#kayuh Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kayuh and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
258.2
Average comment
2.2
Posts with video
17/36
Posts with photo
19/36

Hashtag Popularity

#oldbike #kayuh
41 0 13 October, 2019
20km je..😁😁
#specializedbikes 
#specialized 
#kayuh 
#wanita
17 0 13 October, 2019
@anizahnawawi Profile picture

@anizahnawawi

Taman Malawati Jaya

Menyantuni #funride penduduk Taman Malawati Jaya 2019. #Masak masak jugak #kayuh jgn lupa 😅
#HariSukanNegara #BulanSukanNegara

Menyantuni #funride penduduk Taman Malawati Jaya 2019. #Masak masak jugak #kayuh jgn lupa 😅 
#HariSukanNegara #BulanSukanNegara
64 4 13 October, 2019
@fazallahpit Profile picture

@fazallahpit

Bukit Jalil National Stadium

Nak dapatkan medal punya pasal, #DainIdlan beria-ia lari 5km dalam acara Fit Malaysia tanpa dukung bagai. Rekod paling muda tamatkan larian 5km pada usia lima tahun dalam keluarga kami.

#DifaIrdina pula kayuh 30km di laluan baaaaaanyak bukit panjang. First time tengok muka penat, muka tercungap-cungap Difa. Haha.. #DeanIzzat pulak dok teruja masuk Stadium Bukit Jalil.

#DaniIrfan tak join. Ada perlumbaan basikal pada waktu sama.

#larian #funrun #FitMalaysia #kayuh #basikal #cyclinglife
#funride #runner

Nak dapatkan medal punya pasal, #DainIdlan beria-ia lari 5km dalam acara Fit Malaysia tanpa dukung bagai. Rekod paling muda tamatkan larian 5km pada usia lima tahun dalam keluarga kami.

#DifaIrdina pula kayuh 30km di laluan baaaaaanyak bukit panjang. First time tengok muka penat, muka tercungap-cungap Difa. Haha.. #DeanIzzat pulak dok teruja masuk Stadium Bukit Jalil.

#DaniIrfan tak join. Ada perlumbaan basikal pada waktu sama.

#larian #funrun #FitMalaysia #kayuh #basikal #cyclinglife
#funride #runner
40 1 13 October, 2019

Top #kayuh posts

@kemaa05._ Profile picture

@kemaa05._

Rindu Kamu

Hye Gaiss👋🏻Sorry Sebab Kemaa Lama Menyepi 😔Ni lah bike kemaa sejak dari dulu sampailah bike yang kena angkut tu😌btw thanks for 3.9k followers👌🏻

Support kemaa sampai 4k Followers 👌🏻


#tenteraflykelantan #pengayuh2roda #pencinta2roda #pakcik_video #bukanbishebishe #jenteraduaroda #maluapabosku #wheelie #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌jahat #lajakituhobikami #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #jiwakayuhbeb #jiwapengayuh_ #kayuh #lajak❌deotaks

Hye Gaiss👋🏻Sorry Sebab Kemaa Lama Menyepi 😔Ni lah bike kemaa sejak dari dulu sampailah bike yang kena angkut tu😌btw thanks for 3.9k followers👌🏻
•
Support kemaa sampai 4k Followers 👌🏻
•
•
#tenteraflykelantan #pengayuh2roda #pencinta2roda #pakcik_video #bukanbishebishe #jenteraduaroda #maluapabosku #wheelie #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌jahat #lajakituhobikami #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #jiwakayuhbeb #jiwapengayuh_ #kayuh #lajak❌deotaks
2,111 25 8 October, 2019