#kaulangitakulaut Instagram Photos & Videos

kaulangitakulaut - 281 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kaulangitakulaut and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
57 hours
Average like
38.2
Average comment
1.3
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

HEALTHY RICE
~Makanan Kesihatan Anda!

Healthy Rice adalah meal replacement iaitu sebagai penganti kepada makanan seperti nasi, tidak perlu makan nasi lagi sebab dengan meminum HEALTHY RICE, kita akan kenyang seperti makan nasi juga.

HEALTHY RICE merupakan Instant Brown Rice Drink atau Minuman Beras Perang Segera. Kandungan utama HEALTHY RICE adalah Beras Perang dan diperkayakan dengan Arabic Gum, Oat Extract dan Beta Glucan.

HEALTHY RICE juga sesuai diminum untuk mengawal Gastrik, Tekanan Darah Tinggi, Gout, Diabetes (Gula Dalam Darah Tinggi) dan Kencing Manis serta untuk Diet jugak

HEALTHY RICE
~Makanan Kesihatan Anda!

Healthy Rice adalah meal replacement iaitu sebagai penganti kepada makanan seperti nasi, tidak perlu makan nasi lagi sebab dengan meminum HEALTHY RICE, kita akan kenyang seperti makan nasi juga.

HEALTHY RICE merupakan Instant Brown Rice Drink atau Minuman Beras Perang Segera. Kandungan utama HEALTHY RICE adalah Beras Perang dan diperkayakan dengan Arabic Gum, Oat Extract dan Beta Glucan.

HEALTHY RICE juga sesuai diminum untuk mengawal Gastrik, Tekanan Darah Tinggi, Gout, Diabetes (Gula Dalam Darah Tinggi) dan Kencing Manis serta untuk Diet jugak
20 3 29 September, 2019

Sebelum menimbang berat badan pastikan alat penimbang berfungsi dengan baik. Pastikan juga jarumnya sentiasa berada di kedudukan yang betul agar timbangan anda tepat.
.
TIMBANG BERAT BADAN PADA WAKTU PAGI
.
Waktu paling kerap digunakan untuk menimbang berat badan ialah pagi. Paling ideal, timbang berat badan anda sebelum sarapan dan selepas membuang air besar agar anda dapat melihat berat badan sebenar.

Sebelum menimbang berat badan pastikan alat penimbang berfungsi dengan baik. Pastikan juga jarumnya sentiasa berada di kedudukan yang betul agar timbangan anda tepat.
.
TIMBANG BERAT BADAN PADA WAKTU PAGI
.
Waktu paling kerap digunakan untuk menimbang berat badan ialah pagi. Paling ideal, timbang berat badan anda sebelum sarapan dan selepas membuang air besar agar anda dapat melihat berat badan sebenar.
98 1 29 September, 2019

Ada yang mempunyai masalah berat badan terlalu kurus?? Pelikkan, dalam pada masa ramai yang nak kurus, ada jugak yang nak tambah berat badan. .
.
Sebab terlalu kurus. So susah nak cari saiz baju. Dan mungkin jugak jadi ejekan daripada orang ramai kerana terlalu kurus macam galah panjang dan ranting kayu katanya.. .
.
Dalam masalah macam ni, Fai personally akan suggest anda untuk consume SET WEIGHT GAIN yang akan membantu anda untuk tambah berat badan supaya dapat berat badan yang ideal.
.
Antara KELEBIHAN SET WEIGHT GAIN ni seperti:
.
MEALSHAKE
✅ membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting.
✅ Mealshake membekalkan kalori yanh diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. .
✅ Ianya sumber makanan instant yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein. .
.
VITALEA
✅ Membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
✅ Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
✅ Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima.
✅ Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
.
B COMPLEX
✅ Setiap hidangan 1 biji B Complex mengandungi 8 jenis Vitamin B iaitu B1,B2,B3,B6,B12, dan biotin. .
✅ Dapat mengawal kadar metabolisme badan, mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular.
✅ Membantu mengurangkan rasa letih.
✅ Membantu mengawal tekanan perasaan.
✅ Membantu mempertingkatkan sistem pertahanan badan. .
.
So, pada anda yang terlalu kurus dan tidak mempunyai berat badan ideal, jangan risau ye. .
.
Insya-Allah, Set Weight Gain ni akan bantu anda untuk dapatkan berat badan ideal.😍
.
Special untuk customer Fai free consultation dan harga istimewa 😉
.
.
Your Trusted SID,
Fairuza
📲017 5196498

Ada yang mempunyai masalah berat badan terlalu kurus?? Pelikkan, dalam pada masa ramai yang nak kurus, ada jugak yang nak tambah berat badan. .
.
Sebab terlalu kurus. So susah nak cari saiz baju. Dan mungkin jugak jadi ejekan daripada orang ramai kerana terlalu kurus macam galah panjang dan ranting kayu katanya.. .
.
Dalam masalah macam ni, Fai  personally akan suggest anda untuk consume SET WEIGHT GAIN yang akan membantu anda untuk tambah berat badan supaya dapat berat badan yang ideal.
.
Antara KELEBIHAN SET WEIGHT GAIN ni seperti:
.
MEALSHAKE
✅ membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting.
✅ Mealshake membekalkan kalori yanh diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. .
✅ Ianya sumber makanan instant yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein. .
.
VITALEA
✅ Membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
✅ Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
✅ Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima.
✅ Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
.
B COMPLEX
✅ Setiap hidangan 1 biji B Complex mengandungi 8 jenis Vitamin B iaitu B1,B2,B3,B6,B12, dan biotin. .
✅ Dapat mengawal kadar metabolisme badan, mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular.
✅ Membantu mengurangkan rasa letih.
✅ Membantu mengawal tekanan perasaan.
✅ Membantu mempertingkatkan sistem pertahanan badan. .
.
So, pada anda yang terlalu kurus dan tidak mempunyai berat badan ideal, jangan risau ye. .
.
Insya-Allah, Set Weight Gain ni akan bantu anda untuk dapatkan berat badan ideal.😍
.
Special untuk customer Fai free consultation dan harga istimewa 😉
.
.
Your Trusted SID, 
Fairuza
📲017 5196498
11 1 27 September, 2019

Ada yang mempunyai masalah berat badan terlalu kurus?? Pelikkan, dalam pada masa ramai yang nak kurus, ada jugak yang nak tambah berat badan. .
.
Sebab terlalu kurus. So susah nak cari saiz baju. Dan mungkin jugak jadi ejekan daripada orang ramai kerana terlalu kurus macam galah panjang dan ranting kayu katanya.. .
.
Dalam masalah macam ni, Fai personally akan suggest anda untuk consume SET WEIGHT GAIN yang akan membantu anda untuk tambah berat badan supaya dapat berat badan yang ideal.
.
Antara KELEBIHAN SET WEIGHT GAIN ni seperti:
.
MEALSHAKE
✅ membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting.
✅ Mealshake membekalkan kalori yanh diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. .
✅ Ianya sumber makanan instant yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein. .
.
VITALEA
✅ Membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
✅ Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
✅ Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima.
✅ Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
.
B COMPLEX
✅ Setiap hidangan 1 biji B Complex mengandungi 8 jenis Vitamin B iaitu B1,B2,B3,B6,B12, dan biotin. .
✅ Dapat mengawal kadar metabolisme badan, mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular.
✅ Membantu mengurangkan rasa letih.
✅ Membantu mengawal tekanan perasaan.
✅ Membantu mempertingkatkan sistem pertahanan badan. .
.
So, pada anda yang terlalu kurus dan tidak mempunyai berat badan ideal, jangan risau ye. .
.
Insya-Allah, Set Weight Gain ni akan bantu anda untuk dapatkan berat badan ideal.😍
.
Special untuk customer Fai free consultation dan harga istimewa 😉
.
.
Your Trusted SID,
Fairuza
📲017 5196498

Ada yang mempunyai masalah berat badan terlalu kurus?? Pelikkan, dalam pada masa ramai yang nak kurus, ada jugak yang nak tambah berat badan. .
.
Sebab terlalu kurus. So susah nak cari saiz baju. Dan mungkin jugak jadi ejekan daripada orang ramai kerana terlalu kurus macam galah panjang dan ranting kayu katanya.. .
.
Dalam masalah macam ni, Fai  personally akan suggest anda untuk consume SET WEIGHT GAIN yang akan membantu anda untuk tambah berat badan supaya dapat berat badan yang ideal.
.
Antara KELEBIHAN SET WEIGHT GAIN ni seperti:
.
MEALSHAKE
✅ membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting.
✅ Mealshake membekalkan kalori yanh diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. .
✅ Ianya sumber makanan instant yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein. .
.
VITALEA
✅ Membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
✅ Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
✅ Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima.
✅ Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
.
B COMPLEX
✅ Setiap hidangan 1 biji B Complex mengandungi 8 jenis Vitamin B iaitu B1,B2,B3,B6,B12, dan biotin. .
✅ Dapat mengawal kadar metabolisme badan, mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular.
✅ Membantu mengurangkan rasa letih.
✅ Membantu mengawal tekanan perasaan.
✅ Membantu mempertingkatkan sistem pertahanan badan. .
.
So, pada anda yang terlalu kurus dan tidak mempunyai berat badan ideal, jangan risau ye. .
.
Insya-Allah, Set Weight Gain ni akan bantu anda untuk dapatkan berat badan ideal.😍
.
Special untuk customer Fai free consultation dan harga istimewa 😉
.
.
Your Trusted SID, 
Fairuza
📲017 5196498
6 1 27 September, 2019

Ada yang mempunyai masalah berat badan terlalu kurus?? Pelikkan, dalam pada masa ramai yang nak kurus, ada jugak yang nak tambah berat badan. .
.
Sebab terlalu kurus. So susah nak cari saiz baju. Dan mungkin jugak jadi ejekan daripada orang ramai kerana terlalu kurus macam galah panjang dan ranting kayu katanya.. .
.
Dalam masalah macam ni, Fai personally akan suggest anda untuk consume SET WEIGHT GAIN yang akan membantu anda untuk tambah berat badan supaya dapat berat badan yang ideal.
.
Antara KELEBIHAN SET WEIGHT GAIN ni seperti:
.
MEALSHAKE
✅ membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting.
✅ Mealshake membekalkan kalori yanh diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. .
✅ Ianya sumber makanan instant yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein. .
.
VITALEA
✅ Membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
✅ Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
✅ Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima.
✅ Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
.
B COMPLEX
✅ Setiap hidangan 1 biji B Complex mengandungi 8 jenis Vitamin B iaitu B1,B2,B3,B6,B12, dan biotin. .
✅ Dapat mengawal kadar metabolisme badan, mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular.
✅ Membantu mengurangkan rasa letih.
✅ Membantu mengawal tekanan perasaan.
✅ Membantu mempertingkatkan sistem pertahanan badan. .
.
So, pada anda yang terlalu kurus dan tidak mempunyai berat badan ideal, jangan risau ye. .
.
Insya-Allah, Set Weight Gain ni akan bantu anda untuk dapatkan berat badan ideal.😍
.
Special untuk customer Fai free consultation dan harga istimewa 😉
.
.
Your Trusted SID,
Fairuza
📲017 5196498

Ada yang mempunyai masalah berat badan terlalu kurus?? Pelikkan, dalam pada masa ramai yang nak kurus, ada jugak yang nak tambah berat badan. .
.
Sebab terlalu kurus. So susah nak cari saiz baju. Dan mungkin jugak jadi ejekan daripada orang ramai kerana terlalu kurus macam galah panjang dan ranting kayu katanya.. .
.
Dalam masalah macam ni, Fai  personally akan suggest anda untuk consume SET WEIGHT GAIN yang akan membantu anda untuk tambah berat badan supaya dapat berat badan yang ideal.
.
Antara KELEBIHAN SET WEIGHT GAIN ni seperti:
.
MEALSHAKE
✅ membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting.
✅ Mealshake membekalkan kalori yanh diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. .
✅ Ianya sumber makanan instant yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein. .
.
VITALEA
✅ Membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
✅ Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
✅ Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima.
✅ Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
.
B COMPLEX
✅ Setiap hidangan 1 biji B Complex mengandungi 8 jenis Vitamin B iaitu B1,B2,B3,B6,B12, dan biotin. .
✅ Dapat mengawal kadar metabolisme badan, mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular.
✅ Membantu mengurangkan rasa letih.
✅ Membantu mengawal tekanan perasaan.
✅ Membantu mempertingkatkan sistem pertahanan badan. .
.
So, pada anda yang terlalu kurus dan tidak mempunyai berat badan ideal, jangan risau ye. .
.
Insya-Allah, Set Weight Gain ni akan bantu anda untuk dapatkan berat badan ideal.😍
.
Special untuk customer Fai free consultation dan harga istimewa 😉
.
.
Your Trusted SID, 
Fairuza
📲017 5196498
3 1 27 September, 2019

♥️

♥️
44 1 26 September, 2019

Panduan makan secara sihat
.
1. Jangan menghadiri jamuan dengan perut kosong.
.
Alas perut dengan mengambil air kosong atau buah-buahan bagi mengelakkan kita makan dengan terlalu banyak.
.
2. Pilih makanan dalam saiz hidangan kecil.
.
Ini boleh membolehkan kita menikmati pelbagai jenis makanan yang dihidangkan.
.
3. Pilih nasi putih berbanding nasi minyak, beriani atau nasi tomato.
.
Kebiasaannya nasi minyak, beriani atau nasi tomato tinggi kandungan lemak dan minyak. Jika ingin menikmati nasi minyak atau beriani, gabungkan dengan nasi putih. Misalnya, ambil satu atau setengah senduk nasi minyak atau beriani dan satu atau setengah senduk nasi putih.
.
4. Jika ingin menikmati sumber protein, pilih salah satu sajian yang kurang kandungan kalori seperti ikan berbanding ayam atau daging.
.
5. Minum air kosong berbanding minuman yang manis seperti minuman berkarbonat atau kordial.
.
6. Latihlah diri supaya berdisiplin ketika makan.
.
Jangan makan sambil berdiri kerana ia akan menyebabkan kita tidak sedar kuantiti makanan yang diambil. Sebaiknya, makan di meja makan.
.
7. Hadkan pengambilan makanan manis dan berlemak seperti kek atau kuih manis.
.
8. Ingat, makan bukan sekadar memenuhi jemputan dan meraikan undangan, namun pengambilan kalori mesti dijaga serta diberi perhatian.
.

Panduan makan secara sihat
. 
1. Jangan menghadiri jamuan dengan perut kosong.
. 
Alas perut dengan mengambil air kosong atau buah-buahan bagi mengelakkan kita makan dengan terlalu banyak.
. 
2. Pilih makanan dalam saiz hidangan kecil.
. 
Ini boleh membolehkan kita menikmati pelbagai jenis makanan yang dihidangkan.
. 
3. Pilih nasi putih berbanding nasi minyak, beriani atau nasi tomato.
. 
Kebiasaannya nasi minyak, beriani atau nasi tomato tinggi kandungan lemak dan minyak. Jika ingin menikmati nasi minyak atau beriani, gabungkan dengan nasi putih. Misalnya, ambil satu atau setengah senduk nasi minyak atau beriani dan satu atau setengah senduk nasi putih.
. 
4. Jika ingin menikmati sumber protein, pilih salah satu sajian yang kurang kandungan kalori seperti ikan berbanding ayam atau daging.
. 
5. Minum air kosong berbanding minuman yang manis seperti minuman berkarbonat atau kordial.
. 
6. Latihlah diri supaya berdisiplin ketika makan.
. 
Jangan makan sambil berdiri kerana ia akan menyebabkan kita tidak sedar kuantiti makanan yang diambil. Sebaiknya, makan di meja makan.
. 
7. Hadkan pengambilan makanan manis dan berlemak seperti kek atau kuih manis.
. 
8. Ingat, makan bukan sekadar memenuhi jemputan dan meraikan undangan, namun pengambilan kalori mesti dijaga serta diberi perhatian.
.
8 1 26 September, 2019

haa berapa kali tukar sarung bantal tu??🤭
_
#Faisharing

haa berapa kali tukar sarung bantal tu??🤭
_
#Faisharing
27 1 21 September, 2019

P/s : Healthy Rice iaitu bahan asasnya iaitu serbuk beras perang juga tinggi fiber😘

P/s : Healthy Rice iaitu bahan asasnya iaitu serbuk beras perang juga tinggi fiber😘
48 1 29 August, 2019

awak nak bersenam untuk kecilkan bahagian mana??🤔🤔
_
cc@BeThebeauty

awak nak bersenam untuk kecilkan bahagian mana??🤔🤔
_
cc@BeThebeauty
46 3 29 August, 2019

The End😂

The End😂
25 1 29 August, 2019

Just found this tweet. so funny🤭🤭

Just found this tweet. so funny🤭🤭
6 1 29 August, 2019

PROMO HINGGA 31 AUGUST
_
*JOM HADIAHKAN VIVIX UNTUK SOMEONE SPECIAL SEMPENA PROMO*😍 Vivix untuk Kesihatan menyeluruh!

kulit cantik✅
Badan bertenaga dan tak mudah letih✅
Atasi masalah sakit lutut , kebas sana sini ✅
Bantu Untuk loss weight ✅
Sembuhkan luka selepas bersalin✅

Best sangat ke Vivix ni? Mostly yang amik Vivix untuk kecantikan rata2 semuanya akan cakap: 💚 Kulit makin GLOWING, TAK KUSAM
💚 JERAGAT nampak PUDAR & hilang!
💚 JERAWAT tiada lagi
💚 PORI-PORI makin mengecil
💚 Bekas PARUT dah makin pudar
💚 Muka nampak lebih CERAH!
💚 Kurang KEDUTAN kat muka!
.
*Vivix sangat sesuai untuk wanita2 yang pentingkan kecantikan kulit luar dalam! Ia bantu memperbaiki kerosakan sel hingga ke peringkat DNA*! Vivix bukan sahaja mencantikan wajah tapi SATU BADAN dapat effect !

Vivix juga buatkan anda jadi nampak muda MENAWAN, lebih sihat, CERGAS bertenaga dan KURUS!

Paling sesuai hadiahkan vivix ni untuk mak ayah kita yg kerap mengadu sakit lutut, kebas sana-sini, selalu mengadu penat setiap hari. *VIVIX IS THE BEST AND POWERFUL PRODUCT IN SHAKLEE❤* Bulan ni VIVIX tengah promo tau!
Berbaki 3 hari sahaja lagi kalau korang berminat nak hadiahkan untuk mak ayah korang atau korang sendiri nak cuba vivix ❤

HARGA TERLAJAK MURAH BULAN NI!

http://www.wasap.my/60175196498/nakordervivix

PROMO HINGGA 31 AUGUST
_
*JOM HADIAHKAN VIVIX UNTUK SOMEONE SPECIAL SEMPENA PROMO*😍 Vivix untuk Kesihatan menyeluruh!

kulit cantik✅
Badan bertenaga dan tak mudah letih✅
Atasi masalah sakit lutut , kebas sana sini ✅
Bantu Untuk loss weight ✅
Sembuhkan luka selepas bersalin✅

Best sangat ke Vivix ni? Mostly yang amik Vivix untuk kecantikan rata2 semuanya akan cakap: 💚 Kulit makin GLOWING, TAK KUSAM
💚 JERAGAT nampak PUDAR & hilang!
💚 JERAWAT tiada lagi
💚 PORI-PORI makin mengecil
💚 Bekas PARUT dah makin pudar
💚 Muka nampak lebih CERAH!
💚 Kurang KEDUTAN kat muka!
.
*Vivix sangat sesuai untuk wanita2 yang pentingkan kecantikan kulit luar dalam! Ia bantu memperbaiki kerosakan sel hingga ke peringkat DNA*! Vivix bukan sahaja mencantikan wajah tapi SATU BADAN dapat effect !

Vivix juga buatkan anda jadi nampak muda MENAWAN, lebih sihat, CERGAS bertenaga dan KURUS!

Paling sesuai hadiahkan vivix ni untuk mak ayah kita yg kerap mengadu sakit lutut, kebas sana-sini, selalu mengadu penat setiap hari. *VIVIX IS THE BEST AND POWERFUL PRODUCT IN SHAKLEE❤* Bulan ni VIVIX  tengah promo tau! 
Berbaki 3 hari sahaja lagi kalau korang berminat nak hadiahkan untuk mak ayah korang atau korang sendiri nak cuba vivix ❤

HARGA TERLAJAK MURAH BULAN NI!

http://www.wasap.my/60175196498/nakordervivix
11 1 29 August, 2019

SIAPA NAK KALAU FAI NAK COD WAWAWAX DEKAT UNIVERSIT MALAYSIA TERENGGANU
.
Nak Komen Sini👇👇👇
Nanti Fai Dm😘

SIAPA NAK KALAU FAI NAK COD WAWAWAX DEKAT UNIVERSIT MALAYSIA TERENGGANU
.
Nak Komen Sini👇👇👇
Nanti Fai Dm😘
7 1 29 August, 2019

#Repost @belladally
_
awwwwwww🤩🤩🤩🤩🤩🤩

#Repost @belladally
_
awwwwwww🤩🤩🤩🤩🤩🤩
18 1 27 August, 2019

PROMOSI MERDEKA LELONG. .
HARGA ASAL RM37 KITA DROPKAN RM33 shj!
.
Stock sangat terhad!
.
POSTAGE ESOK PAGI YA!.
.
WHATSAPP 017- 5196498 sekarang semenatara ada stok😘

PROMOSI MERDEKA LELONG. .
HARGA ASAL RM37 KITA DROPKAN RM33 shj!
.
Stock sangat terhad!
.
POSTAGE ESOK PAGI YA!.
.
WHATSAPP 017- 5196498 sekarang semenatara ada stok😘
5 1 27 August, 2019

"Let the waves hit your feet, and the sand be your seat."
#beachwavesquotes
#rindupantai
#lepasnnikitapipantaiselalunaih

"Let the waves hit your feet, and the sand be your seat."
#beachwavesquotes
#rindupantai
#lepasnnikitapipantaiselalunaih
22 1 27 August, 2019

SAKIT KE GUNA WAWAWAX NI?
.
Ramai yang tanya,sakit ke kalau waxing ni? Al-maklumlah kena tarik bulu-bulu tu kan.
Meh sini Fai nak tanya. Korang dah cuba ke Wawa ni. Tak cuba tak tahu.
.
Sekali cuba pasti jatuh hati🕺🏼.Tapi rasa dia tak sakit macam luka pon,jangan risau! Fai tak jahat nak jual wax yg menyakitkan hehe n Fai pun memang pengguna setia wax by wawawax😘
.

SAKIT KE GUNA WAWAWAX NI?
.
Ramai yang tanya,sakit ke kalau waxing ni? Al-maklumlah kena tarik bulu-bulu tu kan.
Meh sini Fai nak tanya. Korang dah cuba ke Wawa ni. Tak cuba tak tahu.
.
Sekali cuba pasti jatuh hati🕺🏼.Tapi rasa dia tak sakit macam luka pon,jangan risau! Fai tak jahat nak jual wax yg menyakitkan hehe n Fai pun memang pengguna setia wax by wawawax😘
.
13 1 27 August, 2019

_
Jangan lupa bawa Cold Wax 50ml everywhere awak pergi sebab kecil dan mudah je nak bawa ke mana saja.

_
Jangan lupa bawa Cold Wax 50ml everywhere awak pergi sebab kecil dan mudah je nak bawa ke mana saja.
9 1 27 August, 2019

Korang ada tak kawan yang macam ni???
Kita tengok dia tenang je hati ni. Dari nak marah terus tak jadi😍😍
.
Cer Tag tengok😘
.
P/S :btw Fai nak gitau formula kulit bebas bebulus adalah dengan waxing by wawawax.

Korang ada tak kawan yang macam ni???
Kita tengok dia tenang je hati ni. Dari nak marah terus tak jadi😍😍
.
Cer Tag tengok😘
.
P/S :btw Fai nak gitau formula kulit bebas bebulus  adalah dengan waxing by wawawax.
78 1 26 August, 2019

1 TUBE TAHAN BERAPA
BULAN🤔?
.
Jawapan :-
1 tube yang berharga RM47 ni, boleh digunakan sehingga 1-2 kali penggunaan for WHOLE body waxing.
.
Tapi, berapa kali penggunaan bergantung kepada size dan kelebatan bulu setiap individu juga ya. Sekiranya anda berbulu lebat 🙈disarankan membeli 2 tube wawa!Lagi jimat!
.

1 TUBE TAHAN BERAPA
BULAN🤔?
.
Jawapan :-
1 tube yang berharga RM47 ni, boleh digunakan sehingga 1-2 kali penggunaan for WHOLE body waxing.
.
Tapi, berapa kali penggunaan bergantung kepada size dan kelebatan bulu setiap individu juga ya. Sekiranya anda berbulu lebat 🙈disarankan membeli 2 tube wawa!Lagi jimat!
.
8 1 26 August, 2019

Did you know every purchased of Wawawax product, you can collect points and redeem it?
_
Yesss with Wawawax Gold QR, you can collect points, redeem with gift or Wawawax product and you can even join Lucky Draw once for every purchased!
_
How to do it?
1. Scratch the pin code
2. Scan QR and click collect point button
3. Register your details
4. Walah! You already have an account with Wawawax. Then collect the required points to redeem the gift.
_
Easy ait? Any info can get Fai at 017-5196498 or just click link at bio and Fai will guide you 😘

Did you know every purchased of Wawawax product, you can collect points and redeem it? 
_
Yesss with Wawawax Gold QR, you can collect points, redeem with gift or Wawawax product and you can even join Lucky Draw once for every purchased! 
_
How to do it?
1. Scratch the pin code
2. Scan QR and click collect point button
3. Register your details
4. Walah! You already have an account with Wawawax. Then collect the required points to redeem the gift.
_
Easy ait? Any info can get Fai at 017-5196498 or just click link at bio and Fai will guide you 😘
15 2 26 August, 2019

Love to make up but the ‘misai’ so menyerlah even though it been covered by foundation. 😞
_
Worried no more with Wawawax Hair Removal! Can be use on the go while make up cause it is a cold wax! 🥳
_
Get yours now. Whatsapp to +6017 5196498 or click link at the bio 🧚🏻‍♀️

Love to make up but the ‘misai’ so menyerlah even though it been covered by foundation. 😞
_
Worried no more with Wawawax Hair Removal! Can be use on the go while make up cause it is a cold wax! 🥳
_
Get yours now. Whatsapp to +6017 5196498 or click link at the bio 🧚🏻‍♀️
46 1 18 August, 2019

♻KETAHANAN PENGGUNAAN 1TUBE
- ketiak sahaja (7bln ke 1thn)
- kaki & ketiak (5-6bln)
- kaki, ketiak, private part (3-4bulan) ⏰KADAR PERTUMBUHAN SELEPAS WAXING
- ketiak (2-3minggu)
- kaki (1bulan ke atas)
- private part (1-2minggu)

♻KETAHANAN PENGGUNAAN 1TUBE
- ketiak sahaja (7bln ke 1thn)
- kaki & ketiak (5-6bln)
- kaki, ketiak, private part (3-4bulan) ⏰KADAR PERTUMBUHAN SELEPAS WAXING
- ketiak (2-3minggu)
- kaki (1bulan ke atas)
- private part (1-2minggu)
13 1 18 August, 2019

“ORGANIK KE WAX NI?”
.
Yea sayang, bahan Wawa memang 100% Organik dan semula jadi. Tapi itu bukan lesen untuk makan Wawa😋 cuma kalau termakan, tiada kesan apa-apa kecuali manis madu terasa 😎
.
.
So, kita hargai kulit kita yang beharga dan manja ini dengan hanya produk organik dan semula jadi.

“ORGANIK KE WAX NI?”
.
Yea sayang, bahan Wawa memang 100% Organik dan semula jadi. Tapi itu bukan lesen untuk makan Wawa😋 cuma kalau termakan, tiada kesan apa-apa kecuali manis madu terasa 😎
.
.
So, kita hargai kulit kita yang beharga dan manja ini dengan hanya produk organik dan semula jadi.
9 1 16 August, 2019

Inovasi Cold Wax.
WAWA COLD WAX,yang bestnya adalah boleh waxing bila-bila masa 😝
.
.
Kat office? Travel? No problem. Buka, ambil dan apply ✨
.
.
Tak melekit, tak susah dan jimat. So now Fai dh selesai waxing, nak sambung siapkan kerja sekejap. Siapa yg masih belum dapatkan Wawa boleh dapatkan sekarang!
.

Inovasi Cold Wax. 
WAWA COLD WAX,yang bestnya adalah boleh waxing bila-bila masa 😝
.
.
Kat office? Travel? No problem. Buka, ambil dan apply ✨
.
.
Tak melekit, tak susah dan jimat. So now Fai dh selesai waxing, nak sambung siapkan kerja sekejap. Siapa yg masih belum dapatkan Wawa boleh dapatkan sekarang!
.
10 1 16 August, 2019

Did you know waxing is a very easy way to get rid of your hairs? .
Here, I share on How to use our Wawawax without getting a mess since wawawax pack in tube.
.
.
✅ Press Wawawax on the spatula.
✅ Spread the Wawawax in direction of hair growth. ✅ Place cotton strip on the wawawax and press.
✅ Grab the bottom edge of the cotton strip and pull it in the opposite direction of hair growth as fast as you can Done! You get WAX by WAWAWAX! 😘

Did you know waxing is a  very easy way to get rid of your hairs? .
Here, I share on How to use our Wawawax without getting a mess since wawawax pack in tube.
.
.
✅ Press Wawawax on the spatula.
✅ Spread the Wawawax in direction of hair growth. ✅ Place cotton strip on the wawawax and press.
✅ Grab the bottom edge of the cotton strip and pull it in the opposite direction of hair growth as fast as you can  Done! You get WAX by WAWAWAX! 😘
29 1 16 August, 2019

• • • • • •
Easy! Can be use anywhere and anytime. Sebab tak perlu panaskan pun.
_
#Wawawax

• • • • • •
Easy! Can be use anywhere and anytime. Sebab tak perlu panaskan pun. 
_
#Wawawax
11 1 15 August, 2019

Girlss be careful.
better pakai stoking. aurat pun terjaga. seram pula tengok. 😟😟

Girlss be careful.
better pakai stoking. aurat pun terjaga. seram pula tengok. 😟😟
65 1 15 August, 2019

SELAMAT KE PENANGGAL BULU NI?
.
Jawapan :
Bagi yang belum tahu,wax ini diperbuat daripada 100% bahan organik & semulajadi seperti Madu,Gula dan Ekstrak Lemon yang berkesan :
.
1. Madu.🐝
Menjadikan kulit licin dan halus.
.
2. Gula🍭
Melembabkan kulit.
.
3. Ekstrak Lemon. 🍋
Memutihkan dan menghilangkan kehitaman kesan bercukur.
.

SELAMAT KE PENANGGAL BULU NI?
.
Jawapan :
Bagi yang belum tahu,wax ini diperbuat daripada 100% bahan organik & semulajadi seperti Madu,Gula dan Ekstrak Lemon yang berkesan :
.
1. Madu.🐝
Menjadikan kulit licin dan halus.
.
2. Gula🍭
Melembabkan kulit.
.
3. Ekstrak Lemon. 🍋
Memutihkan dan menghilangkan kehitaman kesan bercukur.
.
12 1 15 August, 2019

Runsing wax di spa mahal?Dan membazir minyak? Kini dengan harga KURANG DARI RM50 anda jimat segala-galanya.
.
Set waxing Wawa akan membantu anda,100% bahan organik,Boleh digunakan di semua area bulu.Jimat duit & masa✅.
.
MURAH je uols,boleh tahan 4++ bulan,murah kan berbanding di spa RM69 half leg😂.ish ish .
.

Runsing wax di spa mahal?Dan membazir minyak? Kini dengan harga KURANG DARI RM50 anda jimat segala-galanya.
.
Set waxing Wawa akan membantu anda,100% bahan organik,Boleh digunakan di semua area bulu.Jimat duit & masa✅.
.
MURAH je uols,boleh tahan 4++ bulan,murah kan berbanding di spa RM69 half leg😂.ish ish .
.
9 1 15 August, 2019

Hujan2 macam ni rindu pula nak main air.
_
siapa kat sini dah pergi lata kolam??
bulan 3 haritu fai pergi 2x😂😂 gigih x gigih🤭
_
#Faisharing

Hujan2 macam ni rindu pula nak main air.
_
siapa kat sini dah pergi lata kolam??
bulan 3 haritu fai pergi 2x😂😂 gigih x gigih🤭
_
#Faisharing
55 6 15 August, 2019

Drawbridge🌉 jambatan angkat pertama Asia dan terpanjang di dunia🌍 , sejarah seberang takir , Terengganu , Malaysia 🙌🏻🇲🇾
_
awokkk semua pergi tak lagi ?? Fai dah prgi time bulan puasa haritu. Makk aii bukan main ramai orang. maka tak jadi la nak berbuka kat situ😂😂
.
#Faisharing

Drawbridge🌉 jambatan angkat pertama Asia dan terpanjang di dunia🌍 , sejarah seberang takir , Terengganu , Malaysia 🙌🏻🇲🇾
_
awokkk semua pergi tak lagi ?? Fai dah prgi time bulan puasa haritu. Makk aii bukan main ramai orang. maka tak jadi la nak berbuka kat situ😂😂
.
#Faisharing
58 1 14 August, 2019

BADAN TERLALU KURUS? TIADA SELERA MAKAN?
MAKAN BANYAK TAPI TAK GEMUK-GEMUK ? 😫
.
Apa kata kita cuba ikhtiar dengan Set tambah berat badan Shaklee ni ☺
.
Hari ni Fai nak cerita tentang set tambah berat untuk orang yang terlalu kurus.Makan banyak mana pon.still berat badan tak naik-naik.
Apa kata kalau korang try set tambah berat shaklee yang mujarab ni.Ramai yg dah cuba and memang puas hati sangat tau! .
.
SET TAMBAH BERAT SHAKLEE
.
1. Meal Shakes .
🐾membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting. .
.
🐾membekalkan kalori yang diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. Ianya sumber makanan instant yang kaya kalsium, fiber dan protein. .
.
🐾Rasanya enak seperti Vanilla Ice Cream, atau Milk Shakes
Vitalea – membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
.
🐾Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
.
2. Vitalea .
🌷membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
🌷mengurangkan risiko anda mengidap penyakit tiroid. .
🌷membantu memberi badan yang sihat dan bertenaga.
.
.
3. B Complex – mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting..
.
.
🍀Vitamin B1, B2 dan Niacine yang terkandung di dalam B Complex ini berfungsi memelihara nafsu makan yang sihat. .
🍀Kekurangan vitamin ini akan menyebabkan selera makan terganggu .
🍀 mengawal kadar metabolisma badan, dan mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.
.
.
Untuk yang kekurangan bajet, Fai suggest korang cuba mealshakes dan Bcomplex dulu. Kalau nak best price korang whatsapp je Fai nanti kita runding-runding harga😊
.
.
FAST ACTION , FAST RESULT❤
.
CEPAT WHATSAPP Fai! .
Fairuza Shaklee
Your trusted SID
017 5196498
. .
p/s: Fai pun consume set gain weight😊

BADAN TERLALU KURUS? TIADA SELERA MAKAN? 
MAKAN BANYAK TAPI TAK GEMUK-GEMUK ? 😫
.
Apa kata kita cuba ikhtiar dengan Set tambah berat badan Shaklee ni ☺
.
Hari ni Fai nak cerita tentang set tambah berat untuk orang yang terlalu kurus.Makan banyak mana pon.still berat badan tak naik-naik.
Apa kata kalau korang try set tambah berat shaklee yang mujarab ni.Ramai yg dah cuba and memang puas hati sangat tau! .
.
SET TAMBAH BERAT SHAKLEE
.
1. Meal Shakes .
🐾membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting. .
.
🐾membekalkan kalori yang diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. Ianya sumber makanan instant yang kaya kalsium, fiber dan protein. .
.
🐾Rasanya enak seperti Vanilla Ice Cream, atau Milk Shakes
Vitalea – membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
.
🐾Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
.
2. Vitalea .
🌷membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
🌷mengurangkan risiko anda mengidap penyakit tiroid. .
🌷membantu memberi badan yang sihat dan bertenaga.
.
.
3. B Complex – mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting..
.
.
🍀Vitamin B1, B2 dan Niacine yang terkandung di dalam B Complex ini berfungsi memelihara nafsu makan yang sihat. .
🍀Kekurangan vitamin ini akan menyebabkan selera makan terganggu .
🍀 mengawal kadar metabolisma badan, dan mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.
.
.
Untuk yang kekurangan bajet, Fai suggest korang cuba mealshakes dan Bcomplex dulu. Kalau nak best price korang whatsapp je Fai nanti kita runding-runding harga😊
.
.
FAST ACTION , FAST RESULT❤
.
CEPAT WHATSAPP Fai! .
Fairuza Shaklee 
Your trusted SID
017 5196498
. .
p/s: Fai pun consume set gain weight😊
4 1 14 August, 2019

BADAN TERLALU KURUS? TIADA SELERA MAKAN?
MAKAN BANYAK TAPI TAK GEMUK-GEMUK ? 😫
.
Apa kata kita cuba ikhtiar dengan Set tambah berat badan Shaklee ni ☺
.
Hari ni Fau nak cerita tentang set tambah berat untuk orang yang terlalu kurus.Makan banyak mana pon.still berat badan tak naik-naik.
Apa kata kalau korang try set tambah berat shaklee yang mujarab ni.Ramai yg dah cuba and memang puas hati sangat tau! .
.
SET TAMBAH BERAT SHAKLEE
.
1. Meal Shakes .
🐾membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting. .
.
🐾membekalkan kalori yang diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. Ianya sumber makanan instant yang kaya kalsium, fiber dan protein. .
.
🐾Rasanya enak seperti Vanilla Ice Cream, atau Milk Shakes
Vitalea – membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
.
🐾Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
.
2. Vitalea .
🌷membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
🌷mengurangkan risiko anda mengidap penyakit tiroid. .
🌷membantu memberi badan yang sihat dan bertenaga.
.
.
3. B Complex – mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting..
.
.
🍀Vitamin B1, B2 dan Niacine yang terkandung di dalam B Complex ini berfungsi memelihara nafsu makan yang sihat. .
🍀Kekurangan vitamin ini akan menyebabkan selera makan terganggu .
🍀 mengawal kadar metabolisma badan, dan mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.
.
.
Untuk yang kekurangan bajet, Fai suggest korang cuba mealshakes dan Bcomplex dulu. Kalau nak best price korang whatsapp je Fai nanti kita runding-runding harga😊
.
.
FAST ACTION , FAST RESULT❤
.
CEPAT WHATSAPP Fai! .
Fairuza Shaklee
Your trusted SID
017 5196498
. .
p/s: Fai pun consume set gain weight😊

BADAN TERLALU KURUS? TIADA SELERA MAKAN? 
MAKAN BANYAK TAPI TAK GEMUK-GEMUK ? 😫
.
Apa kata kita cuba ikhtiar dengan Set tambah berat badan Shaklee ni ☺
.
Hari ni Fau nak cerita tentang set tambah berat untuk orang yang terlalu kurus.Makan banyak mana pon.still berat badan tak naik-naik.
Apa kata kalau korang try set tambah berat shaklee yang mujarab ni.Ramai yg dah cuba and memang puas hati sangat tau! .
.
SET TAMBAH BERAT SHAKLEE
.
1. Meal Shakes .
🐾membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting. .
.
🐾membekalkan kalori yang diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. Ianya sumber makanan instant yang kaya kalsium, fiber dan protein. .
.
🐾Rasanya enak seperti Vanilla Ice Cream, atau Milk Shakes
Vitalea – membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). .
.
🐾Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. .
.
2. Vitalea .
🌷membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
🌷mengurangkan risiko anda mengidap penyakit tiroid. .
🌷membantu memberi badan yang sihat dan bertenaga.
.
.
3. B Complex – mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting..
.
.
🍀Vitamin B1, B2 dan Niacine yang terkandung di dalam B Complex ini berfungsi memelihara nafsu makan yang sihat. .
🍀Kekurangan vitamin ini akan menyebabkan selera makan terganggu .
🍀 mengawal kadar metabolisma badan, dan mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.
.
.
Untuk yang kekurangan bajet, Fai suggest korang cuba mealshakes dan Bcomplex dulu. Kalau nak best price korang whatsapp je Fai nanti kita runding-runding harga😊
.
.
FAST ACTION , FAST RESULT❤
.
CEPAT WHATSAPP Fai! .
Fairuza Shaklee 
Your trusted SID
017 5196498
. .
p/s: Fai pun consume set gain weight😊
3 1 14 August, 2019

Top #kaulangitakulaut posts

Kau tgk promo ni, agak2 sape yg langit & sape yg laut?? 🤔

Kau ☁️ Aku 🌊 10 malam ni korang kene tgk cerita ni kat @tv3malaysia cerekarama.

#KauLangitAkuLaut

Kau tgk promo ni, agak2 sape yg langit & sape yg laut?? 🤔

Kau ☁️ Aku 🌊 10 malam ni korang kene tgk cerita ni kat @tv3malaysia cerekarama.

#KauLangitAkuLaut
3,140 54 29 June, 2019

🌸 KAU LANGIT, AKU LAUT 🌸 .

Anas - @izzueislam
April - @azirashafinaz .

Tolong ingatkan saya, macamane saya boleh mula percayakan dunia luar ni semula lepas apa yang berlaku pada saya.
Saya cuba untuk ingat semula waktu-waktu saya gelak tawa dulu.
Waktu semuanya senang dan tenang. Saya cuba ingat semula hari-hari yang membahagiakan - APRIL 🌸
#kaulangitakulaut #april #azirashafinaz #telemovie #tv3 #aziralover #COMINGREALSOON !

🌸 KAU LANGIT, AKU LAUT 🌸 .

Anas - @izzueislam 
April - @azirashafinaz .

Tolong ingatkan saya, macamane saya boleh mula percayakan dunia luar ni semula lepas apa yang berlaku pada saya. 
Saya cuba untuk ingat semula waktu-waktu saya gelak tawa dulu. 
Waktu semuanya senang dan tenang. Saya cuba ingat semula hari-hari yang membahagiakan - APRIL 🌸 
#kaulangitakulaut #april #azirashafinaz #telemovie #tv3  #aziralover #COMINGREALSOON !
1,018 32 22 June, 2019

• K A U L A N G I T A K U L A U T •
- Behind the scene -
@azirashafinaz sebagai APRIL
.
Kalau nak tahu apa yg terjadi kepada April? Kenapa April meronta-ronta macam ni? Kenalah tengok telemovie ni pada hari Sabtu 29 jun 2019 dlm slot cerekarama pukul 10 malam di tv3
🎥 : @adinata.mk
#kaulangitakulaut #april #azirashafinaz #cerekarama #tv3malaysia

• K A U  L A N G I T  A K U  L A U T •
- Behind the scene -
@azirashafinaz sebagai APRIL
.
Kalau nak tahu apa yg terjadi kepada April? Kenapa April meronta-ronta macam ni? Kenalah tengok telemovie ni pada hari Sabtu 29 jun 2019 dlm slot cerekarama pukul 10 malam di tv3
🎥 : @adinata.mk 
#kaulangitakulaut #april #azirashafinaz #cerekarama #tv3malaysia
271 9 28 June, 2019

Istimewa #cerekarama malam ini ! Jom kejap lagi kita layan cerita #kaulangitakulaut lakonan hebat @izzueislam @azirashafinaz jam 10 malam ini di TV3! Jangan lupa tweet sampai trending okay ! 😁😘

Istimewa #cerekarama malam ini ! Jom kejap lagi kita layan cerita #kaulangitakulaut lakonan hebat @izzueislam @azirashafinaz jam 10 malam ini di TV3! Jangan lupa tweet sampai trending okay ! 😁😘
1,241 11 29 June, 2019

Tolong ingatkan saya, macamane saya boleh mula percayakan dunia luar ni semula lepas apa yang berlaku pada saya.
Saya cuba untuk ingat semula waktu-waktu saya gelak tawa dulu.
Waktu semuanya senang dan tenang. Saya cuba ingat semula hari-hari yang membahagiakan - APRIL 🌸
#kaulangitakulaut #april #azirashafinaz #telemovie #tv3

Tolong ingatkan saya, macamane saya boleh mula percayakan dunia luar ni semula lepas apa yang berlaku pada saya. 
Saya cuba untuk ingat semula waktu-waktu saya gelak tawa dulu. 
Waktu semuanya senang dan tenang. Saya cuba ingat semula hari-hari yang membahagiakan - APRIL 🌸 
#kaulangitakulaut #april #azirashafinaz #telemovie #tv3
19,683 111 2 July, 2018

KAU LANGIT AKU LAUT
.
Anas - @izzueislam
April - @azirashafinaz .
Tolong ingatkan saya, macamane saya boleh mula percayakan dunia luar ni semula lepas apa yang berlaku pada saya.
Saya cuba untuk ingat semula waktu-waktu saya gelak tawa dulu.
Waktu semuanya senang dan tenang. Saya cuba ingat semula hari-hari yang membahagiakan - APRIL 🌸
#kaulangitakulaut #april #azirashafinaz #telemovie #cerekarama #tv3

KAU LANGIT AKU LAUT
.
Anas - @izzueislam 
April - @azirashafinaz .
Tolong ingatkan saya, macamane saya boleh mula percayakan dunia luar ni semula lepas apa yang berlaku pada saya. 
Saya cuba untuk ingat semula waktu-waktu saya gelak tawa dulu. 
Waktu semuanya senang dan tenang. Saya cuba ingat semula hari-hari yang membahagiakan - APRIL 🌸 
#kaulangitakulaut #april #azirashafinaz #telemovie #cerekarama #tv3
310 13 17 June, 2019

💐 It's tomorrow guys 💐 .

Jangan lupa temujanji kita semua untuk menonton Azira Shafinaz & Izzue Islam pada malam esok pada jam 10 malam hanya di @tv3malaysia ! Tiada channel lain ! 😘 Hanya esok je Tau 😉 Save the date & time okay babysayang 🤪❤️ .

#kaulangitakulaut #azirashafinaz #aziralover #april #tv3malaysia

💐 It's tomorrow guys 💐 .

Jangan lupa temujanji kita semua untuk menonton Azira Shafinaz & Izzue Islam pada malam esok pada jam 10 malam hanya di @tv3malaysia ! Tiada channel lain ! 😘 Hanya esok je Tau 😉 Save the date & time okay babysayang 🤪❤️ .

#kaulangitakulaut #azirashafinaz #aziralover #april #tv3malaysia
854 13 28 June, 2019

💐 It's tonight guys 💐 .

Anas : @izzueislam
April : @azirashafinaz .

Siapa sebenarnya si Anas ni? Macam scary jeee 😖 nak tahu lebih mendalam tentang April & Anas? Jangan lupa saksikan KAU LANGIT AKU LAUT malam ini pada jam 10 malam hanya di TV3 😘❤️ .

#kaulangitakulaut #april #tv3malaysia #azirashafinaz #aziralover

💐 It's tonight guys 💐 .

Anas : @izzueislam
April : @azirashafinaz .

Siapa sebenarnya si Anas ni? Macam scary jeee 😖 nak tahu lebih mendalam tentang April & Anas? Jangan lupa saksikan KAU LANGIT AKU LAUT malam ini pada jam 10 malam hanya di TV3 😘❤️ .

#kaulangitakulaut #april #tv3malaysia #azirashafinaz #aziralover
368 7 29 June, 2019