#jualubatkurus Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jualubatkurus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
7.3
Average comment
0.5
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@syuhada.coachkurus Profile picture

@syuhada.coachkurus

Indeed! All herbalife lover's fave including me!😍
.
============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ Coaching Group yang awesome
✔️ Intense Coaching!
✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Rewards & Recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Indeed! All herbalife lover's fave including me!😍
.
============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ Coaching Group yang awesome
✔️ Intense Coaching!
✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Rewards & Recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline 
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
3 1 9 hours ago
@coachfaizah.surikurus Profile picture

@coachfaizah.surikurus

Alhamdulillah sukanyaaa!! 😍😍😍. .

I feel u beb! Mmg seronok sgt bila apa yg kita usahakan nampak hasilnya. .

Makan nasi hari-hari.
Tanpa berlapar.
Tanpa stress. .

Enjoy the process! Tahu2 esok kurus😆. .

Mula kurus dgn Herbalife dan Surikurus Online Coaching di sini 📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

Alhamdulillah sukanyaaa!! 😍😍😍. .

I feel u beb! Mmg seronok sgt bila apa yg kita usahakan nampak hasilnya. .

Makan nasi hari-hari.
Tanpa berlapar.
Tanpa stress. .

Enjoy the process! Tahu2 esok kurus😆. .

Mula kurus dgn Herbalife dan Surikurus Online Coaching di sini 📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
1 1 11 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
37 0 13 hours ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 13 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
38 1 16 hours ago
Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 0 16 hours ago
@mira_hlcoach Profile picture

@mira_hlcoach

Dulu, saya selalu amalkan emotional eating. Bila ada masalah, saya makan dengan overloaded kalori.😂Masalah tak seleseai, masalah lain pulak dapat. .
Kalau ada mesin masa saya sendiri nak nasihat diri saya yang dulu, bawak-bawak la bersenam atau buat benda yang tak menggemukkkan. 😂
.
Sila duduk, jangan lari. Jom selesaikan masalah kegemu**** bermula hari ini. .

#END YEAR CHALLENGE ! ♥️ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira 📱0174404613

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

#jomkurussebelumraya #kurussebelumraya #nakkurusbadan #gemukisawesome #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat

Dulu, saya selalu amalkan emotional eating. Bila ada masalah, saya makan dengan overloaded kalori.😂Masalah tak seleseai, masalah lain pulak dapat. .
Kalau ada mesin masa saya sendiri nak nasihat diri saya yang dulu, bawak-bawak la bersenam atau buat benda yang tak menggemukkkan. 😂
.
Sila duduk, jangan lari. Jom selesaikan masalah kegemu**** bermula hari ini. .

#END YEAR CHALLENGE ! ♥️ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira 📱0174404613

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

#jomkurussebelumraya #kurussebelumraya #nakkurusbadan #gemukisawesome #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat
3 0 19 hours ago
@coachanisbux Profile picture

@coachanisbux

Actually memang biasa dengar orang sembang2 pasal diet kt kedai makan.

Ada yg minum air kosong. ✅ good choice!
Ada yang taknak nasi, pastu pinggan penuh dengan sayur goreng 😭❌ wrong choice tu. Tgk sis yg makan tu pun muka stress je.
Ada yang makan sayur & buah je. 🤨 protein takde nanti muscle loss tauuu sis.
Oke dan banyak lagi drama.

Patutla kalau orang tengok SuruKurus Members makan lunch, orang terkejut. Makan lengkap je nasi lauk sayur. Nasi pun 1 cup- which is a lot untuk ramai org yg nak diet.

Tula, benda boleh makan sampai kenyang, Siapasuruh makan sikit-sikit 😆
.
MISI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
✔️ Turun 5-25kg sebelum 2020
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲017-4511356
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia.

Actually memang biasa dengar orang sembang2 pasal diet kt kedai makan.

Ada yg minum air kosong. ✅ good choice!
Ada yang taknak nasi, pastu pinggan penuh dengan sayur goreng 😭❌ wrong choice tu. Tgk sis yg makan tu pun muka stress je.
Ada yang makan sayur & buah je. 🤨 protein takde nanti muscle loss tauuu sis.
Oke dan banyak lagi drama.

Patutla kalau orang tengok SuruKurus Members makan lunch, orang terkejut. Makan lengkap je nasi lauk sayur. Nasi pun 1 cup- which is a lot untuk ramai org yg nak diet.

Tula, benda boleh makan sampai kenyang, Siapasuruh makan sikit-sikit 😆
.
MISI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
✔️ Turun 5-25kg sebelum 2020
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲017-4511356
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia.
9 1 17 October, 2019
@amalinapeter_coach Profile picture

@amalinapeter_coach

Hahaha! Sebenarnya baru dengar orang meja sebelah kt kedai makan sembang benda ni 😆

Kata kawannya , “kau ni semua taknak makan nak diet. Lepas tu petang nanti macam2 kau makan!” Marah kawannya. 😆
Actually memang biasa dengar orang sembang2 pasal diet kt kedai makan.
Ada yg minum air kosong. ✅ good choice!
Ada yang taknak nasi, pastu pinggan penuh dengan sayur goreng 😭❌ wrong choice tu. Tgk sis yg makan tu pun muka stress je.
Ada yang makan sayur & buah je. 🤨 protein takde nanti muscle loss tauuu sis.
Oke dan banyak lagi drama.
Patutla kalau orang tengok SuruKurus Members makan lunch, orang terkejut. Makan lengkap je nasi lauk sayur. Nasi pun 1 cup- which is a lot untuk ramai org yg nak diet.
Jangan terkejut sangat. Siapasuruh makan sikit2?😁 ============================ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions
💯 turun berat bagi yg ikut guideline
KKURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 0136280514

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Hahaha! Sebenarnya baru dengar orang meja sebelah kt kedai makan sembang benda ni 😆

Kata kawannya , “kau ni semua taknak makan nak diet. Lepas tu petang nanti macam2 kau makan!” Marah kawannya. 😆 
Actually memang biasa dengar orang sembang2 pasal diet kt kedai makan. 
Ada yg minum air kosong. ✅ good choice!
Ada yang taknak nasi, pastu pinggan penuh dengan sayur goreng 😭❌ wrong choice tu. Tgk sis yg makan tu pun muka stress je. 
Ada yang makan sayur & buah je. 🤨 protein takde nanti muscle loss tauuu sis. 
Oke dan banyak lagi drama. 
Patutla kalau orang tengok SuruKurus Members makan lunch, orang terkejut. Makan lengkap je nasi lauk sayur. Nasi pun 1 cup- which is a lot untuk ramai org yg nak diet. 
Jangan terkejut sangat. Siapasuruh makan sikit2?😁 ============================ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions
💯 turun berat bagi yg ikut guideline 
KKURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 0136280514

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
6 1 17 October, 2019
@coachzulanis Profile picture

@coachzulanis

TIPS RAHSIA TURUN LAJU
.
Here TC FORMULA for you. Siapa rasa nak turun laju sebelum 2020 ni, elok la start ambil tc formula juga dalam meal plan korang
.
LETS SLAY ALL THE EXCUSES GIRLS!!!
.
=================================
PENDAFTARAN PROGRAM 30 HARI KURUS KINI DIBUKA!! ===================================
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib makan
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING 017-4511356 WA

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

TIPS RAHSIA TURUN LAJU
.
Here TC FORMULA for you. Siapa rasa nak turun laju sebelum 2020 ni, elok la start ambil tc formula juga dalam meal plan korang
.
LETS SLAY ALL THE EXCUSES GIRLS!!!
.
=================================
PENDAFTARAN PROGRAM 30 HARI KURUS KINI DIBUKA!! ===================================
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib makan
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING 017-4511356 WA

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
0 1 17 October, 2019
@syuhada.coachkurus Profile picture

@syuhada.coachkurus

Currently layan reality show ni.
Kat VIU dah ada 7 episod.
Memang buat kerja buruh. Best.
.
1 - kerja di ladang teh
2 - tanam keledek
3 - buat tikar hwamungsuk
4 - petik cendawan
5 - bersihkan train KTX
6 - kerja di tempat buat garam laut
7 - kerja di tempat bina batu bata
.
😊✌🏻
.
#odaonlinecoaching
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Currently layan reality show ni.
Kat VIU dah ada 7 episod.
Memang buat kerja buruh. Best.
.
1 - kerja di ladang teh
2 - tanam keledek
3 - buat tikar hwamungsuk
4 - petik cendawan
5 - bersihkan train KTX
6 - kerja di tempat buat garam laut
7 - kerja di tempat bina batu bata
.
😊✌🏻
.
#odaonlinecoaching
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
4 1 17 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
7 0 17 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@coachfaizah Profile picture

@coachfaizah

Kurang 3 bulan sebelum 2020😱. .

Apa yg anda boleh capai sebelum 2020? Every moment counts!. .

Join us now ! 😘📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

Kurang 3 bulan sebelum 2020😱. .

Apa yg anda boleh capai sebelum 2020? Every moment counts!. .

Join us now ! 😘📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
4 1 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@fatinsyaibrahim_hlf Profile picture

@fatinsyaibrahim_hlf

Lagi progress coachee in less than a month.
Turun 3.5kg, rasa makin sihat, kulit makin tegang & firm. Bestnya! Keep going girl!! 😍
.
Sis ni konsisten ikut mealplan je tau. Dan mealplan senang nak ikut.
Tak wajib eat clean, tak wajib exercise.
Pendek katanya, terbukti MUDAH & BERKESAN!
.
❌Kurus tanpa stress
❌ Tak wajib bersenam
❌ Tak wajib eat clean
❌ Kurus tanpa berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu-ibu
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize mealplan yg mudah
✔️ Group coaching wanita sahaja
✔️ Homework, Food diary check, Intense coaching
✔️EBook resipi sihat
✔️ Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING
📲0193709753

#herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia #onlinecoaching #teamsurikurus #coachperempuan

Lagi progress coachee in less than a month.
Turun 3.5kg, rasa makin sihat, kulit makin tegang & firm. Bestnya! Keep going girl!! 😍
.
Sis ni konsisten ikut mealplan je tau. Dan mealplan senang nak ikut.
Tak wajib eat clean, tak wajib exercise.
Pendek katanya, terbukti MUDAH & BERKESAN!
.
❌Kurus tanpa stress
❌ Tak wajib bersenam
❌ Tak wajib eat clean
❌ Kurus tanpa berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu-ibu
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize mealplan yg mudah
✔️ Group coaching wanita sahaja
✔️ Homework, Food diary check, Intense coaching
✔️EBook resipi sihat
✔️ Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING
📲0193709753

#herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia #onlinecoaching #teamsurikurus #coachperempuan
3 1 16 October, 2019
@amauracrystal Profile picture

@amauracrystal

Wakaf Baharu

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
9 1 16 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@mira_hlcoach Profile picture

@mira_hlcoach

Lauk simple boleh buat bertambah nasi? Ada yang tak cukup atau terlebih tu. Cuba scan balik menu makan tengah hari tadi. Cukup karbo? Protein? Fiber? Ni contoh menu simple makanan tengah hari. Confirm kenyang. Nak tambah sesudu sambal pun boleh. 😋
.
Kurus dengan makan nasi? Jom 📱017-4404.613 (Whatsapp link pada profile)
.

PROJEK KURUS SEBELUM 2020! ♥️ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira 📱0174404613
==================
HERBALIFE COACH AMIRA
🌸Coach kurus | Nutrisi Sihat
🌸 2 tahun pengalaman
🌸 Rekod 2018: telah bantu turun 100kg rakyat Malaysia
🌸 Coach Team Suri Kurus
==================
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

#instamalaysia #jomkurussebelumraya #kurussebelumraya #nakkurusbadan #gemukisawesome #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat

Lauk simple boleh buat  bertambah nasi? Ada yang tak cukup atau terlebih tu. Cuba scan balik menu makan tengah hari tadi. Cukup karbo? Protein? Fiber? Ni contoh menu simple makanan tengah hari. Confirm kenyang. Nak tambah sesudu sambal pun boleh. 😋
.
Kurus dengan makan nasi? Jom 📱017-4404.613 (Whatsapp link pada profile)
.

PROJEK KURUS SEBELUM 2020! ♥️ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira 📱0174404613
==================
HERBALIFE COACH AMIRA
🌸Coach kurus | Nutrisi Sihat
🌸 2 tahun pengalaman
🌸 Rekod 2018: telah bantu turun 100kg rakyat Malaysia
🌸 Coach Team Suri Kurus
==================
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

#instamalaysia #jomkurussebelumraya #kurussebelumraya #nakkurusbadan #gemukisawesome #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat
1 0 16 October, 2019
@coachaniszul Profile picture

@coachaniszul

LETS SLAY ALL THE EXCUSES GIRLS!!!
.
=================================
PENDAFTARAN PROGRAM 30 HARI KURUS KINI DIBUKA!! ===================================
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib makan
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING 017-4511356 WA

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

LETS SLAY ALL THE EXCUSES GIRLS!!!
.
=================================
PENDAFTARAN PROGRAM 30 HARI KURUS KINI DIBUKA!! ===================================
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib makan
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING 017-4511356 WA

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
1 1 16 October, 2019
@coach_nadiahmahamood Profile picture

@coach_nadiahmahamood

Lagi story perut kempis harini. Mak anak 4, lepas join SuriKurus, baru settle masalah buncit 🥰🥰🥰 Untuk para ibu, anda akan dapat Meal Plan Ibu Menyusu bila join SuriKurus nanti ye. Bahagian lemak yang lembik-lembik tu boleh firm semula. Badan boleh firm semula. Dalam coaching saya akan guide. Jgn risau ye 😊 | END YEAR CHALLENGE |
✔️ Turun 5-50 KG NOW
✔️ Group Coaching Wanita Sahaja
✔️Mealplan MUDAH untuk KURUS
🍚 Boleh makan NASI setiap hari !
📔E BOOK Resepi Sihat ✔️ Coaching Group yang supportive
✔️Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, Homework
✔️Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN !
💯 Turun berat jika ikut guidelines
‼️ DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲 CLICK LINK AT BIO FOR INFO
30 Days Trial Available ❤️ Herbalife Coach
❤️Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Lagi story perut kempis harini. Mak anak 4, lepas join SuriKurus, baru settle masalah buncit 🥰🥰🥰 Untuk para ibu, anda akan dapat Meal Plan Ibu Menyusu bila join SuriKurus nanti ye. Bahagian lemak yang lembik-lembik tu boleh firm semula. Badan boleh firm semula. Dalam coaching saya akan guide. Jgn risau ye 😊 | END YEAR CHALLENGE |
✔️ Turun 5-50 KG NOW
✔️ Group Coaching Wanita Sahaja
✔️Mealplan MUDAH untuk KURUS
🍚 Boleh makan NASI setiap hari !
📔E BOOK Resepi Sihat ✔️ Coaching Group yang supportive
✔️Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, Homework
✔️Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN !
💯 Turun berat jika ikut guidelines
‼️ DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲 CLICK LINK AT BIO FOR INFO
30 Days Trial Available ❤️ Herbalife Coach
❤️Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
5 1 16 October, 2019
@coach_kurus_herbalife Profile picture

@coach_kurus_herbalife

Seriously people selalu nak salahkan nasi kalau bab nak kurus ne.Tak pernah lagi orang salahkan coffee padahal coffee tu melambatkan proses turun berat badan.
.
Mudah kurus dengan suri kurus ne.Da siap dengan meal plan yang best.
.
Kalau skip nasi juga tak tahu la.
.
.
Start Your Program Kurus with us Now.
KURUS DENGAN HERBALIFE SURI KURUS
Now👉🏻 📱 017 286 8966 ⚫️ Herbalife Coach
⚫️ Kurus MUDAH & BERKESAN dari rumah sahaja
#Herbalifesabah
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia

Seriously people selalu nak salahkan nasi kalau bab nak kurus ne.Tak pernah lagi orang salahkan coffee padahal coffee tu melambatkan proses turun berat badan.
.
Mudah kurus dengan suri kurus ne.Da siap dengan meal plan yang best.
.
Kalau skip nasi juga tak tahu la.
.
.
Start Your Program Kurus with us Now.
KURUS DENGAN HERBALIFE SURI KURUS
Now👉🏻 📱 017 286 8966 ⚫️ Herbalife Coach
⚫️ Kurus MUDAH & BERKESAN dari rumah sahaja 
#Herbalifesabah
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
0 1 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
4 2 15 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 1 15 October, 2019
@mira_hlcoach Profile picture

@mira_hlcoach

Percaya tak, bila dah turun berpuluh-puluh kg tak ada seorang pun orang sekeliling kita akan ingat berapa lama tempoh diet. 😅
.
Sebenarnya tak lama pun. Sebulan yang pertama boleh turun 4-6kg tanpa bersenam. Jadi kalau 14kg ni lebih kurang 2-3 bulan bergantung kepada komitmen masing-masing.
.
Kalau nak turun 14kg sebelum 2020 moleklah mula sekarang. InshaAllah sempat nak turun. 😉📱017-440.4613(whatsapp link on bio)
.
#teamsurikurus #instamalaysia #jomkurussebelumraya #kurussebelumraya #nakkurusbadan #gemukisawesome #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat

Percaya tak, bila dah turun berpuluh-puluh kg tak ada seorang pun orang sekeliling kita akan ingat berapa lama tempoh diet. 😅
.
Sebenarnya tak lama pun. Sebulan yang pertama boleh turun 4-6kg tanpa bersenam. Jadi kalau 14kg ni lebih kurang 2-3 bulan bergantung kepada komitmen masing-masing.
.
Kalau nak turun 14kg sebelum 2020 moleklah mula sekarang. InshaAllah sempat nak turun. 😉📱017-440.4613(whatsapp link on bio)
.
#teamsurikurus #instamalaysia #jomkurussebelumraya #kurussebelumraya #nakkurusbadan #gemukisawesome #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat
1 0 15 October, 2019
@syuhada.coachkurus Profile picture

@syuhada.coachkurus

Blueberries.
.
Immune booster.
Sedap add dalam shake.
Secawan blueberries = 100kcal. Banyaknye kalau buat snack.🤤 makan dengan yogurt pon sedap.😋
.
#odaonlinecoaching
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Blueberries.
.
Immune booster.
Sedap add dalam shake.
Secawan blueberries = 100kcal. Banyaknye kalau buat snack.🤤 makan dengan yogurt pon sedap.😋
.
#odaonlinecoaching
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
8 1 15 October, 2019
@syuhada.coachkurus Profile picture

@syuhada.coachkurus

Holiday babies yang wajib ada. Supaya holiday dengan perut yang happy dan tenang.😍
.
Inilah starter sarapan.
Inilah snack bile x sempat.
Inilah makanan bila kelaparan tapi nak cepat.
Inilah penyelamat.❤
.
Dapatkan herbalife anda di sini ye📲011 19716995
.
Apa yang anda akan dapat bersama produk?
✔️ Boleh makan nasi HARI-HARI
✔️ Personalize Mealplan yang Mudah
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions
✔Group Coaching Wanita Sahaja
✔Coaching Group yang Supportive
✔Kelas Kurus Online
✔Food Diary Checking, Homework
✔100% ONLINE & EFFECTIVE
.
⭕ Herbalife Coach
⭕ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
.
#odaonlinecoaching
#herbalife
#herbalifeselangor
#herbalifebanting
#teamsurikurus

Holiday babies yang wajib ada. Supaya holiday dengan perut yang happy dan tenang.😍
.
Inilah starter sarapan.
Inilah snack bile x sempat.
Inilah makanan bila kelaparan tapi nak cepat.
Inilah penyelamat.❤
.
Dapatkan herbalife anda di sini ye📲011 19716995
.
Apa yang anda akan dapat bersama produk?
✔️ Boleh makan nasi HARI-HARI
✔️ Personalize Mealplan yang Mudah
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions
✔Group Coaching Wanita Sahaja
✔Coaching Group yang Supportive
✔Kelas Kurus Online
✔Food Diary Checking, Homework
✔100% ONLINE & EFFECTIVE
.
⭕ Herbalife Coach
⭕ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
.
#odaonlinecoaching
#herbalife
#herbalifeselangor
#herbalifebanting
#teamsurikurus
8 1 15 October, 2019
@syuhada.coachkurus Profile picture

@syuhada.coachkurus

Laa patutlah korang takut nak diet.
.
Meh saya ajar diet makan ayam masak salted egg. Nak tak?
.
END YEAR CHALLENGE SURIKURUS (Oct-Dec)
- bermula October ni!
- top 3 biggest loser SuriKurus setiap bulan akan memenangi voucher hadiah bernilai RMxxx 😱
- join our 30 days program now guys. 😍
.
START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995
.
Daftar dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ Coaching Group yang awesome
✔️ Intense Coaching!
✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Rewards & Recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Laa patutlah korang takut nak diet.
.
Meh saya ajar diet makan ayam masak salted egg. Nak tak?
.
END YEAR CHALLENGE SURIKURUS (Oct-Dec)
- bermula October ni!
- top 3 biggest loser SuriKurus setiap bulan akan memenangi voucher hadiah bernilai RMxxx 😱
- join our 30 days program now guys. 😍
.
START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995
.
Daftar dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ Coaching Group yang awesome
✔️ Intense Coaching!
✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Rewards & Recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline 
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
10 1 15 October, 2019

Top #jualubatkurus posts

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
2 hari lepas Reen bagitahu encik suami yang Reen mimpi Reen mengandung. Syukur Alhamdulillah kalau betul2 mengandung 🥰 Happy nyaa ! 😍 Lepas beranak nanti sambung balik minum #amaura baru cepat berat badan turun 🤗
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1,028 29 3 March, 2019
@farihasaibani_coach Profile picture

@farihasaibani_coach

Aduh kak @sherry_alhadad punya punchline memang kene la. Hahaha. Tak pernah tak lawak.. 🤣🤣🤭
.

Chill guys.. change come from inside.. kita akan kurus bila kita decide untuk kurus. Tak perlu tunggu ramadhan tahun depan.. .

Start build your momentum right NOW 😍❤️
. #fatburnermega #mirafilzah #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #konjacfood #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat #makansihat #coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife #jk1m

Aduh kak @sherry_alhadad punya punchline memang kene la. Hahaha. Tak pernah tak lawak.. 🤣🤣🤭
.

Chill guys.. change come from inside.. kita akan kurus bila kita decide untuk kurus. Tak perlu tunggu ramadhan tahun depan.. .

Start build your momentum right NOW 😍❤️
.  #fatburnermega #mirafilzah #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #konjacfood #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat #makansihat #coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife #jk1m
693 16 11 June, 2019
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Ada yg mengalami masalah buang air besar & pada masa yg sama nak kurus skali ???
.
Haa AMaura Crystal ni memang membantu sgt korang yg mengalami masalah susah nk buang air besar & nk kurus sekaligus nk rawat kulit yg kering & berjerawat tu 😘 jom DM Cik Umie : 011-35568610 ☎️
.
Cuba baca 😁 bukan setakat boleh kekalkan berat badan, kulit pun makin lembut & bersih bila toxin2 dlm bdn kita dh berkurang & darah dh makin bersih 😍
.
.
#amaura_official #amaura_official_testimoni
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Ada yg mengalami masalah buang air besar & pada masa yg sama nak kurus skali ???
.
Haa AMaura Crystal ni memang membantu sgt korang yg mengalami masalah susah nk buang air besar & nk kurus sekaligus nk rawat kulit yg kering & berjerawat tu 😘 jom DM Cik Umie : 011-35568610 ☎️
.
Cuba baca 😁 bukan setakat boleh kekalkan berat badan, kulit pun makin lembut & bersih bila toxin2 dlm bdn kita dh berkurang & darah dh makin bersih 😍
.
.
#amaura_official #amaura_official_testimoni
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
530 0 14 May, 2017
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Sempat ke nak dapat kulit licin tanpa jerawat & kulit lembap sebelum RAYA ni❓
Sempat sayang2 semua 😊 Jom baca macam mana caranya tanpa pakai skincare 🌹
.
Korang kena bersihkan dalaman dahulu okay. Macam mana cara untuk bersihkan dalaman tu❓Korang kena DETOX dahulu
.
Apa fungsi detox ni❓
DETOX ni akan membersihkan darah korang, membuang toxin dalam badan korang & membersihkan usus korang
.
Apa kaitan bersih dalaman baru dapat kulit cantik❓
Haaa jerawat korang yang susah nak hilang & kulit korang yang kering tu adalah disebabkan dalaman korang kirang bersih & toxin dalam badan tu terlalu banyak disebabkan pemakanan harian kita & sebab lama sangat dah tak bersihkan dalaman korang tu
.
Satu lagi disebabkan oleh korang kurang makan sayur & kurang makan buah.
So apa kandungan Amaura ni & apa fungsi Amaura? Amaura tidak mengandungi collagen. Jangan risau semua boleh minum Amaura ni ok 😊
.
Amaura hanya diformulasikan daripada buah-buahan, sayur-sayuran & vit-C sahaja .
So Amaura ni memang diformulasikan untuk membersihkan bahagian dalaman korang & menambahkan pengambilan buah-buahan & sayur-sayuran dalam badan korang. Haaaa sebab tu lah bila pengambilan makanan sihat dalam badan dah cukup, luaran akan jadi flawless & lembap.
.
Hanya minum 1 sachet sehari sebelum tidur & amalkan selama 20 hari berturut-turut in sha Allah berkesan sangat-sangat. Tapiii jangan lupa minum air putih 3 liter sehari ya sayang-sayang semua !
.
Faham kan? 😊 Kalau berminat boleh terus whatsapp : +601135568610 okay 😁
.
#qoutes #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Sempat ke nak dapat kulit licin tanpa jerawat & kulit lembap sebelum RAYA ni❓
Sempat sayang2 semua 😊 Jom baca macam mana caranya tanpa pakai skincare 🌹
.
Korang kena bersihkan dalaman dahulu okay. Macam mana cara untuk bersihkan dalaman tu❓Korang kena DETOX dahulu
.
Apa fungsi detox ni❓
DETOX ni akan membersihkan darah korang, membuang toxin dalam badan korang & membersihkan usus korang
. 
Apa kaitan bersih dalaman baru dapat kulit cantik❓
Haaa jerawat korang yang susah nak hilang & kulit korang yang kering tu adalah disebabkan dalaman korang kirang bersih & toxin dalam badan tu terlalu banyak disebabkan pemakanan harian kita & sebab lama sangat dah tak bersihkan dalaman korang tu
.
Satu lagi disebabkan oleh korang kurang makan sayur & kurang makan buah. 
So apa kandungan Amaura ni & apa fungsi Amaura? Amaura tidak mengandungi collagen. Jangan risau semua boleh minum Amaura ni ok 😊
.
Amaura hanya diformulasikan daripada buah-buahan, sayur-sayuran & vit-C sahaja .
So Amaura ni memang diformulasikan untuk membersihkan bahagian dalaman korang & menambahkan pengambilan buah-buahan & sayur-sayuran dalam badan korang. Haaaa sebab tu lah bila pengambilan makanan sihat dalam badan dah cukup, luaran akan jadi flawless & lembap.
.
Hanya minum 1 sachet sehari sebelum tidur & amalkan selama 20 hari berturut-turut in sha Allah berkesan sangat-sangat. Tapiii jangan lupa minum air putih 3 liter sehari ya sayang-sayang semua !
.
Faham kan? 😊 Kalau berminat boleh terus whatsapp : +601135568610 okay 😁
.
#qoutes #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
308 12 22 May, 2019
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Tabung Haji Kangar

Sape darah “O” boleh geng dengan Umie 🤭
.
Walau apa saja jenis atau pelan diet yang anda sedang jalani bagi menurunkan berat badan, ianya haruslah munasabah. Sama seperti pelan diet yang lain, diet jenis darah mungkin berfungsi untuk sesetengah orang, tetapi memandangkan pelan diet ini agak ketat, pengamal diet mungkin menghadapi masalah untuk mengikutinya untuk tempoh jangka panjang. Dan apabila mereka sukar mengikutinya dengan disiplin, diet yang diamalkan mungkin tidak akan memberi sebarang hasil. Amalkan pemakanan yang seimbang setiap hari dan anda perlu konsisten untuk memastikan anda kekal sihat dan cergas
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan amaura: +601135568610 🌹atau klik link pada bio diatas 👆🏼
.
.
#amaura_official_testimoni #amaura_official
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni

Sape darah “O” boleh geng dengan Umie 🤭
.
Walau apa saja jenis atau pelan diet yang anda sedang jalani bagi menurunkan berat badan, ianya haruslah munasabah. Sama seperti pelan diet yang lain, diet jenis darah mungkin berfungsi untuk sesetengah orang, tetapi memandangkan pelan diet ini agak ketat, pengamal diet mungkin menghadapi masalah untuk mengikutinya untuk tempoh jangka panjang. Dan apabila mereka sukar mengikutinya dengan disiplin, diet yang diamalkan mungkin tidak akan memberi sebarang hasil. Amalkan pemakanan yang seimbang setiap hari dan anda perlu konsisten untuk memastikan anda kekal sihat dan cergas
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan amaura: +601135568610 🌹atau klik link pada bio diatas 👆🏼
.
.
#amaura_official_testimoni #amaura_official 
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni
271 0 24 August, 2019
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Cik Umie nak share dgn korang tips utk PUTIH dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :⬇️
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still xputih & jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih tak putih?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok Cik Umie explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan collagen sekali je dah nampak putih & ada juga yg dah telan 2 kotak collagen tp masih takputih. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud Cik Umie, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kita yg susah nak putih ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa Cik Umie ckp AMAURA CRYSTAL ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Cik Umie cerita ni berdasarkan pengalaman Cik Umie sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan Cik Umie buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp Cik Umie segera : 011-35568610 🌹
.
Jangan fikir lama sangat nanti menyesal tak KURUS PUTIH SIHAT macam orang lain 😁
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauracrystal

Cik Umie nak share dgn korang tips utk PUTIH dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :⬇️
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still xputih & jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih tak putih?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok Cik Umie explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan collagen sekali je dah nampak putih & ada juga yg dah telan 2 kotak collagen tp masih takputih. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud Cik Umie, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kita yg susah nak putih ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa Cik Umie ckp AMAURA CRYSTAL ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Cik Umie cerita ni berdasarkan pengalaman Cik Umie sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan Cik Umie buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp Cik Umie segera : 011-35568610 🌹
.
Jangan fikir lama sangat nanti menyesal tak KURUS PUTIH SIHAT macam orang lain 😁
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauracrystal
658 0 14 May, 2017
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam /jogging ?
.
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
.
Detox dari buah2 & sayur ni tak perlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (FLUSH OUT) Faham ? Kalau faham boleh terus contact Cik Umie : +601135568610
Cik Umie bukan garang tapi garang manja ja dengan uols tau tau 💪🏼💃🏻
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official_testimoni #isell #igstory #amaura_official

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam /jogging ?
.
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
.
Detox dari buah2 & sayur ni tak perlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (FLUSH OUT) Faham ? Kalau faham boleh terus contact Cik Umie : +601135568610 
Cik Umie bukan garang tapi garang manja ja dengan uols tau tau 💪🏼💃🏻
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official_testimoni #isell #igstory #amaura_official
737 2 14 May, 2017