#kandunganluarrahim Instagram Photos & Videos

kandunganluarrahim - 369 posts

    Hi..semua, boleh lihat bagaimana MenstrualPro  mencuci segala kotoran yg melekat pada dinding rahim 😚😖 MENSTRUAL PRO
Keistimewaan Produk:
Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik

Bahan kandungan:
Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle

Fungsi:
💗Mengatasi masalah haid
💗Mengatasi masalah rahim
💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
💗Membuka tiub Fallopio tersumbat
💗Membantu kesuburan dan Detoks

Bagaimana MP membantu:
⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil 
Cara Minum:
* Slake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
* minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
* boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
* jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik. ‌Siapa yang patut mengamalkan Menstrual Pro? ‌
‌🌷wanita yg ada masalah keputihan kronik
‌🌷haid tidak teratur ‌🌷senggugut ‌🌷ada cyst spt ovarian cyst, fibroid, pcos,endometriosis dll
‌🌷rahim bengkak ‌🌷tiub fallopio tersumbat
‌🌷 masalah hormon ‌🌷 sukar hamil ‌🌷wanita obesiti yg perlukan booster utk stabilkan hormon rahim

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#wpro
#hamilmalaysia
#setkesuburanmalaysia
#tiubfalopio 
#womanpro
#rahimjatuh
#ectopik
#kandunganluarrahim
#menpro
#menstrual
#preggylove
#ttc

    Hi..semua, boleh lihat bagaimana MenstrualPro mencuci segala kotoran yg melekat pada dinding rahim 😚😖 MENSTRUAL PRO
    Keistimewaan Produk:
    Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik

    Bahan kandungan:
    Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle

    Fungsi:
    💗Mengatasi masalah haid
    💗Mengatasi masalah rahim
    💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
    💗Membuka tiub Fallopio tersumbat
    💗Membantu kesuburan dan Detoks

    Bagaimana MP membantu:
    ⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
    ⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
    ⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
    ⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
    ⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil
    Cara Minum:
    * Slake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
    * minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
    * boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
    * jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik. ‌Siapa yang patut mengamalkan Menstrual Pro? ‌
    ‌🌷wanita yg ada masalah keputihan kronik
    ‌🌷haid tidak teratur ‌🌷senggugut ‌🌷ada cyst spt ovarian cyst, fibroid, pcos,endometriosis dll
    ‌🌷rahim bengkak ‌🌷tiub fallopio tersumbat
    ‌🌷 masalah hormon ‌🌷 sukar hamil ‌🌷wanita obesiti yg perlukan booster utk stabilkan hormon rahim

    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
    Sis nani bantu anda😊
    Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #pregnancytestmurah
    #nakhamil
    #senggugut
    #ovolutiontestmurah
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #wpro
    #hamilmalaysia
    #setkesuburanmalaysia
    #tiubfalopio
    #womanpro
    #rahimjatuh
    #ectopik
    #kandunganluarrahim
    #menpro
    #menstrual
    #preggylove
    #ttc

    8 0 18 June, 2019
    Sperma mencari telur..Teknologi ivf..Peluang terakhir kaedah kesuburan&ikhtiar untuk hamil.Ujian kesuburan perlu ada kerjasama diantara suami isteri..Segala masalah dapat diatasi jika suami isteri dapat mengenal punça&masalah lebih awal..Selain IVF,kaedah IUI juga dapat membantu..
#pcos
#rahimterbalik
#sperma
#kandunganluarrahim
#cyst
#diane35
#iuisuccess

    Sperma mencari telur..Teknologi ivf..Peluang terakhir kaedah kesuburan&ikhtiar untuk hamil.Ujian kesuburan perlu ada kerjasama diantara suami isteri..Segala masalah dapat diatasi jika suami isteri dapat mengenal punça&masalah lebih awal..Selain IVF,kaedah IUI juga dapat membantu..
    #pcos
    #rahimterbalik
    #sperma
    #kandunganluarrahim
    #cyst
    #diane35
    #iuisuccess

    5 0 21 January, 2019
    Ciri-Ciri Sperma Yang Sihat:
.
. ❤️Kuantiti
Sperma yang sihat biasanya akan menghasilkan lebih daripada 15 juta/milliliter.Setiap daripada seorang lelaki berejakulasi paling kurang dalam 4 juta sperma yang ada di dalam air mani yang keluar. Jadi, semakin banyak jumlah sperma yang dihasilkan, bermakna semakin besar pula peluang untuk seorang wanita itu mengandung.
.
. ❤️Kualiti
Kualiti sperma yang sihat pada seorang lelaki adalah yang mempunyai kepala berbentuk oval dan berekor panjang. Semakin banyak sperma yang berbentuk normal seperti ini, semakin besar kemungkinan anda untuk dikategorikan sebagai seorang lelaki yang subur.
.
. ❤️Gerakan
Untuk mencapai dan menembusi sel telur, sperma seharusnya mampu berenang dan bergerak dengan cepat melalui leher rahim wanita dan saluran tuba.Bagi lelaki yang subur, terdapat 40 peratus atau lebih sperma yang akan bergerak masuk ke rahim untuk membuahkan sel telur. Kepantasan sel sperma ketika berenang sangat penting, kerana perjalanan sperma mencapai sel telur mengambil masa yang agak panjang.
.
.
.
SET SUAMI: 
MEN'S PRO
.
.
MEN'S PRO
Bahan Kandungan:
Pure Honey Extract, Zibgiber Rhizoma, Goji Extract, Eurycoma Longifolia

Fungsi:
🐝Tingktkan low dan kualiti sperma.
🐝Pekatkan air mani.
🐝Buang toksik nikotine
🐝Meningkatkan stamina
🐝Energy Booster

Bagaimana Men Pro membantu:
🐞Dengan menpro pH level akan distabilkan kembali dan akan bantu panas meresap pada testis lelaki.
🐞Nikotine yang diserap dari rokok akan disingkirkan melalui buang air kecil/besar dan peluh.
🐞Badan akan sihat dan cergas.
🐞Tenaga bertambah.
🐞Keinginan bersama isteri bertambah dan pastinya kualiti dan kuantiti sperma akan bertambah.

Cara makan : 
satu sudu teh sekali sehari sblm tidur shj..jenis madu cair dgn herbs.

Whatsap ke 0177454388
.
.
.
#setsuami #sperma #spermatakaktif #petuamudahhamil#iktiarhamil
#ikhtiarhamil
#periodtakteratur
#hamilmalaysia
#masalahrahim
#setsuburlelaki
#tiubfalopioblock
#cepathamil
#masalahtiubfalopio
#rahimjatuh #kuatkanrahim #rahimtakkuat
#kandunganluarrahim #sengugut #iktiarzuriat #supplementibuhamil

    Ciri-Ciri Sperma Yang Sihat:
    .
    . ❤️Kuantiti
    Sperma yang sihat biasanya akan menghasilkan lebih daripada 15 juta/milliliter.Setiap daripada seorang lelaki berejakulasi paling kurang dalam 4 juta sperma yang ada di dalam air mani yang keluar. Jadi, semakin banyak jumlah sperma yang dihasilkan, bermakna semakin besar pula peluang untuk seorang wanita itu mengandung.
    .
    . ❤️Kualiti
    Kualiti sperma yang sihat pada seorang lelaki adalah yang mempunyai kepala berbentuk oval dan berekor panjang. Semakin banyak sperma yang berbentuk normal seperti ini, semakin besar kemungkinan anda untuk dikategorikan sebagai seorang lelaki yang subur.
    .
    . ❤️Gerakan
    Untuk mencapai dan menembusi sel telur, sperma seharusnya mampu berenang dan bergerak dengan cepat melalui leher rahim wanita dan saluran tuba.Bagi lelaki yang subur, terdapat 40 peratus atau lebih sperma yang akan bergerak masuk ke rahim untuk membuahkan sel telur. Kepantasan sel sperma ketika berenang sangat penting, kerana perjalanan sperma mencapai sel telur mengambil masa yang agak panjang.
    .
    .
    .
    SET SUAMI:
    MEN'S PRO
    .
    .
    MEN'S PRO
    Bahan Kandungan:
    Pure Honey Extract, Zibgiber Rhizoma, Goji Extract, Eurycoma Longifolia

    Fungsi:
    🐝Tingktkan low dan kualiti sperma.
    🐝Pekatkan air mani.
    🐝Buang toksik nikotine
    🐝Meningkatkan stamina
    🐝Energy Booster

    Bagaimana Men Pro membantu:
    🐞Dengan menpro pH level akan distabilkan kembali dan akan bantu panas meresap pada testis lelaki.
    🐞Nikotine yang diserap dari rokok akan disingkirkan melalui buang air kecil/besar dan peluh.
    🐞Badan akan sihat dan cergas.
    🐞Tenaga bertambah.
    🐞Keinginan bersama isteri bertambah dan pastinya kualiti dan kuantiti sperma akan bertambah.

    Cara makan :
    satu sudu teh sekali sehari sblm tidur shj..jenis madu cair dgn herbs.

    Whatsap ke 0177454388
    .
    .
    .
    #setsuami #sperma #spermatakaktif #petuamudahhamil #iktiarhamil
    #ikhtiarhamil
    #periodtakteratur
    #hamilmalaysia
    #masalahrahim
    #setsuburlelaki
    #tiubfalopioblock
    #cepathamil
    #masalahtiubfalopio
    #rahimjatuh #kuatkanrahim #rahimtakkuat
    #kandunganluarrahim #sengugut #iktiarzuriat #supplementibuhamil

    2 2 23 May, 2018

Top #kandunganluarrahim posts

    Sperma mencari telur..Teknologi ivf..Peluang terakhir kaedah kesuburan&ikhtiar untuk hamil.Ujian kesuburan perlu ada kerjasama diantara suami isteri..Segala masalah dapat diatasi jika suami isteri dapat mengenal punça&masalah lebih awal..Selain IVF,kaedah IUI juga dapat membantu..
#pcos
#rahimterbalik
#sperma
#kandunganluarrahim
#cyst
#diane35
#iuisuccess

    Sperma mencari telur..Teknologi ivf..Peluang terakhir kaedah kesuburan&ikhtiar untuk hamil.Ujian kesuburan perlu ada kerjasama diantara suami isteri..Segala masalah dapat diatasi jika suami isteri dapat mengenal punça&masalah lebih awal..Selain IVF,kaedah IUI juga dapat membantu..
    #pcos
    #rahimterbalik
    #sperma
    #kandunganluarrahim
    #cyst
    #diane35
    #iuisuccess

    5 0 21 January, 2019
    kisah dari customer sendiri.sila baca di bawah ye 👇👇 *PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* ❤

Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi 😭 So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti 
1. Kuatkan rahim
-Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi. 
2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ? 
Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu pagi dan 2sudu malam.. Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau. 
Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten dan genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil*  wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati 😍😍😍 #iktiarhamil
#ikhtiarhamil
#periodtakteratur
#hamilmalaysia
 #masalahrahim
#setsuburlelaki
#tiubfalopioblock
#cepathamil
#masalahtiubfalopio
#rahimjatuh
#preggylove
#kuatkanrahim
#rahimtakkuat
#kandunganluarrahim
#sengugut
#iktiarzuriat
#supplementibuhamil
#usahahamil
#periodtakteratur
#periodtakbetul
#pakarsakitpuan
#haidtakteratur
#elakgugur
#setkesuburanmalaysia
#azoosperma
#hamilmalaysia
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#pakarsakitpuan
#testimoniberjayahamil

    kisah dari customer sendiri.sila baca di bawah ye 👇👇 *PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* ❤

    Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi 😭 So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti
    1. Kuatkan rahim
    -Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi.
    2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

    3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ?
    Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu pagi dan 2sudu malam.. Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau.
    Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten dan genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil* wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati 😍😍😍 #iktiarhamil
    #ikhtiarhamil
    #periodtakteratur
    #hamilmalaysia
    #masalahrahim
    #setsuburlelaki
    #tiubfalopioblock
    #cepathamil
    #masalahtiubfalopio
    #rahimjatuh
    #preggylove
    #kuatkanrahim
    #rahimtakkuat
    #kandunganluarrahim
    #sengugut
    #iktiarzuriat
    #supplementibuhamil
    #usahahamil
    #periodtakteratur
    #periodtakbetul
    #pakarsakitpuan
    #haidtakteratur
    #elakgugur
    #setkesuburanmalaysia
    #azoosperma
    #hamilmalaysia
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #pakarsakitpuan
    #testimoniberjayahamil

    5 0 16 August, 2017