#kajang Instagram Photos & Videos

kajang - 1.2m posts

    [ PROMO MERDEKA ] - TINTED "HONDA CIVIC".
.
.
.
Cuaca skrag mmg panas lit lit ☀.Tintedlah kereta tu boss bgi cover dari panas silau cahaya mentari.Benda boleh buat gelap bagi redup kenapa biar panas? Mekap hakak hadik pun tak cair.Bila dah redup,tahanlah dri panas silau, nak drive pun senang hati.
.
.
Kita utamakan kualiti bru tahan lama,bru boss smua puas hati.Bnyak je yg murah tapi susah nak dpat yg kualiti tau.Kalau pasang tinted murah takde kualiti kjap je da belon2 sana sini buat sakit mata dgn hati boss je nnti nak ganti2 bru.Last2 2 3 kali ganti dah rugi.
.
.
Sempena nak menjelang merdeka ni admin murah hati nak bgi korang hrga mur2 je..Lepasni tak dpat hrga gini dah tau.Hrga promo mmg tak bole bwak bincang.Better korag bookig sblum mnyesal.
.
.
Contact admin sepantas kilat utk dpatkan hrga mur mur dri admin khas utk 30 org yg trawal shj.Malas save no picit link kat bio skrg!
.
📱 01161912189
📱 0176360737
.
.
#kjgboystint #tinted #tintedmurah #merdekasale #promosimerdeka #tinteduv #tintedsafety #uvprotection #cartinted #tintedkereta #tintedlori #lori #officetinted #tintedpejabat #buildingtinted #tintedbangunan #kajang #bangi #malaysia

    [ PROMO MERDEKA ] - TINTED "HONDA CIVIC".
    .
    .
    .
    Cuaca skrag mmg panas lit lit ☀.Tintedlah kereta tu boss bgi cover dari panas silau cahaya mentari.Benda boleh buat gelap bagi redup kenapa biar panas? Mekap hakak hadik pun tak cair.Bila dah redup,tahanlah dri panas silau, nak drive pun senang hati.
    .
    .
    Kita utamakan kualiti bru tahan lama,bru boss smua puas hati.Bnyak je yg murah tapi susah nak dpat yg kualiti tau.Kalau pasang tinted murah takde kualiti kjap je da belon2 sana sini buat sakit mata dgn hati boss je nnti nak ganti2 bru.Last2 2 3 kali ganti dah rugi.
    .
    .
    Sempena nak menjelang merdeka ni admin murah hati nak bgi korang hrga mur2 je..Lepasni tak dpat hrga gini dah tau.Hrga promo mmg tak bole bwak bincang.Better korag bookig sblum mnyesal.
    .
    .
    Contact admin sepantas kilat utk dpatkan hrga mur mur dri admin khas utk 30 org yg trawal shj.Malas save no picit link kat bio skrg!
    .
    📱 01161912189
    📱 0176360737
    .
    .
    #kjgboystint #tinted #tintedmurah #merdekasale #promosimerdeka #tinteduv #tintedsafety #uvprotection #cartinted #tintedkereta #tintedlori #lori #officetinted #tintedpejabat #buildingtinted #tintedbangunan #kajang #bangi #malaysia

    0 0 6 hours ago
    .
NAK TAHAN LAMA LEBIH PADU LEBIH KERAS ?
.
3 kali celup dah pancut...isteri belum rasa pape lagi...adoiiii..jangan macam ni bro...kesian kat isteri..tak dapat sempat merasa kepuasan hubungan sex.. JOM cuba produk kami...
RAMBO SPRAY UNTUK LELAKI TEWAS AWAL
.
🔥Produk untuk lelaki di formula khas untuk melambatkan Klimaks / Pancut (20 Minit - 45 Minit) ketika bersama isteri tersayang
.
🔥Rambo Spray cepat menyerap, dengan hanya 3 minit selepas spray / sapu pada senjata lelaki kemudian terus ON GAME
.
🔥1 unit Rambo Spray untuk penggunaan 30 - 40 kali spray / 1 - 2 bulan
.
🔥Rambo Spray di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan NO. KKM adalah NOT171203522K
.
➡️KELEBIHAN RAMBO SPRAY??
✔️ Berbau Wangi
✔️Tidak Panas / Berlendir
✔️Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS
✔️Sesuai untuk pasangan yang ingin b***job😋
.
CARA GUNA
➡️Spray 3x di senjata anda
➡️Lumur dengan tangan di seluruh alat sulit
➡️Tunggu 3 - 5 minit
➡️Terus On Game ! Huhu
.
COD available sekitar #Kajang / #Bangi / #Ampang / #Putrajaya / #Cheras /#Kepong
.
Nak order / Nak pos / Nak cod
.
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
.
#rambospray #rambosprayoriginal #titangel #gambiremas #kamamax #rambospraykajang #ubattahanlama #produklelaki #tahanlama #ubatkuat #jandabaik #zizanrazak #y15zr #pussypalsu #ubatkuatselamat #awektudung

    .
    NAK TAHAN LAMA LEBIH PADU LEBIH KERAS ?
    .
    3 kali celup dah pancut...isteri belum rasa pape lagi...adoiiii..jangan macam ni bro...kesian kat isteri..tak dapat sempat merasa kepuasan hubungan sex.. JOM cuba produk kami...
    RAMBO SPRAY UNTUK LELAKI TEWAS AWAL
    .
    🔥Produk untuk lelaki di formula khas untuk melambatkan Klimaks / Pancut (20 Minit - 45 Minit) ketika bersama isteri tersayang
    .
    🔥Rambo Spray cepat menyerap, dengan hanya 3 minit selepas spray / sapu pada senjata lelaki kemudian terus ON GAME
    .
    🔥1 unit Rambo Spray untuk penggunaan 30 - 40 kali spray / 1 - 2 bulan
    .
    🔥Rambo Spray di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan NO. KKM adalah NOT171203522K
    .
    ➡️KELEBIHAN RAMBO SPRAY??
    ✔️ Berbau Wangi
    ✔️Tidak Panas / Berlendir
    ✔️Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS
    ✔️Sesuai untuk pasangan yang ingin b***job😋
    .
    CARA GUNA
    ➡️Spray 3x di senjata anda
    ➡️Lumur dengan tangan di seluruh alat sulit
    ➡️Tunggu 3 - 5 minit
    ➡️Terus On Game ! Huhu
    .
    COD available sekitar #Kajang / #Bangi / #Ampang / #Putrajaya / #Cheras / #Kepong
    .
    Nak order / Nak pos / Nak cod
    .
    Call / Whatsapp 📲 014 5131929
    Call / Whatsapp 📲 014 5131929
    Call / Whatsapp 📲 014 5131929
    .
    #rambospray #rambosprayoriginal #titangel #gambiremas #kamamax #rambospraykajang #ubattahanlama #produklelaki #tahanlama #ubatkuat #jandabaik #zizanrazak #y15zr #pussypalsu #ubatkuatselamat #awektudung

    0 0 6 hours ago
    ɢᴏʟᴅᴇɴ sᴀʟᴛᴇᴅ ᴇɢɢ❤ʀᴇsᴛᴏᴋ❗✨ sᴇʙᴀʟᴀɴɢ  ʀᴍ15.00
ᴅᴜᴀ ʙᴀʟᴀɴɢ  ʀᴍ25.00

ᴀʀᴇᴀ ʙᴇᴅᴇᴋᴀᴛᴀɴ:ᴋᴀᴊᴀɴɢ ᴄʜᴇʀᴀs,ᴋᴜᴀʟᴀ ʟᴜᴍᴘᴜʀ.

#kajang #niaga #murahmurahje #scrunchies

    ɢᴏʟᴅᴇɴ sᴀʟᴛᴇᴅ ᴇɢɢ❤ʀᴇsᴛᴏᴋ❗✨ sᴇʙᴀʟᴀɴɢ ʀᴍ15.00
    ᴅᴜᴀ ʙᴀʟᴀɴɢ ʀᴍ25.00

    ᴀʀᴇᴀ ʙᴇᴅᴇᴋᴀᴛᴀɴ:ᴋᴀᴊᴀɴɢ ᴄʜᴇʀᴀs,ᴋᴜᴀʟᴀ ʟᴜᴍᴘᴜʀ.

    #kajang #niaga #murahmurahje #scrunchies

    0 0 7 hours ago

Top #kajang posts

    Siapa yang rindu nak pergi sekolah ? 😏

    Siapa yang rindu nak pergi sekolah ? 😏

    558 16 14 July, 2019