#kasijadi Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kasijadi and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
39 minutes
Average like
18.4
Average comment
2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

.
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
1. Tahan lama.
🎈 Makin lama pakai, makin nampak glowing.
🎈 Pemakaian lebih dari 10 jam pun, tetap maintain.
.
2. Mempunyai SPF
🎈 SPF 50++ untuk melindungi kulit daripada sinar UV.
🎈 Mengelakkan kulit daripada berjerawat & burn.
.
3. YANG PALING PENTING! FULL COVERAGE. 🎈 Dapat menutupi segala cela pada kulit wajah.
.
4. Mencerah & melembapkan kulit
🎈 Membantu membaik pulih kulit.
🎈 Wajah ploles sepanjang hari.
.
5. Cream Fondation
🎈 Senang dipakai & dibawa kemana. 🎈 Kecil molek tapi kesa memang debom!
.
6. Texture Lembut
🎈Mudah di blend & tidak melekit.
🎈 Dap Dap terus glowwing!

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

.
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
1. Tahan lama.
🎈 Makin lama pakai, makin nampak glowing.
🎈 Pemakaian lebih dari 10 jam pun, tetap maintain.
.
2. Mempunyai SPF
🎈 SPF 50++ untuk melindungi kulit daripada sinar UV.
🎈 Mengelakkan kulit daripada berjerawat & burn.
.
3. YANG PALING PENTING! FULL COVERAGE. 🎈 Dapat menutupi segala cela pada kulit wajah.
.
4. Mencerah & melembapkan kulit
🎈 Membantu membaik pulih kulit.
🎈 Wajah ploles sepanjang hari.
.
5. Cream Fondation
🎈 Senang dipakai & dibawa kemana. 🎈 Kecil molek tapi kesa memang debom!
.
6. Texture Lembut
🎈Mudah di blend & tidak melekit.
🎈 Dap Dap terus glowwing!

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
1 0 2 minutes ago
@arfizdn Profile picture

@arfizdn

selama 2 tahun, aku dengan dia pun tak pasti bila kita orang start, just go with the flow, lepas tu baru kami start pegang pegang, cuma bukan macam digambarkan
📸 @mierulhisham

#kasijadi #inikalilah #tautausampai #followmystory #journey

selama 2 tahun, aku dengan dia pun tak pasti bila kita orang start, just go with the flow, lepas tu baru kami start pegang pegang, cuma bukan macam digambarkan
📸 @mierulhisham

#kasijadi #inikalilah #tautausampai #followmystory #journey
35 3 19 minutes ago
@mohd_zainizam Profile picture

@mohd_zainizam

Main Place Mall, USJ

Alhamdulillah...
Hujan membasahi bumi
.
.
. .
.
. .
.
.
. .
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
. .
. .
Jika ada yang nak tempah sila wasap ke no ni wasap.my/60172552324 zaini... Tq....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
iklan niaga...
.
Jika ingin mencuba menjadi pengguna simkad tonewow Rm 10 je...
.
Klik link info detail ini :
www.jutawan2step.com/info/1173961
.
Semoga ia bermafaat buat semua yang membaca dan yang memerlukan tambahan pendapatan sampingan...
.
#j2s #mmg #jutawan2step
#share #sebarkan #awaltahun2019
#jalanjalanmalaysia #pokettebal
#hatikenakental #kasijadi #mate20pro
#doa #usaha #tawakal #rezeki
#tonegroup #tonetalk #tonewow
#toneexcel #toneplus #onexox
#celcom #maxis #digi #redone
#altel #hotlink #rm10 #toneexcelwow #bmf

Alhamdulillah...
Hujan membasahi bumi
.
.
. .
.
. .
.
.
. .
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
. .
. . 
Jika ada yang nak tempah sila wasap ke no ni wasap.my/60172552324 zaini... Tq....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
iklan niaga...
.
Jika ingin mencuba menjadi pengguna simkad tonewow Rm 10 je...
.
Klik link info detail ini :
www.jutawan2step.com/info/1173961
.
Semoga ia bermafaat buat semua yang membaca dan yang memerlukan tambahan pendapatan sampingan...
.
#j2s #mmg #jutawan2step
#share #sebarkan #awaltahun2019
#jalanjalanmalaysia #pokettebal
#hatikenakental #kasijadi #mate20pro
#doa #usaha #tawakal #rezeki
#tonegroup #tonetalk #tonewow
#toneexcel #toneplus #onexox 
#celcom #maxis #digi #redone
#altel #hotlink #rm10 #toneexcelwow #bmf
0 0 41 minutes ago
Ujan2 ne layan skit...
#gengbapak2kembaliliar
#kasijadi
13 0 2 hours ago
@teraskincare_officialsingapore Profile picture

@teraskincare_officialsingapore

Boleh Dapatkan DiWebsite
Www.emmaclozet.com
.
.
🌹TERA SKINCARE 🌹
.
.
💖CARROT SOAP
👉Mencerahkan kulit
👉Mengecilkan pori
👉Melambatkan penuaan kulit
👉Memberi kesan anjal pada kulit wajah
👉Mengekalkan kelembapan wajah
👉Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
.
.
💖FLAWLESS DAY CREAM
👉Menegangkan kulit
👉Melindungi kulit dari sinar UV berlebihan
👉Mencegah kulit dari kering dan berminyak
👉Boleh dijadikan makeup base
.
.
💖STARDUST NIGHT CREAM
👉Mencerahkan dan memutihkan kulit
👉Memudarkan jeragat
👉Menghapuskan jerawat
👉Merawat kulit wajah dari dalam
👉Mengecilkan pori
👉Melicinkan kulit
👉Menegangkan kulit
👉Anti penuaan .
.
💖SOFT PEARL PEELING TONER
👉Menanggalkan kulit mati
👉Merangsang pertumbuhan kulit baru secara semulajadi
👉Meratakan tona kulit
.
.
Pm/Watsaap at 84015870 to order😘
#teraskincare
#terafamily
#teamemmaclozet
#kasijadi

Boleh Dapatkan DiWebsite
Www.emmaclozet.com
.
.
🌹TERA SKINCARE 🌹
.
.
💖CARROT SOAP
👉Mencerahkan kulit
👉Mengecilkan pori
👉Melambatkan penuaan kulit
👉Memberi kesan anjal pada kulit wajah
👉Mengekalkan kelembapan wajah
👉Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
.
.
💖FLAWLESS DAY CREAM
👉Menegangkan kulit
👉Melindungi kulit dari sinar UV berlebihan
👉Mencegah kulit dari kering dan berminyak
👉Boleh dijadikan makeup base
.
.
💖STARDUST NIGHT CREAM
👉Mencerahkan dan memutihkan kulit
👉Memudarkan jeragat
👉Menghapuskan jerawat
👉Merawat kulit wajah dari dalam
👉Mengecilkan pori
👉Melicinkan kulit
👉Menegangkan kulit
👉Anti penuaan .
.
💖SOFT PEARL PEELING TONER
👉Menanggalkan kulit mati
👉Merangsang pertumbuhan kulit baru secara semulajadi
👉Meratakan tona kulit
.
.
Pm/Watsaap at 84015870 to order😘
#teraskincare
#terafamily
#teamemmaclozet
#kasijadi
0 0 3 hours ago
@teraskincare_officialsingapore Profile picture

@teraskincare_officialsingapore

Boleh Dapatkan DiWebsite
Www.emmaclozet.com
.
.
🌹TERA SKINCARE 🌹
.
.
💖CARROT SOAP
👉Mencerahkan kulit
👉Mengecilkan pori
👉Melambatkan penuaan kulit
👉Memberi kesan anjal pada kulit wajah
👉Mengekalkan kelembapan wajah
👉Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
.
.
💖FLAWLESS DAY CREAM
👉Menegangkan kulit
👉Melindungi kulit dari sinar UV berlebihan
👉Mencegah kulit dari kering dan berminyak
👉Boleh dijadikan makeup base
.
.
💖STARDUST NIGHT CREAM
👉Mencerahkan dan memutihkan kulit
👉Memudarkan jeragat
👉Menghapuskan jerawat
👉Merawat kulit wajah dari dalam
👉Mengecilkan pori
👉Melicinkan kulit
👉Menegangkan kulit
👉Anti penuaan .
.
💖SOFT PEARL PEELING TONER
👉Menanggalkan kulit mati
👉Merangsang pertumbuhan kulit baru secara semulajadi
👉Meratakan tona kulit
.
.
Pm/Watsaap at 84015870 to order😘
#teraskincare
#terafamily
#teamemmaclozet
#kasijadi

Boleh Dapatkan DiWebsite
Www.emmaclozet.com
.
.
🌹TERA SKINCARE 🌹
.
.
💖CARROT SOAP
👉Mencerahkan kulit
👉Mengecilkan pori
👉Melambatkan penuaan kulit
👉Memberi kesan anjal pada kulit wajah
👉Mengekalkan kelembapan wajah
👉Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
.
.
💖FLAWLESS DAY CREAM
👉Menegangkan kulit
👉Melindungi kulit dari sinar UV berlebihan
👉Mencegah kulit dari kering dan berminyak
👉Boleh dijadikan makeup base
.
.
💖STARDUST NIGHT CREAM
👉Mencerahkan dan memutihkan kulit
👉Memudarkan jeragat
👉Menghapuskan jerawat
👉Merawat kulit wajah dari dalam
👉Mengecilkan pori
👉Melicinkan kulit
👉Menegangkan kulit
👉Anti penuaan .
.
💖SOFT PEARL PEELING TONER
👉Menanggalkan kulit mati
👉Merangsang pertumbuhan kulit baru secara semulajadi
👉Meratakan tona kulit
.
.
Pm/Watsaap at 84015870 to order😘
#teraskincare
#terafamily
#teamemmaclozet
#kasijadi
1 0 3 hours ago
@teraskincare_officialsingapore Profile picture

@teraskincare_officialsingapore

Boleh Dapatkan DiWebsite
Www.emmaclozet.com
.
.
🌹TERA SKINCARE 🌹
.
.
💖CARROT SOAP
👉Mencerahkan kulit
👉Mengecilkan pori
👉Melambatkan penuaan kulit
👉Memberi kesan anjal pada kulit wajah
👉Mengekalkan kelembapan wajah
👉Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
.
.
💖FLAWLESS DAY CREAM
👉Menegangkan kulit
👉Melindungi kulit dari sinar UV berlebihan
👉Mencegah kulit dari kering dan berminyak
👉Boleh dijadikan makeup base
.
.
💖STARDUST NIGHT CREAM
👉Mencerahkan dan memutihkan kulit
👉Memudarkan jeragat
👉Menghapuskan jerawat
👉Merawat kulit wajah dari dalam
👉Mengecilkan pori
👉Melicinkan kulit
👉Menegangkan kulit
👉Anti penuaan .
.
💖SOFT PEARL PEELING TONER
👉Menanggalkan kulit mati
👉Merangsang pertumbuhan kulit baru secara semulajadi
👉Meratakan tona kulit
.
.
Pm/Watsaap at 84015870 to order😘
#teraskincare
#terafamily
#teamemmaclozet
#kasijadi

Boleh Dapatkan DiWebsite
Www.emmaclozet.com
.
.
🌹TERA SKINCARE 🌹
.
.
💖CARROT SOAP
👉Mencerahkan kulit
👉Mengecilkan pori
👉Melambatkan penuaan kulit
👉Memberi kesan anjal pada kulit wajah
👉Mengekalkan kelembapan wajah
👉Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
.
.
💖FLAWLESS DAY CREAM
👉Menegangkan kulit
👉Melindungi kulit dari sinar UV berlebihan
👉Mencegah kulit dari kering dan berminyak
👉Boleh dijadikan makeup base
.
.
💖STARDUST NIGHT CREAM
👉Mencerahkan dan memutihkan kulit
👉Memudarkan jeragat
👉Menghapuskan jerawat
👉Merawat kulit wajah dari dalam
👉Mengecilkan pori
👉Melicinkan kulit
👉Menegangkan kulit
👉Anti penuaan .
.
💖SOFT PEARL PEELING TONER
👉Menanggalkan kulit mati
👉Merangsang pertumbuhan kulit baru secara semulajadi
👉Meratakan tona kulit
.
.
Pm/Watsaap at 84015870 to order😘
#teraskincare
#terafamily
#teamemmaclozet
#kasijadi
0 0 3 hours ago
@cikamoi_admin Profile picture

@cikamoi_admin

Taman Kosas, Ampang, Selangor.

#Repost @cfdanlf
• • • • • •
Cik ChocoFit work hard & bersedia nak BUANG LEMAK degil y’alls yang dah bertahun TERNAK, yang dah BERKERAK, yang dah SELESA dalam badan y’all tu! 🤜🏼🤛🏼
.
Choco Fit ni bukan setakat sedap je. Tapi memang boleh buat perut comel y’alls kenyang sepanjang hari serta MEMBAKAR LEMAK-LEMAK DEGIL y’alls yang berkurun lamanya tu. Kadang-kadang dah work out pun still tak mampu nak bakar lemak sebanyak yang Choco Fit buat ni tau! Hebatnyaaaaa!🙀
.
Kalau nak CEPAT KURUS dengan cara yang SANGAT SINGKAT dan SIHAT, jadikan Choco Fit pilihan y’alls NOMBOR 1! 👏🏼 Shake-shake Choco Fit dan minum suam-suam, rasa chocolate yang sangat umpph! 😋👍🏼
.
Jom dapatkan Cik Choco Fit yang comel ni untuk PERCEPATKAN PENURUNAN BERAT BADAN sayang sayang sis. HANYA 1 kotak boleh turun 3-7kg tau! 💃🏻 1 sachet Chocofit🍫 = berlari 5 km🏃🏻‍♀
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
#amoimusniza

#Repost @cfdanlf
• • • • • •
Cik ChocoFit work hard & bersedia nak BUANG LEMAK degil y’alls yang dah bertahun TERNAK, yang dah BERKERAK, yang dah SELESA dalam badan y’all tu! 🤜🏼🤛🏼
.
Choco Fit ni bukan setakat sedap je. Tapi memang boleh buat perut comel y’alls kenyang sepanjang hari serta MEMBAKAR LEMAK-LEMAK DEGIL y’alls yang berkurun lamanya tu. Kadang-kadang dah work out pun still tak mampu nak bakar lemak sebanyak yang Choco Fit buat ni tau! Hebatnyaaaaa!🙀
.
Kalau nak CEPAT KURUS dengan cara yang SANGAT SINGKAT dan SIHAT, jadikan Choco Fit pilihan y’alls NOMBOR 1! 👏🏼 Shake-shake Choco Fit dan minum suam-suam, rasa chocolate yang sangat umpph! 😋👍🏼
.
Jom dapatkan Cik Choco Fit yang comel ni untuk PERCEPATKAN PENURUNAN BERAT BADAN sayang sayang sis. HANYA 1 kotak boleh turun 3-7kg tau! 💃🏻 1 sachet Chocofit🍫 = berlari 5 km🏃🏻‍♀
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
#amoimusniza
0 0 3 hours ago
@y15zrmantull_0fficial Profile picture

@y15zrmantull_0fficial

Awan biru

Dugaan untuk owner² moto ni. Kejadian berlaku di sebuah apartment di Putrajaya dan menurut owner moto berkenaan, ada 10 cctv di pasang namun semuanya gagal berfungsi.

Kredit : Ajip Ali
.
.
.
Haihhh...min rase nk buat skuad khas la nk tangkap pencurik ni...busnake betul...😪😪😪..
.
.
. 📸 .
*_KALAU BARANG KU BOEK, AKU MANTULL_*😈😈...
.
.
.

Cc: @tagpemilik
. : @tagowner
. : #y15zrmantull_0fficial
. : #jarangtakmantull
.
.
.
Jom follow support👇👇
@y15zrmantull_0fficial
@jmaventures_46
@tongyimotor
@ard_r4cing
@bangipiratez
@y15zr_43650
@kroni_penghasut
@exec150_familia
@team_y15zrbangicrew
@y15zrbangicrew_official
@y15zrmalaya_0fficial
.
#thisisy15zr
#y15zrmantull
#kasijadi
#abahabahsuper
#kronikanjo
#kronipenghasut
#jemaahsubahat
#kakilekasplus
#y15zr_43650
#exec150_familia
#team_y15zrbangicrew
#y15zrmalaya_0fficial
#y15zrbangicrew_0fficial
.
RIDE SANTAI KITA BANTAI

Dugaan untuk owner² moto ni. Kejadian berlaku di sebuah apartment di Putrajaya dan menurut owner moto berkenaan, ada 10 cctv di pasang namun semuanya gagal berfungsi.

Kredit : Ajip Ali
.
.
.
Haihhh...min rase nk buat skuad khas la nk tangkap pencurik ni...busnake betul...😪😪😪..
.
.
. 📸 .
*_KALAU BARANG KU BOEK, AKU MANTULL_*😈😈...
.
.
.

Cc: @tagpemilik
. : @tagowner
. :#y15zrmantull_0fficial
. :#jarangtakmantull
.
.
.
Jom follow support👇👇
@y15zrmantull_0fficial
@jmaventures_46
@tongyimotor
@ard_r4cing
@bangipiratez
@y15zr_43650
@kroni_penghasut
@exec150_familia
@team_y15zrbangicrew
@y15zrbangicrew_official
@y15zrmalaya_0fficial
.
#thisisy15zr
#y15zrmantull
#kasijadi
#abahabahsuper
#kronikanjo
#kronipenghasut
#jemaahsubahat
#kakilekasplus
#y15zr_43650
#exec150_familia
#team_y15zrbangicrew
#y15zrmalaya_0fficial 
#y15zrbangicrew_0fficial
.
RIDE SANTAI KITA BANTAI
47 0 4 hours ago
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Choco Glow sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit. Yang bestnya tidak berminyak,tahan lama, ringan dan boleh bawa tidur sebab dia juga boleh merawat kulit anda.
.
🍄Mampu Pudarkan kulit jeragat,kulit kusam
🍄Kulit akan nampak glowing dan flawless seperti glitter dan shining. 🍄Sesuai untuk kulit sensitif
🍄Sesuai jugak untuk kulit gelap
🍄Sesuai untuk kuli berminyak
🍄Sesuai untuk kulit kering
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Choco Glow sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit. Yang bestnya tidak berminyak,tahan lama, ringan dan boleh bawa tidur sebab dia juga boleh merawat kulit anda.
.
🍄Mampu Pudarkan kulit jeragat,kulit kusam
🍄Kulit akan nampak glowing dan flawless seperti glitter dan shining. 🍄Sesuai untuk kulit sensitif
🍄Sesuai jugak untuk kulit gelap
🍄Sesuai untuk kuli berminyak
🍄Sesuai untuk kulit kering
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
4 2 7 hours ago
@tewerpala Profile picture

@tewerpala

Kota Pala, Fakfak

Dengan mengucapkan Bismillah, kitong sekarang bikin brand clothing baru dengan nama "tewerpala".
Semoga bisa baku tamba bli bras.. Ehh.. Yahh semoga bisa menjadi brand yg mengispirasi anak2 muda Papua khususnya Fakfak biar bisa mencari sndri, tra tagantung di orang tua..
-
-
-
#tewerpala
#batewer #kasijadi
#clothingbrand
#clothing #localbrand
#fakfak

Dengan mengucapkan Bismillah, kitong sekarang bikin brand clothing baru dengan nama "tewerpala".
Semoga bisa baku tamba bli bras.. Ehh.. Yahh semoga bisa menjadi brand yg mengispirasi anak2 muda Papua khususnya Fakfak biar bisa mencari sndri, tra tagantung di orang tua..
-
-
-
#tewerpala
#batewer #kasijadi
#clothingbrand
#clothing #localbrand
#fakfak
85 9 7 hours ago
@cfatul Profile picture

@cfatul

Repost by @cf_codkl Selamat pagi & selamat berhujung minggu uolls! 😍 Semoga tahun ni dapat capai berat badan yang ideal! Toksah la nak risaukan lemak lemak yang membiak tu, sebab ChocoFit kan adaaaa! 😚 .
Jangan give up awal sangat, yang da consume ChocoFit teruskan usaha anda. Rasa coklat yang sedap & nikmat nak pula bancuh dengan air sejuk! Fuhhhhh memang ummpp! 😋 Sehari 1 sachet je uollls 😚 .
Jangan buang masa lagi! Jom order dengan sis sekarang sebab sis nak uollls berjaya capai berat badan yang ideal bak kerengga tu! PatPat siapa lambat dia yang rugiiiiiiii 😙
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Repost by @cf_codkl Selamat pagi & selamat berhujung minggu uolls! 😍 Semoga tahun ni dapat capai berat badan yang ideal! Toksah la nak risaukan lemak lemak yang membiak tu, sebab ChocoFit kan adaaaa! 😚 .
Jangan give up awal sangat, yang da consume ChocoFit teruskan usaha anda. Rasa coklat yang sedap & nikmat nak pula bancuh dengan air sejuk! Fuhhhhh memang ummpp! 😋 Sehari 1 sachet je uollls 😚 .
Jangan buang masa lagi! Jom order dengan sis sekarang sebab sis nak uollls berjaya capai berat badan yang ideal bak kerengga tu! PatPat siapa lambat dia yang rugiiiiiiii 😙
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 9 hours ago
@cfatul Profile picture

@cfatul

Repost by @cf_codkl PERUT KEMPISSSS!
・・・
Hi you guys! Tahu tak dengan mengamalkan minum Chocofit akan mengempiskan perut uolls? Wahhh hebat kan? Takpayah susah susah sit up dah untuk dapat kan perut idaman!😍😍
.
.
Haa sampi bila nak biar perut tu mengelebeh je? Mari DM sis untuk dapatkan Chocofit harini!😚😚
.
Order Sekarang
0176431146
Tekan link ws di Bio


#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Repost by @cf_codkl PERUT KEMPISSSS!
・・・
Hi you guys! Tahu tak dengan mengamalkan minum Chocofit akan mengempiskan perut uolls? Wahhh hebat kan? Takpayah susah susah sit up dah untuk dapat kan perut idaman!😍😍
.
.
Haa sampi bila nak biar perut tu mengelebeh je? Mari DM sis untuk dapatkan Chocofit harini!😚😚
.
Order Sekarang
0176431146
Tekan link ws di Bio
•

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 9 hours ago
@cfatul Profile picture

@cfatul

Repost by @cf_codkl SKIP MAKAN BOLEH GEMUK?😱
・・・
Sis @cf_codkl tahu yalls mesti selalu skip makan. Konon dengan skip makan berat yalls turun kan? Paling ramai yang suka skip breakfast! Tapi yalls tahu tak padah tak bersarapan lebih teruk dan berkemungkinan boleh membawa ketidakselesaan berpanjangan. 🤨
.
So lepani, bersarapan sejam selepas bangun tidur okey. Akibat tak mengambil sarapan boleh menyebabkan yalls terjebak dalam pelbagai masalah kesihatan tau! Bukan setakat berat naik. Yalls mungkin alami stress, emosi terganggu dan sebagainya. 🤗
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! 👏🏼
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #chocofithq #lemonfithq #lemonfit

Repost by @cf_codkl SKIP MAKAN BOLEH GEMUK?😱
・・・
Sis @cf_codkl tahu yalls mesti selalu skip makan. Konon dengan skip makan berat yalls turun kan? Paling ramai yang suka skip breakfast! Tapi yalls tahu tak padah tak bersarapan lebih teruk dan berkemungkinan boleh membawa ketidakselesaan berpanjangan. 🤨
.
So lepani, bersarapan sejam selepas bangun tidur okey. Akibat tak mengambil sarapan boleh menyebabkan yalls terjebak dalam pelbagai masalah kesihatan tau! Bukan setakat berat naik. Yalls mungkin alami stress, emosi terganggu dan sebagainya. 🤗
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! 👏🏼
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #chocofithq #lemonfithq #lemonfit
1 0 9 hours ago
@y15zrmantull_0fficial Profile picture

@y15zrmantull_0fficial

Rumput

Group wasap semua join, ajak ride diam...ingat kan ada join group lain trun ride...takde jugaaa...masuk group semata mata jual brg boss den...adehhh...turun ride la sama sama, baru MANTULL😈😈...senang mau support maaa...Ada betul ka tara betul statement Min ni...😆😆😆..
.
.
. 📸 .
*_KALAU BARANG KU BOEK, AKU MANTULL_*😈😈...
.
.
.

Cc: @tagpemilik
. : @tagowner
. : #y15zrmantull_0fficial
. : #jarangtakmantull
.
.
.
Jom follow support👇👇
@y15zrmantull_0fficial
@jmaventures_46
@tongyimotor
@ard_r4cing
@bangipiratez
@y15zr_43650
@kroni_penghasut
@exec150_familia
@team_y15zrbangicrew
@y15zrbangicrew_official
@y15zrmalaya_0fficial
.
#thisisy15zr
#y15zrmantull
#kasijadi
#abahabahsuper
#kronikanjo
#kronipenghasut
#jemaahsubahat
#kakilekasplus
#y15zr_43650
#exec150_familia
#team_y15zrbangicrew
#y15zrmalaya_0fficial
#y15zrbangicrew_0fficial
.
RIDE SANTAI KITA BANTAI

Group wasap semua join, ajak ride diam...ingat kan ada join group lain trun ride...takde jugaaa...masuk group semata mata jual brg boss den...adehhh...turun ride la sama sama, baru MANTULL😈😈...senang mau support maaa...Ada betul ka tara betul statement Min ni...😆😆😆..
.
.
. 📸 .
*_KALAU BARANG KU BOEK, AKU MANTULL_*😈😈...
.
.
.

Cc: @tagpemilik
. : @tagowner
. :#y15zrmantull_0fficial
. :#jarangtakmantull
.
.
.
Jom follow support👇👇
@y15zrmantull_0fficial
@jmaventures_46
@tongyimotor
@ard_r4cing
@bangipiratez
@y15zr_43650
@kroni_penghasut
@exec150_familia
@team_y15zrbangicrew
@y15zrbangicrew_official
@y15zrmalaya_0fficial
.
#thisisy15zr
#y15zrmantull
#kasijadi
#abahabahsuper
#kronikanjo
#kronipenghasut
#jemaahsubahat
#kakilekasplus
#y15zr_43650
#exec150_familia
#team_y15zrbangicrew
#y15zrmalaya_0fficial 
#y15zrbangicrew_0fficial
.
RIDE SANTAI KITA BANTAI
62 4 9 hours ago
#Repost @sharkzxzx
• • • • • •
📌HARI AHAD STANDBY RIMBAYU KOTA KEMUNING 4PM .. OWNER JUPITER RC ,GRAVITA , Z1 , VEGA FORCE 🇲🇾 BERGABUNG , DIJEMPUT SEMUA HADIR , MERAPATKAN SILATULRAHIM & VIDEO , FOTO2

#999 #NY2020 #bismillah1st #sahabatsakusuku
#kasijadi #syukurselalu #kroniinjection115fi #jupitergravita115 #tsrfautopart #tsrfautopartfamily #lagenda #tsrflegasy #yamahajupiterz1 #yamahajupiterrc115 #motorsiklo
#vegaforcei #vegaforcei115 #lagendabudaksetan #lagenda115fimy #vegaforceiph #bangsawan115 
#Satusukufi #115fi #rempitsejati #batangkalidimana2
28 0 10 hours ago
@lemonfitsabah_official Profile picture

@lemonfitsabah_official

Memang betul makan nasi tak salah! Tapi cara kita makan tu yang menggemukkan. Biar makan nasi sesenduk daripada konon taknak makan nasi terus. Takut kecundang waktu lewat petang. End up yalls melantak sebesen nasi dan ayat biasa kita "alamak, minggu depan jelah start diet." 😅
.
Tips sikit dari sis, minum air lebih kurang 5 minit selepas makan. Pasti dapat balancekan nafsu yalls dari melantak. Yang bagusnya, 500ml air sebelum makan dan 500ml selepas makan. Kalau yalls nak tahu, air bagus untuk pencernaan dan nyahtoksin dalam badan tau! 😍
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Sebab Choco Fit ni mampu mengawal nafsu selera makan dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨✨
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Memang betul makan nasi tak salah! Tapi cara kita makan tu yang menggemukkan. Biar makan nasi sesenduk daripada konon taknak makan nasi terus. Takut kecundang waktu lewat petang. End up yalls melantak sebesen nasi dan ayat biasa kita "alamak, minggu depan jelah start diet." 😅
.
Tips sikit dari sis, minum air lebih kurang 5 minit selepas makan. Pasti dapat balancekan nafsu yalls dari melantak. Yang bagusnya, 500ml air sebelum makan dan 500ml selepas makan. Kalau yalls nak tahu, air bagus untuk pencernaan dan nyahtoksin dalam badan tau! 😍
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Sebab Choco Fit ni mampu mengawal nafsu selera makan dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨✨
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 10 hours ago
@cfdanlf Profile picture

@cfdanlf

selamat pagii geng #ChocoFit! ❤ Untuk yuolls yang nampak posting ini, semoga yuolls sihat & baik dalam lindungan Allah. Amiin. .
.
.
Da minum #ChocoFit pagi ni? Jangan lupa tau! Supaya badan kekal langsing dan cergas sepanjang hari 💪🏼
.

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

selamat pagii geng #ChocoFit! ❤ Untuk yuolls yang nampak posting ini, semoga yuolls sihat & baik dalam lindungan Allah. Amiin. .
.
.
Da minum #ChocoFit pagi ni? Jangan lupa tau! Supaya badan kekal langsing dan cergas sepanjang hari 💪🏼
.

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
4 1 10 hours ago
@cf_codkl Profile picture

@cf_codkl

Selamat pagi & selamat berhujung minggu uolls! 😍 Semoga tahun ni dapat capai berat badan yang ideal! Toksah la nak risaukan lemak lemak yang membiak tu, sebab ChocoFit kan adaaaa! 😚 .
Jangan give up awal sangat, yang da consume ChocoFit teruskan usaha anda. Rasa coklat yang sedap & nikmat nak pula bancuh dengan air sejuk! Fuhhhhh memang ummpp! 😋 Sehari 1 sachet je uollls 😚 .
Jangan buang masa lagi! Jom order dengan sis sekarang sebab sis nak uollls berjaya capai berat badan yang ideal bak kerengga tu! PatPat siapa lambat dia yang rugiiiiiiii 😙
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Selamat pagi & selamat berhujung minggu uolls! 😍 Semoga tahun ni dapat capai berat badan yang ideal! Toksah la nak risaukan lemak lemak yang membiak tu, sebab ChocoFit kan adaaaa! 😚 .
Jangan give up awal sangat, yang da consume ChocoFit teruskan usaha anda. Rasa coklat yang sedap & nikmat nak pula bancuh dengan air sejuk! Fuhhhhh memang ummpp! 😋 Sehari 1 sachet je uollls 😚 .
Jangan buang masa lagi! Jom order dengan sis sekarang sebab sis nak uollls berjaya capai berat badan yang ideal bak kerengga tu! PatPat siapa lambat dia yang rugiiiiiiii 😙
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
5 0 10 hours ago
@cf_codkl Profile picture

@cf_codkl

PERUT KEMPISSSS!
・・・
Hi you guys! Tahu tak dengan mengamalkan minum Chocofit akan mengempiskan perut uolls? Wahhh hebat kan? Takpayah susah susah sit up dah untuk dapat kan perut idaman!😍😍
.
.
Haa sampi bila nak biar perut tu mengelebeh je? Mari DM sis untuk dapatkan Chocofit harini!😚😚
.
Order Sekarang
0176431146
Tekan link ws di Bio


#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

PERUT KEMPISSSS!
・・・
Hi you guys! Tahu tak dengan mengamalkan minum Chocofit akan mengempiskan perut uolls? Wahhh hebat kan? Takpayah susah susah sit up dah untuk dapat kan perut idaman!😍😍
.
.
Haa sampi bila nak biar perut tu mengelebeh je? Mari DM sis untuk dapatkan Chocofit harini!😚😚
.
Order Sekarang
0176431146
Tekan link ws di Bio
•

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
5 0 10 hours ago
@cfdanlf Profile picture

@cfdanlf

Cik ChocoFit work hard & bersedia nak BUANG LEMAK degil y’alls yang dah bertahun TERNAK, yang dah BERKERAK, yang dah SELESA dalam badan y’all tu! 🤜🏼🤛🏼
.
Choco Fit ni bukan setakat sedap je. Tapi memang boleh buat perut comel y’alls kenyang sepanjang hari serta MEMBAKAR LEMAK-LEMAK DEGIL y’alls yang berkurun lamanya tu. Kadang-kadang dah work out pun still tak mampu nak bakar lemak sebanyak yang Choco Fit buat ni tau! Hebatnyaaaaa!🙀
.
Kalau nak CEPAT KURUS dengan cara yang SANGAT SINGKAT dan SIHAT, jadikan Choco Fit pilihan y’alls NOMBOR 1! 👏🏼 Shake-shake Choco Fit dan minum suam-suam, rasa chocolate yang sangat umpph! 😋👍🏼
.
Jom dapatkan Cik Choco Fit yang comel ni untuk PERCEPATKAN PENURUNAN BERAT BADAN sayang sayang sis. HANYA 1 kotak boleh turun 3-7kg tau! 💃🏻 1 sachet Chocofit🍫 = berlari 5 km🏃🏻‍♀
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Cik ChocoFit work hard & bersedia nak BUANG LEMAK degil y’alls yang dah bertahun TERNAK, yang dah BERKERAK, yang dah SELESA dalam badan y’all tu! 🤜🏼🤛🏼
.
Choco Fit ni bukan setakat sedap je. Tapi memang boleh buat perut comel y’alls kenyang sepanjang hari serta MEMBAKAR LEMAK-LEMAK DEGIL y’alls yang berkurun lamanya tu. Kadang-kadang dah work out pun still tak mampu nak bakar lemak sebanyak yang Choco Fit buat ni tau! Hebatnyaaaaa!🙀
.
Kalau nak CEPAT KURUS dengan cara yang SANGAT SINGKAT dan SIHAT, jadikan Choco Fit pilihan y’alls NOMBOR 1! 👏🏼 Shake-shake Choco Fit dan minum suam-suam, rasa chocolate yang sangat umpph! 😋👍🏼
.
Jom dapatkan Cik Choco Fit yang comel ni untuk PERCEPATKAN PENURUNAN BERAT BADAN sayang sayang sis. HANYA 1 kotak boleh turun 3-7kg tau! 💃🏻 1 sachet Chocofit🍫 = berlari 5 km🏃🏻‍♀
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
5 3 10 hours ago
@lanadreamskin.kl Profile picture

@lanadreamskin.kl

Gud morning uollss.....
.
Siapa yang ada masalah parut jerawat dan jeragat lepastu selalu rasa rendah diri bila nak keluar?😞😞
.
Nak makeup tapi still newbies? Choco Glow Treatment Foundation kan ada! Coverage yang mampu menutup cela cela diwajah. Berbaloi tahu kalau beli Choco Glow. Kenapa?? Haaa kena lah whatsapp sis sekarang😍😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Gud morning uollss.....
.
Siapa yang ada masalah parut jerawat dan jeragat lepastu selalu rasa rendah diri bila nak keluar?😞😞
.
Nak makeup tapi still newbies? Choco Glow Treatment Foundation kan ada! Coverage yang mampu menutup cela cela diwajah. Berbaloi tahu kalau beli Choco Glow. Kenapa?? Haaa kena lah whatsapp sis sekarang😍😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
3 0 10 hours ago
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Gud morning uollss.....
.
Siapa yang ada masalah parut jerawat dan jeragat lepastu selalu rasa rendah diri bila nak keluar?😞😞
.
Nak makeup tapi still newbies? Choco Glow Treatment Foundation kan ada! Coverage yang mampu menutup cela cela diwajah. Berbaloi tahu kalau beli Choco Glow. Kenapa?? Haaa kena lah whatsapp sis sekarang😍😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Gud morning uollss.....
.
Siapa yang ada masalah parut jerawat dan jeragat lepastu selalu rasa rendah diri bila nak keluar?😞😞
.
Nak makeup tapi still newbies? Choco Glow Treatment Foundation kan ada! Coverage yang mampu menutup cela cela diwajah. Berbaloi tahu kalau beli Choco Glow. Kenapa?? Haaa kena lah whatsapp sis sekarang😍😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
8 1 11 hours ago
@azah_vogue Profile picture

@azah_vogue

Kajang, Malaysia

#Repost @meklachocofithq ・・・ Memang betul makan nasi tak salah! Tapi cara kita makan tu yang menggemukkan. Biar makan nasi sesenduk daripada konon taknak makan nasi terus. Takut kecundang waktu lewat petang. End up yalls melantak sebesen nasi dan ayat biasa kita "alamak, minggu depan jelah start diet." 😅
.
Tips sikit dari sis, minum air lebih kurang 5 minit selepas makan. Pasti dapat balancekan nafsu yalls dari melantak. Yang bagusnya, 500ml air sebelum makan dan 500ml selepas makan. Kalau yalls nak tahu, air bagus untuk pencernaan dan nyahtoksin dalam badan tau! 😍
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Sebab Choco Fit ni mampu mengawal nafsu selera makan dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨✨ TRUSTED AGENT  CHOCOFIT : MPS006S04A03💞💞💞💞💞💞💞💞 READY STOK FOR COD :-
🚗 BDR BARU BANGI
🚗 BANGI/KAJANG/SEMENYIH/CHERAS..
SELANGOR 🚗 DAN SEKITARNYA 📦📮 POS SETIAP HARI 🇲🇾
🍫🍫🍫🍫🍫🍫
📲 0197901970 (link kat bio)
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
#azah_vogue
#azah_vogue
#azah_vogue

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

#Repost @meklachocofithq ・・・ Memang betul makan nasi tak salah! Tapi cara kita makan tu yang menggemukkan. Biar makan nasi sesenduk daripada konon taknak makan nasi terus. Takut kecundang waktu lewat petang. End up yalls melantak sebesen nasi dan ayat biasa kita "alamak, minggu depan jelah start diet." 😅
.
Tips sikit dari sis, minum air lebih kurang 5 minit selepas makan. Pasti dapat balancekan nafsu yalls dari melantak. Yang bagusnya, 500ml air sebelum makan dan 500ml selepas makan. Kalau yalls nak tahu, air bagus untuk pencernaan dan nyahtoksin dalam badan tau! 😍
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Sebab Choco Fit ni mampu mengawal nafsu selera makan dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨✨ TRUSTED AGENT  CHOCOFIT : MPS006S04A03💞💞💞💞💞💞💞💞 READY STOK FOR COD :-
🚗 BDR BARU BANGI
🚗 BANGI/KAJANG/SEMENYIH/CHERAS..
SELANGOR 🚗 DAN SEKITARNYA 📦📮 POS SETIAP HARI 🇲🇾
🍫🍫🍫🍫🍫🍫
📲 0197901970 (link kat bio) 
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
#azah_vogue
#azah_vogue
#azah_vogue

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 11 hours ago
@lanadreamskin_originalhq Profile picture

@lanadreamskin_originalhq

#Repost from @lanadreamskinhq
#Repost @adira.suhaimi
• • • • • •
rutin harian biasa saya sebelum nak tido 🤗🤗 💋💋❤️❤️
.
Jom dapatkan produk #LANA sekarang! Sebab PROMO still onnszzzz lagi!
LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤
.
www.wasap.my/60196648284/nakLANA
www.wasap.my/60196648284/nakLANA

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost from @lanadreamskinhq 
#Repost @adira.suhaimi
• • • • • •
rutin harian biasa saya sebelum nak tido 🤗🤗 💋💋❤️❤️
.
Jom dapatkan produk #LANA sekarang! Sebab PROMO still onnszzzz lagi! 
LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤
.
www.wasap.my/60196648284/nakLANA
www.wasap.my/60196648284/nakLANA

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 17 hours ago
@lanadreamskin.sabah Profile picture

@lanadreamskin.sabah

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Eee muka berminyak sampai boleh goreng telor?🍳🍳
.
Itu lah kan sis dah pernah pesan, nak cantik effort kena lah lebih sikit. Jangan lah ala kadar je macam mana result nak vass gebabom nih?
.
Sis dah bagi tips dah ni! Uolls tinggal rajin kan diri je!❤
.
#lanamemangwow #lanadreamskin #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #pigmentasisolution #pigmentasitiada #pigmentasitaksekata #pigmentasimedan #pigmentasifacial #pigmentasiberkurang #pigmentasilaser #pigmentasihitam #pigmentasiskin #lanasuperb #kasijadi #mukabersih #mukaploles #putihgebugebas #mukalicin #kamiguidesampaijadi #ISP191016m

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Eee muka berminyak sampai boleh goreng telor?🍳🍳
.
Itu lah kan sis dah pernah pesan, nak cantik effort kena lah lebih sikit. Jangan lah ala kadar je macam mana result nak vass gebabom nih?
.
Sis dah bagi tips dah ni! Uolls tinggal rajin kan diri je!❤
.
#lanamemangwow #lanadreamskin #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #pigmentasisolution #pigmentasitiada #pigmentasitaksekata #pigmentasimedan #pigmentasifacial #pigmentasiberkurang #pigmentasilaser #pigmentasihitam #pigmentasiskin #lanasuperb #kasijadi #mukabersih #mukaploles #putihgebugebas #mukalicin #kamiguidesampaijadi #ISP191016m
39 16 22 hours ago
@lanadreamskin.sabah Profile picture

@lanadreamskin.sabah

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
Tengok ni customer happy sebab 4 bulan konsisten dengan LANA DREAM SKIN sahaja! Kini kulit wajah berseri-seri & putih gebu 😍 Miss J pun takut nak bertandang tau! .
Lana Dream Skin dikhaskan untuk merawat kulit berjerawat, berjeragat & parut hitam. Dah tepek-tepek dengan foundation tebal sekilo pun tak jadi apa. Alhamdulillah Lana Dream Skin dah jadi penyelamat kesayangan kakak! 😍
.
Bagi yang mengalami masalah yang sama boleh dm sis sekarang! 👏🏼
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
Tengok ni customer happy sebab 4 bulan konsisten dengan LANA DREAM SKIN sahaja! Kini kulit wajah berseri-seri & putih gebu 😍 Miss J pun takut nak bertandang tau! .
Lana Dream Skin dikhaskan untuk merawat kulit berjerawat, berjeragat & parut hitam. Dah tepek-tepek dengan foundation tebal sekilo pun tak jadi apa. Alhamdulillah Lana Dream Skin dah jadi penyelamat kesayangan kakak! 😍
.
Bagi yang mengalami masalah yang sama boleh dm sis sekarang! 👏🏼
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
89 29 22 hours ago

Top #kasijadi posts

@zempirex Profile picture

@zempirex

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Kucing ni pun tunjuk contoh bahawa jgn putus asa dgn apa apa keadaan yang melanda 😭😭 🐈 .
.
Tag member korang yang sayang kucing ❤️❤️
.
.
#zempirex #lawakviral #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Kucing ni pun tunjuk contoh bahawa jgn putus asa dgn apa apa keadaan yang melanda 😭😭 🐈 .
.
Tag member korang yang sayang kucing ❤️❤️
.
.
#zempirex #lawakviral #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel
33,609 1,246 15 June, 2019
@zul.phonehq Profile picture

@zul.phonehq

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahahaha wehhh sebijik wehhh 😱😱😱
.
.
Tag member korang yang suara macam artis 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahahaha wehhh sebijik wehhh 😱😱😱
.
.
Tag member korang yang suara macam artis 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel
29,188 448 28 July, 2019
@zul.phonehq Profile picture

@zul.phonehq

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Selamat hari isnin !! Hari baru 🔥🔥 Selamat pagi Abang Rock ucapkan !! 😁😁
.
.
I love you dalam banyak bahasa 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #morningvideo #kasijadi #viral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Selamat hari isnin !! Hari baru 🔥🔥 Selamat pagi Abang Rock ucapkan !! 😁😁
.
.
I love you dalam banyak bahasa 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #morningvideo #kasijadi #viral
2,261 56 15 July, 2019
@zul.phonehq Profile picture

@zul.phonehq

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha ni kes layan drama pukul 7 sangat ni afiqah oi 🤣🤣🤣
.
.
Tag member2 korang yang nama dia afiqah 🤣🤣
.
.
#zulphonehq #zempirex #lawakhambar #atukpesanchannel #kasijadi

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha ni kes layan drama pukul 7 sangat ni afiqah oi 🤣🤣🤣
.
.
Tag member2 korang yang nama dia afiqah 🤣🤣
.
.
#zulphonehq #zempirex #lawakhambar #atukpesanchannel #kasijadi
2,379 246 22 July, 2019
@zul.phonehq Profile picture

@zul.phonehq

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha ni taktik boleh pakai la bosku bosku 🤣🤣🤣
.
.
Tag sikit member korang yang baju tak penah nak basuh 🤣🤣
.
.
#zulphonehq #padubeb #viral #kasijadi #lawakviral #lawakhambar #atukpesanchannel

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha ni taktik boleh pakai la bosku bosku 🤣🤣🤣
.
.
Tag sikit member korang yang baju tak penah nak basuh 🤣🤣
.
.
#zulphonehq #padubeb #viral #kasijadi #lawakviral #lawakhambar #atukpesanchannel
1,948 133 5 July, 2019
@zul.phonehq Profile picture

@zul.phonehq

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Hahahaha kalau jadi kat Abang Rock pun lari 🤣🤣🤣🤣
.
.
Tag member korang yang penakut satu kali 🤣🤣
.
.
#zulphonehq #lawakhambar #kasijadi #atukpesanchannel #viral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Hahahaha kalau jadi kat Abang Rock pun lari 🤣🤣🤣🤣
.
.
Tag member korang yang penakut satu kali 🤣🤣
.
.
#zulphonehq #lawakhambar #kasijadi #atukpesanchannel #viral
2,409 146 8 July, 2019
@boystoys_malaysia Profile picture

@boystoys_malaysia

Unleash the beast .


#carmemes #carmeme #boystoysmeme .
———————————
Follow The @wheelsculture Fam .
@simpleandlow 🇮🇩 .
@simpleandlow_malaysia 🇲🇾 .
@simpleandlow_japan 🇯🇵 .
@backwheelbitches 🇲🇾.
@weekendheaven 🇲🇾.
@wagonism_official 🇲🇾 .
@sty.low 🇲🇾 .
@pneumaticplayground_my 🇲🇾 .
@frontwheelbastards 🇧🇳 .
@hmdworks 🇧🇳 .
———————————
#repost
#boystoysmalaysia
#btmy
#simpleandlow_malaysia
#iamsimpleandlow
#wheelsculture
#kasijadi
#weekendheaven #malaysia #carphotography

Unleash the beast .
•
•
#carmemes #carmeme #boystoysmeme .
———————————
Follow The @wheelsculture Fam .
@simpleandlow 🇮🇩 .
@simpleandlow_malaysia 🇲🇾 .
@simpleandlow_japan 🇯🇵 . 
@backwheelbitches 🇲🇾.
@weekendheaven 🇲🇾.
@wagonism_official 🇲🇾 .
@sty.low 🇲🇾 .
@pneumaticplayground_my 🇲🇾 .
@frontwheelbastards 🇧🇳 .
@hmdworks 🇧🇳 .
———————————
#repost
#boystoysmalaysia
#btmy
#simpleandlow_malaysia
#iamsimpleandlow
#wheelsculture
#kasijadi
#weekendheaven #malaysia #carphotography
1,542 45 31 August, 2019