#kawankawan Instagram Photos & Videos

kawankawan - 31k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kawankawan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
57.1
Average comment
1.4
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

Edisi Ultah @rachmichalik ke 40 tahun
Tepatnya di hari Minggu, 17 November 2019

Note : Yang req lagu & req guest star siapaaa ... yang heboh siapa .. terkadang di sini kami 2 rada eror 🤦🏻‍♀️ ••
#bahagia #happy #happybirthday #acaraulangtahun #medan #wanitamedan #cewekmedan #cewemedancantikcantik #temansekolahku #kawandarisekolah #temanteman #kawankawan #kawankawanku #kawankawanlama #kawankawanlamasekolah #temanenjoy #temannongkrong #temanhappybareng #temanhappy #temanhappyhappy #temangokilbareng #kawanlama90an

Edisi Ultah @rachmichalik ke 40 tahun
Tepatnya di hari Minggu, 17 November 2019
•
Note : Yang req lagu & req guest star siapaaa ... yang heboh siapa .. terkadang di sini kami 2 rada eror 🤦🏻‍♀️ ••
#bahagia #happy #happybirthday #acaraulangtahun #medan #wanitamedan #cewekmedan #cewemedancantikcantik #temansekolahku #kawandarisekolah #temanteman #kawankawan #kawankawanku #kawankawanlama #kawankawanlamasekolah #temanenjoy #temannongkrong #temanhappybareng #temanhappy #temanhappyhappy #temangokilbareng #kawanlama90an
10 0 5 hours ago
#ccpedits 
#kawankawan
1 0 10 hours ago
We are the gang💥
#friends #friendship #photography #2s1 #wearetheboysu #kawankawan
37 5 11 hours ago

Goodluck guys.. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#familybiruni
#ts25
#kawankawan
#menangkalahadatpertandingan
#loveyouall

Goodluck guys.. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#familybiruni
#ts25 
#kawankawan 
#menangkalahadatpertandingan 
#loveyouall❤
14 0 13 hours ago

Jangan lupa follow ⚡
I
I
I
I
V
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Song: Alan walker - Lily
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow oke..
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Foto by Kiriman wa.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Quotesimajinasi #quotesindonesia #katakatabijak #sindirankeras #jatiroto #quotes #lumajangsae #jawatimur #kawansejalan #buatakutersenyum #santuy #omonganmu #satujalan #hinaan #bodoamat #quoteskeren #quotesremaja #quotesjowo #quotesrindu #bucinberkelas #satuhati #sorehari #quotesbajingan #quotesrindu #quoteslover #kawankawan #temanbangsat🙈 #sejalanterdepan #quoteslove #malamhari

Jangan lupa follow ⚡
 I
 I
 I
 I
V
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Song: Alan walker - Lily
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow oke..
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Foto by Kiriman wa.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Quotesimajinasi #quotesindonesia #katakatabijak #sindirankeras #jatiroto #quotes #lumajangsae #jawatimur #kawansejalan #buatakutersenyum #santuy#omonganmu #satujalan#hinaan#bodoamat#quoteskeren#quotesremaja #quotesjowo #quotesrindu #bucinberkelas #satuhati #sorehari#quotesbajingan #quotesrindu #quoteslover #kawankawan #temanbangsat🙈 #sejalanterdepan #quoteslove#malamhari
12 1 13 hours ago

dunia ini memang mudah mendapat kawan tetapi sukar mengenal pasti mana satu yg akan pergi dan yg akan tinggal saat susah ')
.
.
.
.
#bffquotes #quotes #budakbaek #budaksekolah #teamworkmakesthedreamwork #team #teamwork #sahabat #sahabatsurga #kawan #kawankawan #smktarat #form1 #tingkatan1 #tinggi

dunia ini memang mudah mendapat kawan tetapi sukar mengenal pasti mana satu yg akan pergi dan yg akan tinggal saat susah ')
.
.
.
.
#bffquotes #quotes #budakbaek #budaksekolah #teamworkmakesthedreamwork #team #teamwork #sahabat #sahabatsurga #kawan #kawankawan #smktarat #form1 #tingkatan1 #tinggi
37 0 15 hours ago

Jom tukar gaya Hidup .
.
.
Jom ikut
“U Fit Online Ptogram “
.
.
📌 *Cara nak turunkan lemak bawah kulit*
.
.
⭕ Diet seimbang selain untuk kesihatan juga selaraskan hormon badan
.
.
⭕ Bergerak aktif dan bersenam 2-3x seminggu minimum (follow combo workout)
.
.
⭕ Apply konsep kalori defisit mengikut kalori keperluan badan untuk turun berat
.
.
⭕ Jangan stress. Stress sama sekali tidak membantu penurunan berat badan
.
.
⭕ Make sure protein intake setiap hari mencukupi supaya muscle mass tak drop (low metabolisma)
.
.
*BERITA GEMBIRA*
.
.
📌 Jika kita berjaya kurangkan lemak bawah kulit ini, kita akan kelihatan *lebih muda* berbanding umur asal (umur sel atau metabolic age) terutamanya wanita
.
.
📌 Jadi, hati-hati jangan lakukan crashed diet ataupun diet tidak seimbang yang mengabaikan zat & nutrisi makanan sehingga badan tak bermaya dan jisim otot semakin berkurangan
.
.
📌 Ya, anda mungkin berjaya turunkan berat badan tetapi berat yang turun tu ialah jisim otot dan bukannya lemak :x:
Inilah punca bila kata diet.. Tapi tak nampak pun beza fizikal. Berbanding jika amalkan diet sihat, shapeloss sangat ketara dan berlaku body transformation yang awesome!
.
.
#teamcoachanne #sihat #menusihat #resepisihat #makansihat #kasih #sayangsayang #nak #makan #makanmakan #dietsihat #bagus #nasi #naksihat #hari #kawan #kawankawan #keluarga #sana #sakit #sakithati #sakitjantung #sakitotot #sakitkepala #manis #kuin #nasikandar

Jom tukar gaya Hidup .
.
.
Jom ikut
“U Fit Online Ptogram “
.
.
📌 *Cara nak turunkan lemak bawah kulit*
.
.
⭕ Diet seimbang selain untuk kesihatan juga selaraskan hormon badan
.
.
⭕ Bergerak aktif dan bersenam 2-3x seminggu minimum (follow combo workout)
.
.
⭕ Apply konsep kalori defisit mengikut kalori keperluan badan untuk turun berat
.
.
⭕ Jangan stress. Stress sama sekali tidak membantu penurunan berat badan
.
.
⭕ Make sure protein intake setiap hari mencukupi supaya muscle mass tak drop (low metabolisma)
.
.
*BERITA GEMBIRA*
.
.
📌 Jika kita berjaya kurangkan lemak bawah kulit ini, kita akan kelihatan *lebih muda* berbanding umur asal (umur sel atau metabolic age) terutamanya wanita
.
.
📌 Jadi, hati-hati jangan lakukan crashed diet ataupun diet tidak seimbang yang mengabaikan zat & nutrisi makanan sehingga badan tak bermaya dan jisim otot semakin berkurangan
.
.
📌 Ya, anda mungkin berjaya turunkan berat badan tetapi berat yang turun tu ialah jisim otot dan bukannya lemak :x:
Inilah punca bila kata diet.. Tapi tak nampak pun beza fizikal. Berbanding jika amalkan diet sihat, shapeloss sangat ketara dan berlaku body transformation yang awesome!
.
.
#teamcoachanne #sihat #menusihat #resepisihat #makansihat #kasih #sayangsayang #nak #makan #makanmakan #dietsihat #bagus #nasi #naksihat #hari #kawan #kawankawan #keluarga #sana #sakit #sakithati #sakitjantung #sakitotot #sakitkepala #manis #kuin #nasikandar
2 0 16 hours ago
Ingat, nggak ada seseorang yang sempurna. Kalau mau punya teman, jangan terlalu menuntut kesempurnaan.
Mention teman yang bisa menerimamu apa adanya! .
.
.
Follow @kepogaul kalau suka post ini ❤
.
.
.
#kawanselamanya #temanselamanya #temanbahagia #katakawan #kawan #sahabatku #temanteman #sahabatrasasaudara #bahagiaitusederhana #pertemanan #sahabat💕 #temansejalan #quotespersahabatan #kawankawan #sahabatbaik #sahabatsejati #katakatasahabat #temanseperjuangan #sohib  #persahabatan #teman #kawanku #temansejati #sobat #akrab #katasahabat #artisahabat #sahabat #sahabat😘 #sahabatselamanya
83 0 22 hours ago
Apa salah dia guys🤧, kesian dia. Komen sikit korang rasa kenapa ye? Tag 3 member korang .
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
. 
#terkena #member #kawanbaik #kawankawan #mentormillenia #abpbh #abpbh32 #icanseeyourvoicemy #ICSYVmy #ASK2019
#lawak #lawakhangit #videolawak #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#terapiinstagram 
#thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses
#moveonboleh
392 16 23 hours ago

Give you guys an inside scoop 🎥 of this amazing creation of Coco Smoothies w/ Oreo 🍫🤤 + extra pearls 😏 #spreadloveonecupatatime .
.
Tengok team #tealivesriserdang buat minuman yg coco-licious ini 😻 tambah pearls jugak wowwww
.
.

Waktu operasi: 1️⃣1️⃣ AM ☀️ - 1️⃣1️⃣PM 🌙
.
.

#tealive #tealivesriserdang #sriserdang #tamansriserdang #serdang #tealiveasia #tealover #milktea #bangbangsignature #boba #bobatea #friendship #kawankawan #happiness #joy #sweettooth #conversationsovertea #chillweekday #relaxandchill #weekendishere #tealivesundaybrews #teamtealive #sksriserdang #upmserdang #chocolatedrinks #chocolava #chocshakalava #chocshakalavaparty #pearls

Give you guys an inside scoop 🎥 of this amazing creation of Coco Smoothies w/ Oreo 🍫🤤 + extra pearls 😏 #spreadloveonecupatatime .
.
Tengok team #tealivesriserdang buat minuman yg coco-licious ini 😻 tambah pearls jugak wowwww
.
.

Waktu operasi: 1️⃣1️⃣ AM ☀️ - 1️⃣1️⃣PM 🌙
.
.

#tealive #tealivesriserdang #sriserdang #tamansriserdang #serdang #tealiveasia #tealover #milktea #bangbangsignature #boba #bobatea #friendship #kawankawan #happiness #joy #sweettooth #conversationsovertea #chillweekday #relaxandchill #weekendishere #tealivesundaybrews #teamtealive #sksriserdang #upmserdang #chocolatedrinks #chocolava #chocshakalava #chocshakalavaparty #pearls
44 0 23 hours ago

Besok udah Senin nih dear! Apakah kamu gank takut Senin? ⁣.⁣
Banyak orang yang males menghadapi hari Senin setelah bersantai di akhir pekan, karena harus kembali ke rutinitas harian lagi. ⁣⁣
⁣⁣
Deadline pekerjaan yang menumpuk, pekerjaan atau target baru yang harus dicapai, badan yang masih lelah dan berbagai hal lain yang dapat membuat orang tidak menyukai hari Senin. ⁣⁣
⁣⁣
Ternyata phobia hari Senin itu ada namanya loh: Lunaediesophobia.⁣⁣
⁣⁣
Simak beberapa tips yang dapat kamu lakukan untuk hari Senin besok:⁣⁣
1. Bangun lebih awal⁣⁣
2. Jangan lewatkan sarapan⁣⁣
3. Berolahraga di pagi hari⁣⁣
4. Melakukan kebaikan untuk orang lain⁣⁣
⁣⁣
Dengan 4 hal di atas, mudah-mudahan jadi mood booster kamu, dan hari Senin kamu tidak terlalu terasa berat.⁣⁣
⁣⁣
Selamat beaktifitas..⁣
_________________________________________⁣

info !!!⁣
15 TAHUN TANGANI GANGGUAN JIN .⁣
*TERAPI GANGGUAN JIN MUDAH, TIDAK MENYAKITKAN & CEPAT, INSHA ALLAH* ⁣
(sudah berpengalaman lebih dari 14 tahun). -⁣
.⁣
Pengobatan Alternatif.⁣
Dengan Metode Mendengarkan Bacaan Al Qur'an, Refleksi & Dibuang Langsung⁣
-⁣
http://www.facebook.com/Gangguangaib ⁣
https://www.youtube.com/watch?v=TPDe1zlfVeU⁣
https://youtu.be/lGx-jExgwlg ⁣
https://gangguansetan.blogspot.co.id/ ⁣
https://www.instagram.com/gangguangaib/⁣
-⁣
Klik WA disini: ⁣
https://bit.ly/2Hqa575⁣
https://bit.ly/2Hqa575⁣
-⁣
WA : 085213576180 085717520257⁣
Tp : 0813-8222-2481⁣

_________________________________________⁣
#sahabat #sahabat💕 #sahabatsejati #sendiri #kawan #temanteman #persahabatan #bersamamu #teman #sahabat😘 #sahabatku #bahagiaitusederhana😊 #saudara #janganlupabahagia#kawanselamanya #temenseperjuangan #rindukamu #katakatasahabat #sendirilebihbaik #kawankawan #temanseperjuangan

Besok udah Senin nih dear! Apakah kamu gank takut Senin? ⁣.⁣
Banyak orang yang males menghadapi hari Senin setelah bersantai di akhir pekan, karena harus kembali ke rutinitas harian lagi. ⁣⁣
⁣⁣
Deadline pekerjaan yang menumpuk, pekerjaan atau target baru yang harus dicapai, badan yang masih lelah dan berbagai hal lain yang dapat membuat orang tidak menyukai hari Senin. ⁣⁣
⁣⁣
Ternyata phobia hari Senin itu ada namanya loh: Lunaediesophobia.⁣⁣
⁣⁣
Simak beberapa tips yang dapat kamu lakukan untuk hari Senin besok:⁣⁣
1. Bangun lebih awal⁣⁣
2. Jangan lewatkan sarapan⁣⁣
3. Berolahraga di pagi hari⁣⁣
4. Melakukan kebaikan untuk orang lain⁣⁣
⁣⁣
Dengan 4 hal di atas, mudah-mudahan jadi mood booster kamu, dan hari Senin kamu tidak terlalu terasa berat.⁣⁣
⁣⁣
Selamat beaktifitas..⁣
_________________________________________⁣
⁣
info !!!⁣
15 TAHUN TANGANI GANGGUAN JIN .⁣
*TERAPI GANGGUAN JIN MUDAH, TIDAK MENYAKITKAN & CEPAT, INSHA ALLAH* ⁣
(sudah berpengalaman lebih dari 14 tahun). -⁣
.⁣
Pengobatan Alternatif.⁣
Dengan Metode Mendengarkan Bacaan Al Qur'an, Refleksi & Dibuang Langsung⁣
-⁣
http://www.facebook.com/Gangguangaib ⁣
https://www.youtube.com/watch?v=TPDe1zlfVeU⁣
https://youtu.be/lGx-jExgwlg ⁣
https://gangguansetan.blogspot.co.id/ ⁣
https://www.instagram.com/gangguangaib/⁣
-⁣
Klik WA disini: ⁣
https://bit.ly/2Hqa575⁣
https://bit.ly/2Hqa575⁣
-⁣
WA : 085213576180 085717520257⁣
Tp : 0813-8222-2481⁣
⁣
_________________________________________⁣
#sahabat #sahabat💕 #sahabatsejati #sendiri #kawan #temanteman #persahabatan #bersamamu #teman #sahabat😘 #sahabatku #bahagiaitusederhana😊 #saudara #janganlupabahagia✌ #kawanselamanya #temenseperjuangan #rindukamu #katakatasahabat #sendirilebihbaik #kawankawan #temanseperjuangan
10 0 17 November, 2019

Sahabat sejati 👥👥adalah ketika dunia🌏 memberimu kesedihan😔.maka dia akan memberimu😄 sejuta kebahagian😊😇 #sahabat
#dunia
#selamanya
#susahsenangbersama
#lepak
#sahabatterbaik
#malaysian
#kawankawan

Sahabat sejati 👥👥adalah ketika dunia🌏 memberimu kesedihan😔.maka dia akan memberimu😄 sejuta kebahagian😊😇 #sahabat 
#dunia 
#selamanya 
#susahsenangbersama 
#lepak 
#sahabatterbaik 
#malaysian 
#kawankawan
44 0 17 November, 2019
Takperlu ada sahabat janji ada kawan yg nakal tapi berakal .. #pinjamayat 
#kawankawan #2019 
@_.imeyjahhhhhhhhhh 
@_eykalomar46 
@amirulsyfkri 
@ya.nieee 
@_amrlakmlofficial_ 
@_kuewteowofficial_ 
@_.3sekawan
24 5 17 November, 2019

Jangan bergaul dengan kami jika candaan kawan mu masih kau anggap serius!

#kawankawan #instastory #priapunyaselera #kawansejalan

Jangan bergaul dengan kami jika candaan kawan mu masih kau anggap serius!

#kawankawan #instastory #priapunyaselera #kawansejalan
2 0 17 November, 2019

Jom tukar gaya Hidup .
.
.
Jom ikut
“U Fit Online Ptogram “
.
.
📌 *Cara nak turunkan lemak bawah kulit*
.
.
⭕ Diet seimbang selain untuk kesihatan juga selaraskan hormon badan
.
.
⭕ Bergerak aktif dan bersenam 2-3x seminggu minimum (follow combo workout)
.
.
⭕ Apply konsep kalori defisit mengikut kalori keperluan badan untuk turun berat
.
.
⭕ Jangan stress. Stress sama sekali tidak membantu penurunan berat badan
.
.
⭕ Make sure protein intake setiap hari mencukupi supaya muscle mass tak drop (low metabolisma)
.
.
*BERITA GEMBIRA*
.
.
📌 Jika kita berjaya kurangkan lemak bawah kulit ini, kita akan kelihatan *lebih muda* berbanding umur asal (umur sel atau metabolic age) terutamanya wanita
.
.
📌 Jadi, hati-hati jangan lakukan crashed diet ataupun diet tidak seimbang yang mengabaikan zat & nutrisi makanan sehingga badan tak bermaya dan jisim otot semakin berkurangan
.
.
📌 Ya, anda mungkin berjaya turunkan berat badan tetapi berat yang turun tu ialah jisim otot dan bukannya lemak :x:
Inilah punca bila kata diet.. Tapi tak nampak pun beza fizikal. Berbanding jika amalkan diet sihat, shapeloss sangat ketara dan berlaku body transformation yang awesome!
.
.
#teamcoachanne #sihat #menusihat #resepisihat #makansihat #kasih #sayangsayang #nak #makan #makanmakan #dietsihat #bagus #nasi #naksihat #hari #kawan #kawankawan #keluarga #sana #sakit #sakithati #sakitjantung #sakitotot #sakitkepala #manis #kuin #nasikandar

Jom tukar gaya Hidup .
.
.
Jom ikut
“U Fit Online Ptogram “
.
.
📌 *Cara nak turunkan lemak bawah kulit*
.
.
⭕ Diet seimbang selain untuk kesihatan juga selaraskan hormon badan
.
.
⭕ Bergerak aktif dan bersenam 2-3x seminggu minimum (follow combo workout)
.
.
⭕ Apply konsep kalori defisit mengikut kalori keperluan badan untuk turun berat
.
.
⭕ Jangan stress. Stress sama sekali tidak membantu penurunan berat badan
.
.
⭕ Make sure protein intake setiap hari mencukupi supaya muscle mass tak drop (low metabolisma)
.
.
*BERITA GEMBIRA*
.
.
📌 Jika kita berjaya kurangkan lemak bawah kulit ini, kita akan kelihatan *lebih muda* berbanding umur asal (umur sel atau metabolic age) terutamanya wanita
.
.
📌 Jadi, hati-hati jangan lakukan crashed diet ataupun diet tidak seimbang yang mengabaikan zat & nutrisi makanan sehingga badan tak bermaya dan jisim otot semakin berkurangan
.
.
📌 Ya, anda mungkin berjaya turunkan berat badan tetapi berat yang turun tu ialah jisim otot dan bukannya lemak :x:
Inilah punca bila kata diet.. Tapi tak nampak pun beza fizikal. Berbanding jika amalkan diet sihat, shapeloss sangat ketara dan berlaku body transformation yang awesome!
.
.
#teamcoachanne #sihat #menusihat #resepisihat #makansihat #kasih #sayangsayang #nak #makan #makanmakan #dietsihat #bagus #nasi #naksihat #hari #kawan #kawankawan #keluarga #sana #sakit #sakithati #sakitjantung #sakitotot #sakitkepala #manis #kuin #nasikandar
6 0 17 November, 2019

ON X ON.....??😊
PADAHAL DAH MENGANTUK, TAPI NAK PERGI JUGAK MEMANG BARAI LA MUKA AKU..TAPI X APA BUKAN SELALU...PERGI SNOOKER😂😂 #kawankawan
#lepaklu
#snooker🎱
#mukabarai

ON X ON.....??😊
PADAHAL DAH MENGANTUK, TAPI NAK PERGI JUGAK MEMANG BARAI LA MUKA AKU..TAPI X APA BUKAN SELALU...PERGI SNOOKER😂😂 #kawankawan 
#lepaklu 
#snooker🎱 
#mukabarai
131 1 17 November, 2019

#kawankawan #kawanlama
#hmmwv





• •
Syg awk😘

#kawankawan #kawanlama 
#hmmwv •
•
•
•
•
•
• •
Syg awk😘
20 0 17 November, 2019

Jom tukar gaya Hidup .
.
Know more seimbang Nutrisi .
Jom ikut
“U Fit Online Ptogram “
.
.
📌 *Cara nak turunkan lemak bawah kulit*
.
.
⭕ Diet seimbang selain untuk kesihatan juga selaraskan hormon badan
.
.
⭕ Bergerak aktif dan bersenam 2-3x seminggu minimum (follow combo workout)
.
.
⭕ Apply konsep kalori defisit mengikut kalori keperluan badan untuk turun berat
.
.
⭕ Jangan stress. Stress sama sekali tidak membantu penurunan berat badan
.
.
⭕ Make sure protein intake setiap hari mencukupi supaya muscle mass tak drop (low metabolisma)
.
.
*BERITA GEMBIRA*
.
.
📌 Jika kita berjaya kurangkan lemak bawah kulit ini, kita akan kelihatan *lebih muda* berbanding umur asal (umur sel atau metabolic age) terutamanya wanita
.
.
📌 Jadi, hati-hati jangan lakukan crashed diet ataupun diet tidak seimbang yang mengabaikan zat & nutrisi makanan sehingga badan tak bermaya dan jisim otot semakin berkurangan
.
.
📌 Ya, anda mungkin berjaya turunkan berat badan tetapi berat yang turun tu ialah jisim otot dan bukannya lemak :x:
Inilah punca bila kata diet.. Tapi tak nampak pun beza fizikal. Berbanding jika amalkan diet sihat, shapeloss sangat ketara dan berlaku body transformation yang awesome!
.
.
#teamcoachanne #sihat #menusihat #resepisihat #makansihat #kasih #sayangsayang #nak #makan #makanmakan #dietsihat #bagus #nasi #naksihat #hari #kawan #kawankawan #keluarga #sana #sakit #sakithati #sakitjantung #sakitotot #sakitkepala #manis #kuin #nasikandar

Jom tukar gaya Hidup .
.
Know more seimbang Nutrisi .
Jom ikut
“U Fit Online Ptogram “
.
.
📌 *Cara nak turunkan lemak bawah kulit*
.
.
⭕ Diet seimbang selain untuk kesihatan juga selaraskan hormon badan
.
.
⭕ Bergerak aktif dan bersenam 2-3x seminggu minimum (follow combo workout)
.
.
⭕ Apply konsep kalori defisit mengikut kalori keperluan badan untuk turun berat
.
.
⭕ Jangan stress. Stress sama sekali tidak membantu penurunan berat badan
.
.
⭕ Make sure protein intake setiap hari mencukupi supaya muscle mass tak drop (low metabolisma)
.
.
*BERITA GEMBIRA*
.
.
📌 Jika kita berjaya kurangkan lemak bawah kulit ini, kita akan kelihatan *lebih muda* berbanding umur asal (umur sel atau metabolic age) terutamanya wanita
.
.
📌 Jadi, hati-hati jangan lakukan crashed diet ataupun diet tidak seimbang yang mengabaikan zat & nutrisi makanan sehingga badan tak bermaya dan jisim otot semakin berkurangan
.
.
📌 Ya, anda mungkin berjaya turunkan berat badan tetapi berat yang turun tu ialah jisim otot dan bukannya lemak :x:
Inilah punca bila kata diet.. Tapi tak nampak pun beza fizikal. Berbanding jika amalkan diet sihat, shapeloss sangat ketara dan berlaku body transformation yang awesome!
.
.
#teamcoachanne #sihat #menusihat #resepisihat #makansihat #kasih #sayangsayang #nak #makan #makanmakan #dietsihat #bagus #nasi #naksihat #hari #kawan #kawankawan #keluarga #sana #sakit #sakithati #sakitjantung #sakitotot #sakitkepala #manis #kuin #nasikandar
2 0 17 November, 2019

𝓽𝓻𝓾𝓮 𝓯𝓻𝓲𝓮𝓷𝓭𝓼 𝓮𝓿𝓮𝓻 ! 𝔂𝓮𝓪𝓱 🤗
.
.
.
#friendship #friendshipquotes #lovequotes
#kawankawan #kawansejati #saengpahmapuh

𝓽𝓻𝓾𝓮 𝓯𝓻𝓲𝓮𝓷𝓭𝓼 𝓮𝓿𝓮𝓻 ! 𝔂𝓮𝓪𝓱 🤗
.
.
.
#friendship #friendshipquotes #lovequotes 
#kawankawan #kawansejati #saengpahmapuh
32 0 17 November, 2019

Jom tukar gaya Hidup .
.
.
Jom ikut
“U Fit Online Ptogram “
.
.
📌 *Cara nak turunkan lemak bawah kulit*
.
.
⭕ Diet seimbang selain untuk kesihatan juga selaraskan hormon badan
.
.
⭕ Bergerak aktif dan bersenam 2-3x seminggu minimum (follow combo workout)
.
.
⭕ Apply konsep kalori defisit mengikut kalori keperluan badan untuk turun berat
.
.
⭕ Jangan stress. Stress sama sekali tidak membantu penurunan berat badan
.
.
⭕ Make sure protein intake setiap hari mencukupi supaya muscle mass tak drop (low metabolisma)
.
.
*BERITA GEMBIRA*
.
.
📌 Jika kita berjaya kurangkan lemak bawah kulit ini, kita akan kelihatan *lebih muda* berbanding umur asal (umur sel atau metabolic age) terutamanya wanita
.
.
📌 Jadi, hati-hati jangan lakukan crashed diet ataupun diet tidak seimbang yang mengabaikan zat & nutrisi makanan sehingga badan tak bermaya dan jisim otot semakin berkurangan
.
.
📌 Ya, anda mungkin berjaya turunkan berat badan tetapi berat yang turun tu ialah jisim otot dan bukannya lemak :x:
Inilah punca bila kata diet.. Tapi tak nampak pun beza fizikal. Berbanding jika amalkan diet sihat, shapeloss sangat ketara dan berlaku body transformation yang awesome!
.
.
#teamcoachanne #sihat #menusihat #resepisihat #makansihat #kasih #sayangsayang #nak #makan #makanmakan #dietsihat #bagus #nasi #naksihat #hari #kawan #kawankawan #keluarga #sana #sakit #sakithati #sakitjantung #sakitotot #sakitkepala #manis #kuin #nasikandar

Jom tukar gaya Hidup .
.
.
Jom ikut
“U Fit Online Ptogram “
.
.
📌 *Cara nak turunkan lemak bawah kulit*
.
.
⭕ Diet seimbang selain untuk kesihatan juga selaraskan hormon badan
.
.
⭕ Bergerak aktif dan bersenam 2-3x seminggu minimum (follow combo workout)
.
.
⭕ Apply konsep kalori defisit mengikut kalori keperluan badan untuk turun berat
.
.
⭕ Jangan stress. Stress sama sekali tidak membantu penurunan berat badan
.
.
⭕ Make sure protein intake setiap hari mencukupi supaya muscle mass tak drop (low metabolisma)
.
.
*BERITA GEMBIRA*
.
.
📌 Jika kita berjaya kurangkan lemak bawah kulit ini, kita akan kelihatan *lebih muda* berbanding umur asal (umur sel atau metabolic age) terutamanya wanita
.
.
📌 Jadi, hati-hati jangan lakukan crashed diet ataupun diet tidak seimbang yang mengabaikan zat & nutrisi makanan sehingga badan tak bermaya dan jisim otot semakin berkurangan
.
.
📌 Ya, anda mungkin berjaya turunkan berat badan tetapi berat yang turun tu ialah jisim otot dan bukannya lemak :x:
Inilah punca bila kata diet.. Tapi tak nampak pun beza fizikal. Berbanding jika amalkan diet sihat, shapeloss sangat ketara dan berlaku body transformation yang awesome!
.
.
#teamcoachanne #sihat #menusihat #resepisihat #makansihat #kasih #sayangsayang #nak #makan #makanmakan #dietsihat #bagus #nasi #naksihat #hari #kawan #kawankawan #keluarga #sana #sakit #sakithati #sakitjantung #sakitotot #sakitkepala #manis #kuin #nasikandar
2 0 17 November, 2019

Selamat ahad barakah 😊 😊 😊. Semalam sangat seronok dan bersuka ria di santai Setia alam. Uptown santai Setia Alam adalah satu tempat sangat bagus mana lepak hari hari. Suasana di santai Setia alam sangat cantik ❤️❤️❤️☺️☺️. Siapa pergi sana pasti bersuka ria sangat. Makanan sangat sedap. Orang di sana sangat cantik dan baik 👍👍👍👍. Jumpa lagi di Santai Setia Alam 😍😍😍👋👋👋👋👌👌👌👌👌 #santaisetiaalam #uptownsantaisetiaalam
#lepak
#lepaking
#kawan #kawankawan #teman
#bersama #seronok #gembira #bersukaria #shahalam
#ahad
#melayu
#makan #makanan

Selamat ahad barakah 😊 😊 😊. Semalam sangat seronok dan bersuka ria di santai Setia alam. Uptown santai Setia Alam adalah satu tempat sangat bagus mana lepak hari hari. Suasana di santai Setia alam sangat cantik ❤️❤️❤️☺️☺️. Siapa pergi sana pasti bersuka ria sangat. Makanan sangat sedap. Orang di sana sangat cantik dan baik 👍👍👍👍. Jumpa lagi di Santai Setia Alam 😍😍😍👋👋👋👋👌👌👌👌👌#santaisetiaalam #uptownsantaisetiaalam
#lepak
#lepaking
#kawan #kawankawan #teman
#bersama #seronok #gembira #bersukaria #shahalam
#ahad
#melayu
#makan #makanan
115 5 17 November, 2019

mim layannn jer.
.
.
.
.
LIKE 💬 COMMENT 🔖 TAG 📤 SHARE .
Follow @Lawak.suka2ajer.
.
.
.
.
#lawakkeder #lawakbodoh #lawakminang
#banagsado #lawakterkini #sampanis
#kesian #vine #viners #kawankawan
#hahhah #cabarab #lawakkesian

mim layannn jer.
.
.
.
.
LIKE 💬 COMMENT 🔖 TAG 📤 SHARE .
Follow @Lawak.suka2ajer.
.
.
.
.
#lawakkeder #lawakbodoh #lawakminang 
#banagsado #lawakterkini #sampanis 
#kesian #vine #viners #kawankawan 
#hahhah #cabarab #lawakkesian
616 6 17 November, 2019

𝓽𝓱𝓪𝓷𝓴𝔂𝓸𝓾 𝓯𝓸𝓻 𝓫𝓮𝓲𝓷𝓰 𝓪 𝓹𝓪𝓻𝓽 𝓸𝓯 𝓸𝓾𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 🐼
.
.
.
#kawansejati #kawan #kawankawan
#friendshipquotes #friendshipgoals

𝓽𝓱𝓪𝓷𝓴𝔂𝓸𝓾 𝓯𝓸𝓻 𝓫𝓮𝓲𝓷𝓰 𝓪 𝓹𝓪𝓻𝓽 𝓸𝓯 𝓸𝓾𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 🐼
.
.
.
#kawansejati #kawan #kawankawan 
#friendshipquotes #friendshipgoals
24 0 17 November, 2019

BFF❤📌 #bff #bffsforever #bffquotes #bffs❤️ #bffs👭 📌
Jangan lupa Tag sahabat kalian😊🙏 #forever #forevermine #sahabat #kawankawan #mylove #likeforlikes #like4likes

BFF❤📌#bff #bffsforever #bffquotes #bffs❤️ #bffs👭 📌
Jangan lupa Tag sahabat kalian😊🙏 #forever #forevermine #sahabat #kawankawan #mylove #likeforlikes #like4likes
4 0 17 November, 2019

Berkawan tanpa harus mencerita kan :")
#bangt_ogar dan #kawankawan

Berkawan tanpa harus mencerita kan :")
#bangt_ogar dan#kawankawan
5 8 17 November, 2019

Top #kawankawan posts

Pernah?
.
Sampaikan kawan sendiri tahu ape sebenarnya dalam isi hati korang ❤️
.
Hargai Mereka❤️
.
Tag ur friends❤️
.
---------------------------------------
Telegram = Let's Bangkit Family
Youtube = Alif Hanz
--------------------------------------- .
#friendship #friendshipquotes #tagsomeone #kawankawan
#sedih

Pernah?
.
Sampaikan kawan sendiri tahu ape sebenarnya dalam isi hati korang ❤️
.
Hargai Mereka❤️
.
Tag ur friends❤️
.
---------------------------------------
Telegram = Let's Bangkit Family
Youtube = Alif Hanz
--------------------------------------- .
#friendship #friendshipquotes #tagsomeone #kawankawan 
#sedih
9,262 155 21 June, 2019

BFF korang suka buat apa? 🥰 @tee_lunaria suka makan je! 😜😜😜
Tag bff korang di bawah! 👇🏼👇🏼👇🏼
(OG idea: nakgebang)

BFF korang suka buat apa? 🥰 @tee_lunaria suka makan je! 😜😜😜
Tag bff korang di bawah! 👇🏼👇🏼👇🏼
(OG idea: nakgebang)
1,184 273 15 August, 2019

Good friend is a ANUGERAH , do not need a KAWAN TIKAM BELAKANG , enough always with ME💓
░▒▓█ ᴛᴀɢ sᴀʜᴀʙᴀᴛ ᴛᴜ
█▓▒░
.
#kawansejati #sahabat #kawan #kawanbaik #kawankawan #kawankawan #video #goodfriends #kawantikambelakang
. ░T░H░A░N░K░S░ ░F░O░R░ ░E░V░E░R░Y░T░H░I░N░G░ ░❤░ ░
░S░E░B░A░B░ ░S░E░L░A░L░U░ ░A░D░A░ ░D░E░N░G░A░N░ ░A░Q░ ░�░�░�░�░ (っ◔◡◔)っ
@irdina_rz @anisfarhana36 @dinna_a17

Good friend is a ANUGERAH , do not need a  KAWAN TIKAM BELAKANG , enough always with ME💓
░▒▓█ ᴛᴀɢ sᴀʜᴀʙᴀᴛ ᴛᴜ
█▓▒░
.
#kawansejati #sahabat #kawan #kawanbaik #kawankawan #kawankawan #video #goodfriends #kawantikambelakang
. ░T░H░A░N░K░S░ ░F░O░R░ ░E░V░E░R░Y░T░H░I░N░G░ ░❤░ ░
░S░E░B░A░B░ ░S░E░L░A░L░U░ ░A░D░A░ ░D░E░N░G░A░N░ ░A░Q░ ░�░�░�░�░ (っ◔◡◔)っ
@irdina_rz @anisfarhana36 @dinna_a17
1,086 14 11 April, 2019