#kejarsampaidapat Instagram Photos & Videos

kejarsampaidapat - 9.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kejarsampaidapat and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
315.5
Average comment
3.5
Posts with video
38/71
Posts with photo
33/71

Hashtag Popularity

⚡️LELAKI,
Tak boleh dihiraukan panjang, Hidupnya ialah buat berjuang,
Kalau perahunya telah dikayuhnya ke tengah, Dia tak boleh surut palang, Meskipun bagaimana besar gelombang. ⚡️Biarkan kemudi patah, Biarkan layar robek, Itu lebih mulia daripada membalik haluan pulang.

Jalan Terus

#kejarsampaidapat
#takkangentar
#bangkit
#mogaallahredha

⚡️LELAKI, 
Tak boleh dihiraukan panjang, Hidupnya ialah buat berjuang,
Kalau perahunya telah dikayuhnya ke tengah, Dia tak boleh surut palang, Meskipun bagaimana besar gelombang. ⚡️Biarkan kemudi patah, Biarkan layar robek, Itu lebih mulia daripada membalik haluan pulang.

Jalan Terus

#kejarsampaidapat 
#takkangentar
#bangkit
#mogaallahredha
5 0 12 February, 2020

ᴛɪᴅᴀᴋ sᴀʟᴀʜ ᴘᴜɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴇɴᴇᴛᴀᴘ ᴅɪ ᴀʟᴀᴍ fᴀɴᴛᴀsɪ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴅᴜɴɪᴀ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴛᴇʀʟᴀʟᴜ ᴋᴇᴊᴀᴍ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴅɪᴀᴍɪ😌 @danizz_evansz
_
_
Follow ➡️ @hobikamimahal 🔥
#hobikamimahal



#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️

ᴛɪᴅᴀᴋ sᴀʟᴀʜ ᴘᴜɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴇɴᴇᴛᴀᴘ ᴅɪ ᴀʟᴀᴍ fᴀɴᴛᴀsɪ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴅᴜɴɪᴀ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴛᴇʀʟᴀʟᴜ ᴋᴇᴊᴀᴍ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴅɪᴀᴍɪ😌 @danizz_evansz
_
_
Follow ➡️ @hobikamimahal 🔥
#hobikamimahal
•
•
• 
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️
2,666 9 12 February, 2020

Hidup ni kene ingt 5 perkara sebelum 5 perkara 🤓

DEMI MASA SESUNGGUHNYA MANUSIA DALAM KERUGIAN

Sihat sebelum sakit,
Muda sebelum tua,
Kaya sebelum miskin,
Lapang sebelum sempit,
Hidup sebelum mati😇
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#budak #kapcai #dakwah #kejarsampaidapat #budaksekolah #budakmotor #nasihatislami #nasihatdiri #nasihatbijak

Hidup ni kene ingt 5 perkara sebelum 5 perkara 🤓

DEMI MASA SESUNGGUHNYA MANUSIA DALAM KERUGIAN

Sihat sebelum sakit,
Muda sebelum tua,
Kaya sebelum miskin,
Lapang sebelum sempit,
Hidup sebelum mati😇
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#budak #kapcai #dakwah #kejarsampaidapat #budaksekolah #budakmotor #nasihatislami #nasihatdiri #nasihatbijak
54 0 11 February, 2020

Auuummm Cak!! Tengah hadap jem nak balik dari gheje ke tu cik Salmah oi. Kih

Miker hadap la jem tu dulu yer. Teman nak buat gheje sikit lagi ni 🤭

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha

Auuummm Cak!! Tengah hadap jem nak balik dari gheje ke tu cik Salmah oi. Kih

Miker hadap la jem tu dulu yer. Teman nak buat gheje sikit lagi ni 🤭

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha
19 0 11 February, 2020

Ke sini sat kita hari ni. Jalankan amanah klien yang dah diamanahkan pada kita. Nama pun gheja.

Jalan terus

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha

Ke sini sat kita hari ni. Jalankan amanah klien yang dah diamanahkan pada kita. Nama pun gheja.

Jalan terus

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha
12 0 11 February, 2020

Posted @withregram@kacangstek 𝘔𝘦𝘯𝘪𝘬𝘮𝘢𝘵𝘪 𝘬𝘦𝘣𝘦𝘣𝘢𝘴𝘢𝘯 𝘪𝘵𝘶 𝘣𝘶𝘬𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘵𝘢𝘯𝘨 𝘬𝘦𝘮𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘶 𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘨𝘪,𝘵𝘢𝘱𝘪 𝘵𝘦𝘯𝘵𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘪𝘮𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘶 𝘣𝘪𝘴𝘢 𝘮𝘦𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘣𝘢𝘩𝘢𝘨𝘪𝘢🚓🤡💸.
@kacangstek @kacangstek @kacangstek
.
.
.
.
.
.
.
@kroni_ys_famalia
@r.k.y.legacy @yamaha.alfa.adventure @kapcailegend._ @suzukirgsvx_semalaya @kejarsampaidapat__ #kejarsampaidapat #yamahasport100 #y100sports #y100 #yamahaalfa #yamaha #rempit #kronirempit #matrempit #matrempitkuantan #matrempittemerloh #kamixramai #kamixracist
@kroni_rempit @kronims88 @kapcai.jahat @pelesitrayaumalaysia2013 @matrempitofficial @rempit_terengganu @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai4lejang @gengrempit @_seknopak_official @kroni_lagenda_official_ @ridersidamanmalaya @dunia_permotoran_ @duniakelajuan__ @rempit_united @gengrempit #lagenda110z #kronilagenda110 #rempit #sangap_highway #duniapermotoranmalaysia_

Posted @withregram • @kacangstek 𝘔𝘦𝘯𝘪𝘬𝘮𝘢𝘵𝘪 𝘬𝘦𝘣𝘦𝘣𝘢𝘴𝘢𝘯 𝘪𝘵𝘶 𝘣𝘶𝘬𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘵𝘢𝘯𝘨 𝘬𝘦𝘮𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘶 𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘨𝘪,𝘵𝘢𝘱𝘪 𝘵𝘦𝘯𝘵𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘪𝘮𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘶 𝘣𝘪𝘴𝘢 𝘮𝘦𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘣𝘢𝘩𝘢𝘨𝘪𝘢🚓🤡💸.
@kacangstek  @kacangstek  @kacangstek
.
.
.
.
.
.
.
@kroni_ys_famalia
@r.k.y.legacy @yamaha.alfa.adventure @kapcailegend._ @suzukirgsvx_semalaya @kejarsampaidapat__  #kejarsampaidapat #yamahasport100 #y100sports #y100#yamahaalfa #yamaha #rempit #kronirempit #matrempit #matrempitkuantan #matrempittemerloh #kamixramai #kamixracist
@kroni_rempit @kronims88 @kapcai.jahat @pelesitrayaumalaysia2013 @matrempitofficial @rempit_terengganu @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai4lejang @gengrempit @_seknopak_official @kroni_lagenda_official_ @ridersidamanmalaya @dunia_permotoran_ @duniakelajuan__ @rempit_united @gengrempit #lagenda110z #kronilagenda110 #rempit #sangap_highway #duniapermotoranmalaysia_
235 0 10 February, 2020

Berjalanlah, berkawanlah dengan pelbagai ragam manusia. Membaca untuk tambah pengalaman. Dari situ kita tahu, kita tidaklah susah mana. Ada yang lebih susah dari kita. Ada lebih hebat ujian, dugaannya. Semuanya melalui macam-macam bentuk kesusahan.

Ingat tak janji Tuhan? 2 kali di ulang
"Setelah susah, ada kesenangan." Jalan terus

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha

Berjalanlah, berkawanlah dengan pelbagai ragam manusia. Membaca untuk tambah pengalaman. Dari situ kita tahu, kita tidaklah susah mana. Ada yang lebih susah dari kita. Ada lebih hebat ujian, dugaannya. Semuanya melalui macam-macam bentuk kesusahan.

Ingat tak janji Tuhan? 2 kali di ulang
"Setelah susah, ada kesenangan." Jalan terus

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha
22 0 10 February, 2020

Jangan Menilai Seseorang Dari Luaran Kerana Diri Kita Belum Tentu sempurna🤪🤪🤪🤪 🤪🤪🤪❤️
========================================
Repost by @irfxnn._official😍
Follow ii @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official"
.
.
.
#jenterapejuang #ridewithstyle #kejarsampaidapat #supermanjalanan #jentera_kapcai1 #jenteraduaroda #jentera_duaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #sukanpermotoran #lagenda_malaya

Jangan Menilai Seseorang Dari Luaran Kerana Diri Kita Belum Tentu sempurna🤪🤪🤪🤪 🤪🤪🤪❤️
========================================
Repost by @irfxnn._official😍
Follow ii @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official"
.
.
.
#jenterapejuang #ridewithstyle #kejarsampaidapat #supermanjalanan #jentera_kapcai1 #jenteraduaroda #jentera_duaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #sukanpermotoran #lagenda_malaya
29 0 10 February, 2020

Minat Seseorang Itu Boleh Mengaburi Siapakah Dirinya Yang Sebenar♥
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Repost by @irfxnn._official😍
Follow ii @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official"
.
.
.
#jenterapejuang #ridewithstyle #kejarsampaidapat #supermanjalanan #jentera_kapcai1 #jenteraduaroda #jentera_duaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #sukanpermotoran

Minat Seseorang Itu Boleh Mengaburi Siapakah Dirinya Yang Sebenar♥
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Repost by @irfxnn._official😍
Follow ii @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official @irfxnn._official"
.
.
.
#jenterapejuang #ridewithstyle #kejarsampaidapat #supermanjalanan #jentera_kapcai1 #jenteraduaroda #jentera_duaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #sukanpermotoran
17 0 9 February, 2020
Senaman Malam Bila Sakit Pinggang. Kejar Sampai Dapat.
•
•
•
• • • • • •
@budakjahatmotorsport___ 
#amy_bjmoto #kejarsampaidapat #sendiribikinsendiritry #pomenkampong #sedolorracing #namajejahattphtibaik #slaluknekongdem #tapibukanhalangan #majuterus #baperamaiygkompom
41 0 9 February, 2020

Hidup ni kena terus berjalan,jangan berlari...kerana kehidupan adalah perjalanan bukan perlarian... Jalan Terus

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha

Hidup ni kena terus berjalan,jangan berlari...kerana kehidupan adalah perjalanan bukan perlarian... Jalan Terus

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha
19 3 9 February, 2020

#Repost @danizz_evansz
• • • • • •
Temerloh

ᴛɪᴅᴀᴋ ꜱᴀʟᴀʜ ᴘᴜɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴇɴᴇᴛᴀᴘ ᴅɪ ᴀʟᴀᴍ ꜰᴀɴᴛᴀꜱɪ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴅᴜɴɪᴀ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴛᴇʀʟᴀʟᴜ ᴋᴇᴊᴀᴍ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴅɪᴀᴍɪ😌



Follow @danizz_evansz @danizz_evansz
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️

#Repost @danizz_evansz
• • • • • •
Temerloh

ᴛɪᴅᴀᴋ ꜱᴀʟᴀʜ ᴘᴜɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴇɴᴇᴛᴀᴘ ᴅɪ ᴀʟᴀᴍ ꜰᴀɴᴛᴀꜱɪ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴅᴜɴɪᴀ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴛᴇʀʟᴀʟᴜ ᴋᴇᴊᴀᴍ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴅɪᴀᴍɪ😌
•
•
•
Follow @danizz_evansz @danizz_evansz 
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️
1,043 6 9 February, 2020

𝘔𝘦𝘯𝘪𝘬𝘮𝘢𝘵𝘪 𝘬𝘦𝘣𝘦𝘣𝘢𝘴𝘢𝘯 𝘪𝘵𝘶 𝘣𝘶𝘬𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘵𝘢𝘯𝘨 𝘬𝘦𝘮𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘶 𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘨𝘪,𝘵𝘢𝘱𝘪 𝘵𝘦𝘯𝘵𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘪𝘮𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘶 𝘣𝘪𝘴𝘢 𝘮𝘦𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘣𝘢𝘩𝘢𝘨𝘪𝘢🚓🤡💸.
@kacangstek @kacangstek @kacangstek
.
.
.
.
.
.
.
@kroni_ys_famalia
@r.k.y.legacy @yamaha.alfa.adventure @kapcailegend._ @suzukirgsvx_semalaya @kejarsampaidapat__ #kejarsampaidapat #yamahasport100 #y100sports #y100 #yamahaalfa #yamaha #rempit #kronirempit #matrempit #matrempitkuantan #matrempittemerloh #kamixramai #kamixracist
@kroni_rempit @kronims88 @kapcai.jahat @pelesitrayaumalaysia2013 @matrempitofficial @rempit_terengganu @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai4lejang @gengrempit @_seknopak_official @kroni_lagenda_official_ @ridersidamanmalaya @dunia_permotoran_ @duniakelajuan__ @rempit_united @gengrempit #lagenda110z #kronilagenda110 #rempit #sangap_highway #duniapermotoranmalaysia_

𝘔𝘦𝘯𝘪𝘬𝘮𝘢𝘵𝘪 𝘬𝘦𝘣𝘦𝘣𝘢𝘴𝘢𝘯 𝘪𝘵𝘶 𝘣𝘶𝘬𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘵𝘢𝘯𝘨 𝘬𝘦𝘮𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘶 𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘨𝘪,𝘵𝘢𝘱𝘪 𝘵𝘦𝘯𝘵𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘪𝘮𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘶 𝘣𝘪𝘴𝘢 𝘮𝘦𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘣𝘢𝘩𝘢𝘨𝘪𝘢🚓🤡💸.
@kacangstek  @kacangstek  @kacangstek
.
.
.
.
.
.
.
@kroni_ys_famalia
@r.k.y.legacy @yamaha.alfa.adventure @kapcailegend._ @suzukirgsvx_semalaya @kejarsampaidapat__  #kejarsampaidapat #yamahasport100 #y100sports #y100#yamahaalfa #yamaha #rempit #kronirempit #matrempit #matrempitkuantan #matrempittemerloh #kamixramai #kamixracist
@kroni_rempit @kronims88 @kapcai.jahat @pelesitrayaumalaysia2013 @matrempitofficial @rempit_terengganu @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai4lejang @gengrempit @_seknopak_official @kroni_lagenda_official_ @ridersidamanmalaya @dunia_permotoran_ @duniakelajuan__ @rempit_united @gengrempit #lagenda110z #kronilagenda110 #rempit #sangap_highway #duniapermotoranmalaysia_
451 0 8 February, 2020
Jadilah seperti kopi , kamu tidak perlu manis untuk disukai banyak orang 😙
.
.
.
.
jυѕт ғor ғυn😊

#125z #kronikelajuan #jenterasado #jentera_fly #idolamalaya #kejarsampaidapat #kakimotor #rxzmembers #terengganu #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrterengganu #pulastunduk #jenterapejuang #ridewithstyle #pahlawanhighway
678 7 8 February, 2020

Sejauh mane kau berlari, aku akan tetap mengejar mu biarpun jauh ketinggalan di belakang... #sismanissikitje🙊
#kejarsampaidapat
#doayangbaik2saja

Sejauh mane kau berlari, aku akan tetap mengejar mu biarpun jauh ketinggalan di belakang... #sismanissikitje🙊 
#kejarsampaidapat 
#doayangbaik2saja
13 0 8 February, 2020
Lebih baik ditolak atas alasan tak suka daripada diterima kerana terpaksa
.
.
.
.
#tenteraflykelantan #pengayuh2roda
#lajakituhobikami #lajakalwayshappy
#kejarsampaidapat #jiwapengayuh_
#kelantanstyle #supermanjalanan
#budakmilo #jiwacyclist #kakilajak
348 16 8 February, 2020

ᴛɪᴅᴀᴋ sᴀʟᴀʜ ᴘᴜɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴇɴᴇᴛᴀᴘ ᴅɪ ᴀʟᴀᴍ fᴀɴᴛᴀsɪ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴅᴜɴɪᴀ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴛᴇʀʟᴀʟᴜ ᴋᴇᴊᴀᴍ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴅɪᴀᴍɪ😌



Follow @danizz_evansz @danizz_evansz
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️

ᴛɪᴅᴀᴋ sᴀʟᴀʜ ᴘᴜɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴇɴᴇᴛᴀᴘ ᴅɪ ᴀʟᴀᴍ fᴀɴᴛᴀsɪ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴅᴜɴɪᴀ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴛᴇʀʟᴀʟᴜ ᴋᴇᴊᴀᴍ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴅɪᴀᴍɪ😌
•
•
•
Follow @danizz_evansz @danizz_evansz 
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️
2,203 20 8 February, 2020
Pengaruh GTA kuat sangat ni. Haiyooo

#sparkmalaysianclub #gta #kejarsampaidapat #myvi #fastandfurious #santaianakutara
89 8 7 February, 2020

Having a crush on someone tak bermaksud kena memiliki. Itu natural instinct kita sebagai manusia normal sukakan sesuatu/seseorang. Its never wrong to have a crush, but it is wrong when we blame ourself if we cant get them to be ours.
#yamaha #yamaha125 #yamaha125z #paip #paipon #gengasap #jentera #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jentera125zr #jenteraidola #jenterakapcaikilat #jenteradarat #duniaduaroda #belakangsampai #yamaha125zrmalaysia #topspeedracing #topspeedrabak #kejar #kejarmimpi #kejarkalaudapat #kejarsampaidapat
owner moto🏍 " @fixxabdullah__ "

Having a crush on someone tak bermaksud kena memiliki. Itu natural instinct kita sebagai manusia normal sukakan sesuatu/seseorang. Its never wrong to have a crush, but it is wrong when we blame ourself if we cant get them to be ours. 
#yamaha #yamaha125 #yamaha125z #paip #paipon #gengasap #jentera #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jentera125zr #jenteraidola #jenterakapcaikilat #jenteradarat #duniaduaroda #belakangsampai #yamaha125zrmalaysia #topspeedracing #topspeedrabak #kejar #kejarmimpi #kejarkalaudapat #kejarsampaidapat 
owner moto🏍 " @fixxabdullah__ "
248 2 7 February, 2020
Bukan senang nk jdi senang 😢 bukan susah nk jdi susah 🙂
.
.
.
.
#kakifly #kakilajak #kiddoselatan #kejarsampaidapat #kinemasteredit #hatikering#ngam❌ngam #on❌on #jbstyle #pengayuhduaroda #peacejanganturun #lajak❌jahat #lajakituhobikami #standardituindah #serlahkankehebatan
52 2 7 February, 2020

#Repost @airilsuzaiman
• • • • • •
Lumba Haram 🔝⚡️𝖪𝖾𝗃𝖺𝗋 𝗌𝖺𝗆𝗉𝖺𝗂 𝖽𝖺𝗉𝖺𝗍 🔥



• 𝙿𝚊𝚛𝚝𝚗𝚎𝚛 @ipey4636 .
• 𝙲𝚌 : @haikacl_ @sproketracing46 .

#kejarsampaidapat #125zr #125zrmalaysia #125zrfamilia #125zrkuantan #125z #sukanmalam #duniakapcai_ #wilayahpermotoran #duniaduaroda #jiwarempit #darahpanas #kapcaiwengweng #pencintayamaha #goprohero7black

#Repost @airilsuzaiman
• • • • • •
Lumba Haram 🔝⚡️𝖪𝖾𝗃𝖺𝗋 𝗌𝖺𝗆𝗉𝖺𝗂 𝖽𝖺𝗉𝖺𝗍 🔥
•
•
•
• 𝙿𝚊𝚛𝚝𝚗𝚎𝚛 @ipey4636 .
• 𝙲𝚌 : @haikacl_ @sproketracing46 .

#kejarsampaidapat #125zr #125zrmalaysia #125zrfamilia #125zrkuantan #125z #sukanmalam #duniakapcai_ #wilayahpermotoran #duniaduaroda #jiwarempit #darahpanas #kapcaiwengweng #pencintayamaha #goprohero7black
69 0 7 February, 2020

Jika sesuatu perkara itu penting bagi kita, kita akan berusaha mencari jalan. Jika sebaliknya, kita akan mencari alasan.

Alhamdulillah rezeki jumaat. Dapat dah pun buku ni. Lama tunggu dia tara nak dapat. Baca lagi dan lagi
Belajar lagi dan lagi 💪

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha

Jika sesuatu perkara itu penting bagi kita, kita akan berusaha mencari jalan. Jika sebaliknya, kita akan mencari alasan.

Alhamdulillah rezeki jumaat. Dapat dah pun buku ni. Lama tunggu dia tara nak dapat. Baca lagi dan lagi
Belajar lagi dan lagi 💪

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha
12 4 7 February, 2020

#Repost @danizz_evansz
• • • • • •
University College of Yayasan Pahang

𝔹𝕦𝕞𝕚 𝔹𝕖𝕣𝕡𝕦𝕥𝕒𝕣 𝟛𝟞𝟘,𝔹𝕚𝕝𝕒-𝕓𝕚𝕝𝕒 𝕄𝕒𝕤𝕒 𝕂𝕒𝕣𝕞𝕒 𝔻𝕒𝕥𝕒𝕟𝕘 𝕄𝕖𝕟𝕖𝕣𝕛𝕒𝕙😏



Follow @danizz_evansz @danizz_evansz
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️

#Repost @danizz_evansz
• • • • • •
University College of  Yayasan Pahang

𝔹𝕦𝕞𝕚 𝔹𝕖𝕣𝕡𝕦𝕥𝕒𝕣 𝟛𝟞𝟘,𝔹𝕚𝕝𝕒-𝕓𝕚𝕝𝕒 𝕄𝕒𝕤𝕒 𝕂𝕒𝕣𝕞𝕒 𝔻𝕒𝕥𝕒𝕟𝕘 𝕄𝕖𝕟𝕖𝕣𝕛𝕒𝕙😏
•
•
•
Follow @danizz_evansz @danizz_evansz 
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️
83 0 7 February, 2020

Longgok 🔥😈 🔞 Pasti nyala ✅

Product @jangandekat .
.
.

#125zr #125zrfamilia #125zrlover #kapcaijahat #kejarsampaidapat #kapcaimalaya #paiponn🔛💨 #kakymotor

Longgok 🔥😈 🔞 Pasti nyala ✅

Product @jangandekat .
.
.

#125zr #125zrfamilia #125zrlover #kapcaijahat #kejarsampaidapat #kapcaimalaya #paiponn🔛💨 #kakymotor
423 19 7 February, 2020

🔝⚡️𝖪𝖾𝗃𝖺𝗋 𝗌𝖺𝗆𝗉𝖺𝗂 𝖽𝖺𝗉𝖺𝗍 🔥



• 𝙿𝚊𝚛𝚝𝚗𝚎𝚛 @ipey4636 .
• 𝙲𝚌 : @haikacl_ @sproketracing46 .

#kejarsampaidapat #125zr #125zrmalaysia #125zrfamilia #125zrkuantan #125z #sukanmalam #duniakapcai_ #wilayahpermotoran #duniaduaroda #jiwarempit #darahpanas #kapcaiwengweng #pencintayamaha #goprohero7black

🔝⚡️𝖪𝖾𝗃𝖺𝗋 𝗌𝖺𝗆𝗉𝖺𝗂 𝖽𝖺𝗉𝖺𝗍 🔥
•
•
•
• 𝙿𝚊𝚛𝚝𝚗𝚎𝚛 @ipey4636 .
• 𝙲𝚌 : @haikacl_ @sproketracing46 .

#kejarsampaidapat #125zr #125zrmalaysia #125zrfamilia #125zrkuantan #125z #sukanmalam #duniakapcai_ #wilayahpermotoran #duniaduaroda #jiwarempit #darahpanas #kapcaiwengweng #pencintayamaha #goprohero7black
961 13 7 February, 2020

Mentari yang kamu lihat pagi ini adalah mentari yang sama, tapi waktu yang kamu dapat sekarang bukan waktu yang sama, ayuh bangkit! “Demi masa. Sesungguhnya manusia itu benar-benar berada dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal soleh dan saling menasihati supaya mentaati kebenaran dan saling menasihati supaya menetapi kesabaran.” (Surah al-Asr 103:1-3)

Salam Jumaat

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha

Mentari yang kamu lihat pagi ini adalah mentari yang sama, tapi waktu yang kamu dapat sekarang bukan waktu yang sama, ayuh bangkit! “Demi masa. Sesungguhnya manusia itu benar-benar berada dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal soleh dan saling menasihati supaya mentaati kebenaran dan saling menasihati supaya menetapi kesabaran.” (Surah al-Asr 103:1-3)

Salam Jumaat

#kejarsampaidapat
#BANGKIT
#TakkanGentar
#mogaallahredha
18 0 7 February, 2020

Slmt pagiiii2 n salam jumaat....backpusher on...
#mulakanharidengansenyuman
#kejarsampaidapat ...

Slmt pagiiii2 n salam jumaat....backpusher on...
#mulakanharidengansenyuman 
#kejarsampaidapat ...
23 2 7 February, 2020

cuba try kalo kereta anda kena clamp buat mcm akak ni..hahhaah..insyallah lepas...🐅
Apa pun abg penguatkuasa tu buat kerja penuh kesabaran..terbaikkk👍👍💪 #kamixramai #kejarsampaidapat #uncleredchickenstudio #santaiact #kakysidai #hobikamimahal #jenterapejuang #penguatkuasa #viral #malaysia #malaysiaviral #ktrgarage #ridewithstyleofficial #sahabatselamanya #fotitubrothers #kakishare #kakilangga

cuba try kalo kereta anda kena clamp buat mcm akak ni..hahhaah..insyallah lepas...🐅
Apa pun abg penguatkuasa tu buat kerja penuh kesabaran..terbaikkk👍👍💪 #kamixramai #kejarsampaidapat #uncleredchickenstudio #santaiact #kakysidai #hobikamimahal #jenterapejuang #penguatkuasa #viral #malaysia #malaysiaviral #ktrgarage #ridewithstyleofficial #sahabatselamanya #fotitubrothers#kakishare #kakilangga
86 4 6 February, 2020

Top #kejarsampaidapat posts

Jadilah seperti kopi , kamu tidak perlu manis untuk disukai banyak orang 😙
.
.
.
.
jυѕт ғor ғυn😊

#125z #kronikelajuan #jenterasado #jentera_fly #idolamalaya #kejarsampaidapat #kakimotor #rxzmembers #terengganu #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrterengganu #pulastunduk #jenterapejuang #ridewithstyle #pahlawanhighway
678 7 8 February, 2020

ᴛɪᴅᴀᴋ sᴀʟᴀʜ ᴘᴜɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴇɴᴇᴛᴀᴘ ᴅɪ ᴀʟᴀᴍ fᴀɴᴛᴀsɪ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴅᴜɴɪᴀ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴛᴇʀʟᴀʟᴜ ᴋᴇᴊᴀᴍ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴅɪᴀᴍɪ😌



Follow @danizz_evansz @danizz_evansz
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️

ᴛɪᴅᴀᴋ sᴀʟᴀʜ ᴘᴜɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴇɴᴇᴛᴀᴘ ᴅɪ ᴀʟᴀᴍ fᴀɴᴛᴀsɪ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴅᴜɴɪᴀ ʀᴇᴀʟɪᴛɪ ᴛᴇʀʟᴀʟᴜ ᴋᴇᴊᴀᴍ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴅɪᴀᴍɪ😌
•
•
•
Follow @danizz_evansz @danizz_evansz 
#ownerxkaya #pejuangdarat #kapcailover #jentera_fly #hondafamiliaex5lovers #coebrkl #coejaybee #budakvideoofficial #kejarsampaidapat #heroharustenang #tenterakapcai #geraklupaperoger #duaroda #idolapermotoran #ex5lovers_official #ex5_comeback #jenterapejuang #onxon #sistor_idola #kapcaimalaya #jenterakita #pejuanghighway #paipon #ex5lover #ex5tetapdihati❤️
2,203 20 8 February, 2020