#kankukejarcintakamu Instagram Photos & Videos

kankukejarcintakamu - 88.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kankukejarcintakamu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
64.8
Average comment
0.3
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Bestnye dpt menang Babyzen Yoyo, Petunia bag atau Moby Wrap. Senang saje, buat video /ambil gambar teka gender baby Amyra. Boy or girl? 🤔

Maklumat lanjut macam mana nak join giveaway ni kat #happikiddo_
.
.
#artismalaysia #kankukejarcintakamu #aamyrarosli #amarbahrin #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #instamalaysia #mudahterhibur #instaseleb #ikutcarakita #malaysiak #slotakasia #slotakasiatv3 #meletop #bazarpaknil #terlajaklari #dramasangat

Bestnye dpt menang Babyzen Yoyo, Petunia bag atau Moby Wrap. Senang saje, buat video /ambil gambar teka gender baby Amyra. Boy or girl? 🤔

Maklumat lanjut macam mana nak join giveaway ni kat #happikiddo_
.
.
#artismalaysia #kankukejarcintakamu #aamyrarosli #amarbahrin #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #instamalaysia #mudahterhibur #instaseleb #ikutcarakita #malaysiak #slotakasia #slotakasiatv3 #meletop #bazarpaknil #terlajaklari #dramasangat
16 0 4 hours ago

Dari Gambar pun dah tau wangi kan? RM45 pula tu. Sekarang paling laku keras warna pepel and merah tu. Artis pun ramai tak boleh move on dengan bau body mist ni .
Uolls?
.
.
.
.
Jom singgah dan follow :
_
@iqa.sisfelmelaka
@iqa.sisfelmelaka
@iqa.sisfelmelaka
@iqa.sisfelmelaka
_
Berminat kan produk sisfel ? 😉
_
BERBALOI BALOI ‼️
_
Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer 😘❤️
_
#bodymisttahanlama # #ctdk #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
#sisfel #sisfelwarriors #bodymist #tahanlama #bahsedap #wangi #takpeningkepala #syoknyabau

Dari Gambar pun dah tau wangi kan? RM45 pula tu. Sekarang paling laku keras warna pepel and merah tu. Artis pun ramai tak boleh move on dengan bau body mist ni . 
Uolls?
.
.
.
.
Jom singgah dan follow :
_
@iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
_
Berminat kan produk sisfel ? 😉
_
BERBALOI BALOI ‼️
_
Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer 😘❤️
_
#bodymisttahanlama ##ctdk #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
#sisfel #sisfelwarriors#bodymist#tahanlama#bahsedap #wangi #takpeningkepala #syoknyabau
7 0 12 hours ago

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0172640952 .
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude #dyxycodseremban #dyxycodserikembangan #teamayudyxy #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #muabellaz #makeupmurah #muakl

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0172640952 .
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude #dyxycodseremban #dyxycodserikembangan #teamayudyxy #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #muabellaz #makeupmurah #muakl
2 0 13 hours ago

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️
.

WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️
.

WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha
42 0 14 December, 2019

Posted @withrepost@aamyrarosli
#AqeefAnaqi .
GERAM DENGAN ANAQI NI !!
.
Mommy nya lawa , anaknya comel betul
.
Anaqi consume juzfit fiber shot juga ke 😝
.
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha

Posted @withrepost • @aamyrarosli 
#AqeefAnaqi .
GERAM DENGAN ANAQI NI !!
.
Mommy nya lawa , anaknya comel betul
.
Anaqi consume juzfit fiber shot juga ke 😝
.
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha
466 0 14 December, 2019

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️
.

WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️
.

WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha
48 0 14 December, 2019

Butang baju melayu aku mane Pah? 😉
.
#SalamJumaat
.
.
#Repost #primavalet
・・・
Alahai manisnya pasangan yang disayangi ramai ni #amarbaharin #aamyrarosli 😍 matchy2 giteww warna biru! Memang naik warna ni bila tengok. Bestnya kat PV baju melayu kita ada puluhan warna utk satu design. Jadi tone apa youalls nak mesti ada!
.ㅤㅤㅤ
Mencari Busana anda? Grab yours now here:
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
Outlet: #primavalet Ostia Bangi & #primavalet118 & #primavaletpasirtumboh
Website: www.fashionhub.com.my
WhatsApp: 010-221 8349
ㅤㅤㅤ
#primavalet #yearendsale #ootd #ootdprimavalet #kurta #hargajunam #jualanmurah #bajumelayu #bajukurung #pantsuit #pvluxe #artismalaysia #kankukejarcintakamu #aamyrarosli #amarbahrin #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #instamalaysia #mudahterhibur #instaseleb #ikutcarakita #malaysiak #slotakasia

Butang baju melayu aku mane Pah? 😉
.
#SalamJumaat
.
.
#Repost #primavalet
・・・
Alahai manisnya pasangan yang disayangi ramai ni #amarbaharin #aamyrarosli 😍 matchy2 giteww warna biru! Memang naik warna ni bila tengok. Bestnya kat PV baju melayu kita ada puluhan warna utk satu design. Jadi tone apa youalls nak mesti ada!
.ㅤㅤㅤ
Mencari Busana anda? Grab yours now here:
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
Outlet: #primavalet Ostia Bangi & #primavalet118 & #primavaletpasirtumboh
Website: www.fashionhub.com.my
WhatsApp: 010-221 8349
ㅤㅤㅤ
#primavalet #yearendsale #ootd #ootdprimavalet #kurta #hargajunam #jualanmurah #bajumelayu #bajukurung #pantsuit #pvluxe #artismalaysia #kankukejarcintakamu #aamyrarosli #amarbahrin #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #instamalaysia #mudahterhibur #instaseleb #ikutcarakita #malaysiak #slotakasia
93 0 13 December, 2019

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0172640952 .
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude #dyxycodseremban #dyxycodserikembangan #teamayudyxy #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #muabellaz #makeupmurah #muakl

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0172640952 .
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude #dyxycodseremban #dyxycodserikembangan #teamayudyxy #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #muabellaz #makeupmurah #muakl
5 0 13 December, 2019
Lama menanti Cik Khadeeja ke tu? Ada tak #gengabaya kat sini?.
.
Kalau ada memang elok sangat kalau bawak Cik Khadeeja ni jadi kawan baik kat almari😋 Stay tuned okay sayang! 😎
.
Tag sikit kawan yang suka baju abaya cardigan ni!.
.
.
.
.
#abayacardiganmurah #abayacardigan #abayamosscrepe #abayamurah #abayajubah #jubahmoden #jubahabaya #abayaopenfront #abayasenangsarung #abayacardiganmurah #abayacardigan #abayapengantin #abayasenangsarung #jubahflowly #jubahmosscrepe #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #akucintadia #avengersendgame #curicuricinta #abayaraya #rayawithabaya #cariakudisyurga #30pesanansuara #satukanrasa #setelahkudimiliki
67 0 13 December, 2019

Feedback fresh from customer 💕
.
“TURUN 3 KG TAU”
.
Hanya selepas consume juzfit fiber shot
.
Alhamdulillah 🤲🏻 Anda turun berat badan , kami happy
.
Hanya dengan ✨ JUZFIT FIBER SHOT ✨ kami dapt membantu anda kuruskan badan , Tips yang kami bagi mmg terbukti berkesan
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha

Feedback fresh from customer 💕
.
“TURUN 3 KG TAU”
.
Hanya selepas consume juzfit fiber shot
.
Alhamdulillah 🤲🏻 Anda turun berat badan , kami happy
.
Hanya dengan ✨ JUZFIT FIBER SHOT ✨ kami dapt membantu anda kuruskan badan , Tips yang kami bagi mmg terbukti berkesan
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha
7 0 13 December, 2019
Hahaha🤣🤣18 kali boleh terima kali ke 19 tu aura dia macam nak cari gaduh rasanya ‼️‼️
.
.
.
.
Jom singgah dan follow :
_
@iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
_
Berminat kan produk sisfel ? 😉
_
BERBALOI BALOI ‼️
_
Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer 😘❤️
_
#kuruslangsing #kurusdarirumah #kurusmudah #tipskurus #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurussebelumkahwin #kurus2minggu #sayanakkurus #kurus7hari #kurusmurah #carakurus #kurusmalaysia #kurussecarasihat #nakkuruscepat #kurussihatcantik #juskurus #kurusselepasbersalin #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kuruskanbadan #ctdk #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
#sisfel #sisfelwarriors#bodymist#tahanlama#bahsedap
18 0 13 December, 2019

🌸START YOUR DAY WITH BODYDREAM COCO S🌸
.
✔️No diet
✔️No senaman
✔️No pantang
.
DAH lah sedap tau semua orang mesti suka rasa coklat ni memang pehhh. Sambil minum, boleh kurus. Haaaaa best kannnn 😋😋
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak order?? Mehh contact sis hehe.
.
nak mudah korang klik link wassap di bio ig sis ye.

@bodydream.original
@bodydream.original
@bodydream.original .
.
📲016-9079636
📲016-9079636
📲016-9079636
.
#detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia
#cocoslimming #demica #monstalab
#gulagulakurus #tehkurusmalaysia #buanglemak #nakkurus #jomkurus
#pinklady #nakkurus #jomkurus #bazarpaknil #kankukejarcintakamu #chocofit #lemonex
#kurus #bodydreamkualalumpur #bodydreamselangor
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamperak #bodydreamterengganu
#bodydreampahang
#bodydreamjohor

🌸START YOUR DAY WITH BODYDREAM COCO S🌸
.
✔️No diet
✔️No senaman
✔️No pantang
.
DAH lah sedap tau semua orang mesti suka rasa coklat ni memang pehhh. Sambil minum, boleh kurus. Haaaaa best kannnn 😋😋
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak order?? Mehh contact sis hehe.
.
nak mudah korang klik link wassap di bio ig sis ye.

@bodydream.original 
@bodydream.original 
@bodydream.original .
.
📲016-9079636
📲016-9079636
📲016-9079636
.
#detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni#bodydreammalaysia
#cocoslimming #demica #monstalab
#gulagulakurus #tehkurusmalaysia #buanglemak #nakkurus #jomkurus 
#pinklady #nakkurus #jomkurus #bazarpaknil #kankukejarcintakamu#chocofit#lemonex
#kurus #bodydreamkualalumpur #bodydreamselangor
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamperak #bodydreamterengganu
#bodydreampahang
#bodydreamjohor
2 0 13 December, 2019

HAPPY HOUR CHARMS‼️‼️ Lipstik/Lipmatte yg pertama TIADA PLUMBUM‼️‼️
.
Lipmatte yg diperkaya dengan Vitamin E membantu melembapkan kulit dan dalam masa sama merawat bibir hitam. Tekstur pon tak melekit dan tak meninggalkan bekas kat cawan 😍😍 Yeen cuma ingatkan tau, jangan menangis tepi bucu katil pula sebab tak sempat grab
🤭

FREE POSTAGE ‼️
FREE POSTAGE ‼️ wasap.my/60194171550/lipcharms
.
#charmscosmeticshalal #charmstarglowgallery #raiseyourlife #newyear #jerungcharmsfarika #charmsales #lipcharms #halaljakim #thehealthbrandaward #topasiabrand #charmsmalaysia #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #raiseyourlife #keretauntukabah #solekdanrawat
#happyhourcharms

HAPPY HOUR CHARMS‼️‼️ Lipstik/Lipmatte yg pertama TIADA PLUMBUM‼️‼️
.
Lipmatte yg diperkaya dengan Vitamin E membantu melembapkan kulit dan dalam masa sama merawat bibir hitam. Tekstur pon tak melekit dan tak meninggalkan bekas kat cawan 😍😍 Yeen cuma ingatkan tau, jangan menangis tepi bucu katil pula sebab tak sempat grab
🤭

FREE POSTAGE ‼️
FREE POSTAGE ‼️ wasap.my/60194171550/lipcharms
.
#charmscosmeticshalal  #charmstarglowgallery #raiseyourlife #newyear #jerungcharmsfarika #charmsales #lipcharms #halaljakim #thehealthbrandaward #topasiabrand #charmsmalaysia #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #raiseyourlife #keretauntukabah #solekdanrawat
#happyhourcharms
4 0 13 December, 2019

#ccbyaga 1688
.
.

Rm130 ( EXC POSTAGE )

Postage
Rm10 sm / Rm15 ss
.
.
Grade; High Quality 3A
.
✅ Ready Stock .
🚚 POSTAGE Monday - Friday .
🌷 how to order, Screenshot item &
Whatsapp +60 18 905 2756
atau tekan link di bio💕
‼️ SERIOUS BUYER ONLY ‼️
. .
Shopping at our Facebook! Search Byamalyn Gallery .
.
#sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #Handbagmurahmalaysia #sayajualhandbagmurah #sayajualbag #sayajualbagraya #sayajualbagraya2019 #begtanganwanita #begtanganmurah #begtangan #bazaarpaknil #hantaranmurah #hantaranbajet #sayajualhandbagberkualiti #handbagberkualitimurah #handbagmurahberkualiti
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #nur2 #curicuricinta #handbagrayamurah #handbagraya2019

#ccbyaga 1688
.
.

Rm130 ( EXC POSTAGE )

Postage 
Rm10 sm / Rm15 ss
.
.
Grade; High Quality 3A
.
✅ Ready Stock .
🚚 POSTAGE Monday - Friday .
🌷 how to order, Screenshot item &
Whatsapp +60 18 905 2756
atau tekan link di bio💕
‼️ SERIOUS BUYER ONLY ‼️
. .
Shopping at our Facebook! Search Byamalyn Gallery .
.
#sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #Handbagmurahmalaysia #sayajualhandbagmurah #sayajualbag  #sayajualbagraya #sayajualbagraya2019 #begtanganwanita #begtanganmurah #begtangan #bazaarpaknil #hantaranmurah #hantaranbajet #sayajualhandbagberkualiti #handbagberkualitimurah #handbagmurahberkualiti
#lelakikirimantuhan  #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #nur2 #curicuricinta #handbagrayamurah #handbagraya2019
3 0 13 December, 2019

#clrbyags 8663 🎀Fashiong Bag🎀
.
.
Length 29cm x Depth 12cm x Height 20cm .

RM100sm / rm105 ss ( INCLUDES POSTAGE )
.
.
Grade; High Quality 3A
.
✅ Ready Stock .
🚚 POSTAGE Monday - Friday .
🌷 how to order, Screenshot item &
Whatsapp +60 18 905 2756
atau tekan link di bio💕
‼️ SERIOUS BUYER ONLY ‼️
. .
Shopping at our Facebook! Search Byamalyn Gallery .
.
#sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #Handbagmurahmalaysia #sayajualhandbagmurah #sayajualbag #sayajualbagraya #sayajualbagraya2019 #begtanganwanita #begtanganmurah #begtangan #bazaarpaknil #hantaranmurah #hantaranbajet #sayajualhandbagberkualiti #handbagberkualitimurah #handbagmurahberkualiti
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #nur2 #curicuricinta #handbagrayamurah #handbagraya2019 #dramasweetdreams

#clrbyags 8663 🎀Fashiong Bag🎀
.
.
Length 29cm x Depth 12cm x Height 20cm .

RM100sm / rm105 ss ( INCLUDES POSTAGE )
.
.
Grade; High Quality 3A
.
✅ Ready Stock .
🚚 POSTAGE Monday - Friday .
🌷 how to order, Screenshot item &
Whatsapp +60 18 905 2756
atau tekan link di bio💕
‼️ SERIOUS BUYER ONLY ‼️
. .
Shopping at our Facebook! Search Byamalyn Gallery .
.
#sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #Handbagmurahmalaysia #sayajualhandbagmurah #sayajualbag  #sayajualbagraya #sayajualbagraya2019 #begtanganwanita #begtanganmurah #begtangan #bazaarpaknil #hantaranmurah #hantaranbajet #sayajualhandbagberkualiti #handbagberkualitimurah #handbagmurahberkualiti
#lelakikirimantuhan  #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #nur2 #curicuricinta #handbagrayamurah #handbagraya2019 #dramasweetdreams
2 0 13 December, 2019

👆👆👆 NEW ARRIVAL

#snkbyags 1861-1
.
. 📐Size : 27 (L) X 18.5 (H) CM .
. 💰RM95 ( EXC POSTAGE )

Postage
Rm10 sm / Rm15 ss
.
.
Grade; High Quality 3A
.
✅ Ready Stock .
🚚 POSTAGE Monday - Friday .
🌷 how to order, Screenshot item &
Whatsapp +60 18 905 2756
atau tekan link di bio💕
‼️ SERIOUS BUYER ONLY ‼️
. .
Shopping at our Facebook! Search Byamalyn Gallery .
.
#sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #Handbagmurahmalaysia #sayajualhandbagmurah #sayajualbag #sayajualbagraya #sayajualbagraya2019 #begtanganwanita #begtanganmurah #begtangan #bazaarpaknil #hantaranmurah #hantaranbajet #sayajualhandbagberkualiti #handbagberkualitimurah #handbagmurahberkualiti
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #nur2 #curicuricinta #handbagrayamurah #handbagraya2019

👆👆👆 NEW ARRIVAL

#snkbyags 1861-1
.
. 📐Size : 27 (L) X 18.5 (H) CM .
. 💰RM95 ( EXC POSTAGE )

Postage 
Rm10 sm / Rm15 ss
.
.
Grade; High Quality 3A
.
✅ Ready Stock .
🚚 POSTAGE Monday - Friday .
🌷 how to order, Screenshot item &
Whatsapp +60 18 905 2756
atau tekan link di bio💕
‼️ SERIOUS BUYER ONLY ‼️
. .
Shopping at our Facebook! Search Byamalyn Gallery .
.
#sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #Handbagmurahmalaysia #sayajualhandbagmurah #sayajualbag  #sayajualbagraya #sayajualbagraya2019 #begtanganwanita #begtanganmurah #begtangan #bazaarpaknil #hantaranmurah #hantaranbajet #sayajualhandbagberkualiti #handbagberkualitimurah #handbagmurahberkualiti
#lelakikirimantuhan  #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #nur2 #curicuricinta #handbagrayamurah #handbagraya2019
3 0 13 December, 2019

SALE 12.12 kita extend!!! Betul2 Harga Gila kali ini dan ramai dah grab! Jom whatsapp sis untuk shopping sampai lebam! 😍😍😍 Senarai Promo:
👉🏻 Teja Stripe Kurung: RM150 (np: rm229)
👉🏻 Gloria Kurung Ironless: RM120 (np: rm189)
👉🏻 Caramello Kurung: RM100 (np: rm189)
👉🏻 Kayva Tunic: RM60 (np: rm119)
👉🏻 Rhea Tudung Sarung ironless: RM12!!!
👉🏻 Inner cap: RM12!!!
👉🏻 dan banyak lagi offer menarik
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

SALE 12.12 kita extend!!! Betul2 Harga Gila kali ini dan ramai dah grab! Jom whatsapp sis untuk shopping sampai lebam! 😍😍😍 Senarai Promo:
👉🏻 Teja Stripe Kurung: RM150 (np: rm229)
👉🏻 Gloria Kurung Ironless: RM120 (np: rm189)
👉🏻 Caramello Kurung: RM100 (np: rm189)
👉🏻 Kayva Tunic: RM60 (np: rm119)
👉🏻 Rhea Tudung Sarung ironless: RM12!!!
👉🏻 Inner cap: RM12!!!
👉🏻 dan banyak lagi offer menarik
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
0 0 13 December, 2019

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
13 0 13 December, 2019

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
5 0 13 December, 2019

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0172640952 .
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude #dyxycodseremban #dyxycodserikembangan #teamayudyxy #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #muabellaz #makeupmurah #muakl

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0172640952 .
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude #dyxycodseremban #dyxycodserikembangan #teamayudyxy #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #muabellaz #makeupmurah #muakl
2 0 12 December, 2019

Feedback fresh from customer 💕
.
“5 HARI TURUN 2 KG TAU”
.
Hanya selepas consume juzfit fiber shot
.
Alhamdulillah 🤲🏻 Anda turun berat badan , kami happy
.
Hanya dengan ✨ JUZFIT FIBER SHOT ✨ kami dapt membantu anda kuruskan badan , Tips yang kami bagi mmg terbukti berkesan
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha

Feedback fresh from customer 💕
.
“5 HARI TURUN 2 KG TAU”
.
Hanya selepas consume juzfit fiber shot
.
Alhamdulillah 🤲🏻 Anda turun berat badan , kami happy
.
Hanya dengan ✨ JUZFIT FIBER SHOT ✨ kami dapt membantu anda kuruskan badan , Tips yang kami bagi mmg terbukti berkesan
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio Asha tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
WhatsApp ✅ +601123888675
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha
5 0 12 December, 2019

Top #kankukejarcintakamu posts

Salam semua
.
*Tips nak nampak kurus dan comel bila selfie 🤳
.
1) Suruh husband/bf korang pegangkan phone bila nak selfie.
.
2) Make sure posisi korang belakang dari dia.
.
3) Posing dengan mengangkat tangan dan letakkan dipipi atau di “double chin” atau apa sahaja chin yg korang nak cover.
.
4) Suruh husband/bf snap 5 ke 6 gambar dlm posisi yg sama supaya korang boleh dptkan pilihan gambar yg paling cantik dan paling cute.
.
5) Dan pilih gambar yg korang rasa korang cantik dan pasangan korang yg ntah apa2 mata tak tengok camera dan sebagainya.
.
6) Post di Instagram .
Sekian. Cubalah 🤨.
.
#artismalaysia #kankukejarcintakamu #aamyrarosli #amarbahrin #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #instamalaysia #mudahterhibur #instaseleb #ikutcarakita #malaysiak #slotakasia #slotakasiatv3 #meletop #bazarpaknil #terlajaklari #dramasangat

Salam semua
.
*Tips nak nampak kurus dan comel bila selfie 🤳
.
1) Suruh husband/bf korang pegangkan phone bila nak selfie.
.
2) Make sure posisi korang belakang dari dia.
.
3) Posing dengan mengangkat tangan dan letakkan dipipi atau di “double chin” atau apa sahaja chin yg korang nak cover.
.
4) Suruh husband/bf snap 5 ke 6 gambar dlm posisi yg sama supaya korang boleh dptkan pilihan gambar yg paling cantik dan paling cute.
.
5) Dan pilih gambar yg korang rasa korang cantik dan pasangan korang yg ntah apa2 mata tak tengok camera dan sebagainya.
.
6) Post di Instagram .
Sekian. Cubalah 🤨.
.
#artismalaysia #kankukejarcintakamu #aamyrarosli #amarbahrin #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #instamalaysia #mudahterhibur #instaseleb #ikutcarakita #malaysiak #slotakasia #slotakasiatv3 #meletop #bazarpaknil #terlajaklari #dramasangat
1,308 11 9 December, 2019

.
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا.
.
#artismalaysia #kankukejarcintakamu #aamyrarosli #amarbahrin #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #instamalaysia #mudahterhibur #instaseleb #ikutcarakita #malaysiak #slotakasia #slotakasiatv3 #meletop #bazarpaknil #terlajaklari #dramasangat

.
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا.
.
#artismalaysia #kankukejarcintakamu #aamyrarosli #amarbahrin #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #instamalaysia #mudahterhibur #instaseleb #ikutcarakita #malaysiak #slotakasia #slotakasiatv3 #meletop #bazarpaknil #terlajaklari #dramasangat
858 1 4 December, 2019

Senyuman tuuu, cair wehhhh.. .
.
Fasa 2 guys! 📢📢
.
🔥 PELAKON LELAKI POPULAR 🔥 NOVEL POPULAR 🔥 TELENOVELA POPULAR .
Undian melalui online. Klik link di bio!! Undian bermula 16 Oktober 2019 hingga 22 November 2019 .
Let's do this #GerilaFendyBakry!! 💪❤
.
#FendyBakry
#Fendynisme
#GerilaFendyBakry
#AnugerahTelenovela
#AnugerahTelenovela2019
#DramaMrGrey
#EyraHazali
#EyraNizers
#KankuKejarCintaKamu
#MrGrey
#KKCK
#ATN2019
#PelakonLelakiPopular
#NovelPopular
#TelenovelaPopular

Senyuman tuuu, cair wehhhh.. .
.
Fasa 2 guys! 📢📢
.
🔥 PELAKON LELAKI POPULAR 🔥 NOVEL POPULAR 🔥 TELENOVELA POPULAR .
Undian melalui online. Klik link di bio!! Undian bermula 16 Oktober 2019 hingga 22 November 2019 .
Let's do this #GerilaFendyBakry!! 💪❤
.
#FendyBakry 
#Fendynisme 
#GerilaFendyBakry 
#AnugerahTelenovela 
#AnugerahTelenovela2019 
#DramaMrGrey 
#EyraHazali
#EyraNizers
#KankuKejarCintaKamu 
#MrGrey 
#KKCK 
#ATN2019 
#PelakonLelakiPopular 
#NovelPopular 
#TelenovelaPopular
756 8 18 October, 2019

Sedapnya bantal ni, selesa 😅
.
.
Fasa 2 guys! 📢📢
.
🔥 PELAKON LELAKI POPULAR 🔥 NOVEL POPULAR 🔥 TELENOVELA POPULAR .
Undian melalui online. Klik link di bio!! Undian bermula 16 Oktober 2019 hingga 22 November 2019 .
Let's do this #GerilaFendyBakry!! 💪❤
.
#FendyBakry
#Fendynisme
#GerilaFendyBakry
#AnugerahTelenovela
#AnugerahTelenovela2019
#DramaMrGrey
#EyraHazali
#EyraNizers
#KankuKejarCintaKamu
#MrGrey
#KKCK
#ATN2019
#PelakonLelakiPopular
#NovelPopular
#TelenovelaPopular

Sedapnya bantal ni, selesa 😅
.
.
Fasa 2 guys! 📢📢
.
🔥 PELAKON LELAKI POPULAR 🔥 NOVEL POPULAR 🔥 TELENOVELA POPULAR .
Undian melalui online. Klik link di bio!! Undian bermula 16 Oktober 2019 hingga 22 November 2019 .
Let's do this #GerilaFendyBakry!! 💪❤
.
#FendyBakry 
#Fendynisme 
#GerilaFendyBakry 
#AnugerahTelenovela 
#AnugerahTelenovela2019 
#DramaMrGrey 
#EyraHazali
#EyraNizers
#KankuKejarCintaKamu 
#MrGrey 
#KKCK 
#ATN2019 
#PelakonLelakiPopular 
#NovelPopular 
#TelenovelaPopular
719 7 18 October, 2019