#justomato Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #justomato and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
2.6
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@ida_alhaalfa_penang Profile picture

@ida_alhaalfa_penang

FOUNDATION KECIK TP TAHAN DEKAT 2BULAN❗️
OGS BEST MUKA GLOWING❗️
SINCE PAKAI WSB JERAWAT SUSAH NAK NAIK❗️ memang betul betul WOWW! 👏 siapa yg belum kenal dengan produk WANSUEBEAUTY ampaa memang rugi besaq! 👻
HARGA PASAR MALAM ✅
QUALITY INTERNATIONAL ✅
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
#WanSueBeautypenang #SabendayWhitening #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub

FOUNDATION KECIK TP TAHAN DEKAT 2BULAN❗️
OGS BEST MUKA GLOWING❗️
SINCE PAKAI WSB JERAWAT SUSAH NAK NAIK❗️ memang betul betul WOWW! 👏 siapa yg belum kenal dengan produk WANSUEBEAUTY ampaa memang rugi besaq! 👻 
HARGA PASAR MALAM ✅
QUALITY INTERNATIONAL ✅
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
 #WanSueBeautypenang #SabendayWhitening  #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu  #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub
0 0 52 minutes ago
@ida_alhaalfa_penang Profile picture

@ida_alhaalfa_penang

FACESOAP TOMATO 🍅 - new look cleanser wsb yang ditambah biji buah peach 🍑 untuk skin korang lebih halus dan segala masalah kulit akan hilang. Bagus untuk skin berminyak, kering, parut jerawat, blackhead / whitehead & kusam.
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
#WanSueBeautypenang #SabendayWhitening #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub

FACESOAP TOMATO 🍅 - new look cleanser wsb yang ditambah biji buah peach 🍑 untuk skin korang lebih halus dan segala masalah kulit akan hilang. Bagus untuk skin berminyak, kering, parut jerawat, blackhead / whitehead & kusam.
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
 #WanSueBeautypenang #SabendayWhitening  #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu  #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub
0 0 1 hour ago
@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019
1 0 1 hour ago
@trudolly.bougas_eidayah Profile picture

@trudolly.bougas_eidayah

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Kulit cerah sekata!! Hanya dgn 1 F BEAUSHOT 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? .😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #extracttomato #justomato #tomatoejuice #codkuantanpahang #postageeveryday

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Kulit cerah sekata!! Hanya dgn 1 F BEAUSHOT 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? .😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #extracttomato #justomato #tomatoejuice #codkuantanpahang #postageeveryday
0 0 2 hours ago
@trudolly.bougas_eidayah Profile picture

@trudolly.bougas_eidayah

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Jerawat kurang, lepas minum F BEAUSHOT muka jadi bersih!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat?.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #kuantanpahang #justomato #tomatoejuice #codkuantanpahang #postageeveryday

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Jerawat kurang, lepas minum F BEAUSHOT muka jadi bersih!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat?.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #kuantanpahang #justomato #tomatoejuice #codkuantanpahang #postageeveryday
0 0 2 hours ago
@trudolly.bougas_eidayah Profile picture

@trudolly.bougas_eidayah

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Habis minum 1 box, pori2 mengecil!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? 😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #justomato #tomatoejuice .
.
.

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Habis minum 1 box, pori2 mengecil!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? 😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan  #justomato #tomatoejuice .
.
.
0 0 2 hours ago
@ida_alhaalfa_penang Profile picture

@ida_alhaalfa_penang

TAK PERLU FILTER TEROK2! “CAHAYA ILAHI“ PUN DAH OKAY 🤣

caption dia kemain lagi yek! 🤭 since wujudnya WANSUEBEAUTY 🍅 semua pakat sakan menyegak tau, lelaki perempuan sama naik!
yg belum try ampaa kena cepat² la try wansuebeauty 🍅
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
#WanSueBeautypenang #SabendayWhitening #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub

TAK PERLU FILTER TEROK2! “CAHAYA ILAHI“ PUN DAH OKAY 🤣

caption dia kemain lagi yek! 🤭 since wujudnya WANSUEBEAUTY 🍅 semua pakat sakan menyegak tau, lelaki perempuan sama naik! 
yg belum try ampaa kena cepat² la try wansuebeauty 🍅
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
 #WanSueBeautypenang #SabendayWhitening  #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu  #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub
1 0 4 hours ago
@ida_alhaalfa_penang Profile picture

@ida_alhaalfa_penang

“ AYAQ JAMPI BUAT SEMUA TERPUKAU 😱 “

Ramai dah jatuh cinta dengan OGS WANSUEBEAUTY tauuu! lepas spray kesan dia tu bukan bishe bishe 🥰 .
HANYA 3SAAT BOLE GLOWING GUYSSS! 17 HENGGET JER, budak sekolah pun mampu beli 🙄
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
#WanSueBeautypenang #SabendayWhitening #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub

“ AYAQ JAMPI BUAT SEMUA TERPUKAU 😱 “

Ramai dah jatuh cinta dengan OGS WANSUEBEAUTY tauuu! lepas spray kesan dia tu bukan bishe bishe 🥰 .
HANYA 3SAAT BOLE GLOWING GUYSSS! 17 HENGGET JER, budak sekolah pun mampu beli 🙄
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
 #WanSueBeautypenang #SabendayWhitening  #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu  #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub
1 0 4 hours ago
@ida_alhaalfa_penang Profile picture

@ida_alhaalfa_penang

MUKA BERSINAR SINAR BAK MUTIARA LEPAS SPRAY OGS WANSUEBEAUTY 🥰

tuu segak kemain weh 🎈hampaa kalau nak GLOWING DALAM MASA 3SAAT patut cuba OGS WANSUEBEAUTY 💦

nak tahu apa kesan bila konsisten OGS WSB? ✅ JERAWAT HILANG ✅ PARUT TIADA ✅ KULIT SEGAR ✅ KULIT LEMBAB PINKISH
kemonn lah gaisss, mana nak dapat facemist berharga 👇

CUMA RM17❗️❗️❗️
CUMA RM17❗️❗️❗️
CUMA RM17❗️❗️❗️
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
#WanSueBeautypenang #SabendayWhitening #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub

MUKA BERSINAR SINAR BAK MUTIARA LEPAS SPRAY OGS WANSUEBEAUTY 🥰

tuu segak kemain weh 🎈hampaa kalau nak GLOWING DALAM MASA 3SAAT patut cuba OGS WANSUEBEAUTY 💦

nak tahu apa kesan bila konsisten OGS WSB? ✅ JERAWAT HILANG ✅ PARUT TIADA ✅ KULIT SEGAR ✅ KULIT LEMBAB PINKISH 
kemonn lah gaisss, mana nak dapat facemist berharga 👇

CUMA RM17❗️❗️❗️
CUMA RM17❗️❗️❗️
CUMA RM17❗️❗️❗️
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
 #WanSueBeautypenang #SabendayWhitening  #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu  #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub
1 0 4 hours ago
@ida_alhaalfa_penang Profile picture

@ida_alhaalfa_penang

SERUM TOMATO WSB & HYALURONIC ASID PALING THE BEST ♥️ NAK SKIN ELOK SERUM JANGAN TINGGAL❗️
serum sangat penting untuk rawatan skin kita everyday, ia jugak cepat meresap sehingga ke lapisan kulit yg paling dalam.
hello guyss, kalau setakat pakai cream siang malam tak cukup tau! serum tetap kena ada untuk maintain kan skin korang tu 👍
SERUM TOMATO WSB TERBAIK UNTUK KORANG! dengan campuran hyaluronic asid sangat the best 👏
JOMM GRAB SEKARANG!
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
#WanSueBeautypenang #SabendayWhitening #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub

SERUM TOMATO WSB & HYALURONIC ASID PALING THE BEST ♥️ NAK SKIN ELOK SERUM JANGAN TINGGAL❗️
serum sangat penting untuk rawatan skin kita everyday, ia jugak cepat meresap sehingga ke lapisan kulit yg paling dalam. 
hello guyss, kalau setakat pakai cream siang malam tak cukup tau! serum tetap kena ada untuk maintain kan skin korang tu 👍 
SERUM TOMATO WSB TERBAIK UNTUK KORANG! dengan campuran hyaluronic asid sangat the best 👏 
JOMM GRAB SEKARANG!
.
wasap.my/60124983432/wsb
#TEAMTEAMSHELABEAUTYSH #WanSueBeauty
#CODWanSueBeautyPENANGISLAND
 #WanSueBeautypenang #SabendayWhitening  #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu  #WSBLipmatteRayaEdition #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub
1 0 9 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Suria KLCC

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
2 0 19 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Melawati Mall

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
Jom consume Trufitz dan f BeauShot sekarang untuk menurunkan berat badan dan mendapatkam kulit cerah dan sekata dalam masa 7 hari sahaja! Jangan lupa jaga pemakanan dan minum air masak secukupnya ya!
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
Jom consume Trufitz dan f BeauShot sekarang untuk menurunkan berat badan dan mendapatkam kulit cerah dan sekata dalam masa 7 hari sahaja! Jangan lupa jaga pemakanan dan minum air masak secukupnya ya!
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
3 0 19 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Pavilion KL

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✨🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz :
Mengawal Selera Makan
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✨
2 Box RM110 SM
2 Box RM120 SS
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✨🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz : 
Mengawal Selera Makan 
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan 
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✨
2 Box RM110 SM 
2 Box RM120 SS
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
1 0 19 hours ago
@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019
5 0 19 hours ago
@ieta.dzihni Profile picture

@ieta.dzihni

Nak skin bersih dan glowing macam Kak Yang kita nie, korang boleh follow item yang dia guna. Dia guna HA Serum which is sekarang HQ dah upgrade kepada Tomato HA Serum. Lepas tuu, dia guna Foundation Malas and Overdose Glowing Spray. Siapp ! Simple jee gaiss. Tak susah pun nak cantik 😁

Tomato HA Serum RM 25
Foundation Malas RM 20
Overdose Glowing Spray RM 17

Lahhh, tak sampai RM 70 pun laa. Murah gilaa 😍

wasap.my/60145308850/wsb

#HargaBudakSekolah #MurahBukanTimbangKilo #WSBGlowing3Saat #SkinToingToing #TeamAyniee #WanSueBeauty #WanSueBeautyJB #Sabenday #SabendayWhitening #SabendayJB #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub

Nak skin bersih dan glowing macam Kak Yang kita nie, korang boleh follow item yang dia guna. Dia guna HA Serum which is sekarang HQ dah upgrade kepada Tomato HA Serum. Lepas tuu, dia guna Foundation Malas and Overdose Glowing Spray. Siapp ! Simple jee gaiss. Tak susah pun nak cantik 😁

Tomato HA Serum RM 25
Foundation Malas RM 20
Overdose Glowing Spray RM 17

Lahhh, tak sampai RM 70 pun laa. Murah gilaa 😍

wasap.my/60145308850/wsb

#HargaBudakSekolah #MurahBukanTimbangKilo #WSBGlowing3Saat #SkinToingToing #TeamAyniee #WanSueBeauty #WanSueBeautyJB #Sabenday #SabendayWhitening #SabendayJB #FoundationMalas #TintedGlazSkinz #OverdoseGlowingSpray #SabunSusu #SabunTosu #WSBHotRed #WSBSpicy #WSBBrown #WSBNude #WSBPinky #WSBMascaraRayaEdition #WSBMascara #SerumHATomato #PutihGebu #AyaqMerah #JusTomato #SpraySaka #CikTometon #SiPinkish #CleanserGelScrub
2 0 20 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

IKEA Cheras

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
2 0 21 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Ampang Point Shopping Centre

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 21 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Uptown Danau Kota

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4780 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4780 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 21 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Shah Alam, Malaysia

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
4 0 16 October, 2019
@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019
6 0 16 October, 2019
@trudollyipoh.lailing Profile picture

@trudollyipoh.lailing

Tawas Gemilang

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie
#trudollyipoh
#trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotipoh
#fbeaushotperak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie
#trudollyipoh
#trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley 
#fbeaushotipoh
#fbeaushotperak
5 0 16 October, 2019
@trudollyipoh.lailing Profile picture

@trudollyipoh.lailing

Ipoh, Perak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #trudollyipoh #trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
#trudollyperak
#fbeaushotperak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #trudollyipoh #trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar 
#trudollyperak
#fbeaushotperak
2 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

The Curve, Mutiara Damansara

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
7 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Rawang, Selangor

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
5 0 16 October, 2019
TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Kulit cerah sekata!! Hanya dgn 1 F BEAUSHOT 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
6 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Ampang, Kuala Lumpur

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Jerawat kurang, lepas minum F BEAUSHOT muka jadi bersih!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Jerawat kurang, lepas minum F BEAUSHOT muka jadi bersih!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Habis minum 1 box, pori2 mengecil!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Bandar Baru Selayang

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Menara Dato' Onn, PWTC

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Bandar Tun Hussein Onn

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Menara Maybank Jalan Tun Perak Kuala Lumpur

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

AEON Wangsa Maju

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

The Curve, Mutiara Damansara

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Bangsar South

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
8 0 16 October, 2019

Top #justomato posts

@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Ampang, Kuala Lumpur

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
7 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Menara Maybank Bangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
8 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Kuala Lumpur, Malaysia

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
5 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Pavilion KL

TENGOK NI! Fazura mmg suka makeup lite2 je. Sebab tu kulit Fazura cantik. Pandai jaga kulit tau!😍😍😍
.
OFFICIAL LAUNCHING F BEAUSHOT & FAZURA's BIRTHDAY PARTY.😊💙💙💙
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TENGOK NI! Fazura mmg suka makeup lite2 je. Sebab tu kulit Fazura cantik. Pandai jaga kulit tau!😍😍😍
.
OFFICIAL LAUNCHING F BEAUSHOT & FAZURA's BIRTHDAY PARTY.😊💙💙💙
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
78 1 30 September, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Rawang, Selangor

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
9 1 15 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Bangsar South

TENGOK! TAK MAKEUP TEBAL2 PUN CANTIK KAN? @missfazura MMG SGT PANDAI JAGA KULIT TAU! Apa rahsianya?😍😍😍
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TENGOK! TAK MAKEUP TEBAL2 PUN CANTIK KAN? @missfazura MMG SGT PANDAI JAGA KULIT TAU! Apa rahsianya?😍😍😍
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
37 0 14 October, 2019