#kedaiustaz Instagram Photos & Videos

kedaiustaz - 12.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kedaiustaz and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 hours
Average like
476.7
Average comment
3.5
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Xiaomi Redmi Note 6 Pro
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
.

#kedaiustaz #saratok #betong #engkilili #dataranaustin #munafik #munafik2 #sripetaling #legoland #melaka #legolandmalaysia #jitrakedah #sukma #sukma2019 #sukma #dobicat #sungairambai #melaka #siburan #jonkerstreet #sungaikandis #sgkandis #pitas #sayangimalaysia #cikgu #akleh #sst #chocojar #portdickson #hariminggu #ahad

Xiaomi Redmi Note 6 Pro
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
.

#kedaiustaz #saratok #betong #engkilili #dataranaustin #munafik #munafik2 #sripetaling #legoland #melaka #legolandmalaysia #jitrakedah #sukma #sukma2019 #sukma #dobicat #sungairambai #melaka #siburan #jonkerstreet #sungaikandis #sgkandis #pitas #sayangimalaysia #cikgu #akleh #sst #chocojar #portdickson #hariminggu #ahad
24 0 17 November, 2019

Cepat2 chuolls, pre order dengan Cik Farah.. stock tak lama lagi nak mendarat 🔥🔥
.
Harga !?
Normal price RM49
Promo price RM40 😨😨
.
Kenapa perlu beli ? 💗 Ada 3 pilihan color yang sememangnya pigmented 💗 Sesuai untuk semua jenis warna kulit
💗 Lebih mudah diblend
💗 Tak melekit
💗 Mudah dibawa kemana-mana
💗 Limited Edition & discontinued
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #uptownkotadame #mutiaradamansara #bandarutama

Cepat2 chuolls, pre order dengan Cik Farah.. stock tak lama lagi nak mendarat 🔥🔥
.
Harga !?
Normal price RM49
Promo price RM40 😨😨
.
Kenapa perlu beli ? 💗 Ada 3 pilihan color yang sememangnya pigmented 💗 Sesuai untuk semua jenis warna kulit
💗 Lebih mudah diblend
💗 Tak melekit
💗 Mudah dibawa kemana-mana
💗 Limited Edition & discontinued
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #uptownkotadame #mutiaradamansara #bandarutama
6 0 14 November, 2019

Good evening everyone, did you guys never try boba fresh milk at our store? cheap price, taste the same as everyone else.
.
We also provide delivery services in the area of KOTA DAMANSARA, MUTIARA DAMANSARA, BANDAR UTAMA, TTDI, TROPICANA.
.
No matter what, you can click the link in our bio to place an order. COME GET NOW!
.
#thecurvemutiaradamansara #oneutama #uptownkotadamansara #rastattdi #sunwaygiza #uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Good evening everyone, did you guys never try boba fresh milk at our store? cheap price, taste the same as everyone else.
.
We also provide delivery services in the area of KOTA DAMANSARA, MUTIARA DAMANSARA, BANDAR UTAMA, TTDI, TROPICANA.
.
No matter what, you can click the link in our bio to place an order. COME GET NOW!
.
#thecurvemutiaradamansara #oneutama #uptownkotadamansara #rastattdi #sunwaygiza#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
35 0 10 November, 2019

Obsess ni bukan datang dalam bentuk individual je but it comes with set 😍😍
.
Set yang tengah laku keras ni adalah Set Flawless.. Restock seminggu boleh licin.. Jom kita cantik bersama2 Obsess 😙
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #kfckotadamansara # mcdkotadamansara #coduptownkotadamansara

Obsess ni bukan datang dalam bentuk individual je but it comes with set 😍😍
.
Set yang tengah laku keras ni adalah Set Flawless.. Restock  seminggu boleh licin.. Jom kita cantik bersama2 Obsess 😙
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #kfckotadamansara # mcdkotadamansara #coduptownkotadamansara
5 0 8 November, 2019

Xiaomi Redmi Note 5A Prime
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
.
.
#kedaiustaz #saratok #betong #engkilili #dataranaustin #munafik #munafik2 #sripetaling #legoland #legolandmalaysia #jitrakedah #sukma #sukma2019 #sukma #dobicat #sungairambai #melaka #siburan #jonkerstreet #sungaikandis #sgkandis #pitas #sayangimalaysia #cikgu #akleh #sst #chocojar #xiaomiredminote5aprime

Xiaomi Redmi Note 5A Prime
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
.
.
#kedaiustaz #saratok #betong #engkilili #dataranaustin #munafik #munafik2 #sripetaling #legoland #legolandmalaysia #jitrakedah #sukma #sukma2019 #sukma#dobicat #sungairambai #melaka #siburan #jonkerstreet #sungaikandis #sgkandis #pitas #sayangimalaysia #cikgu #akleh #sst #chocojar #xiaomiredminote5aprime
22 1 8 November, 2019

Thank you bro @raizal_ . Kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥🔥 tgh malam ni mesti tidur lena siap mimpi indah lagi , rugi korang tak try. Harga murah rasa luar biasa. Untuk tekak korang jgn laa berkira sgt kesian dkt tekak korang.
.
Jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan.
.
#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Thank you bro @raizal_ . Kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥🔥 tgh malam ni mesti tidur lena siap mimpi indah lagi , rugi korang tak try. Harga murah rasa luar biasa. Untuk tekak korang jgn laa berkira sgt kesian dkt tekak korang.
.
Jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan.
.
#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
52 1 7 November, 2019

Hai chuolls, ni Cik Fa nak bagi tips2 untuk memilih color2 yang sesuai utk apply dgn skin color kita 👌
.
Semoga perkongsian ni dapat memberi manfaat kepada chuolls semua utk nampak lebih cantik especially bila apply all product from obsess 😍😍
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #kfckotadamansara # mcdkotadamansara #coduptownkotadamansara

Hai chuolls, ni Cik Fa nak bagi tips2 untuk memilih color2 yang sesuai utk apply dgn skin color kita 👌
.
Semoga perkongsian ni dapat memberi manfaat kepada chuolls semua utk nampak lebih cantik especially bila apply all product from obsess 😍😍
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #kfckotadamansara # mcdkotadamansara #coduptownkotadamansara
5 0 6 November, 2019

TURUN FORK+TUKAR MINYAK+IKAT 4SKRU UNTUK Y15 dan LC135 TUKAR MINYAK...kami buang minyak lama dan gantikan minyak baru supaya lebih baik..
hope support kami dgn kadaran bayaran seikhlas hati anda sampai 15/11/2019..
set apointment gaisss untuk memudahkan anda tidak perlu tunggu..semoga semua dimurahkan rezeki selalu..terima kasih support

mari bossku...cepattt
BAYARAN SEIKHLAS HATI ANDA
TURUN FORK+MINYAK+SPECIAL SKRU
START JAM 3 PTG-12 MLM
#asabmotorsport 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #kingdragmalaysia #yss #shuibsepahtu
#alhamdulillah #terimakasih
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor
#kakishare #viral #zhipat #bossku
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking

TURUN FORK+TUKAR MINYAK+IKAT 4SKRU UNTUK Y15 dan LC135 TUKAR MINYAK...kami buang minyak lama dan gantikan minyak baru supaya lebih baik..
hope support kami dgn kadaran bayaran seikhlas hati anda sampai 15/11/2019..
set apointment gaisss untuk memudahkan anda tidak perlu tunggu..semoga semua dimurahkan rezeki selalu..terima kasih support

mari bossku...cepattt 
BAYARAN SEIKHLAS HATI ANDA
TURUN FORK+MINYAK+SPECIAL SKRU
START JAM 3 PTG-12 MLM
#asabmotorsport 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥#kingdragmalaysia #yss #shuibsepahtu
#alhamdulillah #terimakasih 
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia 
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya 
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor 
#kakishare #viral #zhipat #bossku 
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking
2,745 35 6 November, 2019

Takkan tengok je guys ? Tak masuk tekak takthu lagi macam mana rasa DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥Gaji dah masuk takkan taknak rasa benda yg mahal dkt tempat lain tapi murah dkt @datboba_hq . Mmg padu tak cuba tak tahu .

jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER
.
#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempir

Takkan tengok je guys ? Tak masuk tekak takthu lagi macam mana rasa DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥Gaji dah masuk takkan taknak rasa benda yg mahal dkt tempat lain tapi murah dkt @datboba_hq . Mmg padu tak cuba tak tahu .

jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER
.
#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempir
13 0 3 November, 2019

Emmm dapnyaaa @azarazmi @syamimfarid , nampak mcm tak puas tu .
jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Emmm dapnyaaa @azarazmi @syamimfarid , nampak mcm tak puas tu .
jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
24 0 3 November, 2019

Artis2 pun dah try , korang bila lagi ? @syaffiqsahli
.
Jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Artis2 pun dah try , korang bila lagi ? @syaffiqsahli
.
 Jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
25 0 3 November, 2019

Cepat2 chuolls, pre order dengan Cik Farah.. stock tak lama lagi nak mendarat 🔥🔥
.
Harga !?
Normal price RM49
Promo price RM40 😨😨
.
Kenapa perlu beli ? 💗 Ada 3 pilihan color yang sememangnya pigmented 💗 Sesuai untuk semua jenis warna kulit
💗 Lebih mudah diblend
💗 Tak melekit
💗 Mudah dibawa kemana-mana
💗 Limited Edition & discontinued
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #kfckotadamansara # mcdkotadamansara #coduptownkotadamansara

Cepat2 chuolls, pre order dengan Cik Farah.. stock tak lama lagi nak mendarat 🔥🔥
.
Harga !?
Normal price RM49
Promo price RM40 😨😨
.
Kenapa perlu beli ? 💗 Ada 3 pilihan color yang sememangnya pigmented 💗 Sesuai untuk semua jenis warna kulit
💗 Lebih mudah diblend
💗 Tak melekit
💗 Mudah dibawa kemana-mana
💗 Limited Edition & discontinued
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #kfckotadamansara # mcdkotadamansara #coduptownkotadamansara
2 0 3 November, 2019

Dah penat shooting chill2 kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥 korang dah pernah rasa ? Berlemak itu pasti , 100% fresh milk quality , manis ? Jgn risau , secukup rasa kami bagi , jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. 📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Dah penat shooting chill2 kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥 korang dah pernah rasa ? Berlemak itu pasti , 100% fresh milk quality , manis ? Jgn risau , secukup rasa kami bagi , jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. 📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
62 0 2 November, 2019

Bila apply dekat muka manis2 je color dia.. color yang tak terlalu terang and mudah untuk blend 😍
.
Kenapa perlu beli ? 💗 Ada 3 pilihan color yang sememangnya pigmented 💗 Sesuai untuk semua jenis warna kulit
💗 Lebih mudah diblend
💗 Tak melekit
💗 Mudah dibawa kemana-mana
💗 Limited Edition & discontinued
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #kfckotadamansara # mcdkotadamansara #coduptownkotadamansara

Bila apply dekat muka manis2 je color dia.. color yang tak terlalu terang and mudah untuk blend 😍
.
Kenapa perlu beli ? 💗 Ada 3 pilihan color yang sememangnya pigmented 💗 Sesuai untuk semua jenis warna kulit
💗 Lebih mudah diblend
💗 Tak melekit
💗 Mudah dibawa kemana-mana
💗 Limited Edition & discontinued
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #kfckotadamansara # mcdkotadamansara #coduptownkotadamansara
1 0 1 November, 2019

Hai2 siapa yang belum pre order lagi, jangan tunggu lama2 nanti bila stock habis sila menangis bucu katil ya 🤗
.
Blusher Cream ade 3 colors which is 👉 Lily
👉 Daisy
👉 Peony
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #coduptownkotadamansara

Hai2 siapa yang belum pre order lagi, jangan tunggu lama2 nanti bila stock habis sila menangis bucu katil ya 🤗
.
Blusher Cream ade 3 colors which is 👉 Lily
👉 Daisy
👉 Peony
.
Jom grab cepat2, sebelum stock licin 🔥🔥
.
Tunggu apa lagi tu ? Meh cepat DM Cik Fa or boleh click link at my bio 💋

#ratufatin #squadsyiera #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestarijaya #codjeram #possatumalaysia #obsesstanjongkarang #obsessassamjawa #obsessjeram #obsesssungaibuloh #obsessshahalam
#obsesskotadamansara #sasbadi #kedaiustaz #coduptownkotadamansara
3 0 1 November, 2019
Kalau rasa hidup kita susah,
ingat, ada yang lagi susah!

#Throwback #Kucing #Pussy #PussyHunter #TapiSyukriBaik #JenisSembahyangJemaahPunyaOrang #Syukur #Ustaz #KedaiUstaz
10 0 1 November, 2019

LEVEL 1. GUGUSAN SEMARAK , KOTA DAMANSARA. 3R 2B. Rm220K. 0182436935 (HASANAH)

100% Loan

FOLLOW FB : Hasanah Zaini #kotadamansara #ejenhartanahkotadamansara #gugusansemarak #hasanahzaini #kedaiustaz #shahalam #puncakalam #pubg #ipoh #tenteralautdirajamalaysia #kastam #pdrmmalaysia #mcdkotadamansara #bomba #jpj #askarmalaysia

LEVEL 1. GUGUSAN SEMARAK , KOTA DAMANSARA.  3R 2B. Rm220K.  0182436935 (HASANAH)

100% Loan

FOLLOW FB : Hasanah Zaini  #kotadamansara #ejenhartanahkotadamansara #gugusansemarak #hasanahzaini #kedaiustaz #shahalam #puncakalam #pubg #ipoh #tenteralautdirajamalaysia #kastam #pdrmmalaysia #mcdkotadamansara #bomba #jpj #askarmalaysia
3 0 28 October, 2019

Oppo A3s
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
.
.
#kedaiustaz #saratok #betong #engkilili #dataranaustin #munafik #munafik2 #sripetaling #legoland #legolandmalaysia #jitrakedah #sukma #sukma2018 #sukmaperak2018 #dobicat #sungairambai #melaka #siburan #jonkerstreet #sungaikandis #sgkandis #pitas #sayangimalaysia #cikgu #akleh #sst #chocojarmurah

Oppo A3s
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
.
.
#kedaiustaz #saratok #betong #engkilili #dataranaustin #munafik #munafik2 #sripetaling #legoland #legolandmalaysia #jitrakedah #sukma #sukma2018 #sukmaperak2018 #dobicat #sungairambai #melaka #siburan #jonkerstreet #sungaikandis #sgkandis #pitas #sayangimalaysia #cikgu #akleh #sst #chocojarmurah
68 0 26 October, 2019

Top #kedaiustaz posts

autorized zhipat mesti la ada sample kan
kelebihan korg beli dari kami
-senang claim warranty
-tuka baru taw bukan bg 2nd
-kami xbyak alsan urusan mudah
-korg bayar 1 kali untuk setahun
-xberbaloi lagi ke mesti berbaloi
-kami direct kilang bukan dari dealer
-pemasangan lampu secara percuma tiada upah
dapat kn di store kami @asabmotorsport
whatsapp 0132295516
harga masih promo lampu rm225
#alhamdulillah #terimakasih
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor
#kakishare #viral #zhipat #bossku
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking

autorized zhipat mesti la ada sample kan
kelebihan korg beli dari kami
-senang claim warranty
-tuka baru taw bukan bg 2nd
-kami xbyak alsan urusan mudah
-korg bayar 1 kali untuk setahun
-xberbaloi lagi ke mesti berbaloi
-kami direct kilang bukan dari dealer
-pemasangan lampu secara percuma tiada upah
dapat kn di store kami @asabmotorsport 
whatsapp 0132295516
harga masih promo lampu rm225 
#alhamdulillah #terimakasih 
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia 
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya 
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor 
#kakishare #viral #zhipat #bossku 
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking
2,142 63 9 May, 2019