#kapcaimalaysia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kapcaimalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
211.4
Average comment
3.3
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

#Repost @_pxktxm46
• • • • • •
Kadang² orang tak pernah tahu cerita kisah hidup kita, tetapi orang hanya tahu meraka cerita tentang kisah hidup kita😉.
-
-
-
#Kroni46 #kb125zrgeneration #125zrkelantan #rempitklate #KroniYamaha #kroni5bu #125zrpantaitimur #kapcaimalaya #kapcaiawesome #kapcaimalaysia #jenterakapcai #jentera125official #jentera125zr #duniaduroda #dunia125zr #duniapermotoran💨 #kroniasap #kroni2stroke #kronipantaitimur
44 0 2 hours ago
@rohaizammotorsport.hq Profile picture

@rohaizammotorsport.hq

LC135 V6 JADIAN ❤💙



Berminat untuk SERVIS ? UPGRADE ? MAKE UP ? RESTORE ? Boleh datang ke bengkel alamat ada di bio 👆 tekan je okay 😉



🎥: @__amrhzm
🏍: @rohaizam_motorsport
FOLLOW : @rohaizam_motorsport @rohaizammotorsport.hq

NAK DIGELAR IDOLA?😍 FOLLOW👇👇👇
@choo_motors @wann_langat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lc135 #lc135malaysia #lc135familia #lc135v4 #lc135united #laici #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaysia #pencintakelajuan #yamahalc #rohaizammotorsport

LC135 V6 JADIAN ❤💙
•
•
•
Berminat untuk SERVIS ? UPGRADE ? MAKE UP ? RESTORE ? Boleh datang ke bengkel alamat ada di bio 👆 tekan je okay 😉
•
•
•
🎥: @__amrhzm
🏍: @rohaizam_motorsport
FOLLOW : @rohaizam_motorsport @rohaizammotorsport.hq

NAK DIGELAR IDOLA?😍 FOLLOW👇👇👇
@choo_motors @wann_langat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lc135 #lc135malaysia #lc135familia #lc135v4 #lc135united #laici #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaysia #pencintakelajuan #yamahalc #rohaizammotorsport
215 7 21 hours ago
@pali.whb Profile picture

@pali.whb

Still in learning process 🤘🏻🔥 selamat menonton hasil yang tak seberapa ni 🥺✨ Sifu mohon tunjuk ajar ✌🏻😆
@httpcxko_ @apisyangtenang_ @hharithrosli @azwanrazak .
.
.
.
#v1buruk #team135lcmalaysia #communitylcv1malaysia #kapcaijahat #kapcaimalaysia #bbnu #budakvideo #jantan❌guna #familiaridergroup #kapcai135lc

Still in learning process 🤘🏻🔥 selamat menonton hasil yang tak seberapa ni 🥺✨ Sifu mohon tunjuk ajar ✌🏻😆
@httpcxko_ @apisyangtenang_ @hharithrosli @azwanrazak .
.
.
.
#v1buruk #team135lcmalaysia #communitylcv1malaysia #kapcaijahat #kapcaimalaysia #bbnu #budakvideo #jantan❌guna #familiaridergroup #kapcai135lc
154 16 21 hours ago
@rohaizammotorsport.hq Profile picture

@rohaizammotorsport.hq

Ada ride ke deepavali ni ? 😍



FOLLOW : @rohaizam_motorsport @rohaizammotorsport.hq

NAK DIGELAR IDOLA?😍 FOLLOW👇👇👇
@choo_motors @wann_langat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lc135 #lc135malaysia #lc135familia #lc135v4 #lc135united #laici #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaysia #pencintakelajuan #yamahalc #rohaizammotorsport #choomotors #wanlangat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ada ride ke deepavali ni ? 😍
•
•
•
FOLLOW : @rohaizam_motorsport @rohaizammotorsport.hq

NAK DIGELAR IDOLA?😍 FOLLOW👇👇👇
@choo_motors @wann_langat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lc135 #lc135malaysia #lc135familia #lc135v4 #lc135united #laici #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaysia #pencintakelajuan #yamahalc #rohaizammotorsport #choomotors #wanlangat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
69 0 22 October, 2019
@sis_mida Profile picture

@sis_mida

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik
0 0 22 October, 2019
@sis_mida Profile picture

@sis_mida

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik
3 0 22 October, 2019
@sis_mida Profile picture

@sis_mida

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik
0 0 22 October, 2019
@sis_mida Profile picture

@sis_mida

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik
1 0 22 October, 2019
@sis_mida Profile picture

@sis_mida

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik
1 0 22 October, 2019
@sis_mida Profile picture

@sis_mida

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik

BAG SERBAGUNA MURAH DAN TAHAN LASAK.
Mudahnya kalau pergi travel boleh letak semua barang dalam satu bag kan??
.
Bag pack travel ni bukan hanya murah tapi berkualiti tau tak mudah koyak.
.
Material canvas, size 40L mmg besar siap ada laptop case.Tak caye?? Ws sis okay🌸

HARGA RM60 ONLY

WS 011-10209829

#bagpack #bagpacker #bagpackmurah #travelbagpack #hikingmalaysia #bagpacktravel #bagpackmalaysiamurah #hiking #hikersmalaya #kinabalu #astroarena #backpackmurahmalaysia #bagpacking #kapcaimalaysia #duffel #pdrm #nurse #cikgu #baglawa #bagmurahcantik
1 0 22 October, 2019
@rfs_nation Profile picture

@rfs_nation

SALAM MAGRIB GENG!! .
.
@ah.shmi Beauty or beast??
.
.

Nak gambar jentera korang terpapar di insta? Jgn lupa shoot lawo2 angle tuh bagi boik2 sikit...baru senyum min nak repost 🤘
.
.
DM gambar korang sekali nama / TAG min (jgn lupa public korang punya insta)

#benellimalaysia #benelli_kapcai #benellirfs150i #benellitnt135 #asianride #asian #jenterakapcai #duaroda #jenterapejuang #jentera_duaroda #ridewithaview #bikelife #bikeracing #bikes #bikelife #4strokes #benellitnt300 #italians #limitededition #BenelliKapcai #kapcaimalaysia #kapcai150 #rfsnation_

SALAM MAGRIB GENG!! .
.
• @ah.shmi Beauty or beast??
.
.

Nak gambar jentera korang terpapar di insta? Jgn lupa shoot lawo2 angle tuh bagi boik2 sikit...baru senyum min nak repost 🤘
.
.
DM gambar korang sekali nama / TAG min (jgn lupa public korang punya insta)

#benellimalaysia #benelli_kapcai #benellirfs150i #benellitnt135 #asianride #asian #jenterakapcai #duaroda #jenterapejuang #jentera_duaroda  #ridewithaview #bikelife #bikeracing #bikes #bikelife #4strokes #benellitnt300 #italians #limitededition #BenelliKapcai #kapcaimalaysia #kapcai150 #rfsnation_
274 3 20 October, 2019

Top #kapcaimalaysia posts

@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Kita spec 63 abah2 jer... Respect LC kalah menang belakang cerita, janji semangat juang tinggi..
💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
Helmet by @bikerzgaraj
Machine by @ktrgarage
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike

Kita spec 63 abah2 jer... Respect LC kalah menang belakang cerita, janji semangat juang tinggi..
💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
Helmet by @bikerzgaraj
Machine by @ktrgarage
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike
18,292 229 25 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Ada fakta menyebut motor yang siap dibasuh dapat meningkatkan 1 ke 1.5hp berbanding motor masuk kebun..😆😆😆
.
Helmet sponsered by @bikerzgaraj
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by Piki Tyre & Auto Services
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
* Siapa nak #BuatDuit jadi dealer serta sambil belajar selok belok perniagaan, boleh whatsapp saya..👍🏻👍🏻😊😊😊 Modal serendah RM 3250 sahaja kelas bengkel sehingga hujung tahun...
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Dilanjutkan hujung bulan 8)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia #thisisfenomena

Ada fakta menyebut motor yang siap dibasuh dapat meningkatkan 1 ke 1.5hp berbanding motor masuk kebun..😆😆😆
.
Helmet sponsered by @bikerzgaraj
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by Piki Tyre & Auto Services
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
* Siapa nak #BuatDuit jadi dealer serta sambil belajar selok belok perniagaan, boleh whatsapp saya..👍🏻👍🏻😊😊😊 Modal serendah RM 3250 sahaja kelas bengkel sehingga hujung tahun...
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Dilanjutkan hujung bulan 8)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia #thisisfenomena
12,701 45 24 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Nie baru betul anak jantan💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻😍😍, respect for real man @acheykintangkintung sahut bila kena petik...
.
Dia pulak buat ayah goyang, buat ayah gigil... Jap nak panggil backup #KroniNVX @fadbocey ... Amacam dia sudah sahut daa..????.
.
Agak2 63 boleh makan ke 65 achey..???
.
.
#GengIkanKoi
#ikanmas
#KroniNVX
#BukanBangsawan
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike

Nie baru betul anak jantan💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻😍😍, respect for real man @acheykintangkintung sahut bila kena petik...
.
Dia pulak buat ayah goyang, buat ayah gigil... Jap nak panggil backup #KroniNVX @fadbocey ... Amacam dia sudah sahut daa..????.
.
Agak2 63 boleh makan ke 65 achey..???
.
.
#GengIkanKoi
#ikanmas 
#KroniNVX
#BukanBangsawan
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike
8,867 30 27 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Zaman sekarang #perempuan semua nak buat kerja lelaki... Habis tuu lelaki nak buat kerja apa..???🤔🤔🤔
.
Tak paham betul lah...😩😩😩
.
Credit to @i.iylia96
.
* Sesiapa yang sudah buat tempahan tshirt #BukanBangsawan, jangkaan siap tshirt adalah pada awal bulan 9, kemudian baru akan tarik no untuk #LuckyDraw yang pertama...
.
* Rock Oil Engine lube adalah salah satu hadiah lucky draw untuk tiap2 bulan...
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by PIKI TYRE
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by Boss Rider - HQ
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbike

Zaman sekarang #perempuan semua nak buat kerja lelaki... Habis tuu lelaki nak buat kerja apa..???🤔🤔🤔
.
Tak paham betul lah...😩😩😩
.
Credit to @i.iylia96
.
* Sesiapa yang sudah buat tempahan tshirt #BukanBangsawan, jangkaan siap tshirt adalah pada awal bulan 9, kemudian baru akan tarik no untuk #LuckyDraw yang pertama...
.
* Rock Oil Engine lube adalah salah satu hadiah lucky draw untuk tiap2 bulan...
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by PIKI TYRE
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by Boss Rider - HQ
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbike
11,600 84 29 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Jom layan koleksi video Fenomena #Ysuku Ayah Pong #BukanBangsawan..😍😍😍😍 Vol.1
.
.
.
.
.
Insyallah Tshirt Khas Ekslusif #BUKANBANGSAWAN akan di keluarkan tidak lama lagi... 😍😍😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
.
Berminat untuk menjana pendapatan? Belajar selok-belok perniagaan? dan ingin menjadi Authorized Dealers? Boleh whatsapp ayah..
.
Profit keuntungan hingga 30%..!!! Modal serendah RM 3k sahaja tanpa perlu ada permis kedai..
.
Platform telah disediakan, produk dan marketing dah ready...tinggal nak atau pun tidak sahaja buat duit..!!!
.
Ingat..!!! Peluang hanya datang sekali... Jumpa anda di Program "Sama-sama naik dan sama-sama buat duit..!!!"
.
.
.
Nak jadi dealer boleh cari share partner rakan kongsi jika modal x cukup...
.
Buat 1 trip sahaja dah pulang modal serta untung, trip ke-2 x perlu modal dah..hanya collect profit sahaja...
.
Sales maintain 1 bulan, 3 atau 4 trip, profit RM 6000 sebulan. !!!
.
Lucky Draw menang ysuku kita undi hujung tahun..ada dalam 4 bulan boleh pulun buat profit..isnyaallah target sampai hujung tahun RM24k profit atau lebih....
.
Tempat sangat terhad..!!! Yang layak sahaja terpilih..
Whatsaap saya segera untuk menjadi yang terawal sama2 naik..!!!
.
Ayah Pong: www.wasap.my/60178820520
.
.
.
.
#JanaPendapatan #BuatDuit #Berniaga
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk

Jom layan koleksi video Fenomena #Ysuku Ayah Pong #BukanBangsawan..😍😍😍😍 Vol.1
.
.
.
.
.
Insyallah Tshirt Khas Ekslusif #BUKANBANGSAWAN akan di keluarkan tidak lama lagi... 😍😍😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
.
Berminat untuk menjana pendapatan? Belajar selok-belok perniagaan? dan ingin menjadi Authorized Dealers? Boleh whatsapp ayah..
.
Profit keuntungan hingga 30%..!!! Modal serendah RM 3k sahaja tanpa perlu ada permis kedai..
.
Platform telah disediakan, produk dan marketing dah ready...tinggal nak atau pun tidak sahaja buat duit..!!!
.
Ingat..!!! Peluang hanya datang sekali... Jumpa anda di Program "Sama-sama naik dan sama-sama buat duit..!!!"
.
.
.
Nak jadi dealer boleh cari share partner rakan kongsi jika modal x cukup...
.
Buat 1 trip sahaja dah pulang modal serta untung, trip ke-2 x perlu modal dah..hanya collect profit sahaja...
.
Sales maintain 1 bulan, 3 atau 4 trip, profit RM 6000 sebulan. !!!
.
Lucky Draw menang ysuku kita undi hujung tahun..ada dalam 4 bulan boleh pulun buat profit..isnyaallah target sampai hujung tahun RM24k profit atau lebih....
.
Tempat sangat terhad..!!! Yang layak sahaja terpilih..
Whatsaap saya segera untuk menjadi yang terawal sama2 naik..!!!
.
Ayah Pong: www.wasap.my/60178820520
.
.
.
.
#JanaPendapatan #BuatDuit #Berniaga
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk
12,286 52 12 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Bestnya jadi tunner.., dilayan seperti King..!!!😎😎😎👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
@ktrgarage
.
Beli tshirt dapat #Ysuku..!!!👍🏻👍🏻👍🏻
1st in Malaysia..!!!😍😍😍
.
* Percuma Motorsikal Yamaha #Y15ZR (lucky draw)
* Percuma Sticker
* Percuma Tagging
* Percuma Lucky Draw tiap2 bulan
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Caliburn Stick Vape
✅ Holly Molly Flavour
✅ GGS Dyno
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
Gud Luck guys..👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻
....................................................
#BukanBangsawan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan

Bestnya jadi tunner.., dilayan seperti King..!!!😎😎😎👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
@ktrgarage
.
Beli tshirt dapat #Ysuku..!!!👍🏻👍🏻👍🏻
1st in Malaysia..!!!😍😍😍
.
* Percuma Motorsikal Yamaha #Y15ZR (lucky draw)
* Percuma Sticker
* Percuma Tagging
* Percuma Lucky Draw tiap2 bulan
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Caliburn Stick Vape
✅ Holly Molly Flavour
✅ GGS Dyno
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
Gud Luck guys..👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻
....................................................
#BukanBangsawan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan
10,121 30 15 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Superbike, sportscar laju: Fuyyyoo..!!! Hebatla bradas...👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻😍😍😍
.
Kapcai, saga laju: Nak mati ke..???😤😤😤
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike

Superbike, sportscar laju: Fuyyyoo..!!! Hebatla bradas...👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻😍😍😍
.
Kapcai, saga laju: Nak mati ke..???😤😤😤
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike
8,631 44 25 August, 2019