#jomputih Instagram Photos & Videos

jomputih - 248.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jomputih and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
0.4
Average comment
0
Posts with video
15/48
Posts with photo
33/48

Hashtag Popularity

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!
www.wasap.my/60135009422/DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!
www.wasap.my/60135009422/DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .

Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.

Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #iejademica

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .

Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.

Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #iejademica
0 0 23 February, 2020

FUNGSI #DemicaWhiteningLotion

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Dah la bau wangi.. Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #iejademica

FUNGSI #DemicaWhiteningLotion

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Dah la bau wangi.. Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #iejademica
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn agent di bawah👇 .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn agent di bawah👇 .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
0 0 23 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
0 0 23 February, 2020

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 23 February, 2020

#DemicaWhiteningLotion bukan setakat cantik putih je tau tapi dia lindungi kulit dari sunburn, melembapkan kulit, boleh dijadikan primer sebelum make up, merawat kulit yang bermasaalah.
dengan mengunakan #DemicaWhiteningLotion ni korang akan dapat kulit putih yang kekal dengan pengalaman 3 bulan dah dapat kulit putih seputih gadis korea yang diidamkan.And yang paling penting #DemicaWhiteningLotion ni selamat, halal & dijamin berkesan.
tak rugi kan kalau grab #DemicaWhiteningLotionni ni satu sorang 🥰

#DemicaLipmatte #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #Demica #JomPutih #NakPutih #NakCantik #SayaNakPutih #SayaNakCantik #KulitLembut

#DemicaWhiteningLotion bukan setakat cantik putih je tau tapi dia lindungi kulit dari sunburn, melembapkan kulit, boleh dijadikan primer sebelum make up, merawat kulit yang bermasaalah.
dengan mengunakan #DemicaWhiteningLotion ni korang akan dapat kulit putih yang kekal dengan pengalaman 3 bulan dah dapat kulit putih seputih gadis korea yang diidamkan.And yang paling penting #DemicaWhiteningLotion ni selamat, halal & dijamin berkesan. 
tak rugi kan kalau grab #DemicaWhiteningLotionni ni satu sorang 🥰

#DemicaLipmatte #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #Demica #JomPutih #NakPutih #NakCantik #SayaNakPutih #SayaNakCantik #KulitLembut
0 0 23 February, 2020

Assalamualaikum okeyy sayang ² semua, yaya nk kumpul order untuk lipmatte *orange bites* , *Red kiss* & *choco love* sebab hq akan keluarkan next week and 3 warna lipmatte ni last untuk batch 4. Untuk batch 5 hq akan keluarkan warna² baru so jom dm yaya untuk Order #DemicaLipmatte sekarang! Jangan lepaskan peluang untuk warna² yang cantik ni sekarang 😍

#DemicaLipmatte #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #Demica #JomPutih #NakPutih #NakCantik #SayaNakPutih #SayaNakCantik #KulitLembut

Assalamualaikum okeyy sayang ² semua, yaya nk kumpul order untuk  lipmatte *orange bites* , *Red kiss* & *choco love* sebab hq akan keluarkan next week and  3 warna lipmatte ni last untuk batch 4. Untuk batch 5 hq akan keluarkan warna² baru so jom dm yaya untuk Order #DemicaLipmatte sekarang! Jangan lepaskan peluang untuk warna² yang cantik ni sekarang 😍

#DemicaLipmatte #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #Demica #JomPutih #NakPutih #NakCantik #SayaNakPutih #SayaNakCantik #KulitLembut
0 0 23 February, 2020

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor
0 0 23 February, 2020

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor
0 0 23 February, 2020

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak
0 0 23 February, 2020

Alhamdulillah hari ni dapat buat sesi coaching bersama anak team lagi 👏😎💋
.
.
.
.
Rasa seronok bila kita dapat share ilmu dengan org sekeliling kita dan bantu orang2 sekeliling kita unttuk sama2 berjaya..
.
.
.
Jomm sape2 lagi yg nak saya bantu jana income RM100 SEHARI dan buat duit raya kaw2 tahun ni komen "NAK"
.
.
#demicawhiteninglotion #demicapahang #demicatemerloh #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicamentakab #DemicaLipmatte #Demicaicecream #agentwanted #janaincome #rm100sehari #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #spf50 #uvprotection #TEAMNAD

Alhamdulillah hari ni dapat buat sesi coaching bersama anak team lagi 👏😎💋
.
.
.
.
Rasa seronok bila kita dapat share ilmu dengan org sekeliling kita dan bantu orang2 sekeliling kita unttuk sama2 berjaya..
.
.
.
Jomm sape2 lagi yg nak saya bantu jana income RM100 SEHARI dan buat duit raya kaw2 tahun ni komen "NAK"
.
.
#demicawhiteninglotion #demicapahang #demicatemerloh #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicamentakab #DemicaLipmatte #Demicaicecream #agentwanted #janaincome #rm100sehari #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #spf50 #uvprotection #TEAMNAD
1 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?
.
#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua
.
Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.
.
Whatsapp👇
📲0⃣1⃣1⃣-5⃣1⃣6⃣6⃣0⃣2⃣3⃣5⃣
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codrawang #freegift #instamagiktribe #AJL34 #ootd #demicaicecream #DWLterbaik

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?
. 
#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua
. 
Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .
. 
Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.
. 
Whatsapp👇
📲0⃣1⃣1⃣-5⃣1⃣6⃣6⃣0⃣2⃣3⃣5⃣
. 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codrawang #freegift #instamagiktribe #AJL34 #ootd #demicaicecream #DWLterbaik
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

NAK KULIT CANTIK BEBAS MINYAK?

Jom Mimi share dgn korang cara buat masker. Bahan yg diperlukan hanya pisang, madu & lemon.

Caranya:
▶️Lumatkan 1biji pisang masak 🍌 .
▶️Campurkan dgn satu sudu madu 🥄🍯 dan setengah sudu teh jus lemon 🍋 .
▶️Lumurkan pd muka. Biarkan selama 15-20 minit, kemudian bersihkan dgn air sejuk.

Kalau malas sgt, apply jelah #DemicaWhiteningLotion utk kulit seputih gadis Korea ✌
.
.
Apa tunggu lagi??
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘
👉www.wasap.my/60167536544/nkdemica
.
🛵COD AREA ALORSETAR
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
.
#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #demicaalorsetar #demicakedah #alorsetar #alorsetarkedah #amancentral #anakbukit #ktmalorsetar #mergong #alormengkudu #jalandatukkumbar #jalanlanggar #simpangkuala #sabah #sarawak #teamjutawandemica

NAK KULIT CANTIK BEBAS MINYAK?

Jom Mimi share dgn korang cara buat masker. Bahan yg diperlukan hanya pisang, madu & lemon.

Caranya:
▶️Lumatkan 1biji pisang masak 🍌 .
▶️Campurkan dgn satu sudu madu 🥄🍯 dan setengah sudu teh jus lemon 🍋 .
▶️Lumurkan pd muka. Biarkan selama 15-20 minit, kemudian bersihkan dgn air sejuk.

Kalau malas sgt, apply jelah #DemicaWhiteningLotion utk kulit seputih gadis Korea ✌
.
.
Apa tunggu lagi??
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘
👉www.wasap.my/60167536544/nkdemica
.
🛵COD AREA ALORSETAR
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
.
#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #demicaalorsetar #demicakedah #alorsetar #alorsetarkedah #amancentral #anakbukit #ktmalorsetar #mergong #alormengkudu #jalandatukkumbar #jalanlanggar #simpangkuala #sabah #sarawak #teamjutawandemica
0 0 23 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkajang #codbangi #codsemenyih #codcheras

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkajang #codbangi #codsemenyih #codcheras
1 0 23 February, 2020

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk mimi contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk mimi contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

NAK KULIT CANTIK BEBAS MINYAK?

Jom Mimi share dgn korang cara buat masker. Bahan yg diperlukan hanya pisang, madu & lemon.

Caranya:
▶️Lumatkan 1biji pisang masak 🍌 .
▶️Campurkan dgn satu sudu madu 🥄🍯 dan setengah sudu teh jus lemon 🍋 .
▶️Lumurkan pd muka. Biarkan selama 15-20 minit, kemudian bersihkan dgn air sejuk.

Kalau malas sgt, apply jelah #DemicaWhiteningLotion utk kulit seputih gadis Korea ✌
.
.
Apa tunggu lagi??
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘
👉www.wasap.my/60167536544/nkdemica
.
🛵COD IPOH|ALORSETAR
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
.
#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #demicaipoh #ipoh #meru #demicaalorsetar #alorsetar #alorsetarkedah #amancentral #klebang #kintacity #silibin #chemor #tambun #sabah #sarawak #teamjutawandemica

NAK KULIT CANTIK BEBAS MINYAK?

Jom Mimi share dgn korang cara buat masker. Bahan yg diperlukan hanya pisang, madu & lemon.

Caranya:
▶️Lumatkan 1biji pisang masak 🍌 .
▶️Campurkan dgn satu sudu madu 🥄🍯 dan setengah sudu teh jus lemon 🍋 .
▶️Lumurkan pd muka. Biarkan selama 15-20 minit, kemudian bersihkan dgn air sejuk.

Kalau malas sgt, apply jelah #DemicaWhiteningLotion utk kulit seputih gadis Korea ✌
.
.
Apa tunggu lagi??
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘
👉www.wasap.my/60167536544/nkdemica
.
🛵COD IPOH|ALORSETAR
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
.
#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #demicaipoh #ipoh #meru #demicaalorsetar #alorsetar #alorsetarkedah #amancentral #klebang #kintacity #silibin #chemor #tambun #sabah #sarawak #teamjutawandemica
1 0 23 February, 2020

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn alia.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn alia.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 23 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk alia COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk alia COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuethebest #codbukitberuntungbukitsentosa

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuethebest #codbukitberuntungbukitsentosa
0 0 23 February, 2020

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn alia 👇 .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn alia 👇 .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk Demica ?

Whatsapp sekarang untuk kita pos terus esok 😍

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk Demica ?

Whatsapp sekarang untuk kita pos terus esok 😍

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
1 0 23 February, 2020

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom mimi bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk mimi contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkemaman #codchukai #coddungun #coddungunpakakertih

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom mimi bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk mimi contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkemaman #codchukai #coddungun #coddungunpakakertih
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak alia COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak alia COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Nurin bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Nurin bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 23 February, 2020

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkemaman #codchukai #coddungun #codberenjut

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkemaman #codchukai #coddungun #codberenjut
0 0 23 February, 2020

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codchukai #codkemaman #codberenjut #coddungun #coddungunpakakerteh

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codchukai #codkemaman #codberenjut #coddungun #coddungunpakakerteh
0 0 23 February, 2020

SELAIN MELEMBABKAN MUKA, INI 3 LAGI MANFAAT VITAMIN B3 YANG KORANG PERLU TAHU
.
.
Kelebihan Vitamin B3 untuk kulit 😊
.
✅ANTI-KEMERAHAN
•Vitamin B3 bantu hilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
.
✅ANTIOKSIDA
•Vitamin B3 bantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.
.
✅KULIT GLOWING
•Vitamin B3 bantu memastikan wajah uolls semakin glowing secara semulajadi.
.
Uolls tak perlu pening² dah nak pilih produk mana yang ada vitmain b3 ni sebab #DemicaWhiteningLotion dah tersedia kandungannya.
.
Uolls just apply sebelum keluar rumah utk dijadikan sbg sunblock dan masker malam sebelum uolls tidur.
.
Mesti uolls pun dah tk sabar² nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan?
.
DM no fon uolls SEKARANG utk lebih detial😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codchukai #codkemaman #codterengganu #coddungun #codbinjaikemaman #codberenjut

SELAIN MELEMBABKAN MUKA, INI 3 LAGI MANFAAT VITAMIN B3 YANG KORANG PERLU TAHU
.
.
Kelebihan Vitamin B3 untuk kulit 😊
.
✅ANTI-KEMERAHAN
•Vitamin B3 bantu hilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
.
✅ANTIOKSIDA
•Vitamin B3 bantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.
.
✅KULIT GLOWING
•Vitamin B3 bantu memastikan wajah uolls semakin glowing secara semulajadi.
.
Uolls tak perlu pening² dah nak pilih produk mana yang ada vitmain b3 ni sebab #DemicaWhiteningLotion dah tersedia kandungannya.
.
Uolls just apply sebelum keluar rumah utk dijadikan sbg sunblock dan masker malam sebelum uolls tidur.
.
Mesti uolls pun dah tk sabar² nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan?
.
DM no fon uolls SEKARANG utk lebih detial😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codchukai #codkemaman #codterengganu #coddungun #codbinjaikemaman #codberenjut
3 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.
.
. 🚗 COD available everyday (area Ipoh, Taiping & Cameron Highlands)
📮 Postage everyday
📲 Click bio to order atau whatsapp +6017-3704899. Follow ig: @demicaperak
.
.
.
#demicataiping #demicaipoh #demicacameronhighland #cameronhighlands #demicasimpangpulai #demicameru #teamnadiamasyuk #demicawhiteninglotion #demicalipmatte #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.
.
. 🚗 COD available everyday (area Ipoh, Taiping & Cameron Highlands)
📮 Postage everyday
📲 Click bio to order atau whatsapp +6017-3704899. Follow ig: @demicaperak
.
.
.
#demicataiping #demicaipoh #demicacameronhighland #cameronhighlands #demicasimpangpulai #demicameru #teamnadiamasyuk #demicawhiteninglotion #demicalipmatte #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

BEBAS MASALAH KULIT DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan cuaca yang tak menentu skg nk mesti kulit uolls pun berubah kan? Takkan uolls nak biarkan je kulit macam tu. Mimi suggest ke uolls apply je #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #agentdemicawanted #demicakemaman #demicacodchukai #codkemaman #coddungun #codganu

BEBAS MASALAH KULIT DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan cuaca yang tak menentu skg nk mesti kulit uolls pun berubah kan? Takkan uolls nak biarkan je kulit macam tu. Mimi suggest ke uolls apply je #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #agentdemicawanted #demicakemaman #demicacodchukai #codkemaman #coddungun #codganu
3 0 23 February, 2020

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#agentdemicawanted #demicaterengganu
#codkemaman #codchukaikemaman #codchukai

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#agentdemicawanted #demicaterengganu 
#codkemaman #codchukaikemaman #codchukai
3 0 23 February, 2020

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn agent di bawah👇 .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea🔥 #agentdemicawanted

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn agent di bawah👇 .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea🔥 #agentdemicawanted
1 0 23 February, 2020

Top #jomputih posts

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers
308 8 15 February, 2020

KULIT GLOWING WALAUPON DAH BERPELUH

Kemain lagi kulit sekarang lagi glowing walaupon dah sehari suntuk kat luar berpeluh2. So, untuk korang yang risau kulit sunburn atau gelap make sure sebelum keluar rumah, apply #DemicaWhiteningLotion dulu. Ia terus meresap ke dalam kulit dan tak rasa melekit pun.

Nak keluar dating pun wajib pakai skali. Confirm pakwe or makwe uolls nak berkepit je memanjang sbb bau dari #DemicaWhiteningLotion ni wangi sangat. Paling best #DemicaWhiteningLotion ada perlindungan spf50.Nak kulit cantik dan glowing jangan berkira okay.

Tag abang/adik/kawan laki korang yang nak kulit putih glowing SEKARANG!
.
.
Untuk pertanyaan /pesanan just tekan link di bio
@demica.kl_wangsamaju
.
📲 0102355817
📲 0102355817
.
🚙 COD Wangsamaju / KL /Cheras/Damansara/ Midvalley / sungai besi dan sekitar .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyuempire #demicaklcc #demicakeramat #demicasetapak #demicasentul #demicasetiawangsa #demicakl #demicabukitjalil #demicadamansara

KULIT GLOWING WALAUPON DAH BERPELUH

Kemain lagi kulit  sekarang lagi glowing walaupon dah sehari suntuk kat luar berpeluh2. So, untuk korang yang risau kulit sunburn atau gelap make sure sebelum keluar rumah, apply #DemicaWhiteningLotion dulu. Ia terus meresap ke dalam kulit dan tak rasa melekit pun.

Nak keluar dating pun wajib pakai skali. Confirm pakwe or makwe uolls nak berkepit je memanjang sbb bau dari #DemicaWhiteningLotion ni wangi sangat. Paling best #DemicaWhiteningLotion ada perlindungan spf50.Nak kulit cantik dan glowing jangan berkira okay.

Tag abang/adik/kawan laki korang yang nak kulit putih glowing SEKARANG!
.
.
Untuk pertanyaan /pesanan just tekan link di bio 
@demica.kl_wangsamaju
.
📲 0102355817
📲 0102355817
.
🚙 COD Wangsamaju / KL /Cheras/Damansara/ Midvalley / sungai besi dan sekitar .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyuempire #demicaklcc #demicakeramat #demicasetapak #demicasentul #demicasetiawangsa #demicakl #demicabukitjalil #demicadamansara
159 0 17 February, 2020

[ATTTENTION] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT DALAM 10 SAAT
.
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur tau. NOMBOR KKM (NOT190105668K) & harga pn bawah RM50 jerrr uolsss berbaloi ngat ngat.
.
.
Jom laaa dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM Yantie sekarang okayy 😘 atau just click link di Bio untuk Fast respond.
.
🚗FREE cod ke #wangsawalkmall
#menaradbkl , #sogokl , #lrtbandaraya
.
🚗Cod KL , selangor , Wangsamaju dan sekitar
📦Postage everyday
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

[ATTTENTION] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT DALAM 10 SAAT
.
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur tau. NOMBOR KKM (NOT190105668K) & harga pn bawah RM50 jerrr uolsss berbaloi ngat ngat.
.
.
Jom laaa dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM Yantie sekarang okayy 😘 atau just click link di Bio untuk Fast respond.
.
🚗FREE cod ke #wangsawalkmall
 #menaradbkl , #sogokl , #lrtbandaraya
.
🚗Cod KL , selangor , Wangsamaju dan sekitar
📦Postage everyday
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
109 2 4 October, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
151 2 2 November, 2019

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay atau tekan link di bio
.
🚗FREE cod ke wangsawalk ,menaradbkl ,Sogo , lrt bandaraya
🚗C od available kl, wangsamaju selangor dN sekitar
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay atau tekan link di bio
.
🚗FREE cod ke wangsawalk ,menaradbkl ,Sogo , lrt bandaraya
🚗C od available kl, wangsamaju selangor dN sekitar
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
113 13 4 October, 2019

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp puteri 0129008699 🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
#teamAFCV200213

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp puteri 0129008699 🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
#teamAFCV200213
169 43 13 February, 2020

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 5 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 5 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
105 8 18 October, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Sooo ape lagi jom putih berseri dengan #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG atau untuk fast respond just tekan link di bio ♥️
.
🚙 FREE cod di #wangsawalk , #menaradbkl #lrtbandaraya
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Sooo ape lagi jom putih berseri dengan  #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG atau untuk fast respond just tekan link di bio ♥️
.
🚙 FREE cod di #wangsawalk , #menaradbkl #lrtbandaraya
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
151 3 2 November, 2019

KENAPA WAJIB ADA DEMICA WHITENING LOTION?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit and yang paling best ada SPF50. So nanti kulit uolls tak kena sunburn.

Botol yang comel senang dibawa ke mana je. Tapi comel bukan sebarang comel tau, 1 botol ni boleh tahan utk 1-3 bulan penggunaan.

Bau yang sangat wangi serta texture yang halus terus meresap ke dalam kulit dan buat uolls jatuh cinta pandang pertama. Gituwww...
Apa tunggu lagi? Jomm GRAB harini jgak!

Komen ‘NAK’ sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA WAJIB ADA DEMICA WHITENING LOTION?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit and yang paling best ada SPF50. So nanti kulit uolls tak kena sunburn.

Botol yang comel senang dibawa ke mana je. Tapi comel bukan sebarang comel tau, 1 botol ni boleh tahan utk 1-3 bulan penggunaan.

Bau yang sangat wangi serta texture yang halus terus meresap ke dalam kulit dan buat uolls jatuh cinta pandang pertama. Gituwww...
Apa tunggu lagi? Jomm GRAB harini jgak!

Komen ‘NAK’ sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
159 3 13 December, 2019