#jrmklsufia Instagram Photos & Videos

jrmklsufia - 82 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jrmklsufia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
129 hours
Average like
8.2
Average comment
0.5
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Gd to be back home.. nampak tak buih2 tu?? haa..kopi roma ni kene tarik sket buat mcm teh tarik bg naik rasa dia..yg dh beli g cuba buat skrg 😁 yg belum blh whatsapp utk order 0133528904 😍 Dengan setiap pembelian kopi romagella akan dapat 1 penyertaan utk cabutan bertuah gali harta karun sehingga 15/12/19 sahaja😀

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower

Gd to be back home.. nampak tak buih2 tu?? haa..kopi roma ni kene tarik sket buat mcm teh tarik bg naik rasa dia..yg dh beli g cuba buat skrg 😁 yg belum blh whatsapp utk order 0133528904 😍  Dengan setiap pembelian kopi romagella akan dapat 1 penyertaan utk cabutan bertuah gali harta karun sehingga 15/12/19 sahaja😀

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower
7 0 22 November, 2019
😍😍😍😍Bonus!!!!😍😍😍😍 Dengan setiap pembelian Wuja Pinkish atau Kopi Romagella anda sudah boleh mengumpul point utk tebus hadiah menarik daripada bonda... WhatsApp : 0133528904 (link di profile)

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower
4 1 11 November, 2019
Promo Wuja Pinkish dan Vinifera kembali... Combo Wuja pinkish 2 kotak RM 83 (asal RM 100)

Vinifera RM 49 (asal RM 55)

jom cpt2 whatsapp sy utk dptkn stok anda!! Whatsapp 0133528904 tekan link di profile k

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower
7 0 9 October, 2019

Bahan-bahan yg digunakan di dalam produk eksklusif Royal V..harga mampu milik kini offer dgn hanya RM 52 sehingga Isnin sahaja!! Cepat2 jgn lepaskan peluang terlajak murah ni!! Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #codkeramat

Bahan-bahan yg digunakan di dalam produk eksklusif Royal V..harga mampu milik kini offer dgn hanya RM 52 sehingga Isnin sahaja!! Cepat2 jgn lepaskan peluang terlajak murah ni!! Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #codkeramat
7 0 5 October, 2019

Promo Sabtu (28/9) - Isnin (30/9)

Mustanir RM 105 (Asal RM 120)
Mega Ratu RM 89 (Asal RM 100)

Whatsapp for booking 0133528904
(Tekan link whatsapp di profile)

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #wangsawalk #aeonjuscoau2 #setapakcentral #aslegacy

Promo Sabtu (28/9) - Isnin (30/9)

Mustanir RM 105 (Asal RM 120)
Mega Ratu RM 89 (Asal RM 100)

Whatsapp for booking 0133528904
(Tekan link whatsapp di profile)

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #wangsawalk #aeonjuscoau2 #setapakcentral #aslegacy
7 0 27 September, 2019

OFFER COMBO CHOCOLATE FIBER!! Ha..siapa yg ada plan nk ganti puasa skrg blh la grab promo ni..jimat bykkk

Jom whatsapp sy utk dptkn stok anda!! whatsapp : 0133528904

Harga asal 1 RM 63
Promo 2 pek RM 110

JIMATTTT!! #codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod

OFFER COMBO CHOCOLATE FIBER!! Ha..siapa yg ada plan nk ganti puasa skrg blh la grab promo ni..jimat bykkk

Jom whatsapp sy utk dptkn stok anda!! whatsapp : 0133528904

Harga asal 1 RM 63
Promo 2 pek RM 110

JIMATTTT!! #codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod
8 0 14 August, 2019

PROMOSI MINGGU INI!

COMBO WUJA PINKISH + MARJANE OIL = RM 82

HARGA ASAL
Wuja Pinkish RM 50
Marjane Oil RM 50

Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod

PROMOSI MINGGU INI!

COMBO WUJA PINKISH + MARJANE OIL = RM 82

HARGA ASAL 
Wuja Pinkish RM 50
Marjane Oil  RM 50

Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod
10 0 17 hours ago
Promosi Hebat Minggu ini 
kopi ratu + kopi romagella = RM 71

harga asal RM 43 + RM 39 = RM 82

Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod
11 3 30 July, 2019

COMING SOONNNN!! HARGA SAMA FORMULA SAMA HANYA BOTOL JE BERUBAH!! WHATSAPP SY UTK BOOK SKRG!! WHATSAPP : 0133528904

HARGA : RM 50
HARGA AHLI : RM 42.50

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #cod #klcc

COMING SOONNNN!! HARGA SAMA FORMULA SAMA HANYA BOTOL JE BERUBAH!! WHATSAPP SY UTK BOOK SKRG!! WHATSAPP : 0133528904

HARGA : RM 50
HARGA AHLI : RM 42.50

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #cod #klcc
15 3 26 June, 2019

Lepas raya ni semua fokus nak turunkan beratkan? ha..blh la start membeli Colonis Dmestica ni kasi detox bdn buang lemak2 degil tu..harga?
Colonis
Harga normal RM 70
Harga ahli RM 63

Whatsapp : 0133528904 tekan link terus di profile k.
#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #WANGSAMAJU

Lepas raya ni semua fokus nak turunkan beratkan? ha..blh la start membeli Colonis Dmestica ni kasi detox bdn buang lemak2 degil tu..harga? 
Colonis 
Harga normal RM 70
Harga ahli RM 63

Whatsapp : 0133528904 tekan link terus di profile k. 
#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #WANGSAMAJU
5 0 15 June, 2019

Promo datang lagi kali ni produk hot
Royal V RM 52 asal RM 60
Colonis Dmestica RM 62 asal RM 70

Whatsapp sy for fast response

0133528904 tekan link di profile terus k

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju

Promo datang lagi kali ni produk hot 
Royal V RM 52 asal RM 60
Colonis Dmestica RM 62 asal RM 70

Whatsapp sy for fast response

0133528904 tekan link di profile terus k

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju
7 0 30 May, 2019

Assalamualaikum semua..
Ada yg berminat nak dapatkan bag toilettries by Jamu Ratu Malaya ni ekslusif from bonda.. skrg warna hitam readystock blh roger saya cpt2 ye! 😍

Harga RM 39.00
Whatsapp : 0133528904 tekan link di profile terus ye

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #WANGSAMAJU

Assalamualaikum semua..
Ada yg berminat nak dapatkan bag toilettries by Jamu Ratu Malaya ni ekslusif from bonda.. skrg warna hitam readystock blh roger saya cpt2 ye! 😍

Harga RM 39.00 
Whatsapp : 0133528904 tekan link di profile terus ye

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #WANGSAMAJU
8 0 29 May, 2019

Top #jrmklsufia posts

ESOK SABTU PAGI COD SHAH ALAM!!!
ada kenduri kat sana so saya ada smpi tgh hari..sesape nak join COD blh whatsapp laju2!! link ada di profile tekan je k!
or terus dm pon boleh..😁😁😁 0133528904
#jrmklsufia #JRMSriRampaiKLCC
#wangsamaju #srirampai #klcc
#setiawangsa #keramat #melawati #shahalam

ESOK SABTU PAGI COD SHAH ALAM!!!
ada kenduri kat sana so saya ada smpi tgh hari..sesape nak join COD blh whatsapp laju2!! link ada di profile tekan je k! 
or terus dm pon boleh..😁😁😁 0133528904 
#jrmklsufia #JRMSriRampaiKLCC 
#wangsamaju #srirampai #klcc
#setiawangsa #keramat #melawati #shahalam
9 0 19 October, 2018

Gd to be back home.. nampak tak buih2 tu?? haa..kopi roma ni kene tarik sket buat mcm teh tarik bg naik rasa dia..yg dh beli g cuba buat skrg 😁 yg belum blh whatsapp utk order 0133528904 😍 Dengan setiap pembelian kopi romagella akan dapat 1 penyertaan utk cabutan bertuah gali harta karun sehingga 15/12/19 sahaja😀

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower

Gd to be back home.. nampak tak buih2 tu?? haa..kopi roma ni kene tarik sket buat mcm teh tarik bg naik rasa dia..yg dh beli g cuba buat skrg 😁 yg belum blh whatsapp utk order 0133528904 😍  Dengan setiap pembelian kopi romagella akan dapat 1 penyertaan utk cabutan bertuah gali harta karun sehingga 15/12/19 sahaja😀

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower
7 0 22 November, 2019

COMING SOONNNN!! HARGA SAMA FORMULA SAMA HANYA BOTOL JE BERUBAH!! WHATSAPP SY UTK BOOK SKRG!! WHATSAPP : 0133528904

HARGA : RM 50
HARGA AHLI : RM 42.50

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #cod #klcc

COMING SOONNNN!! HARGA SAMA FORMULA SAMA HANYA BOTOL JE BERUBAH!! WHATSAPP SY UTK BOOK SKRG!! WHATSAPP : 0133528904

HARGA : RM 50
HARGA AHLI : RM 42.50

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #cod #klcc
15 3 26 June, 2019
WHATSAPP : 0133528904 (KLIK LINK WHATSAPP TERUS DI PROFILE SAYA)

#codwangsamaju #codsrirampai #codkeramat #codsetiawangsa #codklcc #codkl #codtamanmelawati #codklcc #codjalantunrazak #jrmklsufia #JRMSriRampaiKLCC
8 3 13 December, 2018

PROMO TERHANGAT MINGGU INI!!
24/1 KHAMIS - 27/1 AHAD

COMBO KOPI RATU+VINIFERA RM 80 SHJ HUIII!!! BILA LAGI NK DPTTT!! ROYAL V RM 52 HANYA SEHINGGA JUMAAT SHJ!! HARGA BIASA
🌸 KOPI RATU RM 43 🌸 VINIFERA RM 55 🌸ROYAL V RM 60

CEPAT2 WHATSAPP SY READYSTOCK!! WHATSAPP : 0133528904 SILA TEKAN LINK DI PROFILE.
#jrmklsufia #kualalumpur #wangsamaju
#codwangsamaju #codwangsawalk
#codklccwangsamajutamanmelatimelawatigombakdanaukota #codkeramat #codwangsamaju #codwangsamelawati #codsrirampai #codsetiawangsa #codpudu #codjalantunrazak #codmenaramaybank #codkl #codsetapak #codjelatek #codjlnampang

PROMO TERHANGAT MINGGU INI!!
24/1 KHAMIS - 27/1 AHAD

COMBO KOPI RATU+VINIFERA RM 80 SHJ HUIII!!! BILA LAGI NK DPTTT!! ROYAL V RM 52 HANYA SEHINGGA JUMAAT SHJ!! HARGA BIASA
🌸 KOPI RATU RM 43 🌸 VINIFERA  RM 55 🌸ROYAL V RM 60

CEPAT2 WHATSAPP SY READYSTOCK!! WHATSAPP : 0133528904 SILA TEKAN LINK DI PROFILE. 
#jrmklsufia #kualalumpur #wangsamaju 
#codwangsamaju #codwangsawalk
#codklccwangsamajutamanmelatimelawatigombakdanaukota #codkeramat #codwangsamaju #codwangsamelawati #codsrirampai #codsetiawangsa #codpudu #codjalantunrazak #codmenaramaybank #codkl #codsetapak #codjelatek #codjlnampang
11 4 23 January, 2019

Unboxing Colonis Dmestica

COLONIS DMESTICA RM 70
tahan sebulan jika ambil hari2

WHATSAPP : 0133528904 (KLIK LINK WHATSAPP TERUS DI PROFILE SAYA)

#codwangsamaju #codsrirampai #codkeramat #codsetiawangsa #codklcc #codkl #codtamanmelawati #codklcc #codjalantunrazak #jrmklsufia #JRMSriRampaiKLCC

Unboxing Colonis Dmestica

COLONIS DMESTICA RM 70 
tahan sebulan jika ambil hari2

WHATSAPP : 0133528904 (KLIK LINK WHATSAPP TERUS DI PROFILE SAYA)

#codwangsamaju #codsrirampai #codkeramat #codsetiawangsa #codklcc #codkl #codtamanmelawati #codklcc #codjalantunrazak #jrmklsufia #JRMSriRampaiKLCC
14 3 13 December, 2018

Are u ready????
Jgn lepaskan peluang harga menjunam sempena ramadhan n nk raya ni...cpt2 whatsapp utk dptkn update terkini k!! Utk promo kali ini tiada booking ye syg2 sekalian..hanya yg byr terus akan dpt produk bergantung pada stok.. Whatsapp : 0133528904 tekan link whatsapp di profile terusss

jgn dm tau takut xprsn nnti u all xdpt brg.. whatsapp terus for fast response k! See u soon!!! Mari gempur!!!! Harap bersabar menunggu reply whatsapp k😍😍😍 #codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #WANGSAMAJU

Are u ready????
Jgn lepaskan peluang harga menjunam sempena ramadhan n nk raya ni...cpt2 whatsapp utk dptkn update terkini k!! Utk promo kali ini tiada booking ye syg2 sekalian..hanya yg byr terus akan dpt produk bergantung pada stok.. Whatsapp : 0133528904 tekan link whatsapp di profile terusss

jgn dm tau takut xprsn nnti u all xdpt brg.. whatsapp terus for fast response k! See u soon!!! Mari gempur!!!! Harap bersabar menunggu reply whatsapp k😍😍😍 #codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #WANGSAMAJU
16 4 23 April, 2019

Semua readystock blh whatsapp laju2 utk order..esok cuti tp COD still on...cpt whatsapp for fast response!! Org wangsa maju dan sekitar blh contact sy utk Free COD or nak self pick up pon blh..Sempena tahun baru ni ada something special utk anda!! Hanya pembelian dgn saya shj! Very limited sape cepat dia dapat! Order lekas...!!! Whatsapp saya k for fast response : 0133528904
tekan link whatsapp kat profile k 😍

p/s: limited unit = kopi ratu & hot oil melong klu abis mntk maaf sgt. Kopi badang stok tggl 1 hari rabu masuk stok baru.

#jamuratumalaya #jrmklsufia #JRMSriRampaiKLCC #codklcc #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codpudu #codmenaramaybank #codsrirampaiwangsamaju #codsrirampai #codsetapak #codsentul #codwangsamelawati #codmelati #codukaybistari #codbukitantarabangsa #codtamanmelawati #wujapinkish

Semua readystock blh whatsapp laju2 utk order..esok cuti tp COD still on...cpt whatsapp for fast response!! Org wangsa maju dan sekitar blh contact sy utk Free COD or nak self pick up pon blh..Sempena tahun baru ni ada something special utk anda!! Hanya pembelian dgn saya shj! Very limited sape cepat dia dapat! Order lekas...!!! Whatsapp saya k for fast response :  0133528904
tekan link whatsapp kat profile k 😍

p/s: limited unit = kopi ratu & hot oil melong klu abis mntk maaf sgt. Kopi badang stok tggl 1 hari rabu masuk stok baru.

#jamuratumalaya #jrmklsufia #JRMSriRampaiKLCC #codklcc #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codpudu #codmenaramaybank #codsrirampaiwangsamaju #codsrirampai #codsetapak #codsentul #codwangsamelawati #codmelati #codukaybistari #codbukitantarabangsa #codtamanmelawati #wujapinkish
20 9 31 December, 2018