#kawankita Instagram Photos & Videos

kawankita - 6.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kawankita and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
582.9
Average comment
3.9
Posts with video
18/36
Posts with photo
18/36

Hashtag Popularity

To all my friend,this is the last day we meet. After this,you and I will separate from each other. I hope you all never forget about our relationship that is so meaningful because you has leave a footprint in my heart. One day,in the future I will gonna miss you guys😭😭😭
#kawanselamanya #kawansejati #kawanbaik #kawankita

To all my friend,this is the last day we meet. After this,you and I will separate from each other. I hope you all never forget about our relationship that is so meaningful because you has leave a footprint in my heart. One day,in the future I will gonna miss you guys😭😭😭
#kawanselamanya  #kawansejati #kawanbaik #kawankita
28 0 10 hours ago
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.

#Repost @_sagosz
779 6 11 hours ago

tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni.
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia
#kawankita
#kawankita_official

tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
432 3 12 hours ago
Simpan sini buat kenangan💕
#spm2019 #kenangansekolah #rinduzamansekolah #rinduselalu #kawankita #smkmanir
118 0 20 November, 2019

Hai #kawankita!
Bulan November ini KITA mau membahas tentang produksi film-film pendek 🎬 KITA mengundang teman-teman yang berencana menjadi producer short movies, sudah pernah menjadi producer short movies, ataupun yang akan segera memproduksi short movies, untuk join dan berdiskusi bersama tim produksi kece dari KITA. Untuk kalian yang ingin menambah pengetahuan tentang produksi juga boleh banget untuk datang ke workshop KITA yang diadain.

yuuuk segera mendaftar

Sampai jumpa #kawankita 🙌🏻 .

PRODUCTION HOUSE KITA

Creative house based in Jakarta
Email : productionhousekita@gmail.com
Kantor : 021-27872686
WA : 082384955444

#projectkita #karyakita #ceritakita #productionhouse #PHkita #productionhouseindonesia #creativehouse #webseries #bikiniklan #digitalcontent #tvc #filmproduction #digitaladvertising #digitalvideo #digitalcampaign #rumahproduksi #musicvideo #documentary #filmcrew #production #cinematic #indiefilmmaking #writers #productionlife #filmfest #womeninfilm #filmmakersofinstagram #producers

Hai #kawankita!
Bulan November ini KITA mau membahas tentang produksi film-film pendek 🎬 KITA mengundang teman-teman yang berencana menjadi producer short movies, sudah pernah menjadi producer short movies, ataupun yang akan segera memproduksi short movies, untuk join dan berdiskusi bersama tim produksi kece dari KITA. Untuk kalian yang ingin menambah pengetahuan tentang produksi juga boleh banget untuk datang ke workshop KITA yang diadain.

yuuuk segera mendaftar

Sampai jumpa #kawankita 🙌🏻 .

PRODUCTION HOUSE KITA

Creative house based in Jakarta
Email : productionhousekita@gmail.com
Kantor : 021-27872686
WA : 082384955444

#projectkita #karyakita #ceritakita #productionhouse #PHkita #productionhouseindonesia #creativehouse #webseries #bikiniklan #digitalcontent #tvc #filmproduction #digitaladvertising #digitalvideo #digitalcampaign #rumahproduksi #musicvideo #documentary #filmcrew #production #cinematic #indiefilmmaking #writers #productionlife #filmfest #womeninfilm #filmmakersofinstagram #producers
53 3 20 November, 2019

Hargai lah selagi ada
.
.
.
.
.
.
#banjarmasin
#anaksarindai
#kawankita

Hargai lah selagi ada
.
.
.
.
.
.
#banjarmasin 
#anaksarindai 
#kawankita
15 0 18 November, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.
#Repost @shapijie
1,930 18 18 November, 2019

tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni.
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia
#kawankita
#kawankita_official

tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
935 3 17 November, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.

#Repost @shfq81
669 1 17 November, 2019

#Repost @pelesitrayaumalaysia2013
• • • • • •
Kalau kt Malaysia dia buat mcm ni korang rasa ape jadi kt org ni😅
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni.
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia
#kawankita
#kawankita_official

#Repost @pelesitrayaumalaysia2013
• • • • • •
Kalau kt Malaysia dia buat mcm ni korang rasa ape jadi kt org ni😅
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
42 0 16 November, 2019

KITA akan datang JAFF tahun ini! Siapa #kawankita di sini yang turut serta?

KITA nggak sabar untuk menonton film-film Asia yang sangat menarik dan unik untuk dinikmati.
Ada tiga film yang menjadi film paling ditunggu KITA. Kalau kalian, film atau acara apa yang paling ditunggu?
Sampai jumpa di JAFF 19-23 November nanti!

PRODUCTION HOUSE KITA

Creative house based in Jakarta
Email : productionhousekita@gmail.com
Kantor : 021-27872686
WA : 081287950039

#projectkita #karyakita #ceritakita #productionhouse #PHkita #productionhouseindonesia #creativehouse #webseries #bikiniklan #digitalcontent #tvc #filmproduction #digitaladvertising #digitalvideo #digitalcampaign #rumahproduksi #musicvideo #documentary #filmcrew #production #cinematic #indiefilmmaking #writers #productionlife #filmfestival

KITA akan datang JAFF tahun ini! Siapa #kawankita di sini yang turut serta?

KITA nggak sabar untuk menonton film-film Asia yang sangat menarik dan unik untuk dinikmati.
Ada tiga film yang menjadi film paling ditunggu KITA. Kalau kalian, film atau acara apa yang paling ditunggu? 
Sampai jumpa di JAFF 19-23 November nanti!

PRODUCTION HOUSE KITA

Creative house based in Jakarta
Email : productionhousekita@gmail.com
Kantor : 021-27872686
WA : 081287950039

#projectkita #karyakita #ceritakita #productionhouse #PHkita #productionhouseindonesia #creativehouse #webseries #bikiniklan #digitalcontent #tvc #filmproduction #digitaladvertising #digitalvideo #digitalcampaign #rumahproduksi #musicvideo #documentary #filmcrew #production #cinematic #indiefilmmaking #writers #productionlife #filmfestival
72 0 16 November, 2019

U do it @shukyusuf 👏👏👏. Tahniah atas ijazah yang diterima n semoga perjalanan di hadapan cemerlang, gemilang n terbilang gtuuu 😎😎😎 #konvoumt2019 #kawankita #genggebu #demian #senyum #gigihmenunggu #gigihdatang

U do it @shukyusuf 👏👏👏. Tahniah atas ijazah yang diterima n semoga perjalanan di hadapan cemerlang, gemilang n terbilang gtuuu 😎😎😎 #konvoumt2019 #kawankita #genggebu #demian #senyum #gigihmenunggu #gigihdatang
40 0 16 November, 2019

Dear best friend,
you're the of the best things that's ever happened to me.I love you,and i don't want to lose you.Because my life has been better since the day I found you.❤
.
Tag sahabat baik korang💕🙈
.
.
. #friendshipday #kawankita_official #kawankita
#sahabatku
#appreciate #justbeyourself
#sorryfriends
#bestfriends

Dear best friend,
you're the of the best things that's ever happened to me.I love you,and i don't want to lose you.Because my life has been better since the day I found you.❤
.
Tag sahabat baik korang💕🙈
.
.
.#friendshipday #kawankita_official #kawankita 
#sahabatku 
#appreciate #justbeyourself 
#sorryfriends 
#bestfriends
28 4 16 November, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.

#Repost @a_yenx
3,803 22 16 November, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.
#Repost @along_prm
634 3 16 November, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.
#Repost @ganuriderss
2,856 24 16 November, 2019

Kalau kt Malaysia dia buat mcm ni korang rasa ape jadi kt org ni😅
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni.
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia
#kawankita
#kawankita_official

Kalau kt Malaysia dia buat mcm ni korang rasa ape jadi kt org ni😅
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
1,997 5 16 November, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.
#Repost @manleyy_
3,106 12 16 November, 2019

Weyy!!👀..tenkiu sesangat sbb jdi bff aq tau💕..aq syg korang xtrkira tau🌸..thn dpn dh xjupa😲..hrp ii rndu kt korng n korang jngn lupa aq tau😳..lg seminggu kite akn gelak ketawa,menangis,mngadu,n smuanya..thn dpn msti rndu giler weii kt korng🖤:-)..plss sesangat jngn lupakn aq tau😍..( aku syg giler kt korng ):-)🖤💕
.
.
.Sya pnya sya jaga la
.
#funimatechallenge #funimateofficial #funnyvideos #kwnsshsnang
#kawanselamanya #kawanselamanya #kawankita #funimateedits #funimate❤️ #funimatehot🔥 #funimatekawan #kawansmpaimmpos #caww

Weyy!!👀..tenkiu sesangat sbb jdi bff aq tau💕..aq syg korang xtrkira tau🌸..thn dpn dh xjupa😲..hrp ii rndu kt korng n korang jngn lupa aq tau😳..lg seminggu kite akn gelak ketawa,menangis,mngadu,n smuanya..thn dpn msti rndu giler weii kt korng🖤:-)..plss sesangat jngn lupakn aq tau😍..( aku syg giler kt korng ):-)🖤💕
.
.
.Sya pnya sya jaga la
.
#funimatechallenge #funimateofficial #funnyvideos #kwnsshsnang
#kawanselamanya #kawanselamanya #kawankita #funimateedits #funimate❤️ #funimatehot🔥 #funimatekawan #kawansmpaimmpos #caww
75 2 15 November, 2019
Kawan lagi ❤️ #sayangkucing  #tompok #mengandung #kawankita
24 0 13 November, 2019

Top #kawankita posts

tag 3 kawan korang tonton video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official .
.

#Repost @lutfiyy469
8,111 53 4 October, 2019
tag 3 kawan korang tonton video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official .
.

#Repost @muhdsyaminnn
10,845 80 1 October, 2019
tag 3 kawan korang tonton video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
20,264 116 9 hours ago
tag 3 kawan korang tonton video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official .
.
#Repost @pacakcrew.co
15,147 84 31 July, 2019
tag 3 kawan korang tonton video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official .
.

#Repost @syahrain_fadzil
21,865 143 4 October, 2019
tag 3 kawan korang tonton video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
8,043 31 28 September, 2019
tag 3 kawan korang tonton video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official .
.
#Repost @faridchinpeng
12,390 46 19 August, 2019
tag 3 kawan korang tonton video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
22,405 130 15 September, 2019

Dah langgar pastu blah mcm tu je🤨
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni.
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia
#kawankita
#kawankita_official

Dah langgar pastu blah mcm tu je🤨
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
6,816 139 10 October, 2019