#kakymotorofficial Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kakymotorofficial and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
361.8
Average comment
1.7
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@syedammarsparepart Profile picture

@syedammarsparepart

Syed Ammar Sparepart

Bush Damper Tail Lamp Yamaha Rxz Milineum®️
Copy Thai Yamaha
Complete
RM38

COD Arau Perlis
POS seluruh Malaysia
Call/Whatsapp
0124344214 “JEMPUT KE KEDAI KAMI”

Menjual Alatganti Motorsikal 📌Yamaha Rxz
📌Yamaha 125z
📌Yamaha Nvx
📌Honda Ex5

LOKASI 📍
SYED AMMAR SPAREPART
No.2, Lot 2024, Hadapan Sekolah Rendah Tengku Budriah, Jalan Kangar-Kodiang, 02600 Arau, Perlis
https://maps.google.com/?q=6.436467,100.269608

Waktu Operasi
•Isnin - Jumaat
5 petang - 12 tengah malam •Sabtu - Ahad
12 Tengahari - 12 Tengah Malam
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sebarang Pertanyaan & Urusan,
Terus Whatsapp Kami..
[Klik Link Dibawah] 👇🏽
http://www.wasap.my/60124344214
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk Merasai Kepuasan RESTORE Jentera Anda 👍🏽
LIKE Page ‼️ [Klik Link Dibawah]👇🏽
https://m.facebook.com/SyedAmmarSparepart/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shopping Di Kedai SHOPEE Kami
[Klik Link Dibawah]👇🏽
shopee.com.my/syedammar81
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#syedammarsparepart #lubukbarangrxz #galerirxz #butikrxz #sparepartrxz #trustedseller #topseller #rxz #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmember #peminatrxz #peminatrxz125z #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #duniapermotoran #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #kamipakaihelmet

Bush Damper Tail Lamp Yamaha Rxz Milineum®️
Copy Thai Yamaha 
Complete 
RM38

COD Arau Perlis
POS seluruh Malaysia 
Call/Whatsapp
0124344214 “JEMPUT KE KEDAI KAMI”

Menjual Alatganti Motorsikal 📌Yamaha Rxz
📌Yamaha 125z
📌Yamaha Nvx
📌Honda Ex5

LOKASI 📍
SYED AMMAR SPAREPART
No.2, Lot 2024, Hadapan Sekolah Rendah Tengku Budriah, Jalan Kangar-Kodiang, 02600 Arau, Perlis
https://maps.google.com/?q=6.436467,100.269608

Waktu Operasi
•Isnin - Jumaat
5 petang - 12 tengah malam •Sabtu - Ahad
12 Tengahari - 12 Tengah Malam
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sebarang Pertanyaan & Urusan,
Terus Whatsapp Kami..
[Klik Link Dibawah] 👇🏽
http://www.wasap.my/60124344214
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk Merasai Kepuasan RESTORE Jentera Anda 👍🏽
LIKE Page ‼️ [Klik Link Dibawah]👇🏽
https://m.facebook.com/SyedAmmarSparepart/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shopping Di Kedai SHOPEE Kami
[Klik Link Dibawah]👇🏽
shopee.com.my/syedammar81
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#syedammarsparepart #lubukbarangrxz #galerirxz #butikrxz #sparepartrxz #trustedseller #topseller #rxz #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmember #peminatrxz #peminatrxz125z #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #duniapermotoran #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #kamipakaihelmet
117 0 1 hour ago
@syedammarsparepart Profile picture

@syedammarsparepart

Syed Ammar Sparepart

Bracket Fering Yamaha Rxz 5pv®️
Original Hong Leong Yamaha
RM78

COD Arau Perlis
POS seluruh Malaysia
Call/Whatsapp
0124344214 “JEMPUT KE KEDAI KAMI”

Menjual Alatganti Motorsikal 📌Yamaha Rxz
📌Yamaha 125z
📌Yamaha Nvx
📌Honda Ex5

LOKASI 📍
SYED AMMAR SPAREPART
No.2, Lot 2024, Hadapan Sekolah Rendah Tengku Budriah, Jalan Kangar-Kodiang, 02600 Arau, Perlis
https://maps.google.com/?q=6.436467,100.269608

Waktu Operasi
•Isnin - Jumaat
5 petang - 12 tengah malam •Sabtu - Ahad
12 Tengahari - 12 Tengah Malam
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sebarang Pertanyaan & Urusan,
Terus Whatsapp Kami..
[Klik Link Dibawah] 👇🏽
http://www.wasap.my/60124344214
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk Merasai Kepuasan RESTORE Jentera Anda 👍🏽
LIKE Page ‼️ [Klik Link Dibawah]👇🏽
https://m.facebook.com/SyedAmmarSparepart/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shopping Di Kedai SHOPEE Kami
[Klik Link Dibawah]👇🏽
shopee.com.my/syedammar81
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#syedammarsparepart #lubukbarangrxz #galerirxz #butikrxz #sparepartrxz #trustedseller #topseller #rxz #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmember #peminatrxz #peminatrxz125z #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #duniapermotoran #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #kamipakaihelmet

Bracket Fering Yamaha Rxz 5pv®️
Original Hong Leong Yamaha 
RM78

COD Arau Perlis
POS seluruh Malaysia 
Call/Whatsapp
0124344214 “JEMPUT KE KEDAI KAMI”

Menjual Alatganti Motorsikal 📌Yamaha Rxz
📌Yamaha 125z
📌Yamaha Nvx
📌Honda Ex5

LOKASI 📍
SYED AMMAR SPAREPART
No.2, Lot 2024, Hadapan Sekolah Rendah Tengku Budriah, Jalan Kangar-Kodiang, 02600 Arau, Perlis
https://maps.google.com/?q=6.436467,100.269608

Waktu Operasi
•Isnin - Jumaat
5 petang - 12 tengah malam •Sabtu - Ahad
12 Tengahari - 12 Tengah Malam
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sebarang Pertanyaan & Urusan,
Terus Whatsapp Kami..
[Klik Link Dibawah] 👇🏽
http://www.wasap.my/60124344214
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk Merasai Kepuasan RESTORE Jentera Anda 👍🏽
LIKE Page ‼️ [Klik Link Dibawah]👇🏽
https://m.facebook.com/SyedAmmarSparepart/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shopping Di Kedai SHOPEE Kami
[Klik Link Dibawah]👇🏽
shopee.com.my/syedammar81
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#syedammarsparepart #lubukbarangrxz #galerirxz #butikrxz #sparepartrxz #trustedseller #topseller #rxz #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmember #peminatrxz #peminatrxz125z #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #duniapermotoran #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #kamipakaihelmet
288 1 16 hours ago
@syedammarsparepart Profile picture

@syedammarsparepart

Syed Ammar Sparepart

Gantang Crome Yamaha Rxz®️
Depan & Belakang

RM220

COD Arau Perlis
POS seluruh Malaysia
Call/Whatsapp
0124344214 “JEMPUT KE KEDAI KAMI”

Menjual Alatganti Motorsikal 📌Yamaha Rxz
📌Yamaha 125z
📌Yamaha Nvx
📌Honda Ex5

LOKASI 📍
SYED AMMAR SPAREPART
No.2, Lot 2024, Hadapan Sekolah Rendah Tengku Budriah, Jalan Kangar-Kodiang, 02600 Arau, Perlis
https://maps.google.com/?q=6.436467,100.269608

Waktu Operasi
•Isnin - Jumaat
5 petang - 12 tengah malam •Sabtu - Ahad
12 Tengahari - 12 Tengah Malam
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sebarang Pertanyaan & Urusan,
Terus Whatsapp Kami..
[Klik Link Dibawah] 👇🏽
http://www.wasap.my/60124344214
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk Merasai Kepuasan RESTORE Jentera Anda 👍🏽
LIKE Page ‼️ [Klik Link Dibawah]👇🏽
https://m.facebook.com/SyedAmmarSparepart/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shopping Di Kedai SHOPEE Kami
[Klik Link Dibawah]👇🏽
shopee.com.my/syedammar81
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#syedammarsparepart #lubukbarangrxz #galerirxz #butikrxz #sparepartrxz #trustedseller #topseller #rxz #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmember #peminatrxz #peminatrxz125z #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #duniapermotoran #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #kamipakaihelmet

Gantang Crome Yamaha Rxz®️
Depan & Belakang

RM220

COD Arau Perlis
POS seluruh Malaysia 
Call/Whatsapp
0124344214 “JEMPUT KE KEDAI KAMI”

Menjual Alatganti Motorsikal 📌Yamaha Rxz
📌Yamaha 125z
📌Yamaha Nvx
📌Honda Ex5

LOKASI 📍
SYED AMMAR SPAREPART
No.2, Lot 2024, Hadapan Sekolah Rendah Tengku Budriah, Jalan Kangar-Kodiang, 02600 Arau, Perlis
https://maps.google.com/?q=6.436467,100.269608

Waktu Operasi
•Isnin - Jumaat
5 petang - 12 tengah malam •Sabtu - Ahad
12 Tengahari - 12 Tengah Malam
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sebarang Pertanyaan & Urusan,
Terus Whatsapp Kami..
[Klik Link Dibawah] 👇🏽
http://www.wasap.my/60124344214
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk Merasai Kepuasan RESTORE Jentera Anda 👍🏽
LIKE Page ‼️ [Klik Link Dibawah]👇🏽
https://m.facebook.com/SyedAmmarSparepart/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shopping Di Kedai SHOPEE Kami
[Klik Link Dibawah]👇🏽
shopee.com.my/syedammar81
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#syedammarsparepart #lubukbarangrxz #galerirxz #butikrxz #sparepartrxz #trustedseller #topseller #rxz #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmember #peminatrxz #peminatrxz125z #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #duniapermotoran #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #kamipakaihelmet
283 0 16 hours ago
@official_saufi15 Profile picture

@official_saufi15

x semestinye kalau kite sedang bahagia kite kene tunjuk kat org semue 🙈❤️ yg penting ialah pasangan tu tau yang die sedang bahagia 👀❤️ .
.
.
.
.
.
#lagenda115z
#fuelinjection
#yamahamalaysia
#peacejanganturun
#kakymotorofficial

x semestinye kalau kite sedang bahagia kite kene tunjuk kat org semue 🙈❤️ yg penting ialah pasangan tu tau yang die sedang bahagia 👀❤️ .
.
.
.
.
.
#lagenda115z 
#fuelinjection 
#yamahamalaysia 
#peacejanganturun 
#kakymotorofficial
126 4 22 October, 2019
Nak kejut orang yang susah bngun pagi😂high volume‼️
Jangan lupaa mengviralkan page kami di serata malaysia @flyteroxx_ @flyteroxx_ @flyteroxx_ 
#kroniy15zr #yamaha #y15malaysia #y15official #kakymotorofficial #kakimoto #flytanparasamelekit #kingdragmalaysia #brembo #flyteroxx #flyteroxx_ #kapcaimalaya #jenterakita
69 0 22 October, 2019
@syedammarsparepart Profile picture

@syedammarsparepart

Syed Ammar Sparepart

⭐️⭐️3BS STANDART TIPU⭐️⭐️ Ramai nak submit ORDER,
Ramai juga yang dah ORDER.. Sementara menunggu Exzos siap,
Jom layan dia punya “SOUND” sikit 😉
[Full Volume/Ear Phone]

Standby NEW YEAR..
Senjata pejuang HIGHWAY 💨💨 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sebarang Pertanyaan & Urusan,
Terus Whatsapp Kami..
[Klik Link Dibawah] 👇🏽
http://www.wasap.my/60124344214
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖Rasai Kepuasan RESTORE Rxz 👍🏽
LIKE Page ‼️ [Klik Link Dibawah]👇🏽
https://m.facebook.com/SyedAmmarSparepart/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shopping Di Kedai SHOPEE Kami
[Klik Link Dibawah]👇🏽
shopee.com.my/syedammar81
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#syedammarsparepart #galerirxz #butikrxz #barangrxzmurah #sparepartrxz #rxz #trustedseller #topseller #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmalaya #rxzmember #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #kamipakaihelmet

⭐️⭐️3BS STANDART TIPU⭐️⭐️ Ramai nak submit ORDER,
Ramai juga yang dah ORDER.. Sementara menunggu Exzos siap,
Jom layan dia punya “SOUND” sikit 😉
[Full Volume/Ear Phone]

Standby NEW YEAR..
Senjata pejuang HIGHWAY 💨💨 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sebarang Pertanyaan & Urusan,
Terus Whatsapp Kami..
[Klik Link Dibawah] 👇🏽
http://www.wasap.my/60124344214
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖Rasai Kepuasan RESTORE Rxz 👍🏽
LIKE Page ‼️ [Klik Link Dibawah]👇🏽
https://m.facebook.com/SyedAmmarSparepart/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shopping Di Kedai SHOPEE Kami
[Klik Link Dibawah]👇🏽
shopee.com.my/syedammar81
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#syedammarsparepart #galerirxz #butikrxz #barangrxzmurah #sparepartrxz #rxz #trustedseller #topseller #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmalaya #rxzmember #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official  #kakymotorofficial #kamipakaihelmet
1,478 16 20 October, 2019

Top #kakymotorofficial posts

@syedammarsparepart Profile picture

@syedammarsparepart

Syed Ammar Sparepart

ISU SEMASA
|Ysuku|Brembo|Rxz|

Tak payah nak sembang kata kenapa zaman RXZ dulu polis tak kacau. Bukan polis tak kacau, polis kacau je. Cuma zaman tu kau main beyblade lagi, tu pasal kau tak tau.

Zaman dulu siapa yang pakai paip perang, paip tembak bulan, tayar sotong, ni semua memang stock-stock kena saman je kalau polis jumpa.
Spec-spec mcm ni orang bawak main malam merdeka, main malam raya, main malam tahun baru je dulu. Itu pun main dekat jalan besar depan kampung.
Tapi budak sekarang, selamber adab kehulu kehilir dengan paip perang, swing arm aloy, tayar sotong. Siap bawak pergi konvoi lagi tu. Memang serah tengkuk jela jawabnya.
Dh benda tu memang salah, tak payah lah kau nak sembang macam baru hari ni undang undang tu ada.

Lagi satu Amran perasan, sekarang makin menjadi-jadi pulak kes superbike hilang brake caliper. Zaman dulu takde pulak kes-kes macam ni.

Nak tau sebab apa?

Sebab trend artis-artis pasang brake Brembo dekat Ysuku ni lah puncanya. Artis main barang mahal dia pun nak main barang mahal, sudahnya rembat barang dekat motor orang.

Zaman RXZ, Panther, 125z dulu semua pakai barang-barang ori motor. Takde beriya nak pasang brake Brembo ni semua. Tu pasal dulu takde kes superbike hilang brek caliper.
So kesimpulannya, nak main motor tu boleh, tapi kena tahu lah undang-undang. Nak pakai tayar sotong ke apa tengok lah masa. Jangan lah sakai sangat motor bawak hari-hari pun kau nak pakai tayar sotong dengan paip perang.

Lagi 1, kalau dh tau diri tu miskin, pakai jela barang ori motor, bukan rembat barang dekat motor orang. Faham?🤣... Kredit: Amran Fans

#syedammarsparepart #galerirxz #butikrxz #sparepartrxz #trustedseller #topseller #rxz #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmalaya #rxzmember #peminatrxz #peminatrxz125z #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #duniapermotoran #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #ysuku

ISU SEMASA
|Ysuku|Brembo|Rxz|

Tak payah nak sembang kata kenapa zaman RXZ dulu polis tak kacau. Bukan polis tak kacau, polis kacau je. Cuma zaman tu kau main beyblade lagi, tu pasal kau tak tau.

Zaman dulu siapa yang pakai paip perang, paip tembak bulan, tayar sotong, ni semua memang stock-stock kena saman je kalau polis jumpa. 
Spec-spec mcm ni orang bawak main malam merdeka, main malam raya, main malam tahun baru je dulu. Itu pun main dekat jalan besar depan kampung. 
Tapi budak sekarang, selamber adab kehulu kehilir dengan paip perang, swing arm aloy, tayar sotong. Siap bawak pergi konvoi lagi tu. Memang serah tengkuk jela jawabnya. 
Dh benda tu memang salah, tak payah lah kau nak sembang macam baru hari ni undang undang tu ada.

Lagi satu Amran perasan, sekarang makin menjadi-jadi pulak kes superbike hilang brake caliper. Zaman dulu takde pulak kes-kes macam ni.

Nak tau sebab apa?

Sebab trend artis-artis pasang brake Brembo dekat Ysuku ni lah puncanya. Artis main barang mahal dia pun nak main barang mahal, sudahnya rembat barang dekat motor orang.

Zaman RXZ, Panther, 125z dulu semua pakai barang-barang ori motor. Takde beriya nak pasang brake Brembo ni semua. Tu pasal dulu takde kes superbike hilang brek caliper. 
So kesimpulannya, nak main motor tu boleh, tapi kena tahu lah undang-undang. Nak pakai tayar sotong ke apa tengok lah masa. Jangan lah sakai sangat motor bawak hari-hari pun kau nak pakai tayar sotong dengan paip perang.

Lagi 1, kalau dh tau diri tu miskin, pakai jela barang ori motor, bukan rembat barang dekat motor orang. Faham?🤣... Kredit: Amran Fans

#syedammarsparepart #galerirxz #butikrxz #sparepartrxz #trustedseller #topseller #rxz #rxzrestore #rxzstilltheboss #rxzcaterlyzer #rxzmili #rxzmalaysia #rxzmalaya #rxzmember #peminatrxz #peminatrxz125z #legacy_rxz #twostroke #duniaduaroda #duniapermotoran #sparkmalaysianclub #kapcaimalaya #kamikakifly #kitaridertiadabeza #sistormalaya #minahsistor #minahrempitsejati #minahkapcai_official #kakymotorofficial #ysuku
3,849 73 11 September, 2019