood #healthyfood #bmf #halalfood #kempas #jalanjalan

[SET BUAH]
.
.
Biasanya buah kita jadikn sebagai frozen puree. Tapi sekarang dah ada dalam bentuk SERBUK!
.
Sangat mudah digunakan lagi2 time travel. Dah tak perlu nak kukus/steam buah sampai lembut dan blend halus. 🙅
.
Nak guna, mommy tinggal bancuh dengan air panas je. Without gula, MSG. .
Untuk set buah kita ada 3 perasa dalam satu set - mangga, jagung dan sweet potato. Dan mommy akan dapat 4 sachet instant cereal. .
Nak jalan, terus ambil je sekotak terus masuk dalam box makanan anak. .
Mudah ke mudah sangat?
.
Klik link di bio untuk order!

#babyfoodjb #babyfoodmalaysia #babytravel #resepimakananbayi #izliyahkitchenbabyfood #izliyahkitchen #resepimudah #mesratravel #babyfoodmurah #igonlineshop #jomjanaincome #johorbahru #nosaltnosugar #babyshark #jommasak #resepibu #healthybabyfood #healthyfood #bmf #halalfood #kempas #jalanjalan
3 0 15 October, 2019
@wawacosmeticsgemas_miraazmi Profile picture

@wawacosmeticsgemas_miraazmi

WAWA EE cushion adalah liquid foundation berbentuk compact. Cecairnya disimpan didalam spons & perlu diambil menggunakan puff.
CARA PENGGUNAAN:
Tekan puff ke spon

Apa yg dimaksudkan dgn EE?
1. EXTRA EXFOLIATING - menanggalkan sel kulit mati

2. EVEN EFFECT - memberi manfaat utk menutup bintik hitam dan memberikan coverage yg maxima!
Dan WAWA EE Cushion lebih kepada Even Effect

1. Menutup bintik hitam & bekas jerawat
2. Meratakan kulit yg berbelang terutama pada bahagian T-zone
3. Tekstur lembut
4. Menghasilkan kulit muka yang lembap

Hanya rm49 sahaja
(exclude postage)

wasap.my/0143487750

#eecushion #eecushionfoundationbywawazainal #wawacosmetics #wawacosmeticsbywawazainal #wawacosmeticsgemas #teamdayahjo #miniagentdiperlukan #jomjanaincome

WAWA EE cushion adalah liquid foundation berbentuk compact.  Cecairnya disimpan didalam spons & perlu diambil menggunakan puff. 
CARA PENGGUNAAN:
Tekan puff ke spon

Apa yg dimaksudkan dgn EE? 
1. EXTRA EXFOLIATING - menanggalkan sel kulit mati

2. EVEN EFFECT - memberi manfaat utk menutup bintik hitam dan memberikan coverage yg maxima! 
Dan WAWA EE Cushion lebih kepada Even Effect

1. Menutup bintik hitam & bekas jerawat
2. Meratakan kulit yg berbelang terutama pada bahagian T-zone
3. Tekstur lembut 
4. Menghasilkan kulit muka yang lembap

Hanya rm49 sahaja
(exclude postage)

wasap.my/0143487750

#eecushion #eecushionfoundationbywawazainal #wawacosmetics #wawacosmeticsbywawazainal #wawacosmeticsgemas #teamdayahjo #miniagentdiperlukan #jomjanaincome
3 0 15 October, 2019
@anasism.onlineshop Profile picture

@anasism.onlineshop

Putrajaya

Slot DROPSHIP dibuka🕭🕭
.
Jom sama-sama tambah pendapatan bersama ANAS Cosmetics.

Terbuka untuk anda yg benar-benar bersemangat untuk berjaya. Surirumah, sedang menuntut di IPT, yg sedang bekerja pun ramai sudah menyertai kami😍

Sangat berbaloi kerana sambil menjana pendapatan, dapat mencantikkan diri dengan ANAS Cosmetics😘

Cepat hubungi saya http://www.wasap.my/60175241211
.
✏Bahan iklan kami sedia
📮Barang kami pos
🚫Tidak perlu modal & tidak perlu simpan stock.
.
↪Cuma iklankan sahaja! Senang, kan??
.
.
#dropshipwanted
#dropshipneeded #ANASdropship
#surirumahbergaji #parttimejob #JomMeroketDenganANAS #jomjanaincome #studentsideincome #sideincome #anasismcosmetics #anasismonlineshop #parttimeonline #onlinejob

Slot DROPSHIP dibuka🕭🕭
.
Jom sama-sama tambah pendapatan bersama ANAS Cosmetics.

Terbuka untuk anda yg benar-benar bersemangat untuk berjaya. Surirumah, sedang menuntut di IPT, yg sedang bekerja pun ramai sudah menyertai kami😍

Sangat berbaloi kerana sambil menjana pendapatan, dapat mencantikkan diri dengan ANAS Cosmetics😘

Cepat hubungi saya http://www.wasap.my/60175241211
.
✏Bahan iklan kami sedia
📮Barang kami pos
🚫Tidak perlu modal & tidak perlu simpan stock.
.
↪Cuma iklankan sahaja! Senang, kan??
.
.
#dropshipwanted 
#dropshipneeded #ANASdropship
#surirumahbergaji #parttimejob #JomMeroketDenganANAS #jomjanaincome #studentsideincome #sideincome #anasismcosmetics #anasismonlineshop #parttimeonline #onlinejob
4 0 15 October, 2019
@azliahmadaiapublictakaful Profile picture

@azliahmadaiapublictakaful

Aia Public Takaful, Mount Austin Branch JOHOR

Weeky Full timers G-Hard Fresh up

Jom guys join abam..AiA Elite Academy menyediakan Elaun RM2000 - RM9000 + Komision + bonus.

#GHardFreshUp
#AiAEliteAcademy
#ElaunRM2000toRM9000
#JomjanaIncome

Weeky Full timers G-Hard Fresh up

Jom guys join abam..AiA Elite Academy menyediakan Elaun RM2000 - RM9000 + Komision + bonus.

#GHardFreshUp
#AiAEliteAcademy
#ElaunRM2000toRM9000
#JomjanaIncome
8 0 14 October, 2019
@anasism.onlineshop Profile picture

@anasism.onlineshop

Putrajaya

ANAS® EYESHADOW PALLETTE ROSEGOLD

Tengok packaging pun dah terus jatuh cinta💘

Terdapat 4 warna yg memikat:
🌹Mama Mia
🌹Dear Rosie
🌹With You
🌹1410
.
.
💢RM 59.90
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
#ANASeyeshadowpalette
#eyeshadowROSEGOLD
#pigmentedeyeshadow
#hargakitakita
#anasismonlineshop #ANASputrajaya
#dropshipwanted #Makeupjunkie
#wakeupformakeup #putrajayadelivery #putrajayaonlineshop #muaputrajaya #muamalaysia #cyberjayadelivery #surirumahbergaji #parttimejob #jomjanaincome #signupdropship #joinus

ANAS® EYESHADOW PALLETTE ROSEGOLD

Tengok packaging pun dah terus jatuh cinta💘

Terdapat 4 warna yg memikat:
🌹Mama Mia
🌹Dear Rosie
🌹With You
🌹1410
.
.
💢RM 59.90
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
#ANASeyeshadowpalette 
#eyeshadowROSEGOLD
#pigmentedeyeshadow 
#hargakitakita 
#anasismonlineshop #ANASputrajaya 
#dropshipwanted #Makeupjunkie
#wakeupformakeup #putrajayadelivery #putrajayaonlineshop #muaputrajaya #muamalaysia #cyberjayadelivery #surirumahbergaji #parttimejob #jomjanaincome #signupdropship #joinus
3 0 14 October, 2019
Dengan hanya sebotol rice mix anchovies, macam2 hidangan mommy boleh buat
.
.
Mudah sangat! Simpan dalam handbag, dan mommy dah ready nk jalan2 dengan si manja! ❤️ #izliyahkitchenbabyfood #izliyahkitchen #babyfoodjb #babyfoodmalaysia #resepimakananbayi #resepimudah #johorbahru #kempas #mixedcerealanchovies #babytravel #mesratravel #nosaltnosugar #naturalbabyfood #healthyfood #healthybabyfood #jomjanaincome #resepyummyanak #jommasak
2 0 14 October, 2019
@mamasab_nurizq Profile picture

@mamasab_nurizq

Wangsa Walk Mall

PENGAMBILAN DROPSHIP MAMASAB BAKERY OKTOBER DIBUKA 🔥🔥🔥
============================ Alhamdulilh semua cerita dalam Mamasab Bakery aka Sabrina Bakery adalah kisah benar2 belaka.

Dari zero pasal bisness , alhamdulilh sekarang ramai dah berjaya lahirkn leader2 yg hebat .. ❌ TIADA MODAL
❌ TAK PERLU PEGANG STOCK
❌ NO MINIMUM ORDER

FREE JEEE ‼️
FREE JEEE ‼️
FREE JEEE ‼️ Semua negeri boleh join 🔥
Yang perlu join 😘
✅ Suri rumah yg nak buat side income
✅ Sesiapa shj yg bekerja tapi nak buat duit lebih
✅ Rajin & Komited
✅ Lelaki @ Perempuan

Jadi sis nak buka pengambilan dropship utk bulan 10 ni, utk sis bantu sesiapa sahaja yg nk berjya mcm kawan2 yg lain... ☄ 1 juta sales dalam masa 6 bulan sebagai agent mamasab!
☄ 60k cash simpanan dalam masa 4 bulan sebagai agent mamasab!

Yang berminat boleh wasap.

Terhad untuk 10 orang je yg betul2 serius 🔥🔥🔥 Click 👇🏻👇🏻👇🏻 untuk join team kami ‼️www.wasap.my/0172336227 .
#dropship #dropshipwanted #dropshipneeded #kerja #kerjakosong #surirumahjanaincome #surirumah #janaincomedarirumah #janaincometanpahad #kerjaparttimemalaysia #pelajar #kerjamainhp #jomjanaincome

PENGAMBILAN DROPSHIP MAMASAB BAKERY OKTOBER DIBUKA 🔥🔥🔥
============================ Alhamdulilh semua cerita dalam Mamasab Bakery aka Sabrina Bakery adalah kisah benar2 belaka.

Dari zero pasal bisness , alhamdulilh sekarang ramai dah berjaya lahirkn leader2 yg hebat .. ❌ TIADA MODAL
❌ TAK PERLU PEGANG STOCK
❌ NO MINIMUM ORDER

FREE JEEE ‼️
FREE JEEE ‼️
FREE JEEE ‼️ Semua negeri boleh join 🔥 
Yang perlu join 😘
✅ Suri rumah yg nak buat side income
✅ Sesiapa shj yg bekerja tapi nak buat duit lebih
✅ Rajin & Komited
✅ Lelaki @ Perempuan

Jadi sis nak buka pengambilan dropship utk bulan 10 ni, utk sis bantu sesiapa sahaja yg nk berjya mcm kawan2 yg lain... ☄ 1 juta sales dalam masa 6 bulan sebagai agent mamasab!
☄ 60k cash simpanan dalam masa 4 bulan sebagai agent mamasab!

Yang berminat boleh wasap.

Terhad untuk 10 orang je yg betul2 serius 🔥🔥🔥 Click 👇🏻👇🏻👇🏻 untuk join team kami ‼️www.wasap.my/0172336227 .
#dropship #dropshipwanted #dropshipneeded #kerja #kerjakosong #surirumahjanaincome #surirumah #janaincomedarirumah #janaincometanpahad #kerjaparttimemalaysia #pelajar #kerjamainhp #jomjanaincome
2 0 12 October, 2019
@anasism.onlineshop Profile picture

@anasism.onlineshop

Istana Kehakiman PutraJaya

ANAS LIP CREAM 🌸SAFIA
Soft & sweet pink 💟

Lip cream yang lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir akan memberikan liputan penuh apabila digunakan pada bibir anda.
.
.
💋RM 39
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
Jom sertai kami sebagai dropship ANAS Cosmetics! Boleh click link di bio utk maklumat lanjut📱
.
.
#lipstick
#liquidlipstickSAFIA
#lipmatte
#longlastinglipstick
#infusedoliveoil
#ANAScosmetics
#ANASputrajaya
#anasismonlineshop
#anasismputrajaya
#putrajayaonlineshop
#muaputrajaya
#codputrajaya
#harisukannegara
#beautiful
#surirumahbergaji
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#jomjanaincome
#parttimejob

ANAS LIP CREAM 🌸SAFIA
Soft & sweet pink 💟

Lip cream yang lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir akan memberikan liputan penuh apabila digunakan pada bibir anda.
.
.
💋RM 39
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
Jom sertai kami sebagai dropship ANAS Cosmetics! Boleh click link di bio utk maklumat lanjut📱
.
.
#lipstick
#liquidlipstickSAFIA 
#lipmatte 
#longlastinglipstick 
#infusedoliveoil 
#ANAScosmetics 
#ANASputrajaya 
#anasismonlineshop 
#anasismputrajaya 
#putrajayaonlineshop 
#muaputrajaya 
#codputrajaya
#harisukannegara 
#beautiful 
#surirumahbergaji 
#dropshipneeded 
#dropshipwanted 
#dropshipmalaysia 
#jomjanaincome 
#parttimejob
3 0 12 October, 2019
@kbeautyoriginal.my Profile picture

@kbeautyoriginal.my

Tamarind Square Cyberjaya - Rent/Sell

Ommo Ommo Ommo
Yeoboseyo...
.
Zisss nak tnya ni...
Ada tak berminat nak jadi Agen Dropship KBeautyOriginal.My
.
Kalau ada yg berminat boleh terus Dm ziss atau click link at bio untuk tahu lebih lanjut yer..
.
#kbeautyoriginalxrieann #kbeautyoriginalmalaysia #kbeautyoriginalmalaysiaagen #dropshipping #kbeauty #kbeautyskincare #janaincome #jomjanaincome

Ommo Ommo Ommo 
Yeoboseyo...
.
Zisss nak tnya ni...
Ada tak berminat nak jadi Agen Dropship KBeautyOriginal.My
.
Kalau ada yg berminat boleh terus Dm ziss atau click link at bio untuk tahu lebih lanjut yer..
.
#kbeautyoriginalxrieann #kbeautyoriginalmalaysia #kbeautyoriginalmalaysiaagen #dropshipping #kbeauty #kbeautyskincare #janaincome #jomjanaincome
103 0 11 October, 2019
@meeraclebeauty_razia Profile picture

@meeraclebeauty_razia

Hai hampa..PERCUMA QUIVER FACIAL BRUSH DENGAN PEMBELIAN SEBARANG PRODUK MEERACLE BERNILAI RM100 keatas
BOLEH DAH BUAT FACIAL SENDIRI LEPAS NI
STOCK TERHAD
SAPA CEPAT DIA DAPAT
.
.
www.wasap.my/60149071757nakmeeracle

#teamdiamindzturbo #amazingdolls #meeraclekedah #meeraclependang #meeraclealorsetar #meeraclekulim #meeraclesik #meeraclegurun #meeraclemerbok #trustedseller #postagaeveryday #posseluruhmalaysia #menjadidenganmeeracle #suribiznes #everydayadasales #jomjanaincome #dropshipwanted

Hai hampa..PERCUMA QUIVER FACIAL BRUSH DENGAN PEMBELIAN SEBARANG PRODUK MEERACLE BERNILAI RM100 keatas
BOLEH DAH BUAT FACIAL SENDIRI LEPAS NI
STOCK TERHAD
SAPA CEPAT DIA DAPAT
.
.
www.wasap.my/60149071757nakmeeracle

#teamdiamindzturbo #amazingdolls #meeraclekedah #meeraclependang #meeraclealorsetar #meeraclekulim #meeraclesik #meeraclegurun #meeraclemerbok #trustedseller #postagaeveryday #posseluruhmalaysia #menjadidenganmeeracle #suribiznes #everydayadasales #jomjanaincome #dropshipwanted
1 0 11 October, 2019
@seribeauty.product Profile picture

@seribeauty.product

Putrajaya

Masalah keputihan dan aturan haid tidak menentu seringkali menghantui setiap wanita. Ianya sedikit sebanyak boleh menggangu emosi😔
.
Jom baca apa kata pengguna Madu Ajaib😘
.
.
.
🍯RM 65
🍯Combo 2 botol = RM 120
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
#masalahwanita
#periodproblems
#hormones
#keputihan
#ikhtiarzuriat
#ikhtiarhamil
#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri
#boostersuamiisteri
#maduajaibturkiputrajaya
#codPUTRAJAYA
#putrajayapeople
#komunitiputrajaya
#kongsirezeki
#dropshipwanted
#parttimeonline
#surirumahbergaji
#jomjanaincome
#PCOS
#ttcjourney

Masalah keputihan dan aturan haid tidak menentu seringkali menghantui setiap wanita. Ianya sedikit sebanyak boleh menggangu emosi😔
.
Jom baca apa kata pengguna Madu Ajaib😘
.
.
.
🍯RM 65
🍯Combo 2 botol = RM 120
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
#masalahwanita
#periodproblems
#hormones
#keputihan
#ikhtiarzuriat
#ikhtiarhamil
#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri
#boostersuamiisteri 
#maduajaibturkiputrajaya 
#codPUTRAJAYA 
#putrajayapeople 
#komunitiputrajaya 
#kongsirezeki
#dropshipwanted 
#parttimeonline 
#surirumahbergaji 
#jomjanaincome 
#PCOS 
#ttcjourney
3 0 11 October, 2019
@seribeauty.product Profile picture

@seribeauty.product

Putrajaya

Alhamdulillah kegembiraan kesyukuran seorang suami bila isteri disahkan hamil asbab amalkan #maduajaibturkey 💝
.
Pastinya teruja bila nampak dua line yang timbul😍

Alhamdulillah💐

Semoga Allah permudahkan & pelihara kesihatan buat ibu & kandungan.
Tahniah dari kami💌
.
.
🍯RM 65 sebotol
🍯2 botol = RM 120
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
#ikhtiarzuriat
#ikhtiarhamil
#boostersuamiisteri
#soullead
#soulleadputrajaya
#maduajaibturki
#maduajaibturkeyputrajaya
#codPUTRAJAYA
#putrajayapeople
#ttc
#ttcjourney
#seribeautyproduct
#energybooster
#surirumahbergaji
#parttimeonline
#dropshipwanted #jomjanaincome

Alhamdulillah kegembiraan kesyukuran seorang suami bila isteri disahkan hamil asbab amalkan #maduajaibturkey 💝
.
Pastinya teruja bila nampak dua line yang timbul😍

Alhamdulillah💐

Semoga Allah permudahkan & pelihara kesihatan buat ibu & kandungan.
Tahniah dari kami💌
.
.
🍯RM 65 sebotol
🍯2 botol = RM 120
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
#ikhtiarzuriat 
#ikhtiarhamil 
#boostersuamiisteri 
#soullead 
#soulleadputrajaya 
#maduajaibturki 
#maduajaibturkeyputrajaya 
#codPUTRAJAYA 
#putrajayapeople 
#ttc
#ttcjourney
#seribeautyproduct
#energybooster
#surirumahbergaji
#parttimeonline
#dropshipwanted #jomjanaincome
2 0 10 October, 2019
@seribeauty.product Profile picture

@seribeauty.product

Putrajaya

Alhamdulillah setiap hari kami terima berita gembira dari pengguna #maduajaibturkey , syukur YaAllah 💟
.
Adakah anda sedang ikhtiar zuriat? Madu ajaib yang dibawa khas dari 🇹🇷 dgn campuran herba terbaik dari turki adalah pilihan yang paling sesuai kerana kandungannya terdapat bahan semulajadi yang dapat membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita.
.
Kami doakan anda semua dikurniakan rezeki yg berpanjangan💞
.
.
#maduajaibturkey #madu #soulleadhq #testimoniberjayahamil #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey
#boostersuamiisteri #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #hamilcepat #maduajaibturkiputrajaya #soulleadcyberjaya #soulleadputrajaya #dropshipwanted #jomjanaincome #sideincome #parttimeonline #surirumahbergaji #kongsirezeki
#syukuralhamdulillah #syukurselalu
#wawazainal

Alhamdulillah setiap hari kami terima berita gembira dari pengguna #maduajaibturkey , syukur YaAllah 💟
.
Adakah anda sedang ikhtiar zuriat? Madu ajaib yang dibawa khas dari 🇹🇷 dgn campuran herba terbaik dari turki adalah pilihan yang paling sesuai kerana kandungannya terdapat bahan semulajadi yang dapat membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita.
.
Kami doakan anda semua dikurniakan rezeki yg berpanjangan💞
.
.
#maduajaibturkey #madu #soulleadhq #testimoniberjayahamil #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey
#boostersuamiisteri #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #hamilcepat #maduajaibturkiputrajaya #soulleadcyberjaya #soulleadputrajaya #dropshipwanted #jomjanaincome #sideincome #parttimeonline #surirumahbergaji #kongsirezeki
#syukuralhamdulillah #syukurselalu 
#wawazainal
3 0 10 October, 2019
@aizat_jafri Profile picture

@aizat_jafri

Hai semua.. Untuk bulan Oktober ni Aizat nak cari hanya 5 orang sahaja dropship yang betul2 berminat untuk berniaga... .
Modal berapa??? jangan risau.. Modal hanya serendah Rm60 sahaja..Terus dapat 5 botol serum dari Faith Fleur...
.
Macam mana nak promot??
Kami juga menyediakan bahan iklan...Whatsapp group support pon ada...
.
.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi 👇👇
http://www.wasap.my/+60189036842/hai+FaithFleur.
.
#setpenjagaanrambutsempurna #sabah #kotakinabalu #tawau #kotabelud #tamparuli #jesselton #dropshipneeded #dropshipwanted #sarawak #miri #kuching #sibu #jomjanaincome #jomjanapendapatan #malaysiatrending #faithfleurmalaysia #FaithFleur #faithfleurhq

Hai semua.. Untuk  bulan  Oktober  ni  Aizat  nak  cari  hanya  5 orang  sahaja  dropship yang  betul2 berminat untuk  berniaga... .
Modal  berapa??? jangan  risau.. Modal  hanya  serendah  Rm60 sahaja..Terus  dapat  5 botol  serum  dari  Faith Fleur...
.
Macam  mana  nak promot??
Kami  juga menyediakan bahan  iklan...Whatsapp  group  support  pon  ada...
.
.
Sebarang pertanyaan  boleh hubungi 👇👇
http://www.wasap.my/+60189036842/hai+FaithFleur.
.
#setpenjagaanrambutsempurna #sabah #kotakinabalu #tawau #kotabelud #tamparuli #jesselton #dropshipneeded #dropshipwanted #sarawak #miri #kuching #sibu #jomjanaincome #jomjanapendapatan #malaysiatrending #faithfleurmalaysia #FaithFleur #faithfleurhq
3 0 10 October, 2019
@izliyahkitchenjb.amira Profile picture

@izliyahkitchenjb.amira

AEON MALL Bandar Dato' Onn

Ibu-ibu yang baru nak perkenalkan bayi makanan pejal, jangan lupa masukkan ubi keledek dalam menu. Khasiatnya sangat bagus untuk perkembangan organ si manja. Kenapa ia sangat bagus?
.
1. Kaya dengan karbohidrat tapi rendah lemak dan bebas kolesterol, jadi tak perlu risau kalau anak makan banyak sebab tak menggemukkan.
.
2. Tinggi vitamin A (beta kerotin) yang baik untuk kesihatan mata bayi.
.
3. Ia juga sumber multivitamin seperti C,E,K, vitamin B1 hingga B6 dan B9 yang diperlukan untuk perkembangan organ badan bayi.
.
4. Mengandungi potasiium yang tinggi, kalsium dan serat yang tinggi yang baik untuk proses penghadaman. Jadi bayi tak akan mudah sembelit bila makan keledek.
.
5. Rasa lemak manisnya mesti akan digemari oleh bayi jika anda perkenalkan ia sebagai puri pertamanya.
.
6. Mudah dan cepat dimasak sama ada direbus atau gril. Selain itu ia juga murah dan mudah diperolehi
.
Credit: Majalah Pa&Ma

#foodtips #resepimakananbayi #babyfoodmalaysia #babyfoodjb #johorbahru #jomjanaincome #agentwanted #babyfoodrecipes #resepimakananbayi #resepikhasiat #healthybabyfood #healthyfood #naturalbabyfood

Ibu-ibu yang baru nak perkenalkan bayi makanan pejal, jangan lupa masukkan ubi keledek dalam menu. Khasiatnya sangat bagus untuk perkembangan organ si manja. Kenapa ia sangat bagus?
.
1. Kaya dengan karbohidrat tapi rendah lemak dan bebas kolesterol, jadi tak perlu risau kalau anak makan banyak sebab tak menggemukkan.
.
2. Tinggi vitamin A (beta kerotin) yang baik untuk kesihatan mata bayi.
.
3. Ia juga sumber multivitamin seperti C,E,K, vitamin B1 hingga B6 dan B9 yang diperlukan untuk perkembangan organ badan bayi.
.
4. Mengandungi potasiium yang tinggi, kalsium dan serat yang tinggi yang baik untuk proses penghadaman. Jadi bayi tak akan mudah sembelit bila makan keledek.
.
5. Rasa lemak manisnya mesti akan digemari oleh bayi jika anda perkenalkan ia sebagai puri pertamanya.
.
6. Mudah dan cepat dimasak sama ada direbus atau gril. Selain itu ia juga murah dan mudah diperolehi
.
Credit: Majalah Pa&Ma

#foodtips #resepimakananbayi #babyfoodmalaysia #babyfoodjb #johorbahru #jomjanaincome #agentwanted #babyfoodrecipes #resepimakananbayi #resepikhasiat #healthybabyfood #healthyfood #naturalbabyfood
2 0 10 October, 2019
@emyhaqimie Profile picture

@emyhaqimie

Sape nak join dropship/agen ngan sis meh sis bantu uols tambah side income.yang penting rajin ler.klu malas, rezeki pn malas nk dtg kt korang🤔
#Repost
#jomjanaincome

Sape nak join dropship/agen ngan sis meh sis bantu uols tambah side income.yang penting rajin ler.klu malas, rezeki pn malas nk dtg kt korang🤔
#Repost 
#jomjanaincome
5 0 9 October, 2019
@avova.my Profile picture

@avova.my

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
.
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
. 
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma
1 0 9 October, 2019
@avova.my Profile picture

@avova.my

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
.
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
. 
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma
2 0 9 October, 2019
@avova.my Profile picture

@avova.my

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
.
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
. 
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma
2 0 9 October, 2019
@avova.my Profile picture

@avova.my

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
.
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
. 
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma
3 0 9 October, 2019
@avova.my Profile picture

@avova.my

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
.
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
. 
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma
1 0 9 October, 2019
@avova.my Profile picture

@avova.my

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
.
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma

KAMI MENCARI AGENT KAWASAN UTK GOATGOES. PRODUK MUSLIM DAN BERTARAF GMP. .
. 
Agent/mini agent kawasan diperlukan.
5box untuk mini agent
10box utk agent
.
.
Jika berminat nak jadi agent/mini agent kawasan, boleh lock kawasan segera.
Whatsapp 01114283955 utk daftar, untuk yang berdekatan kita akan hantar kan stock korang di lokasi terdekat.
.
.
#susukambing
#rahsiakulitcerah
#putihgebu #squadgoatgeos #agentdiperlukan #jomjanaincome #dropshipwanted #agenwanted #codavailable #sayajual #agentkawasan #buatduitonline #jombuatduit #duitpoket #partitmework #susukambingkurma #susukurma
2 0 9 October, 2019
@izliyahkitchenjb.amira Profile picture

@izliyahkitchenjb.amira

Zoo Johor

Special Deal‼️
Special Deal‼️
.
.
Apa yang mommy dapat bila grab pack Special Deal ni?
.
.
Mommy akan dapat
☑️ Serbuk beras putih/perang
☑️ Serbuk beras putih + sweet potato
☑️ Serbuk beras putih + pumpkin
☑️ Serbuk bilis
☑️ Cookies .
Dan lagi best adalah pack ini didatangkan dalam TRAVEL BOX tau. .
Nak pergi jalan ke, balik kampung ke, bercuti ke, hantar pengasuh ke, mommy angkut je terus box ni. Dah siap bekalan makanan anak. Mudah kn?
.
.
Opps! Yang bertambahh best nya pack ni adalah semua serbuk beras adalah INSTANT. Bukan instant bahan perasa ye mommy. Tapi INSTANT dari segi penyediaan; boleh terus bancuh air panas je tau .
LIMITED QUANTITY!
BERMINAT BOLEH TERUS KLIK LINK WASSAP DI BIO! ❤️ #izliyahkitchenbabyfood #babyfoodjb #babyfoodmalaysia #babyfoodrecipes #babytravel #johorbahru #jomjanaincome #kempas #bandarbaruuda #resepimakananbayi #resepyummyanak #naturalbabyfood #sayagunasayajual #specialdeal #mesratravel #makanansihatanak #resepimudah #healthybabyfood #babyporridge #foodtravel #nosaltnosugar

Special Deal‼️
Special Deal‼️
.
.
Apa yang mommy dapat bila grab pack Special Deal ni?
.
.
Mommy akan dapat
☑️ Serbuk beras putih/perang
☑️ Serbuk beras putih + sweet potato
☑️ Serbuk beras putih + pumpkin
☑️ Serbuk bilis
☑️ Cookies .
Dan lagi best adalah pack ini didatangkan dalam TRAVEL BOX tau. .
Nak pergi jalan ke, balik kampung ke, bercuti ke, hantar pengasuh ke, mommy angkut je terus box ni. Dah siap bekalan makanan anak. Mudah kn?
.
.
Opps! Yang bertambahh best nya pack ni adalah semua serbuk beras adalah INSTANT. Bukan instant bahan perasa ye mommy. Tapi INSTANT dari segi penyediaan; boleh terus bancuh air panas je tau .
LIMITED QUANTITY!
BERMINAT BOLEH TERUS KLIK LINK WASSAP DI BIO! ❤️ #izliyahkitchenbabyfood  #babyfoodjb #babyfoodmalaysia #babyfoodrecipes #babytravel #johorbahru #jomjanaincome #kempas #bandarbaruuda #resepimakananbayi #resepyummyanak #naturalbabyfood #sayagunasayajual #specialdeal #mesratravel #makanansihatanak #resepimudah #healthybabyfood #babyporridge #foodtravel #nosaltnosugar
90 1 9 October, 2019

Top #jomjanaincome posts

@enamarsha Profile picture

@enamarsha

Tengok tu berapa botol dia tapau Celebritylass untuk stok dia..InsyaAllah, tak rugi..sambil pakai sambil jual dapat kaching2..
.
.
Semuanya dihujung jari..sangat mudah..pengambilan dropship dan agen telah dibuka..nak saya guide?jom join my #clteammarsha .
.
Whatsapp 012-6304654
.
.
#superstokisclijok #penghilangbaubadan #ubatketiak #sepantas3saat #kakibusuk #ketiakbusuk #baubusuk #perfumemurah #bazaruitm #youcanduit #jomjanaincome #bazarwanita #bazarweekend #bazaronline #bazarpaknil #agenwanted #agendiperlukan #drosphipwanted #dropshipdiperlukan #perfumemurah #perfumeasli #seagames2017

Tengok tu berapa botol dia tapau Celebritylass untuk stok dia..InsyaAllah, tak rugi..sambil pakai sambil jual dapat kaching2..
.
.
Semuanya dihujung jari..sangat mudah..pengambilan dropship dan agen telah dibuka..nak saya guide?jom join my #clteammarsha .
.
Whatsapp 012-6304654
.
.
#superstokisclijok  #penghilangbaubadan #ubatketiak #sepantas3saat #kakibusuk #ketiakbusuk #baubusuk #perfumemurah #bazaruitm #youcanduit #jomjanaincome #bazarwanita #bazarweekend #bazaronline #bazarpaknil #agenwanted #agendiperlukan #drosphipwanted #dropshipdiperlukan  #perfumemurah #perfumeasli #seagames2017
108 1 4 September, 2017
@birdnest_essence_official Profile picture

@birdnest_essence_official

DUDUK RUMAH JAGA ANAK JE BOLEH BUAT SALES SEBULAN 5 ANGKA 😍

Buktikan yang perempuan boleh cari duit sendiri jangan berharap 💯 duit suami. Dulu Myra pun berharap 💯 duit suami. Tp sbb pernah keja. Pegang duit sendiri. Nak beli ape semua tergantung 😅 Duit nafkah lain, tu memang tangungjawab suami, Myra nekad meniaga on9. Alhamdulillah Allah swt permudahkan. Aamiin 😍
Allah swt suka pada orang yang berusaha, doa penting. Rajinkan diri walaupun malas sangat-sangat , lawan kata hati yang malas. Semua orang ada masalah. Myra pun ada masalah. Tapi kita kena cari jalan macam mana nak selesaikan. Bukan terus2 rasa down, rasa kita tak boleh. Kita tak boleh. ☺️ Cakap lah yang kita boleh 💪🏻 Malaysia boleh
Hidup malaysia! Haha 😂
Leader of #TeamMamyPower

#BirdnestEssenceByPna
#JomJanaIncome
#AgentWanted
#DropshipWanted

DUDUK RUMAH JAGA ANAK JE BOLEH BUAT SALES SEBULAN 5 ANGKA 😍

Buktikan yang perempuan boleh cari duit sendiri jangan berharap 💯 duit suami. Dulu Myra pun berharap 💯 duit suami. Tp sbb pernah keja. Pegang duit sendiri. Nak beli ape semua tergantung 😅 Duit nafkah lain, tu memang tangungjawab suami, Myra nekad meniaga on9. Alhamdulillah Allah swt permudahkan. Aamiin 😍 
Allah swt suka pada orang yang berusaha, doa penting. Rajinkan diri walaupun malas sangat-sangat , lawan kata hati yang malas. Semua orang ada masalah. Myra pun ada masalah. Tapi kita kena cari jalan macam mana nak selesaikan. Bukan terus2 rasa down, rasa kita tak boleh. Kita tak boleh. ☺️ Cakap lah yang kita boleh 💪🏻 Malaysia boleh
Hidup malaysia! Haha 😂 
Leader of #TeamMamyPower

#BirdnestEssenceByPna
#JomJanaIncome
#AgentWanted
#DropshipWanted
17 1 26 August, 2019
@lawak_dusta Profile picture

@lawak_dusta

AMARAN ⚠️ JANGAN LIHAT POST INI ‼️
JUTAWAN APP PENIPU ⁉️ TENGOK VIDEO NI DULU 👆🏻👆🏻👆🏻 .
NAK DUIT BANYAK MACAM NI ? 💰😂
BACA NI👇🏻👇🏻👇🏻
Biarkan robot jana duit untuk anda melalui handphone 📱💰💰💰 X PERLU PENAT² LAGI 💪🏼💪🏼💪🏼
.
❌MLM
❌money game
❌ponzi
❌kutu
✅Digital Marketing ✅Software Marketing
.
Dah puas cari business yang mudah untuk dijalankan tetapi asyik terkena...😫
Anda??? 🤝 susah close deal
👥 susah cari customer
🗣 tidak reti promote
⏱ tiada masa untuk beriklan
.
Ini peluang untuk anda!! Satu buyer anda dapat RM200 💰💰💰
Kalau 5 orang × Rm 200(Seorang) = Anda Dapat Untung Bersih Rm 1000😂😂😂LUMAYAN KAN?🚀🚀🚀
.
❌ RUGI PON TENGOK DAN JOIN KAMI @jutawan2019 untuk JANA INCOME SEBANYAK RM 200/SEHARI 🗓️ SEBULAN Income bole capai dalam RM 10K/SEBULAN ❌ byk pon kan?
.
CUBA BUKA MINDA ANDA ❗️
.
Beri peluang pada diri, jangan sombong dengan peluang kerana peluang mampu mengubah kehidupan kita. ☝
.
😊ANDA MAMPU MENGUBAHNYA🤗
.
✅Follow Dan Klik Link Pada Bio @jutawan2019 SEKARANG‼️
.
# jutawanapps #jutawanapp #bakaljutawan #onlinebusiness #jappfighter #sideincome #pendapatansampingan #hijabtutorial #musicallymalaysia #instafamous #incomemasyuk #buatduitdirumah #jutawanonline #jomjanaincome #1salekomisenrm200 #berfikirlahdenganbijak #bukanmlm #jombuatduit #caramudahdapatduit #aplikasibuatduit #robotbuatduit #usahawanmuda #bisnesviral #bisnes2019

AMARAN ⚠️ JANGAN LIHAT POST INI ‼️
JUTAWAN APP PENIPU ⁉️ TENGOK VIDEO NI DULU 👆🏻👆🏻👆🏻 .
NAK DUIT BANYAK MACAM NI ? 💰😂
BACA NI👇🏻👇🏻👇🏻
Biarkan robot jana duit untuk anda melalui handphone 📱💰💰💰 X PERLU PENAT² LAGI 💪🏼💪🏼💪🏼
.
❌MLM
❌money game
❌ponzi
❌kutu
✅Digital Marketing ✅Software Marketing
.
Dah puas cari business yang mudah untuk dijalankan tetapi asyik terkena...😫
Anda??? 🤝 susah close deal
👥 susah cari customer
🗣 tidak reti promote
⏱ tiada masa untuk beriklan
.
Ini peluang untuk anda!! Satu buyer anda dapat RM200 💰💰💰
Kalau 5 orang × Rm 200(Seorang) = Anda Dapat Untung Bersih Rm 1000😂😂😂LUMAYAN KAN?🚀🚀🚀
.
❌ RUGI PON TENGOK DAN JOIN KAMI @jutawan2019 untuk JANA INCOME SEBANYAK RM 200/SEHARI 🗓️ SEBULAN Income bole capai dalam RM 10K/SEBULAN ❌ byk pon kan?
.
CUBA BUKA MINDA ANDA ❗️
.
Beri peluang pada diri, jangan sombong dengan peluang kerana peluang mampu mengubah kehidupan kita. ☝
.
😊ANDA MAMPU MENGUBAHNYA🤗
.
✅Follow Dan Klik Link Pada Bio @jutawan2019 SEKARANG‼️
.
# jutawanapps #jutawanapp #bakaljutawan #onlinebusiness #jappfighter #sideincome #pendapatansampingan #hijabtutorial #musicallymalaysia #instafamous #incomemasyuk #buatduitdirumah #jutawanonline #jomjanaincome #1salekomisenrm200 #berfikirlahdenganbijak #bukanmlm #jombuatduit #caramudahdapatduit #aplikasibuatduit #robotbuatduit #usahawanmuda #bisnesviral #bisnes2019
105 2 4 February, 2019
@junnibeautybangi Profile picture

@junnibeautybangi

MORNING ANGELS JUNNI ❗❗. Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.

#junniukm #ukmbest #junnibeautyperak #junnibangi #junniserdang #scrubpemutih #jomjanaincome #salesssriburiban

MORNING ANGELS JUNNI ❗❗. Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.

#junniukm #ukmbest #junnibeautyperak #junnibangi #junniserdang #scrubpemutih #jomjanaincome #salesssriburiban
6 2 7 September, 2019
@ummikitchen88 Profile picture

@ummikitchen88

Daftar sebagai Dropship @sofezcare.hq secara percuma! Bagaimana? Apa keistimewaan ahli Dropship kami?
.
1- Buat pembelian produk 3 + 1 unit free untuk semua pendaftaran Dropship² baru dengan harga RM 150.
2- Modal serendah RM 150 sahaja untuk permulaaan.
3- Dropship mendapat keuntungan serta merta pada hari pembelian dimana;
.
Harga Jualan RM 60 × 4 unit = RM 240.
Rm240 - RM 150 = RM 90.
* UNTUNG BERSIH DROPSHIP RM 90.
.
4- Setiap 3 BULAN, Sofe'z Care KOMITED untuk mengeluarkan 2/3 lagi PRODUK BARU!.
.
❗❗WOW ❗❗ Hebat kan! 😍.
Dropship akan mempunyai pelbagai pilihan bagi meningkatkan jualan + PENDAPATAN setiap bulan! Yang pasti, permintaan berterusan dari pelanggan adalah TARGET UTAMA kami!
.
5- Yang paling penting kena rajin! rajin! rajin! 😊👍
.
✴ Kami TIDAK mempunyai khidmat stokis/ ejen.
✴ Hanya DROPSHIP akan susun strategi jualan.
✴ Harga Runcit terkawal.
✴ Keuntungan Tambahan daripada pengumpulan mata Bonus Penebusan.
✴ Penghantaran produk secara
PERCUMA! (Alamat berdaftar sahaja).
.
=== JANGAN TUNGGU LAGI ===
.
✔ Anda adalah BOSS !.
✔ Membangun strategi perniagaan anda sendiri.
✔ Sokongan Pemasaran seperti gambar, maklumat produk, video dan testimonial akan disediakan.
.
👉 Promosi berakhir 10 Oktober 2019.
.
Klik di bio @sofezcare.hq untuk order/daftar sebagai Dropship Sofe'z Care.
.
#sofezcare #beauty
#biofriendly
#sofezcarenaturalbrand
#produkmalaysia
#naturalskincare
#nakcantik #jomcantik
#cantiksemulajadi
#wajahcantik #worthit
#affordablebeauty
#hargamampumilik
#jomjanaincome

Daftar sebagai Dropship @sofezcare.hq secara percuma! Bagaimana? Apa keistimewaan ahli Dropship kami?
.
1- Buat pembelian produk 3 + 1 unit free untuk semua pendaftaran Dropship² baru dengan harga RM 150.
2- Modal serendah RM 150 sahaja untuk permulaaan.
3- Dropship mendapat keuntungan serta merta pada hari pembelian dimana;
.
Harga Jualan RM 60 × 4 unit = RM 240.
Rm240 - RM 150 = RM 90.
* UNTUNG BERSIH DROPSHIP RM 90.
.
4- Setiap 3 BULAN, Sofe'z Care KOMITED untuk mengeluarkan 2/3 lagi PRODUK BARU!.
.
❗❗WOW ❗❗ Hebat kan! 😍.
Dropship akan mempunyai pelbagai pilihan bagi meningkatkan jualan + PENDAPATAN setiap bulan! Yang pasti, permintaan berterusan dari pelanggan adalah TARGET UTAMA kami!
.
5- Yang paling penting kena rajin! rajin! rajin! 😊👍
.
✴ Kami TIDAK mempunyai khidmat stokis/ ejen.
✴ Hanya DROPSHIP akan susun strategi jualan.
✴ Harga Runcit terkawal.
✴ Keuntungan Tambahan daripada pengumpulan mata Bonus Penebusan.
✴ Penghantaran produk secara
PERCUMA! (Alamat berdaftar sahaja).
.
=== JANGAN TUNGGU LAGI ===
.
✔ Anda adalah BOSS !.
✔ Membangun strategi perniagaan anda sendiri.
✔ Sokongan Pemasaran seperti gambar, maklumat produk, video dan testimonial akan disediakan.
.
👉 Promosi berakhir 10 Oktober 2019.
.
Klik di bio @sofezcare.hq untuk order/daftar sebagai Dropship Sofe'z Care.
.
#sofezcare #beauty 
#biofriendly 
#sofezcarenaturalbrand 
#produkmalaysia 
#naturalskincare 
#nakcantik #jomcantik 
#cantiksemulajadi 
#wajahcantik #worthit 
#affordablebeauty 
#hargamampumilik 
#jomjanaincome
61 0 9 September, 2019
@moyy_melly Profile picture

@moyy_melly

SIAPA NAK JOIN DROPSHIP?
_
Sekadar berkongsi rezeki.
Kami nak kongsi rezeki ni dgn anak melayu kita yg sgt berminat untuk buat bisnes.
_
Produk mudah jual
Produk lulus KKM
Produk repeat order
Untung yang Tinggi
_
Jom berniaga.
_
Follow: @biggest.oil.bangi
Follow: @biggest.oil.bangi
_
Whatsapp: 014-5167894
_
#dropshipdiperlukan
#jomberniaga
#jomjanaincome
#dropshipwanted

SIAPA NAK JOIN DROPSHIP?
_
Sekadar berkongsi rezeki.
Kami nak kongsi rezeki ni dgn anak melayu kita yg sgt berminat untuk buat bisnes.
_
Produk mudah jual
Produk lulus KKM
Produk repeat order
Untung yang Tinggi
_
Jom berniaga.
_
Follow: @biggest.oil.bangi 
Follow: @biggest.oil.bangi 
_
Whatsapp: 014-5167894 
_
#dropshipdiperlukan 
#jomberniaga
#jomjanaincome
#dropshipwanted
195 4 20 December, 2018
@pecutanmaksima Profile picture

@pecutanmaksima

SIAPA NAK JOIN DROPSHIP?
_
Sekadar berkongsi rezeki.
Kami nak kongsi rezeki ni dgn anak melayu kita yg sgt berminat untuk buat bisnes.
_
Produk mudah jual
Produk lulus KKM
Produk repeat order
Untung yang Tinggi
_
Jom berniaga.
_
Follow: @biggest.oil.hq
Follow: @biggest.oil.hq
_
Whatsapp: 011-19823034
_
#dropshipdiperlukan
#jomberniaga
#jomjanaincome
#dropshipwanted #jenterasado #rajasegenapjalan

SIAPA NAK JOIN DROPSHIP?
_
Sekadar berkongsi rezeki.
Kami nak kongsi rezeki ni dgn anak melayu kita yg sgt berminat untuk buat bisnes.
_
Produk mudah jual
Produk lulus KKM
Produk repeat order
Untung yang Tinggi
_
Jom berniaga.
_
Follow: @biggest.oil.hq
Follow: @biggest.oil.hq
_
Whatsapp: 011-19823034 
_
#dropshipdiperlukan 
#jomberniaga
#jomjanaincome
#dropshipwanted#jenterasado#rajasegenapjalan
164 0 11 December, 2018
@sunflower_october Profile picture

@sunflower_october

PAID Review

❗Jom Jana Pendapatan lebih setiap bulan dengan @sofezcare.hq 💙
.
Kami sedang mengadakan promosi sempena hari pembukaan kepada Dropship² baru,
Beli 3 + 1 Percuma. (minimum 3 unit).
.
Harga Seunit : RM 59.99
Harga Dropship : RM 50 (1 unit).
( minimum 3 unit ), Anda boleh terus mendaftar sebagai Dropship!.
.
❗Sofe'z Care komited untuk mengeluarkan produk² baru pada setiap 3 bulan sekurang²nya 2/3 produk! 😍.
Peluang berniaga terbuka luas buat Dropship² kami bagi memantapkan lagi jualan setiap bulan dengan adanya produk² berkualiti dari Sofe'z Care yang bakal dikeluarkan pada masa hadapan.
.
=== Jangan tunggu lagi! ===
.
Daftar sekarang!
*promosi berakhir pada 10 Oktober 2019*
.
❗ Jangan lepaskan peluang ini....
✔Produk eksklusif.
✔Berkualiti tinggi.
✔Dijamin 100% semulajadi.
✔Modal permulaan serendah RM150
✔Keuntungan lumayan, mencecah sehingga ke 5 angka.
.
Klik di bio @sofezcare.hq untuk order/daftar sebagai Dropship.
.
#sofezcare #beauty
#biofriendly
#sofezcarenaturalbrand
#produkmalaysia
#naturalskincare
#nakcantik #jomcantik
#cantiksemulajadi
#wajahcantik #worthit
#affordablebeauty
#hargamampumilik
#jomjanaincome

❗Jom Jana Pendapatan lebih setiap bulan dengan @sofezcare.hq 💙
.
Kami sedang mengadakan promosi sempena hari pembukaan  kepada Dropship² baru, 
Beli 3 + 1 Percuma. (minimum 3 unit).
.
Harga Seunit : RM 59.99
Harga Dropship : RM 50 (1 unit).
( minimum 3 unit ), Anda boleh terus mendaftar sebagai Dropship!.
.
❗Sofe'z Care komited untuk mengeluarkan produk² baru pada setiap 3 bulan sekurang²nya 2/3 produk! 😍.
Peluang berniaga terbuka luas buat Dropship² kami bagi memantapkan lagi jualan setiap bulan dengan adanya produk² berkualiti dari Sofe'z Care yang bakal dikeluarkan pada masa hadapan.
.
=== Jangan tunggu lagi! ===
.
Daftar sekarang!
*promosi berakhir pada 10 Oktober 2019*
.
❗ Jangan lepaskan peluang ini....
✔Produk eksklusif.
✔Berkualiti tinggi.
✔Dijamin 100% semulajadi.
✔Modal permulaan serendah RM150
✔Keuntungan lumayan, mencecah sehingga ke 5 angka.
.
Klik di bio @sofezcare.hq untuk order/daftar sebagai Dropship.
.
#sofezcare #beauty 
#biofriendly 
#sofezcarenaturalbrand 
#produkmalaysia 
#naturalskincare 
#nakcantik #jomcantik 
#cantiksemulajadi 
#wajahcantik #worthit 
#affordablebeauty 
#hargamampumilik 
#jomjanaincome
90 3 9 September, 2019