#kamixramaitapikamiada Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kamixramaitapikamiada and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
161
Average comment
1.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Mort🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Kami ada jstream mort putih & hitam size M ❗️ condition hitam dalam 8/10 ❓putih dalam 9.3/10 condition berbeza 😊 dan harga berbeza 👌 yang pasti original japan 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 😊
Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Mort🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Kami ada jstream mort putih & hitam size M ❗️ condition hitam dalam 8/10 ❓putih dalam 9.3/10  condition berbeza 😊 dan harga berbeza 👌 yang pasti original japan 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 😊 
Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
31 1 47 minutes ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Mort🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Kami ada jstream mort putih & hitam size M ❗️ condition hitam dalam 8/10 ❓putih dalam 9.3/10 condition berbeza 😊 dan harga berbeza 👌 yang pasti original japan 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 😊
Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Mort🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Kami ada jstream mort putih & hitam size M ❗️ condition hitam dalam 8/10 ❓putih dalam 9.3/10  condition berbeza 😊 dan harga berbeza 👌 yang pasti original japan 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 😊 
Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
112 1 52 minutes ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Nhk🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Kuning kew merah yg menawan💆‍♂️💆‍♂️ korang tgok dulu mana yg berminat 🥰🥰 nak full gambar bole dm atau wassap saya ❗️ harga murah2 jew ❗️rm2$$ sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://Nhksepetbikestop.wasap.my

Nhk🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Kuning kew merah yg menawan💆‍♂️💆‍♂️ korang tgok dulu mana yg berminat 🥰🥰 nak full gambar bole dm atau wassap saya ❗️ harga murah2 jew ❗️rm2$$ sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://Nhksepetbikestop.wasap.my
30 1 1 hour ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Nhk🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Kuning kew merah yg menawan💆‍♂️💆‍♂️ korang tgok dulu mana yg berminat 🥰🥰 nak full gambar bole dm atau wassap saya ❗️ harga murah2 jew ❗️rm2$$ sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://Nhksepetbikestop.wasap.my

Nhk🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Kuning kew merah yg menawan💆‍♂️💆‍♂️ korang tgok dulu mana yg berminat 🥰🥰 nak full gambar bole dm atau wassap saya ❗️ harga murah2 jew ❗️rm2$$ sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://Nhksepetbikestop.wasap.my
72 1 1 hour ago
@official_kolej12upm Profile picture

@official_kolej12upm

| COLOUR OF UNITY |

19 & 20 Oktober - Sekretariat Alumni dan Kesukarelawanan Kolej Dua Belas telah mengadakan Program Colour of Unity bertempat di Sekolah Kebangsaan Brickfields 1, Kuala Lumpur. Program ini telah diisi dengan aktiviti melukis mural dan mencantikkan persekitaran sekolah. Mural yang dihasilkan membawa tema perpaduan kaum di Malaysia dan telah dilakarkan dalam satu bentuk penceritaan yang menarik.

Untuk makluman, seramai 17 orang pelajar Kolej Dua Belas yang terdiri daripada AJK program itu sendiri dan peserta telah menabur bakti dalam aktiviti kesukarelawanan ini. Syabas diucapkan!
Sekalung penghargaan dan terima kasih kepada Cikgu Raja, selaku guru pemantau program dan seluruh warga Sekolah Kebangsaan Brickfields 1, Kuala Lumpur di atas kerjasama yang diberikan. Tidak dilupakan juga kepada semua ahli - ahli jawatankuasa program dan para peserta yang telah memberi komitmen yang mantap sepanjang program berlangsung.

#kolejduabelas
#kolej12upm
#upm
#universitiputramalaysia
#kamixramaitapikamiada

| COLOUR OF UNITY |

19 & 20 Oktober - Sekretariat Alumni dan Kesukarelawanan Kolej Dua Belas telah mengadakan Program Colour of Unity bertempat di Sekolah Kebangsaan Brickfields 1, Kuala Lumpur. Program ini telah diisi dengan aktiviti melukis mural dan mencantikkan persekitaran sekolah. Mural yang dihasilkan membawa tema perpaduan kaum di Malaysia dan telah dilakarkan dalam satu bentuk penceritaan yang menarik.

Untuk makluman, seramai 17 orang pelajar Kolej Dua Belas yang terdiri daripada AJK program itu sendiri dan peserta telah menabur bakti dalam aktiviti kesukarelawanan ini. Syabas diucapkan! 
Sekalung penghargaan dan terima kasih kepada Cikgu Raja, selaku guru pemantau program dan seluruh warga Sekolah Kebangsaan Brickfields 1, Kuala Lumpur di atas kerjasama yang diberikan. Tidak dilupakan juga kepada semua ahli - ahli jawatankuasa program dan para peserta yang telah memberi komitmen yang mantap sepanjang program berlangsung.

#kolejduabelas
#kolej12upm
#upm
#universitiputramalaysia
#kamixramaitapikamiada
53 0 1 hour ago
Sipe sini lah buat kenangan 
#kamixramaitapikamiada
#crewrskk
#gengspendabasah
9 0 18 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Nhk Y15 🔥
At : Sepet BikeStop 🙂
Nhk y15 kami masih ada lagi ❗️ size M & L ❗️ kami ada colour biru & kuning sahaja 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call / wassap : 0172094502
https://Nhksepetbikestop.wasap.my

Nhk Y15 🔥 
At : Sepet BikeStop 🙂 
Nhk y15 kami masih ada lagi ❗️ size M & L ❗️ kami ada colour biru & kuning sahaja 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call / wassap : 0172094502 
https://Nhksepetbikestop.wasap.my
83 1 20 hours ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Nhk Y15 🔥
At : Sepet BikeStop 🙂
Nhk y15 kami masih ada lagi ❗️ size M & L ❗️ kami ada colour biru & kuning sahaja 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call / wassap : 0172094502
https://Nhksepetbikestop.wasap.my

Nhk Y15 🔥 
At : Sepet BikeStop 🙂 
Nhk y15 kami masih ada lagi ❗️ size M & L ❗️ kami ada colour biru & kuning sahaja 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call / wassap : 0172094502 
https://Nhksepetbikestop.wasap.my
440 2 20 hours ago
@kedai_helmet_convert Profile picture

@kedai_helmet_convert

Rezeki musim hujan brade2 TUDM dtg rumah cr hlmt nak g ride 😂 ktenye nak serbu KK40 sabtu ni 🤟 tq bang support kami andai trkurang trlebih mnta halal ye elok2 g ride tu ade rezeki lebih kita berurusan lg ye sy jual ye 🤤 mane yg cr hlmt tu meh roger sy inbox atau ws 0172982993 nak lg mudah klik link kt bio auto whatsapp #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamiXkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniY15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

Rezeki musim hujan brade2 TUDM dtg rumah cr hlmt nak g ride 😂 ktenye nak serbu KK40 sabtu ni 🤟 tq bang support kami andai trkurang trlebih mnta halal ye elok2 g ride tu ade rezeki lebih kita berurusan lg ye sy jual ye 🤤 mane yg cr hlmt tu meh roger sy inbox atau ws 0172982993 nak lg mudah klik link kt bio auto whatsapp #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamiXkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniY15 #kroni125zr #ridewithstyle  #alhamdulillah #trustedsince2015
291 5 21 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

SzA & szf meroon 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Kita ada szf meroon size M ❗️ sza meroon size l 🙌 condition masih cun lagi ❗️szf ada dent kecik Sikit kat belakang ❗️ lain semua masih cun 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

SzA & szf meroon 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Kita ada szf meroon size M ❗️ sza meroon size l 🙌 condition masih cun lagi ❗️szf ada dent kecik Sikit kat belakang ❗️ lain semua masih cun 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
133 1 21 hours ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

SzA & szf meroon 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Kita ada szf meroon size M ❗️ sza meroon size l 🙌 condition masih cun lagi ❗️szf ada dent kecik Sikit kat belakang ❗️ lain semua masih cun 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

SzA & szf meroon 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Kita ada szf meroon size M ❗️ sza meroon size l 🙌 condition masih cun lagi ❗️szf ada dent kecik Sikit kat belakang ❗️ lain semua masih cun 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
335 2 21 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Tsunami / 93mm
At : Sepet BikeStop 🙂
Gracshaw Geomax Tsunami & 93 marc Marquez 😎 this is for you gais ❗️ yang mana korang minat ❓harga murah2 jew gais ❓ rm299 sahaja 😘 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://Gracshaw.wasap.my

Tsunami / 93mm
At : Sepet BikeStop 🙂 
Gracshaw Geomax Tsunami & 93 marc Marquez 😎 this is for you gais ❗️ yang mana korang minat ❓harga murah2 jew gais ❓ rm299 sahaja 😘 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://Gracshaw.wasap.my
51 1 23 hours ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Tsunami / 93mm
At : Sepet BikeStop 🙂
Gracshaw Geomax Tsunami & 93 marc Marquez 😎 this is for you gais ❗️ yang mana korang minat ❓harga murah2 jew gais ❓ rm299 sahaja 😘 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://Gracshaw.wasap.my

Tsunami / 93mm
At : Sepet BikeStop 🙂 
Gracshaw Geomax Tsunami & 93 marc Marquez 😎 this is for you gais ❗️ yang mana korang minat ❓harga murah2 jew gais ❓ rm299 sahaja 😘 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://Gracshaw.wasap.my
176 1 23 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Nhk
At : Sepet BikeStop 🔥
Nhk karel gold doft & nhk fortune cat black ❓kami masih ada lagi gais ❗️di antara limited edition ❗️kami ada size M & L ❗️ barang dead stock gais❗️habis ni kami dh tak restock lagi ❗️ sebab dh stop production 😘 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Nhk
At : Sepet BikeStop 🔥 
Nhk karel gold doft & nhk fortune cat black ❓kami masih ada lagi gais ❗️di antara limited edition ❗️kami ada size M & L ❗️ barang dead stock gais❗️habis ni kami dh tak restock lagi ❗️ sebab dh stop production 😘 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
83 1 23 hours ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Nhk
At : Sepet BikeStop 🔥
Nhk karel gold doft & nhk fortune cat black ❓kami masih ada lagi gais ❗️di antara limited edition ❗️kami ada size M & L ❗️ barang dead stock gais❗️habis ni kami dh tak restock lagi ❗️ sebab dh stop production 😘 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Nhk
At : Sepet BikeStop 🔥 
Nhk karel gold doft & nhk fortune cat black ❓kami masih ada lagi gais ❗️di antara limited edition ❗️kami ada size M & L ❗️ barang dead stock gais❗️habis ni kami dh tak restock lagi ❗️ sebab dh stop production 😘 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
458 1 23 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Gracshaw Geomax 🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Gracshaw Geomax Pulsar ❓kami ada colour hitam dan biru gais 🥰🥰 nice colour and design dari gracshaw 😊 yang pasti mampu milik gais 😍 murah2 jaa🥰🥰 siap free gift Bluetooth lagi ❗️ jangan lepaskan peluang anda 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://Gracshaw.wasap.my

Gracshaw Geomax 🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Gracshaw Geomax Pulsar ❓kami ada colour hitam dan biru gais 🥰🥰 nice colour and design dari gracshaw 😊 yang pasti mampu milik gais 😍 murah2 jaa🥰🥰 siap free gift Bluetooth lagi ❗️ jangan lepaskan peluang anda 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://Gracshaw.wasap.my
38 1 22 October, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Gracshaw Geomax 🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Gracshaw Geomax Pulsar ❓kami ada colour hitam dan biru gais 🥰🥰 nice colour and design dari gracshaw 😊 yang pasti mampu milik gais 😍 murah2 jaa🥰🥰 siap free gift Bluetooth lagi ❗️ jangan lepaskan peluang anda 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://Gracshaw.wasap.my

Gracshaw Geomax 🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Gracshaw Geomax Pulsar ❓kami ada colour hitam dan biru gais 🥰🥰 nice colour and design dari gracshaw 😊 yang pasti mampu milik gais 😍 murah2 jaa🥰🥰 siap free gift Bluetooth lagi ❗️ jangan lepaskan peluang anda 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://Gracshaw.wasap.my
192 1 22 October, 2019
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Mbx125 ft mbx 80
At : Sepet BikeStop 🙂
Kami ada sepasang mbx 125 & sepasang mbx 80 3skru ❗️condition dua2 masih cun lagi ❗️ ni pasang terus hensem motor 🥰 nak pnp bgtau jew kami setupkan$$$ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/

Mbx125 ft mbx 80
At : Sepet BikeStop 🙂 
Kami ada sepasang mbx 125 & sepasang mbx 80 3skru ❗️condition dua2 masih cun lagi ❗️ ni pasang terus hensem motor 🥰 nak pnp bgtau jew kami setupkan$$$ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/
125 1 22 October, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Mbx125 ft mbx 80
At : Sepet BikeStop 🙂
Kami ada sepasang mbx 125 & sepasang mbx 80 3skru ❗️condition dua2 masih cun lagi ❗️ ni pasang terus hensem motor 🥰 nak pnp bgtau jew kami setupkan$$$ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/

Mbx125 ft mbx 80
At : Sepet BikeStop 🙂 
Kami ada sepasang mbx 125 & sepasang mbx 80 3skru ❗️condition dua2 masih cun lagi ❗️ ni pasang terus hensem motor 🥰 nak pnp bgtau jew kami setupkan$$$ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/
444 1 22 October, 2019
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Jstream honda 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Jstream honda kami ada 2 biji ❗️putih size M & silver size S ❓diantara helmet lama first model button petak🥰simple design 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

Jstream honda 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Jstream honda  kami ada 2 biji ❗️putih size M & silver size S ❓diantara helmet lama first model button petak🥰simple design 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
167 1 22 October, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Jstream honda 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Jstream honda kami ada 2 biji ❗️putih size M & silver size S ❓diantara helmet lama first model button petak🥰simple design 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

Jstream honda 🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Jstream honda  kami ada 2 biji ❗️putih size M & silver size S ❓diantara helmet lama first model button petak🥰simple design 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
641 5 22 October, 2019
@official_kolej12upm Profile picture

@official_kolej12upm

Sejak kebelakangan ini, kes-kes kemalangan jalan raya semakin meningkat termasuklah di sekitar UPM.

Oleh itu, semua pelajar diingatkan supaya berhati-hati semasa memandu kereta atau menunggang motosikal terutama pada musim hujan ini.

Pesanan ikhlas,

Pengurusan
Kolej Dua Belas
Universiti Putra Malaysia

#kolejduabelas
#kolej12upm
#upm
#universitiputramalaysia
#kamixramaitapikamiada

Sejak kebelakangan ini, kes-kes kemalangan jalan raya semakin meningkat termasuklah di sekitar UPM.

Oleh itu, semua pelajar diingatkan supaya berhati-hati semasa memandu kereta atau menunggang motosikal terutama pada musim hujan ini.

Pesanan ikhlas,

Pengurusan 
Kolej Dua Belas
Universiti Putra Malaysia

#kolejduabelas
#kolej12upm
#upm
#universitiputramalaysia
#kamixramaitapikamiada
47 0 22 October, 2019
@ecoracingdigital1 Profile picture

@ecoracingdigital1

Bismillah Go Berkah No Riba
inilah Pembuktian REWEARD ,Pajero cash dibagikan secara cash tanpa Kredit dan Uang muka hanya di Eco racing modal 1,5 jt
...
GSS (Grand Succes Seminar) NASIONAL Terbesar Eco Racing, tempat di Sabuga ITB BANDUNG Senin 7 OKT 2019 SEKARANG
...
5.000 Mitra seINDONESIA dan luar negeri hadir
...
Anda masih menutup diri dari peluang bisnis ini ? Terserah, tapi kami akan terus berproses !
...
Segerahlah terbuka untuk ambil bagian dibisnis ini, pangsa pasar masih sagat luas. ...
Info selanjutnya
WA 085754143423

#ramaimalljogja #ramailancar #ramaik #ramairfilters #kamitakramaitapikamiada #ramaikanmasjid #aweksistoramaihaters #ramaiyavastavaiya #ramainstitute #ramaix #ramain #kitabaikramaisayang #kamitakramai #ramairhood #ramai #ramailo #ramairintake #ramaikan #kamixramai #kamixramaitapikamiada #ramaira #ramair

Bismillah Go Berkah No Riba 
inilah Pembuktian REWEARD ,Pajero cash dibagikan secara cash tanpa Kredit dan Uang muka hanya di Eco racing modal 1,5 jt
...
GSS (Grand Succes Seminar) NASIONAL Terbesar Eco Racing, tempat di Sabuga ITB BANDUNG Senin  7 OKT 2019 SEKARANG
...
5.000 Mitra seINDONESIA dan luar negeri hadir
...
Anda masih menutup diri dari peluang bisnis ini ? Terserah, tapi kami akan terus berproses !
...
Segerahlah terbuka untuk ambil bagian dibisnis ini, pangsa pasar masih sagat luas. ...
Info selanjutnya 
WA 085754143423

#ramaimalljogja #ramailancar #ramaik #ramairfilters #kamitakramaitapikamiada #ramaikanmasjid #aweksistoramaihaters #ramaiyavastavaiya #ramainstitute #ramaix #ramain #kitabaikramaisayang #kamitakramai #ramairhood #ramai #ramailo #ramairintake #ramaikan #kamixramai #kamixramaitapikamiada #ramaira #ramair
7 0 22 October, 2019
Up² vidoe so nk male nie nga king2 tumpat
#KamiXramaiTapiKamiAda
#kitoMampuPakaiWiraJe
#BabyBluepink
#KimieCrew707
#UpWMCM
12 4 21 October, 2019
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Shoei jf2 hitam sold 🥰🥰
At:Sepet BikeStop 🙂
Terima kasih tuan beli dgn kami sepetbikestop 😊 jf2 kami ada pearlwhite size M ❗️ goldwing putih size M/L ❗️ tyr airbrush size xl ❗️berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

Shoei jf2 hitam sold 🥰🥰
At:Sepet BikeStop 🙂 
Terima kasih tuan beli dgn kami sepetbikestop 😊 jf2 kami ada pearlwhite size M ❗️ goldwing putih size M/L ❗️ tyr airbrush size xl ❗️berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
66 1 21 October, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Shoei jf2 hitam sold 🥰🥰
At:Sepet BikeStop 🙂
Terima kasih tuan beli dgn kami sepetbikestop 😊 jf2 kami ada pearlwhite size M ❗️ goldwing putih size M/L ❗️ tyr airbrush size xl ❗️berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

Shoei jf2 hitam sold 🥰🥰
At:Sepet BikeStop 🙂 
Terima kasih tuan beli dgn kami sepetbikestop 😊 jf2 kami ada pearlwhite size M ❗️ goldwing putih size M/L ❗️ tyr airbrush size xl ❗️berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
445 2 21 October, 2019
@kedai_helmet_convert Profile picture

@kedai_helmet_convert

Beli untuk siapa ni pakcik? "Beli ntok pakcik lah nak psng dkt motor ysuku pakcik" tudia betol2 fenomena ysuku ni pangkat ayah min ni tp jiwa muda der 💎 tq pakcik beli combo dgn kita fg lativo biru + hub titanium andai trkurang trlebih trlambat td sy mnta maaf dan mnta halal segala nya sy jual ye.. mane yg cari lativo cutting fg tu meh la dkt sy ade stock lg rm6++ je self collect seremban jauh posmen hantarkan mnt inbox atau ws 0172982993 nak lg mudah klik link kt bio auto whatsapp #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamiXkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniY15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

Beli untuk siapa ni pakcik? "Beli ntok pakcik lah nak psng dkt motor ysuku pakcik" tudia betol2 fenomena ysuku ni pangkat ayah min ni tp jiwa muda der 💎 tq pakcik beli combo dgn kita fg lativo biru + hub titanium andai trkurang trlebih trlambat td sy mnta maaf dan mnta halal segala nya sy jual ye.. mane yg cari lativo cutting fg tu meh la dkt sy ade stock lg rm6++ je self collect seremban jauh posmen hantarkan mnt inbox atau ws 0172982993 nak lg mudah klik link kt bio auto whatsapp #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamiXkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniY15 #kroni125zr #ridewithstyle  #alhamdulillah #trustedsince2015
892 0 21 October, 2019
@ecoracingdigital1 Profile picture

@ecoracingdigital1

Alhamdulillah
Setiap Hari Terus Bertambah
Agen Agen Ecoracing 😇 Brrti
Meraka Sudah Siap Punya
Motor & Mobil Gratis Tanpa 
Riba.
Bagi teman-teman yang ingin registrasi bisa WA 085754143423

#ramaimalljogja #ramailancar #ramaik #ramairfilters #kamitakramaitapikamiada #ramaikanmasjid #aweksistoramaihaters #ramaiyavastavaiya #ramainstitute #ramaix #ramain #kitabaikramaisayang #kamitakramai #ramairhood #ramai #ramailo #ramairintake #ramaikan #kamixramai #kamixramaitapikamiada #ramaira #ramair

Alhamdulillah
Setiap Hari Terus Bertambah
Agen Agen Ecoracing 😇 Brrti
Meraka Sudah Siap Punya
Motor & Mobil Gratis Tanpa 
Riba.
Bagi teman-teman yang ingin registrasi bisa WA 085754143423

#ramaimalljogja #ramailancar #ramaik #ramairfilters #kamitakramaitapikamiada #ramaikanmasjid #aweksistoramaihaters #ramaiyavastavaiya #ramainstitute #ramaix #ramain #kitabaikramaisayang #kamitakramai #ramairhood #ramai #ramailo #ramairintake #ramaikan #kamixramai #kamixramaitapikamiada #ramaira #ramair
13 0 21 October, 2019

Top #kamixramaitapikamiada posts

@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Arai szf Mccoy A/B 🦘
Size L ❓ padding nak custom jadi M pon bole 👌 nice design dari org ternama🥰item bersama helmet and bag visor std 👌 harga kita nak jual Rm1900 sahaja ❗️ kedai buka macam biasa 3ptg-10 mlm 👌
Yang dekat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌
Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Arai szf Mccoy A/B 🦘
Size L ❓ padding nak custom jadi M pon bole 👌 nice design dari org ternama🥰item bersama helmet and bag visor std 👌 harga kita nak jual Rm1900 sahaja ❗️ kedai buka macam biasa 3ptg-10 mlm 👌 
Yang dekat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 
Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
1,215 3 28 September, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Okay gais ‼️ haritu kita vote helmet / sportrim❓ ramai yg vote sportrim so harini kita up sikit apa kita ada👌 please baca gais🙏🙏🙏👌
1.CB 19 terkalih gold size 19x2.15 depan & belakang Rm1800 siap hub custom belum pnp yew😊
2.CB 19 terkalih hitam size 19x2.15 depan & belakang Rm1800 siap hub custom belum pnp yew 😊
3. CB250 chrome size 18x1.85 depan belakang Rm1800 belum pnp yew 😊
4. Daytona size 18x1.85 depan belakang dh siap buat tapak hub custom untuk belakang Rm1800 belum pnp yew 😊
5.YP BAPAK size 18x2.15 depan 18x2.50 belakang belum pnp yew 😊
6. GTO classic size 19x1.85 depan belakang rm1600 belum pnp tapi dh siap custom hub spoket 😊
7. CB 19 Chrome size 19x1.85 depan 19x2.15 belakang Rm1700 belum pnp siap hub custom belakang 😊
8. CB1100 depan sahaja size 18x2.50 belum pnp Rm1100 ☺️
9. MBX125 size 18x1.85 belakang sahaja condition tiptop Rm980☺️
10. Mbx125 depan belakang size 16x1.6 depan 18x1.85 belakang rm1400 belum pnp lagi yew 😊
Nak pnp harga lain sebarang pertanyaan ❓ bole dm atau wassap saya 😊 tq☺️ Yang dekat terus datang kedai kami berhadapan Politeknik Merlimau Melaka ‼️ jauh kita bole pos 🤙
Call/Wassap 📱: 0172094502 http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/

Okay gais ‼️ haritu kita vote helmet / sportrim❓ ramai yg vote sportrim so harini kita up sikit apa kita ada👌 please baca gais🙏🙏🙏👌
1.CB 19 terkalih gold size 19x2.15 depan & belakang Rm1800 siap hub custom belum pnp yew😊
2.CB 19 terkalih hitam size 19x2.15 depan & belakang Rm1800 siap hub custom belum pnp yew 😊
3. CB250 chrome size 18x1.85 depan belakang Rm1800 belum pnp yew 😊
4. Daytona size 18x1.85 depan belakang dh siap buat tapak hub custom untuk belakang Rm1800 belum pnp yew 😊
5.YP BAPAK size 18x2.15 depan 18x2.50 belakang belum pnp yew 😊
6. GTO classic size 19x1.85 depan belakang rm1600 belum pnp tapi dh siap custom hub spoket 😊
7. CB 19 Chrome size 19x1.85 depan 19x2.15 belakang Rm1700 belum pnp siap hub custom belakang 😊
8. CB1100 depan sahaja size 18x2.50 belum pnp Rm1100 ☺️
9. MBX125 size 18x1.85 belakang sahaja condition tiptop Rm980☺️
10. Mbx125 depan belakang size 16x1.6 depan 18x1.85 belakang rm1400 belum pnp lagi yew 😊
Nak pnp harga lain sebarang pertanyaan ❓ bole dm atau wassap saya 😊 tq☺️ Yang dekat terus datang kedai kami berhadapan Politeknik Merlimau Melaka ‼️ jauh kita bole pos 🤙
Call/Wassap 📱: 0172094502 http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/
2,615 19 10 September, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Mbx80 3skru belakang sahaja ❗️ macam ramai yg tanya 😊kita ada balance kita open size 18x1.4 bebas gelong 🙌 Cun2 lagi ❗️ Rm1300 sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌
Call/wassap : 0172094502
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/

Mbx80 3skru belakang sahaja ❗️ macam ramai yg tanya 😊kita ada balance kita open size 18x1.4 bebas gelong 🙌 Cun2 lagi ❗️ Rm1300 sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 
Call/wassap : 0172094502 
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/
1,314 5 5 October, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Daytona sepasang depan belakang ❗️ kita ada sepasang yg original depan belakang & yang lagi satu depan kita custom jd belakang siap hub custom & disc👌bebas gelong 🙌 belum pnp 👌 yang dekat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌
Call/wassap : 0172094502
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/

Daytona sepasang depan belakang ❗️ kita ada sepasang yg original depan belakang & yang lagi satu depan kita custom jd belakang siap hub custom & disc👌bebas gelong 🙌 belum pnp 👌 yang dekat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 
Call/wassap : 0172094502 
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/
1,095 3 4 October, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

SHOEI JFORCE II PUTIH SOLID 🔥 size M ‼️ condition 9/10 masih cun lagi ‼️ padding dah siap repair 😊Helmet&bag visor std 🤙kedai kami buka macam biasa 3ptg-10malam 👌

Yang dekat terus datang kedai kami berhadapan Politeknik Merlimau Melaka ‼️ jauh kita bole pos 🤙
Call/Wassap 📱: 0172094502 http://apizhulk.wassap.my/

SHOEI JFORCE II PUTIH SOLID 🔥 size M ‼️ condition 9/10 masih cun lagi ‼️ padding dah siap repair 😊Helmet&bag visor std 🤙kedai kami buka macam biasa 3ptg-10malam 👌

Yang dekat terus datang kedai kami berhadapan Politeknik Merlimau Melaka ‼️ jauh kita bole pos 🤙
Call/Wassap 📱: 0172094502 http://apizhulk.wassap.my/
2,241 8 14 September, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Cb250 sepasang sold 🥰🥰🥰 stock sportrim kami banyak lagi gais 🔥 yang pasti original japan😊condition insyaallah puas hati😁yang dekat bole walk in kedai ❓ merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos🤙

Call/wassap : 0172094502
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/

Cb250 sepasang sold 🥰🥰🥰 stock sportrim kami banyak lagi gais 🔥 yang pasti original japan😊condition insyaallah puas hati😁yang dekat bole walk in kedai ❓ merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos🤙

Call/wassap : 0172094502 
https://apizhulksepetbikestop.wasap.my/
1,905 12 4 October, 2019