#jumeascargel Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jumeascargel and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
27 minutes
Average like
8.3
Average comment
0.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @nadiasykraa
・・・
Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
- Mempunyai cooling effect - Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia .
#JUMEA, #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel

#Repost @nadiasykraa
・・・
Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
-  Mempunyai cooling effect -  Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia .
 #JUMEA, #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel
4 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

CLICK LINK AT MY BIO TO PURCHASE or more info ❤️❤️❤️
.
Repost @elvianahawwari
・・・
.
.
TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni.
Btw, ramai yg tanya JUMEA Scar Gel ni ada kat farmasi ke ?
Try tny @watsonsmy & @guardianmalaysia 😉
Untuk maklumat lanjut, klik hashtag bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
#jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia

#likeforlikes #likeforfollow #like #jumeascargel #review #productreview #product #videoreview #videoviral #instafamous #instagram #instagood #instalike #instafollow #video #funnyvideo #followforfollowback #actor #singer #followme

CLICK LINK AT MY BIO TO PURCHASE  or more info ❤️❤️❤️
.
Repost @elvianahawwari
・・・
.
.
TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni.
Btw, ramai yg tanya JUMEA Scar Gel ni ada kat farmasi ke ?
Try tny @watsonsmy & @guardianmalaysia 😉
Untuk maklumat lanjut, klik hashtag bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
#jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia

#likeforlikes #likeforfollow #like #jumeascargel #review #productreview #product #videoreview #videoviral #instafamous #instagram #instagood #instalike #instafollow #video #funnyvideo #followforfollowback #actor #singer #followme
4 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @_aeyda ・・・
Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling aeyda tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
Aeyda sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
@jumeamalaysia
#jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @_aeyda ・・・
Hai korang! ♥️
.
Ramai orang sekekeling aeyda tanya mcm mana nak atasi masalah parut so dah spend bnyak duit to solve this problem. So there’s once i saw this #jumeascargel can help your scar problem. 😘 Gel ini dapat memudarkan parut seawal 7 hari!
.
Aeyda sendiri dah try and terbukti berkesan. Kalau aeyda boleh atasi scar problem korang pun boleh okay. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
@jumeamalaysia
#jumeascargel #testimonijumeaht
2 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @ien.na ・・・
hi guys. I wanna share with you that I’ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht
1 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
1 0 7 hours ago
@nadiamirah_ Profile picture

@nadiamirah_

Hey guys!
Korg dah try mcm2 ubat parut tapi tak berkesan ? Dah tu melekit pulak ish ishh.
Mehh sini nad nak suggest dkat korg,
@jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia JUMEA Scar Gel ni boleh buat parut korg hilang dlm masa 7hari sahaja tau! & takpayah buat rawatan laser pun. Sesuai utk semua jenis kulit ye. .

Nad sendiri dah cuba dkat parut nakal dulu, that's why nad suggest kt korg. Produk bagus mesti kena share kann 😁
Sapu sapu je terus hilang parut guys! .

Apa yg best JUMEA Scar Gel ni,
water based, cepat meresap, tak meleleh & senang nak apply. Dahtu tak melekit n tak berminyak. .

The best part is dia kaya dgn VITAMIN E semulajadi &&& mempunyai ❄️ COOLING EFFECT! Yg penting ✅ KKM APPROVED! . .
Tak percaya ? Haa pi tengok sendiri banyak feedbacks tau! So, tunggu ape lagi, pi dapatkan satu lekaih!
@jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia
#testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamalaysia #review #reviewmalaysia

Hey guys! 
Korg dah try mcm2 ubat parut tapi tak berkesan ? Dah tu melekit pulak ish ishh. 
Mehh sini nad nak suggest dkat korg, 
@jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia JUMEA Scar Gel ni boleh buat parut korg hilang dlm masa 7hari sahaja tau! & takpayah buat rawatan laser pun. Sesuai utk semua jenis kulit ye. .

Nad sendiri dah cuba dkat parut nakal dulu, that's why nad suggest kt korg. Produk bagus mesti kena share kann 😁 
Sapu sapu je terus hilang parut guys! .

Apa yg best JUMEA Scar Gel ni, 
water based, cepat meresap, tak meleleh & senang nak apply. Dahtu tak melekit n tak berminyak. .

The best part is dia kaya dgn VITAMIN E semulajadi &&& mempunyai ❄️ COOLING EFFECT! Yg penting ✅ KKM APPROVED! . .
Tak percaya ? Haa pi tengok sendiri banyak feedbacks tau! So, tunggu ape lagi, pi dapatkan satu lekaih! 
@jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia 
#testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamalaysia #review #reviewmalaysia
85 0 8 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

CLICK LINK AT MY BIO TO PURCHASE or more info ❤️❤️❤️
.
Repost @elvianahawwari
・・・
.
.
TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni.
Btw, ramai yg tanya JUMEA Scar Gel ni ada kat farmasi ke ?
Maaf buat masa ni Belum lagi. 😘
Untuk maklumat lanjut, klik hashtag bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
#jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia

#likeforlikes #likeforfollow #like #jumeascargel #review #productreview #product #videoreview #videoviral #instafamous #instagram #instagood #instalike #instafollow #video #funnyvideo #followforfollowback #actor #singer #followme

CLICK LINK AT MY BIO TO PURCHASE  or more info ❤️❤️❤️
.
Repost @elvianahawwari
・・・
.
.
TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni.
Btw, ramai yg tanya JUMEA Scar Gel ni ada kat farmasi ke ?
Maaf buat masa ni Belum lagi. 😘
Untuk maklumat lanjut, klik hashtag bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
#jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia

#likeforlikes #likeforfollow #like #jumeascargel #review #productreview #product #videoreview #videoviral #instafamous #instagram #instagood #instalike #instafollow #video #funnyvideo #followforfollowback #actor #singer #followme
8 0 10 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

CLICK LINK AT MY BIO TO PURCHASE or more info ❤️❤️❤️
.
Repost @elvianahawwari
・・・
.
.
TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni.
Btw, ramai yg tanya JUMEA Scar Gel ni ada kat farmasi ke ?
Maaf buat masa ni Belum lagi. 😘
Untuk maklumat lanjut, klik hashtag bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
#jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia

#likeforlikes #likeforfollow #like #jumeascargel #review #productreview #product #videoreview #videoviral #instafamous #instagram #instagood #instalike #instafollow #video #funnyvideo #followforfollowback #actor #singer #followme

CLICK LINK AT MY BIO TO PURCHASE  or more info ❤️❤️❤️
.
Repost @elvianahawwari
・・・
.
.
TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni.
Btw, ramai yg tanya JUMEA Scar Gel ni ada kat farmasi ke ?
Maaf buat masa ni Belum lagi. 😘
Untuk maklumat lanjut, klik hashtag bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
#jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia

#likeforlikes #likeforfollow #like #jumeascargel #review #productreview #product #videoreview #videoviral #instafamous #instagram #instagood #instalike #instafollow #video #funnyvideo #followforfollowback #actor #singer #followme
5 0 10 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 10 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
2 0 10 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
🔥 Penyelesaian parut anda! 🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan & Menghilangkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Kudis
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
🔥 Penyelesaian parut anda! 🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan & Menghilangkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Kudis
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
 klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut
4 0 12 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
🔥 Penyelesaian parut anda! 🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan & Menghilangkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Kudis
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
🔥 Penyelesaian parut anda! 🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan & Menghilangkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Kudis
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
 klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut
1 0 12 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 12 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 12 hours ago
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Dah dapatkan Jumea Scar Gel ke belum? Kalau belum, cepat dapatkan sekarang! I nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang yang ada masalah PARUT seperti di bawah : .
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
Comment “PM” SEKARANG‼️
.
Ingat❗️ HARGA SPECIAL untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ cepat sebelum terlambat🙌🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #JUMEA #scartreatment

Dah dapatkan Jumea Scar Gel ke belum? Kalau belum, cepat dapatkan sekarang! I nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang yang ada masalah PARUT seperti di bawah : .
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
Comment “PM” SEKARANG‼️
.
Ingat❗️ HARGA SPECIAL untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ cepat sebelum terlambat🙌🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #JUMEA #scartreatment
7 1 16 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Sekarang #jumeascargel tengah buat promosi tau..
.
.
Cepat grab sblm promosi tamat..😁😁
.
.
Komen Nak kat bawah..
.
Ataupon klik link wassap kt bio..

Sekarang #jumeascargel tengah buat promosi tau..
.
.
Cepat grab sblm promosi tamat..😁😁
.
.
Komen Nak kat bawah..
.
Ataupon klik link wassap kt bio..
5 0 16 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰
4 1 19 hours ago
@scargel.my Profile picture

@scargel.my

Hii korang yg ada masalah seperti dibawah :
.
🌷ParutJerawat
🌷Keloids
🌷Parut luka/bedah
🌷Parut chicken pox
🌷parut melecur

Cepat dapatkan penyelesaiannya dgn jumea scargel !
klik link di bio sekarang!
#jumea #jumeascargel #scarremoval

Hii  korang yg  ada masalah seperti dibawah :
.
🌷ParutJerawat
🌷Keloids
🌷Parut luka/bedah
🌷Parut chicken pox
🌷parut melecur

Cepat dapatkan penyelesaiannya dgn jumea scargel !
klik link di bio sekarang! 
#jumea  #jumeascargel #scarremoval
3 0 21 hours ago
@jumeascargel__ Profile picture

@jumeascargel__

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
8 0 21 hours ago
@jumeascargel__ Profile picture

@jumeascargel__

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
38 0 21 hours ago
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 21 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 22 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam
3 0 22 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass  tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 22 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
3 0 22 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 22 hours ago
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
28 0 22 hours ago
@jumeascargelmalaysia Profile picture

@jumeascargelmalaysia

I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan #jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
.
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan #jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
.
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
17 0 23 hours ago

Top #jumeascargel posts

@imneesa Profile picture

@imneesa

Perlis, Perlis, Malaysia

Haii.
Harini nisa nak shared result hasil pemakain jumea scar gel yang nisa update dekat story haritu. Harini dah masuk almost 2weeks nisa gunakan jumea scar gel. Alhamdulillah, memang betul2 berkesan untuk hilangkan parut jerawat nisa yang dulu gelap, sekarang dah pudar seawal 7hari ja. Apa yang bestnya lagi, jumea scar gel ada cooling effect dan sangat sesuai untuk kulit sensitif. Jadi siapa yang tengah cari produk untuk hilangkan scar, korang wajib try jumea scar gel ❤️ @jumeamalaysia
@jumeaofficial.my
@jumeascargel
@jumea_gelparut
#jumeascargel #testimonijumeaht

Haii. 
Harini nisa nak shared result hasil pemakain jumea scar gel yang nisa update dekat story haritu. Harini dah masuk almost 2weeks nisa gunakan jumea scar gel. Alhamdulillah, memang betul2 berkesan untuk hilangkan parut jerawat nisa yang dulu gelap, sekarang dah pudar seawal 7hari ja. Apa yang bestnya lagi, jumea scar gel ada cooling effect dan sangat sesuai untuk kulit sensitif. Jadi siapa yang tengah cari produk untuk hilangkan scar, korang wajib try jumea scar gel ❤️ @jumeamalaysia
@jumeaofficial.my 
@jumeascargel 
@jumea_gelparut 
#jumeascargel #testimonijumeaht
497 13 2 September, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Betul ke parut jerawat boleh hilang selepas menggunakan #jumeascargel ? 🤨
.
Kalau tengok pada testimoni dalam gambar ni YES! , jumea scar gel memang mampu pudarkan & seterusnya menghilangkan kesan parut jerawat pada wajah dan juga badan! .
.
Sesiapa yang ada masalah sama seperti Faris (dalam gambar), buat tindakan cepat cepat dengan menggunakan Jumea Scar Gel sebagai rutin harian . .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi? Click link pada bio atau komen “DM” sekarang‼️ .
#jumeascargel #testimonijumeaHT #testimonijumeascargel #ubatparut #gelparut #parut #haliqateam

Betul ke parut jerawat boleh hilang selepas menggunakan #jumeascargel ? 🤨
.
Kalau tengok pada testimoni dalam gambar ni YES! , jumea scar gel memang mampu pudarkan & seterusnya menghilangkan kesan parut jerawat pada wajah dan juga badan! .
.
Sesiapa yang ada masalah sama seperti Faris (dalam gambar), buat tindakan cepat cepat dengan menggunakan Jumea Scar Gel sebagai rutin harian . .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi? Click link pada bio atau komen “DM” sekarang‼️ .
#jumeascargel #testimonijumeaHT #testimonijumeascargel #ubatparut #gelparut #parut #haliqateam
294 0 8 February, 2019
@fanazzz Profile picture

@fanazzz

Kuala Lumpur

HAI, TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni.
Btw, ramai yg tanya JUMEA Scar Gel ni ada kat farmasi ke ?
why not visit and ask them about the products @watsonsmy & @guardianmalaysia 😉
Untuk maklumat lanjut, klik hashtag bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
#jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia

HAI, TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni.
Btw, ramai yg tanya JUMEA Scar Gel ni ada kat farmasi ke ?
why not visit and ask them about the products  @watsonsmy & @guardianmalaysia 😉
Untuk maklumat lanjut, klik hashtag bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
#jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia
551 48 29 October, 2018
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
156 4 21 February, 2019
@zureenkamarudin Profile picture

@zureenkamarudin

Hi semua, harini sis nak share macam mana sis hilangkan parut dengan mudah, since I flying n always akan ada luka or small scratch dekat tangan, n this gel really works! 🥰 it so handy and easy for me to carry anywhere i go ❤️ #jumeascargel .
.
🌸 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸Mempunyai cooling effect
🌸Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana
🌸Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk 100% TULEN .
@jumeamalaysia
@jumeascargels
@jumea_gelparut
@jumeaofficial.my

Hi semua, harini sis nak share macam mana sis hilangkan parut dengan mudah, since I flying n always akan ada luka or small scratch dekat tangan, n this gel really works! 🥰 it so handy and easy for me to carry anywhere i go ❤️ #jumeascargel .
.
🌸 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸Mempunyai cooling effect
🌸Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana
🌸Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk 100% TULEN .
@jumeamalaysia 
@jumeascargels 
@jumea_gelparut 
@jumeaofficial.my
641 15 7 September, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
#parutpudar #parutjerawat #haliqateam #jumea #jumeagel #jumeamalaysia #jumeamy #pudarparut #paruthilang

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
#parutpudar #parutjerawat #haliqateam #jumea #jumeagel #jumeamalaysia #jumeamy #pudarparut #paruthilang
280 0 15 February, 2019
@nusya_miela Profile picture

@nusya_miela

#giftreviewmalaysia
Hi korang ❤️ harini nusya nk kongsi satu produk yg sangat membantu korang yg ingin merawat masalah : 🌻parut jerawat 🌻jeragat 🌻mengecilkan pori2 🌻sesuai utk semua jenis kulit yg bermasalah termasuk kulit sensitif 🥰

Nusya suggest korang utk try produk JUMEA SCAR GEL 🥳 tggu ap lg guys 😝Jom try JUMEA SCAR GEL yg dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari tau (kesan awl) 😍
produk ni water based tau 🥰 ia senang nk apply sebab berbentuk gel, cepat meresap ke kulit, tdk melekit dan tdk berminyak ☺️ 💐 For more info, blh dapatkan di website : www.jumea.my
@jumeamalaysia
@jumeascargel
@jumea_gelparut
@jumeaofficial.my
#jumeascargel #testimonijumeaht

#giftreviewmalaysia 
Hi korang ❤️ harini nusya nk kongsi satu produk yg sangat membantu korang yg ingin merawat masalah : 🌻parut jerawat 🌻jeragat 🌻mengecilkan pori2 🌻sesuai utk semua jenis kulit yg bermasalah termasuk kulit sensitif 🥰

Nusya suggest korang utk try produk JUMEA SCAR GEL 🥳 tggu ap lg guys 😝Jom try JUMEA SCAR GEL yg dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari tau (kesan awl) 😍 
produk ni water based tau 🥰 ia senang nk apply sebab berbentuk gel, cepat meresap ke kulit, tdk melekit dan tdk berminyak ☺️ 💐 For more info, blh dapatkan di website : www.jumea.my 
@jumeamalaysia
@jumeascargel
@jumea_gelparut
@jumeaofficial.my
#jumeascargel #testimonijumeaht
1,394 10 2 September, 2019
@eykaaanizam Profile picture

@eykaaanizam

Hi korang! Eyka nak share satu product ni from @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit @jumeascargelmalaysia ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana.
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my @jumea_gelparut #jumeascargel #testimonijumeaht #review

Hi korang! Eyka nak share satu product ni from @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit @jumeascargelmalaysia  ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. 
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my @jumea_gelparut  #jumeascargel #testimonijumeaht #review
212 6 2 September, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Fuhh testimoni yang ni..tak disangka sangka betul😭😭😭 tengok la perubahan adik ni. Jumea sgt sgt sgt membantu😭😭
.
Terima kasih adik marha sebab sudi cuba #jumeascargel . Adik marha happy gila sekarang dengan skin dia tau. Tgk la perubahan dia 😍
.
Korang yang ada masalah parut boleh roger kitaorang okay! Bahan dalam jumea scar gel ni sangat tinggi dengan vitamin E . Sebab tu boleh pudarkan parut seawal 7 hari 👍
.
Nak tahu info lanjut boleh click link dekat bio sekarang 💖💖
.#.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Fuhh testimoni yang ni..tak disangka sangka betul😭😭😭 tengok la perubahan adik ni. Jumea sgt sgt sgt membantu😭😭
.
Terima kasih adik marha sebab sudi cuba #jumeascargel . Adik marha happy gila sekarang dengan skin dia tau. Tgk la perubahan dia 😍
.
Korang yang ada masalah parut boleh roger kitaorang okay! Bahan dalam jumea scar gel ni sangat tinggi dengan vitamin E . Sebab tu boleh pudarkan parut seawal 7 hari 👍
.
Nak tahu info lanjut boleh click link dekat bio sekarang 💖💖
.#.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
216 3 23 February, 2019