#jumea Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jumea and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
51 minutes
Average like
5.7
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @nadiasykraa
・・・
Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
- Mempunyai cooling effect - Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia .
#JUMEA, #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel

#Repost @nadiasykraa
・・・
Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
-  Mempunyai cooling effect -  Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia .
 #JUMEA, #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel
3 0 22 minutes ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 52 minutes ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 1 hour ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 1 hour ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
1 0 1 hour ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 3 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
2 0 3 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
🔥 Penyelesaian parut anda! 🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan & Menghilangkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Kudis
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
🔥 Penyelesaian parut anda! 🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan & Menghilangkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Kudis
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
 klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut
4 0 6 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
🔥 Penyelesaian parut anda! 🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan & Menghilangkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Kudis
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
🔥 Penyelesaian parut anda! 🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan & Menghilangkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Kudis
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
 klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut
1 0 6 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 6 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
1 0 6 hours ago
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Dah dapatkan Jumea Scar Gel ke belum? Kalau belum, cepat dapatkan sekarang! I nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang yang ada masalah PARUT seperti di bawah : .
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
Comment “PM” SEKARANG‼️
.
Ingat❗️ HARGA SPECIAL untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ cepat sebelum terlambat🙌🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #JUMEA #scartreatment

Dah dapatkan Jumea Scar Gel ke belum? Kalau belum, cepat dapatkan sekarang! I nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang yang ada masalah PARUT seperti di bawah : .
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
Comment “PM” SEKARANG‼️
.
Ingat❗️ HARGA SPECIAL untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ cepat sebelum terlambat🙌🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #JUMEA #scartreatment
7 1 9 hours ago
@hilangkanparut.seawal7hari Profile picture

@hilangkanparut.seawal7hari

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
.
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal #bazarpaknil #tunang #sweetdreams #makeupmurah

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
.
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin  #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal  #bazarpaknil #tunang  #sweetdreams #makeupmurah
0 0 11 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰
4 1 12 hours ago
@scargel.my Profile picture

@scargel.my

Hii korang yg ada masalah seperti dibawah :
.
🌷ParutJerawat
🌷Keloids
🌷Parut luka/bedah
🌷Parut chicken pox
🌷parut melecur

Cepat dapatkan penyelesaiannya dgn jumea scargel !
klik link di bio sekarang!
#jumea #jumeascargel #scarremoval

Hii  korang yg  ada masalah seperti dibawah :
.
🌷ParutJerawat
🌷Keloids
🌷Parut luka/bedah
🌷Parut chicken pox
🌷parut melecur

Cepat dapatkan penyelesaiannya dgn jumea scargel !
klik link di bio sekarang! 
#jumea  #jumeascargel #scarremoval
3 0 14 hours ago
@jumeascargel__ Profile picture

@jumeascargel__

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
8 0 14 hours ago
@jumeascargel__ Profile picture

@jumeascargel__

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
36 0 14 hours ago
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 14 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 15 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam
3 0 15 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass  tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
3 0 15 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
3 0 15 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 15 hours ago
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
28 0 15 hours ago
@jumeascargelmalaysia Profile picture

@jumeascargelmalaysia

I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan #jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
.
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan #jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
.
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
14 0 16 hours ago
@cantikshop_my Profile picture

@cantikshop_my

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥
*
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
FOLLOW @scargel.my
FOLLOW @scargel.my
.
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥
*
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
FOLLOW @scargel.my 
FOLLOW @scargel.my
.
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 22 hours ago
@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
4 0 17 September, 2019
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
7 0 17 September, 2019
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
8 0 17 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni  dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 17 September, 2019

Top #jumea posts

@syeramokhtar Profile picture

@syeramokhtar

Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia @jumeascargel @jumea_gelparut .
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia @jumeascargel @jumea_gelparut .
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
135 10 3 September, 2019
@nikfarinfloyd Profile picture

@nikfarinfloyd

Selamat petang, semua ❤️ Harini farin nak share dengan korang my honest review lepas pakai Jumea Scar Gel 😊 Fyi, farin memang ada masalah parut jerawat, sebab tu la Farin try this product. Surprisingly, it helps :') Memang la impossible nak terus flawless, tapi at least scar gel ni works in reducing my acne scars. Thank you so much @jumeamalaysia @jumeascargel.kb.co @jumea_gelparut @jumeaofficial.my ❤️❤️❤️ For those yang ada masalah sama dengan Farin, I cadangkan u untuk try this product. Pakai selalu ye jangan skip taw, good luck! 😍😘❤️
#jumea #jumeascargel #ubatparut #jumeascargelmalaysia #scargel #review

Selamat petang, semua ❤️ Harini farin nak share dengan korang my honest review lepas pakai Jumea Scar Gel 😊 Fyi, farin memang ada masalah parut jerawat, sebab tu la Farin try this product. Surprisingly, it helps :') Memang la impossible nak terus flawless, tapi at least scar gel ni works in reducing my acne scars. Thank you so much @jumeamalaysia @jumeascargel.kb.co @jumea_gelparut @jumeaofficial.my ❤️❤️❤️ For those yang ada masalah sama dengan Farin, I cadangkan u untuk try this product. Pakai selalu ye jangan skip taw, good luck! 😍😘❤️
#jumea #jumeascargel #ubatparut #jumeascargelmalaysia #scargel #review
2,096 40 17 September, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Gurney Plaza

Ramai daripada customer yang pm i mostly masalah jerawat merah merah😩
.
So i suggest cuba guna #jumeascargel untuk pudarkan parut jerawat yang merah merah tu okay . 🤗
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Ramai daripada customer yang pm i mostly masalah jerawat merah merah😩
.
So i suggest cuba guna #jumeascargel untuk pudarkan parut jerawat yang merah merah tu okay . 🤗
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
318 0 2 February, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
#parutpudar #parutjerawat #haliqateam #jumea #jumeagel #jumeamalaysia #jumeamy #pudarparut #paruthilang

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
#parutpudar #parutjerawat #haliqateam #jumea #jumeagel #jumeamalaysia #jumeamy #pudarparut #paruthilang
280 0 15 February, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
156 4 21 February, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Fuhh testimoni yang ni..tak disangka sangka betul😭😭😭 tengok la perubahan adik ni. Jumea sgt sgt sgt membantu😭😭
.
Terima kasih adik marha sebab sudi cuba #jumeascargel . Adik marha happy gila sekarang dengan skin dia tau. Tgk la perubahan dia 😍
.
Korang yang ada masalah parut boleh roger kitaorang okay! Bahan dalam jumea scar gel ni sangat tinggi dengan vitamin E . Sebab tu boleh pudarkan parut seawal 7 hari 👍
.
Nak tahu info lanjut boleh click link dekat bio sekarang 💖💖
.#.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Fuhh testimoni yang ni..tak disangka sangka betul😭😭😭 tengok la perubahan adik ni. Jumea sgt sgt sgt membantu😭😭
.
Terima kasih adik marha sebab sudi cuba #jumeascargel . Adik marha happy gila sekarang dengan skin dia tau. Tgk la perubahan dia 😍
.
Korang yang ada masalah parut boleh roger kitaorang okay! Bahan dalam jumea scar gel ni sangat tinggi dengan vitamin E . Sebab tu boleh pudarkan parut seawal 7 hari 👍
.
Nak tahu info lanjut boleh click link dekat bio sekarang 💖💖
.#.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
216 3 23 February, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

London, United Kingdom

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
221 0 24 February, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau 😍
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
✅ Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau 😍
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
✅ Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
151 3 10 September, 2019