#kamarkamariah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kamarkamariah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
11.8
Average comment
0.3
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@healthyrice.my Profile picture

@healthyrice.my

BAHAYA MAKAN TENGAH MALAM
_
Kualiti tidur terganggu
Jika terasa lapar di tengah malam hindari makan atau minum yang mengandungi cairan untuk elak buang air kecil ketika tidur. Hindari juga minuman yang ada cafein dan berenergi.Minuman beralkohol juga menyebabkan anda insomnia berpanjangan jika terlalu banyak minum.
.
Sebagai ganti jika ingin makan tengah malam rekomen mengambil oat dan susu rendah lemak, elak makan porsi yang besar serta pedas kerana akan membuat perut berasa tidak nyaman
.
P/s : nak mudah, minum je Healthy Rice

BAHAYA MAKAN TENGAH MALAM 
_
 Kualiti tidur terganggu 
Jika terasa lapar di tengah malam hindari makan atau minum yang mengandungi cairan untuk elak buang air kecil ketika tidur. Hindari juga minuman yang ada cafein dan berenergi.Minuman beralkohol juga menyebabkan anda insomnia berpanjangan jika terlalu banyak minum.
.
Sebagai ganti jika ingin makan tengah malam rekomen mengambil oat dan susu rendah lemak, elak makan porsi yang besar serta pedas kerana akan membuat perut berasa tidak nyaman
.
P/s : nak mudah, minum je Healthy Rice
25 1 8 hours ago
@healthyrice.my Profile picture

@healthyrice.my

Jangan lupa minum air masak banyak2 ye😘
_
Siapa yang patut order Healthy Rice?.
.
.
+ Lelaki & wanita.
+ Berusia 35 tahun keatas sangat digalakkan.

Jangan lupa minum air masak banyak2 ye😘
_
Siapa yang patut order Healthy Rice?.
.
.
+ Lelaki & wanita.
+ Berusia 35 tahun keatas sangat digalakkan.
27 1 19 hours ago
@healthyrice.my Profile picture

@healthyrice.my

Senaman Untuk Warga Emas

Siapa cakap warga emas tidak boleh bersenam?

Boleh sebenarnya.. Asalkan tau kemampuan diri dan dilakukan secara betul, seorang warga emas boleh bersenam seperti orang lain.

Di sini, saya bawakan sejenis Senaman Jalur Lintang.. Jalur lintang? Apa tu?

Pernah anda dengar Thera-Band? Itulah dia.. So, apa yang dikatakan senaman jalur lintang tu?

Jom baca info ini.

Bagi anda yang baru berjinak dalam penggunaan jalur lintang ini, saya cadangkan apa yang perlu anda lakukan pada minggu pertama dan seterusnya.. Jangan main buat je ye.. infografik ini akan membantu anda untuk buat dengan cara yang betul.
Sekiranya anda sudah mahir dengan cara melakukan senaman ini dan cara penggunaannya, jadikanlah ianya sebagai satu senaman rutin.

Macam mana?

Infografik di bawah akan memandu anda untuk terus konsisten di dalam senaman ini..

Senaman Untuk Warga Emas

Siapa cakap warga emas tidak boleh bersenam?

Boleh sebenarnya.. Asalkan tau kemampuan diri dan dilakukan secara betul, seorang warga emas boleh bersenam seperti orang lain.

Di sini, saya bawakan sejenis Senaman Jalur Lintang.. Jalur lintang? Apa tu?

Pernah anda dengar Thera-Band? Itulah dia.. So, apa yang dikatakan senaman jalur lintang tu?

Jom baca info ini.

Bagi anda yang baru berjinak dalam penggunaan jalur lintang ini, saya cadangkan apa yang perlu anda lakukan pada minggu pertama dan seterusnya.. Jangan main buat je ye.. infografik ini akan membantu anda untuk buat dengan cara yang betul. 
Sekiranya anda sudah mahir dengan cara melakukan senaman ini dan cara penggunaannya, jadikanlah ianya sebagai satu senaman rutin.

Macam mana?

Infografik di bawah akan memandu anda untuk terus konsisten di dalam senaman ini..
21 1 21 hours ago
@healthyrice.my Profile picture

@healthyrice.my

BERAS YANG PALING SENANG DIBANCUH UNTUK SARAPAN
.
Tak perlu sarapan berat-berat lepas ni. Gantikan sahaja dengan Brown Rice Drink. Kenyang seperti memakan nasi
.
.
Kebaikan Brown Rice Drink ✔Menurunkan kadar gula ✔Sesuai untuk penghidap kencheng maneh
✔Bagi yang nak diet sangat sesuai

Kalau nak melancong pun senang. Masukkan je dalam beg .
Minuman BERAS PERANG, yang diperkayakan oleh Ekstrak Oat, Esktrak Malt dan Gam Arab. Bukan sahaja KENYANG malah MENYIHATKAN. .
.
✔ Murah
.
✔Tinggi Serat.
.
✔ Rasanya yang sedap dan tidak jemu
.
✔ Rendah lemak/kalori.
.
✔ Mudah dibancuh. Hanya tambah air dan minum. .
✔Jimat masa
.
✔ Kaya dengan khasiat beras perang.
.
✔ Mengenyangkan perut lebih lama.
.
✔ Minuman berkhasiat dan sesuai untuk semua golongan. (Seisi keluarga) .
.
Dengan HANYA RM3.20 sehari anda DAPAT SARAPAN yang SIHAT dan KENYANG. Malah LEBIH MURAH DARI SEPINGGAN NASI LEMAK dan TEH TARIK.
.
.
Anda bukan sahaja membuat keputusan yg BIJAK, malah secara perlahan-lahan telah MENOLAK serta dapat MENCEGAH daripada mendapat penyakit kronik. Insyaa Allah
.
.
Healthy Rice, MUDAH, CEPAT, JIMAT MASA, SEDAP, BERKHASIAT!
.
.

HEALTHY RICE~
Makanan Kesihatan Kita
Mudah, Sihat & Berkhasiat!
_
#instantbrownricedrink #serbukberasperang
#berasperang #mealreplacement
#healthyrice #brownrice
#brownricedrink #minumankesihatan
#minumanberasperang #makanantravel
#mesratravel #berasperangmalaysia
#berasdiet #minumandiet #minumantravel

BERAS YANG PALING SENANG DIBANCUH UNTUK SARAPAN
.
Tak perlu sarapan berat-berat lepas ni. Gantikan sahaja dengan Brown Rice Drink. Kenyang seperti memakan nasi
.
.
Kebaikan Brown Rice Drink ✔Menurunkan kadar gula ✔Sesuai untuk penghidap kencheng maneh
✔Bagi yang nak diet sangat sesuai

Kalau nak melancong pun senang. Masukkan je dalam beg .
Minuman BERAS PERANG, yang diperkayakan oleh Ekstrak Oat, Esktrak Malt dan Gam Arab. Bukan sahaja KENYANG malah MENYIHATKAN. .
.
✔ Murah
.
✔Tinggi Serat.
.
✔ Rasanya yang sedap dan tidak jemu
.
✔ Rendah lemak/kalori.
.
✔ Mudah dibancuh. Hanya tambah air dan minum. .
✔Jimat masa
.
✔ Kaya dengan khasiat beras perang.
.
✔ Mengenyangkan perut lebih lama.
.
✔ Minuman berkhasiat dan sesuai untuk semua golongan. (Seisi keluarga) .
.
Dengan HANYA RM3.20 sehari anda DAPAT SARAPAN yang SIHAT dan KENYANG. Malah LEBIH MURAH DARI SEPINGGAN NASI LEMAK dan TEH TARIK.
.
.
Anda bukan sahaja membuat keputusan yg BIJAK, malah secara perlahan-lahan telah MENOLAK serta dapat MENCEGAH daripada mendapat penyakit kronik. Insyaa Allah
.
.
Healthy Rice, MUDAH, CEPAT, JIMAT MASA, SEDAP, BERKHASIAT!
.
.

HEALTHY RICE~
Makanan Kesihatan Kita
Mudah, Sihat & Berkhasiat!
_
#instantbrownricedrink #serbukberasperang
#berasperang #mealreplacement
#healthyrice #brownrice
#brownricedrink #minumankesihatan
#minumanberasperang #makanantravel
#mesratravel #berasperangmalaysia 
#berasdiet #minumandiet #minumantravel
24 1 21 hours ago
@healthyrice.my Profile picture

@healthyrice.my

🌾Beras perang memiliki NUTRISI YG TINGGI. Ia merupakan makanan ruji yang amat baik dan sumber KARBOHIDRAT YG SIHAT. Dimana ia TIDAK terdapat didalam nasi yg kita makan hari2 ya 🍚❗
.
🌾Beras perang mengandungi SERAT YG TINGGI. Sebab tu bila kita makan, kita akan rasa KENYANG yg LAMA dan juga MUDAH LAWAS. .
.
P/s : Bahan utama dalam #healthyrice ialah beras perang. Cuma tambah air dan boleh terus di minum. 💡Sesuai untuk anda yang nak elakkan makan berat waktu malam semasa amalkan diet sihat.

#instantbrownricedrink
#serbukberasperang
#berasperang
#mealreplacement
#healthyrice
#brownrice
#brownricedrink
#minumankesihatan
#minumanberasperang
#makanantravel
#mesratravel

🌾Beras perang memiliki NUTRISI YG TINGGI. Ia merupakan makanan ruji yang amat baik dan sumber KARBOHIDRAT YG SIHAT. Dimana ia TIDAK terdapat didalam nasi yg kita makan hari2 ya 🍚❗
.
🌾Beras perang mengandungi SERAT YG TINGGI. Sebab tu bila kita makan, kita akan rasa KENYANG yg LAMA dan juga MUDAH LAWAS. .
.
P/s : Bahan utama dalam #healthyrice ialah beras perang. Cuma tambah air dan boleh terus di minum. 💡Sesuai untuk anda yang nak elakkan makan berat waktu malam semasa amalkan diet sihat.

#instantbrownricedrink
#serbukberasperang
#berasperang
#mealreplacement
#healthyrice
#brownrice
#brownricedrink
#minumankesihatan
#minumanberasperang
#makanantravel
#mesratravel
13 1 20 September, 2019
@healthyrice.my Profile picture

@healthyrice.my

TIPS BAHAGIA DI HARI JUMAAT ✔️ Sentiasa senyum
✔️ Motivasikan diri dengan semangat dan kata-kata yang baik
✔️ Doakan kebaikan buat diri sendiri dan orang lain

Jangan lupa AlKahfi dan zikir
Selepas solat Subuh
-Baca 4 m/s (ayat 1 – 27)

Selepas solat Zohor
-Sambung baca 4 m/s (ayat 28 – 61)

Selepas solat Asar
-Sambung baca lagi 4 m/s (ayat 62 – 110)

Semoga bermanfaat. :)

TIPS BAHAGIA DI HARI JUMAAT ✔️ Sentiasa senyum
✔️ Motivasikan diri dengan semangat dan kata-kata yang baik
✔️ Doakan kebaikan buat diri sendiri dan orang lain

Jangan lupa AlKahfi dan zikir 
Selepas solat Subuh
-Baca 4 m/s (ayat 1 – 27)

Selepas solat Zohor
-Sambung baca 4 m/s (ayat 28 – 61)

Selepas solat Asar
-Sambung baca lagi 4 m/s (ayat 62 – 110)

Semoga bermanfaat. :)
43 1 20 September, 2019
@healthyrice.my Profile picture

@healthyrice.my

Tidor adalah penting kepada kesihatan badan.
Untuk mendapat tidor yang lena, perut tidak boleh terlalu kenyang atau terlalu kosong.
Jadi, bagi mendapat tidor yang lena & selesa, minumlah HEALTHY RICE sebelum tidor.

HEALTHY RICE, tidak terlalu kenyang tapi tidaklah terlalu lapar sehingga gastrik ditengah malam hari.

Tidor adalah penting kepada kesihatan badan. 
Untuk mendapat tidor yang lena, perut tidak boleh terlalu kenyang atau terlalu kosong.
Jadi, bagi mendapat tidor yang lena & selesa, minumlah HEALTHY RICE sebelum tidor.

HEALTHY RICE, tidak terlalu kenyang tapi tidaklah terlalu lapar sehingga gastrik ditengah malam hari.
10 1 19 September, 2019
@homefruits.25 Profile picture

@homefruits.25

Kecamatan Kismantoro

Kelengkeng Mata Lada @rumahtanamanbuah.25 Merupakan jenis kelengkeng dataran rendah yang memiliki buah exsotik. Kelebihan dari kelengkeng mata lada ini adalah memiliki biji berukuran kecil lada (jika masak sempurna). Buahnya besar dengan diameter 2,5-3 cm serta berwarna putih, daging buah yang tebal dan manis. 😄👌
.
Informasi Dan Pemesanan Bibit Tanaman Buah Berkualitas / Pupuk, Silahkan 📞 Telp. / WA .+6288980696858 👍
.
Melayani Pengiriman Ke Seluruh Wilayah Indonesia. 🚛
.
Terima Kasihh. 🙏🙏😊
.
@rumahtanamanbuah.25
@rumahtanamanbuah.25
.
#rumah #rumahminimalis #rumahminimalismodern #rumahsederhana #rumahmodern #rumahcantikidaman #inspirasirumahidaman #inspirasidesainrumah #rumahkecil #designrumahminimalis #rumahunik #kamartidur #kamarminimalis #kamarmandiminimalis #kamar #kamaranak #kamarkamariah #dapurminimalis #dapurminimalismodern #dapurcantik #dapursederhana #inspirasidapur #ruangtamuminimalis #ruangtamumungil #desainruangtamu #desainruangan #ruangkeluarga #dekorasiruangtamu #dekorasikamartidur #dekorasipernikahan

Kelengkeng Mata Lada @rumahtanamanbuah.25 Merupakan jenis kelengkeng dataran rendah yang memiliki buah exsotik. Kelebihan dari kelengkeng mata lada ini adalah memiliki biji berukuran kecil lada (jika masak sempurna). Buahnya besar dengan diameter 2,5-3 cm serta berwarna putih, daging buah yang tebal dan manis. 😄👌
.
Informasi Dan Pemesanan Bibit Tanaman Buah Berkualitas / Pupuk, Silahkan 📞 Telp. / WA .+6288980696858 👍
.
Melayani Pengiriman Ke Seluruh Wilayah Indonesia. 🚛
.
Terima Kasihh. 🙏🙏😊
.
@rumahtanamanbuah.25
@rumahtanamanbuah.25
.
#rumah #rumahminimalis #rumahminimalismodern #rumahsederhana #rumahmodern #rumahcantikidaman #inspirasirumahidaman #inspirasidesainrumah #rumahkecil #designrumahminimalis #rumahunik #kamartidur #kamarminimalis #kamarmandiminimalis #kamar #kamaranak #kamarkamariah #dapurminimalis #dapurminimalismodern #dapurcantik #dapursederhana #inspirasidapur #ruangtamuminimalis #ruangtamumungil #desainruangtamu #desainruangan #ruangkeluarga #dekorasiruangtamu #dekorasikamartidur #dekorasipernikahan
85 0 16 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

READY STOCK
Atas permintaan ramai, kami RESTOCK #hBlunamayaseries
Material sejuk.. Memeri dan menerima 😜... Bergayalah di open house nanti...bertunang ke.. Bertandang ke.. Dan macam2 majlis boleh pakai... Dapatkan
KG271/19 ~ LUNAMAYA SERIES (2nd EDITION)
Berminat #hBlunamayaseries 🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable 🌸Embroidery lace (front only)
🌸 Kebaya Moden
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Skirt Mermaid Type
🌸 4 colours ONLY 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label L/XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize #jannanick
#baimwong #chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize #bukancintaaku
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

READY STOCK
Atas permintaan ramai, kami RESTOCK #hBlunamayaseries
Material sejuk.. Memeri dan menerima 😜... Bergayalah di open house nanti...bertunang ke.. Bertandang ke.. Dan macam2 majlis boleh pakai... Dapatkan
KG271/19 ~ LUNAMAYA SERIES (2nd EDITION) 
Berminat #hBlunamayaseries 🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable 🌸Embroidery lace (front only)
🌸 Kebaya Moden
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Skirt  Mermaid Type
🌸 4 colours ONLY 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label L/XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize #jannanick
 #baimwong  #chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize #bukancintaaku
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
0 0 16 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

READY STOCK
Atas permintaan ramai, kami RESTOCK #hBlunamayaseries
Material sejuk.. Memeri dan menerima 😜... Bergayalah di open house nanti...bertunang ke.. Bertandang ke.. Dan macam2 majlis boleh pakai... Dapatkan
KG271/19 ~ LUNAMAYA SERIES (2nd EDITION)
Berminat #hBlunamayaseries 🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable 🌸Embroidery lace (front only)
🌸 Kebaya Moden
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Skirt Mermaid Type
🌸 4 colours ONLY 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label L/XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize #jannanick
#baimwong #chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize #bukancintaaku
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

READY STOCK
Atas permintaan ramai, kami RESTOCK #hBlunamayaseries
Material sejuk.. Memeri dan menerima 😜... Bergayalah di open house nanti...bertunang ke.. Bertandang ke.. Dan macam2 majlis boleh pakai... Dapatkan
KG271/19 ~ LUNAMAYA SERIES (2nd EDITION) 
Berminat #hBlunamayaseries 🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable 🌸Embroidery lace (front only)
🌸 Kebaya Moden
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Skirt  Mermaid Type
🌸 4 colours ONLY 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label L/XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize #jannanick
 #baimwong  #chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize #bukancintaaku
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
15 0 16 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

READY STOCK
Atas permintaan ramai, kami RESTOCK #hBlunamayaseries
Material sejuk.. Memeri dan menerima 😜... Bergayalah di open house nanti...bertunang ke.. Bertandang ke.. Dan macam2 majlis boleh pakai... Dapatkan
KG271/19 ~ LUNAMAYA SERIES (2nd EDITION)
Berminat #hBlunamayaseries 🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable 🌸Embroidery lace (front only)
🌸 Kebaya Moden
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Skirt Mermaid Type
🌸 4 colours ONLY 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label L/XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize #jannanick
#baimwong #chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize #bukancintaaku
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

READY STOCK
Atas permintaan ramai, kami RESTOCK #hBlunamayaseries
Material sejuk.. Memeri dan menerima 😜... Bergayalah di open house nanti...bertunang ke.. Bertandang ke.. Dan macam2 majlis boleh pakai... Dapatkan
KG271/19 ~ LUNAMAYA SERIES (2nd EDITION) 
Berminat #hBlunamayaseries 🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable 🌸Embroidery lace (front only)
🌸 Kebaya Moden
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Skirt  Mermaid Type
🌸 4 colours ONLY 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label L/XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize #jannanick
 #baimwong  #chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize #bukancintaaku
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
1 0 16 September, 2019
@jrm.hillparksaujanautama_yanni Profile picture

@jrm.hillparksaujanautama_yanni

.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha
#megaratu #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM

.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#megaratu #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM
11 0 15 September, 2019
@jamukaklis_homemade Profile picture

@jamukaklis_homemade

.
.
Kopi Jamu Kak Lis ni memang ada peminat setia sampai setiap bulan sekurang kurangnya harus beli 1-2 botol untuk stock slim mlim!!
.
.
Memang kenyang, mmg akan takde nafsu makan dibuatnya sedangkan Kak Lis adun untuk bagi cantik luaran dan dalaman wanita
.
.
Baik anak dara or mak orang meh dedekat and tolong la minum Kopi Jamu Kak Lis ni bukan sebarang kopi ya its kopi yang penuh dengan jamu yang harum mewangi!!!
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60133103692
.
_____________________________________________
.
#cintatanpahenti
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#nur2
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#kamarkamariah
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

.
.
Kopi Jamu Kak Lis ni memang ada peminat setia sampai setiap bulan sekurang kurangnya harus beli 1-2 botol untuk stock slim mlim!!
.
.
Memang kenyang, mmg akan takde nafsu makan dibuatnya sedangkan Kak Lis adun untuk bagi cantik luaran dan dalaman wanita
.
.
Baik anak dara or mak orang meh dedekat and tolong la minum Kopi Jamu Kak Lis ni bukan sebarang kopi ya its kopi yang penuh dengan jamu yang harum mewangi!!!
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60133103692
.
_____________________________________________
.
#cintatanpahenti
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#nur2
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#kamarkamariah
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
1 2 15 September, 2019
@pengeras_malam_jumaat Profile picture

@pengeras_malam_jumaat

.
.
Kopi Jamu Kak Lis ni memang ada peminat setia sampai setiap bulan sekurang kurangnya harus beli 1-2 botol untuk stock slim mlim!!
.
.
Memang kenyang, mmg akan takde nafsu makan dibuatnya sedangkan Kak Lis adun untuk bagi cantik luaran dan dalaman wanita
.
.
Baik anak dara or mak orang meh dedekat and tolong la minum Kopi Jamu Kak Lis ni bukan sebarang kopi ya its kopi yang penuh dengan jamu yang harum mewangi!!!
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60133103692
.
_____________________________________________
.
#cintatanpahenti
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#nur2
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#kamarkamariah
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

.
.
Kopi Jamu Kak Lis ni memang ada peminat setia sampai setiap bulan sekurang kurangnya harus beli 1-2 botol untuk stock slim mlim!!
.
.
Memang kenyang, mmg akan takde nafsu makan dibuatnya sedangkan Kak Lis adun untuk bagi cantik luaran dan dalaman wanita
.
.
Baik anak dara or mak orang meh dedekat and tolong la minum Kopi Jamu Kak Lis ni bukan sebarang kopi ya its kopi yang penuh dengan jamu yang harum mewangi!!!
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60133103692
.
_____________________________________________
.
#cintatanpahenti
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#nur2
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#kamarkamariah
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
1 0 15 September, 2019
@jamukaklis_homemade Profile picture

@jamukaklis_homemade

.
.
Pada mereka yang nak slim melim kan badan boleh saja cuba Fast Result .
.
Memang berkesan dapat turunkan berat badan ber kg kg .
.
Sekat nafsu serakah kita ni, maksudnya tetap makan tapi tak la perabih berpinggan pinggan kan
.
.
Jom kita kurus ketat untuk siapa ? UNTUK SUAMI TERSAYANG 🙈🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60133103692
.
_____________________________________________
.
#cintatanpahenti
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#nur2
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#kamarkamariah
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

.
.
Pada mereka yang nak slim melim kan badan boleh saja cuba Fast Result .
.
Memang berkesan dapat turunkan berat badan ber kg kg .
.
Sekat nafsu serakah kita ni, maksudnya tetap makan tapi tak la perabih berpinggan pinggan kan
.
.
Jom kita kurus ketat untuk siapa ? UNTUK SUAMI TERSAYANG 🙈🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60133103692
.
_____________________________________________
.
#cintatanpahenti
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#nur2
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#kamarkamariah
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
1 0 15 September, 2019
@pengeras_malam_jumaat Profile picture

@pengeras_malam_jumaat

.
.
Pada mereka yang nak slim melim kan badan boleh saja cuba Fast Result .
.
Memang berkesan dapat turunkan berat badan ber kg kg .
.
Sekat nafsu serakah kita ni, maksudnya tetap makan tapi tak la perabih berpinggan pinggan kan
.
.
Jom kita kurus ketat untuk siapa ? UNTUK SUAMI TERSAYANG 🙈🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60133103692
.
_____________________________________________
.
#cintatanpahenti
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#nur2
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#kamarkamariah
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

.
.
Pada mereka yang nak slim melim kan badan boleh saja cuba Fast Result .
.
Memang berkesan dapat turunkan berat badan ber kg kg .
.
Sekat nafsu serakah kita ni, maksudnya tetap makan tapi tak la perabih berpinggan pinggan kan
.
.
Jom kita kurus ketat untuk siapa ? UNTUK SUAMI TERSAYANG 🙈🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60133103692
.
_____________________________________________
.
#cintatanpahenti
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#nur2
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#kamarkamariah
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
5 0 15 September, 2019
@pinjaman_peribadi_khairunnisa Profile picture

@pinjaman_peribadi_khairunnisa

Kian Joo Can Factory

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA

#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA

#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak
3 0 14 September, 2019
@pinjaman_peribadi_khairunnisa Profile picture

@pinjaman_peribadi_khairunnisa

Kian Joo Can Factory

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA

#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA

#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak
5 1 14 September, 2019
@pinjaman_peribadi_khairunnisa Profile picture

@pinjaman_peribadi_khairunnisa

Kian Joo Can Factory

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA

#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA

#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak
4 0 14 September, 2019
@personalloankhairunnisa Profile picture

@personalloankhairunnisa

Kian Joo Can Factory

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak #cakedecorating #diy

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris  jgn risau. Nisa boleh bantu anda 
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA 
#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak #cakedecorating #diy
2 1 14 September, 2019
@personalloankhairunnisa Profile picture

@personalloankhairunnisa

Kian Joo Can Factory

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak #cakedecorating #diy

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris  jgn risau. Nisa boleh bantu anda 
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA 
#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak #cakedecorating #diy
1 0 14 September, 2019
@personalloankhairunnisa Profile picture

@personalloankhairunnisa

Kian Joo Can Factory

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris jgn risau. Nisa boleh bantu anda
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak #cakedecorating #diy

Selamat pagi 🌺 pagi ni nisa nak share satu testimoni customer nisa yang lulus loan dengan nisa. Customer dah kerja hampir 34 tahun di #kianjoogroup. Customer apply 2k sahaja. Urgent nak pakai harini jugak. Loan customer nisa lulus tanpa potongan dan pinjaman dapat penuh 💯

Pinjaman bumiputera untuk kerajaan, swasta (gaji masuk bank) , pesara dan perkeso 👏 jika anda blacklist, ctos atau ccris  jgn risau. Nisa boleh bantu anda 
Anda nak buat personal loan tapi takut scammer atau ah long? AWAS ⭕ Nisa nasihatkan anda berhati2 dengan tipu helah scammer yang meminta duit pendahuluan atau insurance. Syarikat pinjaman tak akan minta duit pendahuluan sebelum atau selepas proses. Setiap proses adalah percuma dan free cancel✔️. AREA #KUALALUMPUR DAN #SELANGOR

Untuk pertanyaan dan semak kelayakan secara percuma boleh click link dibawah 👇
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA
WWW.WASAP.MY/60172783080/LOANNISA 
#simedarbyplantation #petroleumengineering #petronas #shell #petron #kauyangpertama #kamarkamariah #cintatanpahenti #diayangkucinta #farahnabilah #fikryibrahim #tashashilla #marisayasmin #amarasyraf #petuanenek #viral #motifviral #setelahterlafaznyaakad #makeuptutorial #masakmasak #khairulaming #caramemasak #cakedecorating #diy
1 0 14 September, 2019
@healthyrice.my Profile picture

@healthyrice.my

TIPS BAHAGIA DI HARI JUMAAT ✔️ Sentiasa senyum
✔️ Motivasikan diri dengan semangat dan kata-kata yang baik
✔️ Doakan kebaikan buat diri sendiri dan orang lain

Jangan lupa AlKahfi dan zikir
Selepas solat Subuh
-Baca 4 m/s (ayat 1 – 27)

Selepas solat Zohor
-Sambung baca 4 m/s (ayat 28 – 61)

Selepas solat Asar
-Sambung baca lagi 4 m/s (ayat 62 – 110)

Semoga bermanfaat. :)

TIPS BAHAGIA DI HARI JUMAAT ✔️ Sentiasa senyum
✔️ Motivasikan diri dengan semangat dan kata-kata yang baik
✔️ Doakan kebaikan buat diri sendiri dan orang lain

Jangan lupa AlKahfi dan zikir 
Selepas solat Subuh
-Baca 4 m/s (ayat 1 – 27)

Selepas solat Zohor
-Sambung baca 4 m/s (ayat 28 – 61)

Selepas solat Asar
-Sambung baca lagi 4 m/s (ayat 62 – 110)

Semoga bermanfaat. :)
76 1 13 September, 2019
@jrm.hillparksaujanautama_yanni Profile picture

@jrm.hillparksaujanautama_yanni

.
🎈KURMA DHUHA + MEGA RATU🎈
.
PROMOSI GO LIVE ❗❗❗ ❤️KURMA DHUHA + MEGA RATU RM165 SAHAJA 😱 .
❤️BERMULA 13/9/19 - 16/9/19 .
❤️DAPATKAN SEGERA❗❗❗
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha
#chocolatefiberlifejrm #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM

.
🎈KURMA DHUHA + MEGA RATU🎈
.
PROMOSI GO LIVE ❗❗❗ ❤️KURMA DHUHA + MEGA RATU RM165 SAHAJA 😱 .
❤️BERMULA 13/9/19 - 16/9/19 .
❤️DAPATKAN SEGERA❗❗❗
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#chocolatefiberlifejrm #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM
8 0 12 September, 2019
@jrm.hillparksaujanautama_yanni Profile picture

@jrm.hillparksaujanautama_yanni

.
💥 KURMA DHUHA 💥
.
🌳Kurma Dhuha (dulunya dikenali sebagai Maajun Dhuha) merupakan herba mujarab hasil tangan Bonda Rozita Ibrahim dari Jamu Ratu Malaya yang dapat menyembuhkan pelbagai jenis penyakit. .
Ia diformulasikan dari Madu Akasia, Kala Namak, Jintan Rom, Habatussauda, Ekstrak Minyak Herba dari Tanah Arab & Biji Kurma yang amat kaya dengan khasiat perubatan khas untuk lelaki dan juga wanita. 🌳Yang menariknya, Kurma Dhuha sebenarnya boleh diambil oleh setiap lapisan umur. Ianya sesuai untuk kanak-kanak seawal usia 5 tahun, golongan remaja, lelaki & perempuan dewasa dan juga warga emas. Bukan itu sahaja, malah wanita hamil juga sangat digalakkan untuk mengambik produk ini. 👉Kanak-kanak – Masalah kecacingan, Resdung
👉Pasangan berkahwin – Meningkatkan tenaga batin, merapatkan hubungan
👉Warga emas – Melegakan masalah saraf dan sendi, melancarkan perjalanan darah
👉Wanita hamil – Masalah angin, migraine, simpul biawak dan lain-lain lagi
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha
#chocolatefiberlifejrm #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM

.
💥 KURMA DHUHA 💥
.
🌳Kurma Dhuha (dulunya dikenali sebagai Maajun Dhuha) merupakan herba mujarab hasil tangan Bonda Rozita Ibrahim dari Jamu Ratu Malaya yang dapat menyembuhkan pelbagai jenis penyakit. .
Ia diformulasikan dari Madu Akasia, Kala Namak, Jintan Rom, Habatussauda, Ekstrak Minyak Herba dari Tanah Arab & Biji Kurma yang amat kaya dengan khasiat perubatan khas untuk lelaki dan juga wanita. 🌳Yang menariknya, Kurma Dhuha sebenarnya boleh diambil oleh setiap lapisan umur. Ianya sesuai untuk kanak-kanak seawal  usia 5 tahun, golongan remaja, lelaki & perempuan dewasa dan juga warga emas. Bukan itu sahaja, malah wanita hamil juga sangat digalakkan untuk mengambik produk ini. 👉Kanak-kanak – Masalah kecacingan, Resdung
👉Pasangan berkahwin – Meningkatkan tenaga batin, merapatkan hubungan
👉Warga emas – Melegakan masalah saraf dan sendi, melancarkan perjalanan darah
👉Wanita hamil – Masalah angin, migraine, simpul biawak dan lain-lain lagi
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#chocolatefiberlifejrm #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM
13 0 12 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

Yang suka berkebaya.. Nah.. Ni kebaya moden... Memeri dan menerima... Bila pakai ikut badan... KG283/19 ~ ADELE SERIES
Berminat #hBadeleseries #KG283 #hBbajuopenhouse
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Denim strechable 🌸 Kebaya Type
🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips
🌸 Skirt Mermaid Type with Organza Lace
🌸 8 colours 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label - XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

Yang suka berkebaya.. Nah.. Ni kebaya moden... Memeri dan menerima... Bila pakai ikut badan... KG283/19 ~ ADELE SERIES
Berminat #hBadeleseries #KG283  #hBbajuopenhouse
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Denim strechable 🌸 Kebaya Type
🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips
🌸 Skirt  Mermaid Type with Organza Lace
🌸 8 colours 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label - XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
2 0 12 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

Yang suka berkebaya.. Nah.. Ni kebaya moden... Memeri dan menerima... Bila pakai ikut badan... KG283/19 ~ ADELE SERIES
Berminat #hBadeleseries #KG283 #hBbajuopenhouse
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Denim strechable 🌸 Kebaya Type
🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips
🌸 Skirt Mermaid Type with Organza Lace
🌸 8 colours 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label - XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

Yang suka berkebaya.. Nah.. Ni kebaya moden... Memeri dan menerima... Bila pakai ikut badan... KG283/19 ~ ADELE SERIES
Berminat #hBadeleseries #KG283  #hBbajuopenhouse
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Denim strechable 🌸 Kebaya Type
🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips
🌸 Skirt  Mermaid Type with Organza Lace
🌸 8 colours 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label - XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
12 0 12 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

Yang suka berkebaya.. Nah.. Ni kebaya moden... Memeri dan menerima... Bila pakai ikut badan... KG283/19 ~ ADELE SERIES
Berminat #hBadeleseries #KG283 #hBbajuopenhouse
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Denim strechable 🌸 Kebaya Type
🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips
🌸 Skirt Mermaid Type with Organza Lace
🌸 8 colours 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label - XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

Yang suka berkebaya.. Nah.. Ni kebaya moden... Memeri dan menerima... Bila pakai ikut badan... KG283/19 ~ ADELE SERIES
Berminat #hBadeleseries #KG283  #hBbajuopenhouse
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Denim strechable 🌸 Kebaya Type
🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips
🌸 Skirt  Mermaid Type with Organza Lace
🌸 8 colours 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label - XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
2 0 12 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

#0170 BLACK AND WHITE STRIPE JEANS
#0170Ss
Material made from Cotton Spandex
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label - 40 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #baimwong #jannanick #bukancintaaku
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

#0170 BLACK AND WHITE STRIPE JEANS
#0170Ss
Material made from Cotton Spandex
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label - 40 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #baimwong #jannanick #bukancintaaku
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
4 0 12 September, 2019
@eiyna_aslegacy.pinky2.ratasya Profile picture

@eiyna_aslegacy.pinky2.ratasya

Hi Pinky Darling! 💋 .
Uolls nak tak kulit :
💋 makin sihat
💋 Bersih tanpa parut & jerawat
💋 Mulus lembut
💋 Glowing & Flawless
💋 Cerah sekata tanpa jerawat kemerahan !

Jom gunakan Pinky! Pinky! secara konsisten 💪
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni:
@pinkypinkytestimoni
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings  #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshoppin #dropshipwanted #Nur2 #upinipin #kamarkamariah #jodohjodohannisa

Hi Pinky Darling! 💋 . 
Uolls nak tak kulit :
💋 makin sihat
💋 Bersih tanpa parut & jerawat
💋 Mulus lembut
💋 Glowing & Flawless
💋 Cerah sekata tanpa jerawat kemerahan !

Jom gunakan Pinky! Pinky! secara konsisten 💪
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni:
@pinkypinkytestimoni
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings  #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshoppin#dropshipwanted #Nur2 #upinipin #kamarkamariah #jodohjodohannisa
5 0 11 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

#8890 STRAIGHT CUT PANTS
#8890scp
Material made from Elastic Cotton Denim / Jeans
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label - 40 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

#8890  STRAIGHT CUT PANTS
#8890scp 
Material made from Elastic Cotton Denim / Jeans
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label - 40 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
0 0 11 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

#8890 STRAIGHT CUT PANTS
#8890scp
Material made from Elastic Cotton Denim / Jeans
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label - 40 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

#8890  STRAIGHT CUT PANTS
#8890scp 
Material made from Elastic Cotton Denim / Jeans
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label - 40 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
0 0 11 September, 2019
@herv.sobella.officialjb Profile picture

@herv.sobella.officialjb

🌹 Luxe Essence Advance 🌹

Fungsi Essence adalah untuk beri kulit lebih nutrisi dan kelembapan yang optimum sekaligus pembersih. Ini kerana molekul essence yang lebih kecil dibandingkan dengan serum yang mampu meresap jauh ke dalam lapisan kulit. Kesannya wajah akan nampak lebih awet muda.

Ada 2 saiz tau. Kalau nak cuba boleh amek saiz kecik. Kalau rasa nak jimat amek saiz besar.
Anything boleh whatsapp kite ya. Road to glass skin sama2💝

URGENT WHATSAPP
014 318 3223

#hervnatural #herv #hervkulai #hervkotatinggi #hervjohor #hervtiram #nur2 #patahsayapbertongkatparuh #asalkandiabahagia #kamarkamariah #roadtoglassskin #ramadhan2019
#hervjb #cod #curicuricinta #maskararohina #sobellalipmatte #rohinamaskara #rohinaarmy #sobellakotatinggi

🌹 Luxe Essence Advance 🌹

Fungsi Essence adalah untuk beri kulit lebih nutrisi dan kelembapan yang optimum sekaligus pembersih. Ini kerana molekul essence yang lebih kecil dibandingkan dengan serum yang mampu meresap jauh ke dalam lapisan kulit. Kesannya wajah akan nampak lebih awet muda.

Ada 2 saiz tau. Kalau nak cuba boleh amek saiz kecik. Kalau rasa nak jimat amek saiz besar. 
Anything boleh whatsapp kite ya. Road to glass skin sama2💝

URGENT WHATSAPP
014 318 3223

#hervnatural #herv #hervkulai #hervkotatinggi #hervjohor #hervtiram #nur2 #patahsayapbertongkatparuh #asalkandiabahagia #kamarkamariah #roadtoglassskin #ramadhan2019
#hervjb #cod #curicuricinta #maskararohina #sobellalipmatte #rohinamaskara #rohinaarmy #sobellakotatinggi
2 0 10 September, 2019
@herv.sobella.officialjb Profile picture

@herv.sobella.officialjb

🍑 Deep & Glow Exfoliator 🍑

Sekali tenyeh habis berterabur segala Sel - sel kulut mati dan daki degil.

Perlu kah Exfoliate muka?? Ehh perlu sangat.
Kalau nak Skincare lain meresap dengan 100% kalau nak tona skin sekata perlu Exfoliater muka untuk buang sel kulit mati dan daki degil.
Bila kulit kita dah bebas dari sel - sel kulit mati dan daki degil pun dah tanggal dengan sepenuh nya, Kulit akan tampak lebih sihat dan cerahh.

Ehh uolss tak caye ke?
Dah ramai yang try memang bersaka habis cerah sihat dan glasskin dah skin dorang lepas ber Exfoliate tau .

Anything boleh whatsapp kite ya. Road to glass skin sama2💝

URGENT WHATSAPP
014 318 3223

#hervnatural #herv #hervkulai #hervkotatinggi #hervjohor #hervtiram #nur2 #patahsayapbertongkatparuh #asalkandiabahagia #kamarkamariah #roadtoglassskin #ramadhan2019
#hervjb #cod #curicuricinta #imaan #sobellakotatinggi #rohinamaskara #cintabelumtamattempoh #maskararohina #rohinaarmy

🍑 Deep & Glow Exfoliator 🍑

Sekali tenyeh habis berterabur segala Sel - sel kulut mati dan daki degil.

Perlu kah Exfoliate muka?? Ehh perlu sangat. 
Kalau nak Skincare lain meresap dengan 100% kalau nak tona skin sekata perlu Exfoliater muka untuk buang sel kulit mati dan daki degil. 
Bila kulit kita dah bebas dari sel - sel kulit mati dan daki degil pun dah tanggal dengan sepenuh nya, Kulit akan tampak lebih sihat dan cerahh.

Ehh uolss tak caye ke? 
Dah ramai yang try memang bersaka habis cerah sihat dan glasskin dah skin dorang lepas ber Exfoliate tau .

Anything boleh whatsapp kite ya. Road to glass skin sama2💝

URGENT WHATSAPP
014 318 3223

#hervnatural #herv #hervkulai #hervkotatinggi #hervjohor #hervtiram #nur2 #patahsayapbertongkatparuh #asalkandiabahagia #kamarkamariah #roadtoglassskin #ramadhan2019
#hervjb #cod #curicuricinta #imaan #sobellakotatinggi #rohinamaskara #cintabelumtamattempoh #maskararohina #rohinaarmy
1 0 10 September, 2019
@herv.sobella.officialjb Profile picture

@herv.sobella.officialjb

🍊 Oil Cleanser Herv 🍊
.
Wanita yg cantik ni, dia cuci muka pun kena ada skill taw.
.
Korang jgn main bedal je pencuci muka kt toilet. Yang mana nak kulit healthy sihat memancar perlu dan WAJIB buat Double Cleansing Method.
.
So kena ada oil cleanser herv. Utk bersihkan sisa oil based produk / minyak serta kotoran berminyak kena guna oil cleanser. Ia xdapat dibersihkan oleh pencuci biasa.
.
Bila uols xbuat double cleanse, kemungkinan sisa yang tak dapat dicuci oleh pencuci biasa tu akan menyumbatkan pori uols. Okey disitu lah timbulnya segala jerawat blackhead whitehead semua.
.
Cara dia, sapu ke muka korang dalam 4 minit, urut lembut. Then bilas. Lepas tu boleh continue dengan pencuci muka yang biasa uols guna.
.
Effect dia mencerahkan. Bukan PUTIH ye tapi CERAH. Bau dia mcm orange. Macam juice orange fresh tu. Menyesal kalau uols x try. RM79 berbaloi baloi!
.
Nak cantik kan? Kena usaha la baru lah kulit sihat! .

Anything boleh whatsapp kite ya. Road to glass skin sama2💝

URGENT WHATSAPP
014 318 3223

#hervnatural #herv #hervkulai #hervkotatinggi #hervjohor #hervtiram #nur2 #patahsayapbertongkatparuh #asalkandiabahagia #kamarkamariah #roadtoglassskin #ramadhan2019
#hervjb #cod #cintabelumtamattempoh #maskararohina #rohinaarmy #rohinamaskara #sobellakotatinggi

🍊 Oil Cleanser Herv 🍊
.
Wanita yg cantik ni, dia cuci muka pun kena ada skill taw.
.
Korang jgn main bedal je pencuci muka kt toilet. Yang mana nak kulit healthy sihat memancar perlu dan WAJIB buat Double Cleansing Method.
.
So kena ada oil cleanser herv. Utk bersihkan sisa oil based produk / minyak serta kotoran berminyak kena guna oil cleanser. Ia xdapat dibersihkan oleh pencuci biasa.
.
Bila uols xbuat double cleanse, kemungkinan sisa yang tak dapat dicuci oleh pencuci biasa tu akan menyumbatkan pori uols. Okey disitu lah timbulnya segala jerawat blackhead whitehead semua.
.
Cara dia, sapu ke muka korang dalam 4 minit, urut lembut. Then bilas. Lepas tu boleh continue dengan pencuci muka yang biasa uols guna.
.
Effect dia mencerahkan. Bukan PUTIH ye tapi CERAH. Bau dia mcm orange. Macam juice orange fresh tu. Menyesal kalau uols x try. RM79 berbaloi baloi!
.
Nak cantik kan? Kena usaha la baru lah kulit sihat! .

Anything boleh whatsapp kite ya. Road to glass skin sama2💝

URGENT WHATSAPP
014 318 3223

#hervnatural #herv #hervkulai #hervkotatinggi #hervjohor #hervtiram #nur2 #patahsayapbertongkatparuh #asalkandiabahagia #kamarkamariah #roadtoglassskin #ramadhan2019
#hervjb #cod #cintabelumtamattempoh #maskararohina #rohinaarmy #rohinamaskara #sobellakotatinggi
1 0 10 September, 2019
@hanger_besaq769 Profile picture

@hanger_besaq769

READY STOCK
Atas permintaan ramai, kami RESTOCK #hBlunamayaseries
Material sejuk.. Memeri dan menerima 😜... Bergayalah di open house nanti...bertunang ke.. Bertandang ke.. Dan macam2 majlis boleh pakai... Dapatkan
KG271/19 ~ LUNAMAYA SERIES (2nd EDITION)
Berminat #hBlunamayaseries 🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable 🌸Embroidery lace (front only)
🌸 Kebaya Moden
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Skirt Mermaid Type
🌸 4 colours ONLY 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label L/XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize #blouseplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019 #hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize #jannanick
#baimwong #chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize #bukancintaaku
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

READY STOCK
Atas permintaan ramai, kami RESTOCK #hBlunamayaseries
Material sejuk.. Memeri dan menerima 😜... Bergayalah di open house nanti...bertunang ke.. Bertandang ke.. Dan macam2 majlis boleh pakai... Dapatkan
KG271/19 ~ LUNAMAYA SERIES (2nd EDITION) 
Berminat #hBlunamayaseries 🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable 🌸Embroidery lace (front only)
🌸 Kebaya Moden
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Skirt  Mermaid Type
🌸 4 colours ONLY 🌸 Accesories NOT EXCLUDED ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label L/XL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize #raya2019 #bajurayamurah
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia 
#kamarkamariah #bajurayacantik #jeggingplussize#blouseplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #bajuraya2019#hijapstylista #bajuopenhouseraya
#gemukisawesome #modelplussize #jannanick
 #baimwong  #chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize #bukancintaaku
#bajurayaplussize2019
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
1 0 9 September, 2019

Top #kamarkamariah posts

@fizzfairuzofficial Profile picture

@fizzfairuzofficial

Ulu Klang

Ini sebenarnya rancangan mereka.. bkn sedih pun aku mati choiiii .... @syafienaswip @kupu_kupu #kamarkamariah end....🙏

Ini sebenarnya rancangan mereka.. bkn sedih pun aku mati choiiii .... @syafienaswip @kupu_kupu #kamarkamariah end....🙏
15,521 590 3 May, 2019
@fizzfairuzofficial Profile picture

@fizzfairuzofficial

Kuala Lumpur, Malaysia

Tq semua yg bg support,hope semua terhibur.. jom saksikan epd akhir mlm ni #kamarkamariah .. @dramasangat @suhanmovies @kupu_kupu @syafienaswip @itsaidilaziz

Tq semua yg bg support,hope semua terhibur.. jom saksikan epd akhir mlm ni #kamarkamariah .. @dramasangat @suhanmovies @kupu_kupu @syafienaswip @itsaidilaziz
6,836 348 3 May, 2019
@fizzfairuzofficial Profile picture

@fizzfairuzofficial

Kuala Lumpur, Malaysia

Alaaa dah last episod... thank semua yg bg support citer ni.. hope ada sambungan nanti.. @suhanmovies @tv3malaysia @dramasangat @dffwhiteningbodyscrub #kamarkamariah

Alaaa dah last episod... thank semua yg bg support citer ni.. hope ada sambungan nanti.. @suhanmovies @tv3malaysia @dramasangat @dffwhiteningbodyscrub #kamarkamariah
3,670 109 3 May, 2019
@fizzfairuzofficial Profile picture

@fizzfairuzofficial

Kuala Lumpur

Inilah kenangan kami sepanjang pengambaran #kamarkamariah .. jadi setiap petang.. itulah hasilnya.. hahahaha

Inilah kenangan kami sepanjang pengambaran #kamarkamariah .. jadi setiap petang.. itulah hasilnya.. hahahaha
13,789 292 18 April, 2019
Scene ni paling aku suka hahaha #kamarkamariah @tv3malaysia @suhanmovies @dramasangat @dffwhiteningbodyscrub
2,584 75 30 April, 2019