#karismahq Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #karismahq and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
1.6
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Kenapa double rich serum karisma sangat hebat ❣️❣️❣️ KELEBIHANNYA :
🌹 Menghilangkan PARUT nipis & dalam
🌹 anti penuaan
🌹 Menghilangkan flek hitam
🌹 Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
🌹 Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
🌹 Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
🌹 Menyimpan air (wtr holder) & m'buat kulit sentiasa lembab
🌹 Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
🌹 Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
🌹 Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan
🌹 Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit 💖 Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
CARA PENGGUNAAN :
RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.
Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda.

wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.richserum

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Kenapa double rich serum karisma sangat hebat ❣️❣️❣️ KELEBIHANNYA :
🌹 Menghilangkan PARUT nipis & dalam
🌹 anti penuaan
🌹 Menghilangkan flek hitam
🌹 Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
🌹 Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
🌹 Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
🌹 Menyimpan air (wtr holder) & m'buat kulit sentiasa lembab
🌹 Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
🌹 Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
🌹 Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan
🌹 Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit 💖 Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
CARA PENGGUNAAN :
RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.
Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda.

wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.richserum

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 0 8 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

KGF KGF KGF ‼️‼️😱😱😱 Siapa pernah pakai KGF foundation dari KARISMA COSMETIC mesti tahu mcm mn BEST nya foundation ni kan😊😉Sbb i sendiri pengguna jgk so i faham uollss mesti nk yg isian lg byk kan..yg boleh tahan hingga 2-3 bulan...dengan ini i lancarkan isian 20ML istimewa utk pengguna2 KGF yg setia..bukan takat isian je bertambah taw uollsss..malah botolnya pun dah di upgrade dari plastik ke kaca😊Didatangkan jgk dengan kotak yg hitam menawan setaraf dengan produk kita yg hight class ni...KGF Foundation setaraf jenama antarabangsa😍😍😍 MEMANG SETANDING JENAMA ANTARABANGSA...CLASS UOLLSS!!!!RUGI TAK CUBA😍

PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN!!!!
Setakat ni blm ada lg Foundation dari jenama lain yg setanding dengan KGF foundation dari KARISMA COSMETIC
💁🏻Tekstur yg lembut & ringan
💁🏻Mampu menutupi jeragat & cela di muka
💁🏻Bertindak secara halus utk merawat masalah jerawat & jeragat
💁🏻Kandungan yg tinggi & tahan lama
💁🏻Tahan sehingga 12jam
💁🏻Halal
💁🏻wangi & selesa digunakan
💁🏻Botol yg chantik & mudah dibawa
💁🏻SPF30 yg melindungi kulit dari sinar uv yg merosakkan
💁🏻Telah terjual sehingga 3000 botol sebulan

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.kgf

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

KGF KGF KGF ‼️‼️😱😱😱 Siapa pernah pakai KGF foundation dari KARISMA COSMETIC mesti tahu mcm mn BEST nya foundation ni kan😊😉Sbb i sendiri pengguna jgk so i faham uollss mesti nk yg isian lg byk kan..yg boleh tahan hingga 2-3 bulan...dengan ini i lancarkan isian 20ML istimewa utk pengguna2 KGF yg setia..bukan takat isian je bertambah taw uollsss..malah botolnya pun dah di upgrade dari plastik ke kaca😊Didatangkan jgk dengan kotak yg hitam menawan setaraf dengan produk kita yg hight class ni...KGF Foundation setaraf jenama antarabangsa😍😍😍 MEMANG SETANDING JENAMA ANTARABANGSA...CLASS UOLLSS!!!!RUGI TAK CUBA😍

PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN!!!!
Setakat ni blm ada lg Foundation dari jenama lain yg setanding dengan KGF foundation dari KARISMA COSMETIC
💁🏻Tekstur yg lembut & ringan
💁🏻Mampu menutupi jeragat & cela di muka
💁🏻Bertindak secara halus utk merawat masalah jerawat & jeragat
💁🏻Kandungan yg tinggi & tahan lama
💁🏻Tahan sehingga 12jam
💁🏻Halal
💁🏻wangi & selesa digunakan
💁🏻Botol yg chantik & mudah dibawa
💁🏻SPF30 yg melindungi kulit dari sinar uv yg merosakkan
💁🏻Telah terjual sehingga 3000 botol sebulan

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.kgf

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 8 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Loose item📢 Loose item📢 Loose item📢

#READYSTOCK‼️ Loose item skin care karisma cosmetic....boleh dipilih...boleh dimiliki 😀 tak perlu beli full set utk pembelian kali kedua... Ikut citarasa anda sendiri..😀
Ikut keperluan anda sendiri😀
Ikut kemampuan anda sendiri😀
Keputusan di tangan anda sendiri😀

Setiap cream skin care karisma cosmetic..ade kelebihan
Tersendiri...😊 Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.looseitem

Karisma Cosmetic👍👍👍
Pasti....Chantikkk Sangattt!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Loose item📢 Loose item📢 Loose item📢

#READYSTOCK‼️ Loose item skin care karisma cosmetic....boleh dipilih...boleh dimiliki 😀 tak perlu beli full set utk pembelian kali kedua... Ikut citarasa anda sendiri..😀
Ikut keperluan anda sendiri😀
Ikut kemampuan anda sendiri😀
Keputusan di tangan anda sendiri😀

Setiap cream skin care karisma cosmetic..ade kelebihan
Tersendiri...😊 Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.looseitem

Karisma Cosmetic👍👍👍
Pasti....Chantikkk Sangattt!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 0 8 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Ape beza sabun karisma wrna pink dgn yg biru.. Ok Uolss bleh baca. ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ SABUN NI BOLEH BUAT UOLLS CHANTIK TAU TAK???? 😊😊😊😊 Beauty Soap Delima + Colegen (PINK)
✅membersih kulit dari segala kekotoran
✅merawat masalah jerawat & jeragat
✅mencerahkan kulit
✅mengecilkan pori
✅mengawal minyak yg berlebihan
✅menegangkan kulit muka agar sentiasa muda remaja
✅melembapkan secara mendalam utk membantu kulit kering

Beauty Soap Coconut oil + Colegen(BIRU)
✅membersihkan kulit dari segala kekotoran
✅Merawat jeragat yg berkerak (KRONIK)
✅menegangkan kulit muka
✅mengecilkan pori
✅mencerahkan kulit

kandungan:70g
wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.sabunkc

Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Ape beza sabun karisma wrna pink dgn yg biru.. Ok Uolss bleh baca. ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ SABUN NI BOLEH BUAT UOLLS CHANTIK TAU TAK???? 😊😊😊😊 Beauty Soap Delima + Colegen (PINK)
✅membersih kulit dari segala kekotoran
✅merawat masalah jerawat & jeragat
✅mencerahkan kulit
✅mengecilkan pori
✅mengawal minyak yg berlebihan
✅menegangkan kulit muka agar sentiasa muda remaja
✅melembapkan secara mendalam utk membantu kulit kering

Beauty Soap Coconut oil + Colegen(BIRU)
✅membersihkan kulit dari segala kekotoran
✅Merawat jeragat yg berkerak (KRONIK)
✅menegangkan kulit muka
✅mengecilkan pori
✅mencerahkan kulit

kandungan:70g 
wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.sabunkc

Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 8 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Nak hilangkan jeragat , jerawat kulit kusam senang je jom pakai karisma cosmetic pasti jeragat yg brtompok kt muka tu semakin menipis .
Jerawat yg semakin mekar dan ranum tu makin mngecut . Yang kusam tu semakin berseri² tak percaya cuba dulu baru tahu berkesan ke tidak .
Klu uols tak cuba mmg rugi besar sbb dah ramai pengguna² karisma dapat kulit yg cantik .
Nak dapatkan produk karisma cosmetic original jom wassap
Detail 👇👇👇👇
011 16277338

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Nak hilangkan jeragat , jerawat  kulit kusam senang je jom pakai karisma cosmetic pasti jeragat yg brtompok kt muka tu semakin menipis . 
Jerawat yg semakin mekar dan ranum tu makin mngecut . Yang kusam tu semakin berseri² tak percaya cuba dulu baru tahu berkesan ke tidak . 
Klu uols tak cuba mmg rugi besar sbb dah ramai pengguna² karisma dapat kulit yg cantik . 
Nak dapatkan produk karisma cosmetic original jom wassap 
Detail 👇👇👇👇
011 16277338

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 0 12 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

💟 KGF FOUNDATION KARISMA 💟🔝
.
👉🏻 Hadapi masalah setiap kali make up untuk ke tempat kerja? Masalah over make up. Sebenarnya lebih cantik ke tempat kerja dengan makeup yg light dan tidak tebal 😍🙆🏻‍♀
.
👉🏻 Janji nampak muka fresh dan boleh cover parut jerawat. Setuju tak?? Kalau setuju meh lah pilih Kgf Foundation terbaik ni you alls 💯
.
Kelebihan Kgf Foundation Karisma :
🌸 Tekstur yg lembut & ringan
🌸 Mampu menutupi jeragat & cela di muka
🌸 Bertindak secara halus utk merawat masalah jerawat & jeragat
🌸 Kandungan yg banyak & tahan lama
🌸 Tahan sehingga 12jam
🌸 Halal,wangi & selesa utk digunakan
🌸 SPF30 yg melindungi kulit dari sinar uv yg merosakkan kulit

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.kgf

Pasti....Chantikkkk Sangatttt!!!!!😍😍 #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

💟 KGF FOUNDATION KARISMA 💟🔝
.
👉🏻 Hadapi masalah setiap kali make up untuk ke tempat kerja? Masalah over make up. Sebenarnya lebih cantik ke tempat kerja dengan makeup yg light dan tidak tebal 😍🙆🏻‍♀
.
👉🏻 Janji nampak muka fresh dan boleh cover parut jerawat. Setuju tak?? Kalau setuju meh lah pilih Kgf Foundation terbaik ni you alls 💯
.
Kelebihan Kgf Foundation Karisma :
🌸 Tekstur yg lembut & ringan
🌸 Mampu menutupi jeragat & cela di muka
🌸 Bertindak secara halus utk merawat masalah jerawat & jeragat
🌸 Kandungan yg banyak & tahan lama
🌸 Tahan sehingga 12jam
🌸 Halal,wangi & selesa utk digunakan
🌸 SPF30 yg melindungi kulit dari sinar uv yg merosakkan kulit

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.kgf

Pasti....Chantikkkk Sangatttt!!!!!😍😍 #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 0 12 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

SKINCARE FOR MEN KARISMA
Satu-satunya skincare yang mampu membuatkan ADIK2 REMAJA DAN ABAM2 SADO mendapat hasil maksimum yang terbaik untuk kulit wajah anda.. SKINCARE FOR MEN (3 in 1)
1) PRINCE SOAP
2) FACE SERUM
3) NIGHT CREAM

FUNGSI PRINCE SOAP ✅Untuk menghilangkan segala kotoran seperti debu hama kerana sabun ini mempunyai antiseptic yang dapat melindungi kulit dari bakteria.
✅merawat masalah jerawat & jeragat
✅mencerahkan kulit
✅mengawal minyak berlebihan
✅menegangkan kulit muka

FUNGSI NIGHT CREAM
✅Memberi pencerahan utk kulit gelap
✅Merawat masalah kulit kusam
✅Membantu m'gurangkan jerawat & merawat masalah jerawat
✅Membantutkan pertumbuhan jerawat ✅Memudarkan bekas parut jerawat & jeragat

FACE SERUM TRIPLE APPLE STEMCELL
sangat mudah meresap dan tidak melekit.

antara fungsi face serum ini
✅menghilangkan jerawat dan jeragat
✅mencerahkan kulit muka
✅menutup pori muka
✅meratakan tona kulit
✅melembap
✅menghilangkan parut
✅membuatkan kulit muka glowing dan berseri

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.skincareformen

DiCipta Khas Untuk Lelaki Sejati!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

SKINCARE FOR MEN KARISMA
Satu-satunya skincare yang mampu membuatkan ADIK2 REMAJA DAN ABAM2 SADO mendapat hasil maksimum yang terbaik untuk kulit wajah anda.. SKINCARE FOR MEN (3 in 1)
1) PRINCE SOAP
2) FACE SERUM
3) NIGHT CREAM

FUNGSI PRINCE SOAP ✅Untuk menghilangkan segala kotoran seperti debu hama kerana sabun ini mempunyai antiseptic yang dapat melindungi kulit dari bakteria.
✅merawat masalah jerawat & jeragat
✅mencerahkan kulit
✅mengawal minyak berlebihan
✅menegangkan kulit muka

FUNGSI NIGHT CREAM
✅Memberi pencerahan utk kulit gelap
✅Merawat masalah kulit kusam
✅Membantu m'gurangkan jerawat & merawat masalah jerawat
✅Membantutkan pertumbuhan jerawat ✅Memudarkan bekas parut jerawat & jeragat

FACE SERUM TRIPLE APPLE STEMCELL
sangat mudah meresap dan tidak melekit.

antara fungsi face serum ini
✅menghilangkan jerawat dan jeragat
✅mencerahkan kulit muka
✅menutup pori muka
✅meratakan tona kulit
✅melembap
✅menghilangkan parut
✅membuatkan kulit muka glowing dan berseri

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.skincareformen

DiCipta Khas Untuk Lelaki Sejati!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 0 12 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

SCRUB KARISMA COSMETIC mempunyai 2 jenis iaitu Strawberry Scrub dan Greentea Mint Scrub.sekarang mudah je spa dekat rumah jerrr...dengan scrub karisma ni.

CARA PENGGUNAAN :
• Basuh muka dengan air bersih
• Sapu face Scrub pada wajah
• Gosok Perlahan disekitar kulit wajah n
biarkan selama 15minit
• Bilas
FACE SCRUB sesuai digunakan
seminggu sekali

STRAWBERRY FACESCRUB🍓

SCRUB Adalah sejenis produk yang digunakan untuk membantu pengelupasan
🍓sel-sel kulit mati
🍓menghaluskan kulit muka
🍓membersih pori-pori di wajah yang tidak mampu dikeluarkan dengan pencuci muka biasa lol
🍓mencerahkan kulit
& membuatkan kulit kelihatan lebih gebu & lembap
🍓ianya juga dapat menyerap minyak yg berlebihan pada wajah iaitu punca kepada masalah
jerawat.

MINT GREEN TEA SCRUB🌱🌱🌱 🌱Kulit jd moisture,lembut,dan cantik macam kulit bayi dlm mase 15 minit..
🌱Texturenya yg lembut seperti yogurt & berbau sangat wangi
🌱Menghalukan & menegangkn kulit wajah serta dapat mengecutkn jerawat dgn cepat
🌱Kulit sentiasa kelihatan lembap..
🌱Membantu mengeluarkn sel2 kulit mati..
🌱Mengeluarkn daki2 mekap pada kulit muka..
🌱Membersihkn pori2 wajah yg tidak mampu dikeluarkan oleh pencuci muka biasa.. berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.scrub

Pasti Channtikkk...sangatttt !!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

SCRUB KARISMA COSMETIC mempunyai 2 jenis iaitu Strawberry Scrub dan Greentea Mint Scrub.sekarang mudah je spa dekat rumah jerrr...dengan scrub karisma ni.

CARA PENGGUNAAN :
• Basuh muka dengan air bersih
• Sapu face Scrub pada wajah
• Gosok Perlahan disekitar kulit wajah n
biarkan selama 15minit
• Bilas
FACE SCRUB sesuai digunakan
seminggu sekali

STRAWBERRY FACESCRUB🍓

SCRUB Adalah sejenis produk yang digunakan untuk membantu pengelupasan
🍓sel-sel kulit mati
🍓menghaluskan kulit muka
🍓membersih pori-pori di wajah yang tidak mampu dikeluarkan dengan pencuci muka biasa lol
🍓mencerahkan kulit
& membuatkan kulit kelihatan lebih gebu & lembap
🍓ianya juga dapat menyerap minyak yg berlebihan pada wajah iaitu punca kepada masalah
jerawat.

MINT GREEN TEA SCRUB🌱🌱🌱 🌱Kulit jd moisture,lembut,dan cantik macam kulit bayi dlm mase 15 minit..
🌱Texturenya yg lembut seperti yogurt & berbau sangat wangi
🌱Menghalukan & menegangkn kulit wajah serta dapat mengecutkn jerawat dgn cepat
🌱Kulit sentiasa kelihatan lembap..
🌱Membantu mengeluarkn sel2 kulit mati..
🌱Mengeluarkn daki2 mekap pada kulit muka..
🌱Membersihkn pori2 wajah yg tidak mampu dikeluarkan oleh pencuci muka biasa.. berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.scrub

Pasti Channtikkk...sangatttt !!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 0 12 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

KARISMA COSMETIC MENJADI PILIHAN HATI SAYA kerana kulit muka yg dulunya kusam dan gelap kini bertukar cerah dan berseri².Dgn BERKARISMA akan menampakkan kita lebih muda dari usia sebenar... Karismacosmetic mmg pilihan yg tepat. 😘😘
Pastiiii chantikkk sangattt
💞 💞I LOVE KARISMA COSMETIC 💞💞 -Fauziah-
Pengguna Karisma Cosmetic

berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.setsparkle

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

KARISMA COSMETIC MENJADI PILIHAN HATI SAYA kerana kulit muka yg dulunya kusam dan gelap kini bertukar cerah dan berseri².Dgn BERKARISMA akan menampakkan kita lebih muda dari usia sebenar... Karismacosmetic mmg pilihan yg tepat. 😘😘
Pastiiii chantikkk sangattt
💞 💞I LOVE KARISMA COSMETIC 💞💞 -Fauziah-
Pengguna Karisma Cosmetic

berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.setsparkle

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 12 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

[ CANTIK LAH KAN BILA JERAWAT HILANG ]

Penangan Skincare Viral ni.Pakai sekotak sahaja dah dapat hasil yang memuaskan.Pakai Skincare Karisma Cosmetic 5in1 yang jerawat.Wajah licin seawal 3minggu. Terbaik !

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.setsparkle

Pastiiiii.........Chantikkkkk Sangatttttt !!!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

[ CANTIK LAH KAN BILA JERAWAT HILANG ]

Penangan Skincare Viral ni.Pakai sekotak sahaja dah dapat hasil yang memuaskan.Pakai Skincare Karisma Cosmetic 5in1 yang jerawat.Wajah licin seawal 3minggu. Terbaik !

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.setsparkle

Pastiiiii.........Chantikkkkk Sangatttttt !!!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 12 hours ago
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

❤️TRUE FACE TWO WAY CAKE❤️ Pakai bedak pun kulit jadi cantik taw! 😍
Mana nak cari bedak yg mampu merawat kulit dari dalam macam bedak Karisma ni.

Rugi tak cuba bedak True Face Two Way Cake Karisma mencantik sambil merawat kulit wajah.⤵️ ✅ rawat kesan penuaan
✅ cerahkan wajah
✅ lindungi kulit dari sinaran uv
✅ rawat parut & cela diwajah

01116277338
Pasti....Chantikkk Sangattt!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

❤️TRUE FACE TWO WAY CAKE❤️ Pakai bedak pun kulit jadi cantik taw! 😍
Mana nak cari bedak yg mampu merawat kulit dari dalam macam bedak Karisma ni.

Rugi tak cuba bedak True Face Two Way Cake Karisma mencantik sambil merawat kulit wajah.⤵️ ✅ rawat kesan penuaan
✅ cerahkan wajah
✅ lindungi kulit dari sinaran uv
✅ rawat parut & cela diwajah

01116277338
Pasti....Chantikkk Sangattt!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 21 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Alhamdulillah
Rezeki percaya n yakin dgn produk kc
Konsisten dan rajin...ni lah hasilnya...
Kulit yg sebelumnya ada kesan2 parut jerawat
kini semakin cantik dan halus gebu dgn penggunaan secara teratur SET SPARKLE by karisma cosmetic empayar.. 01116277338

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Alhamdulillah
Rezeki percaya n yakin dgn produk kc
Konsisten dan rajin...ni lah hasilnya...
Kulit yg sebelumnya ada kesan2 parut jerawat
kini semakin cantik dan halus gebu dgn penggunaan secara teratur SET SPARKLE by karisma cosmetic empayar.. 01116277338

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
3 0 21 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Pastikan ori baru beli !!! Baru dapat result kebaboom macam sis ni yunk!

Jangan bandingkan harga kami yang original dengan yang 'fake'

Tapi buatla perbandingan result antara ORI dengan FAKE!

cantik sangat la sis ni..kusam dah di rawat nampak terlajak muda😍

Karisma cosmetic 👍 👍 👍
Pastiii chantikkkk Sangatttt !!! Pastikan ori baru beli

WSP 011 16277338

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Pastikan ori baru beli !!! Baru dapat result kebaboom macam sis ni yunk!

Jangan bandingkan harga kami yang original dengan yang 'fake'

Tapi buatla perbandingan result antara ORI dengan FAKE!

cantik sangat la sis ni..kusam dah di rawat nampak terlajak muda😍

Karisma cosmetic 👍 👍 👍
Pastiii chantikkkk Sangatttt !!! Pastikan ori baru beli

WSP 011 16277338

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 21 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Kulit muka mula alergy,vie try guna karisma alhamdulillah xde rasa mcm ulat berjalan kat muka. Sekali Bintik2 hitam kat muka pun hilang.
alhamdulillah selama 1bulan aje da nampak perubahannya..sapu set sparkle karisma.dah macam2 produk vie guna tapi tak berkesan & dapat alergy kat muka. -Alviyah-
Pengguna Karisma Cosmetic

berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Kulit muka mula alergy,vie try guna karisma alhamdulillah xde rasa mcm ulat berjalan kat muka. Sekali Bintik2 hitam kat muka pun hilang.
alhamdulillah selama 1bulan aje da nampak perubahannya..sapu set sparkle karisma.dah macam2 produk vie guna tapi tak berkesan & dapat alergy kat muka. -Alviyah-
Pengguna Karisma Cosmetic

berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 21 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

" SPARKLE SKIN BY KARISMA COSMETIC " - Product yang sangat sangat mendapat sambutan adalah Set Sparkle Skin . Anda mengalami masalah seperti Jerawat , Kusam , Tona Sekata , Pori Pori Terbuka , Jeragat Dan Lain Lain . Let's go , whatsapp dayah sekarang tau .
01116277338

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

" SPARKLE SKIN BY KARISMA COSMETIC " - Product yang sangat sangat mendapat sambutan adalah Set Sparkle Skin . Anda mengalami masalah seperti Jerawat , Kusam , Tona Sekata , Pori Pori Terbuka , Jeragat Dan Lain Lain . Let's go , whatsapp dayah sekarang tau . 
01116277338

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
2 0 21 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

KGF KGF KGF ‼️‼️😱😱😱 Siapa pernah pakai KGF foundation dari KARISMA COSMETIC mesti tahu mcm mn BEST nya foundation ni kan😊😉Sbb i sendiri pengguna jgk so i faham uollss mesti nk yg isian lg byk kan..yg boleh tahan hingga 2-3 bulan...dengan ini i lancarkan isian 20ML istimewa utk pengguna2 KGF yg setia..bukan takat isian je bertambah taw uollsss..malah botolnya pun dah di upgrade dari plastik ke kaca😊Didatangkan jgk dengan kotak yg hitam menawan setaraf dengan produk kita yg hight class ni...KGF Foundation setaraf jenama antarabangsa😍😍😍 MEMANG SETANDING JENAMA ANTARABANGSA...CLASS UOLLSS!!!!RUGI TAK CUBA😍

PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN!!!!
Setakat ni blm ada lg Foundation dari jenama lain yg setanding dengan KGF foundation dari KARISMA COSMETIC
💁🏻Tekstur yg lembut & ringan
💁🏻Mampu menutupi jeragat & cela di muka
💁🏻Bertindak secara halus utk merawat masalah jerawat & jeragat
💁🏻Kandungan yg tinggi & tahan lama
💁🏻Tahan sehingga 12jam
💁🏻Halal
💁🏻wangi & selesa digunakan
💁🏻Botol yg chantik & mudah dibawa
💁🏻SPF30 yg melindungi kulit dari sinar uv yg merosakkan
💁🏻Telah terjual sehingga 3000 botol sebulan

WASAP 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.kgf

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

KGF KGF KGF ‼️‼️😱😱😱 Siapa pernah pakai KGF foundation dari KARISMA COSMETIC mesti tahu mcm mn BEST nya foundation ni kan😊😉Sbb i sendiri pengguna jgk so i faham uollss mesti nk yg isian lg byk kan..yg boleh tahan hingga 2-3 bulan...dengan ini i lancarkan isian 20ML istimewa utk pengguna2 KGF yg setia..bukan takat isian je bertambah taw uollsss..malah botolnya pun dah di upgrade dari plastik ke kaca😊Didatangkan jgk dengan kotak yg hitam menawan setaraf dengan produk kita yg hight class ni...KGF Foundation setaraf jenama antarabangsa😍😍😍 MEMANG SETANDING JENAMA ANTARABANGSA...CLASS UOLLSS!!!!RUGI TAK CUBA😍

PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN!!!!
Setakat ni blm ada lg Foundation dari jenama lain yg setanding dengan KGF foundation dari KARISMA COSMETIC
💁🏻Tekstur yg lembut & ringan
💁🏻Mampu menutupi jeragat & cela di muka
💁🏻Bertindak secara halus utk merawat masalah jerawat & jeragat
💁🏻Kandungan yg tinggi & tahan lama
💁🏻Tahan sehingga 12jam
💁🏻Halal
💁🏻wangi & selesa digunakan
💁🏻Botol yg chantik & mudah dibawa
💁🏻SPF30 yg melindungi kulit dari sinar uv yg merosakkan
💁🏻Telah terjual sehingga 3000 botol sebulan

WASAP 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.kgf

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 21 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Kenapa pilih KARISMA GLOWING Foundation? ✔Boleh digabungkan dengan sebarang skincare atau kosmetik yang dah sedia ada.
✔ Mesra solat - terus ambil wuduk dan ia menyerap air. Memudahkan solat.
✔ Dengan spf 35 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV.
✔ Sangat ringan dan mudah digunakan serta tidak bertompok.
✔ Merawat kulit untuk jangka masa panjang dan memudarkan parut (Vit E).
✔ Dijamin HALAL - gunakan tanpa ragu-ragu.
✔ Boleh digunakan sehingga 2 bulan!
✔ Berdaftar dengan KKM - Selamat. Ada NOT
✔ Sesuai kepada semua jenis kulit dan peringkat umur.
✔Mengatasi masalah jerawat dan kulit berminyak.
✔Anti aging (anti penuaan) kulit sentiasa nampak muda.
✔Melembapkan kulit,menegangkan dan merangsang peredaran darah bawah kulit.tiada lagi kulit kendur.
✔ Ia di formulasikan oleh Ahli Farmasi
✔️ satu tona untuk semua jenis kulit
WSP 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.kgf

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Kenapa pilih KARISMA GLOWING Foundation? ✔Boleh digabungkan dengan sebarang skincare atau kosmetik yang dah sedia ada.
✔ Mesra solat - terus ambil wuduk dan ia menyerap air. Memudahkan solat.
✔ Dengan spf 35 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV.
✔ Sangat ringan dan mudah digunakan serta tidak bertompok.
✔ Merawat kulit untuk jangka masa panjang dan memudarkan parut (Vit E).
✔ Dijamin HALAL - gunakan tanpa ragu-ragu.
✔ Boleh digunakan sehingga 2 bulan!
✔ Berdaftar dengan KKM - Selamat. Ada NOT
✔ Sesuai kepada semua jenis kulit dan peringkat umur.
✔Mengatasi masalah jerawat dan kulit berminyak.
✔Anti aging (anti penuaan) kulit sentiasa nampak muda.
✔Melembapkan kulit,menegangkan dan merangsang peredaran darah bawah kulit.tiada lagi kulit kendur.
✔ Ia di formulasikan oleh Ahli Farmasi
✔️ satu tona untuk semua jenis  kulit 
WSP 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.kgf

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 20 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

APA PERBEZAAN SABUN PINK DAN BIRU ? JOK BACA KELEBIHAN DIBAWAH 👇🏻 🌸Beauty Soap Delima + Colegen (PINK) ✅membersih kulit dari segala kekotoran
✅merawat masalah jerawat & jeragat
✅mencerahkan kulit
✅mengecilkan pori
✅mengawal minyak yg berlebihan
✅menegangkan kulit muka agar sentiasa muda remaja
✅melembapkan secara mendalam utk membantu kulit kering 🌸Beauty Soap Coconut oil + Colegen(BIRU) ✅membersihkan kulit dari segala kekotoran
✅Merawat jeragat yg berkerak (KRONIK)
✅menegangkan kulit muka
✅mengecilkan pori
✅mencerahkan kulit

Harga:RM20
kandungan:70g
WSP 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.sabunkarisma
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

APA PERBEZAAN SABUN PINK DAN BIRU ? JOK BACA KELEBIHAN DIBAWAH 👇🏻 🌸Beauty Soap Delima + Colegen (PINK) ✅membersih kulit dari segala kekotoran
✅merawat masalah jerawat & jeragat
✅mencerahkan kulit
✅mengecilkan pori
✅mengawal minyak yg berlebihan
✅menegangkan kulit muka agar sentiasa muda remaja
✅melembapkan secara mendalam utk membantu kulit kering 🌸Beauty Soap Coconut oil + Colegen(BIRU) ✅membersihkan kulit dari segala kekotoran
✅Merawat jeragat yg berkerak (KRONIK)
✅menegangkan kulit muka
✅mengecilkan pori
✅mencerahkan kulit

Harga:RM20
kandungan:70g 
WSP 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.sabunkarisma
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 20 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Nk betul2 merawat JERAGAT meme susah , tapi bila kosisten betul2 , InshaAllah hilang ☺️ tengok pulok atas jenis kulit , jnis cpt cptlaa jnis lambat gk lmbtlaa tp so jh SABAR 😊
Sy 3thun kosisten dgn karisma , xdok ag muko bakar ko punoh🔥lulus kkm ok 😉 sapo2 ado masalah jeragat blh try ok xsoh duk takut2 lah , karisma niy merawat sgla masalah yg membuat anda stress 😌 . wasap sy 👇🏻 Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/601116277338.setjeragat

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Nk betul2 merawat JERAGAT meme susah , tapi bila kosisten betul2 , InshaAllah hilang ☺️ tengok pulok atas jenis kulit , jnis cpt cptlaa jnis lambat gk lmbtlaa tp so jh SABAR 😊 
Sy 3thun kosisten dgn karisma , xdok ag muko bakar ko punoh🔥lulus kkm ok 😉 sapo2 ado masalah jeragat blh try ok xsoh duk takut2 lah , karisma niy merawat sgla masalah yg membuat anda stress 😌 . wasap sy 👇🏻 Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/601116277338.setjeragat

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
7 0 20 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

[ PRODUK PALING BERKESAN ATASI JERAGAT ]

Jeragat memang susah nak rawat.Tapi tak mustahil boleh rawatnya.Cuma kena cari kaedah n produk yang betul.Seorang pengguna RICHSERUM Karisma ni telah berkongsi testimoni berjaya hilangkan jeragat.Hanya dengan konsisten RICHSERUM je dapat wajah yang licin tanpa jeragat.Korang patut cuba.

Wasap 01116277338

Pastiiiii......Chantikkkk Sangatttt !!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

[ PRODUK PALING BERKESAN ATASI JERAGAT ]

Jeragat memang susah nak rawat.Tapi tak mustahil boleh rawatnya.Cuma kena cari kaedah n produk yang betul.Seorang pengguna RICHSERUM Karisma ni telah berkongsi testimoni berjaya hilangkan jeragat.Hanya dengan konsisten RICHSERUM je dapat wajah yang licin tanpa jeragat.Korang patut cuba.

Wasap 01116277338

Pastiiiii......Chantikkkk Sangatttt !!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 1 18 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

BEAUTY SOAP (PINK) :
💕 Ekstrak Delima & Colagen
💕 Khas untuk JERAWAT
💕 Selain kecutkan jerawat, boleh hilangkan kulit muka berminyak, kusam, cerahkan kulit wajah dan awet muda

BEAUTY SOAP (BIRU) :
💕 Ekstrak Coconut Oil & Colagen
💕 Khas untuk JERAGAT KRONIK
💕 Selain pudarkan jeragat, fungsi lain sama dengan sabun pink

www.wasap.my/601116277338.karisma

Pasti....Chantikkkk Sangatttt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

BEAUTY SOAP (PINK) :
💕 Ekstrak Delima & Colagen
💕 Khas untuk JERAWAT
💕 Selain kecutkan jerawat, boleh hilangkan kulit muka berminyak, kusam, cerahkan kulit wajah dan awet muda

BEAUTY SOAP (BIRU) :
💕 Ekstrak Coconut Oil & Colagen
💕 Khas untuk JERAGAT KRONIK
💕 Selain pudarkan jeragat, fungsi lain sama dengan sabun pink

www.wasap.my/601116277338.karisma

Pasti....Chantikkkk Sangatttt!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 0 18 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Karisma menjadi pilihan saya kerana karisma mampu mengubah skin saya dan menaikkan keyakinan diri saya untuk berhadapan dengan orang ramai...💓 Masalah utama sebelum saya berkarisma adalah JERAGAT ! Jeragat mula naik selepas pregnant anak sulong. Antara penyebab utama jeragat adalah hormon pregnant. Ada sesetengah orang boleh hilang balik, tapi kebanyakan jeragat terus berkekalan pada kulit wajah. Itu yang paling merisaukan saya time tu. Ditambah pulak dengan jerawat dan parut jerawat yang membuatkan tona kulit wajah tidak sekata dan kusam.

Alhamdulillah, enam bulan konsistem dengan COMBO SET KC jeragat boleh pudar, tak perlu risau dah dengan masalah skin...Setia sampai sekarang tak pandang lain dh.

Bukan setakat jeragat saja boleh pudar, jerawat pun takut dah nak hinggap ...Tona kulit muka pun memang sekata, takde dah masalah kulit tangan lebih cerah daripada kulit muka. Dan yang paling bestnya berkarisma adalah semakin lama konsisten semakin wowww kesannya...Awek muda 😍😍😍. Kira bonus laa tu, kan 😝...hi💕

Terima kasih Lady Boss Tinie Sulaiman. Terima kasih KARISMA COSMETIC 💕 -Lia-
Pengguna Karisma Cosmetic

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Karisma menjadi pilihan saya kerana karisma mampu mengubah skin saya dan menaikkan keyakinan diri saya untuk berhadapan dengan orang ramai...💓 Masalah utama sebelum saya berkarisma adalah JERAGAT ! Jeragat mula naik selepas pregnant anak sulong. Antara penyebab utama jeragat adalah hormon pregnant. Ada sesetengah orang boleh hilang balik, tapi kebanyakan jeragat terus berkekalan pada kulit wajah. Itu yang paling merisaukan saya time tu. Ditambah pulak dengan jerawat dan parut jerawat yang membuatkan tona kulit wajah tidak sekata dan kusam.

Alhamdulillah, enam bulan konsistem dengan COMBO SET KC jeragat boleh pudar, tak perlu risau dah dengan masalah skin...Setia sampai sekarang tak pandang lain dh.

Bukan setakat jeragat saja boleh pudar, jerawat pun takut dah nak hinggap ...Tona kulit muka pun memang sekata, takde dah masalah kulit tangan lebih cerah daripada kulit muka. Dan yang paling bestnya berkarisma adalah semakin lama konsisten semakin wowww kesannya...Awek muda 😍😍😍. Kira bonus laa tu, kan 😝...hi💕

Terima kasih Lady Boss Tinie Sulaiman. Terima kasih KARISMA COSMETIC 💕 -Lia-
Pengguna Karisma Cosmetic

Wasap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
2 0 18 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

" KILLER PRODUCT BY KARISMA " - Ah , sebab ramai yang tanya kenapa set yang ni menjadi permintaan tertinggi para pengguna . Ini merupakan set lengkap . Sesiapa sahaja yang guna set ni pastinya akan repeat order lagi . Jimatttnya yakmattt !!!! " JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN DAYAH "
www.wasap.my/601116277338.karisma #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

" KILLER PRODUCT BY KARISMA " - Ah , sebab ramai yang tanya kenapa set yang ni menjadi permintaan tertinggi para pengguna . Ini merupakan set lengkap . Sesiapa sahaja yang guna set ni pastinya akan repeat order lagi . Jimatttnya yakmattt !!!! " JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN DAYAH " 
www.wasap.my/601116277338.karisma  #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
4 0 18 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Alhamdullilah, sejak kenal Karisma perubahan yg sgt ketara,dulu eda nya hitam, skrg putih berseri... tgok saja dr testimoni dh tahu yg Karisma ni mampu atasi masalh kulit muka

Karisma kosmatik menjadi pilihan hati eda yg buat eda jatuh cinta ialah d sebab kn kandungan dlm setiap krim,istemewa sgt...ada sarang burung, ginseng, Aloevera x mustahil lah Karisma sgt2 berkesan yg mampu atasi maslah jerawat, jeragat, kulit kusam..
Jadi, x payah ragu2... Karisma is the bessssttttt👍😍 -Aeda-
Pengguna Karisma Cosmetic

berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Alhamdullilah, sejak kenal Karisma perubahan yg sgt ketara,dulu eda nya hitam, skrg putih berseri... tgok saja dr testimoni dh tahu yg Karisma ni mampu atasi masalh kulit muka

Karisma kosmatik menjadi pilihan hati eda yg buat eda jatuh cinta ialah d sebab kn kandungan dlm setiap krim,istemewa sgt...ada sarang burung, ginseng, Aloevera x mustahil lah Karisma sgt2 berkesan yg mampu atasi maslah jerawat, jeragat, kulit kusam..
Jadi, x payah ragu2... Karisma is the bessssttttt👍😍 -Aeda-
Pengguna Karisma Cosmetic

berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 18 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

" TESTIMONI JERAWAT KRONIK " - Wah , customer puas hati kulit mukanya semakin pulih . Dengan hanya konsisten Set Sparkle Skin #Jerawat + Rich Serum by Karisma . - Jom Dapatkan Item Karisma Dengan dayah .
01116277338.

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

" TESTIMONI JERAWAT KRONIK " - Wah , customer puas hati kulit mukanya semakin pulih . Dengan hanya konsisten Set Sparkle Skin #Jerawat + Rich Serum by Karisma . - Jom Dapatkan Item Karisma Dengan dayah . 
01116277338.

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
5 0 18 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Sis, kalau first time beli Karisma Cosmetic ni, sayan ambil yang full set. Then kalau habis, boleh repear beli krim sahaja tak?
Eh, mestilah boleh. Just topup je krim mana yang dah habis tu. jimat sangat uols. Kalau day cream tu 4 bulan jugak baru habis walaupon isian dia 7g.

wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.looseitemkc

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Sis, kalau first time beli Karisma Cosmetic ni, sayan ambil yang full set. Then kalau habis, boleh repear beli krim sahaja tak? 
Eh, mestilah boleh. Just topup je krim mana yang dah habis tu. jimat sangat uols. Kalau day cream tu 4 bulan jugak baru habis walaupon isian dia 7g.

wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.looseitemkc

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
3 0 16 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Sebelum tidur, jgn lupa rutin setiap malam para pengguna KARISMA COSMETIC lover😍😘 Step 1👉Dap Dap Rich Serum by Karisma

Step 2👉Calit calit Night Krim by karisma
Step 3👉Calit Calit Treatment Beauty Krim by Karisma
Lakukan 3 step diatas☝esok pagi bangun tidur Grenti muka akan jadi LEMBAB, BERSIH, GEBU, ANJAL,dan Pastinya FLAWLESS.
Nak Skin Chantik kenalah rajinkan diri untuk pakai ye, Waktu malam la waktu yang sesuai untuk muka kita Rest bagi merawat segala mslh di wajah Kita setelah Sehari Suntuk muka kita bekerja untuk kita tau... ❤

Wasap for order 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Sebelum tidur, jgn lupa rutin setiap malam para pengguna KARISMA COSMETIC lover😍😘 Step 1👉Dap Dap Rich Serum by Karisma

Step 2👉Calit calit Night Krim by karisma 
Step 3👉Calit Calit Treatment Beauty Krim by Karisma 
Lakukan 3 step diatas☝esok pagi bangun tidur Grenti muka akan jadi LEMBAB, BERSIH, GEBU, ANJAL,dan Pastinya FLAWLESS. 
Nak Skin Chantik kenalah rajinkan diri untuk pakai ye, Waktu malam la waktu yang sesuai untuk muka kita Rest bagi merawat segala mslh di wajah Kita setelah Sehari Suntuk muka kita bekerja untuk kita tau... ❤

Wasap for order 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
2 0 16 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Dah memang pengguna KARISMA COSMETIC nie muka cantik bersih ehh ? Bila kulit muka dah dirawat dan bersih, senang nak apply make up kat muka.
Make up simple-simple pon dah nampak berseri-berseri. Sebab apa?
Yesss . Salah satu sebabnya memang kena konsisten semua product Karisma Cosmetic la.

nak cuba wassap dayah 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.setsparkle

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Dah memang pengguna KARISMA COSMETIC nie muka cantik bersih ehh ? Bila kulit muka dah dirawat dan bersih, senang nak apply make up kat muka. 
Make up simple-simple pon dah nampak berseri-berseri. Sebab apa? 
Yesss . Salah satu sebabnya memang kena  konsisten semua product Karisma Cosmetic la.

nak cuba wassap dayah 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.setsparkle

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
7 0 16 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

" BIJI KOLESTROL & JERAGAT YANG BERTAHUN LESAP !!! "

Susah lah ada semua tu bawah mata ni . Pakai mekap pun confirm nampak lagi .
Antara sebab Biji Kolestrol Tumbuh

1.Make up
2.Makanan yg tinggi kolestrol
3.Persekitaran yg kurang bersih " Jika Biji kolestrol ini dibiarkan tanpa rawatan ia akan semakin merebak dan sukar untuk dirawat " .
Kini dengan SERUM KARISMA dapat merawat masalah BIJI KOLESTROL yang singgah dimuka anda !! WASAP RICHSERUM 01116277338

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

" BIJI KOLESTROL & JERAGAT YANG BERTAHUN LESAP !!! "

Susah lah ada semua tu bawah mata ni . Pakai mekap pun confirm nampak lagi . 
Antara sebab Biji Kolestrol Tumbuh

1.Make up 
2.Makanan yg tinggi kolestrol
3.Persekitaran yg kurang bersih " Jika Biji kolestrol ini dibiarkan tanpa rawatan ia akan semakin merebak dan sukar untuk dirawat " . 
Kini dengan SERUM KARISMA dapat merawat masalah BIJI KOLESTROL yang singgah dimuka anda !! WASAP RICHSERUM 01116277338

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
2 0 11 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Kebaikan setiap krim KARISMA 😘 *NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG*
🌱Memberi pencerahan utk kulit gelap
🌱Merawat masalah kulit kusam
🌱Membantu mengurangkan jerawat & merawat masalah jeragat
🌱Membantutkan pertumbuhan jerawat baru
🌱Memudarkan bekas parut jerawat & jeragat *TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA*
🕊Membaiki sel-sel kulit wajah kusam
🕊Membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering
🕊Menstabilkan PH kulit
🕊Mencerahkan kulit wajah
🕊Merawat tompok hitam jeragat
🕊Mengecilkan dan menutup liang roma
🕊Memberi kelembapan pada kulit *DAYCREAM*
🌀Melindungi kulit dari sinar UV
🌀Mengandungi SPF30 & Q 10.
🌀Boleh digantikan sebgai foundation
🌀Tidak berminyak
🌀Texturenya halus dan ringan *MOISTURIZER SPF60*
💧Sesuai utk kulit kering & sensitif
💧Formula terbaik utk memutihkan kulit wajah
💧Menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit
💧Menghalang sinar UV sehingga 8 jam

Wassap 011 16277338
Karisma pasti chantek sangat💃

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

Kebaikan setiap krim KARISMA 😘 *NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG*
🌱Memberi pencerahan utk kulit gelap
🌱Merawat masalah kulit kusam
🌱Membantu mengurangkan jerawat & merawat masalah jeragat
🌱Membantutkan pertumbuhan jerawat baru
🌱Memudarkan bekas parut jerawat & jeragat *TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA*
🕊Membaiki sel-sel kulit wajah kusam
🕊Membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering
🕊Menstabilkan PH kulit
🕊Mencerahkan kulit wajah
🕊Merawat tompok hitam jeragat
🕊Mengecilkan dan menutup liang roma
🕊Memberi kelembapan pada kulit *DAYCREAM*
🌀Melindungi kulit dari sinar UV
🌀Mengandungi SPF30 & Q 10.
🌀Boleh digantikan sebgai foundation
🌀Tidak berminyak
🌀Texturenya halus dan ringan *MOISTURIZER SPF60*
💧Sesuai utk kulit kering & sensitif
💧Formula terbaik utk memutihkan kulit wajah
💧Menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit
💧Menghalang sinar UV sehingga 8 jam

Wassap 011 16277338
Karisma pasti chantek sangat💃

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
3 0 11 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

JIKA ANDA BETUL-BETUL NAK HILANGKAN JERAWAT KRONIK..ANDA PERLU BERANI.

Berani mencuba Skincare.
Berani melabur untuk produk kecantikan.
Skincare terbaik yang perlu anda berani mencuba...adalah Karisma Cosmetic.Tak perlu melabur terlalu banyak kerana Karisma Cosmetic memang berkesan walau pakai 1set Skincare sahaja. testimoni dri sendiri jerawat kronik ni...lepas pakai Karisma Skincare,kulit wajah bertambah baik
Pasti syantik dgn karisma😘

Sebarang order @ pertanyaan klik &
tekan link dibawah⤵⤵
Http://www.wasap/601116277338.setsparkle

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

JIKA ANDA BETUL-BETUL NAK HILANGKAN JERAWAT KRONIK..ANDA PERLU BERANI.

Berani mencuba Skincare.
Berani melabur untuk produk kecantikan.
Skincare terbaik yang perlu anda berani mencuba...adalah Karisma Cosmetic.Tak perlu melabur terlalu banyak kerana Karisma Cosmetic memang berkesan walau pakai 1set Skincare sahaja.  testimoni dri sendiri jerawat kronik ni...lepas pakai Karisma Skincare,kulit wajah bertambah baik
Pasti syantik dgn karisma😘

Sebarang order @ pertanyaan klik & 
tekan link dibawah⤵⤵
Http://www.wasap/601116277338.setsparkle

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
0 0 11 October, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

*TRIAL SET 1 (3 IN 1)* *Merawat masalah:*
• Jerawat
• Jeragat *Beauty Soap*
*(Delima)*
• Membersihkan kulit
• Mencerahkan kulit
• Mengecilkan pori
• Mengawal minyak
• Menegangkan muka *Sparkle Moon Night Cream*
*(Kunyit & Ginseng)*
• Mencerahkan kulit
• Merawat kulit kusam
• Merawat jerawat & jeragat
• Membantutkan pertumbuhan jerawat
• Memudarkan parut jerawat *Sparkle Beauty Cream*
*(Sarang Burung & Alovera)*
• Membaiki sel kulit wajah
• Mengurangkan minyak
• Melembabkan & mencerahkan kulit
• Menstabilkan pH kulit
• Merawat jeragat
• Mengecilkan liang pori

#agentwanted
#dropshipwanted*TRIAL SET 1 (3 IN 1)* *Merawat masalah:*
• Jerawat
• Jeragat *Beauty Soap*
*(Delima)*
• Membersihkan kulit
• Mencerahkan kulit
• Mengecilkan pori
• Mengawal minyak
• Menegangkan muka *Sparkle Moon Night Cream*
*(Kunyit & Ginseng)*
• Mencerahkan kulit
• Merawat kulit kusam
• Merawat jerawat & jeragat
• Membantutkan pertumbuhan jerawat
• Memudarkan parut jerawat *Sparkle Beauty Cream*
*(Sarang Burung & Alovera)*
• Membaiki sel kulit wajah
• Mengurangkan minyak
• Melembabkan & mencerahkan kulit
• Menstabilkan pH kulit
• Merawat jeragat
• Mengecilkan liang pori

berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.trailsetkarisma

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #mirafilzah #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igersmalaysia #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen

*TRIAL SET 1 (3 IN 1)* *Merawat masalah:*
• Jerawat
• Jeragat *Beauty Soap*
*(Delima)*
• Membersihkan kulit
• Mencerahkan kulit
• Mengecilkan pori
• Mengawal minyak
• Menegangkan muka *Sparkle Moon Night Cream*
*(Kunyit & Ginseng)*
• Mencerahkan kulit
• Merawat kulit kusam
• Merawat jerawat & jeragat
• Membantutkan pertumbuhan jerawat
• Memudarkan parut jerawat *Sparkle Beauty Cream*
*(Sarang Burung & Alovera)*
• Membaiki sel kulit wajah
• Mengurangkan minyak
• Melembabkan & mencerahkan kulit
• Menstabilkan pH kulit
• Merawat jeragat
• Mengecilkan liang pori

#agentwanted
#dropshipwanted*TRIAL SET 1 (3 IN 1)* *Merawat masalah:*
• Jerawat
• Jeragat *Beauty Soap*
*(Delima)*
• Membersihkan kulit
• Mencerahkan kulit
• Mengecilkan pori
• Mengawal minyak
• Menegangkan muka *Sparkle Moon Night Cream*
*(Kunyit & Ginseng)*
• Mencerahkan kulit
• Merawat kulit kusam
• Merawat jerawat & jeragat
• Membantutkan pertumbuhan jerawat
• Memudarkan parut jerawat *Sparkle Beauty Cream*
*(Sarang Burung & Alovera)*
• Membaiki sel kulit wajah
• Mengurangkan minyak
• Melembabkan & mencerahkan kulit
• Menstabilkan pH kulit
• Merawat jeragat
• Mengecilkan liang pori

berminat wassap 👉🏽 www.wasap.my/601116277338.trailsetkarisma

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #mirafilzah  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel  #igersmalaysia  #karismasabahsarawak #karismabrunei #skincareformen
1 0 11 October, 2019

Top #karismahq posts

@karisma.my Profile picture

@karisma.my

❤SKINCARE 5 in 1(SPARKLE SKIN)❤
***************************
Antara kandungan KARISMA SKINCARE adalah seperti berikut:
👉 Petrolatum, Octadecanol, Lemon fruit extract, Sugar cane extract, Pearl Powder, Bird's Nest, Aloe Barbadensis, Ginger Root, Sondium Citrate, , Alpha arbutin, colegen, ginseng, extract pomegranate, salmon colegen, apple stemcell & water

KARISMA SKINCARE mengandungi 5 item dalam satu set lengkap

1.BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN
membersihkan kulit dari kotoran, melembap, menyegar, menegang & melicinkan kulit wajah.

2.NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG
memberi pencerahan utk kulit gelap dan kulit kusam, membantu mengurangkan jerawat, membantutkan pertumbuhan jerawat baru, memudarkan bekas parut jerawat & jeragat serta melicinkan kulit.

3.TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA
membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering, menstabilkan PH kulit, mencerahkan kulit, merawat tompok hitam jeragat, mengecilkan liang roma & memberi kelembapan pada kulit

4.DAYCREAM
untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dari sinar UV & mengandungi SPF30 & Q 10.

5.MOISTURISER SPF60
sesuai utk kulit kering & sensitif, sunblock pula formular terbaik utk memutihkan kulit wajah & menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit.

Cara menggunakan karisma cosmetic: 🌚 malam:
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu night cream kunyit
🌸alaskan dengan treatment sarang burung 🌝 siang :
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu day cream mcm foundation
🌸alas dengan moisturiser

WSP 01116277338
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar #sepahtu #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta

❤SKINCARE 5 in 1(SPARKLE SKIN)❤
***************************
Antara kandungan KARISMA SKINCARE adalah seperti berikut:
👉 Petrolatum, Octadecanol, Lemon fruit extract, Sugar cane extract, Pearl Powder, Bird's Nest, Aloe Barbadensis, Ginger Root, Sondium Citrate, , Alpha arbutin, colegen, ginseng, extract pomegranate, salmon colegen, apple stemcell & water

KARISMA SKINCARE mengandungi 5 item dalam satu set lengkap

1.BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN
membersihkan kulit dari kotoran, melembap, menyegar, menegang & melicinkan kulit wajah.

2.NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG
memberi pencerahan utk kulit gelap dan kulit kusam, membantu mengurangkan jerawat, membantutkan pertumbuhan jerawat baru, memudarkan bekas parut jerawat & jeragat serta melicinkan kulit.

3.TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA
membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering, menstabilkan PH kulit, mencerahkan kulit, merawat tompok hitam jeragat, mengecilkan liang roma & memberi kelembapan pada kulit

4.DAYCREAM
untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dari sinar UV & mengandungi SPF30 & Q 10.

5.MOISTURISER SPF60
sesuai utk kulit kering & sensitif, sunblock pula formular terbaik utk memutihkan kulit wajah & menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit.

Cara menggunakan karisma cosmetic: 🌚 malam:
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu night cream kunyit
🌸alaskan dengan treatment sarang burung 🌝 siang :
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu day cream mcm foundation
🌸alas dengan moisturiser

WSP 01116277338
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar  #sepahtu  #wawazainal  #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta
19 2 4 March, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

ADA NAMPAK PERUBAHAN TAK???👇👇 Jika skincare anda takde apa-apa perubahan.. memang perlu bertukar kepada skincare lain. Jangan bazirkan masa dan duit anda. Bertukarlah dengan Skincare Karisma Cosmetic supaya kulit wajah akan bertambah cantik berseri dan kesan yang selamat.

Jum bertukar kepada Skincare Karisma Cosmetic !

Pasti...Chantikkk Sangattt!!!
📲01116277338

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar #sepahtu #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta

ADA NAMPAK PERUBAHAN TAK???👇👇 Jika skincare anda takde apa-apa perubahan.. memang perlu bertukar kepada skincare lain. Jangan bazirkan masa dan duit anda. Bertukarlah dengan Skincare Karisma Cosmetic supaya kulit wajah akan bertambah cantik berseri dan kesan yang selamat.

Jum bertukar kepada Skincare Karisma Cosmetic !

Pasti...Chantikkk Sangattt!!!
📲01116277338

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar  #sepahtu  #wawazainal  #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta
41 1 27 March, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

Kebaikan setiap krim KARISMA 😘 *NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG*
🌱Memberi pencerahan utk kulit gelap
🌱Merawat masalah kulit kusam
🌱Membantu mengurangkan jerawat & merawat masalah jeragat
🌱Membantutkan pertumbuhan jerawat baru
🌱Memudarkan bekas parut jerawat & jeragat *TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA*
🕊Membaiki sel-sel kulit wajah kusam
🕊Membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering
🕊Menstabilkan PH kulit
🕊Mencerahkan kulit wajah
🕊Merawat tompok hitam jeragat
🕊Mengecilkan dan menutup liang roma
🕊Memberi kelembapan pada kulit *DAYCREAM*
🌀Melindungi kulit dari sinar UV
🌀Mengandungi SPF30 & Q 10.
🌀Boleh digantikan sebgai foundation
🌀Tidak berminyak
🌀Texturenya halus dan ringan *MOISTURIZER SPF60*
💧Sesuai utk kulit kering & sensitif
💧Formula terbaik utk memutihkan kulit wajah
💧Menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit
💧Menghalang sinar UV sehingga ✅Nak Detail Produk
✅Nak Tanya ✅Nak Order
✅Nak Cantik berKarisma
Jom Whatsapp lelaju.. 😍

Hanya yg ORIGINAL Sahaja 👍
Pasti Channnntikkkkk sangatt !!l

www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar #sepahtu #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igmonsta #brunei #igersmalaysia #dramasangat #amyrarosli

Kebaikan setiap krim KARISMA 😘 *NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG*
🌱Memberi pencerahan utk kulit gelap
🌱Merawat masalah kulit kusam
🌱Membantu mengurangkan jerawat & merawat masalah jeragat
🌱Membantutkan pertumbuhan jerawat baru
🌱Memudarkan bekas parut jerawat & jeragat *TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA*
🕊Membaiki sel-sel kulit wajah kusam
🕊Membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering
🕊Menstabilkan PH kulit
🕊Mencerahkan kulit wajah
🕊Merawat tompok hitam jeragat
🕊Mengecilkan dan menutup liang roma
🕊Memberi kelembapan pada kulit *DAYCREAM*
🌀Melindungi kulit dari sinar UV
🌀Mengandungi SPF30 & Q 10.
🌀Boleh digantikan sebgai foundation
🌀Tidak berminyak
🌀Texturenya halus dan ringan *MOISTURIZER  SPF60*
💧Sesuai utk kulit kering & sensitif
💧Formula terbaik utk memutihkan kulit wajah
💧Menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit
💧Menghalang sinar UV sehingga ✅Nak Detail Produk
✅Nak Tanya ✅Nak Order
✅Nak Cantik berKarisma
Jom Whatsapp lelaju.. 😍

Hanya yg ORIGINAL Sahaja 👍
Pasti Channnntikkkkk sangatt !!l

www.wasap.my/601116277338.karisma

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar  #sepahtu  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel #igmonsta #brunei #igersmalaysia #dramasangat #amyrarosli
4 1 8 July, 2019
HARI INI DALAM SEJARAH
21 APRIL 2019
KGF Foundation SALE dari HQ 15,530 box dalam masa 21 hari sahaja😱
Ramai nyo hok minat kat "Karisma Glowing Foundation" ni kan🥰
Alhamdulillah.
#KCProduct
#KGFFoundation

Wsp 01116277338

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #encikimamexpress #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar  #sepahtu  #wawazainal  #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta #fashaaidil #nur2 #nelydiasenrose
15 2 22 April, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

[PROMOSI MASIH BERLANSUNG]

Ruginya tak grab salah satu produk karisma yg promosi ni. Bukan senang tau nak dapat produk Karisma Cosmetic dengan harga terlajak murah macam ni. Tunggu apa lagi. Wajib grab satu tauu.

01116277338
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #sepahtu #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igmonsta #igersmalaysia #dramasangat #karismasabahsarawak #karismabrunei

[PROMOSI MASIH BERLANSUNG]

Ruginya tak grab salah satu produk karisma yg promosi ni. Bukan senang tau nak dapat produk Karisma Cosmetic dengan harga terlajak murah macam ni. Tunggu apa lagi. Wajib grab satu tauu.

01116277338
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #sepahtu  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel #igmonsta #igersmalaysia #dramasangat #karismasabahsarawak #karismabrunei
3 1 8 July, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

💖TESTIMONI SET JERAGAT by KARISMA COSMETIC💖

Wajib konsisten!!!! Jeragat ni lbh susah hilang bbndig jerawat yaa... Proses rawatan mggunakn produk 😍karisma cosmetic😍
Step 1👉mematikan akar jeragat dlm kulit
Step 2👉memudarkan jeragat
Step 3👉mhilangkan jerawat

Skin anda ade jeragat mmg kna sabaq n konsisten mgunakan krim yg d sediakn.. Klu anda terus biarkn jeragat bmaharajalela d wajah anda..makin shari makin bnyk jeragat yg akn tmbuh tanpa anda sedar sbb jeragat ni ade akar dlm kulit kite!!!! Fungsi set 5 in 1👇👇 🌷Memudarkan jeragat kronik
🌷Menghilangkan cela pada wajah
🌷Mengembalikan seri kulit
🌷Mencerahkan kulit
🌷Merawat kulit kusam
🌷Melicinkan kulit
🌷Melembutkan kulit 🌹Untuk kesan terbaik gunakan bersama
👉 Richserum double apple stemcell karisma cosmetic.
🌹Hasil boleh dilihat seawal 2minggu

WSP 01116277338

#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #encikimamexpress #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar #sepahtu #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igmonsta #igersmalaysia #dramasangat #amyrarosli

💖TESTIMONI SET JERAGAT by KARISMA COSMETIC💖

Wajib konsisten!!!! Jeragat ni lbh susah hilang bbndig jerawat yaa... Proses rawatan mggunakn produk 😍karisma cosmetic😍
Step 1👉mematikan akar jeragat dlm kulit
Step 2👉memudarkan jeragat
Step 3👉mhilangkan jerawat

Skin anda ade jeragat mmg kna sabaq n konsisten mgunakan krim yg d sediakn.. Klu anda terus biarkn jeragat bmaharajalela d wajah anda..makin shari makin bnyk jeragat yg akn tmbuh tanpa anda sedar sbb jeragat ni ade akar dlm kulit kite!!!! Fungsi set 5 in 1👇👇 🌷Memudarkan jeragat kronik
🌷Menghilangkan cela pada wajah
🌷Mengembalikan seri kulit
🌷Mencerahkan kulit
🌷Merawat kulit kusam
🌷Melicinkan kulit
🌷Melembutkan kulit 🌹Untuk kesan terbaik gunakan bersama
👉 Richserum double apple stemcell karisma cosmetic.
🌹Hasil boleh dilihat seawal 2minggu

WSP 01116277338

#jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #encikimamexpress #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk #cikguseo #luluskkm #sepahtureunionlive #karismalabuan #Karismaempayar  #sepahtu  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel #igmonsta #igersmalaysia #dramasangat #amyrarosli
6 2 26 April, 2019
@karisma.my Profile picture

@karisma.my

ROYAL BEE EYEMASK KARISMA.

With Honey & Hamamelis Virginiana
Eye Mask Royal bee ini dapat membantu masalah "Eye Bag"

Penggunaan RoyalBee EyeMask secara konsisten ni akan membantu :- 👉Menegangkan kulit bahagian mata yang kendur dan berkedut .
👉Mencerahkan balik keliling mata yang gelap akibat mata letih dan kurang rehat .
👉Membekalkan lembapan yang tinggi pada kulit bawah mata kerana bahagian mata sgt sensitif dan nipis .
👉Mengurangkan garis halus iaitu tanda2 penuaan .
👉Mengurangkan kedutan bawah mata disebabkan faktor usia.
👉Menjadikan mata anda lebih bersinar sinar & menawan
👉Mengurangkan rasa tidak selesa atau kerengsaan di bahagian mata akibat terlalu lama mengadap telifon @ screen komputer.

Penting nya penjagaan mata untuk kelihatan lebih muda dari usia .. 😍
jangan lupa untuk segera dapatkan produk terbaru keluaran Karisma Cosmetic ini.

Jom cuba keberkesanan produk KC ini yang telah mendapat pengiktirafan dari TOP Asia Pacific Execellence Brand Award 2019/2020.

www.wasap.my/601116277338.royalbeeeyemask
Pasti....Chantikkkkk Sangattttt!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #masalahkulit #fattzura #Karismacosmetic #karismahq #jeragat #ctdk #luluskkm #karismalabuan #Karismaempayar #sepahtu #wawazainal #tv3 #aerilzafrel #igmonsta #igersmalaysia #dramasangat #karismasabahsarawak #karismabrunei

ROYAL BEE EYEMASK KARISMA.

With Honey & Hamamelis Virginiana
Eye Mask Royal bee ini dapat membantu masalah "Eye Bag"

Penggunaan RoyalBee EyeMask secara konsisten ni akan membantu :- 👉Menegangkan kulit bahagian mata yang kendur dan berkedut .
👉Mencerahkan balik keliling mata yang gelap akibat mata letih dan kurang rehat .
👉Membekalkan lembapan yang tinggi pada kulit bawah mata kerana bahagian mata sgt sensitif dan nipis .
👉Mengurangkan garis halus iaitu tanda2 penuaan .
👉Mengurangkan kedutan bawah mata disebabkan faktor usia.
👉Menjadikan mata anda lebih bersinar sinar & menawan
👉Mengurangkan rasa tidak selesa atau kerengsaan di bahagian mata akibat terlalu lama mengadap telifon @ screen komputer.

Penting nya penjagaan mata untuk kelihatan lebih muda dari usia .. 😍
jangan lupa untuk segera dapatkan produk terbaru keluaran Karisma Cosmetic ini.

Jom cuba keberkesanan produk KC ini yang telah mendapat pengiktirafan dari TOP Asia Pacific Execellence Brand Award 2019/2020.

www.wasap.my/601116277338.royalbeeeyemask
Pasti....Chantikkkkk Sangattttt!!! #jeragathilang #jeragat  #kulitkusam  #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut  #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam  #masalahkulit  #fattzura #Karismacosmetic #karismahq  #jeragat  #ctdk  #luluskkm  #karismalabuan #Karismaempayar  #sepahtu  #wawazainal  #tv3 #aerilzafrel #igmonsta #igersmalaysia #dramasangat #karismasabahsarawak #karismabrunei
1 1 24 July, 2019