#kasijadi Instagram Photos & Videos

kasijadi - 23k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kasijadi and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
5.7
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

buat apa plak la kt cni... 😅
#malaysiamooc #kmooc #jmooc #philippinemooc #meipta #globallearninguthm #cgoluthm #kasijadi
10 0 7 November, 2019

Hi poppers !
yang besar nie RM 20.00 je gaiss..Hot item nie!! stock dah tak bnyak nie..boleh chill this weekend dgn poppers !

masih ragu - ragu ke dengan keenakan kerangupan pop corn yang disaluti karamel yg banyak nie..(* tulis ayat nie pun tau dah sedap..😂) yang bekas kecil RM 12.00 aje..boleh cuba dulu.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

Hi poppers !
yang besar nie RM 20.00 je gaiss..Hot item nie!! stock dah tak bnyak nie..boleh chill this weekend dgn poppers !

masih ragu - ragu ke dengan keenakan kerangupan pop corn yang disaluti karamel yg banyak nie..(* tulis ayat nie pun tau dah sedap..😂) yang bekas kecil RM 12.00 aje..boleh cuba dulu.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
8 0 7 November, 2019

Widuri Impian Condo,Desa Petaling

Jom cantik jelitahhh dengan ChocoGlow Treatment Foundation! 😍
__
Uolls tahu tak, foundation ni lah yang tengah hot sekarang! 🔥 Tak heavy langsung pun. Sekali dua DapDap terus glowing flawlessssss tau! On point gittewwwww! 😙 Dah lah full coverage, tahan selama 18 jam pulak tu. Haihhh tak cuba memang tak tahu, sekali cuba memang loveeee sangat! ❤
.
Yang tengah tercari-cari foundation high quality tu elok la DM sis sekarang sebab alang beli, sis nak bagi FREE GIFT! 👏🏼
.
DM @wksbeautyshopee
@chocofit.off
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Widuri Impian Condo,Desa Petaling

Jom cantik jelitahhh dengan ChocoGlow Treatment Foundation! 😍
__
Uolls tahu tak, foundation ni lah yang tengah hot sekarang! 🔥 Tak heavy langsung pun. Sekali dua DapDap terus glowing flawlessssss tau! On point gittewwwww! 😙 Dah lah full coverage, tahan selama 18 jam pulak tu. Haihhh tak cuba memang tak tahu, sekali cuba memang loveeee sangat! ❤
.
Yang tengah tercari-cari foundation high quality tu elok la DM sis sekarang sebab alang beli, sis nak bagi FREE GIFT! 👏🏼
.
DM @wksbeautyshopee
 @chocofit.off 
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 7 November, 2019

Cheras, Kuala Lumpur

Hai geng-geng #lemonfit! 🍋
__
Yuolls da buang segala toksin dalam badan? Da buang kerak kerak da badan? Perut buncit mengalahkan ibu mengandung? Haaaa tu la simpan lagi segala lemak tepu dalam badan! Yuolls, sis nak bgtahu LEMONFIT ni boleh bantu selesaikan masalah yuolls tanpa ragu-ragu! 😙 .
Kalau uolls nak tahu, 1 sachet sahaja dapat memberi kesan seawal 4-8 jam & ia membuang segala lemak yang terkandung dalam diri uolls. Apatah lagi kalau uolls amik 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi ? Jom place order sekarang sebelum stok kehabisan 😚👏🏼 DM @chocofit.off atau @wksbeautyshopee sekarang❗❗❗
.
Atau tekan link di bio @chocofit.off atau @wksbeautyshopee
.
Atau tekan link www.wasap.my/60162014141/lemonfit
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasija

Cheras, Kuala Lumpur

Hai geng-geng #lemonfit! 🍋
__
Yuolls da buang segala toksin dalam badan? Da buang kerak kerak da badan? Perut buncit mengalahkan ibu mengandung? Haaaa tu la simpan lagi segala lemak tepu dalam badan! Yuolls, sis nak bgtahu LEMONFIT ni boleh bantu selesaikan masalah yuolls tanpa ragu-ragu! 😙 .
Kalau uolls nak tahu, 1 sachet sahaja dapat memberi kesan seawal 4-8 jam & ia membuang segala lemak yang terkandung dalam diri uolls. Apatah lagi kalau uolls amik 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi ? Jom place order sekarang sebelum stok kehabisan 😚👏🏼 DM @chocofit.off atau @wksbeautyshopee sekarang❗❗❗
.
Atau tekan link di bio @chocofit.off atau @wksbeautyshopee
.
Atau tekan link www.wasap.my/60162014141/lemonfit
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasija
1 0 7 November, 2019

Banyaknya turun selepas hanya 1 box dream s jer❤️ !!! 1 box pun dah slim meletop macam ni??? dah semakin cantik guyss😍😍seri terpancar di wajah tuu 🥰🥰
.
U olls takkan tengok jurr?? jom la join kurus sekali 🧚🏻‍♀️
.
Dm sis ya , whatsapp link tekan kat bio ❤️❤️ @dreamfitofficial_n9melaka
Sp yg kt sni nak Lina guide, nak jd mcm Lina , nak dpt ap yg Lina dpt skrg ni⁉🙋‍♀️🙋‍♀️Bg yg Suka duduk dlm rumah? Lepak atas katil sambil main phone? Nak jana pendapatan extra ❓
.
Jom sertai #dreamfitsquad ! Team lina‼ Lina akan bantu anda untuk merealisasikan impian anda jugak‼Jom tekan link dibio ig @dreamfitofficial_n9melaka..
Sertai kami sekarang sebelum terlewat‼
.
#dreamfit #dreamfitsquad #produkkurus #produkkurusberkesan
#dreamfit #dreams #limmytox #dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb #dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni
.

Banyaknya turun selepas hanya 1 box dream s jer❤️ !!! 1 box pun dah slim meletop macam ni??? dah semakin cantik guyss😍😍seri terpancar di wajah tuu 🥰🥰
.
U olls takkan tengok jurr?? jom la join kurus sekali 🧚🏻‍♀️
.
Dm sis ya , whatsapp link tekan kat bio ❤️❤️ @dreamfitofficial_n9melaka
Sp yg kt sni nak Lina guide, nak jd mcm Lina , nak dpt ap yg Lina dpt skrg ni⁉🙋‍♀️🙋‍♀️Bg yg Suka duduk dlm rumah? Lepak atas katil sambil main phone? Nak jana pendapatan extra ❓
.
Jom sertai #dreamfitsquad ! Team lina‼ Lina akan bantu anda untuk merealisasikan impian anda jugak‼Jom tekan link dibio ig @dreamfitofficial_n9melaka..
Sertai kami sekarang sebelum terlewat‼
.
#dreamfit #dreamfitsquad #produkkurus #produkkurusberkesan
#dreamfit #dreams #limmytox #dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb#dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni
.
5 0 7 November, 2019

Salam & Selamat pagii uolls! 😍 .
Apa plan uolls hari ni? 🤔 Sis nak bebel jap pagi ni. Yang nak berkerje, bershopping, yang nak berpicnic & yang nak berjalan dari siang sampai malam tu! MAKE SURE, jangan lupa pakai set #LANA tau! ☝🏼 Semoga wajah anda sentiasa glowwing sepanjang hari, baru seronok nak ber-ootd 😍
.
Jom dapat kan set #Lana harini! Sebab PROMO still onszzz tau. Nak tahu PROMO apa? Meh DM sekarang sebab sis nak bagi HARGA SPECIAL untuk uollls 😍👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Salam & Selamat pagii uolls! 😍 .
Apa plan uolls hari ni? 🤔 Sis nak bebel jap pagi ni. Yang nak berkerje, bershopping, yang nak berpicnic & yang nak berjalan dari siang sampai malam tu! MAKE SURE, jangan lupa pakai set #LANA tau! ☝🏼 Semoga wajah anda sentiasa glowwing sepanjang hari, baru seronok nak ber-ootd 😍
.
Jom dapat kan set #Lana harini! Sebab PROMO still onszzz tau. Nak tahu PROMO apa? Meh DM sekarang sebab sis nak bagi HARGA SPECIAL untuk uollls 😍👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 7 November, 2019

[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
Sesiapa yang tak suka make-up tebal-tebal tu bolehlah cuba ChocoGlow Foundation yang sangat best ni, DapDap je terus tutup segala cela kat muka uolls! 😍 Antara kelebihan ChocoGlow ni, ia dapat merawat masalah jerawat & jeragat, sesuai untuk semua tona kulit dan membuatkan wajah kelihatan glowing sepanjang hari. Yang paling bestnya, ChocoGlow ni mempunyai SPF 50+ tau! 😚
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
Sesiapa yang tak suka make-up tebal-tebal tu bolehlah cuba ChocoGlow Foundation yang sangat best ni, DapDap je terus tutup segala cela kat muka uolls! 😍 Antara kelebihan ChocoGlow ni, ia dapat merawat masalah jerawat & jeragat, sesuai untuk semua tona kulit dan membuatkan wajah kelihatan glowing sepanjang hari. Yang paling bestnya, ChocoGlow ni mempunyai SPF 50+ tau! 😚
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 7 November, 2019

[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Hi kesayangan sis semuaaa! ❤❤ Yang nak kulit cantik, glowwing ploles gitttewwwww jangan malas-malas jaga muka tau! ☝🏼 Tak susah pun jaga muka ni kalau uolls follow step memakai produk LANA dengan betul 😙
.
Bila muka da bersih sebersihnya dengan #LANA takde la jerawat datang menyerbukan? So, harini sis decide nak share dngn uolls macam mana nak hilangkan jerawat dengan mudah 😍 Jom amalkan bersama nak! Sebab sis pun selalu je sapu ubat gigi kat muka rasa best sangat 🤩
.
Lana still on PROMO tau kalau uolls nak tahu! Jom DM sis cepat! Sebab sis nak bagi harga special untuk uolls 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Hi kesayangan sis semuaaa! ❤❤ Yang nak kulit cantik, glowwing ploles gitttewwwww jangan malas-malas jaga muka tau! ☝🏼 Tak susah pun jaga muka ni kalau uolls follow step memakai produk LANA dengan betul 😙
.
Bila muka da bersih sebersihnya dengan #LANA takde la jerawat datang menyerbukan? So, harini sis decide nak share dngn uolls macam mana nak hilangkan jerawat dengan mudah 😍 Jom amalkan bersama nak! Sebab sis pun selalu je sapu ubat gigi kat muka rasa best sangat 🤩
.
Lana still on PROMO tau kalau uolls nak tahu! Jom DM sis cepat! Sebab sis nak bagi harga special untuk uolls 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 7 November, 2019

[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
__
Tak susah nak jaga kulit wajah setiap hari. MAKE SURE, follow step yang sis da guide dan JANGAN sesekali skip penggunaan tau! ☝🏼 Selepas bangun tidur terus cuci muka dngn Miracle Lana Soap sebab banyak kelebihan yang sis nak bgtahu.
.
Sis nak sambung bebel lagi, hebatnya #LANA ni sampai mampu memudarkan bintik hitam, membersihkan pori-pori, dapat menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat dan juga mengandungi SPF 50+ tau uolls! 😚 WOW sangat sebab sis happy ramai yang da berjaya mengembalikan kulit wajah yang asal 😍
.
Yang begginer kita guide sampai jadi! 🤩 Yang nak repeat order tu jom masuk order sekarang! 👏🏼 Dan sis nak bagitahu yang PROMO #LANA still onsszzz ya! Jom grab cepat! 😍👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
__
Tak susah nak jaga kulit wajah setiap hari. MAKE SURE, follow step yang sis da guide dan JANGAN sesekali skip penggunaan tau! ☝🏼 Selepas bangun tidur terus cuci muka dngn Miracle Lana Soap sebab banyak kelebihan yang sis nak bgtahu.
.
Sis nak sambung bebel lagi, hebatnya #LANA ni sampai mampu memudarkan bintik hitam, membersihkan pori-pori, dapat menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat dan juga mengandungi SPF 50+ tau uolls! 😚 WOW sangat sebab sis happy ramai yang da berjaya mengembalikan kulit wajah yang asal 😍
.
Yang begginer kita guide sampai jadi! 🤩 Yang nak repeat order tu jom masuk order sekarang! 👏🏼 Dan sis nak bagitahu yang PROMO #LANA still onsszzz ya! Jom grab cepat! 😍👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
1 0 7 November, 2019

Salam sayang sayang sis semua yang nak cantik, nak kulit cantik ni effort pun kena lah lebih. Tak boleh lah tunggu ibarat bulan jatuh ke riba!Kena rajin dan konsisten☝🏼
.
Asas penjagaan muka pun kena lah betul. Jangan susah hati soal produk asas muka, Lana Dream Skin kan ada 😍😍
.
#lanamemangwow #lanadreamskin #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #pigmentasisolution #pigmentasitiada #pigmentasitaksekata #pigmentasimedan #pigmentasifacial #pigmentasiberkurang #pigmentasilaser #pigmentasihitam #pigmentasiskin #lanasuperb #kasijadi #mukabersih #mukaploles #putihgebugebas #mukalicin #kamiguidesampaijadi

Salam sayang sayang sis semua yang nak cantik, nak kulit cantik ni effort pun kena lah lebih. Tak boleh lah tunggu ibarat bulan jatuh ke riba!Kena rajin dan konsisten☝🏼
.
Asas penjagaan muka pun kena lah betul. Jangan susah hati soal produk asas muka, Lana Dream Skin kan ada 😍😍
.
#lanamemangwow #lanadreamskin #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #pigmentasisolution #pigmentasitiada #pigmentasitaksekata #pigmentasimedan #pigmentasifacial #pigmentasiberkurang #pigmentasilaser #pigmentasihitam #pigmentasiskin #lanasuperb #kasijadi #mukabersih #mukaploles #putihgebugebas #mukalicin #kamiguidesampaijadi
3 0 7 November, 2019

[INFO CHOCOWHITE ‼]
[INFO CHOCOWHITE ‼]
[INFO CHOCOWHITE ‼]
__
Anda mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍 Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 Haaaaa meh kakak nak bgtahu apa specialnya ChocoWhite ni! Jangan malas-malas baca kelebihan ChocoWhite ni tau banyak manfaatnya 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[INFO CHOCOWHITE ‼]
[INFO CHOCOWHITE ‼]
[INFO CHOCOWHITE ‼]
__
Anda mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍 Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 Haaaaa meh kakak nak bgtahu apa specialnya ChocoWhite ni! Jangan malas-malas baca kelebihan ChocoWhite ni tau banyak manfaatnya 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat! 
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
1 0 7 November, 2019

Salam & Selamat pagii uolls! 😍 .
Apa plan uolls hari ni? 🤔 Sis nak bebel jap pagi ni. Yang nak bekerje, bershopping, yang nak berpicnic & yang nak berjalan dari siang sampai malam tu! MAKE SURE, jangan lupa pakai set #LANA tau! ☝🏼 Semoga wajah anda sentiasa glowwing sepanjang hari, baru seronok nak ber-ootd 😍
.
Jom dapat kan set #Lana harini! Sebab PROMO still onszzz tau. Nak tahu PROMO apa? Meh DM sekarang sebab sis nak bagi HARGA SPECIAL untuk uollls 😍👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Salam & Selamat pagii uolls! 😍 .
Apa plan uolls hari ni? 🤔 Sis nak bebel jap pagi ni. Yang nak bekerje, bershopping, yang nak berpicnic & yang nak berjalan dari siang sampai malam tu! MAKE SURE, jangan lupa pakai set #LANA tau! ☝🏼 Semoga wajah anda sentiasa glowwing sepanjang hari, baru seronok nak ber-ootd 😍
.
Jom dapat kan set #Lana harini! Sebab PROMO still onszzz tau. Nak tahu PROMO apa? Meh DM sekarang sebab sis nak bagi HARGA SPECIAL untuk uollls 😍👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 7 November, 2019

[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Hi kesayangan sis semuaaa! ❤❤ Yang nak kulit cantik, glowwing ploles gitttewwwww jangan malas-malas jaga muka tau! ☝🏼 Tak susah pun jaga muka ni kalau uolls follow step memakai produk LANA dengan betul 😙
.
Bila muka da bersih sebersihnya dengan #LANA takde la jerawat datang menyerbukan? So, harini sis decide nak share dngn uolls macam mana nak hilangkan jerawat dengan mudah 😍 Jom amalkan bersama nak! Sebab sis pun selalu je sapu ubat gigi kat muka rasa best sangat 🤩
.
Lana still on PROMO tau kalau uolls nak tahu! Jom DM sis cepat! Sebab sis nak bagi harga special untuk uolls 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Hi kesayangan sis semuaaa! ❤❤ Yang nak kulit cantik, glowwing ploles gitttewwwww jangan malas-malas jaga muka tau! ☝🏼 Tak susah pun jaga muka ni kalau uolls follow step memakai produk LANA dengan betul 😙
.
Bila muka da bersih sebersihnya dengan #LANA takde la jerawat datang menyerbukan? So, harini sis decide nak share dngn uolls macam mana nak hilangkan jerawat dengan mudah 😍 Jom amalkan bersama nak! Sebab sis pun selalu je sapu ubat gigi kat muka rasa best sangat 🤩
.
Lana still on PROMO tau kalau uolls nak tahu! Jom DM sis cepat! Sebab sis nak bagi harga special untuk uolls 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 7 November, 2019

[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
__
Tak susah nak jaga kulit wajah setiap hari. MAKE SURE, follow step yang sis da guide dan JANGAN sesekali skip penggunaan tau! ☝🏼 Selepas bangun tidur terus cuci muka dngn Miracle Lana Soap sebab banyak kelebihan yang sis nak bgtahu.
.
Sis nak sambung bebel lagi, hebatnya #LANA ni sampai mampu memudarkan bintik hitam, membersihkan pori-pori, dapat menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat dan juga mengandungi SPF 50+ tau uolls! 😚 WOW sangat sebab sis happy ramai yang da berjaya mengembalikan kulit wajah yang asal 😍
.
Yang begginer kita guide sampai jadi! 🤩 Yang nak repeat order tu jom masuk order sekarang! 👏🏼 Dan sis nak bagitahu yang PROMO #LANA still onsszzz ya! Jom grab cepat! 😍👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
__
Tak susah nak jaga kulit wajah setiap hari. MAKE SURE, follow step yang sis da guide dan JANGAN sesekali skip penggunaan tau! ☝🏼 Selepas bangun tidur terus cuci muka dngn Miracle Lana Soap sebab banyak kelebihan yang sis nak bgtahu.
.
Sis nak sambung bebel lagi, hebatnya #LANA ni sampai mampu memudarkan bintik hitam, membersihkan pori-pori, dapat menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat dan juga mengandungi SPF 50+ tau uolls! 😚 WOW sangat sebab sis happy ramai yang da berjaya mengembalikan kulit wajah yang asal 😍
.
Yang begginer kita guide sampai jadi! 🤩 Yang nak repeat order tu jom masuk order sekarang! 👏🏼 Dan sis nak bagitahu yang PROMO #LANA still onsszzz ya! Jom grab cepat! 😍👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 7 November, 2019

[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
Sesiapa yang tak suka make-up tebal-tebal tu bolehlah cuba ChocoGlow Foundation yang sangat best ni, DapDap je terus tutup segala cela kat muka uolls! 😍 Antara kelebihan ChocoGlow ni, ia dapat merawat masalah jerawat & jeragat, sesuai untuk semua tona kulit dan membuatkan wajah kelihatan glowing sepanjang hari. Yang paling bestnya, ChocoGlow ni mempunyai SPF 50+ tau! 😚
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
Sesiapa yang tak suka make-up tebal-tebal tu bolehlah cuba ChocoGlow Foundation yang sangat best ni, DapDap je terus tutup segala cela kat muka uolls! 😍 Antara kelebihan ChocoGlow ni, ia dapat merawat masalah jerawat & jeragat, sesuai untuk semua tona kulit dan membuatkan wajah kelihatan glowing sepanjang hari. Yang paling bestnya, ChocoGlow ni mempunyai SPF 50+ tau! 😚
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
3 0 7 November, 2019

Anda mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍 Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 Haaaaa meh kakak nak bgtahu apa specialnya ChocoWhite ni! Jangan malas-malas baca kelebihan ChocoWhite ni tau banyak manfaatnya 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Anda mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍 Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 Haaaaa meh kakak nak bgtahu apa specialnya ChocoWhite ni! Jangan malas-malas baca kelebihan ChocoWhite ni tau banyak manfaatnya 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat! 
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 7 November, 2019

Salam sayang sayang sis semua yang nak cantik, nak kulit cantik ni effort pun kena lah lebih. Tak boleh lah tunggu ibarat bulan jatuh ke riba!Kena rajin dan konsisten☝🏼
.
Asas penjagaan muka pun kena lah betul. Jangan susah hati soal produk asas muka, Lana Dream Skin kan ada 😍😍
.
#lanamemangwow #lanadreamskin #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #pigmentasisolution #pigmentasitiada #pigmentasitaksekata #pigmentasimedan #pigmentasifacial #pigmentasiberkurang #pigmentasilaser #pigmentasihitam #pigmentasiskin #lanasuperb #kasijadi #mukabersih #mukaploles #putihgebugebas #mukalicin #kamiguidesampaijadi

Salam sayang sayang sis semua yang nak cantik, nak kulit cantik ni effort pun kena lah lebih. Tak boleh lah tunggu ibarat bulan jatuh ke riba!Kena rajin dan konsisten☝🏼
.
Asas penjagaan muka pun kena lah betul. Jangan susah hati soal produk asas muka, Lana Dream Skin kan ada 😍😍
.
#lanamemangwow #lanadreamskin #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #pigmentasisolution #pigmentasitiada #pigmentasitaksekata #pigmentasimedan #pigmentasifacial #pigmentasiberkurang #pigmentasilaser #pigmentasihitam #pigmentasiskin #lanasuperb #kasijadi #mukabersih #mukaploles #putihgebugebas #mukalicin #kamiguidesampaijadi
5 0 7 November, 2019

Good Morning geng #lemonfit!🍋
. .
Believe in yourself the way you believed in fairytales when you were a child and watch your dreams become reality in the blink of an eye. After all, it only takes one person to change your life and that person is you ❤
.
Start your day with a goal! 🏃🏻‍♀
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Good Morning geng #lemonfit!🍋
. .
Believe in yourself the way you believed in fairytales when you were a child and watch your dreams become reality in the blink of an eye. After all, it only takes one person to change your life and that person is you ❤
.
Start your day with a goal! 🏃🏻‍♀
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 7 November, 2019

Its time for home remedy!!!!🤩🤩
.
Perahkan limau kedalam gula dan gaulkan bersama beberapa titisan minyak zaiton. Dan siap scrub muka untuk meminimakan pori pori anda!😍😍
Pastikan uolls semua tak over scrub muka tahu☝🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Its time for home remedy!!!!🤩🤩
.
Perahkan limau kedalam gula dan gaulkan bersama beberapa titisan minyak zaiton. Dan siap scrub muka untuk meminimakan pori pori anda!😍😍
Pastikan uolls semua tak over scrub muka tahu☝🏼
.
#lanadreamskinbest#lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
7 0 7 November, 2019

Good Morning geng #lemonfit!🍋
. .
Believe in yourself the way you believed in fairytales when you were a child and watch your dreams become reality in the blink of an eye. After all, it only takes one person to change your life and that person is you ❤
.
Start your day with a goal! 🏃🏻‍♀
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Good Morning geng #lemonfit!🍋
. .
Believe in yourself the way you believed in fairytales when you were a child and watch your dreams become reality in the blink of an eye. After all, it only takes one person to change your life and that person is you ❤
.
Start your day with a goal! 🏃🏻‍♀
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
4 0 7 November, 2019

Good Morning geng #lemonfit!🍋
. .
Believe in yourself the way you believed in fairytales when you were a child and watch your dreams become reality in the blink of an eye. After all, it only takes one person to change your life and that person is you ❤
.
Start your day with a goal! 🏃🏻‍♀
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Good Morning geng #lemonfit!🍋
. .
Believe in yourself the way you believed in fairytales when you were a child and watch your dreams become reality in the blink of an eye. After all, it only takes one person to change your life and that person is you ❤
.
Start your day with a goal! 🏃🏻‍♀
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
4 0 7 November, 2019

Salam sayang sayang sis semua yang nak cantik, nak kulit cantik ni effort pun kena lah lebih. Tak boleh lah tunggu ibarat bulan jatuh ke riba!Kena rajin dan konsisten☝🏼
.
Asas penjagaan muka pun kena lah betul. Jangan susah hati soal produk asas muka, Lana Dream Skin kan ada 😍😍
.
#lanamemangwow #lanadreamskin #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #pigmentasisolution #pigmentasitiada #pigmentasitaksekata #pigmentasimedan #pigmentasifacial #pigmentasiberkurang #pigmentasilaser #pigmentasihitam #pigmentasiskin #lanasuperb #kasijadi #mukabersih #mukaploles #putihgebugebas #mukalicin #kamiguidesampaijadi

Salam sayang sayang sis semua yang nak cantik, nak kulit cantik ni effort pun kena lah lebih. Tak boleh lah tunggu ibarat bulan jatuh ke riba!Kena rajin dan konsisten☝🏼
.
Asas penjagaan muka pun kena lah betul. Jangan susah hati soal produk asas muka, Lana Dream Skin kan ada 😍😍
.
#lanamemangwow #lanadreamskin #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #pigmentasisolution #pigmentasitiada #pigmentasitaksekata #pigmentasimedan #pigmentasifacial #pigmentasiberkurang #pigmentasilaser #pigmentasihitam #pigmentasiskin #lanasuperb #kasijadi #mukabersih #mukaploles #putihgebugebas #mukalicin #kamiguidesampaijadi
2 0 7 November, 2019

[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
Sesiapa yang tak suka make-up tebal-tebal tu bolehlah cuba ChocoGlow Foundation yang sangat best ni, DapDap je terus tutup segala cela kat muka uolls! 😍 Antara kelebihan ChocoGlow ni, ia dapat merawat masalah jerawat & jeragat, sesuai untuk semua tona kulit dan membuatkan wajah kelihatan glowing sepanjang hari. Yang paling bestnya, ChocoGlow ni mempunyai SPF 50+ tau! 😚
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
Sesiapa yang tak suka make-up tebal-tebal tu bolehlah cuba ChocoGlow Foundation yang sangat best ni, DapDap je terus tutup segala cela kat muka uolls! 😍 Antara kelebihan ChocoGlow ni, ia dapat merawat masalah jerawat & jeragat, sesuai untuk semua tona kulit dan membuatkan wajah kelihatan glowing sepanjang hari. Yang paling bestnya, ChocoGlow ni mempunyai SPF 50+ tau! 😚
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 7 November, 2019

Salam & Selamat pagii uolls! 😍 .
Apa plan uolls hari ni? 🤔 Sis nak bebel jap pagi ni. Yang nak bekeje, bershopping, yang nak berpicnic & yang nak berjalan dari siang sampai malam tu! MAKE SURE, jangan lupa pakai set #LANA tau! ☝🏼 Semoga wajah anda sentiasa glowwing sepanjang hari, baru seronok nak ber-ootd 😍
.
Jom dapat kan set #Lana harini! Sebab PROMO still onszzz tau. Nak tahu PROMO apa? Meh DM sekarang sebab sis nak bagi HARGA SPECIAL untuk uollls 😍👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Salam & Selamat pagii uolls! 😍 .
Apa plan uolls hari ni? 🤔 Sis nak bebel jap pagi ni. Yang nak bekeje, bershopping, yang nak berpicnic & yang nak berjalan dari siang sampai malam tu! MAKE SURE, jangan lupa pakai set #LANA tau! ☝🏼 Semoga wajah anda sentiasa glowwing sepanjang hari, baru seronok nak ber-ootd 😍
.
Jom dapat kan set #Lana harini! Sebab PROMO still onszzz tau. Nak tahu PROMO apa? Meh DM sekarang sebab sis nak bagi HARGA SPECIAL untuk uollls 😍👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 7 November, 2019

[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
__
Tak susah nak jaga kulit wajah setiap hari. MAKE SURE, follow step yang sis da guide dan JANGAN sesekali skip penggunaan tau! ☝🏼 Selepas bangun tidur terus cuci muka dngn Miracle Lana Soap sebab banyak kelebihan yang sis nak bgtahu.
.
Sis nak sambung bebel lagi, hebatnya #LANA ni sampai mampu memudarkan bintik hitam, membersihkan pori-pori, dapat menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat dan juga mengandungi SPF 50+ tau uolls! 😚 WOW sangat sebab sis happy ramai yang da berjaya mengembalikan kulit wajah yang asal 😍
.
Yang begginer kita guide sampai jadi! 🤩 Yang nak repeat order tu jom masuk order sekarang! 👏🏼 Dan sis nak bagitahu yang PROMO #LANA still onsszzz ya! Jom grab cepat! 😍👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
[KELEBIHAN LANA DREAM SKIN‼]
__
Tak susah nak jaga kulit wajah setiap hari. MAKE SURE, follow step yang sis da guide dan JANGAN sesekali skip penggunaan tau! ☝🏼 Selepas bangun tidur terus cuci muka dngn Miracle Lana Soap sebab banyak kelebihan yang sis nak bgtahu.
.
Sis nak sambung bebel lagi, hebatnya #LANA ni sampai mampu memudarkan bintik hitam, membersihkan pori-pori, dapat menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat dan juga mengandungi SPF 50+ tau uolls! 😚 WOW sangat sebab sis happy ramai yang da berjaya mengembalikan kulit wajah yang asal 😍
.
Yang begginer kita guide sampai jadi! 🤩 Yang nak repeat order tu jom masuk order sekarang! 👏🏼 Dan sis nak bagitahu yang PROMO #LANA still onsszzz ya! Jom grab cepat! 😍👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
3 0 7 November, 2019

Hi kesayangan sis semuaaa! ❤❤ Yang nak kulit cantik, glowwing ploles gitttewwwww jangan malas-malas jaga muka tau! ☝🏼 Tak susah pun jaga muka ni kalau uolls follow step memakai produk LANA dengan betul 😙
.
Bila muka da bersih sebersihnya dengan #LANA takde la jerawat datang menyerbukan? So, harini sis decide nak share dngn uolls macam mana nak hilangkan jerawat dengan mudah 😍 Jom amalkan bersama nak! Sebab sis pun selalu je sapu ubat gigi kat muka rasa best sangat 🤩
.
Lana still on PROMO tau kalau uolls nak tahu! Jom DM sis cepat! Sebab sis nak bagi harga special untuk uolls 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Hi kesayangan sis semuaaa! ❤❤ Yang nak kulit cantik, glowwing ploles gitttewwwww jangan malas-malas jaga muka tau! ☝🏼 Tak susah pun jaga muka ni kalau uolls follow step memakai produk LANA dengan betul 😙
.
Bila muka da bersih sebersihnya dengan #LANA takde la jerawat datang menyerbukan? So, harini sis decide nak share dngn uolls macam mana nak hilangkan jerawat dengan mudah 😍 Jom amalkan bersama nak! Sebab sis pun selalu je sapu ubat gigi kat muka rasa best sangat 🤩
.
Lana still on PROMO tau kalau uolls nak tahu! Jom DM sis cepat! Sebab sis nak bagi harga special untuk uolls 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 7 November, 2019

[INFO CHOCOWHITE ‼]
[INFO CHOCOWHITE ‼]
[INFO CHOCOWHITE ‼]
__
Anda mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍 Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 Haaaaa meh kakak nak bgtahu apa specialnya ChocoWhite ni! Jangan malas-malas baca kelebihan ChocoWhite ni tau banyak manfaatnya 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[INFO CHOCOWHITE ‼]
[INFO CHOCOWHITE ‼]
[INFO CHOCOWHITE ‼]
__
Anda mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍 Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 Haaaaa meh kakak nak bgtahu apa specialnya ChocoWhite ni! Jangan malas-malas baca kelebihan ChocoWhite ni tau banyak manfaatnya 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat! 
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
4 0 7 November, 2019

Good Morning geng #lemonfit!🍋
. .
Believe in yourself the way you believed in fairytales when you were a child and watch your dreams become reality in the blink of an eye. After all, it only takes one person to change your life and that person is you ❤
.
Start your day with a goal! 🏃🏻‍♀
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Good Morning geng #lemonfit!🍋
. .
Believe in yourself the way you believed in fairytales when you were a child and watch your dreams become reality in the blink of an eye. After all, it only takes one person to change your life and that person is you ❤
.
Start your day with a goal! 🏃🏻‍♀
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 7 November, 2019

Selamat pagi darlingku semua! 🌻
__
Jom uolls teka teki dengan sis! Siapa menang sis nak bagi PROMO yang best-best 😋👏🏼
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi darlingku semua! 🌻
__
Jom uolls teka teki dengan sis! Siapa menang sis nak bagi PROMO yang best-best 😋👏🏼
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 7 November, 2019

Selamat pagi darlingku semua! 🌻
__
Jom uolls teka teki dengan sis! Siapa menang sis nak bagi PROMO yang best-best 😋👏🏼
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi darlingku semua! 🌻
__
Jom uolls teka teki dengan sis! Siapa menang sis nak bagi PROMO yang best-best 😋👏🏼
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
31 7 7 November, 2019

[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼️]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼️]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼️]
__
Nak cantik kenalah rajin DapDap ChocoGlow Treatment Foundation! 😍
.
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam tau! Full coverage pulak tu! ☝🏼Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😙 Consume bersama LANA memang lagi daboooom kaw! 🔥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼️]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼️]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼️]
__
Nak cantik kenalah rajin DapDap ChocoGlow Treatment Foundation! 😍
.
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam tau! Full coverage pulak tu! ☝🏼Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😙 Consume bersama LANA memang lagi daboooom kaw! 🔥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 7 November, 2019

Jom cantik jelitahhh dengan ChocoGlow Treatment Foundation! 😍
__
Uolls tahu tak, foundation ni lah yang tengah hot sekarang! 🔥 Tak heavy langsung pun. Sekali dua DapDap terus glowing flawlessssss tau! On point gittewwwww! 😙 Dah lah full coverage, tahan selama 18 jam pulak tu. Haihhh tak cuba memang tak tahu, sekali cuba memang loveeee sangat! ❤
.
Yang tengah tercari-cari foundation high quality tu elok la DM sis sekarang sebab alang beli, sis nak bagi FREE GIFT! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Jom cantik jelitahhh dengan ChocoGlow Treatment Foundation! 😍
__
Uolls tahu tak, foundation ni lah yang tengah hot sekarang! 🔥 Tak heavy langsung pun. Sekali dua DapDap terus glowing flawlessssss tau! On point gittewwwww! 😙 Dah lah full coverage, tahan selama 18 jam pulak tu. Haihhh tak cuba memang tak tahu, sekali cuba memang loveeee sangat! ❤
.
Yang tengah tercari-cari foundation high quality tu elok la DM sis sekarang sebab alang beli, sis nak bagi FREE GIFT! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 7 November, 2019

Selamat pagi sayang-sayangku #chocoglowlovers! 🌻
__
Enjoy your day dengan CHOCOGLOW! Jangan lupa DapDap ChocoGlow supaya wajah kekal cantik sepanjang hari. Yang bestnyaaa ChocoGlow ni ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv! ☀
.
Jom uolls dapatkan ChocoGlow sekarang! kesannya memang dabooom kaw! 🔥
.
#chocoglow
#nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Selamat pagi sayang-sayangku #chocoglowlovers! 🌻
__
Enjoy your day dengan CHOCOGLOW! Jangan lupa DapDap ChocoGlow supaya wajah kekal cantik sepanjang hari. Yang bestnyaaa ChocoGlow ni ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv! ☀
.
Jom uolls dapatkan ChocoGlow sekarang! kesannya memang dabooom kaw! 🔥
.
#chocoglow 
#nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
1 0 7 November, 2019

selamat pagii geng #ChocoFit! ❤ Untuk yuolls yang nampak posting ini, semoga yuolls sihat & baik dalam lindungan Allah. Amiin. .
.
.
Da minum #ChocoFit pagi ni? Jangan lupa tau! Supaya badan kekal langsing dan cergas sepanjang hari 💪🏼
.

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

selamat pagii geng #ChocoFit! ❤ Untuk yuolls yang nampak posting ini, semoga yuolls sihat & baik dalam lindungan Allah. Amiin. .
.
.
Da minum #ChocoFit pagi ni? Jangan lupa tau! Supaya badan kekal langsing dan cergas sepanjang hari 💪🏼
.

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 7 November, 2019

Siapa kat sini ada masalah sembelit? Meh sis nak bagitahu, LEMONFIT ada untuk selesaikan masalah anda! 😋 bukan setakat masalah sembelit je, produk ini dapat membersihkan usus serta memgempiskan perut uolls tau! 😍
.
Kalau uolls nak tahu, 1 sachet sahaja dapat memberi kesan seawal 4-8 jam & ia membuang segala lemak yang terkandung dalam diri uolls. Apatah lagi kalau uolls amik 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi ? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Siapa kat sini ada masalah sembelit? Meh sis nak bagitahu, LEMONFIT ada untuk selesaikan masalah anda! 😋 bukan setakat masalah sembelit je, produk ini dapat membersihkan usus serta memgempiskan perut uolls tau! 😍
.
Kalau uolls nak tahu, 1 sachet sahaja dapat memberi kesan seawal 4-8 jam & ia membuang segala lemak yang terkandung dalam diri uolls. Apatah lagi kalau uolls amik 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi ? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 7 November, 2019

Top #kasijadi posts

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Kucing ni pun tunjuk contoh bahawa jgn putus asa dgn apa apa keadaan yang melanda 😭😭 🐈 .
.
Tag member korang yang sayang kucing ❤️❤️
.
.
#zempirex #lawakviral #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Kucing ni pun tunjuk contoh bahawa jgn putus asa dgn apa apa keadaan yang melanda 😭😭 🐈 .
.
Tag member korang yang sayang kucing ❤️❤️
.
.
#zempirex #lawakviral #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel
33,568 1,245 15 June, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Haa Ustaz Midi menggatal ehh !! Video official SALES I LOVE YOU ‼️ Harini last untuk menang Macbook & iPad ‼️😍😍
.
.
2 UNIT BERBAKI GUYS ‼️ Murah teruk tak terkata bak kata orang ramai !! 😍😍😍😍 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang 🔥🔥
.
.
#zempirex #zulphonehq #promosi #padubeb #kasijadi #viral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Haa Ustaz Midi menggatal ehh !! Video official SALES I LOVE YOU ‼️ Harini last untuk menang Macbook & iPad ‼️😍😍
.
.
2 UNIT BERBAKI GUYS ‼️ Murah teruk tak terkata bak kata orang ramai !! 😍😍😍😍 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang 🔥🔥
.
.
#zempirex #zulphonehq #promosi #padubeb #kasijadi #viral
2,037 132 5 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Ayuh guys layan jap video ni sebab dia boleh ubah persepsi korang !! 😁😁
.
.
Tag member2 korang kasi layan satu kali 😁😁
.
.
#zempirex #kasijadi #padubeb #morningvideo #viral #videoviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Ayuh guys layan jap video ni sebab dia boleh ubah persepsi korang !! 😁😁
.
.
Tag member2 korang kasi layan satu kali 😁😁
.
.
#zempirex #kasijadi #padubeb #morningvideo #viral #videoviral
4,477 128 24 June, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha ko malas eh nak gi kelas lepas raya 🤣🤣
.
.
Tag sikit member korang yang masuk air macamni 🤣🤣👇🏻
.
.
#zempirex #padubeb #viral #kasijadi #lawakhambar #lawakkeder

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha ko malas eh nak gi kelas lepas raya 🤣🤣
.
.
Tag sikit member korang yang masuk air macamni 🤣🤣👇🏻
.
.
#zempirex #padubeb #viral #kasijadi #lawakhambar #lawakkeder
14,459 375 14 June, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Mulianya apabila wanita menjaga maruah dan kehormatannya..😍😍
.
.
Tag member2 perempuan korang 😁👇🏻
.
.
#zempirex #kasijadi #viral #padubeb #morningvideo

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Mulianya apabila wanita menjaga maruah dan kehormatannya..😍😍
.
.
Tag member2 perempuan korang 😁👇🏻
.
.
#zempirex #kasijadi #viral #padubeb #morningvideo
7,268 193 28 June, 2019