#karnivalteratakglamraya Instagram Photos & Videos

karnivalteratakglamraya - 13.7k posts

    "Wehhh kalau selama ni cuci makeup yakin je dah bersih.Tapi lepas tonyoh baru taw"
.
Agaknyaa kalau semua orang ada mesin pengimbas muka mesti hari2 nak tengok muka da cukup bersih ke tidak kan?😆
.
Sebab tula Kak Ros keluarkan Makeup Removal ni.Setidaknya boleh tolong cuci dan keluarkan segala mak nenek kotoran dekat muka tu.
.
Lepas da siap tonyoh,hermmm baru boleh hempas bontot legaaa sebab skin bersih🤣🤣
.
Yang belum cuba tu,wajib grab Zeeta Makeup Removal cepat!😁😁
.
Order dan pertanyaan,
Whatsapp us now:
0️⃣1️⃣9️⃣6️⃣6️⃣1️⃣9️⃣0️⃣6️⃣9️⃣ atau DM kami terus 😍
.
.
#zeeta #serum #serumwajah #serumviral #serummurah #skincare #skincareroutine #raya2019 #rayasakan #raya #saleraya #moodrepublik #moodrepublik2019 #karnivalteratakglamraya

    "Wehhh kalau selama ni cuci makeup yakin je dah bersih.Tapi lepas tonyoh baru taw"
    .
    Agaknyaa kalau semua orang ada mesin pengimbas muka mesti hari2 nak tengok muka da cukup bersih ke tidak kan?😆
    .
    Sebab tula Kak Ros keluarkan Makeup Removal ni.Setidaknya boleh tolong cuci dan keluarkan segala mak nenek kotoran dekat muka tu.
    .
    Lepas da siap tonyoh,hermmm baru boleh hempas bontot legaaa sebab skin bersih🤣🤣
    .
    Yang belum cuba tu,wajib grab Zeeta Makeup Removal cepat!😁😁
    .
    Order dan pertanyaan,
    Whatsapp us now:
    0️⃣1️⃣9️⃣6️⃣6️⃣1️⃣9️⃣0️⃣6️⃣9️⃣ atau DM kami terus 😍
    .
    .
    #zeeta #serum #serumwajah #serumviral #serummurah #skincare #skincareroutine #raya2019 #rayasakan #raya #saleraya #moodrepublik #moodrepublik2019 #karnivalteratakglamraya

    4 0 22 August, 2019

Top #karnivalteratakglamraya posts

    You look stunning! 💖 Can't wait to be there at @karnivalteratakglam. It's going to be an amazing shopping experience... by @haniszalikha "Omg babeeeeee I am at a photoshoot and wearing your Diana Danielle x Melinda Looi baju raya its so so so so cantik dan perfect fit walaupun I belum pakai lagi the beaded belt and tak senteng walaupun I dah pakai high heels @shoeblitz . I suka sangat and thankful sangat sebab you're joining @karnivalteratakglam with this collection babeeeee @dianadanielleb ! I can't wait to touch em all, siapa yang nak rasa sendiri material dia yang selesa nak mampus dan try cutting dia yang superb, save the date, serbu booth Diana Danielle 5 & 6 July ni dekat Stadium Tertutup Melawati Shah Alam #KarnivalTeratakGlamRAYA . It'll be worth it! I super love it and ia antara yang paling affordable sumpah! Okay dah lega suarakan excitement ☺️" via @PhotoRepost_app

    You look stunning! 💖 Can't wait to be there at @karnivalteratakglam. It's going to be an amazing shopping experience... by @haniszalikha "Omg babeeeeee I am at a photoshoot and wearing your Diana Danielle x Melinda Looi baju raya its so so so so cantik dan perfect fit walaupun I belum pakai lagi the beaded belt and tak senteng walaupun I dah pakai high heels @shoeblitz . I suka sangat and thankful sangat sebab you're joining @karnivalteratakglam with this collection babeeeee @dianadanielleb ! I can't wait to touch em all, siapa yang nak rasa sendiri material dia yang selesa nak mampus dan try cutting dia yang superb, save the date, serbu booth Diana Danielle 5 & 6 July ni dekat Stadium Tertutup Melawati Shah Alam #KarnivalTeratakGlamRAYA . It'll be worth it! I super love it and ia antara yang paling affordable sumpah! Okay dah lega suarakan excitement ☺️" via @PhotoRepost_app

    2,988 27 11 June, 2014
    Jangan lupa Save The Date untuk #karnivalteratakglamraya Sabtu dan Ahad ini! Saya jual baju Raya emel x Melinda Looi & Diana Danielle, jewelleries, clutches and kuih raya! 
Dan tak lupa juga ramai sangat celebs yg join Karnival Teratak Glam Raya 2014 ni so don't miss out!

    Jangan lupa Save The Date untuk #karnivalteratakglamraya Sabtu dan Ahad ini! Saya jual baju Raya emel x Melinda Looi & Diana Danielle, jewelleries, clutches and kuih raya!
    Dan tak lupa juga ramai sangat celebs yg join Karnival Teratak Glam Raya 2014 ni so don't miss out!

    1,195 37 2 July, 2014
    OK!!! Hari yg dah lama kita tunggu dah pun tiba.. Jom shopping raya di #karnivalteratakglamraya! Saya jual baju raya emel x Melinda Looi & Diana Danielle dan banyaaak lagi so jumpa di sanaaa! Kita start selling at 10am sampailah 10pm ok! Long day 💋

    OK!!! Hari yg dah lama kita tunggu dah pun tiba.. Jom shopping raya di #karnivalteratakglamraya! Saya jual baju raya emel x Melinda Looi & Diana Danielle dan banyaaak lagi so jumpa di sanaaa! Kita start selling at 10am sampailah 10pm ok! Long day 💋

    1,779 38 5 July, 2014