#kekmurah Instagram Photos & Videos

kekmurah - 209.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kekmurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 minutes
Average like
4.3
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah ad order masuk lagi untuk RED VELVET CHEESE.. So moh lerrr berperang di dapur sementara anak dan husband tidur ni.. Terima kasih pada yang order .. Kepada yang merdeka yang berminat na buat birthday party Doorgift.. boleh terus ws no 0126150926 hokey... Yang baik datang dari Allah & Yang buruk datang dari diri saya sendri.. @arfabakery_
@arfabakery_
#keksedap #kekmurah #kekdoorgift #kekmoistcoklat #kekredvelvetcheese #kekpandancheese #bazaarpaknil

Alhamdulillah ad order masuk lagi untuk RED VELVET CHEESE.. So moh lerrr berperang di dapur sementara anak dan husband tidur ni.. Terima kasih pada yang order .. Kepada yang merdeka yang berminat na buat birthday party Doorgift.. boleh terus ws no 0126150926 hokey... Yang baik datang dari Allah & Yang buruk datang dari diri saya sendri.. @arfabakery_ 
@arfabakery_ 
#keksedap #kekmurah #kekdoorgift#kekmoistcoklat #kekredvelvetcheese#kekpandancheese#bazaarpaknil
2 0 46 minutes ago

Sebut aje kek coklat mesti terbayangkan kek coklat yang moist, lembut dan sedapkaan..
.
Pendek kata semuanya secukup rasa dan menepati citarasa dengan selera gituuu... Rasa kek ini lagi sedap dan enak,kalau biarkan dia chill dlu lps keluar dr fridge!!
.
Lagi Nikmat wey makan!! 🤤🤤🤤
RM7 jer sebekass!!
.
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

Sebut aje kek coklat mesti terbayangkan kek coklat yang moist, lembut dan sedapkaan..
.
Pendek kata semuanya secukup rasa dan menepati citarasa dengan selera gituuu... Rasa kek ini lagi sedap dan enak,kalau biarkan dia chill dlu lps keluar dr fridge!!
.
Lagi Nikmat wey makan!! 🤤🤤🤤
RM7 jer sebekass!!
.
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
0 0 2 hours ago

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
0 0 3 hours ago

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam #congobarsedap #congobarmurah #kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
 #brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam  #congobarsedap #congobarmurah  #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch
1 0 3 hours ago

Ya Allah..bukan 10 kotak sehari. Beratus (mungkin beribu) kotak2 dari semua 6 outlet MAMASAB!
.
Bestsellers digabungkan dalam 1 kotak, 1 harga mampu milik, mampu rasa. Hanya bahan-bahan premium kualiti 👍
.
Ini namanya COMBO DAHSYAT MAMASAB yang dahsyat!
.
Untuk order boleh klik link di bio
.
#baranglaku #kedaikek #kekpremium #keksedap #kekmurah #kekhantaran #kekharijadi #mamasablovers

Ya Allah..bukan 10 kotak sehari. Beratus (mungkin beribu) kotak2 dari semua 6 outlet MAMASAB!
.
Bestsellers digabungkan dalam 1 kotak, 1 harga mampu milik, mampu rasa. Hanya bahan-bahan premium kualiti 👍
.
Ini namanya COMBO DAHSYAT MAMASAB yang dahsyat!
.
Untuk order boleh klik link di bio
.
#baranglaku #kedaikek #kekpremium #keksedap #kekmurah #kekhantaran #kekharijadi #mamasablovers
2 0 3 hours ago

Unicorn Cake 🦄
-
-
-
📌 To order, whatsapp 013-3383963 (kina) / 017-6147100 (shida)
📌 Tempahan hendaklah dibuat seminggu sebelum penghantaran / pengambilan Kek (No last minute order)
📌 Delivery with charge Area Alor Gajah & Melaka Tengah
📌 Self pick up at Kampung Paya Rumput Jaya Sungai Udang, Melaka ( Land mark : Penjara Sg. Udg)
📌 Delivery on Wed, Friday & Saturday
-
-
-
#republicofbrownies
#bukansekadarbrownies
#fooddeliverymelaka
#kekmelaka #keksungaiudang #kekalorgajah #kekkahwinmelaka #kekmurah #premiumcakemelake #ROB #browniesmelaka #keksungaiudang #kektanggabatu #premiumkek #browniessedapmelaka #dessertmelaka #melakadessert #robbakery #kekmasjidtanah #premiumcake

Unicorn Cake 🦄
-
-
-
📌 To order, whatsapp 013-3383963 (kina) / 017-6147100 (shida)
📌 Tempahan hendaklah dibuat seminggu sebelum penghantaran / pengambilan Kek (No last minute order)
📌 Delivery with charge Area Alor Gajah & Melaka Tengah
📌 Self pick up at Kampung Paya Rumput Jaya Sungai Udang, Melaka ( Land mark : Penjara Sg. Udg)
📌 Delivery on Wed, Friday & Saturday
-
-
-
#republicofbrownies
#bukansekadarbrownies
#fooddeliverymelaka
#kekmelaka #keksungaiudang #kekalorgajah #kekkahwinmelaka #kekmurah #premiumcakemelake #ROB #browniesmelaka #keksungaiudang #kektanggabatu #premiumkek #browniessedapmelaka #dessertmelaka #melakadessert #robbakery #kekmasjidtanah #premiumcake
3 0 3 hours ago

Classic Cheese Brownies ❤️
-
-
-
📌 To order, whatsapp 013-3383963 (kina) / 017-6147100 (shida)
📌 Tempahan hendaklah dibuat seminggu sebelum penghantaran / pengambilan Kek (No last minute order)
📌 Delivery with charge Area Alor Gajah & Melaka Tengah
📌 Self pick up at Kampung Paya Rumput Jaya Sungai Udang, Melaka ( Land mark : Penjara Sg. Udg)
📌 Delivery on Wed, Friday & Saturday
-
-
-
#republicofbrownies
#bukansekadarbrownies
#fooddeliverymelaka
#kekmelaka #keksungaiudang #kekalorgajah #kekkahwinmelaka #kekmurah #premiumcakemelake #ROB #browniesmelaka #keksungaiudang #kektanggabatu #premiumkek #browniessedapmelaka #dessertmelaka #melakadessert #robbakery #kekmasjidtanah #premiumcake #browniescheese

Classic Cheese Brownies ❤️
-
-
-
📌 To order, whatsapp 013-3383963 (kina) / 017-6147100 (shida)
📌 Tempahan hendaklah dibuat seminggu sebelum penghantaran / pengambilan Kek (No last minute order)
📌 Delivery with charge Area Alor Gajah & Melaka Tengah
📌 Self pick up at Kampung Paya Rumput Jaya Sungai Udang, Melaka ( Land mark : Penjara Sg. Udg)
📌 Delivery on Wed, Friday & Saturday
-
-
-
#republicofbrownies
#bukansekadarbrownies
#fooddeliverymelaka
#kekmelaka #keksungaiudang #kekalorgajah #kekkahwinmelaka #kekmurah #premiumcakemelake #ROB #browniesmelaka #keksungaiudang #kektanggabatu #premiumkek #browniessedapmelaka #dessertmelaka #melakadessert #robbakery #kekmasjidtanah #premiumcake #browniescheese
11 0 3 hours ago

Kek Batik Indulgence ❤️
Thanks Sue 😘
-
-
-
📌 To order, whatsapp 013-3383963 (kina) / 017-6147100 (shida)
📌 Tempahan hendaklah dibuat seminggu sebelum penghantaran / pengambilan Kek (No last minute order)
📌 Delivery with charge Area Alor Gajah & Melaka Tengah
📌 Self pick up at Kampung Paya Rumput Jaya Sungai Udang, Melaka ( Land mark : Penjara Sg. Udg)
📌 Delivery on Wed, Friday & Saturday
-
-
-
#republicofbrownies
#bukansekadarbrownies
#fooddeliverymelaka
#kekmelaka #keksungaiudang #kekalorgajah #kekkahwinmelaka #kekmurah #premiumcakemelake #ROB #browniesmelaka #keksungaiudang #kektanggabatu #premiumkek #browniessedapmelaka #dessertmelaka #melakadessert #robbakery #kekmasjidtanah #premiumcake #kekbatikindulgence

Kek Batik Indulgence ❤️
Thanks Sue 😘
-
-
-
📌 To order, whatsapp 013-3383963 (kina) / 017-6147100 (shida)
📌 Tempahan hendaklah dibuat seminggu sebelum penghantaran / pengambilan Kek (No last minute order)
📌 Delivery with charge Area Alor Gajah & Melaka Tengah
📌 Self pick up at Kampung Paya Rumput Jaya Sungai Udang, Melaka ( Land mark : Penjara Sg. Udg)
📌 Delivery on Wed, Friday & Saturday
-
-
-
#republicofbrownies
#bukansekadarbrownies
#fooddeliverymelaka
#kekmelaka #keksungaiudang #kekalorgajah #kekkahwinmelaka #kekmurah #premiumcakemelake #ROB #browniesmelaka #keksungaiudang #kektanggabatu #premiumkek #browniessedapmelaka #dessertmelaka #melakadessert #robbakery #kekmasjidtanah #premiumcake #kekbatikindulgence
20 0 3 hours ago

Ehem2 dah tido ke tu?
.
Jangan lupa ye uolss WEEKEND nie jumpa kami..
.
SABTU : SUBANG PARADE
AHAD: WANGSA WALK MALL
.
KEK LEJEN SARANG SEMUT NIE SEKALI MAKAN TERIMBAU TERUS WAKTU DULU KALA TAU..
.
http://keklejensarangsemut.wasap.my
.
#keklejensarangsemut #keksarangsemut #kekgulahangus #keksedap #kek #melaka #kekmurah #kekcheeseleleh #cheeseleleh #coklat #coklatleleh #sedap #minumpetang #selangor #kualalumpur #cantik #marykayserikembangan #gombak #wangsawalk #wangsawalkmall #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #kerajaan #bangunankerajaan #gombak #festivalfood

Ehem2 dah tido ke tu?
.
Jangan lupa ye uolss WEEKEND nie jumpa kami..
.
SABTU : SUBANG PARADE
AHAD: WANGSA WALK MALL
.
KEK LEJEN SARANG SEMUT NIE SEKALI MAKAN TERIMBAU TERUS WAKTU DULU KALA TAU..
.
http://keklejensarangsemut.wasap.my
.
#keklejensarangsemut #keksarangsemut #kekgulahangus #keksedap #kek #melaka #kekmurah #kekcheeseleleh #cheeseleleh #coklat #coklatleleh #sedap #minumpetang #selangor #kualalumpur #cantik  #marykayserikembangan #gombak #wangsawalk #wangsawalkmall #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #kerajaan #bangunankerajaan #gombak #festivalfood
0 0 3 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/601161245412/mamasabbakerycongobar

#congobar
#combodahsyat
#kek
#cake
#harijadi
#birthday
#anniversary
#surprisedelivery
#mamasab
#sabrinabakery
#gentinghighlands
#kualalumpur
#selangor
#perak
#kedah
#perlis
#pulaupinang
#pantaitimur
#kelantan
#terengganu
#pahang
#seremban
#melaka
#johor
#keksedap
#kekmurah

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/601161245412/mamasabbakerycongobar

#congobar
#combodahsyat
#kek
#cake
#harijadi
#birthday
#anniversary
#surprisedelivery
#mamasab
#sabrinabakery
#gentinghighlands
#kualalumpur
#selangor
#perak
#kedah
#perlis
#pulaupinang
#pantaitimur
#kelantan
#terengganu
#pahang
#seremban
#melaka
#johor
#keksedap
#kekmurah
1 0 3 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/601161245412/mamasabbakerycongobar

#congobar
#combodahsyat
#kek
#cake
#harijadi
#birthday
#anniversary
#surprisedelivery
#mamasab
#sabrinabakery
#gentinghighlands
#kualalumpur
#selangor
#perak
#kedah
#perlis
#pulaupinang
#pantaitimur
#kelantan
#terengganu
#pahang
#seremban
#melaka
#johor
#keksedap
#kekmurah

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/601161245412/mamasabbakerycongobar

#congobar
#combodahsyat
#kek
#cake
#harijadi
#birthday
#anniversary
#surprisedelivery
#mamasab
#sabrinabakery
#gentinghighlands
#kualalumpur
#selangor
#perak
#kedah
#perlis
#pulaupinang
#pantaitimur
#kelantan
#terengganu
#pahang
#seremban
#melaka
#johor
#keksedap
#kekmurah
3 0 3 hours ago

Brownies Extra Drizzle Mamasab
.
Brownies mama memang topseller dari dulu. Memang legend!! Brownies yang lembut penuh dengan rasa coklat 😋 Ditambah pulak drizzle nutella yang melimpah ruah ke ladang gandum 😱😱 memang puas hati sangat bila makan! .
.
RM40
RM40
RM40
.
.

KAWASAN2 DELIVERY:-
🛵SEKITAR KUALA LUMPUR
🛵SEKITAR SELANGOR
🛵SEKITAR N.SEMBILAN
🛵KUANTAN
🛵JOHOR BAHRU
.
.
*DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN
.
.
NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG
.
.
📲 010 2952015
.
📲 010 2952015
.
📲 010 2952015 .
.

#dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb

Brownies Extra Drizzle Mamasab
.
Brownies mama memang topseller dari dulu. Memang legend!! Brownies yang lembut penuh dengan rasa coklat 😋 Ditambah pulak drizzle nutella yang melimpah ruah ke ladang gandum 😱😱 memang puas hati sangat bila makan! .
.
RM40
RM40
RM40
.
.

KAWASAN2 DELIVERY:-
🛵SEKITAR KUALA LUMPUR
🛵SEKITAR SELANGOR
🛵SEKITAR N.SEMBILAN
🛵KUANTAN
🛵JOHOR BAHRU
.
.
*DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN
.
.
NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG
.
.
📲 010 2952015
.
📲 010 2952015
.
📲 010 2952015 .
.

#dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley  #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya  #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
2 0 3 hours ago

A @theduckgroup themed birthday cake for a duckie! Thank you @iskandaraqil for trusting me!

A @theduckgroup themed birthday cake for a duckie! Thank you @iskandaraqil for trusting me!
12 1 4 hours ago

Produk Baru Areena's Kitchen .
.
❤ Cornetto Choc Cake (Ada kacang & badam)
💥 Saiz SQ250 - RM6.00 .
.
❤ McFlurry Oreo Choc Cake (Ada Oreo)
💥 Saiz SQ250 - RM7.00

Untuk tempahan boleh wasap Cik Areena www.wasap.my/60173932990

#cornettochoccake #mcflurryoreocake #oreocake #kekcoklat #chocake #cake #kek #jualkekshahalam #shahalamresident #shahalamresidentbusiness #muslimproduct #bmf #kekmurah #keksedap #kekcoklatcheese #cheesecake #bazaarpaknil

Produk Baru Areena's Kitchen .
.
❤ Cornetto Choc Cake (Ada kacang & badam)
💥 Saiz SQ250 - RM6.00 .
.
❤ McFlurry Oreo Choc Cake (Ada Oreo)
💥 Saiz SQ250 - RM7.00

Untuk tempahan boleh wasap Cik Areena www.wasap.my/60173932990

#cornettochoccake #mcflurryoreocake #oreocake #kekcoklat #chocake #cake #kek #jualkekshahalam #shahalamresident #shahalamresidentbusiness #muslimproduct #bmf #kekmurah #keksedap #kekcoklatcheese #cheesecake #bazaarpaknil
1 0 4 hours ago

Produk Baru Areena's Kitchen .
.
❤ Cornetto Choc Cake (Ada kacang & badam)
💥 Saiz SQ250 - RM6.00 .
.
❤ McFlurry Oreo Choc Cake (Ada Oreo)
💥 Saiz SQ250 - RM7.00

Untuk tempahan boleh wasap Cik Areena www.wasap.my/60173932990

#cornettochoccake #mcflurryoreocake #oreocake #kekcoklat #chocake #cake #kek #jualkekshahalam #shahalamresident #shahalamresidentbusiness #muslimproduct #bmf #kekmurah #keksedap #kekcoklatcheese #cheesecake #bazarpaknil

Produk Baru Areena's Kitchen .
.
❤ Cornetto Choc Cake (Ada kacang & badam)
💥 Saiz SQ250 - RM6.00 .
.
❤ McFlurry Oreo Choc Cake (Ada Oreo)
💥 Saiz SQ250 - RM7.00

Untuk tempahan boleh wasap Cik Areena www.wasap.my/60173932990

#cornettochoccake #mcflurryoreocake #oreocake #kekcoklat #chocake #cake #kek #jualkekshahalam #shahalamresident #shahalamresidentbusiness #muslimproduct #bmf #kekmurah #keksedap #kekcoklatcheese #cheesecake #bazarpaknil
1 0 4 hours ago

Pilihan utama anak2 muda zaman sekarang, Beyblade! Tq again mummy Eli, repeat order dgn K. Anne berkali2. Harap Qayyim happy dapat sambut birthday kat sekolah. 💞 📌Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila whatsapp terus ke nombor 0124979814. 📌For orders & inquiries, please whatsapp www.watsap.my/0124979814 for fastest response (link on bio)
#beybladecake
#lc_beybladecake
#spreadthesweetloving
#cakestyle #cakedesign
#instacake #customcake
#homemadewithlove #freshcreamcake #penangbakers #penangcake #penanghalalfood #kepalabatas #butterworth #seberangjaya #bertamputra #bertamperdana #sayajualkek #kekmurah #keksedap
#nofreedeliverypolicy
#selfpickupplease

Pilihan utama anak2 muda zaman sekarang, Beyblade! Tq again mummy Eli, repeat order dgn K. Anne berkali2. Harap Qayyim happy dapat sambut birthday kat sekolah. 💞 📌Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila whatsapp terus ke nombor 0124979814. 📌For orders & inquiries, please whatsapp www.watsap.my/0124979814  for fastest response (link on bio) 
#beybladecake
#lc_beybladecake
#spreadthesweetloving
#cakestyle #cakedesign
#instacake #customcake
#homemadewithlove  #freshcreamcake #penangbakers #penangcake #penanghalalfood #kepalabatas #butterworth #seberangjaya #bertamputra #bertamperdana #sayajualkek #kekmurah #keksedap
#nofreedeliverypolicy
#selfpickupplease
4 0 4 hours ago

Sebelum tido sis belanja gamba sikedut itam manis pujaan hati dinda ni 🍓🍫🧀❤️ Sicantik brownies , ada yg nk pikat x buat mkn² hujung minggu . Kalau ada meh submit oder dgn sis ☺️ Www.wassap.my/601156937194/brownies
Www.wassap.my/601156937194/brownies

#kekkualalumpur #kekampang #kekkl #kekcheras #kekpandanindah #keksetiawalk #keksetapak #kekkeramat #foodlover #foodlovers #foods #foodstagram #foodpics #igfood #nomnom #feedfeed #foodgram #instafoodie #delish #weddingcake #hantarancake #malaywedding #kekmurah #keksedap #Brownies #birhdaykek #kekviral #kektunang #kekkawin #kekhantaran

Sebelum tido sis belanja gamba sikedut itam manis pujaan hati dinda ni 🍓🍫🧀❤️ Sicantik brownies , ada yg nk pikat x buat mkn² hujung minggu . Kalau ada meh submit oder dgn sis ☺️ Www.wassap.my/601156937194/brownies
Www.wassap.my/601156937194/brownies

#kekkualalumpur #kekampang #kekkl #kekcheras #kekpandanindah #keksetiawalk #keksetapak #kekkeramat #foodlover #foodlovers #foods #foodstagram #foodpics #igfood #nomnom #feedfeed #foodgram #instafoodie #delish #weddingcake #hantarancake #malaywedding #kekmurah #keksedap #Brownies #birhdaykek #kekviral #kektunang #kekkawin #kekhantaran
2 0 4 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/601161245412/mamasabbakerycongobar

#congobar
#combodahsyat
#kek
#cake
#harijadi
#birthday
#anniversary
#surprisedelivery
#mamasab
#sabrinabakery
#gentinghighlands
#kualalumpur
#selangor
#perak
#kedah
#perlis
#pulaupinang
#pantaitimur
#kelantan
#terengganu
#pahang
#seremban
#melaka
#johor
#keksedap
#kekmurah

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/601161245412/mamasabbakerycongobar

#congobar
#combodahsyat
#kek
#cake
#harijadi
#birthday
#anniversary
#surprisedelivery
#mamasab
#sabrinabakery
#gentinghighlands
#kualalumpur
#selangor
#perak
#kedah
#perlis
#pulaupinang
#pantaitimur
#kelantan
#terengganu
#pahang
#seremban
#melaka
#johor
#keksedap
#kekmurah
3 0 4 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/601161245412/mamasabbakerycongobar

#congobar
#combodahsyat
#kek
#cake
#harijadi
#birthday
#anniversary
#surprisedelivery
#mamasab
#sabrinabakery
#gentinghighlands
#kualalumpur
#selangor
#perak
#kedah
#perlis
#pulaupinang
#pantaitimur
#kelantan
#terengganu
#pahang
#seremban
#melaka
#johor
#keksedap
#kekmurah

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/601161245412/mamasabbakerycongobar

#congobar
#combodahsyat
#kek
#cake
#harijadi
#birthday
#anniversary
#surprisedelivery
#mamasab
#sabrinabakery
#gentinghighlands
#kualalumpur
#selangor
#perak
#kedah
#perlis
#pulaupinang
#pantaitimur
#kelantan
#terengganu
#pahang
#seremban
#melaka
#johor
#keksedap
#kekmurah
6 0 4 hours ago

Chocolate Marble cake with a sprinkle of chocs chips 🍫
.
Marble cake yang gebu & rasa sangat RICH, tak kering & tak keras ye darlings. Tengok gambar pun dah tahu gebu, kalau masuk mulut tu makk aii soft amat! 🤭
.
. 💕 whatsapp 017-4970959 to order or click whatsapp link on bio okay .
.
#buttercakemalaysia #marblebuttercakeshahalam #marblebuttercakebangi #buttercakekajang #buttercakebangi #buttercakeshahalam #buttercakesemenyih #buttercakeserdang #buttercakeputrajaya #uitmshahalam #upmserdang #ukm #unitenbangi #gmi #iukl #kptmbangi #uniselshahalam #msushahalam #kekviral #keksedap #kekmurah #kekbangi #kekshahalam #shahalam #bandarbarubangi #kekserdang #kekputrajaya

Chocolate Marble cake with a sprinkle of chocs chips 🍫
.
Marble cake yang gebu & rasa sangat RICH, tak kering & tak keras ye darlings. Tengok gambar pun dah tahu gebu, kalau masuk mulut tu makk aii soft amat! 🤭
.
. 💕 whatsapp 017-4970959 to order or click whatsapp link on bio okay .
.
#buttercakemalaysia #marblebuttercakeshahalam #marblebuttercakebangi #buttercakekajang #buttercakebangi #buttercakeshahalam #buttercakesemenyih #buttercakeserdang #buttercakeputrajaya #uitmshahalam #upmserdang #ukm #unitenbangi #gmi #iukl #kptmbangi #uniselshahalam #msushahalam #kekviral #keksedap #kekmurah #kekbangi #kekshahalam #shahalam #bandarbarubangi #kekserdang #kekputrajaya
19 0 4 hours ago

Yang gila kan nutella n Cramel boleh try brownies extra drizzel ni...
.

7 inch hanya Rm40 je😍😍
.
.
KAWASAN2 DELIVERY:-
🛵SEKITAR KUALA LUMPUR
🛵SEKITAR SELANGOR
🛵SEKITAR N.SEMBILAN
🛵KUANTAN
🛵JOHOR BAHRU
.
.
*DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN
.
.
NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG
.
.
📲 010 2952015
.
📲 010 2952015
.
📲 010 2952015 .
.

#dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb

Yang gila kan nutella n Cramel boleh try brownies extra drizzel ni...
.

7 inch hanya Rm40 je😍😍
.
. 
KAWASAN2 DELIVERY:-
🛵SEKITAR KUALA LUMPUR
🛵SEKITAR SELANGOR
🛵SEKITAR N.SEMBILAN
🛵KUANTAN
🛵JOHOR BAHRU
.
.
*DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN
.
.
NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG
.
.
📲 010 2952015
.
📲 010 2952015
.
📲 010 2952015 .
.

#dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley  #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya  #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
8 0 5 hours ago

BROWNIES MINIPACK
Versi makan sorg..sama jer dgn yg saiz 7" tu.. Brownies legend penuh rase coklat resepi istimewa mamasab bakery..
.
Tak manis sgt just nice jer..ketagih lagi adelah esok luse confirm craving nak rase brownies mamasab bakery lagi tau..tak caye cube lee rasee..😋😋
.
RM10
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

BROWNIES MINIPACK 
Versi makan sorg..sama jer dgn yg saiz 7" tu.. Brownies legend penuh rase coklat resepi istimewa mamasab bakery..
.
Tak manis sgt just nice jer..ketagih lagi adelah esok luse confirm craving nak rase brownies mamasab bakery lagi tau..tak caye cube lee rasee..😋😋
.
RM10
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
2 0 5 hours ago

lau x buat kuih... buat kek tauuu.. hihihiii.. #mnopshop #sisjual #kekmurah #kekchocmoist #rm2 #shahalam #seksyen18

lau x buat kuih... buat kek tauuu.. hihihiii.. #mnopshop #sisjual #kekmurah  #kekchocmoist  #rm2  #shahalam  #seksyen18
0 0 5 hours ago

BROWNIES MINIPACK
Versi makan sorg..sama jer dgn yg saiz 7" tu.. Brownies legend penuh rase coklat resepi istimewa mamasab bakery..
.
Tak manis sgt just nice jer..ketagih lagi adelah esok luse confirm craving nak rase brownies mamasab bakery lagi tau..tak caye cube lee rasee..😋😋
.
RM10
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

BROWNIES MINIPACK 
Versi makan sorg..sama jer dgn yg saiz 7" tu.. Brownies legend penuh rase coklat resepi istimewa mamasab bakery..
.
Tak manis sgt just nice jer..ketagih lagi adelah esok luse confirm craving nak rase brownies mamasab bakery lagi tau..tak caye cube lee rasee..😋😋
.
RM10
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
3 0 5 hours ago

BROWNIES MINIPACK
Versi makan sorg..sama jer dgn yg saiz 7" tu.. Brownies legend penuh rase coklat resepi istimewa mamasab bakery..
.
Tak manis sgt just nice jer..ketagih lagi adelah esok luse confirm craving nak rase brownies mamasab bakery lagi tau..tak caye cube lee rasee..😋😋
.
RM10
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

BROWNIES MINIPACK 
Versi makan sorg..sama jer dgn yg saiz 7" tu.. Brownies legend penuh rase coklat resepi istimewa mamasab bakery..
.
Tak manis sgt just nice jer..ketagih lagi adelah esok luse confirm craving nak rase brownies mamasab bakery lagi tau..tak caye cube lee rasee..😋😋
.
RM10
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
3 0 5 hours ago
Thank you Srirejeki Agung 🥰

#kek
#kekmurah
#kekchoc
#keksedap
#kekmelaka
#kekchoccheeseleleh
2 0 5 hours ago

PENAT!!!! 💆🏻‍♀️💆🏻‍♂️ .

Sehari bekerja Penat, Boss marah plak tuh dahla file byk!!, ade pula yang wholeday jaga anak, masak, kemas rumah..🤱🏻🤷🏼‍♀️
.

Just nak RELAKS kejap
bole tak?, nak enjoy Kek Swiss yg bole buat lupe semua kesusahan dan kepayahan walaupun sekejap..Just nak Enjoy kejap pelissss😔 .

Bayangkan RELAKS depan tv sambil pegang sudu di tgn kanan, MONT CHOCO kek di tgn kiri? Sambil menyuap diri sendiri sebagai self reward! .

Kene plak Mont Choco nih,
Dark choc yg lembut, tak terlampau manis. Just nice dgn citarasa Malaysia walaupun dibuat dari coklat Swiss original..ofkos Halal. Dan korang tau Dark Choc bole buat badan kite relaks.. tenang..fuhhhh. Omg i nak la.. I nak skrnag bisik hati kecik tuh.. .

Ade bisik x? Sy tanye awak nih..yerla awakla yg duk pegang henpon nih.. Nak ckp skit bole tak?... I know yr tired..pls reward urself..plss..
.

This cake is for u.. Orde sebelum terlambat tau..Stok always terhad.😇
You know you won’t regret it💕
.

Love Mont Choco 💓

RM32 for 1 (350gram)

Self Pickup : Cheras Bandar Damai Perdana / Alam Damai

COD : Bandar Tun Hussein Onn / Bandar Tun Razak / Bandar Sri Permaisuri & More
WS 📲 018-2734355
.

#montchoco #swisscake #premiumcake #montchocoswisscake #kekmurah #kekcoklat #montchococake #kekviral #kekbirthday #Malaysiandelicacies #resepituruntemurun #montchococheras #montchoco #montchocohalalswisscake #kekcoklatswiss #kekcoklatpremium #dessertmalaysia #foodpornkl #klfoodie #bobamilktea #chocmoistcake #chocolatecake #cake #eatdrinkkl #brownieskl

PENAT!!!! 💆🏻‍♀️💆🏻‍♂️ .

Sehari bekerja Penat, Boss marah plak tuh dahla file byk!!, ade pula yang wholeday jaga anak, masak, kemas rumah..🤱🏻🤷🏼‍♀️
.

Just nak RELAKS kejap
bole tak?, nak enjoy Kek Swiss yg bole buat lupe semua kesusahan dan kepayahan walaupun sekejap..Just nak Enjoy kejap pelissss😔 .

Bayangkan RELAKS depan tv sambil pegang sudu di tgn kanan, MONT CHOCO kek di tgn kiri? Sambil menyuap diri sendiri sebagai self reward! .

Kene plak Mont Choco nih,
Dark choc yg lembut, tak terlampau manis. Just nice dgn citarasa Malaysia walaupun dibuat dari coklat Swiss original..ofkos Halal. Dan korang tau Dark Choc bole buat badan kite relaks.. tenang..fuhhhh. Omg i nak la.. I nak skrnag bisik hati kecik tuh.. .

Ade bisik x? Sy tanye awak nih..yerla awakla yg duk pegang henpon nih.. Nak ckp skit bole tak?... I know yr tired..pls reward urself..plss..
.

This cake is for u.. Orde sebelum terlambat tau..Stok always terhad.😇
You know you won’t regret it💕
.

Love Mont Choco 💓

RM32 for 1 (350gram)

Self Pickup : Cheras Bandar Damai Perdana / Alam Damai

COD : Bandar Tun Hussein Onn / Bandar Tun Razak / Bandar Sri Permaisuri & More 
WS 📲 018-2734355
.

#montchoco#swisscake#premiumcake#montchocoswisscake#kekmurah#kekcoklat#montchococake#kekviral#kekbirthday#Malaysiandelicacies#resepituruntemurun#montchococheras#montchoco#montchocohalalswisscake#kekcoklatswiss#kekcoklatpremium#dessertmalaysia#foodpornkl#klfoodie#bobamilktea#chocmoistcake#chocolatecake#cake#eatdrinkkl#brownieskl
6 0 5 hours ago

.
KEK PISANG MOIST.
.
😍 Size Kecik - RM10 .
😍 Size Besar - RM20
.
KENAPA PERLU MEMILIH KEK PISANG MOIST ??
❤ Rasa yang sangat enak dan lazat.
❤ Kek lebih lembut dan gebu.
❤ Bila makan terasa mengigit pisang di dalamnya.
❤ Sangat sesuai untuk pelbagai majlis.
❤ Sesuai untuk majlis doa selamat dan kesyukuran.
❤ Sesuai untuk majlis bertunang.
❤ Sesuai untuk majlis kahwin.
❤ Sesuai untuk doorgift @ freegift.
❤ Sesuai untuk seisi keluarga.
.
🚗 COD/ DELIVERY
Seri Iskandar/ Bota/ Air Tawar/ Beruas/ Sitiawan/ Manjung/ Lumut .
.
WHATSAPP TO ORDER
☎️ +60136437229
☎️ +60136437229 .
.
#kekpisang #kekpisangmoist #kekpisangsedap #kekpisangviral #kekpisangmurah #kekmurah #kekpisangkukus #kekpisangcheese #kekpisanghomemade #kekpisanggebu #keksedap #seriiskandar #codseriiskandar #uitmseriiskandar #sitiawan #codsitiawan #manjung #codmanjung #serimanjung #codserimanjung #lumut #codlumut #beruas #pantairemis #manjunghalalfoods #seriiskandarcake #agentwanted #sayajualkek #sayajual #sayajualmurah

.
KEK PISANG MOIST.
.
😍 Size Kecik - RM10 .
😍 Size Besar - RM20
.
KENAPA PERLU MEMILIH KEK PISANG MOIST ??
❤ Rasa yang sangat enak dan lazat.
❤ Kek lebih lembut dan gebu.
❤ Bila makan terasa mengigit pisang di dalamnya.
❤ Sangat sesuai untuk pelbagai majlis.
❤ Sesuai untuk majlis doa selamat dan kesyukuran.
❤ Sesuai untuk majlis bertunang.
❤ Sesuai untuk majlis kahwin.
❤ Sesuai untuk doorgift @ freegift.
❤ Sesuai untuk seisi keluarga.
.
🚗 COD/ DELIVERY
Seri Iskandar/ Bota/ Air Tawar/ Beruas/ Sitiawan/ Manjung/ Lumut .
.
WHATSAPP TO ORDER
☎️ +60136437229
☎️ +60136437229 .
.
#kekpisang #kekpisangmoist #kekpisangsedap #kekpisangviral #kekpisangmurah #kekmurah #kekpisangkukus #kekpisangcheese #kekpisanghomemade #kekpisanggebu #keksedap #seriiskandar #codseriiskandar #uitmseriiskandar #sitiawan #codsitiawan #manjung #codmanjung #serimanjung #codserimanjung #lumut #codlumut #beruas #pantairemis #manjunghalalfoods #seriiskandarcake #agentwanted #sayajualkek #sayajual #sayajualmurah
2 0 5 hours ago

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Brownies Legend
Brownies Mixnut
Nutella Gunung Berapi
Conga Bar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
.
RM40
RM40
RM40
.
.
Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam #congobarsedap #congobarmurah #kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Brownies Legend
Brownies Mixnut 
Nutella Gunung Berapi
Conga Bar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
.
RM40
RM40
RM40
.
.
Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜
.
 #brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam  #congobarsedap #congobarmurah  #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch
6 0 5 hours ago

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Brownies Legend
Brownies Mixnut
Nutella Gunung Berapi
Conga Bar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
.
RM40
RM40
RM40
.
.
Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam #congobarsedap #congobarmurah #kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Brownies Legend
Brownies Mixnut 
Nutella Gunung Berapi
Conga Bar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
.
RM40
RM40
RM40
.
.
Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜
.
 #brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam  #congobarsedap #congobarmurah  #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch
9 0 5 hours ago

.
KEK PISANG MOIST.
.
😍 Size Kecik - RM10 .
😍 Size Besar - RM20
.
KENAPA PERLU MEMILIH KEK PISANG MOIST ??
❤ Rasa yang sangat enak dan lazat.
❤ Kek lebih lembut dan gebu.
❤ Bila makan terasa mengigit pisang di dalamnya.
❤ Sangat sesuai untuk pelbagai majlis.
❤ Sesuai untuk majlis doa selamat dan kesyukuran.
❤ Sesuai untuk majlis bertunang.
❤ Sesuai untuk majlis kahwin.
❤ Sesuai untuk doorgift @ freegift.
❤ Sesuai untuk seisi keluarga.
.
🚗 COD/ DELIVERY
Seri Iskandar/ Bota/ Air Tawar/ Beruas/ Sitiawan/ Manjung/ Lumut .
.
WHATSAPP TO ORDER
☎️ +60136437229
☎️ +60136437229 .
.
#kekpisang #kekpisangmoist #kekpisangsedap #kekpisangviral #kekpisangmurah #kekmurah #kekpisangkukus #kekpisangcheese #kekpisanghomemade #kekpisanggebu #keksedap #seriiskandar #codseriiskandar #uitmseriiskandar #sitiawan #codsitiawan #manjung #codmanjung #serimanjung #codserimanjung #lumut #codlumut #beruas #pantairemis #manjunghalalfoods #seriiskandarcake #agentwanted #sayajualkek #sayajual #sayajualmurah

.
KEK PISANG MOIST.
.
😍 Size Kecik - RM10 .
😍 Size Besar - RM20
.
KENAPA PERLU MEMILIH KEK PISANG MOIST ??
❤ Rasa yang sangat enak dan lazat.
❤ Kek lebih lembut dan gebu.
❤ Bila makan terasa mengigit pisang di dalamnya.
❤ Sangat sesuai untuk pelbagai majlis.
❤ Sesuai untuk majlis doa selamat dan kesyukuran.
❤ Sesuai untuk majlis bertunang.
❤ Sesuai untuk majlis kahwin.
❤ Sesuai untuk doorgift @ freegift.
❤ Sesuai untuk seisi keluarga.
.
🚗 COD/ DELIVERY
Seri Iskandar/ Bota/ Air Tawar/ Beruas/ Sitiawan/ Manjung/ Lumut .
.
WHATSAPP TO ORDER
☎️ +60136437229
☎️ +60136437229 .
.
#kekpisang #kekpisangmoist #kekpisangsedap #kekpisangviral #kekpisangmurah #kekmurah #kekpisangkukus #kekpisangcheese #kekpisanghomemade #kekpisanggebu #keksedap #seriiskandar #codseriiskandar #uitmseriiskandar #sitiawan #codsitiawan #manjung #codmanjung #serimanjung #codserimanjung #lumut #codlumut #beruas #pantairemis #manjunghalalfoods #seriiskandarcake #agentwanted #sayajualkek #sayajual #sayajualmurah
2 0 5 hours ago

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Brownies Legend
Brownies Mixnut
Nutella Gunung Berapi
Conga Bar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
.
RM40
RM40
RM40
.
.
Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam #congobarsedap #congobarmurah #kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Brownies Legend
Brownies Mixnut 
Nutella Gunung Berapi
Conga Bar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
.
RM40
RM40
RM40
.
.
Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜
.
 #brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam  #congobarsedap #congobarmurah  #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch
6 0 5 hours ago

Top #kekmurah posts

.
Kek PALING banyak PERMINTAAN dah bertahun2 & dah lebih 10,000 penjualan sejak diperkenalkan. Masih banyak peminat sampai sekarang. Nak tau apa YANG BEST TENTANG KEK ni sampai orang tak boleh MOVE ON?
.
.
✔ MURAH RM45 je untuk size 7inch
✔ Selalu ada STOK
✔ 24j TAK CAIR suhu bilik
✔ Tahan 1WEEK dalam peti ais
✔ Boleh travel jauh
✔ Tak manis
✔ BERBALOI2 jimat
.
.
Siapa tak cuba lagi memang RUGI. Tapi kannnn.... Tapi kannnn... nak tanya lah. Kalau buat mini pack ada yang nak tak? Buat size mini. Rasa masih sama. Tapi dalam size comel???
.
.
Kalau nak, cer KOMEN "NAK SIZE KECIK"
.
.
#jzbakery #minicake #fooddeliverymalaysia #fooddeliverykl #bakeryviralmalaysia #cakedeliverykl #chocindulgencecake #kekmurah #keksedap #jzbakerysquad

.
Kek PALING banyak PERMINTAAN dah bertahun2 & dah lebih 10,000 penjualan sejak diperkenalkan. Masih banyak peminat sampai sekarang. Nak tau apa YANG BEST TENTANG KEK ni sampai orang tak boleh MOVE ON?
.
.
✔ MURAH RM45 je untuk size 7inch
✔ Selalu ada STOK
✔ 24j TAK CAIR suhu bilik
✔ Tahan 1WEEK dalam peti ais
✔ Boleh travel jauh
✔ Tak manis
✔ BERBALOI2 jimat
.
.
Siapa tak cuba lagi memang RUGI. Tapi kannnn.... Tapi kannnn... nak tanya lah. Kalau buat mini pack ada yang nak tak? Buat size mini. Rasa masih sama. Tapi dalam size comel???
.
.
Kalau nak, cer KOMEN "NAK SIZE KECIK"
.
.
#jzbakery #minicake #fooddeliverymalaysia #fooddeliverykl #bakeryviralmalaysia #cakedeliverykl #chocindulgencecake #kekmurah #keksedap #jzbakerysquad
575 70 1 May, 2019

Dugaan buat kek ni sebab anak mesti mengendeng nak jugak 😅
.
.
promo SOLD OUT ye
.
⚫️Self Pickup Mon-Sat : 2pm-9pm
⚫️Delivery Mon-Sat : 9pm-10pm only
🔴SUNDAY CLOSE
⚫️Based in Taman Nusa Intan, Seremban
⚫️WHATSAP ONLY ⤵️
📞Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio). atau klik http://butterkek.wasap.my
.
.
#seremban #seremban2 #kekcarrotcheese #kekcarrot #kekcarrotwalnut #serembanfood #senawang #enstek
#kekseremban #uitmseremban3 #bazarpaknilkek #kekmurah
#jamuanoffice
#butterAndMore #kekviral #tamanparoijaya #uitmseremban #serembanmacammacamada #serembanbaker #serembanfooddelivery #serembandelivery #serembancake #senawangbaker #senawangn9 #dataransenawang #senawangfood

Dugaan buat kek ni sebab anak mesti mengendeng nak jugak 😅
.
.
promo SOLD OUT ye
.
⚫️Self Pickup Mon-Sat : 2pm-9pm
⚫️Delivery Mon-Sat : 9pm-10pm only
🔴SUNDAY CLOSE
⚫️Based in Taman Nusa Intan, Seremban
⚫️WHATSAP ONLY ⤵️
📞Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio). atau klik http://butterkek.wasap.my
.
.
#seremban #seremban2  #kekcarrotcheese #kekcarrot #kekcarrotwalnut #serembanfood #senawang #enstek 
#kekseremban  #uitmseremban3 #bazarpaknilkek #kekmurah
 #jamuanoffice 
#butterAndMore #kekviral #tamanparoijaya #uitmseremban #serembanmacammacamada #serembanbaker #serembanfooddelivery #serembandelivery #serembancake #senawangbaker #senawangn9 #dataransenawang #senawangfood
120 2 8 February, 2019
YaAllah, terliur tak tengok chocstick cookies ni? Haa jom cepat order !
.
Whatsapp untuk order : 0126068952 . . #seremban #senawang #ampangan #sikamat #rasah #uitmrembau #uitmseremban3 #uitmkualapilah #politeknikportdickson #jelebu #tampin #kekseremban #kekmurah #sukadesssertseremban #sukadesssertsenawang #sukadesssertnegerisembilan
193 17 8 October, 2019

.
JOM "TEKA BALANG". Teka berapa banyak balang kukis yang ada dalam gambar ni????
.
.
Cth KOMEN " xxx BALANG". Kalau nak best, korang heret kawan2 korang suh join contest ni jugak. Tag depa ok???
.
.
========================
HADIAH
.
1) 3 BALANG KUKIS 🍪🍪🍪
2) DUIT RAYA!!! 💸💸💸💸💸
=========================
.
.
✔ Pemenang yg jawab "TERAWAL" teka "TEPAT" atau hampir tepat akan dipilih
✔ Hadiah boleh self pick up di rumah baking @jzbakery (LOCATION: SETAPAK,KL)
✔ Pemenang akan diberitahu 22/5
✔ Boleh komen banyak kali
✔ Keputusan adalah muktamad
✔ Last TEKA 21/5 jam 9pm
.
.
#jzbakery #minicake #fooddeliverymalaysia #fooddeliverykl #bakeryviralmalaysia #cakedeliverykl #chocindulgencecake #kekmurah #keksedap #jzbakerysquad #cookiesviral #kuihraya2019 #kuihrayaviral

.
JOM "TEKA BALANG". Teka berapa banyak balang kukis yang ada dalam gambar ni????
.
.
Cth KOMEN " xxx BALANG". Kalau nak best, korang heret kawan2 korang suh join contest ni jugak. Tag depa ok???
.
.
========================
HADIAH
.
1) 3 BALANG KUKIS 🍪🍪🍪
2) DUIT RAYA!!! 💸💸💸💸💸
=========================
.
.
✔ Pemenang yg jawab "TERAWAL" teka "TEPAT" atau hampir tepat akan dipilih
✔ Hadiah boleh self pick up di rumah baking @jzbakery (LOCATION: SETAPAK,KL)
✔ Pemenang akan diberitahu 22/5
✔ Boleh komen banyak kali
✔ Keputusan adalah muktamad
✔ Last TEKA 21/5 jam 9pm
.
.
#jzbakery #minicake #fooddeliverymalaysia #fooddeliverykl #bakeryviralmalaysia #cakedeliverykl #chocindulgencecake #kekmurah #keksedap #jzbakerysquad #cookiesviral #kuihraya2019 #kuihrayaviral
703 1,634 21 May, 2019

Macam sedap tengok kek yang Mokcik Wan ini hasilkan. Cuba teka berapa harga sebiji kek ini? Orang-orang Butterworth, Pulau Pinang mesti tahu. #kekmurah #amaljariah #keberkatan #pencucimulut #sedap #enak

Foto oleh Bernama

Macam sedap tengok kek yang Mokcik Wan ini hasilkan. Cuba teka berapa harga sebiji kek ini? Orang-orang Butterworth, Pulau Pinang mesti tahu. #kekmurah #amaljariah #keberkatan #pencucimulut #sedap #enak

Foto oleh Bernama
7,157 205 4 July, 2019

.
Super Heroes 🤜🏻🤛🏻
.
.
🍰 Flavour : Sponge Choc Cake
🎂 Cake size : 8"
🍯 Frosting : Cream Cheese
🍮 Coating : Buttercream
🍭 Decoration : Soft Toys, Buttercream, Fondant Cuts
🍄 Theme : Avengers
.
Thank you Kak Shima from BNM😘
.
#superherocake #superherothemecake
#kekharijadi #birthdaycake
#kekkualalumpur #keksedap #kekmurah #dessert #dessertsedap #dessertkualalumpur #kekkl
#bymonasofri #bakedbymonasofri #kampungbaru

.
Super Heroes 🤜🏻🤛🏻
.
.
🍰 Flavour : Sponge Choc Cake
🎂 Cake size : 8"
🍯 Frosting : Cream Cheese
🍮 Coating : Buttercream
🍭 Decoration : Soft Toys, Buttercream, Fondant Cuts
🍄 Theme : Avengers
.
Thank you Kak Shima from BNM😘
.
#superherocake #superherothemecake 
#kekharijadi #birthdaycake
#kekkualalumpur #keksedap #kekmurah #dessert #dessertsedap #dessertkualalumpur #kekkl
#bymonasofri #bakedbymonasofri #kampungbaru
190 9 30 November, 2018
Ok jgn tiru aksi tarik layang2 ni k..😂😂
tQ Along ngoder..kwn dr kecik smpai besar pun masih jmpe..jgn jemu lak eh..haha..😛😛 #adeqeyun #kekkakdeq #diasemaniskek #bakerjb #bakewithlove #larkin #jb #johorbahru #jdt #johor #homemade #homebaker #homebakers #pulloutmoneycake #kektarikduit #choclatecake #cake #choclatefilling #birthday #birthdaygirl #freshcream #sayajualkek #keksedap #kekmurah
135 25 10 July, 2019

FUNFETTI CUPCAKES

Chocolate moist cupcakes with delicious topping cream and lotsssss of sprinkles ✨

20pcs - RM50
36pcs - RM90

#CupcakesKL #KekMurah #KekSedap #CupcakesSE #Sprinkles #Funfetti #FunfettiCupcakes #Dessert #CikGulaBake

FUNFETTI CUPCAKES

Chocolate moist cupcakes with delicious topping cream and lotsssss of sprinkles ✨

20pcs - RM50
36pcs - RM90

#CupcakesKL #KekMurah #KekSedap #CupcakesSE #Sprinkles #Funfetti #FunfettiCupcakes #Dessert #CikGulaBake
175 52 11 February, 2019

Kalau dah jatuh cinta terus lah datang meminang, tak baik tau tiap hari tengok² je sampai tak sedar tekeluar aiq liurrr🤤

Sesuatu yang sedap tu usah ragu untuk memilikinya, dijamin puas hati sampai menjilat jari😉

Tak tahan nak rasa kelazatan Safira Kek Lapis Original Sarawak meh lah datang merisik, mama bagi perisa tersedap dalam dunia yang awak belum pernah cuba, hanya ada kat Safira Kek shj🤭🥰 Or awak dah ada pilihan hati sendiri, tak nak mama pilihkan nak perisa ape.. takpe cakap je nanti mama bagi akaun harimau malaya, transfer je kat situ then duduk manis² kat rumah posmen akan hantar kek feberet awak😍

Dah suka katakan suka, jangan sampai termimpi mimpi
Kalau nak order mai lah segera
Sempat lagi nak join pos hari ni.

https://wa.me/60174629783/keklapissafira

#safirakeklapissarawak #keklapissafira #safirakeklapis #kekhomemade #halal #jalanjalancarimakan #murah #biskut #biskutraya  #kekrastapelangi #keksedap #kekmoist #kekbelacan #kekmurah #kekidola #kekhantarankawin #keksarawak
#keklapissarawak #keklapissarawakoriginal #keklapissarawakmurah #keklapissedap #keksedap #yummydesert #minumpetang #picnic #sarapanpagi #menusedap #jualmurah #produkislam #produkbumiputera #teamAFCIRCLE010105

Kalau dah jatuh cinta terus lah datang meminang, tak baik tau tiap hari tengok² je sampai tak sedar tekeluar aiq liurrr🤤

Sesuatu yang sedap tu usah ragu untuk memilikinya, dijamin puas hati sampai menjilat jari😉

Tak tahan nak rasa kelazatan Safira Kek Lapis Original Sarawak meh lah datang merisik, mama bagi perisa tersedap dalam dunia yang awak belum pernah cuba, hanya ada kat Safira Kek shj🤭🥰 Or awak dah ada pilihan hati sendiri, tak nak mama pilihkan nak perisa ape.. takpe cakap je nanti mama bagi akaun harimau malaya, transfer je kat situ then duduk manis² kat rumah posmen akan hantar kek feberet awak😍

Dah suka katakan suka, jangan sampai termimpi mimpi
Kalau nak order mai lah segera
Sempat lagi nak join pos hari ni.

https://wa.me/60174629783/keklapissafira

#safirakeklapissarawak #keklapissafira #safirakeklapis #kekhomemade #halal #jalanjalancarimakan #murah #biskut #biskutraya  #kekrastapelangi #keksedap #kekmoist #kekbelacan #kekmurah #kekidola #kekhantarankawin #keksarawak
#keklapissarawak #keklapissarawakoriginal #keklapissarawakmurah #keklapissedap #keksedap #yummydesert #minumpetang #picnic #sarapanpagi #menusedap #jualmurah #produkislam #produkbumiputera #teamAFCIRCLE010105
121 39 19 November, 2019