#kamixracist Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kamixracist and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
37 minutes
Average like
134
Average comment
0.8
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@zxckbydy____ Profile picture

@zxckbydy____

Kalau x best comments la
.
.
.
.
#kami #kamikaze #kamila #kamixlaju #kamixracist

Kalau x best comments la
.
.
.
.
#kami #kamikaze #kamila #kamixlaju #kamixracist
6 0 2 hours ago
@aeboyyy Profile picture

@aeboyyy

Jujur Lebih Baik, Kenapa Harus Bohong

Jika pakaian dan cara aku seperti tidak ke syurga . Jangan jadikan lidah dan mulut kau jadi jalan ke neraka 👹 .
.
.
.
#heroharustenang #herogadisgadis #bakalmenantumakawak #herokalahdulu #mondayblues #jejakamalaya #doayangbaikbaik #budakbaik #kamixracist #jangankecam

Jika pakaian dan cara aku seperti tidak ke syurga . Jangan jadikan lidah dan mulut kau jadi jalan ke neraka 👹 .
.
.
.
#heroharustenang #herogadisgadis #bakalmenantumakawak #herokalahdulu #mondayblues #jejakamalaya #doayangbaikbaik #budakbaik #kamixracist #jangankecam
94 0 2 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Arai Ram4 silver 🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Size M ❗️ condition 9/10 😊masih dalam keadaan baik lagi ❗️ harga kita nak jual rm1+++ sahaja ❗️ bukan 1000😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊

Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

Arai Ram4 silver 🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Size M ❗️ condition 9/10 😊masih dalam keadaan baik lagi ❗️ harga kita nak jual rm1+++ sahaja ❗️ bukan 1000😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊

Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
54 2 3 hours ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Arai Ram4 silver 🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Size M ❗️ condition 9/10 😊masih dalam keadaan baik lagi ❗️ harga kita nak jual rm1+++ sahaja ❗️ bukan 1000😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊

Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

Arai Ram4 silver 🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Size M ❗️ condition 9/10 😊masih dalam keadaan baik lagi ❗️ harga kita nak jual rm1+++ sahaja ❗️ bukan 1000😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊

Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
309 2 3 hours ago
Dah lama xpost hari ni baru aku post .
.
.
.
.
.
.
.
#kami #kaminaridenki #kamisamakiss #kamikaze #kami❌ramai #kamixlaju #kamila #kamixracist #kamigaminoasobi #pengayuh2roda #perangkap
10 0 4 hours ago
@y15zr_rocket Profile picture

@y15zr_rocket

‼️lG F0R S4LE! 💸
😘Terlajak murah!
✅RealFollowers!
❌Bukan fake followers!
📵Dijamin tak kena hack!
🔵Berminat wasap👉🏼 📲Ol6-88l997l
.
Boleh lawat official ig saya👉 @topon_stubbornn
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda # #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bukanbiasabiasa #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket

‼️lG F0R S4LE! 💸
😘Terlajak murah!
✅RealFollowers!
❌Bukan fake followers!
📵Dijamin tak kena hack!
🔵Berminat wasap👉🏼 📲Ol6-88l997l
.
Boleh lawat official ig saya👉 @topon_stubbornn
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bukanbiasabiasa #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket
11 0 8 hours ago
@y15zr_rocket Profile picture

@y15zr_rocket

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
100 0 8 hours ago
@y15zr_rocket Profile picture

@y15zr_rocket

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
309 0 8 hours ago
@y15zr_rocket Profile picture

@y15zr_rocket

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
134 0 8 hours ago
@y15zr_rocket Profile picture

@y15zr_rocket

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
38 0 8 hours ago
@y15zr_rocket Profile picture

@y15zr_rocket

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow👉🏼 @yamaha_otai ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!👇🏼 👇🏼
.
🔰@exciter_link . . 🔰@y15zr_discover
🔰@y15zr_kronik . 🔰@Y15zr_sniperr
🔰@y15zr_kapcai . 🔰@y15zr_zombie
🔰@y15zr_silly . . . 🔰@y15zr_gp
🔰@y15zr_loppy . 🔰@y15zr_terror
🔰@y15zr_jalanan 🔰@y15zr_bossku
🔰@y15zr_dagoi . 🔰@exciter_crawling
🔰@exciter_bomb 🔰@exciter_taurus
🔰@exciter_iron . . 🔰@y15zr_crow
🔰@y15zr_suzuran 🔰@nvx_scooterr
🔰@lc_garage . . . . 🔰@y15zr_streetracer
🔰@y15zr_combat 🔰@y15zr_racer
🔰@y15zr_speed . 🔰@y15zr_spirit
🔰@y15zr_logan . . 🔰@y15zr_riot
🔰@mxking_racing 🔰@exciter_protocol
🔰@exciter_garage🔰@y15zr_stereo
🔰@y15zr_joker . . 🔰@y15zr_venom
🔰@y15zr_badass 🔰@y15zr_kickass
🔰@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarang❌on #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
80 0 9 hours ago
@rs150r_winner Profile picture

@rs150r_winner

‼️lG F0R S4LE! 💸
😘Terlajak murah!
✅RealFollowers!
❌Bukan fake followers!
📵Dijamin tak kena hack!
🔵Berminat wasap👉🏼 📲Ol6-88l997l
.
Boleh lawat official ig saya👉 @topon_stubbornn
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda # #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bukanbiasabiasa #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket

‼️lG F0R S4LE! 💸
😘Terlajak murah!
✅RealFollowers!
❌Bukan fake followers!
📵Dijamin tak kena hack!
🔵Berminat wasap👉🏼 📲Ol6-88l997l
.
Boleh lawat official ig saya👉 @topon_stubbornn
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bukanbiasabiasa #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket
23 0 9 hours ago
@yamaha_otai Profile picture

@yamaha_otai

Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda # #125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa

Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda ##125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
84 0 9 hours ago
@yamaha_otai Profile picture

@yamaha_otai

Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda # #125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa

Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda ##125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
27 0 9 hours ago
@yamaha_otai Profile picture

@yamaha_otai

Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda # #125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa

Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda ##125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
27 0 9 hours ago
@yamaha_otai Profile picture

@yamaha_otai

Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda # #125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa

Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda ##125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
25 0 9 hours ago
@rs150r_pacak Profile picture

@rs150r_pacak

‼️lG F0R S4LE! 💸
😘Terlajak murah!
✅RealFollowers!
❌Bukan fake followers!
📵Dijamin tak kena hack!
🔵Berminat wasap👉🏼 📲Ol6-88l997l
.
Boleh lawat official ig saya👉 @topon_stubbornn
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda # #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bukanbiasabiasa #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket

‼️lG F0R S4LE! 💸
😘Terlajak murah!
✅RealFollowers!
❌Bukan fake followers!
📵Dijamin tak kena hack!
🔵Berminat wasap👉🏼 📲Ol6-88l997l
.
Boleh lawat official ig saya👉 @topon_stubbornn
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bukanbiasabiasa #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket
22 0 9 hours ago
@yamaha_otai Profile picture

@yamaha_otai

@nnnnniyel_
.
Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda # #125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa

@nnnnniyel_
.
Siapa nak jentera yamaha dia terpapar disini? just follow👉🏼 @yamaha_otai dan dm je gambar or video jentera korang kat👉🏼 @yamaha_otai
📩DM nama ig skali untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @yamaha_lc150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @exciter150_sniper
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @motor_scratch . 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #rxz #mxking150 #pecintaduaroda ##125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #bossku #kamixracist #rempit #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #rxzmalaysia #yamaharxz #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #lagenda110z #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
29 0 9 hours ago
@kroni_lc_ipoh Profile picture

@kroni_lc_ipoh

#Repost @dann39_ (@get_repost)
・・・
Memang Seribu Kebaikan Takkan Jadikan aku Seorang Malaikat,Tapi Kenapa Disebabkan Satu Kesalahan😢Mampu Buat Kau Untuk Menilai Aku Sebagai Seekor Iblis👿


@dann39_ @dann39_


#kapcaijahatkakitapau #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaijahat #kapcai #kapcailover #kapcaisado #kapcaiwengweng #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #lc135gombak #lc135v4 #lc135 #lc135malaysia #lc135familia #lc #lc_super_spirit #yamahalc135 #flyorstayhome #kamixramai #kamixlaju #kamitakramai #kamixracist #kami❌ramai #kami❌laju

#Repost @dann39_ (@get_repost)
・・・
Memang Seribu Kebaikan Takkan Jadikan aku Seorang Malaikat,Tapi Kenapa Disebabkan Satu Kesalahan😢Mampu Buat Kau Untuk Menilai Aku Sebagai Seekor Iblis👿
•
•
•@dann39_ @dann39_ •
•
•
#kapcaijahatkakitapau #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaijahat #kapcai #kapcailover #kapcaisado #kapcaiwengweng #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #lc135gombak #lc135v4 #lc135 #lc135malaysia #lc135familia #lc #lc_super_spirit #yamahalc135 #flyorstayhome #kamixramai #kamixlaju #kamitakramai #kamixracist #kami❌ramai #kami❌laju
49 0 19 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Szf putih sold 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🔥
Terima kasih tuan beli dgn kami sepetbikestop 😊 arai shoei original kami masih ada lagi 😊

Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Szf putih sold 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🔥 
Terima kasih tuan beli dgn kami sepetbikestop 😊 arai shoei original kami masih ada lagi 😊

Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
100 1 20 hours ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Szf putih sold 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🔥
Terima kasih tuan beli dgn kami sepetbikestop 😊 arai shoei original kami masih ada lagi 😊

Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Szf putih sold 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🔥 
Terima kasih tuan beli dgn kami sepetbikestop 😊 arai shoei original kami masih ada lagi 😊

Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
481 1 20 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Gracshaw Geomax 93 MM🥰
At : Sepet BikeStop 🔥
Korang yang guna Rs150 / peminat 93 marc Marquez 😎this is for you gais 🥰 nice design dari gracshaw 😊 harga mampu milik 👌 serendah rm299 sahaja ❗️ free gift Bluetooth dari gracshaw 😊 nak siap visor up Sikit 👌

Call/wassap : 0172094502
https://Gracshaw.wasap.my

Gracshaw Geomax 93 MM🥰
At : Sepet BikeStop 🔥 
Korang yang guna Rs150 / peminat 93 marc Marquez 😎this is for you gais 🥰 nice design dari gracshaw 😊 harga mampu milik 👌 serendah rm299 sahaja ❗️ free gift Bluetooth dari gracshaw 😊 nak siap visor up Sikit 👌

Call/wassap : 0172094502 
https://Gracshaw.wasap.my
67 5 23 hours ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Gracshaw Geomax 93 MM🥰
At : Sepet BikeStop 🔥
Korang yang guna Rs150 / peminat 93 marc Marquez 😎this is for you gais 🥰 nice design dari gracshaw 😊 harga mampu milik 👌 serendah rm299 sahaja ❗️ free gift Bluetooth dari gracshaw 😊 nak siap visor up Sikit 👌

Call/wassap : 0172094502
https://Gracshaw.wasap.my

Gracshaw Geomax 93 MM🥰
At : Sepet BikeStop 🔥 
Korang yang guna Rs150 / peminat 93 marc Marquez 😎this is for you gais 🥰 nice design dari gracshaw 😊 harga mampu milik 👌 serendah rm299 sahaja ❗️ free gift Bluetooth dari gracshaw 😊 nak siap visor up Sikit 👌

Call/wassap : 0172094502 
https://Gracshaw.wasap.my
226 1 23 hours ago

Top #kamixracist posts

@blackdiamonddesign_ Profile picture

@blackdiamonddesign_

BLACK DIAMOND DESIGN

.
Korang dah beli belum keychain tanam kami? RM2 je ha tgh promo ni cepat😋
.
Sempena ulang tahun pembukaan kedai kami nak buat promo kaw kaw punya😘
.
Barang dah murah so postage kena tanggung sendiri la yer👀
.
Postage kami guna pos laju so kena tambah RM10 untuk postage ye sayang sayang👋🏻
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Korang dah beli belum keychain tanam kami? RM2 je ha tgh promo ni cepat😋
.
Sempena ulang tahun pembukaan kedai kami nak buat promo kaw kaw punya😘
.
Barang dah murah so postage kena tanggung sendiri la yer👀
.
Postage kami guna pos laju so kena tambah RM10 untuk postage ye sayang sayang👋🏻
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak
2,430 3 21 hours ago
@blackdiamonddesign_ Profile picture

@blackdiamonddesign_

BLACK DIAMOND DESIGN

.
KEYCHAIN TANAM VIRAL!!!!
.
RM10/pcs je and FREE POSTAGE okay korang nak tulis apa pun boleh tak kisah la no plate ke no tel ke😋
.
Warna and jenis tulisan boleh tukar, ada mcm mcm pilihan tau😍
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
KEYCHAIN TANAM VIRAL!!!!
.
RM10/pcs je and FREE POSTAGE okay korang nak tulis apa pun boleh tak kisah la no plate ke no tel ke😋
.
Warna and jenis tulisan boleh tukar, ada mcm mcm pilihan tau😍
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak
1,851 5 19 September, 2019
@blackdiamonddesign_ Profile picture

@blackdiamonddesign_

BLACK DIAMOND DESIGN

.
Terbaik boss payung gambar moto dgn no plate mini😍
.
Cuba korang teka apa no plate dia😂
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Terbaik boss payung gambar moto dgn no plate mini😍
.
Cuba korang teka apa no plate dia😂
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak
1,858 5 8 October, 2019
@blackdiamonddesign_ Profile picture

@blackdiamonddesign_

BLACK DIAMOND DESIGN

.
Order kalini penuh dgn keychain je. Mana taknya, satu RM2 je kot. Keychain tanam RM2 mana nak dpt weh😂😂
.
Promosi sampai hujung tahun ni je, cepat cepat😋
.
Sempena ulang tahun pembukaan kedai kami nak buat promo kaw kaw punya😘
.
Barang dah murah so postage kena tanggung sendiri la yer👀
.
Postage kami guna pos laju so kena tambah RM10 untuk postage ye sayang sayang👋🏻
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Order kalini penuh dgn keychain je. Mana taknya, satu RM2 je kot. Keychain tanam RM2 mana nak dpt weh😂😂
.
Promosi sampai hujung tahun ni je, cepat cepat😋
.
Sempena ulang tahun pembukaan kedai kami nak buat promo kaw kaw punya😘
.
Barang dah murah so postage kena tanggung sendiri la yer👀
.
Postage kami guna pos laju so kena tambah RM10 untuk postage ye sayang sayang👋🏻
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak
2,415 7 17 October, 2019
@blackdiamonddesign_ Profile picture

@blackdiamonddesign_

BLACK DIAMOND DESIGN

.
Tuan puteri belajar menari
Tari diajar oleh Pak Lipa
Kalau Tuan bijak bistari
Cuba teka no platenya apa? 🤣
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#inikalah #luaskankuasamu #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku

.
Tuan puteri belajar menari
Tari diajar oleh Pak Lipa
Kalau Tuan bijak bistari
Cuba teka no platenya apa? 🤣
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#inikalah #luaskankuasamu #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku
2,145 25 28 August, 2019
@blackdiamonddesign_ Profile picture

@blackdiamonddesign_

BLACK DIAMOND DESIGN

.
Sticker sekeping RM2 je gais. RM2 je!!!!!
.
Sempena ulang tahun pembukaan kedai kami nak buat promo kaw kaw punya😘
.
Sticker dah murah so postage kena tanggung sendiri la yer👀
.
Postage kami guna pos laju so kena tambah RM10 untuk postage ye sayang sayang👋🏻
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Sticker sekeping RM2 je gais. RM2 je!!!!!
.
Sempena ulang tahun pembukaan kedai kami nak buat promo kaw kaw punya😘
.
Sticker dah murah so postage kena tanggung sendiri la yer👀
.
Postage kami guna pos laju so kena tambah RM10 untuk postage ye sayang sayang👋🏻
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak
1,885 21 12 October, 2019
@blackdiamonddesign_ Profile picture

@blackdiamonddesign_

BLACK DIAMOND DESIGN

.
Atas permintaan ramai ha amik amik🤣🤣
.
Sekeping RM5 tak termasuk postage ye sayang sayang sekalian😘
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Atas permintaan ramai ha amik amik🤣🤣
.
Sekeping RM5 tak termasuk postage ye sayang sayang sekalian😘
.

Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak
1,580 5 9 October, 2019
@rs150r_pacak Profile picture

@rs150r_pacak

Honda rs150r modified Tayar Besar
.
Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow👉🏼 @ex5_v_rs150r dan dm je pic or video motor korang kat👉🏼 @ex5_v_rs150r .
📩DM nama ig korang untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @rs150r_trooper .
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @gengrempit .
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @y15zr_sniper . .. 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
🔰 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarang❌on #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa

Honda rs150r modified Tayar Besar
.
Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow👉🏼 @ex5_v_rs150r dan dm je pic or video motor korang kat👉🏼 @ex5_v_rs150r .
📩DM nama ig korang untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @rs150r_trooper .
.
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
.
🔰 @y15zr_rocker . . 🔰 @y15zr_hero .
🔰 @kapcai150 . . . . 🔰 @125zr_lady
🔰 @bikers_stereo . .🔰 @y15zr_garage
🔰 @125zr_century . 🔰 @rs150r_winner
🔰 @yamaha_lc150 . 🔰 @lagenda_joki
🔰 @y15zr_kapcai . . 🔰 @yamaha_familia
🔰 @nvx_scooter . . .🔰 @honda_pacak150
🔰 @exciter_familia . 🔰 @rs150r_supra .
🔰 @y15zr_boxer . . ..🔰 @y15zr_remix .
🔰 @yamaha_otai . . .🔰 @ex5_runner
🔰 @vespa_kapak . . .🔰 @125zr_glory
🔰 @ninja.street . . . . 🔰 @rxz_protocol
🔰 @lagenda_maya . .🔰 @125zr_joker
🔰 @rs150gtr . . . . . . 🔰@lc135_army
🔰 @ego_scooterr . . 🔰 @y15zr_rocket
🔰 @hondawave.cut .🔰 @gengrempit .
🔰 @y15zr_reject . . . 🔰 @y15zr_holiday .
🔰 @y15zr_sniper . .. 🔰 @125zr_enemy .
🔰 @decal_46 . . . . . .🔰 @decal_winner . .
🔰 @decal_lc135 . . . 🔰 @lc135_studio .
🔰 @kapcai_150cc . . 🔰 @125zr_rocket .
🔰 @125zr_smoker . .🔰 @125zr_empire .
🔰 @125zr_cobra . . . 🔰 @125zr_squad .
🔰 @125zr_recall . . . 🔰 @nvx_familia .
🔰 @wave_familia . . .🔰 @dash_killers .
🔰 @rxz_venom . . . . 🔰 @ego_uptown .
🔰 @lc135_uptown . .🔰 @lc135_garage .
🔰 @lc135_boxing . . 🔰 @kapcai_station .
🔰 @lagenda_station 🔰 @supra_gtr150 .
🔰 @kapcai_y15zr . . .🔰 @dash_racer .
🔰 @wave_racer . . . .🔰 @ex5_racer .
🔰 @lagenda_koboi . 🔰 @ex5_garage .
🔰 @ex5_garage . . . .🔰 @lc135_hunter .
🔰 @kapcai_studio . .🔰 @ex5taiko .
🔰 @hondadash.rollout .
🔰 @kapcai_nusantara .
🔰 @y15zr_nusantara .
🔰 @mxking_nusantara .
🔰 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarang❌on #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
1,423 11 6 hours ago