#kapcaigadis Instagram Photos & Videos

kapcaigadis - 17 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kapcaigadis and here's what we found interesting.

Inside 17 Posts

Time between posts:
30 hours
Average like
41.8
Average comment
0.5
Posts with video
1/17
Posts with photo
16/17

Hashtag Popularity

Bypass skill AAA+++ Berasap wei..lain kali jgn buat wiring sambung2 cmni...habis semua ditangkap nye...pening mencari nasib jumpe problem nye...makahai..😒😒#DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaiduaroda #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rfamilia #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #YamahaLychee #LycheeKang #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine #NeverStopLearning #TakPro
24 1 11 September, 2019

Customer datang nak upgrade dari spec std ke spec 60 . Spec kecik pun kita layan janji customer puas hati 😆 Terima kasih kerana tak putus-putus support kami @aa_motorspeed ‼️ #DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine

Customer datang nak upgrade dari spec std ke spec 60 . Spec kecik pun kita layan janji customer puas hati 😆 Terima kasih kerana tak putus-putus support kami @aa_motorspeed ‼️ #DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine
40 0 10 September, 2019
Minyak 4T & 2T Maxoil dah restock geng ‼️ Nak tukar minyak hitam walk-in je 😉 
#MaxOil #4T #2T #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
31 0 3 September, 2019

Dinamik oh dinamik pening aku mencari punca kenapa kau asyik mati2 je bila tengah bawak 🤦🏻‍♂️💆🏻‍♂️ #dinamik120 #dinamik #peningbosss #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Dinamik oh dinamik pening aku mencari punca kenapa kau asyik mati2 je bila tengah bawak 🤦🏻‍♂️💆🏻‍♂️ #dinamik120 #dinamik #peningbosss #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
66 0 2 September, 2019

U•Pump dah restock bossku ‼️ Terlajak perahu boleh undur , terlajak traffic light u•pump kan ada ehek ehek 😜 pm laju laju ✌🏻 #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

U•Pump dah restock bossku ‼️ Terlajak perahu boleh undur , terlajak traffic light u•pump kan ada ehek ehek 😜 pm laju laju ✌🏻 #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
34 0 31 August, 2019

Hidup ni tak selalunya indah . Ada masa manis & ada masa bertukar menjadi pahit . Yang paling penting kita jangan mudah berputus asa kerana tanpa usaha kejayaan tidak akan datang bergolek ✌🏻 #merdeka #31ogos #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Hidup ni tak selalunya indah . Ada masa manis & ada masa bertukar menjadi pahit . Yang paling penting kita jangan mudah berputus asa kerana tanpa usaha kejayaan tidak akan datang bergolek ✌🏻 #merdeka #31ogos #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
47 0 30 August, 2019

Asyik stress solve problem motor je , malam ni kita happy2 layan bakar bakar pulak lah 😍😍😍🤟🏻🤙🏼 #bbqchicken #bbq #dilarangstress #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #JanganIsapGam

Asyik stress solve problem motor je , malam ni kita happy2 layan bakar bakar pulak lah 😍😍😍🤟🏻🤙🏼 #bbqchicken #bbq #dilarangstress #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #JanganIsapGam
40 0 29 August, 2019

Dah ramai sambar universal pump ni 😍🔥 Korang bila lagi nak pakai ? Confirm motor korang nampak handsome & bergaya dengan pump ni . Jangan malu malu direct saja whatsapp kami ye 🤙🏼 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Dah ramai sambar universal pump ni 😍🔥 Korang bila lagi nak pakai ? Confirm motor korang nampak handsome & bergaya dengan pump ni . Jangan malu malu direct saja whatsapp kami ye 🤙🏼 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
41 0 28 August, 2019

Tq bro support pasang universal pump ‼️ Pada yang berminat & yang masih mencari cari boleh whatsapp kami 🤟🏻 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Tq bro support pasang universal pump ‼️ Pada yang berminat & yang masih mencari cari boleh whatsapp kami 🤟🏻 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
62 3 28 August, 2019

Top #kapcaigadis posts

Tq bro support pasang universal pump ‼️ Pada yang berminat & yang masih mencari cari boleh whatsapp kami 🤟🏻 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Tq bro support pasang universal pump ‼️ Pada yang berminat & yang masih mencari cari boleh whatsapp kami 🤟🏻 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
62 3 28 August, 2019

Dah ramai sambar universal pump ni 😍🔥 Korang bila lagi nak pakai ? Confirm motor korang nampak handsome & bergaya dengan pump ni . Jangan malu malu direct saja whatsapp kami ye 🤙🏼 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Dah ramai sambar universal pump ni 😍🔥 Korang bila lagi nak pakai ? Confirm motor korang nampak handsome & bergaya dengan pump ni . Jangan malu malu direct saja whatsapp kami ye 🤙🏼 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
41 0 28 August, 2019

Customer datang nak upgrade dari spec std ke spec 60 . Spec kecik pun kita layan janji customer puas hati 😆 Terima kasih kerana tak putus-putus support kami @aa_motorspeed ‼️ #DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine

Customer datang nak upgrade dari spec std ke spec 60 . Spec kecik pun kita layan janji customer puas hati 😆 Terima kasih kerana tak putus-putus support kami @aa_motorspeed ‼️ #DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine
40 0 10 September, 2019

Asyik stress solve problem motor je , malam ni kita happy2 layan bakar bakar pulak lah 😍😍😍🤟🏻🤙🏼 #bbqchicken #bbq #dilarangstress #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #JanganIsapGam

Asyik stress solve problem motor je , malam ni kita happy2 layan bakar bakar pulak lah 😍😍😍🤟🏻🤙🏼 #bbqchicken #bbq #dilarangstress #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #JanganIsapGam
40 0 29 August, 2019