#kamiguide Instagram Photos & Videos

kamiguide - 737 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kamiguide and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
11.3
Average comment
2
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Hai y’alls! Siapa tahu macam mana terjadinya keradangan kulit wajah? Haaa meh sis share! 🤗
.
Kulit yang terdedah kepada masalah alergi dan sensitif. Salah memakai produk atau kosmetik pada kulit y’alls maka kemungkinan besar berlaku iritasi dan menyebabkan kulit y’alls menggerutu, kemerah-merahan ataupun melepuh. Ini la penyebab berlaku keradangan kulit wajah. 😰
.
Y’alls tak perlu risau lagi. Nah sis tepek sini cara-cara rawat keradangan kulit! Semoga bermanfaat uolls 😙
.
Ppssstttt! Tengah risik-risik LANA ke tu? Sis nak bagitahu dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai y’alls! Siapa tahu macam mana terjadinya keradangan kulit wajah? Haaa meh sis share! 🤗
.
Kulit yang terdedah kepada masalah alergi dan sensitif. Salah memakai produk atau kosmetik pada kulit y’alls maka kemungkinan besar berlaku iritasi dan menyebabkan kulit y’alls menggerutu, kemerah-merahan ataupun melepuh. Ini la penyebab berlaku keradangan kulit wajah. 😰
.
Y’alls tak perlu risau lagi. Nah sis tepek sini cara-cara rawat keradangan kulit! Semoga bermanfaat uolls 😙
.
Ppssstttt! Tengah risik-risik LANA ke tu? Sis nak bagitahu dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
12 1 3 hours ago

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
3 0 10 hours ago

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
11 2 16 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Selamat pagi uolls! 🌻
__
Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi.
Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Selamat pagi uolls! 🌻
__
Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi.
Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 16 November, 2019

Selamat pagi uolls! 🌻
__
Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi.
Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi uolls! 🌻
__
Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi.
Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
11 1 16 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
61 15 14 November, 2019

Its time for home remedy!!!!🤩🤩
.
Perahkan limau kedalam gula dan gaulkan bersama beberapa titisan minyak zaiton. Dan siap scrub muka untuk meminimakan pori pori anda!😍😍
Pastikan uolls semua tak over scrub muka tahu☝🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Its time for home remedy!!!!🤩🤩
.
Perahkan limau kedalam gula dan gaulkan bersama beberapa titisan minyak zaiton. Dan siap scrub muka untuk meminimakan pori pori anda!😍😍
Pastikan uolls semua tak over scrub muka tahu☝🏼
.
#lanadreamskinbest#lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
12 1 14 November, 2019

@withrepost@lanadreamskinhq .
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

@withrepost • @lanadreamskinhq .
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
1 0 14 November, 2019

.
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

.
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
13 1 14 November, 2019

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌻
__
Segala sesuatu yang kita inginkan atas dasar keikhlasan, pasrah akan ketentuan Tuhan, insyaAllah akan dibuat prosesnya sama Allah terasa menyenangkan. 😊!
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibawah:
📲 www.wasap.my/60132465682/chocoglow
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌻
__
Segala sesuatu yang kita inginkan atas dasar keikhlasan, pasrah akan ketentuan Tuhan, insyaAllah akan dibuat prosesnya sama Allah terasa menyenangkan. 😊!
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibawah:
📲 www.wasap.my/60132465682/chocoglow 
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 14 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
59 14 13 November, 2019

CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ 
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
3 0 13 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
70 23 13 November, 2019

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 13 November, 2019

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
12 1 13 November, 2019

Hai darlingku!
__
Jom keluar Dating 🙋😘🚗...Tapi Sis tak lupa DapDap dgn #ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr👍🔥😍... Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu👍🔥yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. .
.
Jom place order sekarang! 🙋
Uolls DM je aje😘😘nnti sis reply. 😙💫 .
.
.
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj @lanaskincareofficialbyhq.pj
www.wasap.my/60193553194/PmFoundationLana
.
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku!
__
Jom keluar Dating 🙋😘🚗...Tapi Sis tak  lupa DapDap dgn #ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr👍🔥😍... Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu👍🔥yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. .
.
Jom place order sekarang! 🙋
Uolls DM je aje😘😘nnti  sis reply. 😙💫 .
.
.
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj @lanaskincareofficialbyhq.pj 
www.wasap.my/60193553194/PmFoundationLana
.
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 12 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
1 0 11 November, 2019

Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
41 1 11 November, 2019

Time akak @lanaskincareofficialbyhq.pj BerZumba 💃💃💦💦🔥🔥.. Akak Just Dap2 dgn @lanadreamskinhq #ChocoGlowFoundation sikit shja dh ckp U all tahap 🔥Glowing nya x blh bawa berbincang bila bercampur dgn peluh kita lagi Wow🔥🔥😍😍👍👍☂️☂️
.
.
Jom #ReadyStock dgn akak #StokisSah @lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj .
.www.wasap.my/60193553194/pmlanaskincareFoundation
.
.

Soalan yang sis selalu dapat "Bercapuk tak bila guna fd ni?" "Full coverage ke?" "Tahan berapa lama?" Sis jawab pertanyaan uolls dengan hati terbuka. JANGAN RISAU, bila uolls calit-calit Choco Glow Treatment Foundation ni selepas blend dengan rata ianya akan nampak ploles! Berpeluh pun still onnszz tau! 😍👏🏼
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Full coverage pulak tu! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 .
.
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

Time  akak @lanaskincareofficialbyhq.pj BerZumba 💃💃💦💦🔥🔥.. Akak Just Dap2 dgn @lanadreamskinhq  #ChocoGlowFoundation  sikit shja dh ckp U all tahap 🔥Glowing nya x blh bawa berbincang bila bercampur dgn peluh kita lagi Wow🔥🔥😍😍👍👍☂️☂️
.
.
Jom #ReadyStock  dgn akak #StokisSah @lanaskincareofficialbyhq.pj 
@lanaskincareofficialbyhq.pj 
@lanaskincareofficialbyhq.pj .
.www.wasap.my/60193553194/pmlanaskincareFoundation
.
.

Soalan yang sis selalu dapat "Bercapuk tak bila guna fd ni?" "Full coverage ke?" "Tahan berapa lama?" Sis jawab pertanyaan uolls dengan hati terbuka. JANGAN RISAU, bila uolls calit-calit Choco Glow Treatment Foundation ni selepas blend dengan rata ianya akan nampak ploles! Berpeluh pun still onnszz tau! 😍👏🏼
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Full coverage pulak tu! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 .
.
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
4 0 11 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
0 0 11 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
. #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
.  #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
. #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
.  #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
0 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
. #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
.  #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
0 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia 
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
4 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia 
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia 
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
4 1 10 November, 2019

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link di BIO dan di bawah:
📲www.wasap.my/60104515656/lana

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #amoimusniza #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link di BIO dan  di bawah:
📲www.wasap.my/60104515656/lana

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #amoimusniza #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
6 0 10 November, 2019

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
14 2 10 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
0 0 10 November, 2019

Top #kamiguide posts

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Yuolls yuollssss! Sis dapat testimoni lagiiiiiii 😍 Sis ni hantaq gambar sebelum & selepas. Tengok la gambar selepas tu! 🙀 Cantik macam anak muda sangat berbeza dengan gambar sebelum. Macam tak percaya kan yuolls?! Tapi, itu la kenyataan penangan hebat dari Lana Dream Skin! 🤩👏🏼
.
Yuolls tunggu apa lagi? Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sebab PROMO stills onnszz tau! 👏🏼 Jangan lambat nanti nangis tepi tingkap sis tak dapat nak tolong! 😙

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #eaf190960

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Yuolls yuollssss! Sis dapat testimoni lagiiiiiii 😍 Sis ni hantaq gambar sebelum & selepas. Tengok la gambar selepas tu! 🙀 Cantik macam anak muda sangat berbeza dengan gambar sebelum. Macam tak percaya kan yuolls?! Tapi, itu la kenyataan penangan hebat dari Lana Dream Skin! 🤩👏🏼
.
Yuolls tunggu apa lagi? Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sebab PROMO stills onnszz tau! 👏🏼 Jangan lambat nanti nangis tepi tingkap sis tak dapat nak tolong! 😙

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #eaf190960
87 27 11 October, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
“Kulit i dah cerah lah sis. Tak perlu sunscreen pun”
.
Ramai yang ingat sunscreen ni untuk yang berkulit gelap sahaja. Ramai juga ingat sunscreen ni untuk elak dari kulit terbakar dek matahari semata🤔🤔
.
Salah tu sayang sayang sis semua. Penjagaan kulit wajah takkan lengkap tanpa sunscreen tahu☝🏼☝🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #eaf190969

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
“Kulit i dah cerah lah sis. Tak perlu sunscreen pun”
.
Ramai yang ingat sunscreen ni untuk yang berkulit gelap sahaja. Ramai juga ingat sunscreen ni untuk elak dari kulit terbakar dek matahari semata🤔🤔
.
Salah tu sayang sayang sis semua. Penjagaan kulit wajah takkan lengkap tanpa sunscreen tahu☝🏼☝🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #eaf190969
83 32 13 October, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
Tengok ni customer happy sebab 4 bulan konsisten dengan LANA DREAM SKIN sahaja! Kini kulit wajah berseri-seri & putih gebu 😍 Miss J pun takut nak bertandang tau! .
Lana Dream Skin dikhaskan untuk merawat kulit berjerawat, berjeragat & parut hitam. Dah tepek-tepek dengan foundation tebal sekilo pun tak jadi apa. Alhamdulillah Lana Dream Skin dah jadi penyelamat kesayangan kakak! 😍
.
Bagi yang mengalami masalah yang sama boleh dm sis sekarang! 👏🏼
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
Tengok ni customer happy sebab 4 bulan konsisten dengan LANA DREAM SKIN sahaja! Kini kulit wajah berseri-seri & putih gebu 😍 Miss J pun takut nak bertandang tau! .
Lana Dream Skin dikhaskan untuk merawat kulit berjerawat, berjeragat & parut hitam. Dah tepek-tepek dengan foundation tebal sekilo pun tak jadi apa. Alhamdulillah Lana Dream Skin dah jadi penyelamat kesayangan kakak! 😍
.
Bagi yang mengalami masalah yang sama boleh dm sis sekarang! 👏🏼
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
90 30 16 October, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
61 15 14 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ 
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
38 22 7 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
59 14 13 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
70 23 13 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Ada tak yang taksuka cuci muka? 🤔 Haaippp! mana boleh macam tu sayang sayang ku! 🤨 Kenalah selalu cuci muka tu tau! Kalau tak habis la muka uolls akan ada masalah. Tahu tak kulit muka kita selalu je terdedah denagn persekitaran yang tak bersih. Haaa nak pula yang suka make-up sampai ke tengah malam tu, dah penat malas pula nak cuci muka! ☝🏼😠
.
Uolls kena pastikan SELEPAS BANGUN tidur dan SEBELUM MASUK TIDUR muka uolls da bersih dengan menggunakan Lana Miracle Soap tau! ❤ Banyak kebaikan Lana Soap ni tau, boleh mengecutkan jerawat serta mencerahkan wajah tau uolls! 😍 Woowww bestnyaaaaaa LANA DREAM SKIN ni! 😍 Jom grab Lana harini mesti debooom kaw! 👏🏼
.
“A DAILY TRANSFORMATION WITH LANA DREAM SKIN” ✨
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Ada tak yang taksuka cuci muka? 🤔 Haaippp! mana boleh macam tu sayang sayang ku! 🤨 Kenalah selalu cuci muka tu tau! Kalau tak habis la muka uolls akan ada masalah. Tahu tak kulit muka kita selalu je terdedah denagn persekitaran yang tak bersih. Haaa nak pula yang suka make-up sampai ke tengah malam tu, dah penat malas pula nak cuci muka! ☝🏼😠
.
Uolls kena pastikan SELEPAS BANGUN tidur dan SEBELUM MASUK TIDUR muka uolls da bersih dengan menggunakan Lana Miracle Soap tau! ❤ Banyak kebaikan Lana Soap ni tau, boleh mengecutkan jerawat serta mencerahkan wajah tau uolls! 😍 Woowww bestnyaaaaaa LANA DREAM SKIN ni! 😍 Jom grab Lana harini mesti debooom kaw! 👏🏼
.
“A DAILY TRANSFORMATION WITH LANA DREAM SKIN” ✨
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
29 13 2 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Tu la hampaaaaa, sis da pesan! Nak cantik takperlu susah hati. DapDap je ChocoGlow kulit muka uolls terus glowing tau! 😍 Kecil-kecil molek tapi penangan memang best sangat. ZupZap 5 minit je da siappppp. yay! 💃🏻
.
Tunggu lagi sayang-sayangku? Jom DM sis cepattttt! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocoglowtreatmentfoundation #chocoglowsabah

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Tu la hampaaaaa, sis da pesan! Nak cantik takperlu susah hati. DapDap je ChocoGlow kulit muka uolls terus glowing tau! 😍 Kecil-kecil molek tapi penangan memang best sangat. ZupZap 5 minit je da siappppp. yay! 💃🏻
.
Tunggu lagi sayang-sayangku? Jom DM sis cepattttt! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocoglowtreatmentfoundation #chocoglowsabah
60 24 2 November, 2019