#kecutkanjerawat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kecutkanjerawat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
3
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@junnibeauty.ciknae Profile picture

@junnibeauty.ciknae

DAY CREAM DAN PINKISH CREAM TAK MELEKIT,JERAWAT HILANG CEPAT 😍.
.
.
Alhamdulillah. Kan Nana dah cakap,produk the junni semuanya berkesan seawal 7 hari. .
.
Dan cream the junni tak melekit langsung. Jadi takdelah istilah rimas,lekit pakai day cream dan pinkish cream the junni. .
.
Nak kecutkan jerawat seawal 7 hari tanpa produk merkuri? Cepat dm nana 😍.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

DAY CREAM DAN PINKISH CREAM TAK MELEKIT,JERAWAT HILANG CEPAT 😍.
.
.
Alhamdulillah. Kan Nana dah cakap,produk the junni semuanya berkesan seawal 7 hari. .
.
Dan cream the junni tak melekit langsung. Jadi takdelah istilah rimas,lekit pakai day cream dan pinkish cream the junni. .
.
Nak kecutkan jerawat seawal 7 hari tanpa produk merkuri? Cepat dm nana 😍.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni
4 0 11 hours ago
@junnibeauty.ciknae Profile picture

@junnibeauty.ciknae

KEJAYAAN JUTAWAN THE JUNNI 2019 💓.
.
.
Setiap kali ada yang nak join #junniteamciknae,ciknae akan cakap satu ayat ni iaitu : kejayaan tidak kira umur tapi berdasarkan usaha dan tindakan.
.
.
Bila kita ada NAK yang besar,bila kita tahu HALA TUJU yang kita NAK,hidup kita takkan ada perkataan TAPI.
.
.
Bukti nya? Mereka ini dari kalangan pekerja,student dan suri rumah tapi mampu berbisnes dan ada income sendiri 😍.
.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

KEJAYAAN JUTAWAN THE JUNNI 2019 💓.
.
.
Setiap kali ada yang nak join #junniteamciknae,ciknae akan cakap satu ayat ni iaitu : kejayaan tidak kira umur tapi berdasarkan usaha dan tindakan.
.
.
Bila kita ada NAK yang besar,bila kita tahu HALA TUJU yang kita NAK,hidup kita takkan ada perkataan TAPI.
.
.
Bukti nya? Mereka ini dari kalangan pekerja,student dan suri rumah tapi mampu berbisnes dan ada income sendiri 😍.
.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni
4 0 11 hours ago
@junnibeauty.ciknae Profile picture

@junnibeauty.ciknae

KULIT BERMINYAK DAN KERING TIADA LAGI 😍.
.
.
Nana faham sangat dengan manusia yang ada kulit oily dan kering ni.
.
.
Mesti rasa malu kan sebab mudah je jerawat timbul atas dahi,dekat pipi,bawah dagu. Tahap keyakinan pon berkurang.
.
.
But sekarang tak payah takut,malu lagi sebab putih korea kan ada 😍😍.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

KULIT BERMINYAK DAN KERING TIADA LAGI 😍.
.
.
Nana faham sangat dengan manusia yang ada kulit oily dan kering ni.
.
.
Mesti rasa malu kan sebab mudah je jerawat timbul atas dahi,dekat pipi,bawah dagu. Tahap keyakinan pon berkurang.
.
.
But sekarang tak payah takut,malu lagi sebab putih korea kan ada 😍😍.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni
8 0 11 hours ago
@junnibeauty.ciknae Profile picture

@junnibeauty.ciknae

JERAWAT MERAH,NANAH DAH KECUT,HILANG 😱.
.
.
Yeyay! Alhamdulillah. Hasil consume produk the junni,jerawat nanah yang euwww pon dah takde.
.
.
Lepas ni bila kulit dah makin licin,barulah konfiden tinggi kan nak lalu lalang depan crush gitu 😍.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

JERAWAT MERAH,NANAH DAH KECUT,HILANG 😱.
.
.
Yeyay! Alhamdulillah. Hasil consume produk the junni,jerawat nanah yang euwww pon dah takde.
.
.
Lepas ni bila kulit dah makin licin,barulah konfiden tinggi kan nak lalu lalang depan crush gitu 😍.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni
6 0 11 hours ago
@junnibeauty.ciknae Profile picture

@junnibeauty.ciknae

KEJAYAAN JUTAWAN THE JUNNI 2019 💓.
.
.
Setiap kali ada yang nak join #junniteamciknae,ciknae akan cakap satu ayat ni iaitu : kejayaan tidak kira umur tapi berdasarkan usaha dan tindakan.
.
.
Bila kita ada NAK yang besar,bila kita tahu HALA TUJU yang kita NAK,hidup kita takkan ada perkataan TAPI.
.
.
Bukti nya? Mereka ini dari kalangan pekerja,student dan suri rumah tapi mampu berbisnes dan ada income sendiri 😍.
.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

KEJAYAAN JUTAWAN THE JUNNI 2019 💓.
.
.
Setiap kali ada yang nak join #junniteamciknae,ciknae akan cakap satu ayat ni iaitu : kejayaan tidak kira umur tapi berdasarkan usaha dan tindakan.
.
.
Bila kita ada NAK yang besar,bila kita tahu HALA TUJU yang kita NAK,hidup kita takkan ada perkataan TAPI.
.
.
Bukti nya? Mereka ini dari kalangan pekerja,student dan suri rumah tapi mampu berbisnes dan ada income sendiri 😍.
.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni
5 0 11 hours ago
@junnibeauty.ciknae Profile picture

@junnibeauty.ciknae

ADA MASALAH SEPERTI DI BAWAH? 👇🏻.
❌Kulit breakout
❌Kulit berjeragat
❌Kulit berparut
❌Kulit sensitif
❌Hormon tak stabil
❌Sunburn
❌Berminyak
.

Nak ke sis junni guide korang yang ada masalah seperti di atas dapat skin FLAWLESS & GLOWING macam @memey.riza ??
.

Jom sama sama jadii skin GLOWING & FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 😍.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

ADA MASALAH SEPERTI DI BAWAH? 👇🏻.
❌Kulit breakout
❌Kulit berjeragat
❌Kulit berparut
❌Kulit sensitif
❌Hormon tak stabil
❌Sunburn
❌Berminyak
.

Nak ke sis junni guide korang yang ada masalah seperti di atas dapat skin FLAWLESS & GLOWING macam @memey.riza ??
.

Jom sama sama jadii skin GLOWING & FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 😍.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni
7 0 11 hours ago
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA."
.
Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan.
.
Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar.
.
Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut.
.
Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur.
.
Nice tak gais? 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA."
.
Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan.
.
Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar.
.
Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut.
.
Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur.
.
Nice tak gais? 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
3 0 13 hours ago
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA."
.
Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan.
.
Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar.
.
Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut.
.
Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur.
.
Nice tak gais? 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA."
.
Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan.
.
Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar.
.
Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut.
.
Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur.
.
Nice tak gais? 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
0 0 13 hours ago
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA."
.
Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan.
.
Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar.
.
Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut.
.
Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur.
.
Nice tak gais? 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA."
.
Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan.
.
Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar.
.
Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut.
.
Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur.
.
Nice tak gais? 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
0 0 13 hours ago
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai?
.
Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau!
.
Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah.
.
Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais 😘
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇🏼
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai?
.
Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau!
.
Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah.
.
Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais 😘
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇🏼
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
2 0 20 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai?
.
Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau!
.
Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah.
.
Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais 😘
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇🏼
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai?
.
Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau!
.
Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah.
.
Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais 😘
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇🏼
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 20 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai?
.
Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau!
.
Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah.
.
Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais 😘
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇🏼
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai?
.
Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau!
.
Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah.
.
Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais 😘
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇🏼
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
3 0 20 September, 2019
@_sitiamira_ Profile picture

@_sitiamira_

.
➡️ NB CREAM 10gram
➡️ RM45
👉 MEMBER / DROPSHIP / AHLI PRICE SILA WHATSAPP
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
👉 KELEBIHAN NB SCAR ACNE THERAPY CREAM⬇️⬇️⬇️
.
➡️Selamat digunakan untuk ibu hamil
➡️Sesuai untuk semua jenis kulit
➡️Tiada pengelupasan
➡️Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria
➡️Memudarkan dan menghilangkan parut berlekuk
➡️Mengecutkan jerawat
➡️Menghilangkan jeragat
➡️Mengawal kulit yang berminyak
➡️Mengecilkan liang pori
➡️Melembapkan kulit yang kering
➡️Merawat rasa2 gatal untuk masalah kulit alergik
➡️Merawat kulit yg sunburn
➡️Satu2 krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik
.
#nbcream #nbcreamtrial #nbcreamoriginal #nbcream🌿 #nbcreamviral #scaracnetherapycream #sesuaiutksemuakulit #tiadapenggelupasan #antiseptik #memudarkanparut #kecutkanjerawat #hilangkanjeragat #oilcontrol #liangporimengecil #melembapkankulit #kulitalergic #masalahmukakronik

.
➡️ NB CREAM 10gram
➡️ RM45
👉 MEMBER / DROPSHIP / AHLI PRICE SILA WHATSAPP
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
👉  KELEBIHAN NB SCAR ACNE THERAPY CREAM⬇️⬇️⬇️
.
➡️Selamat digunakan untuk ibu hamil
➡️Sesuai untuk semua jenis kulit
➡️Tiada pengelupasan
➡️Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria
➡️Memudarkan dan menghilangkan parut berlekuk
➡️Mengecutkan jerawat
➡️Menghilangkan jeragat
➡️Mengawal kulit yang berminyak
➡️Mengecilkan liang pori
➡️Melembapkan kulit yang kering
➡️Merawat rasa2 gatal untuk masalah kulit alergik
➡️Merawat kulit yg sunburn
➡️Satu2 krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik
.
#nbcream #nbcreamtrial #nbcreamoriginal  #nbcream🌿  #nbcreamviral #scaracnetherapycream #sesuaiutksemuakulit #tiadapenggelupasan #antiseptik #memudarkanparut #kecutkanjerawat #hilangkanjeragat #oilcontrol #liangporimengecil #melembapkankulit #kulitalergic #masalahmukakronik
1 0 20 September, 2019
@birdnest_essence_mersing Profile picture

@birdnest_essence_mersing

SI SARANG BURUNG YANG BANYAK MANFAAT
.
sis teruja sangat tau dengan #birdnestessence ni. nak tau tak sebab apa? dia banyak sangat kegunaan bukan takat boleh guna kt muka je boleh juga guna dkt tangan dan tempat lain☑️☑️
.
semalam jari ni pedih sebab terlampau kering so cuba lah sapu #bne ni..alhamdulillah izin Allah jari dah makin ok..memang best lah😊
.
awak2 wajib cuba tau!

hanya RM20 / 15ML exc postge

#birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #RM20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #LulusKKM #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

SI SARANG BURUNG YANG BANYAK MANFAAT
.
sis teruja sangat tau dengan #birdnestessence ni. nak tau tak sebab apa? dia banyak sangat kegunaan bukan takat boleh guna kt muka je boleh juga guna dkt tangan dan tempat lain☑️☑️
.
semalam jari ni pedih sebab terlampau kering so cuba lah sapu #bne ni..alhamdulillah izin Allah jari dah makin ok..memang best lah😊
.
awak2 wajib cuba tau!

hanya RM20 / 15ML exc postge

#birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #RM20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #LulusKKM #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna
3 0 20 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 20 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
2 0 20 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 20 September, 2019
@babeau.feenaz Profile picture

@babeau.feenaz

Universiti Utara Malaysia (Official FB)

NEW PACKAGING LOOSE FACIAL CLEANSER ‼️😱😱 Bukan lagi RM69, bukan RM59, bukan jgk RM49, TAPI RM39 SAHAJA ‼️‼️ .
Disebabkan bnyak sangat permintaan facial cleanser BAbeau ni, haaa nahhh kalini kami keluarkan secara LOOSE hnyaa RM39 sahaja FREE limited shawl BAbeauuu 😍😍😍 .
Preorder hanya berlangsung hingga 25/9/19 sahaja yaaa lepastu dah takda free shawl ni dahh huhu
.
Boleh whatsapp feenaz 0135342334 atau tekan ja link di bio 😘
.
#babeauutara #babeaualorsetar #babeaujitra #babeauuum #babeaulovers #babeauangles #babeausweetheart #agentbabeau #babeau #babeaukedah #serumjerawat #serumtomato #kebaikanbabeau #cleansertomato #kelebihanbabeau #jerawatkecut #alorsetar #jitra #uum #sayajual #kecutkanjerawat #serumbabeau #kulitberminyak #kulitkering #tipstravel #tomatoskincare #serumbellealyahya #dropshipbabeau #dropshipbabeaukedah #babeaualorsetar #babeaujitra

NEW PACKAGING LOOSE FACIAL CLEANSER ‼️😱😱 Bukan lagi RM69, bukan RM59, bukan jgk RM49, TAPI RM39 SAHAJA ‼️‼️ .
Disebabkan bnyak sangat permintaan facial cleanser BAbeau ni, haaa nahhh kalini kami keluarkan secara LOOSE hnyaa RM39 sahaja FREE limited shawl BAbeauuu 😍😍😍 .
Preorder hanya berlangsung hingga 25/9/19 sahaja yaaa lepastu dah takda free shawl ni dahh huhu
.
Boleh whatsapp feenaz 0135342334 atau tekan ja link di bio 😘
.
#babeauutara #babeaualorsetar #babeaujitra #babeauuum #babeaulovers #babeauangles #babeausweetheart #agentbabeau #babeau #babeaukedah #serumjerawat #serumtomato #kebaikanbabeau #cleansertomato #kelebihanbabeau #jerawatkecut #alorsetar #jitra #uum #sayajual #kecutkanjerawat #serumbabeau #kulitberminyak #kulitkering #tipstravel #tomatoskincare #serumbellealyahya #dropshipbabeau #dropshipbabeaukedah #babeaualorsetar #babeaujitra
15 0 20 September, 2019
@birdnest_essence_mersing Profile picture

@birdnest_essence_mersing

MASALAH JERAWAT DAN KULIT KUSAM HAMPIR SELESAI
.
alhamdulillah berkat calit birdnest essence ..tak rugi cuba..in sha Allah berhasil
.
nak kulit cantik dan bebas jerawat?
jom pm tepi😁

www.wasap.my/60177776365

#birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #RM20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #LulusKKM #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

MASALAH JERAWAT DAN KULIT KUSAM HAMPIR SELESAI
.
alhamdulillah berkat calit birdnest essence ..tak rugi cuba..in sha Allah berhasil
.
nak kulit cantik dan bebas jerawat? 
jom pm tepi😁

www.wasap.my/60177776365

#birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #RM20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #LulusKKM #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna
1 2 20 September, 2019
@birdnestessence_ampang Profile picture

@birdnestessence_ampang

cepat² grab.. minggu gaji da sampai.. hehe.. bole dm sis or direct wassap sis
👉 www.wassap.my/60132989541/nakbne
.
.
.
#patisarangburungwalet
#kecilkanporimuka
#hilangkanparutjerawat
#kecutkanjerawat
#birdnestessence
#BirdNestEssenceByPna
#yayabneampang
#yayabirdnestessence

cepat² grab.. minggu gaji da sampai.. hehe.. bole dm sis or direct wassap sis
👉 www.wassap.my/60132989541/nakbne
.
.
.
#patisarangburungwalet 
#kecilkanporimuka 
#hilangkanparutjerawat 
#kecutkanjerawat 
#birdnestessence 
#BirdNestEssenceByPna 
#yayabneampang 
#yayabirdnestessence
1 0 20 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 20 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 20 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
2 1 20 September, 2019
@junnibeauty.ciknae Profile picture

@junnibeauty.ciknae

KEJAYAAN JUTAWAN THE JUNNI 2019 💓.
.
.
Setiap kali ada yang nak join #junniteamciknae,ciknae akan cakap satu ayat ni iaitu : kejayaan tidak kira umur tapi berdasarkan usaha dan tindakan.
.
.
Bila kita ada NAK yang besar,bila kita tahu HALA TUJU yang kita NAK,hidup kita takkan ada perkataan TAPI.
.
.
Bukti nya? Mereka ini dari kalangan pekerja,student dan suri rumah tapi mampu berbisnes dan ada income sendiri 😍.
.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

KEJAYAAN JUTAWAN THE JUNNI 2019 💓.
.
.
Setiap kali ada yang nak join #junniteamciknae,ciknae akan cakap satu ayat ni iaitu : kejayaan tidak kira umur tapi berdasarkan usaha dan tindakan.
.
.
Bila kita ada NAK yang besar,bila kita tahu HALA TUJU yang kita NAK,hidup kita takkan ada perkataan TAPI.
.
.
Bukti nya? Mereka ini dari kalangan pekerja,student dan suri rumah tapi mampu berbisnes dan ada income sendiri 😍.
.
.
.
#junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni
11 0 19 September, 2019
@ruam.gatal.chickenpox.krimbaby Profile picture

@ruam.gatal.chickenpox.krimbaby

Ampang, Kuala Lumpur

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁
.
.
CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah.
.
.
So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘
.
.
1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. .
.
Nak tahu apa kelebihan HB cream ni?
🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh
🌼Melembutkan Kulit Kasar
🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah
🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox
🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga
🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi
🌼 Mengurangkan Eczema
🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪ #herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.
❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁
.
.
CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah.
.
.
So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘
.
.
1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. .
.
Nak tahu apa kelebihan HB cream ni?
🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh
🌼Melembutkan Kulit Kasar
🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah
🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox
🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga
🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi
🌼 Mengurangkan Eczema
🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.
❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)
0 0 19 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 19 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 19 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 19 September, 2019
@ruam.gatal.chickenpox.krimbaby Profile picture

@ruam.gatal.chickenpox.krimbaby

Ampang, Kuala Lumpur

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁
.
.
CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah.
.
.
So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘
.
.
1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. .
.
Nak tahu apa kelebihan HB cream ni?
🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh
🌼Melembutkan Kulit Kasar
🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah
🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox
🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga
🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi
🌼 Mengurangkan Eczema
🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪ #herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.
❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁
.
.
CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah.
.
.
So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘
.
.
1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. .
.
Nak tahu apa kelebihan HB cream ni?
🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh
🌼Melembutkan Kulit Kasar
🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah
🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox
🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga
🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi
🌼 Mengurangkan Eczema
🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.
❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)
1 0 19 September, 2019
@ruam.gatal.chickenpox.krimbaby Profile picture

@ruam.gatal.chickenpox.krimbaby

Ampang, Kuala Lumpur

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁
.
.
CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah.
.
.
So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘
.
.
1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. .
.
Nak tahu apa kelebihan HB cream ni?
🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh
🌼Melembutkan Kulit Kasar
🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah
🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox
🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga
🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi
🌼 Mengurangkan Eczema
🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪ #herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.
❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁
.
.
CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah.
.
.
So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘
.
.
1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. .
.
Nak tahu apa kelebihan HB cream ni?
🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh
🌼Melembutkan Kulit Kasar
🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah
🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox
🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga
🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi
🌼 Mengurangkan Eczema
🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.
❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)
0 0 19 September, 2019
@ruam.gatal.chickenpox.krimbaby Profile picture

@ruam.gatal.chickenpox.krimbaby

Vitamin Kita

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁
.
.
CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah.
.
.
So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘
.
.
1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. .
.
Nak tahu apa kelebihan HB cream ni?
🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh
🌼Melembutkan Kulit Kasar
🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah
🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox
🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga
🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi
🌼 Mengurangkan Eczema
🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪ #herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.
❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁
.
.
CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah.
.
.
So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘
.
.
1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. .
.
Nak tahu apa kelebihan HB cream ni?
🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh
🌼Melembutkan Kulit Kasar
🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah
🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox
🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga
🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi
🌼 Mengurangkan Eczema
🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.
❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)
1 0 19 September, 2019
@bougasbeauty.pyka Profile picture

@bougasbeauty.pyka

Bms Organic muar

SIAPA YANG ADA MASALAH MACAMNI ? BAIK NGAKU .
. ✅ Masalah parut jerawat ✅ Masalah pori ✅ Masalah jerawat ✅ Kulit kusam, tak sekata ✅ Kulit berminyak level 🔥 .
.
HANYA ADA SATU CARA ‼️ Uols kena cuba 3 set Bougas beauty ni ! Kesan dia memang meletop kebabom tau ! Sebab kita dah ada banyak sangat testimoni yang berjaya ! 😉 Cuba dulu baru tahu ! .
.
Ape yang include ⬇️ ➡️ Bougas Beauty Advanced serum ➡️ Bougas Beauty Face Scrub ➡️ Bougas Beauty Face Cleanser .
.

READY STOCK 🔥 Hanya perlu whatsApp +60102738891 atau klik je link kat bio @bougasbeauty.pyka
#bougasbeautymuarmelaka

SIAPA YANG ADA MASALAH MACAMNI ? BAIK NGAKU .
. ✅ Masalah parut jerawat ✅ Masalah pori ✅ Masalah jerawat ✅ Kulit kusam, tak sekata ✅ Kulit berminyak level 🔥 .
.
HANYA ADA SATU CARA ‼️ Uols kena cuba 3 set Bougas beauty ni ! Kesan dia memang meletop kebabom tau ! Sebab kita dah ada banyak sangat testimoni yang berjaya ! 😉 Cuba dulu baru tahu ! .
.
Ape yang include ⬇️ ➡️ Bougas Beauty Advanced serum ➡️ Bougas Beauty Face Scrub ➡️ Bougas Beauty Face Cleanser .
.

READY STOCK 🔥 Hanya perlu whatsApp +60102738891 atau klik je link kat bio @bougasbeauty.pyka 
#bougasbeautymuarmelaka
8 1 19 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 18 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
2 0 18 September, 2019

Top #kecutkanjerawat posts

@temyracle.zuzu Profile picture

@temyracle.zuzu

Happy Lunch Hour korang!! Hari ini KakZue nak cerita pasal Detox Mask by Temyracle ni. Nama penuh dia Purifying Detox Mask dan KakZue lebih suka panggil dia Purifying Mask hehe
Pada pendapat KakZue kan, semua patut pakai mask ni, bukan pada yang bermasalah kulit sahaja tau. Makn reason? Anti aging hehe.
Sekarang ni KakZue nak bagitau ya, contoh pemakaian. Kalau taknak jadikan rutin, malas tak apa. Jerawat akan naik atas banyak sebab kan, salah satunya adalah sebab putaran hormon wanita. Jerawat nak naik sekali sekala tak apa, biar sebab jerawat ni bagus dia keluarkan apa yang tak elok dalam dasar muka kita kan?
Tapi ya kadang-kadang ada jerawat yang sakit bila dipegang, atau pun lama nya jerawat ni muncul kan? Okay bila naik jerawat, pakai mask ni. Sampai jerawat kecut kering dan pergi. Kita bantu jerawat tu hulang dengan lebih cepat. Tanpa kimoa yang berbahaya. Senang kan?

Haa next time KakZue akan cerita cara pemakaian lain pula, maklumlah lain orang, lain preference dia. Ada yang tak miss hari hari pakai. Ada yang maintain seminggu 3 kali, ada yang jadikan emergency kit macam kes jerawat ni. Tak ada cara yang salah, semua boleh. Nanti KakZue share lagi ok?
Maklumat Purifying Mask

Harga: RM42 50g
Bahan: kunyit, geranium oil, manuka honey
#hilangkanjerawat #jerawat #kecutkanjerawat #ubatjerawat #masalahjerawat #maskkunyit #kunyitmask #temyraclemask #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya

Happy Lunch Hour korang!! Hari ini KakZue nak cerita pasal Detox Mask by Temyracle ni. Nama penuh dia Purifying Detox Mask dan KakZue lebih suka panggil dia Purifying Mask hehe 
Pada pendapat KakZue kan, semua patut pakai mask ni, bukan pada yang bermasalah kulit sahaja tau. Makn reason? Anti aging hehe. 
Sekarang ni KakZue nak bagitau ya, contoh pemakaian. Kalau taknak jadikan rutin, malas tak apa. Jerawat akan naik atas banyak sebab kan, salah satunya adalah sebab putaran hormon wanita. Jerawat nak naik sekali sekala tak apa,  biar sebab jerawat ni bagus dia keluarkan apa yang tak elok dalam dasar muka kita kan? 
Tapi ya kadang-kadang ada jerawat yang sakit bila dipegang, atau pun lama nya jerawat ni muncul kan? Okay bila naik jerawat, pakai mask ni. Sampai jerawat kecut kering dan pergi. Kita bantu jerawat tu hulang dengan lebih cepat. Tanpa kimoa yang berbahaya. Senang kan?

Haa next time KakZue akan cerita cara pemakaian lain pula, maklumlah lain orang, lain preference dia. Ada yang tak miss hari hari pakai. Ada yang maintain seminggu 3 kali, ada yang jadikan emergency kit macam kes jerawat ni. Tak ada cara yang salah, semua boleh. Nanti KakZue share lagi ok? 
Maklumat Purifying Mask

Harga: RM42 50g
Bahan: kunyit, geranium oil, manuka honey 
#hilangkanjerawat #jerawat #kecutkanjerawat #ubatjerawat #masalahjerawat #maskkunyit #kunyitmask #temyraclemask #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya
132 0 25 July, 2019
@maryk.azalea Profile picture

@maryk.azalea

Hai ❤️
.
Nak share.. Untuk yg belom tahu lagi.. Botanical effect sebenarnya ada 3 formula tau..
.
💕 Formula 1 — Dry Skin
💕 Formula 2 — Normal Skin
💕 Formula 3 — Oily Skin
.
Ok fiza nak share tentang formula dry skin ya.. Formula ni khas utk kulit yg kering.. Mcm mana nk tahu kering ke x? Kadang customer konfius kulit die kering ke normal..
.
Ok..klu nk beza kan.. Kulit kering ni.. Korang akan rasa tegang je muka.. Klu mekap.. Muka nmpk mengelupas.. Die x smooth mcm kulit normal.. And then lagi satu.. Muka korang kusam.. Xde seri pon.. Dah mandi.. Orang akan tanya balik.. Dah mndi ke belom ni? 😂 Stress x uoolss.. Hahahaha.
.
Ok..beza antara formula yg laen.. Dry skin formula ni.. Cleanser die xde buih tau.. Orang yg kulit kering xboley pki cleanser yg byk buih.. Ingt tau.. Klu x.. Muka akan jadik laaaagi kering...
.
So,janganlaa pakai cleanser yg suitable to all skin.. Xsesuai pon utk korang sbnrnya tau.. Jgn tertipu..
.
Ok..xnak bebel da..
Jom wassap Fiza sekarang
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #kecutkanjerawat #cleansermarykay #

Hai ❤️
.
Nak share.. Untuk yg belom tahu lagi.. Botanical effect sebenarnya ada 3 formula tau..
.
💕 Formula 1 — Dry Skin
💕 Formula 2 — Normal Skin
💕 Formula 3 — Oily Skin
.
Ok fiza nak share tentang formula dry skin ya.. Formula ni khas utk kulit yg kering.. Mcm mana nk tahu kering ke x? Kadang customer konfius kulit die kering ke normal..
.
Ok..klu nk beza kan.. Kulit kering ni.. Korang akan rasa tegang je muka.. Klu mekap.. Muka nmpk mengelupas.. Die x smooth mcm kulit normal.. And then lagi satu.. Muka korang kusam.. Xde seri pon.. Dah mandi.. Orang akan tanya balik.. Dah mndi ke belom ni? 😂 Stress x uoolss.. Hahahaha.
.
Ok..beza antara formula yg laen.. Dry skin formula ni.. Cleanser die xde buih tau.. Orang yg kulit kering xboley pki cleanser yg byk buih.. Ingt tau.. Klu x.. Muka akan jadik laaaagi kering...
.
So,janganlaa pakai cleanser yg suitable to all skin.. Xsesuai pon utk korang sbnrnya tau.. Jgn tertipu..
.
Ok..xnak bebel da..
Jom wassap Fiza sekarang
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #kecutkanjerawat #cleansermarykay #
19 0 27 August, 2019
@syazanordinbeauty Profile picture

@syazanordinbeauty

Sg.seluang

VITAMIN C SHAKLEE
.
Dengan harga hanya bawah RM 100, ada 180 biji sebotol which means tahan utk 6 bulan!! Kita dah sgt2 boleh berjimat. Tak payah dah nak beli vitamin c setiap bulan 😊

Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah

For more info tentang produk2 Shaklee bleh whassap Syaza
.
Syaza Nordin
0134506895
SID Shaklee
#vitaminc #vitamincshaklee #shakleeperlis #shakleejohor #shakleekedah #shakleepenang #shakleemelaka #shakleenegerisembilan #shakleekangar #shakleebeseri #testimonivitamincshaklee #testimonivitaminc #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysia #shakleeindonesia #shakleebrunei #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleeunikl #shakleeuitm #shakleeuia #shakleeusm #shakleeutem #kecutkanjerawat #hilangkansunburn #shakleekulim #shakleepadangserai #shakleelunas #shakleekulimhitech

VITAMIN C SHAKLEE
.
Dengan harga hanya bawah RM 100, ada 180 biji sebotol which means tahan utk 6 bulan!! Kita dah sgt2 boleh berjimat. Tak payah dah nak beli vitamin c setiap bulan 😊

Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah

For more info tentang produk2 Shaklee bleh whassap Syaza
.
Syaza Nordin
0134506895
SID Shaklee
#vitaminc #vitamincshaklee #shakleeperlis #shakleejohor #shakleekedah #shakleepenang #shakleemelaka #shakleenegerisembilan #shakleekangar #shakleebeseri #testimonivitamincshaklee #testimonivitaminc #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysia #shakleeindonesia #shakleebrunei #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleeunikl #shakleeuitm #shakleeuia #shakleeusm #shakleeutem #kecutkanjerawat #hilangkansunburn #shakleekulim #shakleepadangserai #shakleelunas #shakleekulimhitech
13 0 28 August, 2019
@_sitiamira_ Profile picture

@_sitiamira_

.
➡ NB SERUM
➡ RM30
📱 +601139380204
.
🏬 WALK IN : (SITI AMIRA)
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
❤️ 5 KELEBIHᎪN SCAR TREATMENT
.
💛 Jerawat kecut se͏aw͏al 4x sapuan 💛 Parut pud͏ar se͏aw͏al 7hari
💛 7 hari konsisten w͏aj͏ah glowing
💛 Dijamin selamat d͏an l͏ul͏us kkm
💛 Kulit lembut, tiada lagi kusam & kering
.
#nbserum #nbscarcream #nbtreatment #nbscartreatmentserum #nbscartreatment #susukkulit #susuknb #parutjerawat #jerawat #jeragat #gatal #kudis #jergathilang #parutjerawatpudar #kecutkanjerawat

.
➡ NB SERUM
➡ RM30
📱 +601139380204
.
🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
❤️ 5 KELEBIHᎪN SCAR TREATMENT
.
💛 Jerawat kecut se͏aw͏al 4x sapuan 💛 Parut pud͏ar se͏aw͏al 7hari
💛 7 hari konsisten w͏aj͏ah glowing
💛 Dijamin selamat d͏an l͏ul͏us kkm
💛  Kulit lembut, tiada lagi kusam & kering
.
#nbserum #nbscarcream #nbtreatment #nbscartreatmentserum #nbscartreatment #susukkulit #susuknb #parutjerawat #jerawat #jeragat #gatal #kudis #jergathilang #parutjerawatpudar #kecutkanjerawat
1 0 5 September, 2019
@maryk.azalea Profile picture

@maryk.azalea

Supplement kulit
.
Kulit kita memerlukan supplement jugak tau..
.
Contoh situasi:
⚫ Kerap Selesema
◼️Doctor bagi ubat selesema
◼️Untuk elakkan kerap selesema, kita makan supplements..
.
Situasi kulit kita:
⚫ Kulit berminyak /kering
◼️Pakai mouisturizer
◼️Untuk maintain kan muka supaya tak terlalu berminyak atau kering.. Pakai supplements which is OFHG atau IMC
.
💕OFHG💕
Sebagai mekap base and untuk control minyak di muka. Sesuai untuk normal and oily skin
.
💕IMC💕
Sebagai mekap based and untuk melembapkan muka. Sesuai untuk kulit kering
.
Wassap Fiza sekarang for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayjohor #marykayshahalam #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat

Supplement kulit
.
Kulit kita memerlukan supplement jugak tau..
.
Contoh situasi:
⚫ Kerap Selesema
◼️Doctor bagi ubat selesema
◼️Untuk elakkan kerap selesema, kita makan supplements..
.
Situasi kulit kita:
⚫ Kulit berminyak /kering
◼️Pakai mouisturizer
◼️Untuk maintain kan muka supaya tak terlalu berminyak atau kering.. Pakai supplements which is OFHG atau IMC
.
💕OFHG💕
Sebagai mekap base and untuk control minyak di muka. Sesuai untuk normal and oily skin
.
💕IMC💕
Sebagai mekap based and untuk melembapkan muka. Sesuai untuk kulit kering
.
Wassap Fiza sekarang for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayjohor #marykayshahalam #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat
14 0 13 September, 2019
@maryk.azalea Profile picture

@maryk.azalea

KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA BESAR???
.
Mary Kay sudah keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatan nya..
.

Set ini mengandungi
1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB)
2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM)
.
FUNGSI:-
.
📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda
📌Bila pori dah mengecil compom suke .
.
Jom wassap Fiza sekarang for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
Future Sales Director
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat #fattzura #marykaycod #mkcheras #mkcodcheras

KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA BESAR???
.
Mary Kay sudah keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatan nya..
.

Set ini mengandungi 
1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB)
2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM)
.
FUNGSI:-
.
📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda
📌Bila pori dah mengecil compom suke .
.
Jom wassap Fiza sekarang for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
Future Sales Director
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay#kecutkanjerawat #fattzura #marykaycod #mkcheras #mkcodcheras
285 14 27 November, 2018
Merawat dan mencantikkan😍
Multi Action serum dan Foundeasy membantu tampil lebih yakin🤗
#rawatjeragat
#rawatjerawat
#pudarjeragat
#kecutkanjerawat
#cantikcepat
#malyeqahq
#foundationharian
#rahsiacantikcepat
#sangatmudah
#ringandikulit
#dailydropfoundation
#foundeasy
#nakcepatbersiap
12 2 4 September, 2019
@ritrud727 Profile picture

@ritrud727

by @rudainibeaute_n_lmc_stokist "testimonial trialpack skincare

alhamdullilah..dgn izinNYA selepas 10hari pakai trialpack skincare rita rudaini, biji2 dan jerawat di muka kecut dan hilang. luka di bibir juga sembuh

yg berminat nak dptkan trialpack skincare wassap 0129304189 ye

1set facial soap+day cream+night cream

RM95sem
RM115SS

free postage

#rudainiskincare
#rudainibeaute
#sayajualskincare
#kecutkanjerawat

@cik_ala117 @ritrud727" via @PhotoRepost_app

by @rudainibeaute_n_lmc_stokist "testimonial trialpack skincare

alhamdullilah..dgn izinNYA selepas 10hari pakai trialpack skincare rita rudaini, biji2 dan jerawat di muka kecut dan hilang. luka di bibir juga sembuh

yg berminat nak dptkan trialpack skincare wassap 0129304189 ye

1set facial soap+day cream+night cream

RM95sem
RM115SS

free postage

#rudainiskincare
#rudainibeaute
#sayajualskincare
#kecutkanjerawat

@cik_ala117 @ritrud727" via @PhotoRepost_app
380 18 25 August, 2014
@sheera.aya Profile picture

@sheera.aya

Dah lps remove make up masa solat td baru lah sempat nak ambik gmbr. Punye la kelam kabut pagi td. Dgn nak pos brg, lyn customer sambil drive *yg tu jgn tiru. Pastu dah sampai maran baru igt hadiah utk wedding kawan tertinggal. So singgah temerloh, pos brg then beli hadiah lain. Pastu sampai jerantut makan2 kt kenduri terus balik kuantan semula. Busy2 pun sempat reply whatsapp customer. Kenapa harini ramai sgt order vitamin & slimming panty?? #vitaminc #vitcrosehip #sayajual #igshopmalaysia #putihkankulit #kecutkanjerawat

Dah lps remove make up masa solat td baru lah sempat nak ambik gmbr. Punye la kelam kabut pagi td. Dgn nak pos brg, lyn customer sambil drive *yg tu jgn tiru. Pastu dah sampai maran baru igt hadiah utk wedding kawan tertinggal. So singgah temerloh, pos brg then beli hadiah lain. Pastu sampai jerantut makan2 kt kenduri terus balik kuantan semula. Busy2 pun sempat reply whatsapp customer. Kenapa harini ramai sgt order vitamin & slimming panty?? #vitaminc #vitcrosehip #sayajual #igshopmalaysia #putihkankulit #kecutkanjerawat
164 8 20 December, 2014