#jumeascargelmurah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jumeascargelmurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
13.9
Average comment
0.7
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
5 0 11 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
4 0 11 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 11 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 11 hours ago
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018 #ubatparut #ubatjerawat #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018#ubatparut#ubatjerawat #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda#biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia
7 1 14 hours ago
@azanis.malaysia.official Profile picture

@azanis.malaysia.official

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018 #ubatparut #ubatjerawat #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018#ubatparut#ubatjerawat #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda#biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia
2 0 19 September, 2019
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018 #ubatparut #ubatjerawat #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018#ubatparut#ubatjerawat #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda#biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia
8 0 19 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 18 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
3 0 18 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
8 1 16 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
4 0 16 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
5 0 15 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
12 0 15 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
2 0 14 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
11 0 14 September, 2019

Top #jumeascargelmurah posts

@izzatyfarhany__ Profile picture

@izzatyfarhany__

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah bertempek kat muka tu takkan tak rasa pape ? Adoi 🤮 -

Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya tinggalkan parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain pulak . -

Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain . Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut 🤨 -

Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada dekat rumah . Betul tak saya bagitahu 😤 -

Sebab tu korang kena guna JUMEA SCAR GEL . Sapu sapu , hilanglah parut tu ! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah nak ambik masa nak buat itu ini 😫 -

Betul tak gaiss ‼️ -

Parut jerawat , Parut kemalangan , Parut gelap , Parut Chickenpox semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ini ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan Vitamin E . Wow 😱 -

Hebatkan produk jumea scar gel ni . Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 Tak ada la selamanya dengan parut gelap tu ‼️ Malu ‼️ -

Nak dapatkan harga promosi boleh comment “DM” 👍🏻 -

#jumeascargel #jumeamalaysia #jumea 💗 #jumeascargelmurah

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada  segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah bertempek kat muka tu takkan tak rasa pape ? Adoi 🤮 -

Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya tinggalkan parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain pulak . -

Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain . Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut 🤨 -

Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada dekat rumah . Betul tak saya bagitahu 😤 -

Sebab tu korang kena guna JUMEA SCAR GEL . Sapu sapu , hilanglah parut tu ! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah nak ambik masa nak buat itu ini 😫 -

Betul tak gaiss ‼️ -

Parut jerawat , Parut kemalangan , Parut gelap , Parut Chickenpox semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ini ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan Vitamin E . Wow 😱 -

Hebatkan produk jumea scar gel ni . Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 Tak ada la selamanya dengan parut gelap tu ‼️ Malu ‼️ -

Nak dapatkan harga promosi boleh comment “DM” 👍🏻 -

#jumeascargel #jumeamalaysia #jumea 💗#jumeascargelmurah
19 1 29 January, 2019
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

One Damansara Condo

komen "DM" atau wasap 016 632 7925 sekarang! Utk dapatkan #jumeascargel penghapus pa-arut j€rawat dan segala jns pa-arut no1 dimalaysia.
.
Dijamin memudarkan pa_arut j€_ra-wat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan.
.
✔Tidak menipiskan kult!.
✔Tiada pengelup4s4n kult!.
✔Dijamin selamat dan halal!.
✔Tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah Swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "JSG" ke no tertera dkt bio utk order @jumeamalaysia_officialhq dgn freesst,free postage, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#GEL #PARUT #geljumea #jumeascargel #jumeascargel #jumaescargelpromosi #jumeascargelori #jumeascargelmurah #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #parutkeloid #paruttimbul

komen "DM" atau wasap 016 632 7925  sekarang! Utk dapatkan  #jumeascargel penghapus pa-arut j€rawat dan segala jns pa-arut  no1 dimalaysia.
.
Dijamin memudarkan pa_arut j€_ra-wat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan.
.
✔Tidak menipiskan kult!.
✔Tiada pengelup4s4n kult!.
✔Dijamin selamat dan halal!.
✔Tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah Swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "JSG" ke no tertera dkt bio utk order  @jumeamalaysia_officialhq dgn freesst,free postage, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#GEL #PARUT #geljumea #jumeascargel #jumeascargel #jumaescargelpromosi #jumeascargelori #jumeascargelmurah #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #parutkeloid #paruttimbul
2,652 476 21 September, 2018
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

One Damansara Condo

komen "DM" atau wsp 016 632 7925 sekarang! Utk dapatkan #jumeascargel penghapus pa-arut j€rawat dan sgala pa-arrut no1 dimalaysia.
.
Dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau wang anda akan dikembalikan.. Money back guarantee!...
.
✔Tidak menipiskan kult!.
✔Tiada pengelup4s4n kult!.
✔Dijamin selamat dan halal!.
✔Tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah Swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "JSG" ke no tertera dkt bio utk order @jumeamalaysia_officialhq dgn freesst,free postage, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#jumeascargel #jumeascargel #jumaescargelpromosi #jumeascargelori #jumeascargelmurah #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #parutkeloid #paruttimbul #kulitcantik

komen "DM" atau wsp 016 632 7925 sekarang! Utk dapatkan  #jumeascargel  penghapus pa-arut j€rawat dan sgala pa-arrut no1 dimalaysia.
.
Dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari  atau wang anda akan dikembalikan.. Money back guarantee!...
.
✔Tidak menipiskan kult!.
✔Tiada pengelup4s4n kult!.
✔Dijamin selamat dan halal!.
✔Tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah Swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "JSG" ke no tertera dkt bio utk order  @jumeamalaysia_officialhq dgn  freesst,free postage, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#jumeascargel #jumeascargel #jumaescargelpromosi #jumeascargelori #jumeascargelmurah #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #parutkeloid #paruttimbul #kulitcantik
2,297 314 22 September, 2018
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018 #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018 #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda#biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia
1,178 13 28 February, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Kuala Lumpur, Malaysia

Serious kelakar prank yg ni 🤣🤣🤣 admin tengok sampai ulang2 banyak kali 😂...
.
Tag kawan korang yg mudah kena tipu 😜
.
.
Nak cari produk yg boleh hilang kan macam2 jenis parut dengan selamat dan berkesan 😱😱??? Sekarang tengah ada PROMOSI Jom follow 👇👇👇
FOLLOW @jumeascargel_malaysia
FOLLOW @jumeascargel_malaysia
FOLLOW @jumeascargel_malaysia
.
.
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Serious kelakar prank yg ni 🤣🤣🤣 admin tengok sampai ulang2 banyak kali 😂...
.
Tag kawan korang yg mudah kena tipu 😜
.
.
Nak cari produk yg boleh hilang kan macam2 jenis parut dengan selamat dan berkesan 😱😱??? Sekarang tengah ada PROMOSI Jom follow 👇👇👇
FOLLOW @jumeascargel_malaysia
FOLLOW @jumeascargel_malaysia
FOLLOW @jumeascargel_malaysia
.
.
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
17 0 12 July, 2019
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

One Damansara Condominium

komen "DM" atau wasap 016 632 7925 sekarang! Utk dapatkan #jumeascargel penghapus pa-arut j€rawat dan segala jns pa-arut no1 dimalaysia.
.
Dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan.
.
✔Tidak menipiskan kult!.
✔Tiada pengelup4s4n kult!.
✔Dijamin selamat dan halal!.
✔Tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah Swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "JSG" ke no tertera dkt bio utk order @jumeamalaysia_officialhq dgn freesst,free postage, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#GEL #PARUT #geljumea #jumeascargel #jumeascargel #jumaescargelpromosi #jumeascargelori #jumeascargelmurah #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #parutkeloid #paruttimbul

komen "DM" atau wasap 016 632 7925  sekarang! Utk dapatkan  #jumeascargel penghapus pa-arut j€rawat dan segala jns pa-arut  no1 dimalaysia.
.
Dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan.
.
✔Tidak menipiskan kult!.
✔Tiada pengelup4s4n kult!.
✔Dijamin selamat dan halal!.
✔Tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah Swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "JSG" ke no tertera dkt bio utk order  @jumeamalaysia_officialhq dgn freesst,free postage, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#GEL #PARUT #geljumea #jumeascargel #jumeascargel #jumaescargelpromosi #jumeascargelori #jumeascargelmurah #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #parutkeloid #paruttimbul
1,587 147 15 October, 2018
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018 #ubatparut #ubatjerawat #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia

BELI 2 PERCUMA 1!
.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #paa_rut?
✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ BUY 2 FREE 1
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
016 566 6135
016 566 6135
016 566 6135
.
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#gegarvaganva2018#ubatparut#ubatjerawat #ootdmalaysia #jumeascargel #paskal #kulitglowing #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda#biooil #jumeascargelmurah #wowskinmalaysia
23 6 5 May, 2019
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Komen "DM" atau wasap 016 632 7925 sekarang! untuk dapatkan #GEL #PARUT No.1 Malaysia!!
.
PROMOSI TERHAD + FREE POSTAGE + FREE SST..
.
🔥MERAWAT PA-RUT SEPANTAS 7 HARI JER..🔥
.
1 Titisan Gel, ada 1001 kebaikkan. All in One orang kata. 😍

Paling best, gel ni boleh merawat macam2 paa-rut:
.
Keloid timbul 🔜 Nipis
Lubang jrwt 🔜 Flawless
Kedutan Sel-ulit 🔜 Kulit tegang
Paa-rut gelap 🔜 Glowing
Kulit tak sekata 🔜 Kulit licin
.
Kenapa #geljumea adalah gel terbaik?
.
✏Lengkap dengan Vitamin dalam satu set.
✏Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
✏Pemakaian yg optimum iaitu siang & malam.
✏Tidak melekit dan cepat meresap ke kulit.
✏ Sesuai dgn semua jenis kulit (kulit sensitif)
✏Sangat sesuai disapu sebelum anda mekap.
.
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan GEL JUMEA ini❤
.
❗❗HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD❗❗
.
Sila komen "DM" atau wasap 016 632 7925 sekarang! untuk dapatkan PROMOSI TERHAD + FREE POSTAGE + FREE SST

#jumeascargel #jumeascargel #jumaescargelpromosi #jumeascargelori #jumeascargelmurah #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #parutkeloid #paruttimbul #kulitcantik

Komen "DM" atau  wasap 016 632 7925 sekarang! untuk dapatkan #GEL #PARUT No.1 Malaysia!!
.
PROMOSI TERHAD + FREE POSTAGE + FREE SST..
.
🔥MERAWAT  PA-RUT SEPANTAS 7 HARI JER..🔥
.
1 Titisan Gel, ada 1001 kebaikkan. All in One orang kata. 😍

Paling best, gel ni boleh merawat macam2 paa-rut:
.
Keloid timbul 🔜 Nipis
Lubang jrwt 🔜 Flawless
Kedutan Sel-ulit 🔜 Kulit tegang 
Paa-rut gelap 🔜 Glowing
Kulit tak sekata 🔜 Kulit licin
.
Kenapa #geljumea adalah gel terbaik?
.
✏Lengkap dengan  Vitamin dalam satu set.
✏Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
✏Pemakaian yg optimum iaitu siang & malam.
✏Tidak melekit dan cepat meresap ke kulit.
✏ Sesuai dgn semua jenis kulit (kulit sensitif)
✏Sangat sesuai disapu sebelum anda mekap.
.
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan GEL JUMEA ini❤
.
❗❗HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD❗❗
.
Sila komen "DM" atau wasap 016 632 7925 sekarang! untuk dapatkan PROMOSI TERHAD + FREE POSTAGE + FREE SST

#jumeascargel #jumeascargel #jumaescargelpromosi #jumeascargelori #jumeascargelmurah #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #parutkeloid #paruttimbul #kulitcantik
33 3 23 hours ago