#kbmall Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kbmall and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
54 minutes
Average like
7.4
Average comment
0.5
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@demicamachang Profile picture

@demicamachang

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas. Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas.  Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
2 1 5 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
PM SEKARANG tau📱.
.
.

#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
PM SEKARANG tau📱.
.
.

#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 8 hours ago
@gotkimchi.kelantan Profile picture

@gotkimchi.kelantan

🔥 JJAJANGMYEON SAUCE 🔥
.
Sauce got kimchi adalah sos serbaguna!😍
.
Jjajang sauce gotkimchi boleh guna buat masak :
📌 Jjajangmyeon
📌 Nasi Goreng Jajang
📌 Black Bean Beef
📌 Jjajangtteokbokki 📌 dan lain2!😉
.
Takyah risau kalau xsempat nak order yg ready made..dah boleh masak sendiri jee 👩🏻‍🍳 sebab resepi kita provide kalau beli produk gotkimchi😉

#GotKimchi #Jajangmyeon #Tteokbokki #MalaysiaKimchi #HalalKimchi #Danmuji #kfood #koreanfood #koreancuisine #fooddelivery #machang #tanahmerah #kotabharu #kelantan #umkpc #umkjeli #umkbachok #umk #uitm #uitmmachang #uitmkotabharu #pkb #aeonkelantan #kbmall #shopping #halalkorea

🔥 JJAJANGMYEON SAUCE 🔥
.
Sauce got kimchi adalah sos serbaguna!😍
.
Jjajang sauce gotkimchi boleh guna buat masak :
📌 Jjajangmyeon
📌 Nasi Goreng Jajang
📌 Black Bean Beef
📌 Jjajangtteokbokki 📌 dan lain2!😉
.
Takyah risau kalau xsempat nak order yg ready made..dah boleh masak sendiri jee 👩🏻‍🍳 sebab resepi kita provide kalau beli produk gotkimchi😉

#GotKimchi #Jajangmyeon #Tteokbokki #MalaysiaKimchi #HalalKimchi #Danmuji #kfood #koreanfood #koreancuisine #fooddelivery #machang #tanahmerah #kotabharu #kelantan #umkpc #umkjeli #umkbachok #umk #uitm #uitmmachang #uitmkotabharu #pkb #aeonkelantan #kbmall #shopping #halalkorea
4 0 8 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
5 0 8 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
2 0 12 hours ago
@snacknbitekotabharu_ Profile picture

@snacknbitekotabharu_

Alhamdulillah rezeki ❤❤❤ .
.
Tenkiu Kak Haifaa order brownies dengan snacknbitekotabharu a.k.a brownieskotabharu 😘😘😘
.
Brownies FRESH DARI OVEN.. ORDER DULU BARU BUAT..
.
Ade lagi yang nak selit order? Mai terus wasapp
.
Whatsapp for order 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60145379094/brownieskotabharu
.
#sayajualbrownies #kotabharu #mmp #umk #uitmkb #kptmkb #tesco #kbmall #aeonkb #meletop #igkelantan #kelantanbakers #igermaahad #kelantanfood #kelateku #husm #hrpz #pengkalanchepa #kubangkerian #berek12 #browniesmurah #brownieskb #brownieskotabharu #snacknbitekotabharu

Alhamdulillah rezeki ❤❤❤ .
.
Tenkiu Kak Haifaa order brownies dengan snacknbitekotabharu a.k.a brownieskotabharu 😘😘😘
.
Brownies FRESH DARI OVEN.. ORDER DULU BARU BUAT..
.
Ade lagi yang nak selit order? Mai terus wasapp
.
Whatsapp for order 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60145379094/brownieskotabharu
.
#sayajualbrownies #kotabharu #mmp #umk #uitmkb #kptmkb #tesco #kbmall #aeonkb #meletop #igkelantan #kelantanbakers #igermaahad #kelantanfood #kelateku #husm #hrpz #pengkalanchepa #kubangkerian #berek12 #browniesmurah #brownieskb #brownieskotabharu #snacknbitekotabharu
3 0 12 hours ago
@snacknbitekotabharu Profile picture

@snacknbitekotabharu

Alhamdulillah rezeki ❤❤❤ .
.
Tenkiu Kak Haifaa order brownies dengan snacknbitekotabharu a.k.a brownieskotabharu 😘😘😘
.
Brownies FRESH DARI OVEN.. ORDER DULU BARU BUAT..
.
Ade lagi yang nak selit order? Mai terus wasapp
.
Whatsapp for order 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60145379094/brownieskotabharu
.
#sayajualbrownies #kotabharu #mmp #umk #uitmkb #kptmkb #tesco #kbmall #aeonkb #meletop #igkelantan #kelantanbakers #igermaahad #kelantanfood #kelateku #husm #hrpz #pengkalanchepa #kubangkerian #berek12 #browniesmurah #brownieskb #brownieskotabharu #snacknbitekotabharu

Alhamdulillah rezeki ❤❤❤ .
.
Tenkiu Kak Haifaa order brownies dengan snacknbitekotabharu a.k.a brownieskotabharu 😘😘😘
.
Brownies FRESH DARI OVEN.. ORDER DULU BARU BUAT..
.
Ade lagi yang nak selit order? Mai terus wasapp
.
Whatsapp for order 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60145379094/brownieskotabharu
.
#sayajualbrownies #kotabharu #mmp #umk #uitmkb #kptmkb #tesco #kbmall #aeonkb #meletop #igkelantan #kelantanbakers #igermaahad #kelantanfood #kelateku #husm #hrpz #pengkalanchepa #kubangkerian #berek12 #browniesmurah #brownieskb #brownieskotabharu #snacknbitekotabharu
5 0 12 hours ago
@rakan_kbmall Profile picture

@rakan_kbmall

We have awesome news, Cosway family!
Back by popular demand, we are excited to share that our 3-Day Specials is back and ready to wow. 🤩🤩 From today until 20th October,
head on to Cosway #KBMall store and let the shopping begin!

We have awesome news, Cosway family!
Back by popular demand, we are excited to share that our 3-Day Specials is back and ready to wow. 🤩🤩 From today until 20th October, 
head on to Cosway #KBMall store and let the shopping begin!
2 0 12 hours ago
@rakan_kbmall Profile picture

@rakan_kbmall

Beli 2 Percuma 3 !!! 😍

3 Hari bersama @Watsons 🤩
Kami ada exclusive Promotion Sekarang!😱 Dengan mempamirkan Kad Watson anda semasa membuat pembayaran
di outlet @xes signature shoes anda layak untuk mendapatkan tawaran hebat ini 😉

Tidak mempunyai kad Watson? Tak pe klik je sini ( online mudah sahaja!) http://bit.ly/31JYNlb *Tertakluk pada terma & syarat
*promosi masa terhad 18 Oct - 20 Oct 2019 Sahaja!

#XESShoes #WatsonsMalaysia #KBMall

Beli 2 Percuma 3 !!! 😍

3 Hari bersama @Watsons 🤩
Kami ada exclusive Promotion Sekarang!😱 Dengan mempamirkan Kad Watson anda semasa membuat pembayaran
di outlet @xes signature shoes anda layak untuk mendapatkan tawaran hebat ini 😉

Tidak mempunyai kad Watson? Tak pe klik je sini ( online mudah sahaja!) http://bit.ly/31JYNlb *Tertakluk pada terma & syarat
*promosi masa terhad 18 Oct - 20 Oct 2019 Sahaja!

#XESShoes #WatsonsMalaysia #KBMall
10 0 13 hours ago
@rakan_kbmall Profile picture

@rakan_kbmall

F.O.S Buy 1, Free 1!!
Visit F.O.S #KBMall store to get your favourite outfit with BUY 1 & get1 FREE!
Valid until 28 OCTOBER 2019. *Only for the selected items!
*T&C APPLY

F.O.S Buy 1, Free 1!!
Visit  F.O.S #KBMall store to get your favourite outfit with BUY 1 & get1 FREE! 
Valid until 28 OCTOBER 2019. *Only for the selected items!
*T&C APPLY
4 0 13 hours ago
@soscilithaifatihah Profile picture

@soscilithaifatihah

KBmall,Kota Bharu

Dah abis di jual sos cili thai fatihah utk ari ni.....terima kasih kepada pelanggan yang membeli dan repeat order @ kbmall
#productmuslim
#bmf
#beli
#repeatorder
#soscilithaifatihah
#kbmall
#181019

Dah abis di jual sos cili thai fatihah utk ari ni.....terima kasih kepada pelanggan yang membeli dan repeat order @ kbmall
#productmuslim 
#bmf
#beli
#repeatorder
#soscilithaifatihah 
#kbmall
#181019
1 0 14 hours ago
@tomazkotabharu Profile picture

@tomazkotabharu

Menjaga anda sejuk dalam bernafas kelabu gelap pada sol ultra-cahaya. Sepasang Kasut Sneakers J001L sesuai dengan jaket bomba hitam, seluar berpeluh dan baju t-kelabu.
.
.
Tomaz J001L Mens Casual Sneakers
.
.
WARNA: BLACK & DARK GREY
HARGA: RM169.00
SAIZ: 39, 40, 41, & 45 (UK 5, 6,7 & 11)
.
.
Lot 411-B, Jalan Jambatan Sultan Yahya Kg Sireh, 15050 Kota Bharu, (Bawah Gym Pakat Gomo,Bersebelahan Cofe Richmond).
.
✅(10:00 a.m - 10;00 p.m)
.
.
http://tomazkotabharu.wasap.my/
http://tomazkotabharu.wasap.my/
.
#kotabharu #kelantan #kbmall #aeonmallkotabharu #kptmkotabharu #politeknikkotabharu #uitmmachang #umkkelantan #anakkelantan #igkelantan

Menjaga anda sejuk dalam bernafas kelabu gelap pada sol ultra-cahaya. Sepasang Kasut Sneakers J001L sesuai dengan jaket bomba hitam, seluar berpeluh dan baju t-kelabu.
.
.
Tomaz J001L Mens Casual Sneakers
.
.
WARNA: BLACK & DARK GREY
HARGA: RM169.00
SAIZ: 39, 40, 41, & 45 (UK 5, 6,7 & 11)
.
.
Lot 411-B, Jalan Jambatan Sultan Yahya Kg Sireh, 15050 Kota Bharu, (Bawah Gym Pakat Gomo,Bersebelahan Cofe Richmond).
.
✅(10:00 a.m - 10;00 p.m)
.
.
http://tomazkotabharu.wasap.my/
http://tomazkotabharu.wasap.my/
.
#kotabharu #kelantan #kbmall #aeonmallkotabharu #kptmkotabharu #politeknikkotabharu #uitmmachang #umkkelantan #anakkelantan #igkelantan
57 1 17 hours ago
@bougasbeauty.farhana Profile picture

@bougasbeauty.farhana

Desaru Beach

HEMPAS DATANG LAGI HEMPAS DATANG LAGI !.

Omaigadddd! Tak jemu jemu tengok feedback cun melecun dari bidadari-bidadari BOUGAS BEAUTY ni kalau dulu muka kusam macam siput sekarang dah shining glowing balik kalau dulu satu muka penuh dengan MISS J sekarang dah takde ketul ketul even dah kaver dengan pondesyen 💯.

Hebat betul penangan serum ajaib ni memang tak rugi pakai even dah berbulan bulan pakai hati ni rasa berbunga bunga bila dapdapdap kat muka bau wangi ajeee macam bunga rose yang baru petik dekat taman !.

Bila muka dah kembali anjal macam ni dah takde alasan untuk berselfie nak keluar rumah pun konpiden makin changsss naik betul tak ?.

HEMPAS DATANG LAGI HEMPAS DATANG LAGI !.
•
Omaigadddd! Tak jemu jemu tengok feedback cun melecun dari bidadari-bidadari BOUGAS BEAUTY ni kalau dulu muka kusam macam siput sekarang dah shining glowing balik kalau dulu satu muka penuh dengan MISS J sekarang dah takde ketul ketul even dah kaver dengan pondesyen 💯.
•
Hebat betul penangan serum ajaib ni memang tak rugi pakai even dah berbulan bulan pakai hati ni rasa berbunga bunga bila dapdapdap kat muka bau wangi ajeee macam bunga rose yang baru petik dekat taman !.
•
Bila muka dah kembali anjal macam ni dah takde alasan untuk berselfie nak keluar rumah pun konpiden makin changsss naik betul tak ?.
2 1 18 hours ago
@bougasbeauty.farhana Profile picture

@bougasbeauty.farhana

SDS Bakery & Cafe (Desaru Branch)

Success is achieved and maintained by those who try and keep trying ! ❤️

Success is achieved and maintained by those who try and keep trying ! ❤️
8 1 18 hours ago
@bougasbeauty.farhana Profile picture

@bougasbeauty.farhana

Bandar Penawar Desaru Johor

SEL KULIT MATI DIBUANG SEPANTAS KILAT.

Hooooray pernah tak terfikir kenapa pakai skincare tapi still tak ngamzz dengan kulit muka ? Yesss ni masalah kita pakai tepek ajee dekat muka tapi lupa nak buang benda benda yang dah lama menapa kat muka.Tak runsing ke spend duit ratus ribu beli skincare baru beli serum tapi tanak buang sel kulit mati tu ?.

Aaaaajumzzz tengok kedasyatan FACESCRUB BOUGAS BEAUTY bau wangi sewangi bunga rose di Cameron Highlands dan biji biji tak kasar macam batu di kaki bukit 💯.

SEL KULIT MATI DIBUANG SEPANTAS KILAT.
•
Hooooray pernah tak terfikir kenapa pakai skincare tapi still tak ngamzz dengan kulit muka ? Yesss ni masalah kita pakai tepek ajee dekat muka tapi lupa nak buang benda benda yang dah lama menapa kat muka.Tak runsing ke spend duit ratus ribu beli skincare baru beli serum tapi tanak buang sel kulit mati tu ?.
•
Aaaaajumzzz tengok kedasyatan FACESCRUB BOUGAS BEAUTY bau wangi sewangi bunga rose di Cameron Highlands dan biji biji tak kasar macam batu di kaki bukit 💯.
4 1 18 hours ago
@rakan_kbmall Profile picture

@rakan_kbmall

Istimewa hujung minggu !
Pakat2 mari Habib #KBMall.
Tawaran menarik menanti anda semua.
Tolak barang lama dan beli yang baru dengan harga terbaik !
#habibkbmall
#weekendspecial
#tradein
#gold916
#diamond
#barangkemas
#emas916
#berlian

Istimewa hujung minggu !
Pakat2 mari Habib #KBMall.
Tawaran menarik menanti anda semua. 
Tolak barang lama dan beli yang baru dengan harga terbaik ! 
#habibkbmall
#weekendspecial
#tradein
#gold916
#diamond
#barangkemas
#emas916
#berlian
4 0 18 hours ago
@q.me_cakery Profile picture

@q.me_cakery

Caramel Pudding, atau Puding Gula Hangus~🍮🍮 Order dari 'Jiran Sebelah Rumah', terima kasih Akak~😍😍 (rm20)

For order do Dm or Whatsapp 017-8118816.. Cod Uitm Machang & area Bandar Machang~

#pudinggulahangus #kelantanbakers #machangbakers #machang #kotabharu #pasirmas #pasirputeh #kualakrai #tanahmerah #wakafbharu #jertih #besut #kelantan #terengganu #uitmmachang #uitmkb #kbmall #qme_cakery #lalabakewithlove

Caramel Pudding, atau Puding Gula Hangus~🍮🍮 Order dari 'Jiran Sebelah Rumah', terima kasih Akak~😍😍 (rm20)

For order do Dm or Whatsapp 017-8118816.. Cod Uitm Machang & area Bandar Machang~

#pudinggulahangus #kelantanbakers #machangbakers #machang #kotabharu #pasirmas #pasirputeh #kualakrai #tanahmerah #wakafbharu #jertih #besut #kelantan #terengganu #uitmmachang #uitmkb #kbmall #qme_cakery #lalabakewithlove
10 0 20 hours ago
@q.me_cakery Profile picture

@q.me_cakery

Order malam tadi, for @lieysaalias ~ Tq so much dear~🌸🌸 Red Velvet Slicescake 7" (rm40)

For order do Dm or Whatsapp 017-8118816.. Cod Uitm Machang & area Bandar Machang~

#redvelvetcake #kelantanbakers #machangbakers #machang #kotabharu #pasirmas #pasirputeh #kualakrai #tanahmerah #wakafbharu #jertih #besut #kelantan #terengganu #uitmmachang #uitmkb #kbmall #qme_cakery #lalabakewithlove

Order malam tadi, for @lieysaalias ~ Tq so much dear~🌸🌸 Red Velvet Slicescake 7" (rm40)

For order do Dm or Whatsapp 017-8118816.. Cod Uitm Machang & area Bandar Machang~

#redvelvetcake #kelantanbakers #machangbakers #machang #kotabharu #pasirmas #pasirputeh #kualakrai #tanahmerah #wakafbharu #jertih #besut #kelantan #terengganu #uitmmachang #uitmkb #kbmall #qme_cakery #lalabakewithlove
14 5 20 hours ago
@la.moo.teamalaysia2019 Profile picture

@la.moo.teamalaysia2019

Wau bule ialah salah satu tradisi ore kelate.
.
Loni kito ado Eh Wau BoBa kat La Moo Tea.
.
Sila datang selfie wefie ngan Eh Wau Boba la moo tea.
.
.
.
LA MOO TEA
Lokasi google map: 6.11741, 102.23961
Alamat :6000-6002 Jalan Hamzah 15050 Kota Bharu Kelantan.
.
Lokasi dekat : Belakang pintu KBMALL, berdepan UTC KBMALL, sebelah TUNE hotel KB.
.
.
Beroperasi dari hari Ahad -Sabtu, Masa 10am-10pm.
.
#lamoo #lamootea #lamooteakotabharu #lamooteamalaysia
#milk #tea #milktea #bubbletea #boba #susu #kbmall #kelate #bobaviral #brownsugar #bobaspecial #kotabharu

Wau bule ialah salah satu tradisi ore kelate.
.
Loni kito ado Eh Wau BoBa kat La Moo Tea.
.
Sila datang selfie wefie ngan Eh Wau Boba la moo tea.
.
.
.
LA MOO TEA
Lokasi google map: 6.11741, 102.23961
Alamat :6000-6002 Jalan Hamzah 15050 Kota Bharu Kelantan.
.
Lokasi dekat : Belakang pintu KBMALL, berdepan UTC KBMALL, sebelah TUNE hotel KB.
.
.
Beroperasi dari hari Ahad -Sabtu, Masa 10am-10pm.
.
#lamoo #lamootea #lamooteakotabharu #lamooteamalaysia
#milk #tea #milktea #bubbletea #boba #susu #kbmall #kelate #bobaviral #brownsugar #bobaspecial #kotabharu
10 2 17 October, 2019
@la.moo.teamalaysia2019 Profile picture

@la.moo.teamalaysia2019

La MOO TEA Malaysia

#Malamjumaat BOBAFANS dah ngembom LA MOO TEA male ni.
.
Slmat Malam semua #BOBAFANS Kota Bharu, sesiapa hok xsempat dapat beli, minto maaf deh. Jage sedih ! esok kito bagi voucher FREE ''BUY 1 FREE 1" .
BELI 1 cup ''La Moo Brown Sugar Boba Milk Tea'' (D)
FREE 1 cup "La' Brown Sugar Green Tea Milk'' (F)
.
.
.
LA MOO TEA
Lokasi google map: 6.11741, 102.23961
Alamat :6000-6002 Jalan Hamzah 15050 Kota Bharu Kelantan.
.
Lokasi dekat : Belakang pintu KBMALL, berdepan UTC KBMALL, sebelah TUNE hotel KB.
.
.
Beroperasi dari hari Ahad -Sabtu, Masa 10am-10pm.

#lamoo #lamootea #lamooteakotabharu #lamooteamalaysia
#milk #tea #milktea #bubbletea #boba #susu #kbmall #kelate #bobaviral #brownsugar #bobaspecial #kotabharu #bobafans

#Malamjumaat BOBAFANS dah ngembom LA MOO TEA male ni.
.
Slmat Malam semua #BOBAFANS Kota Bharu, sesiapa hok xsempat dapat beli, minto maaf deh. Jage sedih ! esok kito bagi voucher FREE ''BUY 1 FREE 1" .
BELI 1 cup ''La Moo Brown Sugar Boba Milk Tea'' (D)
FREE 1 cup "La' Brown Sugar Green Tea Milk'' (F)
.
.
.
LA MOO TEA
Lokasi google map: 6.11741, 102.23961
Alamat :6000-6002 Jalan Hamzah 15050 Kota Bharu Kelantan.
.
Lokasi dekat : Belakang pintu KBMALL, berdepan UTC KBMALL, sebelah TUNE hotel KB.
.
.
Beroperasi dari hari Ahad -Sabtu, Masa 10am-10pm.

#lamoo #lamootea #lamooteakotabharu #lamooteamalaysia
#milk #tea #milktea #bubbletea #boba #susu #kbmall #kelate #bobaviral #brownsugar #bobaspecial #kotabharu #bobafans
17 1 17 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
1 1 17 October, 2019
@q.me_cakery Profile picture

@q.me_cakery

Moist Choc Slicescake 9"~ Order dari Adik Adam, tq so much🌸🌸
(7" rm40, 9" rm50)
For order do Dm or Whatsapp 017-8118816.. Cod Uitm Machang & area Bandar Machang~

#moistchocolatecake #kelantanbakers #machangbakers #machang #kotabharu #pasirmas #pasirputeh #kualakrai #tanahmerah #wakafbharu #jertih #besut #kelantan #terengganu #uitmmachang #uitmkb #kbmall #qme_cakery #lalabakewithlove

Moist Choc Slicescake 9"~ Order dari Adik Adam, tq so much🌸🌸
(7" rm40, 9" rm50) 
For order do Dm or Whatsapp 017-8118816.. Cod Uitm Machang & area Bandar Machang~

#moistchocolatecake #kelantanbakers #machangbakers #machang #kotabharu #pasirmas #pasirputeh #kualakrai #tanahmerah #wakafbharu #jertih #besut #kelantan #terengganu #uitmmachang #uitmkb #kbmall #qme_cakery #lalabakewithlove
16 1 17 October, 2019
@gotkimchi.kelantan Profile picture

@gotkimchi.kelantan

Korang nak beli produk @gotkimchi.kelantan dengan free postage takk?
Mehh beli melalui shopee 📲

Search je gotkimchi.kelantan kat shopee. Tapi valid untuk pembelian RM40 ke atas je tauu🤗

Tekan link kat bio pun boleh, direct terus ke shopee shop kita💃

Cara-cara untuk buat pembelian melalui shopee pun dah ada kat highlight tauuu. Mudahh sangat caranyaa 😉

#GotKimchi #Jajangmyeon #Tteokbokki #MalaysiaKimchi #HalalKimchi #Danmuji #kfood #koreanfood #koreancuisine #fooddelivery #machang #tanahmerah #kotabharu #kelantan #umkpc #umkjeli #umkbachok #umk #uitm #uitmmachang #uitmkotabharu #pkb #aeonkelantan #kbmall #shopping #halalkorea

Korang nak beli produk @gotkimchi.kelantan dengan free postage takk? 
Mehh beli melalui shopee 📲

Search je gotkimchi.kelantan kat shopee. Tapi valid untuk pembelian RM40 ke atas je tauu🤗

Tekan link kat bio pun boleh, direct terus ke shopee shop kita💃

Cara-cara untuk buat pembelian melalui shopee pun dah ada kat highlight tauuu. Mudahh sangat caranyaa 😉

#GotKimchi #Jajangmyeon #Tteokbokki #MalaysiaKimchi #HalalKimchi #Danmuji #kfood #koreanfood #koreancuisine #fooddelivery #machang #tanahmerah #kotabharu #kelantan #umkpc #umkjeli #umkbachok #umk #uitm #uitmmachang #uitmkotabharu #pkb #aeonkelantan #kbmall #shopping #halalkorea
2 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
PM now!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
PM now!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉PM sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉PM sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
6 0 17 October, 2019
@rakan_kbmall Profile picture

@rakan_kbmall

The Chicken Rice Shop Fans unite!
Get ready to celebrate for the most awaited day every month.
Can you guess what’s coming this 18th?
#TheChickenRiceShop #2moredays #KBMall

The Chicken Rice Shop Fans unite!
Get ready to celebrate for the most awaited day every month.
Can you guess what’s coming this 18th? 
#TheChickenRiceShop #2moredays #KBMall
9 0 17 October, 2019
@bougasbeauty.farhana Profile picture

@bougasbeauty.farhana

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

PENAT TRY BERMACAM PRODUK TAPI STILL MUKA MACAM KAK LIMAH ! .

"Masyallah dah berapa banyak woi duit habis dekat macam macam produk tapi still tak jalan ! Naseb lah jumpe bougasbeautyserum love love love teruks serum paling berkesan abad ni yehuuu dah jimat duit uolsss takdelah shuben cakap muke kite tak lari dengan Kak Limah " .

New Advance Serum :.

✅Increased quantity with same price .
✅New R&D with only 0.02 fragrance .
✅New bottlw using pump techniques instead of applicators.
✅QR CODE for our lovely customer.

Meletopsss uolss harga maintain sama tapi kuantiti lebih banyak ! Mengapa bayar lebih ? Dapatkan kulit cantik semulus Neelopa dengan BOUGASBEAUTYSERUM 💯.

PENAT TRY BERMACAM PRODUK TAPI STILL MUKA MACAM KAK LIMAH ! .
•
"Masyallah dah berapa banyak woi duit habis dekat macam macam produk tapi still tak jalan ! Naseb lah jumpe bougasbeautyserum love love love teruks serum paling berkesan abad ni yehuuu dah jimat duit uolsss takdelah shuben cakap muke kite tak lari dengan Kak Limah " .
•
New Advance Serum :.
•
✅Increased quantity with same price .
✅New R&D with only 0.02 fragrance .
✅New bottlw using pump techniques instead of applicators.
✅QR CODE for our lovely customer.
•
Meletopsss uolss harga maintain sama tapi kuantiti lebih banyak ! Mengapa bayar lebih ? Dapatkan kulit cantik semulus Neelopa dengan BOUGASBEAUTYSERUM 💯.
4 1 17 October, 2019
@bougasbeauty.farhana Profile picture

@bougasbeauty.farhana

Johor Bahru City Square

*RAHSIA KULIT SIHAT INSYAALLAH DALAM MASA 14 HARI*

Mesti ramai yang ada masalah kulit muka seperti jeragat, parut jerawat, liang pori terbuka, kulit kusam, tona kulit tidak sekata atau kulit muka rosak akibat salah pakai produk beracun kan?

Dengan Bougas Advance Serum, kulit muka anda akan kembali sihat semula!

Hanya perlu konsisten dan tahap kesabaran yang tinggi, kulit muka anda akan sihat kembali dalam masa 14 hari. InsyaAllah.

✔ Tiada Alkohol.
✔ Tiada campuran pewangi.
✔ Bebas merkuri .
✔ Tiada pengelupasan.
✔ Lulus KKM.
✔ Resapan pantas .

Jom ketuk pintu whatsapp Farhana sekarang !

*RAHSIA KULIT SIHAT INSYAALLAH DALAM MASA 14 HARI*
•
Mesti ramai yang ada masalah kulit muka seperti jeragat, parut jerawat, liang pori terbuka, kulit kusam, tona kulit tidak sekata atau kulit muka rosak akibat salah pakai produk beracun kan?
•
Dengan Bougas Advance Serum, kulit muka anda akan kembali sihat semula!
•
Hanya perlu konsisten dan tahap kesabaran yang tinggi, kulit muka anda akan sihat kembali dalam masa 14 hari. InsyaAllah.
•
✔ Tiada Alkohol.
✔ Tiada campuran pewangi.
✔ Bebas merkuri .
✔ Tiada pengelupasan.
✔ Lulus KKM.
✔ Resapan pantas .
•
Jom ketuk pintu whatsapp Farhana sekarang !
4 1 17 October, 2019
@bougasbeauty.farhana Profile picture

@bougasbeauty.farhana

Paradigm Mall Johor Bahru

PORI SEBESAR KANGKANG !.

Ya Allah memang masalah wanita wanita Asia mempunyai masalah pori ! Sedih je kalau dapat customer cakap macam mane nak kecilkan pori ? Farhana ade tips tak nak kecilkan pori ? Bougas New Advance Serum boleh kecilkan pori tak ? Haaa ambik bertubi tubi soalan dia mak kau 🤦🏻‍♀️.

Semalam duk belek Cik Google nah Farhana terjumpa beberapa cara nak kecik uolsss punya pori 😱 Yeassssssss ! Bestnyaaa yang penting korang boleh simpan korang punya ‘Bougas New Advance Serum’ dalam peti sejukkk.Bila apply kat muka rasa shejuk nak mam pori pun terus layu muahhhh .

Yang belum ade stock nak simpan dalam peti sejuk jangan rusing jangan takut ! Meh DM/WS Farhana sebab stock kita kian susut nah kalau lambat ofkos terlepas nak ada #skinglass macam LISA BLACKPINK 🤩.

📲01117829018
📲01117829018
📲01117829018

PORI SEBESAR KANGKANG !.
•
Ya Allah memang masalah wanita wanita Asia mempunyai masalah pori ! Sedih je kalau dapat customer cakap macam mane nak kecilkan pori ? Farhana ade tips tak nak kecilkan pori ? Bougas New Advance Serum boleh kecilkan pori tak ? Haaa ambik bertubi tubi soalan dia mak kau 🤦🏻‍♀️.
•
Semalam duk belek Cik Google nah Farhana terjumpa beberapa cara nak kecik uolsss punya pori 😱 Yeassssssss ! Bestnyaaa yang penting korang boleh simpan korang punya ‘Bougas New Advance Serum’ dalam peti sejukkk.Bila apply kat muka rasa shejuk nak mam pori pun terus layu muahhhh .
•
Yang belum ade stock nak simpan dalam peti sejuk jangan rusing jangan takut ! Meh DM/WS Farhana sebab stock kita kian susut nah kalau lambat ofkos terlepas nak ada #skinglass macam LISA BLACKPINK 🤩.
•
📲01117829018
📲01117829018
📲01117829018
2 1 17 October, 2019
@bougasbeauty.sisfa Profile picture

@bougasbeauty.sisfa

Usm Kubang Kerian Kelantan

Bougas Beauty TV Commercial. Alhamdullilah dah officially keluar dekat TV3.Siapa kat sini yang dah tengok?
-
Kalau belum, korang boleh tengok extended version dekat youtube channel Bougas Beauty HQ.Siapa yang belum subscribe channel, jangan lupa subscribe sebab byk video best-best lagi lepas ni 😘
#bougasbeauty

Bougas Beauty TV Commercial. Alhamdullilah dah officially keluar dekat TV3.Siapa kat sini yang dah tengok?
-
Kalau belum, korang boleh tengok extended version dekat youtube channel Bougas Beauty HQ.Siapa yang belum subscribe channel, jangan lupa subscribe sebab byk video best-best lagi lepas ni 😘 
#bougasbeauty
23 1 17 October, 2019
@bougasbeauty.sisfa Profile picture

@bougasbeauty.sisfa

Universiti Malaysia Kelantan

6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA❗️
.
Siapa ada masalah mcm ni?👇
✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka
✔️ kulit kusam tak berseri
✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang
✔️ parut jerawat susah hilang
✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off
.
Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨
.
Set Flawless Bougas Beauty merangkumi
▪️Bougas Beauty Facial Cleanser .
▪️Bougas Beauty Advanced Serum .
▪️Bougas Beauty Face Scrub
.
Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️
.
#bougasbeautylover #bougasbeautyserum #bougasbeautykotabharu #bougasbeautykbmall #bougasbeautypanji #serumflawless #beautytips #serum #serumkulit #bougasbeautydemit #bougasbeautypengkalanchepa #facescrub #bougasbeautyadvancedserum #faceserum #serumglowing #flawless #healthbeauty #aeonmall #kbmall #tesco #bandarkotabharu #kkm #student #postage1malaysia #serumlakukeras #uitmkb #matrikulasikelantan

6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA❗️
.
Siapa ada masalah mcm ni?👇
✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka
✔️ kulit kusam tak berseri
✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang
✔️ parut jerawat susah hilang
✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off
.
Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨
.
Set Flawless Bougas Beauty merangkumi
▪️Bougas Beauty Facial Cleanser .
▪️Bougas Beauty Advanced Serum .
▪️Bougas Beauty Face Scrub
.
Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️
.
#bougasbeautylover#bougasbeautyserum#bougasbeautykotabharu#bougasbeautykbmall#bougasbeautypanji#serumflawless#beautytips#serum#serumkulit#bougasbeautydemit#bougasbeautypengkalanchepa#facescrub#bougasbeautyadvancedserum#faceserum#serumglowing#flawless#healthbeauty#aeonmall#kbmall#tesco#bandarkotabharu#kkm#student#postage1malaysia#serumlakukeras#uitmkb#matrikulasikelantan
8 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Tengah sedut ilmu utk anak team dgn ladyboss ✨✨
_
Ada yg nak cari side income ??
#DemicaWhiteningLotion yang mudah dijual dan confirm laku laris 🤲🏻🤲🏻
_
To order / join team , please WhatsApps us to fast respon 📲0189033632 📲0189033632
_
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

Tengah sedut ilmu utk anak team dgn ladyboss ✨✨
_
Ada yg nak cari side income ??
#DemicaWhiteningLotion  yang mudah dijual dan confirm laku laris 🤲🏻🤲🏻
_
To order / join team , please WhatsApps us to fast respon 📲0189033632 📲0189033632
_
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
9 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
PM sekarang utk booking stok ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
PM sekarang utk booking stok ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
6 0 17 October, 2019

Top #kbmall posts

@__mhaiqal Profile picture

@__mhaiqal

KBmall,Kota Bharu

Hello sayang, awak kt mana?😝
#kbmall

Hello sayang, awak kt mana?😝
#kbmall
280 3 16 July, 2019
@lala_lolaa Profile picture

@lala_lolaa

Kß M₳LL

Hello everyone, @lola.scarf at #kbmall (basement) till this saturday, comes and grab one 🙈

Hello everyone, @lola.scarf at #kbmall (basement) till this saturday, comes and grab one 🙈
921 6 29 January, 2019
So good, so fresh and so relief..
.
Done shopping, now we are chilling at PCB, Kelantan.
.
Need a good rest after this..
.
😴
.
.
#pcb #pantaicahayabulan #chinese #kelantan #weekend #evening #smile  #anakcina #anakmelayu #malaysia #anakmalaysia #purple #ganu #model #photographer #freelance #ootd  #adobelightroom #photoshop #canon #muslimah #modelmuslimah #saturday #beach #hangout #kbmall #aeonmall #shopping
194 3 2 March, 2019
@amirridhwan00 Profile picture

@amirridhwan00

KBmall,Kota Bharu

Mato xtahu kelih mano tuu😂😂
#kbmall

Mato xtahu kelih mano tuu😂😂
#kbmall
580 2 4 May, 2019
@exclusivebymin Profile picture

@exclusivebymin

UITM Shah Alam Malaysia

“🔥PALAZZO ALEESYA DATANG DENGAN WARNA BARU😍”
-
Lawo sangat² warna CREAM ni😍senang nak padankan dengan blouse/tudung warna gelap kan
-
Batch lepas laju gilerrr sold out..harap korang yang terlepas tu boleh grab kali ni..kami jangka 4 hari sold out😱mudah²an😉
-
Nak lagi BEST padankan Palazzo Aleesya dengan Warda Khimar..baru meletop awak nanti😘
-
Item : Palazzo Aleesya | Khimar warda
Harga : RM67 | RM59
Warna : Cream | Black
-
Berminat boleh terus whatsapp 0178169959
-
#palazzobootcut #palazzocrepe #palazzostraightcut #jeansbootcut #jeansmurahmalaysia #tudungbawal #khimarmalaysia #tudungbidang50 #tudunglabuh #terapiinstagram #bajubridesmaidmurah #bajukurungcotton #bajujeans #aydajebat #syukriyahya #tescomalaysia #aeonmall #kbmall #innerneck #bawalchiffon #bawalcottonvoile #blousemuslimah #palazzomurahmalaysia #palazzoironless #unimap #uitm #unimas #msushahalam #sayajualpalazzo #palazomurah

“🔥PALAZZO ALEESYA DATANG DENGAN WARNA BARU😍”
-
Lawo sangat² warna CREAM ni😍senang nak padankan dengan blouse/tudung warna gelap kan
-
Batch lepas laju gilerrr sold out..harap korang yang terlepas tu boleh grab kali ni..kami jangka 4 hari sold out😱mudah²an😉
-
Nak lagi BEST padankan Palazzo Aleesya dengan Warda Khimar..baru meletop awak nanti😘
-
Item : Palazzo Aleesya | Khimar warda
Harga : RM67 | RM59
Warna : Cream | Black
-
Berminat boleh terus whatsapp 0178169959
-
#palazzobootcut #palazzocrepe #palazzostraightcut #jeansbootcut #jeansmurahmalaysia #tudungbawal #khimarmalaysia #tudungbidang50 #tudunglabuh #terapiinstagram #bajubridesmaidmurah #bajukurungcotton #bajujeans #aydajebat #syukriyahya #tescomalaysia #aeonmall #kbmall #innerneck #bawalchiffon #bawalcottonvoile #blousemuslimah #palazzomurahmalaysia #palazzoironless #unimap #uitm #unimas #msushahalam #sayajualpalazzo #palazomurah
574 2 19 March, 2019
Sekali sekala.......🥺🥺🥺🥺🥺🥺 #support10k #malaysiancover #tumpat #kotabharukelantan #kbmall
621 5 11 June, 2019