#junniseller Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #junniseller and here's what we found interesting.

Inside 17 Posts

Time between posts:
735 hours
Average like
2.4
Average comment
0.1
Posts with video
1/17
Posts with photo
16/17

Hashtag Popularity

@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣

Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣

💰Licen Serum RM52⁣

🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO

👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣
⁣
Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
⁣
💰Licen Serum RM52⁣
⁣
🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
⁣
👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Jitra

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
4 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERBUK KEMAM FORMULATED DARI KOREA .
.
Kandungan selamat untuk ibu mengandung & ibu menyusukan bayi ❄️ Tiada kesan sampingan ❄️ Diambil seawal 13 tahun keatas .
.
☑️Mencerahkan & memutihkan secara merata seluruh tubuh. ☑️ Mengawalkan pertubuhan bakteria pada kulit yang mengakibatkan jerawat KRONIK. ☑️ Membuat kulit lembab secara semula jadi.
☑️ Mengurangkan kesan parut gelap.
-
Labtest quality 🔬 tanpa kandungan bahaya
Di jual sejak 2017 -
RM 55 sekotak
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERBUK KEMAM FORMULATED DARI KOREA .
.
Kandungan selamat untuk ibu mengandung & ibu menyusukan bayi ❄️ Tiada kesan sampingan ❄️ Diambil seawal 13 tahun keatas .
.
☑️Mencerahkan & memutihkan secara merata seluruh tubuh. ☑️ Mengawalkan pertubuhan bakteria pada kulit yang mengakibatkan jerawat KRONIK. ☑️ Membuat kulit lembab secara semula jadi.
☑️ Mengurangkan kesan parut gelap.
-
Labtest quality 🔬 tanpa kandungan bahaya 
Di jual sejak 2017 -
RM 55 sekotak
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 8 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Morning angels! Dah berapa lama tak consume putih korea? Kalau lupa takpe. Wajib repeat sampai uols dapat warna tona skin yang uols nak!
. “ Kalau berhenti sekejap consume putih korea boleh ke? Kulit akan jadi hitam ke?”
Putih ni putih kekal ya angels! Melainkan uols berjemur tengah panas memang akan gelap semula skin. Thats why sape yang skin cerah akan terus cerah sebab jaga skin.
.

Founder kita yang putih melepak tu pun tak pernah berhenti consume putih korea. Termasukklah thejunniangels . Dah dapat dah skin yang dorang idam kan tapi tak berhenti. Setiap bulan repeat ❤️.
.

Sape nak skin macam thejunniangels? Bagi love sikit ❤️❤️
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Morning angels! Dah berapa lama tak consume putih korea? Kalau lupa takpe. Wajib repeat sampai uols dapat warna tona skin yang uols nak!
. “ Kalau berhenti sekejap consume putih korea boleh ke? Kulit akan jadi hitam ke?”
Putih ni putih kekal ya angels! Melainkan uols berjemur tengah panas memang akan gelap semula skin. Thats why sape yang skin cerah akan terus cerah sebab jaga skin.
.

Founder kita yang putih melepak tu pun tak pernah berhenti consume putih korea. Termasukklah thejunniangels . Dah dapat dah skin yang dorang idam kan tapi tak berhenti. Setiap bulan repeat ❤️.
.

Sape nak skin macam thejunniangels? Bagi love sikit ❤️❤️
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 7 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

😱😱READY STOCK ‼️ HARINI BANK IN HARINI POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak.
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min !
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

😱😱READY STOCK ‼️ HARINI BANK IN HARINI POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak. 
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min ! 
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
0 0 1 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

BETUL KE BOLEH PUTIH ? TENGOK SKIN ANGELS TU HELLOK KE IDOK?
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

BETUL KE BOLEH PUTIH ? TENGOK SKIN ANGELS TU HELLOK KE IDOK?
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 1 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 25 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Nak tahu apa kesan bila apply pwiscrub dekat skin?
❗️Skin makin cerah
❗️Kulit kering menjadi lembab
❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
❗️Menghilangkan blackhead & whitehead
❗️Menghilangkan sunburn
❗️Menghilangkan daki degil
❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)
❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya
.
.
Kene pakai tiap hari ke?? Ehhh tak angels❗️ Seminggu guna 3-4 kali je tau ! Guna selang selang 😍. .

1 bekas RM39 80gram utk 1 bulan penggunaan😱
Berminat klik Link WHATSAPP sekarang
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Nak tahu apa kesan bila apply pwiscrub dekat skin?
❗️Skin makin cerah
❗️Kulit kering menjadi lembab
❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
❗️Menghilangkan blackhead & whitehead
❗️Menghilangkan sunburn
❗️Menghilangkan daki degil
❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)
❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya
.
.
Kene pakai tiap hari ke?? Ehhh tak angels❗️ Seminggu guna 3-4 kali je tau ! Guna selang selang 😍. .

1 bekas RM39 80gram utk 1 bulan penggunaan😱 
Berminat klik Link WHATSAPP sekarang
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 24 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 24 September, 2019
@putih.koreaaaa Profile picture

@putih.koreaaaa

CARA CARA MENGGUNAKAN PUTIH KOREA ❤
.
.
ramai takut nak pakai produk sebab takut muka akan keluar jerawat . tidak lah , putih korea boleh guna semua jenis kulit terutamanya kulit sensitif . so sesiapa yang kulit sensitif tu boleh guna .
.
.
produk ni berkesan seawal 7 hari tau guys . terkejutkan ?! so apa tunggu lagi dapatkan putih korea .
.
jika berminat sila pm
- no 0104124439
-tekan link di bio
.
#putihkorea #putihkorealovers #thejunnilovers #putihkoregombak #putihgebu #korea #viralproduk #putihwajah #putihseluruhbadan #junniseller #junnihq #putihmelepak #postage

CARA CARA MENGGUNAKAN PUTIH KOREA ❤
.
.
ramai takut nak pakai produk sebab takut muka akan keluar jerawat . tidak lah , putih korea boleh guna semua jenis kulit terutamanya kulit sensitif . so sesiapa yang kulit sensitif tu boleh guna .
.
.
produk ni berkesan seawal 7 hari tau guys . terkejutkan ?! so apa tunggu lagi dapatkan putih korea .
.
jika berminat sila pm
- no 0104124439
-tekan link di bio
.
#putihkorea #putihkorealovers #thejunnilovers #putihkoregombak #putihgebu #korea #viralproduk #putihwajah #putihseluruhbadan #junniseller #junnihq #putihmelepak #postage
3 1 7 June, 2018

Top #junniseller posts

@junniterengganu.bykiera Profile picture

@junniterengganu.bykiera

Kiera cover cod seluruh Kuala Terengganu tau😍Sekmung oyak je sekmung duk mana🙊
.

Nok COD sapa depan tangga?😍Jom2 whatsapp Kiera selalu🤗
.

#junniterengganu #junniseller #tjcodterengganu #tjcodpengadangbaru #tjcodkualaterengganu #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #teamkierahebat

Kiera cover cod seluruh Kuala Terengganu tau😍Sekmung oyak je sekmung duk mana🙊
.

Nok COD sapa depan tangga?😍Jom2 whatsapp Kiera selalu🤗
.

#junniterengganu #junniseller #tjcodterengganu #tjcodpengadangbaru #tjcodkualaterengganu #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #teamkierahebat
141 124 7 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong angels! Semalam sebelum tidur dah kemam belum putih korea? Ke terlupa 🥴🥴? Haaa kalau terlupaa kemam je pagi ni tau!
.

Pastikan kemam sebelum breakfast. Masa perut kosong tu uols kemam. Jangan lupa minum air 💧 3 liter sehari tau angels!
.

Sape kat sini pernah consume putih korea? Bagi feedback sikit dekat bawah ni angels 👇🏻👇🏻✨
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong angels! Semalam sebelum tidur dah kemam belum putih korea? Ke terlupa 🥴🥴? Haaa kalau terlupaa kemam je pagi ni tau!
.

Pastikan kemam sebelum breakfast. Masa perut kosong tu uols kemam. Jangan lupa minum air 💧 3 liter sehari tau angels!
.

Sape kat sini pernah consume putih korea? Bagi feedback sikit dekat bawah ni angels 👇🏻👇🏻✨
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 25 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik Link  whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 8 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 29 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Uols nak tahu tak apa best ingredients PUTIH KOREA ni?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak apa best ingredients PUTIH KOREA ni?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 25 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 29 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih #junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

"Sis junni macam mana nak selesai kan masalah saya yang kulit breakout, kulit sensitif niii ! Jerawat selalu naik.
Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas ni? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols, yang penting pakai produk Junni BEBAS MERKURI. .

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

Dengan 3 item ni sahaja uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik whatsapp di BIO.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 .
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

"Sis junni macam mana nak selesai kan masalah saya yang kulit breakout, kulit sensitif niii ! Jerawat selalu naik. 
Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas ni? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols, yang penting pakai produk Junni BEBAS MERKURI. .

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

Dengan 3 item ni sahaja uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik whatsapp di BIO.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 .
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 27 September, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Kampong Tok Megat Dewa, Kedah, Malaysia

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
6 0 29 September, 2019