#kawankawanyangkitasuka Instagram Photos & Videos

kawankawanyangkitasuka - 5.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kawankawanyangkitasuka and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
49 hours
Average like
101.1
Average comment
4.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Truly blessed 💛✨ .

Keep support our LadyBoss 💜💛
@naszsally 
@naszsally.lovers 
#naszsally🎶 
#naszsallylovers 
#teamfarah
#welovecikkiah 
#queenoftenuk 
#dekatdihati💕 
#besties
#kawankawanyangkitasuka
40 1 13 November, 2019

Nothing is impossible in life! Chin up & and be fabulous 🤩 In Sya Allah 🥰

#naszsally🎶
#naszsallylovers
#dekatdihati💕
#kawankawanyangkitasuka
#trulyblessed
#actorslife
#neonateclothing
#besties
#keepgoing
#keeppositive

Nothing is impossible in life! Chin up & and be fabulous 🤩 In Sya Allah 🥰

#naszsally🎶 
#naszsallylovers 
#dekatdihati💕 
#kawankawanyangkitasuka 
#trulyblessed 
#actorslife 
#neonateclothing 
#besties 
#keepgoing 
#keeppositive
1,006 3 10 November, 2019

Kekayaan sejati tidak diukur dari seberapa banyak investasi yang dia lakukan untuk memperoleh uang, tetapi seberapa besar investasi yang dia lakukan untuk memperoleh akhirat.
@_anggasurya @ipeylarmy_1164
@iqbaliqlab -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#hargai #bahagia #kawansejalan #kawankawanyangkitasuka #bersukur #solidaritas #strong #bahagiabersama #sederhanaituindah #kawankawan #solidarity #selalutersenyum #senyumindah

Kekayaan sejati tidak diukur dari seberapa banyak investasi yang dia lakukan untuk memperoleh uang, tetapi seberapa besar investasi yang dia lakukan untuk memperoleh akhirat.
@_anggasurya @ipeylarmy_1164
@iqbaliqlab -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#hargai #bahagia #kawansejalan #kawankawanyangkitasuka #bersukur #solidaritas #strong #bahagiabersama #sederhanaituindah #kawankawan #solidarity #selalutersenyum #senyumindah
26 4 10 November, 2019

Parti semalam bersama kawan kawan yang kita suka #gengraba
#eh20tahun #ehmalaysia #kawankawanyangkitasuka #party #90s

Parti semalam bersama kawan kawan yang kita suka #gengraba 
#eh20tahun #ehmalaysia #kawankawanyangkitasuka #party #90s
113 1 6 November, 2019

Tetaplah tersenyum kerana kehidupan adalah sesuatu yang indah dan mengundang senyum.

Swafoto dengan my sista yang rajin melayan i 😘. #bukankalengkaleng
#ilovemylife
#nomorestress
#luahantanpasuara
#beranimati
#kawankawanyangkitasuka
#sahabatsampaisyurga

Tetaplah tersenyum kerana kehidupan adalah sesuatu yang indah dan mengundang senyum.

Swafoto dengan my sista yang rajin melayan i 😘. #bukankalengkaleng 
#ilovemylife 
#nomorestress 
#luahantanpasuara 
#beranimati 
#kawankawanyangkitasuka 
#sahabatsampaisyurga
10 0 3 November, 2019

"she was also deep. it's what I loved most about Santita. like me, she could be frivolous and goofy when we were with a larger group, but on our own we'd get ponderous, and intense, two girl philosophers together trying to sort out life issues, big and small."
.
"...talking about things that irked us and where our lives were headed and what we did and didn't understand about the world. as a friend, she was a good listener and insightful, and I tried to be the same." - Becoming, Michelle Obama.
.
quotesssss dan @_umairahshafei tak boleh dipisahkan, kahkah! dan ini adalah gambaran paling tepat untuk kak @janjenna! hehe 💓
.
ps: buruknyelah tudung terpeleot baru lepas lunch, tapi yeah one for memories, kesah! 😆 #kawankawanyangkitasuka #becomingmichelleobama

"she was also deep. it's what I loved most about Santita. like me, she could be frivolous and goofy when we were with a larger group, but on our own we'd get ponderous, and intense, two girl philosophers together trying to sort out life issues, big and small."
.
"...talking about things that irked us and where our lives were headed and what we did and didn't understand about the world. as a friend, she was a good listener and insightful, and I tried to be the same." - Becoming, Michelle Obama.
.
quotesssss dan @_umairahshafei tak boleh dipisahkan, kahkah! dan ini adalah gambaran paling tepat untuk kak @janjenna! hehe 💓
.
ps: buruknyelah tudung terpeleot baru lepas lunch, tapi yeah one for memories, kesah! 😆 #kawankawanyangkitasuka #becomingmichelleobama
39 6 31 October, 2019

Bersyukurlah korang yang ada kawan macamni,dialah yang paling layak menjadi kawan korang..
#kawanbaik
#kawanselamanya
#kawanikhlasdarihati
#kawankita_official
#kawan2hijrah
#kawankita
#katakawan
#kawankawanyangkitasuka
#kitakawanbukanlawan
#kawanku

Bersyukurlah korang yang ada kawan macamni,dialah yang paling layak menjadi kawan korang..
#kawanbaik 
#kawanselamanya
#kawanikhlasdarihati 
#kawankita_official 
#kawan2hijrah 
#kawankita 
#katakawan 
#kawankawanyangkitasuka 
#kitakawanbukanlawan 
#kawanku
19 0 28 October, 2019

congrats Farah kesayangan semua hehe semoga berbahagia hingga ke akhir hayat Aminnn ❤ #DemiFarah #KawanKawanYangKitaSuka #LifeIsGood

congrats Farah kesayangan semua hehe semoga berbahagia hingga ke akhir hayat Aminnn ❤ #DemiFarah #KawanKawanYangKitaSuka #LifeIsGood
45 0 26 October, 2019

"Those 'lepak after work' talks will always be the best." (HDYH, 2019)

Malas nak review.

Aku cuma mahu enjoy good food with my good friends, lepas semua kerja untuk semester ini lunas.

Dan semua persiapan untuk semester depan (bermula Isnin ini) juga sudah aku uruskan.

Come what may...🤗 #RewardYourself
#MakanSedap
#FirstTry

Terima kasih #kawankawanyangkitasuka 😘

"Those 'lepak after work' talks will always be the best." (HDYH, 2019)

Malas nak review.

Aku cuma mahu enjoy good food with my good friends, lepas semua kerja untuk semester ini lunas.

Dan semua persiapan untuk semester depan (bermula Isnin ini) juga sudah aku uruskan.

Come what may...🤗 #RewardYourself
#MakanSedap
#FirstTry

Terima kasih #kawankawanyangkitasuka 😘
0 0 19 October, 2019

demi ootd bff 😘 #kawankawanyangkitasuka

demi ootd bff 😘 #kawankawanyangkitasuka
35 11 18 October, 2019

"People are prettiest when they talk about something they really love with passion in their eyes."
.
moga @ain_nabilah0310 nanti pun power macam Kak Zam, jyeah. ameen! ❤️
.
Mak Yung Sem II (2019/2020) #aswarakusayangahakz #kawankawanyangkitasuka #umairahenjoystudi #umyrhXkaryawan

"People are prettiest when they talk about something they really love with passion in their eyes."
.
moga @ain_nabilah0310 nanti pun power macam Kak Zam, jyeah. ameen! ❤️
.
Mak Yung Sem II (2019/2020) #aswarakusayangahakz #kawankawanyangkitasuka #umairahenjoystudi #umyrhXkaryawan
26 8 16 October, 2019

Happy Belated Birthday My Handsome @duncanc96!
.
I hope your everyday overflows with as much as joy you bring to my life 🤭
.
.
.
I'm holding the cake's ribbon 🎀
.
.
.
.
.
#olderandolder #kawankawanyangkitasuka

Happy Belated Birthday My Handsome @duncanc96!
.
I hope your everyday overflows with as much as joy you bring to my life 🤭
.
.
. 
I'm holding the cake's ribbon 🎀
.
.
.
.
. 
#olderandolder #kawankawanyangkitasuka
40 0 14 October, 2019
Kawan sampe mati 😎 
#sikcomplete #gateway #kawankawanyangkitasuka
56 2 13 October, 2019

Dapat kawan baik yang annoying ni, memang terhibur hari hari bila dengan mreka😋

Apatah lagi layan perangai setan mreka, menggila lh semua")
.
.
.
.
.

#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan #kawankawanyangkitasuka #anaksarawak #anaksarawakdimanamana #kamekanaksarawak
.
.
.
.
Carilah kawan yg dpat membuatmu bahagia sampai kau lupa erti kecawa 📸♥️

Dapat kawan baik yang annoying ni, memang terhibur hari hari bila dengan mreka😋

Apatah lagi layan perangai setan mreka, menggila lh semua")
.
.
.
.
.

#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan 
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan 
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan 
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan #kawankawanyangkitasuka #anaksarawak #anaksarawakdimanamana #kamekanaksarawak
.
.
.
.
Carilah kawan yg dpat membuatmu bahagia sampai kau lupa erti kecawa 📸♥️
115 0 2 October, 2019

terima kasih Huda ✨ terima kasih semua. terlalu sayang untuk dilepaskan. jumpa lagi. jangan nakalzx-nakalxz! k bai.

#kawankawanyangkitasuka
#palingmanja
ketik ketik dari 📸 @nazrulhazwan

terima kasih Huda ✨ terima kasih semua. terlalu sayang untuk dilepaskan. jumpa lagi. jangan nakalzx-nakalxz! k bai.

#kawankawanyangkitasuka 
#palingmanja 
ketik ketik dari 📸 @nazrulhazwan
134 12 29 September, 2019

Gudluck for pt3 guys 💙😋
30/09 strt pt3 💙
Hye 🙌🏻 there's three words I want to say first . *Goodluck* 🥳 For PT3 that is around the corner . I hope you'll get a flying colours results . 😻 Make all the people around you proud of you . 💪 Never give up . Trust yourself . Pray before you do it 🙏 If you do believe you can do it it means you can . ✌ *Sorry* 🙏if for a long this time since we knew each other I had done mistakes . I'm really sorry . I didn't meant it . 🤧 *Thanks* because be part of the person in my life even if we are not closed but you know me and I know you means we are friends . Every person in this world 🌏 is a family . So if we are already closed enough I really really appreciate our friendship . 🌝 Once again Goodluck for PT3 ! 🥳 Do the best for yourself and peoples around you . 🖤
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan #kawankawanyangkitasuka #anaksarawak #anaksarawakdimanamana #kamekanaksarawak

Gudluck for pt3 guys 💙😋
30/09 strt pt3 💙
Hye 🙌🏻 there's three words I want to say first . *Goodluck* 🥳 For PT3 that is around the corner . I hope you'll get a flying colours results . 😻 Make all the people around you proud of you . 💪 Never give up . Trust yourself . Pray before you do it 🙏 If you do believe you can do it it means you can . ✌ *Sorry* 🙏if for a long this time since we knew each other I had done mistakes . I'm really sorry . I didn't meant it . 🤧 *Thanks* because be part of the person in my life even if we are not closed but you know me and I know you means we are friends . Every person in this world 🌏 is a family . So if we are already closed enough I really really appreciate our friendship . 🌝 Once again Goodluck for PT3 ! 🥳 Do the best for yourself and peoples around you . 🖤
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan 
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan 
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan 
#kawan #kawankawan #kawansejati #kawanku #kawankita_official #kitakawanbukanlawan #kawankawanyangkitasuka #anaksarawak #anaksarawakdimanamana #kamekanaksarawak
131 3 27 September, 2019

rindu sikit. tak, eh. banyak. eh? eh?
haih ni semua salah @ivyikari .
hmm apa yang pasti setiap momen bukan dusta untuk naskah #kawankawanyangkitasuka 🌻

rindu sikit. tak, eh. banyak. eh? eh?
haih ni semua salah @ivyikari . 
hmm apa yang pasti setiap momen bukan dusta untuk naskah #kawankawanyangkitasuka 🌻
130 8 27 September, 2019

Carilah sahabat yang sanggup menempuh hujan bersama kita, bukan hanya menumpang payung kita.
Tatkala hujan hilang dia pun hilang.

Selamat Hari Lahir kawan gaduh @ivasaionji pada 23 September. Sayang you more and more 😘. #takpernahtaksayang
#sahabatsampaisyurga
#kawansampaimati
#kawankawanyangkitasuka
#iloveyou
#teamwork

Carilah sahabat yang sanggup menempuh hujan bersama kita, bukan hanya menumpang payung kita. 
Tatkala hujan hilang dia pun hilang.

Selamat Hari Lahir kawan gaduh @ivasaionji pada 23 September. Sayang you more and more 😘. #takpernahtaksayang 
#sahabatsampaisyurga 
#kawansampaimati 
#kawankawanyangkitasuka 
#iloveyou 
#teamwork
17 0 26 September, 2019

Hampir sebulan untuk benar-benar melepaskan Fara. Fara adalah Cahaya pada 5 tahun lepas. Dan menjadi Fara, adalah seperti kembali kepada Cahaya 5 tahun lepas.

Teater #KawanKawanYangKitaSuka semestinya akan berada di laci hati paling bawah. Ceritanya, prosesnya, dan setiap jiwa yang lahir telah menghasilkan sebuah keluarga yang pasti akan dirindui.

Terima kasih buat pengarah, @dinmawarros untuk kepercayaan dan kasih sayang buat kami semua. Terima kasih paling dalam buat Encik @fasyalifadzly kerana sudi berkongsi rasa meminjamkan naskah ini buat kami yang kecil ini, @asterikanakseni.

Buat Agus, Huda dan Nuar, aku akan sentiasa jadi Fara korang sampai bila-bila. Terima kasih untuk cinta dan kenangan. Semoga tuhan sentiasa menjaga kalian ❤️

Hampir sebulan untuk benar-benar melepaskan Fara. Fara adalah Cahaya pada 5 tahun lepas. Dan menjadi Fara, adalah seperti kembali kepada Cahaya 5 tahun lepas.

Teater #KawanKawanYangKitaSuka semestinya akan berada di laci hati paling bawah. Ceritanya, prosesnya, dan setiap jiwa yang lahir telah menghasilkan sebuah keluarga yang pasti akan dirindui.

Terima kasih buat pengarah, @dinmawarros untuk kepercayaan dan kasih sayang buat kami semua. Terima kasih paling dalam buat Encik @fasyalifadzly kerana sudi berkongsi rasa meminjamkan naskah ini buat kami yang kecil ini, @asterikanakseni.

Buat Agus, Huda dan Nuar, aku akan sentiasa jadi Fara korang sampai bila-bila. Terima kasih untuk cinta dan kenangan. Semoga tuhan sentiasa menjaga kalian ❤️
177 6 25 September, 2019

Konsep kami senang je, ada bahu untuk bersandar. Begitulah persahabatan 😘.
▪️
#kawankawanyangkitasuka
#supporteachothersdreams
#friendshiplove
#broadcastjournalist

Konsep kami senang je, ada bahu untuk bersandar. Begitulah persahabatan 😘.
▪️
#kawankawanyangkitasuka
#supporteachothersdreams 
#friendshiplove 
#broadcastjournalist
66 6 24 September, 2019

Happy birthday papa, liesa sayang papa 😘😆
Tq ya buat smua yg kasih kue and makanan, makanan sampai berlimpah, sungguh luar biasa, seneng skali papa, banyak yg sayangin
Tq juga buat smua yg sudah dateng, love u all
#keluarga #kekeluargaan #kasih #kebaikan #baik #baikhati #kasihsayang #persahabatan #family #friend #friendship #hubungan #hubunganbaik #jagahubungan #sodara #saudaradekat #saudarajauh #sahabatkarib #kedekatan #kebersamaan #perhatian #bahagia #senang #senanghati #kebahagiaan #temankarib #temanteman #parasahabat #kawankawanyangkitasuka #kawankawanku

Happy birthday papa, liesa sayang papa 😘😆
Tq ya buat smua yg kasih kue and makanan, makanan sampai berlimpah, sungguh luar biasa, seneng skali papa, banyak yg sayangin
Tq juga buat smua yg sudah dateng, love u all
#keluarga #kekeluargaan #kasih #kebaikan #baik #baikhati #kasihsayang #persahabatan #family #friend #friendship #hubungan #hubunganbaik #jagahubungan #sodara #saudaradekat #saudarajauh #sahabatkarib #kedekatan #kebersamaan #perhatian #bahagia #senang #senanghati #kebahagiaan #temankarib #temanteman #parasahabat #kawankawanyangkitasuka #kawankawanku
63 10 23 September, 2019

the best thing about being Huda ; “paling banyak kali tukar baju” dan semestinya juga “paling comel” 😏

#kawankawanyangkitasuka
#revolutionstage
#projekbiliksempit
#asterikanakseni
#teatermalaysia2019
#teatermalaysia
#latepost

the best thing about being Huda ; “paling banyak kali tukar baju” dan semestinya juga “paling comel” 😏

#kawankawanyangkitasuka 
#revolutionstage 
#projekbiliksempit 
#asterikanakseni 
#teatermalaysia2019 
#teatermalaysia 
#latepost
150 5 20 September, 2019

Untung aritok dapat jumpa the rock kuching @rolandchai82. Untung jumpa nya, shoulder nya ajak dah sama besar palak miak darjah 3. Jangan diplentey ktk orang. Kenak rock bottom aku sik tauk 🤣. Thanks for today roland. See you anytime soon bruh.
#malasnap #vscokch #vscocam #vscohypebeast #instagram #streetshot #streetphotography #samsung #kawankawanyangkitasuka #schoolmate #oldshchool #oldboys #stjosephkuching #gangblokoldboysstjoe

Untung aritok dapat jumpa the rock kuching @rolandchai82. Untung jumpa nya, shoulder nya ajak dah sama besar palak miak darjah 3. Jangan diplentey ktk orang. Kenak rock bottom aku sik tauk 🤣. Thanks for today roland. See you anytime soon bruh. 
#malasnap #vscokch #vscocam #vscohypebeast #instagram #streetshot #streetphotography #samsung #kawankawanyangkitasuka #schoolmate #oldshchool #oldboys #stjosephkuching #gangblokoldboysstjoe
24 0 12 September, 2019

Huda (2012) “Jaga relationship ni. Aku tak nak sesiapa pun blah. Sebab aku tahu, kita semua tak sanggup nak blah.” (p. 59)
Karya Fasyali Fadzly

#kawankawanyangkitasuka
#revolutionstage
#asterikanakseni
#teatermalaysia2019
#teatermalaysia
#teaterindiemalaysia . 📸 @aimannzr

Huda (2012) “Jaga relationship ni. Aku tak nak sesiapa pun blah. Sebab aku tahu, kita semua tak sanggup nak blah.” (p. 59) 
Karya Fasyali Fadzly

#kawankawanyangkitasuka 
#revolutionstage 
#asterikanakseni
#teatermalaysia2019 
#teatermalaysia 
#teaterindiemalaysia . 📸 @aimannzr
141 12 9 September, 2019

Tenggelam timbul. Terdekat terjauh. Tergolek terjatuh. Tergelak ternangis. Yang pasti, masih tetap dalam hati. #KawanKawanYangKitaSuka #TeamLibra #HidupMakPiah

Tenggelam timbul. Terdekat terjauh. Tergolek terjatuh. Tergelak ternangis. Yang pasti, masih tetap dalam hati. #KawanKawanYangKitaSuka #TeamLibra #HidupMakPiah
103 1 7 September, 2019

kadang, rindu juga yang membuat langkah buntu. Walaupun kamu, yang jadi pelaku. (@catatankecil.kanasya . Jul, 2019)

#kawankawanyangkitasuka
#revolutionstage
#asterikanakseni
#teatermalaysia2019
#teatermalaysia
#indieteater 📸 @aimannzr

kadang, rindu juga yang membuat langkah buntu. Walaupun kamu, yang jadi pelaku. (@catatankecil.kanasya . Jul, 2019)

#kawankawanyangkitasuka
#revolutionstage
#asterikanakseni
#teatermalaysia2019 
#teatermalaysia 
#indieteater 📸 @aimannzr
153 11 7 September, 2019

Jika semalam tidak berakhir dengan apa yang kita inginkan. Ingatlah, Dia mencipta hari esok untuk kita perbaiki dan menjadi lebih sempurna.

Selamat Maju Jaya En Muhammad Nazri bin Kamarul Zaman, PFN Wilayah Persekutuan yang kedua untuk tahun 2019. Datangnya bagaikan pelangi, mewarnai dan menceriakan kami. Dalam tempoh 4 bulan berbagai ilmu yang dikongsi, nasihat dan gurau senda. Dan boleh dikatakan #nomorestress sepanjang bekerja dengan #bossku .

Seminggu sudah berlalu.
Sesuatu yang indah sebahagian kami akhiri dengan airmata walaupun penempatan sekitar 5km je.
Have a nice day #abangboss .
Biar jasa jadi kenangan.

#famawilayah
#kamitakramaitapikamiada
#kawankawanyangkitasuka
#ilovemyfriend
#ilovemyjob

Jika semalam tidak berakhir dengan apa yang kita inginkan. Ingatlah, Dia mencipta hari esok untuk kita perbaiki dan menjadi lebih sempurna.

Selamat Maju Jaya En Muhammad Nazri bin Kamarul Zaman, PFN Wilayah Persekutuan yang kedua untuk tahun 2019. Datangnya bagaikan pelangi, mewarnai dan menceriakan kami. Dalam tempoh 4 bulan berbagai ilmu yang dikongsi, nasihat dan gurau senda. Dan boleh dikatakan #nomorestress sepanjang bekerja dengan #bossku .

Seminggu sudah berlalu.
Sesuatu yang indah sebahagian kami akhiri dengan airmata walaupun penempatan sekitar 5km je. 
Have a nice day #abangboss .
Biar jasa jadi kenangan.

#famawilayah 
#kamitakramaitapikamiada 
#kawankawanyangkitasuka 
#ilovemyfriend 
#ilovemyjob
20 0 6 September, 2019

datang dalam pelbagai bentuk dan watak, benar ku akui. jodoh itu tersimpan rapi untuk ku. dan tersembahlah yang paling indah bagi rasa jiwa ini. yang rindu dimusim ku sendiri.

#kawankawanyangkitasuka
#revolutionstage
#asterikanakseni
#teatermalaysia2019
#teatermalaysia
#teaterindiemalaysia 📸 by @aimannzr

datang dalam pelbagai bentuk dan watak, benar ku akui. jodoh itu tersimpan rapi untuk ku. dan tersembahlah yang paling indah bagi rasa jiwa ini. yang rindu dimusim ku sendiri.

#kawankawanyangkitasuka 
#revolutionstage
#asterikanakseni
#teatermalaysia2019 
#teatermalaysia 
#teaterindiemalaysia 📸 by @aimannzr
169 12 6 September, 2019

Kami dari team SKK iaitu @waris_theatre
@team_senandika @kencanapawana mengucapkan syabas kepada produksi #kawankawanyangkitasuka #projekbiliksempit @asterikanakseni. Semoga kalian terus success!
#UMPPerformingArtsGroup

Kami dari team SKK iaitu @waris_theatre
@team_senandika @kencanapawana  mengucapkan syabas kepada produksi #kawankawanyangkitasuka #projekbiliksempit @asterikanakseni. Semoga kalian terus success! 
#UMPPerformingArtsGroup
101 2 4 September, 2019

TERIMA KASIH KEPADA PENONTON AHAD MALAM.
.

Dengan ini tamatlah perjalanan Kawan-Kawan Yang Kita Suka. .

Kepada kawan-kawan semua, kami dengan rasa rendah hati ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kerana sudi duduk mendengar cerita kami. .

Terima kasih tak terhingga kepada penulis skrip Kawan-Kawan Yang Kita Suka, @fasyalifadzly kerana percaya kepada kami untuk membawa skrip ini. .

Akhir kata dari kami, semoga kita jumpa lagi kawan-kawan! .

#asterikanakseni
#kawankawanyangkitasuka
#projekbiliksempit
#revolutionstageproduction

TERIMA KASIH KEPADA PENONTON AHAD MALAM.
.

Dengan ini tamatlah perjalanan Kawan-Kawan Yang Kita Suka. .

Kepada kawan-kawan semua, kami dengan rasa rendah hati ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kerana sudi duduk mendengar cerita kami. .

Terima kasih tak terhingga kepada penulis skrip Kawan-Kawan Yang Kita Suka, @fasyalifadzly kerana percaya kepada kami untuk membawa skrip ini. .

Akhir kata dari kami, semoga kita jumpa lagi kawan-kawan! .

#asterikanakseni
#kawankawanyangkitasuka
#projekbiliksempit
#revolutionstageproduction
30 0 3 September, 2019

TERIMA KASIH KEPADA PENONTON AHAD PETANG.
.

Dengan ini tamatlah perjalanan Kawan-Kawan Yang Kita Suka. .

Kepada kawan-kawan semua, kami dengan rasa rendah hati ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kerana sudi duduk mendengar cerita kami. .

Terima kasih tak terhingga kepada penulis skrip Kawan-Kawan Yang Kita Suka, @fasyalifadzly kerana percaya kepada kami untuk membawa skrip ini. .

Akhir kata dari kami, semoga kita jumpa lagi kawan-kawan! .
#asterikanakseni
#kawankawanyangkitasuka
#projekbiliksempit
#revolutionstage

TERIMA KASIH KEPADA PENONTON AHAD PETANG.
.

Dengan ini tamatlah perjalanan Kawan-Kawan Yang Kita Suka. .

Kepada kawan-kawan semua, kami dengan rasa rendah hati ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kerana sudi duduk mendengar cerita kami. .

Terima kasih tak terhingga kepada penulis skrip Kawan-Kawan Yang Kita Suka, @fasyalifadzly kerana percaya kepada kami untuk membawa skrip ini. .

Akhir kata dari kami, semoga kita jumpa lagi kawan-kawan! .
#asterikanakseni
#kawankawanyangkitasuka
#projekbiliksempit
#revolutionstage
19 0 3 September, 2019

saya antara yang beruntung dapat jumpa usahawan kereta dan fashionista unggul di sarawak. Maok medical card or beli kereta yang supernice. Boleh carik sahabat tok di fb nya fariz junaidi. Thank you sebab sudi luang masa dgn kmk.
#malasnap #vscokch #vscocam #vscohypebeast #instagram #streetshot #streetphotography #samsung #kawankawanyangkitasuka #schoolmate #oldshchool #oldboys #stjosephkuching #gangblokoldboysstjoe

saya antara yang beruntung dapat jumpa usahawan kereta dan fashionista unggul di sarawak. Maok medical card or beli kereta yang supernice. Boleh carik sahabat tok di fb nya fariz junaidi. Thank you sebab sudi luang masa dgn kmk. 
#malasnap #vscokch #vscocam #vscohypebeast #instagram #streetshot #streetphotography #samsung #kawankawanyangkitasuka #schoolmate #oldshchool #oldboys #stjosephkuching #gangblokoldboysstjoe
45 13 3 September, 2019

Persahabatan bukan dinilai dari lamanya waktu, tapi besarnya pengorbanan yang Tak mengira waktu.

Alang-alang di Temerloh, i singgah melawat isteri @ronasmudi 😍😍 menanti waktu untuk bersalin.
Semoga dipermudahkan urusannya.
Selamat berpantang awak berdua.

ps - hello, i pecinta polkadot

#ilovemyfriend
#kawansampaimati
#kawankawanyangkitasuka

Persahabatan bukan dinilai dari lamanya waktu, tapi besarnya pengorbanan yang Tak mengira waktu.

Alang-alang di Temerloh, i singgah melawat isteri @ronasmudi 😍😍 menanti waktu untuk bersalin. 
Semoga dipermudahkan urusannya. 
Selamat berpantang awak berdua.

ps - hello, i pecinta polkadot

#ilovemyfriend
#kawansampaimati 
#kawankawanyangkitasuka
19 0 2 September, 2019
I’m gracing you with my presence 🌸
#kawankawanyangkitasuka 
#asterianakseni 
#revolutionstage 
#projekbiliksempit
295 8 2 September, 2019

Top #kawankawanyangkitasuka posts

Malam tadi kami pi melawat sahabat kami ni. The best SM (stage manager) i ever met. .
Ya Allah sihatkan lah sahabat kami ini, mudahkanlah urusannya, kuatkan lah semangatnya. .
Kami sayang kau @ameeraramlee
Mohon followers saya doakan utk sahabat saya ni. .
.

#kawankawanyangkitasuka

Malam tadi kami pi melawat sahabat kami ni. The best SM (stage manager) i ever met. .
Ya Allah sihatkan lah sahabat kami ini, mudahkanlah urusannya, kuatkan lah semangatnya. .
Kami sayang kau @ameeraramlee
Mohon followers saya doakan utk sahabat saya ni. .
.

#kawankawanyangkitasuka
21,812 90 24 July, 2019

#kawankawanyangkitasuka
hm selalu dh kena mcam ni 😌😭 👋🏻2018

#kawankawanyangkitasuka 
hm selalu dh kena mcam ni 😌😭 👋🏻2018
40,206 224 20 hours ago
All set, let's go! ✈️🌍🌝
#rayaday4 #balikkampung #kampungtelenhihihi #denguewhat #teamwandiyana #teamkebaya
491 13 28 June, 2017

Umur tu bukan pengukur samada orang itu matang atau tidak. Tapi aku percaya matangnya seseorang tu dari pengalaman dia, pergaulan dia, bacaan dia. Macam dive master aku ni; @nelmanaf. Aku suka cara dia. Ada la beberapa individu dalam hidup aku yang mulanya strangers, kenal pun dekat IG, (biasanya traveler) tapi sering mesej & mengejutkan, kita rasa selesa dan macam dah lama kenal. Terima kasih sebab hadir dalam hidup Rara. YKWYA. 🌹 #kawankawanyangkitasuka #blackpearldiveteam

Umur tu bukan pengukur samada orang itu matang atau tidak. Tapi aku percaya matangnya seseorang tu dari pengalaman dia, pergaulan dia, bacaan dia. Macam dive master aku ni; @nelmanaf. Aku suka cara dia. Ada la beberapa individu dalam hidup aku yang mulanya strangers, kenal pun dekat IG, (biasanya traveler) tapi sering mesej & mengejutkan, kita rasa selesa dan macam dah lama kenal. Terima kasih sebab hadir dalam hidup Rara. YKWYA. 🌹#kawankawanyangkitasuka #blackpearldiveteam
283 14 22 December, 2015

Fuh 1001 kisah dlm ini gmbr bakal menjadi sebuah kisah klasik utk masa depan. #kawankawanyangkitasuka #madukukalut di sini untuk @karlshafek @neonate_clothing . Syabas beta! #klfw2018 #neonate
📷 @aqoimran tq dik

Fuh 1001 kisah dlm ini gmbr bakal menjadi sebuah kisah klasik utk masa depan. #kawankawanyangkitasuka #madukukalut di sini untuk @karlshafek @neonate_clothing . Syabas beta! #klfw2018 #neonate
📷 @aqoimran tq dik
13,149 23 9 August, 2018

Good friends are like stars, you don't always see them, but you know that they are always there. There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart. #kawankawanyangkitasuka

Good friends are like stars, you don't always see them, but you know that they are always there. There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart. #kawankawanyangkitasuka
161 3 25 May, 2017

Replika kecil Jambatan Mostar adalah salah satu sovenir yang korang boleh beli untuk hadiahkan kepada #kawankawanyangkitasuka! Semurah 1€ untuk satu replika. Ada banyak jenis replika. Sooo murah pastikan beli banyak-banyak bawa balik! 😉
-
#ARBAtravelBalkan #ExploreBalkan #ARBAtravel

Replika kecil Jambatan Mostar adalah salah satu sovenir yang korang boleh beli untuk hadiahkan kepada #kawankawanyangkitasuka! Semurah 1€ untuk satu replika. Ada banyak jenis replika. Sooo murah pastikan beli banyak-banyak bawa balik! 😉
-
#ARBAtravelBalkan #ExploreBalkan #ARBAtravel
278 9 1 October, 2018

#Repost @hzrmjd
・・・
Day 1...
Bila "MatSalleh femes cakap melayu" (Rhys) & "MatSalleh femes cakap loghat ganu" (Mat Dang) jumpa dan sembang...itik ayam jadinya..last2 diorg speaking bahasa diorg sndiri..kakakaka

Longsha Campsite
Pulau Kapas... #GengTrekkersOhsem #GTO
#Nature #Island #VitaminSea
#EveryMomentsCount
#Disinimerata #DariSudutLensaRawak #KawanKawanYangKitaSuka #ZonAktivitiHuzeir #JournalHuzeir #AdventuresAreForever

#Repost @hzrmjd
・・・
Day 1...
Bila "MatSalleh femes cakap melayu" (Rhys) & "MatSalleh femes cakap loghat ganu" (Mat Dang) jumpa dan sembang...itik ayam jadinya..last2 diorg speaking bahasa diorg sndiri..kakakaka

Longsha Campsite
Pulau Kapas... #GengTrekkersOhsem #GTO 
#Nature #Island #VitaminSea
#EveryMomentsCount
#Disinimerata #DariSudutLensaRawak #KawanKawanYangKitaSuka #ZonAktivitiHuzeir #JournalHuzeir #AdventuresAreForever
1,579 43 6 April, 2016