#jumeamalaysia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jumeamalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
5.3
Average comment
0.7
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
3 0 2 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
4 0 3 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
7 0 3 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
4 0 5 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
0 0 5 hours ago
dm for more information ☺️♥️
.
#haliqateam #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangparut #parutpudar #parutjerawat
2 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni  dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

WOW WOW WOW TERBUKTI BERKESAN ‼️ terpaksa repeat sebab menjadi uolls💯💯💯💯😍
.
Nak habis dah sebab adik beradik pakat duk berebut nk pakai jumea 🤣🤣 kalau macam ni memang kena beli banyak la sis buat stock! 🙊
.
Sesiapa yang ada parut baru sangat sesuai cuba sebab senang sangat nak sesuaikan dengan jumea ni❤️❤️❤️ jom guys dapatkan #jumeascargel sebab anda akan dapat: .
.
✅ POTONGAN HARGA SEHINGGA RM30 .
✅ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
.
Click link dekat bio sekarang tau‼️😋😋😋
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

WOW WOW WOW TERBUKTI BERKESAN ‼️ terpaksa repeat sebab menjadi uolls💯💯💯💯😍
.
Nak habis dah sebab adik beradik pakat duk berebut nk pakai jumea 🤣🤣 kalau macam ni memang kena beli banyak la sis buat stock! 🙊
.
Sesiapa yang ada parut baru sangat sesuai cuba sebab senang sangat nak sesuaikan dengan jumea ni❤️❤️❤️ jom guys dapatkan #jumeascargel sebab anda akan dapat: .
.
✅ POTONGAN HARGA SEHINGGA RM30 .
✅ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
.
Click link dekat bio sekarang tau‼️😋😋😋
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Pudarkan parut anda seawal 7 HARI ‼️
.
Repost @farisyamanda
・・・
Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel

Pudarkan parut anda seawal 7 HARI ‼️
.
Repost @farisyamanda
・・・
Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and  ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan  dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel
4 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 7 hours ago
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
4 0 8 hours ago
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK
14 0 8 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
4 0 8 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Yess,berkesan untuk semua jenis parut
.
Sesuai untuk parut baru atau lama
.
Parut Jerawat, Kemalangan & Selulit bukan lagi masalah untuk anda
.
Give a try to believe 💯
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #jumeahq #ubatparut

Yess,berkesan untuk semua jenis parut
.
Sesuai untuk parut baru atau lama
.
Parut Jerawat, Kemalangan & Selulit bukan lagi masalah untuk anda
.
Give a try to believe 💯
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #jumeahq #ubatparut
4 0 8 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Yess,berkesan untuk semua jenis parut
.
Sesuai untuk parut baru atau lama
.
Parut Jerawat, Kemalangan & Selulit bukan lagi masalah untuk anda
.
Give a try to believe 💯
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #jumeahq #ubatparut

Yess,berkesan untuk semua jenis parut
.
Sesuai untuk parut baru atau lama
.
Parut Jerawat, Kemalangan & Selulit bukan lagi masalah untuk anda
.
Give a try to believe 💯
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #jumeahq #ubatparut
4 0 8 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Yess,berkesan untuk semua jenis parut
.
Sesuai untuk parut baru atau lama
.
Parut Jerawat, Kemalangan & Selulit bukan lagi masalah untuk anda
.
Give a try to believe 💯
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #jumeahq #ubatparut

Yess,berkesan untuk semua jenis parut
.
Sesuai untuk parut baru atau lama
.
Parut Jerawat, Kemalangan & Selulit bukan lagi masalah untuk anda
.
Give a try to believe 💯
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #jumeahq #ubatparut
4 0 8 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Scargel No 1 Malaysia untuk menghilangkan semua jenis parut

Berkesan seawal 7 Hari dan terbukti 100% selamat
.
✅ Parut Luka
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Eksiden
✅ Parut Chickenpox
✅ Parut Burn
.
Try it now ❗️
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #ubatparut !!

Scargel No 1 Malaysia untuk menghilangkan semua jenis parut

Berkesan seawal 7 Hari dan terbukti 100% selamat
.
✅ Parut Luka
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Eksiden
✅ Parut Chickenpox
✅ Parut Burn
.
Try it now ❗️
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #ubatparut !!
4 0 8 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Scargel No 1 Malaysia untuk menghilangkan semua jenis parut

Berkesan seawal 7 Hari dan terbukti 100% selamat
.
✅ Parut Luka
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Eksiden
✅ Parut Chickenpox
✅ Parut Burn
.
Try it now ❗️
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #ubatparut !!

Scargel No 1 Malaysia untuk menghilangkan semua jenis parut

Berkesan seawal 7 Hari dan terbukti 100% selamat
.
✅ Parut Luka
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Eksiden
✅ Parut Chickenpox
✅ Parut Burn
.
Try it now ❗️
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #ubatparut !!
5 0 8 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Scargel No 1 Malaysia untuk menghilangkan semua jenis parut

Berkesan seawal 7 Hari dan terbukti 100% selamat
.
✅ Parut Luka
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Eksiden
✅ Parut Chickenpox
✅ Parut Burn
.
Try it now ❗️
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #ubatparut !!

Scargel No 1 Malaysia untuk menghilangkan semua jenis parut

Berkesan seawal 7 Hari dan terbukti 100% selamat
.
✅ Parut Luka
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Eksiden
✅ Parut Chickenpox
✅ Parut Burn
.
Try it now ❗️
.
#jumea #jumeamalaysia #jumeaofficial #ubatparut !!
4 0 8 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 9 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
8 0 9 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 9 hours ago
@jumeaselangor Profile picture

@jumeaselangor

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
1 0 9 hours ago
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
6 0 9 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh lihat kesan seawal 7 hari sahaja 😘
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Kudis
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
.
Whatsapp 011-2725-0415 atau tekan sahaja Link di bio untuk ke Whatsapp “SEKARANG”‼️
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparutmalaysia #ubatjerawat

Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh lihat kesan seawal 7 hari sahaja 😘
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Kudis
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
.
Whatsapp 011-2725-0415 atau tekan sahaja Link di bio untuk ke Whatsapp “SEKARANG”‼️
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparutmalaysia #ubatjerawat
5 0 11 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh lihat kesan seawal 7 hari sahaja 😘
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Kudis
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
.
Whatsapp 011-2725-0415 atau tekan sahaja Link di bio untuk ke Whatsapp “SEKARANG”‼️
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparutmalaysia #ubatjerawat

Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh lihat kesan seawal 7 hari sahaja 😘
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Kudis
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
.
Whatsapp 011-2725-0415 atau tekan sahaja Link di bio untuk ke Whatsapp “SEKARANG”‼️
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparutmalaysia #ubatjerawat
3 0 11 hours ago
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

yang mana baru nak try jumea scar gel ni boleh la selit order untuk set jimat ni 🥰
.
freeeeeeee postageeeeeee
.
harini order esok dah sampaiii tak tipu okay! 😆
.
#haliqateam #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangparut #parutpudar

yang mana baru nak try jumea scar gel ni boleh la selit order untuk set jimat ni 🥰
.
freeeeeeee postageeeeeee
.
harini order esok dah sampaiii tak tipu okay! 😆
.
#haliqateam #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangparut #parutpudar
3 0 12 hours ago
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
1 0 12 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
5 0 12 hours ago
@jumeascargel.kb.co Profile picture

@jumeascargel.kb.co

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 13 hours ago
@hilangkanparut.seawal7hari Profile picture

@hilangkanparut.seawal7hari

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
. .
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal #bazarpaknil #tunang #sweetdreams #makeupmurah

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
. .
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin  #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal  #bazarpaknil #tunang  #sweetdreams #makeupmurah
1 0 13 hours ago
@jumeamalaysia Profile picture

@jumeamalaysia

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
23 24 13 hours ago
@jumeafarmasiwahdah Profile picture

@jumeafarmasiwahdah

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
1 0 14 hours ago
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

#Repost @emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰
.
Info lain tentang produk boleh didapatkan di laman sesawang : www.jumea.my

Siapa nak join postage harini tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

#Repost @emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰
.
Info lain tentang produk boleh didapatkan di laman sesawang : www.jumea.my

Siapa nak join postage harini tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
32 0 15 hours ago

Top #jumeamalaysia posts

@an4.ra Profile picture

@an4.ra

Hi guys , today i nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 hari 😍😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my . I dah try & memang berkesan sangat hehe ❤️ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️🌻 .
BAHAN UTAMA ; Bahan utama yang terkandung dalam prosuk ini ialah ONION EXTRACT dan CHAMOMILE EXTRACT . JUMEA mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka " Vitamin A , B , B12 , C & E " 🌸 Gel ini dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari ( kesan awal ) bergantung jenis parut yang anda alami . Ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuk kulit yang sensetif . Tidak berminyak dan tidak melekit . Tube yang ringan dan kecil & mudah di bawa kemana mana .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam .
@jumeaofficial.my @jumea_gelparut @jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeamalaysia #gelparut #review

Hi guys , today i nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 hari 😍😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my . I dah try & memang berkesan sangat hehe ❤️ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️🌻 . 
BAHAN UTAMA ; Bahan utama yang terkandung dalam prosuk ini ialah ONION EXTRACT dan CHAMOMILE EXTRACT . JUMEA mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka " Vitamin A , B , B12 , C & E " 🌸 Gel ini dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari ( kesan awal ) bergantung jenis parut yang anda alami . Ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuk kulit yang sensetif . Tidak berminyak dan tidak melekit . Tube yang ringan dan kecil & mudah di bawa kemana mana . 
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam . 
@jumeaofficial.my @jumea_gelparut @jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeamalaysia #gelparut #review
413 9 4 September, 2019
@qamarinalim_ Profile picture

@qamarinalim_

Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋” #jumeascargel
#jumeamalaysia
#haliqateam
#reviewjumeamalaysia

Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋” #jumeascargel 
#jumeamalaysia 
#haliqateam 
#reviewjumeamalaysia
1,430 4 1 June, 2019
@alialatif_97 Profile picture

@alialatif_97

utk korang yg ada masalah parut jerawat .. Alia sarankan korang gune scargel daripada @jumeamalaysia ni sbb dia boleh ✅ Pudarkan parut dalam masa 7 hari
✅Berbentuk gel ✅Ada cooling effect
✅Ingredient : extract chamomile & extract onion which is tinggi dalam Vitamin E (boleh google for more info)
✅Cepat kering ✅Satu satu nya gel parut yang made in malaysia
yang paling best 😘😘
“Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋” #jumeascargel
#jumeamalaysia
#haliqateam
#reviewjumeamalaysia

utk korang yg ada masalah parut jerawat .. Alia sarankan korang gune scargel daripada @jumeamalaysia ni sbb dia boleh ✅ Pudarkan parut dalam masa 7 hari
✅Berbentuk gel ✅Ada cooling effect
✅Ingredient : extract chamomile & extract onion which is tinggi dalam Vitamin E (boleh google for more info)
✅Cepat kering ✅Satu satu nya gel parut yang made in malaysia 
yang paling best 😘😘
“Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋” #jumeascargel 
#jumeamalaysia 
#haliqateam 
#reviewjumeamalaysia
468 4 6 May, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan

Apa yang saya paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.
Kulit muka saya ni boleh dikatakan sensitif jugak. Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe. Manja sangat kan kulitnya. Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun

KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP 0139060401 untuk beli dengan harga promo & FREE POSTAGE sekarang 😍 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan

Apa yang saya paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif. 
Kulit muka saya ni boleh dikatakan sensitif jugak. Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe. Manja sangat kan kulitnya. Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun

KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP 0139060401 untuk beli dengan harga promo & FREE POSTAGE sekarang 😍 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
165 0 26 August, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau 😍
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
✅ Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau 😍
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
✅ Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
151 3 10 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Haaa korang nampak tak real feedbacks dari cust ni? Korang tak nak ke muka licin, kulit cantik bebas JERAWAT & PARUT JERAWAT 😍

Best sangat guys, try jumea 1 pasti tak menyesal lagi. Laburkan rawatan murah untuk kesan kekal 😍

JOM ORDER JUMEA!

Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 0139060401 (CLICK LINK KAT BIO) 🔥
.
Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA! Bertindak sekarang‼️💯 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Haaa korang nampak tak real feedbacks dari cust ni? Korang tak nak ke muka licin, kulit cantik bebas JERAWAT & PARUT JERAWAT 😍

Best sangat guys, try jumea 1 pasti tak menyesal lagi. Laburkan rawatan murah untuk kesan kekal 😍

JOM ORDER JUMEA!

Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 0139060401 (CLICK LINK KAT BIO) 🔥
.
Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA! Bertindak sekarang‼️💯 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
158 1 14 August, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
Dapatkan diskaun sehingga RM30 & FREE POSTAGE terus ke pintu rumah anda . Comment PM atau CLICK LINK PADA BIO ‼️
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
Dapatkan diskaun sehingga RM30 & FREE POSTAGE terus ke pintu rumah anda . Comment PM  atau CLICK LINK PADA BIO ‼️
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
123 2 14 August, 2019
@syaqirarosle Profile picture

@syaqirarosle

Finally, I’m so happy that all of my acne scars dekat muka dah gone! Best gila pakai scar gel ni sebab in 7 days, it helps lighten and fades the scars 😍 sukaa sangat!
Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋 #jumeascargel
#jumeamalaysia
#haliqateam
#reviewjumeamalaysia

Finally, I’m so happy that all of my acne scars dekat muka dah gone! Best gila pakai scar gel ni sebab in 7 days, it helps lighten and fades the scars 😍 sukaa sangat! 
Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋 #jumeascargel 
#jumeamalaysia 
#haliqateam 
#reviewjumeamalaysia
132 11 6 May, 2019
@nana.azmii Profile picture

@nana.azmii

JUMEA HQ

Hai guyss.Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋
.
#jumeamalaysia
#haliqateam
#reviewjumeamalaysia
.
#positivevibes #motivationalquotes #insider #islamic #lifehacks #lifequotes #cat #vines
#lawak #lawaksavage #islamicpost #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmurah #giftreview #freegiftreview

Hai guyss.Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋
. 
#jumeamalaysia 
#haliqateam 
#reviewjumeamalaysia
.
#positivevibes #motivationalquotes #insider #islamic #lifehacks #lifequotes #cat #vines
#lawak #lawaksavage #islamicpost  #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmurah #giftreview #freegiftreview
686 15 6 May, 2019