#kakakdahbesar Instagram Photos & Videos

kakakdahbesar - 1.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kakakdahbesar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
60 hours
Average like
22.7
Average comment
1.9
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah..last baru dapat hadir temu murni sekolah kakak dengan abi hari ni😊

Yang exam awak dan pertengahan ummi xdpt hadir, outstation.maaf ye kakak😓

Alhamdulillah untuk pencapaian cemerlang kakak🥰
Suka la tu dapat hadiah daripada cikgu, nanti la ummi abi belikan hadiah pula.
Patut la duk tuntut haduah hari2😊

#kakakdahbesar
#tahniahkakakiesya

Alhamdulillah..last baru dapat hadir temu murni sekolah kakak dengan abi hari ni😊

Yang exam awak dan pertengahan ummi xdpt hadir, outstation.maaf ye kakak😓

Alhamdulillah untuk pencapaian cemerlang kakak🥰
Suka la tu dapat hadiah daripada cikgu, nanti la ummi abi belikan hadiah pula.
Patut la duk tuntut haduah hari2😊

#kakakdahbesar
#tahniahkakakiesya
17 2 14 November, 2019

Deworming.
.
Patutnya kakak kena g KK Mei 2019 untuk ambik ubat cacing ni, tapi maklumlah sibuk nak beraya, sampai lupa. lepastu bila nak beli sendiri kat farmasi asyik2 lupa. bertangguh. anak baru sorang mama oi. 😏
.
so make sure deworm your babies every 6months ye makmak. biar tak share makanan dengan cacing 🙊
.
Oh ye. Abahmama beli Zentel dekat Farmasi je. harga around RM13-14 macam tu tak ingat. Flavour Orange. dah 2weeks beli tapi baru semalam bagi dia makan sebab kakak tak berapa sihat batuk selsema last week.
.
Zentel ni untuk baby 24months above boleh consume 1 full dosage (sebotol habiskan) tapi baby 12-24months ambik half dose je k. boleh baca prescription kat kotak or ask your pharmacists. google also may help 😅
.
So mamaabah yang rasa dah buncit ngat tu pun boleh la bawak2 pergi makan ubat cacing 🙈
.
#deworming #ubatcacing #kenapabagicacingubat #2y7m6d #ourpreciousfateemah #ourfirstbabyF #kakakdahbesar

Deworming.
.
Patutnya kakak kena g KK Mei 2019 untuk ambik ubat cacing ni, tapi maklumlah sibuk nak beraya, sampai lupa. lepastu bila nak beli sendiri kat farmasi asyik2 lupa. bertangguh. anak baru sorang mama oi. 😏
.
so make sure deworm your babies every 6months ye makmak. biar tak share makanan dengan cacing 🙊
.
Oh ye. Abahmama beli Zentel dekat Farmasi je. harga around RM13-14 macam tu tak ingat. Flavour Orange. dah 2weeks beli tapi baru semalam bagi dia makan sebab kakak tak berapa sihat batuk selsema last week.
.
Zentel ni untuk baby 24months above boleh consume 1 full dosage (sebotol habiskan) tapi baby 12-24months ambik half dose je k. boleh baca prescription kat kotak or ask your pharmacists. google also may help 😅
.
So mamaabah yang rasa dah buncit ngat tu pun boleh la bawak2 pergi makan ubat cacing 🙈
.
#deworming #ubatcacing #kenapabagicacingubat #2y7m6d #ourpreciousfateemah #ourfirstbabyF #kakakdahbesar
11 0 13 November, 2019

Proud of you kakak
#tqallah #alhamdulillah
Kdg mama termarah tu sbb mama syg

#xpernahxsayang #kakakdahbesar #nextyear #gotoschool

Proud of you kakak
#tqallah #alhamdulillah 
Kdg mama termarah tu sbb mama syg

#xpernahxsayang #kakakdahbesar #nextyear #gotoschool
13 4 8 November, 2019

betul kau anak aku ye? 🤣 kalau berdua mmg mcm psangan bercinta romantik dia..sekejap2 cium pipi dahi dagu mulut sume.. 😅 cuba tiba adik dia ade.. haa mulalah aku jadi naik gila! #nurqasdeenahumairah #kakakdahbesar

betul kau anak aku ye? 🤣 kalau berdua mmg mcm psangan bercinta romantik dia..sekejap2 cium pipi dahi dagu mulut sume.. 😅 cuba tiba adik dia ade.. haa mulalah aku jadi naik gila! #nurqasdeenahumairah #kakakdahbesar
37 4 5 November, 2019

Harapan ayah lepas ni ayah datang dekat kakak punya konvo universiti pulak yer kakak...Insha Allah

#konvotabika #anaksulung #kakakdahbesar #tahundepandarjah1

Harapan ayah lepas ni ayah datang dekat kakak punya konvo universiti pulak yer kakak...Insha Allah

#konvotabika #anaksulung #kakakdahbesar #tahundepandarjah1
21 5 3 November, 2019

Selain dari suruh aku makan,
dia akan call suruh aku balik.
suruh balik pasal dia ajak makan.

kalau aku boroi, kau orang tahu la siapa puncanya!
#kakakdahbesar
#family

Selain dari suruh aku makan, 
dia akan call suruh aku balik. 
suruh balik pasal dia ajak makan.

kalau aku boroi, kau orang tahu la siapa puncanya! 
#kakakdahbesar 
#family
23 0 1 November, 2019

💕Nurnajla Hadzandrea binti Mohd Haffis💕 -Dia anak yg sangat2 manja,sentiasa inginkn perhatian. -Dia anak yg baik cuma kuat merajuk tapi cepat sgt rajuk tu. -Dia anak yg memahami dan sangat rajin -Dia nampak kasar dan sangat lembut bila kena gayanya.

Selamat hari lahir yg ke 6 anak manja ummi.💋
Ummi,Ayah,Abang dan Adik sayang kakak selamanya❤..semoga kakak sentiasa diberkati oleh Allah sayang..dipanjangkan usia serta diberikan kesihatan yg baik..Jadi anak yg solehah bila besar nanti dan berjaya dalam apa jua yg kakak lakukan..aaminn.Ummi dan ayah sentiasa mendoakan kakak.
p/s:balik sekolah ummi bg kakak baca ye😅

#kakakdahbesar
#anakmanjaAyah
#sayangkamu

💕Nurnajla Hadzandrea binti Mohd Haffis💕 -Dia anak yg sangat2 manja,sentiasa inginkn perhatian. -Dia anak yg baik cuma kuat merajuk tapi cepat sgt rajuk tu. -Dia anak yg memahami dan sangat rajin -Dia nampak kasar dan sangat lembut bila kena gayanya.

Selamat hari lahir yg ke 6 anak manja ummi.💋
Ummi,Ayah,Abang dan Adik sayang kakak selamanya❤..semoga kakak sentiasa diberkati oleh Allah sayang..dipanjangkan usia serta diberikan kesihatan yg baik..Jadi anak yg solehah bila besar nanti dan berjaya dalam apa jua yg kakak lakukan..aaminn.Ummi dan ayah sentiasa mendoakan kakak.
p/s:balik sekolah ummi bg kakak baca ye😅

#kakakdahbesar 
#anakmanjaAyah
#sayangkamu
9 0 20 October, 2019

Nur Afifa Fitiya 💖
Turn4
Senyuman yg mahal terserlah dgn ikhlas 😘 demimu kek My little pony 🎂🦄🦄. Request berbulan2 yg lalu. Banyak lg requestnya.. Kt extend next2 year k.hihi.
Moga kakak jd seorg yg penyabar kepada adik2 syg. Cemerlang dunia dan akhirat. Ameen.
#18102015
#KakakDahBesar
#cerita kemarin

Nur Afifa Fitiya 💖
Turn4 
Senyuman yg mahal terserlah dgn ikhlas 😘 demimu kek My little pony 🎂🦄🦄. Request berbulan2 yg lalu. Banyak lg requestnya.. Kt extend next2 year k.hihi. 
Moga kakak jd seorg yg penyabar kepada adik2 syg. Cemerlang dunia dan akhirat. Ameen. 
#18102015
#KakakDahBesar 
#cerita kemarin
44 3 19 October, 2019
Khusyuk mkn...
#anggerikmyesha #cikbungesayam #kakakbunge #kakakdahbesar
8 0 14 October, 2019

Bersyukur adalah kebahagiaan yang sebenarnya. Kebahagiaan adalah kesempurnaan yang sesungguhnya.
.
Selamat Paghiii 🌞
.
#nurfateemahinsyirah #kakakdahbesar #ourpreciousfateemah #ourfirstbabyF

Bersyukur adalah kebahagiaan yang sebenarnya. Kebahagiaan adalah kesempurnaan yang sesungguhnya.
.
Selamat Paghiii 🌞
.
#nurfateemahinsyirah #kakakdahbesar #ourpreciousfateemah #ourfirstbabyF
9 1 13 October, 2019

Happy birthday Irdina 😍❤️😍
#kakakdahbesar #kakakturns8

Happy birthday Irdina 😍❤️😍
#kakakdahbesar #kakakturns8
65 6 1 October, 2019

Good luck kakak! All the best! Insya'Allah, kejayaan milikmu.
#kakakdahbesar #mamaloveyou

Good luck kakak! All the best! Insya'Allah, kejayaan milikmu. 
#kakakdahbesar #mamaloveyou
18 2 1 October, 2019

Kakak xde gg dah..
Gg dah cabut..
#kakakdahbesar

Kakak xde gg dah..
Gg dah cabut..
#kakakdahbesar
21 4 1 October, 2019
Aktiviti hujung minggu😁
#airakora #kakakdahbesar #aileenkolin #adikbuas #playtime #color #weekendtime #kidzoona
30 2 30 September, 2019

Tukar after 2y5m20d.
.
Petpet design baru ni mengecewakan abahmama sebagai pengguna setia petpet, selalu bocor.
.
Hope drypers buat mama takpayah kerja nak basuh cadar je. 😂
.
#nurfateemahinsyirah #kakakdahbesar

Tukar after 2y5m20d.
.
Petpet design baru ni mengecewakan abahmama sebagai pengguna setia petpet, selalu bocor.
.
Hope drypers buat mama takpayah kerja nak basuh cadar je. 😂
.
#nurfateemahinsyirah #kakakdahbesar
9 1 27 September, 2019

Alhamdulillah, arini awak dah 5tahun... selamat hari lahir sayang... 😍😍 #irisyamaisarah
#turn5year
#kakakdahbesar
#25september2014-2019
#happybirthday

Alhamdulillah, arini awak dah 5tahun... selamat hari lahir sayang... 😍😍 #irisyamaisarah 
#turn5year
#kakakdahbesar 
#25september2014-2019 
#happybirthday
29 2 25 September, 2019

ni ke yang dikatakan pergi gelap balik gelap. 😣
.
BS kakak cuti, maka begigih la mama balik kampung Kluang - BP 2jam, setelah bergigih buat preparation untuk audit esok, berlari kena kejar dengan lembu. 😂
.
Dengan baju kelawarnya, dengan harapan balik boleh terus tidur, tapi anakdarakecik cakap "jap mama kakak nak tengok cerita ni" sambil joget aduh duh duh engkau temberang.
.
pengaruh betul tengok ABPBH anak aku. 😅
.
takpelah, kakak joget lah dulu, mama nak reply wasap customer #sweetseptember jap.
.
#workingmom #wanita2kerjaya #whynot #suribisnes #abpbh32 #nurfateemahinsyirah #kakakdahbesar #chocodaps

ni ke yang dikatakan pergi gelap balik gelap. 😣
.
BS kakak cuti, maka begigih la mama balik kampung Kluang - BP 2jam, setelah bergigih buat preparation untuk audit esok, berlari kena kejar dengan lembu. 😂
.
Dengan baju kelawarnya, dengan harapan balik boleh terus tidur, tapi anakdarakecik cakap "jap mama kakak nak tengok cerita ni" sambil joget aduh duh duh engkau temberang.
.
pengaruh betul tengok ABPBH anak aku. 😅
.
takpelah, kakak joget lah dulu, mama nak reply wasap customer #sweetseptember jap.
.
#workingmom #wanita2kerjaya #whynot #suribisnes #abpbh32 #nurfateemahinsyirah #kakakdahbesar #chocodaps
16 0 22 September, 2019

Kdg2 rasa mcm tak percaya pulak budak yg lahir tak cukup bulan ni dah nak ambik SPM tahun ni ... Sekejap je masa berlalu...masih teringat2 pengalaman pertama menjadi seorang ibu. Semuanya 1st experience dari pregnant, bersalin, berpantang & uruskan anak. Dan hari ini, 1st experience juga utk mama nak menghadapi saat2 anak nak berhadapan dgn exam penting kurang sebulan je lagi. Walau kakak jauh di asrama, doa semua orang dlm family akan sentiasa mengiringi kakak. Moga semuanya dipermudahkan olehNya.
Hari ni mama & papa ke sekolah kakak di Sabak Bernam utk majlis solat hajat & bacaan Yassin utk peperiksaan. Kita tempek sedikit kenangan di 'muka buku' ini ....
#kakakdahbesar #mamadahtua

Kdg2 rasa mcm tak percaya pulak budak yg lahir tak cukup bulan ni dah nak ambik SPM tahun ni ... Sekejap je masa berlalu...masih teringat2 pengalaman pertama menjadi seorang ibu. Semuanya 1st experience dari pregnant, bersalin, berpantang & uruskan anak. Dan hari ini, 1st experience juga utk mama nak menghadapi saat2 anak nak berhadapan dgn exam penting kurang sebulan je lagi. Walau kakak jauh di asrama, doa semua orang dlm family akan sentiasa mengiringi kakak. Moga semuanya dipermudahkan olehNya. 
Hari ni mama & papa ke sekolah kakak di Sabak Bernam utk majlis solat hajat & bacaan Yassin utk peperiksaan. Kita tempek sedikit kenangan di 'muka buku' ini ....
#kakakdahbesar #mamadahtua
26 0 22 September, 2019
Santai petang.. #kakakdahbesar
#adikkiputkiput
28 0 21 September, 2019

“A daughter is the happy memories of the past, the joyful moments of the present, and the hope and promise of the future.” – Unknown
.
apa perasan korang tengok gambar ni? 😂
.
mama je yang beria, dia ngantuk sebenarnya tu. 😅
.
#nurfateemahinsyirah #2y5m9d #ourfirstbabyF #ourpreciousfateemah #kakakdahbesar

“A daughter is the happy memories of the past, the joyful moments of the present, and the hope and promise of the future.” – Unknown
.
apa perasan korang tengok gambar ni? 😂
.
mama je yang beria, dia ngantuk sebenarnya tu. 😅
.
#nurfateemahinsyirah #2y5m9d #ourfirstbabyF #ourpreciousfateemah #kakakdahbesar
11 0 21 September, 2019

Alhamdulillah
Jamuan kesyukuran kat sekolah kakak *Tak sempat nak main masak-masak, bronis je yang sempat😅

#kakakdahbesar
#adikkiputkiput

Alhamdulillah
Jamuan kesyukuran kat sekolah kakak *Tak sempat nak main masak-masak, bronis je yang sempat😅

#kakakdahbesar 
#adikkiputkiput
16 0 16 September, 2019

belanje satu di petang ari..haha...
#nurkasihamirah
#kakakdahbesar
#satukanrasa

belanje satu di petang ari..haha...
#nurkasihamirah 
#kakakdahbesar
#satukanrasa
20 0 16 September, 2019

Bila dia buat perangai, mama marah, lari masuk bilik, tutup pintu, baring atas katil, peluk bantal, pastu jerit kuat2 "abah abahhh abaaaaaaaaah"
.
ok mama pulak sedih. tak jadi marah. 😅
.
#pjj #2y5m5d #kakakdahbesar #ourfirstbabyF

Bila dia buat perangai, mama marah, lari masuk bilik, tutup pintu, baring atas katil, peluk bantal, pastu jerit kuat2 "abah abahhh abaaaaaaaaah"
.
ok mama pulak sedih. tak jadi marah. 😅
.
#pjj #2y5m5d #kakakdahbesar #ourfirstbabyF
17 0 11 September, 2019

Harini last paper kakak.. Maka selesailah sudah usaha kakak selama 6 tahun belajar + 2 tahun masa tadika.. Yang tinggal hanyalah doa dan tawakal pada Allah SWT.
Apapun keputusan, kakak dah usaha sehabis baik..let's move to the next phase pulak. UPSR ni jadikan pengalaman.. Banyakkk lagi ujian lain nak kena tempuh.. Mummy and daddy sentiasa menyokong dibelakang.. Okay. ❤️❤️❤️❤️ #myfirstborn #kakakdahbesar #upsr2019

Harini last paper kakak.. Maka selesailah sudah usaha kakak selama 6 tahun belajar + 2 tahun masa tadika.. Yang tinggal hanyalah doa dan tawakal pada Allah SWT. 
Apapun keputusan, kakak dah usaha sehabis baik..let's move to the next phase pulak. UPSR ni jadikan pengalaman.. Banyakkk lagi ujian lain nak kena tempuh.. Mummy and daddy sentiasa menyokong dibelakang.. Okay. ❤️❤️❤️❤️ #myfirstborn #kakakdahbesar #upsr2019
30 0 11 September, 2019

.
Penyeri hidup papa & mama yg pertama😊
Hepi besday kakak!🎉🎂🎊🎈
Semoga menjadi anak dan kakak yang baik dan solehah😘
.
Semoga kakak selalu berada dibawah lindungan Allah, ceria2 selalu, senyum2 selalu, hepi2 selalu dan yg paling penting solat jgn tinggal k✌️😊😘
.
Sayang kakak sangat2 byk macam bintang mwahhh! 😘😘😘
.
#happybirthday #happybirthdaykakak #9september #7yearsold #qasreenaamani #cintahatipapa #sayangkakak #kakakdahbesar #semogaselaludibawahlindungannya

.
Penyeri hidup papa & mama yg pertama😊
Hepi besday kakak!🎉🎂🎊🎈
Semoga menjadi anak dan kakak yang baik dan solehah😘
.
Semoga kakak selalu berada dibawah lindungan Allah, ceria2 selalu, senyum2 selalu, hepi2 selalu dan yg paling penting solat jgn tinggal k✌️😊😘
.
Sayang kakak sangat2 byk macam bintang mwahhh! 😘😘😘
.
#happybirthday #happybirthdaykakak #9september #7yearsold #qasreenaamani #cintahatipapa #sayangkakak #kakakdahbesar #semogaselaludibawahlindungannya
32 2 9 September, 2019

ALAM RIA PASTI 2019
Peringkat Negeri Terengganu

Team kakak bertanding untuk kategori Kalam Jamaie (Wakil Kuala Nerus)

#kakakdahbesar
#kakyongpeminatlontong

ALAM RIA PASTI 2019
Peringkat Negeri Terengganu

Team kakak bertanding untuk kategori Kalam Jamaie (Wakil Kuala Nerus)

#kakakdahbesar 
#kakyongpeminatlontong
14 0 9 September, 2019

Semoga anak-anak ini sentiasa dalam lindunganMu Ya Hafiz
1st time kakak tidur kat homestay dengan kawan2 dan cikgu2.
Macam pergi kem la pula.
Hehehe

Ummi abi kemain lagi duk fikir camna si kakak, sedih x, menangis x, makan x, duk buat apa.
Bila cikgu sent gamabar2 ni, alhamdulillah.
Seronok diorg.
Last latihan malam ni sevelum pertandingan akhir esok😊

Moga adik xcari kakak dan kakak xcari adik la tidur malam ni😁😁 #japjedahbesarsikakak
#kakakdahbesar
#kakyongpeminatlontong

Semoga anak-anak ini sentiasa dalam lindunganMu Ya Hafiz 
1st time kakak tidur kat homestay dengan kawan2 dan cikgu2.
Macam pergi kem la pula.
Hehehe

Ummi abi kemain lagi duk fikir camna si kakak, sedih x, menangis x, makan x, duk buat apa.
Bila cikgu sent gamabar2 ni, alhamdulillah.
Seronok diorg.
Last latihan malam ni sevelum pertandingan akhir esok😊

Moga adik xcari kakak dan kakak xcari adik la tidur malam ni😁😁 #japjedahbesarsikakak
#kakakdahbesar
#kakyongpeminatlontong
14 0 8 September, 2019

Alhamdulilah...Pejam celik thn depan 2020 kakak dah nak msuk tahun 1....Ibuabah doakan kakak menjadi anak yg solehah buat ibuabah dan cnth pde adik2😍😍😍😍😍
#tbkakakumur1thun vs 6thn
#kakakdahbesar
#alhamdulilahsemogamenjadianakygsolehah
#

Alhamdulilah...Pejam celik thn depan 2020 kakak dah nak msuk tahun 1....Ibuabah doakan kakak menjadi anak yg solehah buat ibuabah dan cnth pde adik2😍😍😍😍😍
#tbkakakumur1thun vs 6thn
#kakakdahbesar
#alhamdulilahsemogamenjadianakygsolehah
#
13 1 8 September, 2019

Kakak xlme lagi caras Umie nmpk nye...haha..Selamat mlm duniaaaa
#AreesyaEdora #8yrsold #kidsmuslimah #anaksulungUmieAyah #kakakdahbesar

Kakak xlme lagi caras Umie nmpk nye...haha..Selamat mlm duniaaaa
#AreesyaEdora #8yrsold #kidsmuslimah #anaksulungUmieAyah #kakakdahbesar
5 0 7 September, 2019

Pagi dah bawak g merdeka..malam pulun kerja skolah pulak..☺️
selase ade spelling bahasa china...
Nasib kisya rajin mlm nie..kalau tak mama jadi singa..😜
🥰❤️sayang anak mama kisya alveena
#clevergirl #5yearold #kakakdahbesar #goodgirl #curlygirl #sygmamapapa

Pagi dah bawak g merdeka..malam pulun kerja skolah pulak..☺️
selase ade spelling bahasa china...
Nasib kisya rajin mlm nie..kalau tak mama jadi singa..😜
🥰❤️sayang anak mama kisya alveena
#clevergirl #5yearold #kakakdahbesar #goodgirl #curlygirl #sygmamapapa
7 0 31 August, 2019

Bile anak ibu dh leh amik gmbr ibu dia.. 😆😆😆
#kakakdahbesar
#ainazulaikha

Bile anak ibu dh leh amik gmbr ibu dia.. 😆😆😆
#kakakdahbesar
#ainazulaikha
19 0 30 August, 2019

When you have a daughter......keep here for our memory. #my1stborn #FN1 how time flies....... .
#dramatv #sweetdream #alamirafilzah #myveryownmira #kakakdahbesar #tblastnite #mybff #amanahallah #alhamdulillah

When you have a daughter......keep here for our memory. #my1stborn #FN1 how time flies....... .
#dramatv #sweetdream #alamirafilzah #myveryownmira #kakakdahbesar #tblastnite #mybff #amanahallah #alhamdulillah
27 2 27 August, 2019

Alhamdullillah❤...turn 14 🐣

#happybirthdaytome🎂
#dahbesaranakmak
#kakakdahbesar

Alhamdullillah❤...turn 14 🐣

#happybirthdaytome🎂
#dahbesaranakmak 
#kakakdahbesar
88 10 25 August, 2019

Selamat Hari Lahir yg ke3
Nur Aneesa Hadiya
24.08.16-24.08.19/ 2.45am
Mama doakan kakak jadi ank yg solehah dan dengar ckp, sentiase dberkati,dimurahkan rezeki,dilindungi, membesar dengan sihat,anak yang berjaya dlm semua ilmu dunia dan akhirat..jadi kakak yg penyayang,penyabar untuk adik2..@shahid.86
#kakakdahbesar
#kawangaduhmama
#kawanbobelmama
#mamapapaadiksygkakak😘😘😘

Selamat Hari Lahir yg ke3
Nur Aneesa Hadiya
24.08.16-24.08.19/ 2.45am
Mama doakan kakak jadi ank yg solehah dan dengar ckp, sentiase  dberkati,dimurahkan rezeki,dilindungi, membesar dengan sihat,anak yang berjaya dlm semua ilmu dunia dan akhirat..jadi kakak yg penyayang,penyabar untuk adik2..@shahid.86
#kakakdahbesar
#kawangaduhmama
#kawanbobelmama
#mamapapaadiksygkakak😘😘😘
32 10 24 August, 2019

🤩catwalk kau..acah2 retis gituuu..hahah🤣🤣
#1yearsalready
#kakakdahbesar

🤩catwalk kau..acah2 retis gituuu..hahah🤣🤣
#1yearsalready 
#kakakdahbesar
13 2 19 August, 2019

Top #kakakdahbesar posts

Orentasi Djh 1.. Excited la dia jap lagi jumpa kwn ramai.. Mami lapar sebenarnya ni.. Suh Along cari makanan lah.. 😆

#saturday #mysunshine #kakakdahbesar

Orentasi Djh 1.. Excited la dia jap lagi jumpa kwn ramai.. Mami lapar sebenarnya ni.. Suh Along cari makanan lah.. 😆

#saturday #mysunshine #kakakdahbesar
20 2 24 November, 2018

Hana ingatkan hari ni sekolah, rupenya rabu nanti.. So kita cuti lagi esok ye.. Sudah nak bersekolah baby ayah ni.. Huhuhu
#Alhamdulillah #babyhana #babycute #sabar #kakakdahbesar #happynewyear #2019 #ipoh #perak

Hana ingatkan hari ni sekolah, rupenya rabu nanti.. So kita cuti lagi esok ye.. Sudah nak bersekolah baby ayah ni.. Huhuhu
#Alhamdulillah #babyhana #babycute #sabar #kakakdahbesar #happynewyear #2019 #ipoh #perak
18 3 31 December, 2018

Budak nak masuk djh satu.. 😂
Insha allah kakak #sufiy boleh survive.. Nanti jumpa kwn baru ramai. Esok mami start berperang balik laa.. #anaksaya #luckyno6 #kakakdahbesar #tapitetapbabymami #love

Budak nak masuk djh satu.. 😂
Insha allah kakak #sufiy boleh survive.. Nanti jumpa kwn baru ramai.  Esok mami start berperang balik laa.. #anaksaya #luckyno6 #kakakdahbesar #tapitetapbabymami  #love
19 6 1 January, 2019

Yayy..! Alhamdulillah..Settled orientation harini 😘
#HawaniSafiyyah #kakakdahdarjahsatu #sayuhatimak #kakakdahbesar

Yayy..! Alhamdulillah..Settled orientation harini 😘
#HawaniSafiyyah #kakakdahdarjahsatu #sayuhatimak #kakakdahbesar
39 6 24 November, 2018

yeahh my only one daughter dah konvo..
5tahun pun ada konvo..
good job kakak..no 9/22 anak murid..
next year 6tahun, kena gigih lagi dapat no paling depan..
.
ingat, no 1 menang.. bukan sbb no 1 sikit, no 9 banyak... no 9 kakak cakap menang..😂
#anakdaramama #kakakdahbesar
#kesayanganmama
#goodgirl #tabikakemas

yeahh my only one daughter dah konvo..
5tahun pun ada konvo..
good job kakak..no 9/22 anak murid..
next year 6tahun, kena gigih lagi dapat no paling depan..
.
ingat, no 1 menang.. bukan sbb no 1 sikit, no 9 banyak... no 9 kakak cakap menang..😂
#anakdaramama #kakakdahbesar
#kesayanganmama
#goodgirl #tabikakemas
15 0 20 November, 2017

Good morning aunty uncle atok. .
Semalam kakak ikut mama dengan ibu, dengan nekbu pergi pasar beli fish.
.
Mama kata kakak macam Vietnamese girl tapi version gelap sket sebab suka main panas. 🙈
.
#nurfateemahinsyirah #ourfirstbabyF #kakakdahbesar

Good morning aunty uncle atok. .
Semalam kakak ikut mama dengan ibu, dengan nekbu pergi pasar beli fish.
.
Mama kata kakak macam Vietnamese girl tapi version gelap sket sebab suka main panas. 🙈
.
#nurfateemahinsyirah #ourfirstbabyF #kakakdahbesar
24 2 7 October, 2018

Selamat hari lahir yg ke 7 tahun kakak @puteri1608 !!! Semoga segala urusan kakak dipermudahkan dunia akhirat, dimurahkan rezeki sentiasa, jadi anak yang solehah, dilindungi Allah selalu dan dijauhkan dari orang-orang yang zalim ❤😘🍰🍰🍰🎂🎂🎂☕☕🍫🍰☕🎂☕🍫🍰🎂🎂🍰🍰🍰 esok kita sambut birthday ye.. dia dah ingatkan dari bulan 7 lagi.. hahahahaha #makinbesarmakinbijak #kakakdahbesar

Selamat hari lahir yg ke 7 tahun kakak @puteri1608 !!! Semoga segala urusan kakak dipermudahkan dunia akhirat, dimurahkan rezeki sentiasa, jadi anak yang solehah, dilindungi Allah selalu dan dijauhkan dari orang-orang yang zalim ❤😘🍰🍰🍰🎂🎂🎂☕☕🍫🍰☕🎂☕🍫🍰🎂🎂🍰🍰🍰 esok kita sambut birthday ye.. dia dah ingatkan dari bulan 7 lagi.. hahahahaha #makinbesarmakinbijak #kakakdahbesar
56 5 15 August, 2018

Muka nervous kakak 😂
Pagi td bawak p dentist sbb gigi kakak dah berlapis.Gigi susu yu goyang sikit je masih lagi kuat takmo luruh.Ingtkan doktor akan bius dulu ke apa sekali dia terus cabut je.Mak aiii..mak yg nengok pun ngeri tak sanggup 😫 Meraung kuat jugak la kakak dlm bilik doktor td 😥 Mmg kalau cabut gigi sekarang ni tak bius eh? Sbb dedulu ingt lg sblm nak cabut doktor mesti bius dulu.
#HawaniSafiyyah #kakakdahbesar

Muka nervous kakak 😂
Pagi td bawak p dentist sbb gigi kakak dah berlapis.Gigi susu yu goyang sikit je masih lagi kuat takmo luruh.Ingtkan doktor akan bius dulu ke apa sekali dia terus cabut je.Mak aiii..mak yg nengok pun ngeri tak sanggup 😫 Meraung kuat jugak la kakak dlm bilik doktor td 😥 Mmg kalau cabut gigi sekarang ni tak bius eh? Sbb dedulu ingt lg sblm nak cabut doktor mesti bius dulu.
#HawaniSafiyyah #kakakdahbesar
33 10 23 May, 2019

Selamat Hari Lahir kakak...
🎁🎉🍭🍰🎂🎂🎁🎉🍭🎂🎂
.
Mama papa adam.loves u so much...
Tq for being a great sister to Adam..
Tq for being a great daughter to mama n papa..
Try your best in the final.exam next week...
May you always healthy, cheerful & taat as you are..
May Allah grant success in your life..aminn
Happy bornday my first child... always be my baby...
.
#mamacengeng #kakakdahbesar #kakaksentiasababydihatimama

Selamat Hari Lahir kakak...
🎁🎉🍭🍰🎂🎂🎁🎉🍭🎂🎂
.
Mama papa adam.loves u so much...
Tq for being a great sister to Adam..
Tq for being a great daughter to mama n papa..
Try your best in the final.exam  next week...
May you always healthy, cheerful & taat as you are..
May Allah grant success in your life..aminn
Happy bornday my first child... always be my baby...
.
#mamacengeng #kakakdahbesar #kakaksentiasababydihatimama
16 6 9 hours ago