#kekmurahkl Instagram Photos & Videos

kekmurahkl - 13k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kekmurahkl and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
36 minutes
Average like
3.5
Average comment
0.1
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

Siapa nak tahu separuh dari 24 Bahan sos perap sos serbaguna mamasab ni
.
Alhamdulillah.. Sos yang dah bantu ramai ibu ibu.. Ayah ayah.. Chef chef mudah memasak Kat dapur
.
💖 TANPA PERLU KUPAS BAWANG
💖 TANPA PERLU BLANDER SERAI
💖 TANPA PERLU KUAR KAN LESUNG BATU
.
Kerja memasak selama ni amik masa 1 jam dah di pendekkan jadi setengah jam atau kurang dengan sos serbaguna mamasab ni
.
Bukan sahaja boleh memerap apa2 sahaja
.
Tapi boleh di gunakan sebagai rencah untkk masak mee goreng n seangkatan dgn nya
.
Masak tumis sayur sayuran
.
Masak daging kicap ke.. Ayam.. Seafood
.
Kita boleh masak ratusan menu tau dengan sos perap serbaguna ni
.
Jom mama share antara 24 bahan yg ada dalam sos ni
.
Bawang besar.. Bawang putih.. Cili kering.. Cili merah besar Cili api sedikit.. Serai semua di blend
.
Herba plak ada rosemary, paprika, lada hitam, basil, oregano, parsli, sage, Bay leave Dan thyme
.
Cukup lah tu ye Mama share antara bahan rahsia mama guna yg buat ramai nangis apa lah 24 bahan tu sebenarnya buat termimpi mimpi sos ajaib ni 🤣🤣🤣
.
Alhamdulillah.. Mama sangat bangga.. Ni adalah antara product yg paling terbaik mama kuar kan untuk #mamasablovers
.
Happy sangat mama tau 💖💖💖 .
#mamasab #mamasabwarrior #mamasabbakery #mamasabkl #mamasabampang #mamasabcheras #mamasabgombak
#mamasabshahalam
#mamasabputrajaya
#mamasabpj
#mamasabkuantan
#agentmamasab #kekkl #kekmurahkl #brownieskl #browniesampang #browniesgombak
#brownieswangsamaju
#pandangulamelaka #pandangulamelakakl
#cheesetart #cheesetartkl #cheesetartampang #nutellacheesetart #chocolatecake #kekmurah
#sosperapmamasab #kambingmamasab #lambperap

Siapa nak tahu separuh dari 24 Bahan sos perap sos serbaguna mamasab ni
.
Alhamdulillah.. Sos yang dah bantu ramai ibu ibu.. Ayah ayah.. Chef chef mudah memasak Kat dapur
.
💖 TANPA PERLU KUPAS BAWANG
💖 TANPA PERLU BLANDER SERAI
💖 TANPA PERLU KUAR KAN LESUNG BATU
.
Kerja memasak selama ni amik masa 1 jam dah di pendekkan jadi setengah jam atau kurang dengan sos serbaguna mamasab ni
.
Bukan sahaja boleh memerap apa2 sahaja
.
Tapi boleh di gunakan sebagai rencah untkk masak mee goreng n seangkatan dgn nya
.
Masak tumis sayur sayuran
.
Masak daging kicap ke.. Ayam.. Seafood
.
Kita boleh masak ratusan menu tau dengan sos perap serbaguna ni
.
Jom mama share antara 24 bahan yg ada dalam sos ni
.
Bawang besar.. Bawang putih.. Cili kering.. Cili merah besar Cili api sedikit.. Serai semua di blend
.
Herba plak ada rosemary, paprika, lada hitam, basil, oregano, parsli, sage, Bay leave Dan thyme
.
Cukup lah tu ye  Mama share antara bahan rahsia mama guna yg buat ramai nangis apa lah 24 bahan tu sebenarnya buat termimpi mimpi sos ajaib ni 🤣🤣🤣
.
Alhamdulillah.. Mama sangat bangga.. Ni adalah antara product yg paling terbaik mama kuar kan untuk #mamasablovers
.
Happy sangat mama tau 💖💖💖 .
#mamasab #mamasabwarrior #mamasabbakery #mamasabkl #mamasabampang #mamasabcheras #mamasabgombak 
#mamasabshahalam
#mamasabputrajaya
#mamasabpj
#mamasabkuantan
#agentmamasab #kekkl #kekmurahkl #brownieskl #browniesampang #browniesgombak
#brownieswangsamaju
#pandangulamelaka #pandangulamelakakl 
#cheesetart #cheesetartkl #cheesetartampang #nutellacheesetart #chocolatecake #kekmurah 
#sosperapmamasab #kambingmamasab #lambperap
0 0 2 hours ago

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
2 0 2 hours ago

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
1 0 2 hours ago

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
2 0 2 hours ago

Posted @withrepost@mamasab_durrah Unicorns lately banyak masuk sekolah. Yang ni pun akan ke sekolah esok pagi2. Cuma dia tak pi assembly. Tunggu dalam kelas je. 😁
.
Korang peminat unicorns 🦄 mcm sy? Jom follow ig @mamasab.durrah.cute untuk dapatkan updates, promo dan ideas untuk decor unicorn party/event korang 🦄🦄
.
Nak terus order pun boleh klik je link in bio 🥰
.
#kekunicorn #kekharilahir #kekharijadi #codwangsamaju #codbangi #codkajang #codputrajaya #kekmurah #kekmurahkl

Posted @withrepost • @mamasab_durrah Unicorns lately banyak masuk sekolah. Yang ni pun akan ke sekolah esok pagi2. Cuma dia tak pi assembly. Tunggu dalam kelas je. 😁
.
Korang peminat unicorns 🦄 mcm sy? Jom follow ig @mamasab.durrah.cute untuk dapatkan updates, promo dan ideas untuk decor unicorn party/event korang 🦄🦄
.
Nak terus order pun boleh klik je link in bio 🥰
.
#kekunicorn #kekharilahir #kekharijadi #codwangsamaju #codbangi #codkajang #codputrajaya #kekmurah #kekmurahkl
2 0 2 hours ago

Yang gilakan nutella n caramel boleh try brownies extra drizzle ni...7 inch hanya Rm40 je 😍😍
.
Jom order sekarang? 📲 0136341332

Yang gilakan nutella n caramel boleh try brownies extra drizzle ni...7 inch hanya Rm40 je 😍😍
.
Jom order sekarang? 📲 0136341332
1 1 4 hours ago

Yang gilakan nutella n caramel boleh try brownies extra drizzle ni...7 inch hanya Rm40 je 😍😍
.
Jom order sekarang? 📲 0136341332

Yang gilakan nutella n caramel boleh try brownies extra drizzle ni...7 inch hanya Rm40 je 😍😍
.
Jom order sekarang? 📲 0136341332
2 1 4 hours ago

Yang gilakan nutella n caramel boleh try brownies extra drizzle ni...7 inch hanya Rm40 je 😍😍
.
Jom order sekarang? 📲 0136341332

Yang gilakan nutella n caramel boleh try brownies extra drizzle ni...7 inch hanya Rm40 je 😍😍
.
Jom order sekarang? 📲 0136341332
3 1 4 hours ago

Mermaid Tale 🙋

Promo Cake
Valid till End of November

#latepost
Thanks Kak Haliza
#selayang

http://www.wasap.my/+60192668615 or click link bio

#promocake
#cakemurahkl
#kekmurah
#kekmurahkl
#birthdaycakemurahkl
#birthdaycakekl
#kekbirthdaykl
#homemade
#homemadekl
#freshlybake

Mermaid Tale 🙋

Promo Cake
Valid till End of November

#latepost
Thanks Kak Haliza
#selayang

http://www.wasap.my/+60192668615 or click link bio

#promocake
#cakemurahkl
#kekmurah
#kekmurahkl
#birthdaycakemurahkl
#birthdaycakekl
#kekbirthdaykl
#homemade
#homemadekl
#freshlybake
1 0 7 hours ago

Kek yang paling tak boleh bawak bincang dalam mamasab bakery 😂😂😂
.
Mama pun dah penat dah nak bincang dgn dia..
.
Korang yang dah pernah makan Korang faham kan perasaan nak bincang dengan dia ni mcm mana kan
.
Dengan kek choc gebu nya.. Dengan DARK CHOCOLATE ganache nye.. Dengan Cream cheese Australia nya.. Dengan Nutella ARAB Saudi nya.. Dengan SALTED CARAMEL by BIBIK nya 🤣🤣
.
Sebab salted caramel tu bibik mama tolong team buat kan hari hari 🤣🤣
.
Anak2 Mama dah besar.. Semua dah sekolah.. Maghrib baru balik .. Bibik Kat rumah tak tau nak buat apa.. Mama suruh lah dia buat salted caramel 🤣🤣🤣
.
Itu rahsia kesedapan DFCC Mama rupanya 😜😜😜
.
SAIZ 7" RM40
SAIZ 10" RM70
SAIZ 12" RM90
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

Kek yang paling tak boleh bawak bincang dalam mamasab bakery 😂😂😂
.
Mama pun dah penat dah nak bincang dgn dia..
.
Korang yang dah pernah makan Korang faham kan perasaan nak bincang dengan dia ni mcm mana kan
.
Dengan kek choc gebu nya.. Dengan DARK CHOCOLATE ganache nye.. Dengan Cream cheese Australia nya.. Dengan Nutella ARAB Saudi nya.. Dengan SALTED CARAMEL by BIBIK nya 🤣🤣
.
Sebab salted caramel tu bibik mama tolong team buat kan hari hari 🤣🤣
.
Anak2 Mama dah besar.. Semua dah sekolah.. Maghrib baru balik .. Bibik Kat rumah tak tau nak buat apa.. Mama suruh lah dia buat salted caramel 🤣🤣🤣
.
Itu rahsia kesedapan DFCC Mama rupanya 😜😜😜
.
SAIZ 7" RM40
SAIZ 10" RM70
SAIZ 12" RM90
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
9 0 7 hours ago

Kek yang paling tak boleh bawak bincang dalam mamasab bakery 😂😂😂
.
Mama pun dah penat dah nak bincang dgn dia..
.
Korang yang dah pernah makan Korang faham kan perasaan nak bincang dengan dia ni mcm mana kan
.
Dengan kek choc gebu nya.. Dengan DARK CHOCOLATE ganache nye.. Dengan Cream cheese Australia nya.. Dengan Nutella ARAB Saudi nya.. Dengan SALTED CARAMEL by BIBIK nya 🤣🤣
.
Sebab salted caramel tu bibik mama tolong team buat kan hari hari 🤣🤣
.
Anak2 Mama dah besar.. Semua dah sekolah.. Maghrib baru balik .. Bibik Kat rumah tak tau nak buat apa.. Mama suruh lah dia buat salted caramel 🤣🤣🤣
.
Itu rahsia kesedapan DFCC Mama rupanya 😜😜😜
.
SAIZ 7" RM40
SAIZ 10" RM70
SAIZ 12" RM90
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

Kek yang paling tak boleh bawak bincang dalam mamasab bakery 😂😂😂
.
Mama pun dah penat dah nak bincang dgn dia..
.
Korang yang dah pernah makan Korang faham kan perasaan nak bincang dengan dia ni mcm mana kan
.
Dengan kek choc gebu nya.. Dengan DARK CHOCOLATE ganache nye.. Dengan Cream cheese Australia nya.. Dengan Nutella ARAB Saudi nya.. Dengan SALTED CARAMEL by BIBIK nya 🤣🤣
.
Sebab salted caramel tu bibik mama tolong team buat kan hari hari 🤣🤣
.
Anak2 Mama dah besar.. Semua dah sekolah.. Maghrib baru balik .. Bibik Kat rumah tak tau nak buat apa.. Mama suruh lah dia buat salted caramel 🤣🤣🤣
.
Itu rahsia kesedapan DFCC Mama rupanya 😜😜😜
.
SAIZ 7" RM40
SAIZ 10" RM70
SAIZ 12" RM90
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
10 0 7 hours ago

Kek lelehan apa ni 😂😂😂😂😂
.
Ni laa kek pecan butterscotch toink toink gebu gabas 😍😍😍😍
.
Di topping dengan krim Special yang di buat khas & disiram dengan sos butterscotch lepastu ada lagi tau tambah pula dengan kacang pecan 🥰🥰🥰🥰
.
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm65
Saiz 12” rm85
.
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #pecanbutterscothkek #kekpecansedap

Kek lelehan apa ni 😂😂😂😂😂
.
Ni laa kek pecan butterscotch toink toink gebu gabas 😍😍😍😍
.
Di topping dengan krim Special yang di buat khas & disiram dengan sos butterscotch lepastu ada lagi tau tambah pula dengan kacang pecan 🥰🥰🥰🥰
.
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm65
Saiz 12” rm85
.
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #pecanbutterscothkek #kekpecansedap
4 0 8 hours ago

✅CHOCOLATE LASAGNA ✅Limit 20cakes per day. ✅Everyweek different menu.
✅Pre-order everyweek.
✅Close Booking on 13/11/2019.
.
Yes RM 10 only for 5.5inch taw. 👆🏻Join us for Batch 2

#kek #kekbajet #kekharijadi #kekhantaran #kekmurahkl #kekmurahselangor #codkotadamansara #kotadamansara #uptownkotadamansara #CHEFRAJAWINA #foodsedap #foodie #foodporn #DeliciousFood #TEAMCHEFRAJAWINA #KlangValley #DeliveryFood #cakesofinstagram #cakes #bakery #kotadamansarafood #fooddeliverykotadamansara

✅CHOCOLATE LASAGNA ✅Limit 20cakes per day. ✅Everyweek different menu.
✅Pre-order everyweek.
✅Close Booking on 13/11/2019.
.
Yes RM 10 only for 5.5inch taw. 👆🏻Join us for Batch 2

#kek #kekbajet #kekharijadi #kekhantaran #kekmurahkl #kekmurahselangor #codkotadamansara #kotadamansara #uptownkotadamansara #CHEFRAJAWINA #foodsedap #foodie #foodporn #DeliciousFood  #TEAMCHEFRAJAWINA #KlangValley #DeliveryFood #cakesofinstagram #cakes #bakery #kotadamansarafood #fooddeliverykotadamansara
2 0 19 hours ago

List Menu for Batch 2
✅Limit 20cakes per day. ✅Everyweek different menu.
✅Pre-order everyweek.
✅Close Booking on 13/11/2019.
.
Yes RM 10 only for 5.5inch taw. Not per slide but whole cake!

#kek #kekbajet #kekharijadi #kekhantaran #kekmurahkl #kekmurahselangor #codkotadamansara #kotadamansara #uptownkotadamansara #CHEFRAJAWINA #foodsedap #foodie #foodporn #DeliciousFood #TEAMCHEFRAJAWINA #KlangValley #DeliveryFood #cakesofinstagram #cakes #bakery #kotadamansarafood

List Menu for Batch 2
✅Limit 20cakes per day. ✅Everyweek different menu.
✅Pre-order everyweek.
✅Close Booking on 13/11/2019.
.
Yes RM 10 only for 5.5inch taw. Not per slide but whole cake!

#kek #kekbajet #kekharijadi #kekhantaran #kekmurahkl #kekmurahselangor #codkotadamansara #kotadamansara #uptownkotadamansara #CHEFRAJAWINA #foodsedap #foodie #foodporn #DeliciousFood  #TEAMCHEFRAJAWINA #KlangValley #DeliveryFood #cakesofinstagram #cakes #bakery #kotadamansarafood
1 0 19 hours ago

Yes RM 10 only for 5.5inch taw. 👆🏻Join us for Batch 2 ✅BLUEBERRY BROWNIES ✅Limit 20cakes per day. ✅Everyweek different menu.
✅Pre-order everyweek.
✅Close Booking on 13/11/2019.
.

#kek #kekbajet #kekharijadi #kekhantaran #kekmurahkl #kekmurahselangor #codkotadamansara #kotadamansara #uptownkotadamansara #CHEFRAJAWINA #foodsedap #foodie #foodporn #DeliciousFood #TEAMCHEFRAJAWINA #KlangValley #DeliveryFood #cakesofinstagram #cakes #bakery #kotadamansarafood

Yes RM 10 only for 5.5inch taw. 👆🏻Join us for Batch 2 ✅BLUEBERRY BROWNIES ✅Limit 20cakes per day. ✅Everyweek different menu.
✅Pre-order everyweek.
✅Close Booking on 13/11/2019.
.

#kek #kekbajet #kekharijadi #kekhantaran #kekmurahkl #kekmurahselangor #codkotadamansara #kotadamansara #uptownkotadamansara #CHEFRAJAWINA #foodsedap #foodie #foodporn #DeliciousFood  #TEAMCHEFRAJAWINA #KlangValley #DeliveryFood #cakesofinstagram #cakes #bakery #kotadamansarafood
1 0 19 hours ago

Last minit order. Nak lotssss of M&M katanya.

Haaa. Mudah2an cukup la banyak ni. .
Thank you order. Semoga menepati piawaian.
.
Anything to improve? Do let me know! 💋
.
🌈🌺🌈🌺🌈🌺🌈🌺
.
0184030809 (kakmin)
.
🌈🌺🌈🌺🌈🌺🌈🌺
.
#keksedap #kekmurah #kekmurahkl #keklobakmerah #walnutcarrotcake #walnut #redvelvet #moistcake #kekbuah #kekcoklat #butter #homemade #homebake #nutella #nutellacheesecake #browniesbites #brownies #chocolatecake #moistcake #kualalumpur #selangor #wedding #goodies #birthdaycake #birthday #nutella #chocolate #hzsweettooth #kekhantaran #hantaran #tunang #browniesbitessedap

Last minit order. Nak lotssss of M&M katanya.

Haaa. Mudah2an cukup la banyak ni. .
Thank you order. Semoga menepati piawaian.
.
Anything to improve? Do let me know! 💋
.
🌈🌺🌈🌺🌈🌺🌈🌺
.
0184030809 (kakmin)
.
🌈🌺🌈🌺🌈🌺🌈🌺
.
#keksedap #kekmurah #kekmurahkl #keklobakmerah #walnutcarrotcake #walnut #redvelvet #moistcake #kekbuah #kekcoklat #butter #homemade #homebake #nutella #nutellacheesecake #browniesbites #brownies #chocolatecake #moistcake #kualalumpur #selangor #wedding #goodies #birthdaycake #birthday #nutella #chocolate #hzsweettooth #kekhantaran #hantaran #tunang #browniesbitessedap
2 0 19 hours ago

Unicorn for male☺️
1st, but why not kan.. Promo cake for today 🙋
Thank you sis
#klsentral

Do WhatsApp us for details and to place order http://www.wasap.my/+60192668615 or click link bio

#promocake
#cakemurahkl
#kekmurah
#kekmurahkl
#kekbirthday
#birhdaycake
#birthdaycakekl
#kekbirthdaykl
#homemade
#homemadekl
#freshlybake

Unicorn for male☺️
1st, but why not kan.. Promo cake for today 🙋
Thank you sis
#klsentral

Do WhatsApp us for details and to place order http://www.wasap.my/+60192668615 or click link bio

#promocake
#cakemurahkl
#kekmurah
#kekmurahkl
#kekbirthday
#birhdaycake
#birthdaycakekl
#kekbirthdaykl
#homemade
#homemadekl
#freshlybake
5 0 20 hours ago

[HIGH DEMAND] Ohmy... kenapa ramai sangat suka Fruitty Nutty Black ni? 😍❤️

Siapa je tak suka? Tekstur dahla lembut and chewy dohhh. Bila gigit rasa macam chewing gum srs!

Lagi2 ada combination rasa fruity blackcurrent, kismis and lain2 lagi. Plus, rasa Horlicks Chocolate pun ada tau. Cuba gambarkan rasa dia macam mana? Ofcourse undescripable feelings 💞

Boleh dapatkan semua Kek Lapis pada Sabtu ni di Bangunan Mais, Seksyen 3, Shah Alam! ❤️

[HIGH DEMAND] Ohmy... kenapa ramai sangat suka Fruitty Nutty Black ni? 😍❤️
–
Siapa je tak suka? Tekstur dahla lembut and chewy dohhh. Bila gigit rasa macam chewing gum srs!
–
Lagi2 ada combination rasa fruity blackcurrent, kismis and lain2 lagi. Plus, rasa Horlicks Chocolate pun ada tau. Cuba gambarkan rasa dia macam mana? Ofcourse undescripable feelings 💞
–
Boleh dapatkan semua Kek Lapis pada Sabtu ni di Bangunan Mais, Seksyen 3, Shah Alam! ❤️
3 1 20 hours ago

Why pilih Pack All Flavour?

✅ Combination 17 Jenis dalam Satu Pack!
✅ Boleh rasa semua jenis dalam satu masa!
✅ Pack senang bawa kemana2 .
✅ Tahan 3-4 Bulan dalam Freezer!

Siapa dah rasa ALL FLAVOUR? Cer Komen sikit 😘

Why pilih Pack All Flavour?
–
✅ Combination 17 Jenis dalam Satu Pack!
✅ Boleh rasa semua jenis dalam satu masa!
✅ Pack senang bawa kemana2 .
✅ Tahan 3-4 Bulan dalam Freezer!
–
Siapa dah rasa ALL FLAVOUR? Cer Komen sikit 😘
3 1 20 hours ago

DFCC DOUBLE DECK 🔥

Si dia merajuk?! 😱
Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇
.
DFCC Double Deck + Berries 🍓
Penuh dengan rasa coklat premium,
cream cheese yang lembut,
Strawberry + Blueberry selambak di atas 🥳🤩 Drizzle salted caramel yang secukup rasa 😋
.
Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini,
Pasti hati si dia akan cair,
Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍
.
DFCC Double Deck Berries 🌹💖 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘
.
Dfcc 7” double deck Rm75
Dfcc 7” double deck berry Rm95
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

DFCC DOUBLE DECK 🔥

Si dia merajuk?! 😱
Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇
.
DFCC Double Deck + Berries 🍓
Penuh dengan rasa coklat premium, 
cream cheese yang lembut,
Strawberry + Blueberry selambak di atas 🥳🤩 Drizzle salted caramel yang secukup rasa 😋
.
Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini,
Pasti hati si dia akan cair,
Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍
.
DFCC Double Deck Berries 🌹💖 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘
.
Dfcc 7” double deck Rm75
Dfcc 7” double deck berry Rm95
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
3 0 20 hours ago

DFCC DOUBLE DECK 🔥

Si dia merajuk?! 😱
Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇
.
DFCC Double Deck + Berries 🍓
Penuh dengan rasa coklat premium,
cream cheese yang lembut,
Strawberry + Blueberry selambak di atas 🥳🤩 Drizzle salted caramel yang secukup rasa 😋
.
Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini,
Pasti hati si dia akan cair,
Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍
.
DFCC Double Deck Berries 🌹💖 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘
.
Dfcc 7” double deck Rm75
Dfcc 7” double deck berry Rm95
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

DFCC DOUBLE DECK 🔥

Si dia merajuk?! 😱
Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇
.
DFCC Double Deck + Berries 🍓
Penuh dengan rasa coklat premium, 
cream cheese yang lembut,
Strawberry + Blueberry selambak di atas 🥳🤩 Drizzle salted caramel yang secukup rasa 😋
.
Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini,
Pasti hati si dia akan cair,
Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍
.
DFCC Double Deck Berries 🌹💖 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘
.
Dfcc 7” double deck Rm75
Dfcc 7” double deck berry Rm95
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
3 0 20 hours ago

Kek lelehan apa ni 😂😂😂😂😂
.
Ni laa kek pecan butterscotch toink toink gebu gabas 😍😍😍😍
.
Di topping dengan krim Special yang di buat khas & disiram dengan sos butterscotch lepastu ada lagi tau tambah pula dengan kacang pecan 🥰🥰🥰🥰
.
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm65
Saiz 12” rm85
.
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #pecanbutterscothkek #kekpecansedap

Kek lelehan apa ni 😂😂😂😂😂
.
Ni laa kek pecan butterscotch toink toink gebu gabas 😍😍😍😍
.
Di topping dengan krim Special yang di buat khas & disiram dengan sos butterscotch lepastu ada lagi tau tambah pula dengan kacang pecan 🥰🥰🥰🥰
.
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm65
Saiz 12” rm85
.
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #pecanbutterscothkek #kekpecansedap
3 0 21 hours ago

Kek lelehan apa ni 😂😂😂😂😂
.
Ni laa kek pecan butterscotch toink toink gebu gabas 😍😍😍😍
.
Di topping dengan krim Special yang di buat khas & disiram dengan sos butterscotch lepastu ada lagi tau tambah pula dengan kacang pecan 🥰🥰🥰🥰
.
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm65
Saiz 12” rm85
.
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #pecanbutterscothkek #kekpecansedap

Kek lelehan apa ni 😂😂😂😂😂
.
Ni laa kek pecan butterscotch toink toink gebu gabas 😍😍😍😍
.
Di topping dengan krim Special yang di buat khas & disiram dengan sos butterscotch lepastu ada lagi tau tambah pula dengan kacang pecan 🥰🥰🥰🥰
.
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm65
Saiz 12” rm85
.
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #pecanbutterscothkek #kekpecansedap
5 0 21 hours ago

DFCC DOUBLE DECK 🔥

Si dia merajuk?! 😱
Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇
.
DFCC Double Deck + Berries 🍓
Penuh dengan rasa coklat premium,
cream cheese yang lembut,
Strawberry + Blueberry selambak di atas 🥳🤩 Drizzle salted caramel yang secukup rasa 😋
.
Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini,
Pasti hati si dia akan cair,
Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍
.
DFCC Double Deck Berries 🌹💖 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘
.
Dfcc 7” double deck Rm75
Dfcc 7” double deck berry Rm95
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam

DFCC DOUBLE DECK 🔥

Si dia merajuk?! 😱
Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇
.
DFCC Double Deck + Berries 🍓
Penuh dengan rasa coklat premium, 
cream cheese yang lembut,
Strawberry + Blueberry selambak di atas 🥳🤩 Drizzle salted caramel yang secukup rasa 😋
.
Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini,
Pasti hati si dia akan cair,
Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍
.
DFCC Double Deck Berries 🌹💖 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘
.
Dfcc 7” double deck Rm75
Dfcc 7” double deck berry Rm95
.
 #kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #browniesmurah #brownieskedut #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #coklatmoistcake #coklatmoist #kekcoklatmoistleleh #kekcoklatmoistmurah #kekcoklatmoistshahalam
6 0 21 hours ago

Iyee dia datang balik dahhhhh
Atas permintaan ramai, Combo Blackpink kembali! Ohyeah ohyeahh
.
Eh Black Rose 🤭❤
.
Combination favourites peminat chocolate cake dengan red velvet,
Lepas ni takmo gaduh gaduh dah ea.

Benda bole bawa bincang, grab je Combo BlackRose ni okay 😘❤🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Iyee dia datang balik dahhhhh
Atas permintaan ramai, Combo Blackpink kembali! Ohyeah ohyeahh
.
Eh Black Rose 🤭❤
.
Combination favourites peminat chocolate cake dengan red velvet,
Lepas ni takmo gaduh gaduh dah ea.

Benda bole bawa bincang, grab je Combo BlackRose ni okay 😘❤🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
7 0 22 hours ago

Iyee dia datang balik dahhhhh
Atas permintaan ramai, Combo Blackpink kembali! Ohyeah ohyeahh
.
Eh Black Rose 🤭❤
.
Combination favourites peminat chocolate cake dengan red velvet,
Lepas ni takmo gaduh gaduh dah ea.

Benda bole bawa bincang, grab je Combo BlackRose ni okay 😘❤🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Iyee dia datang balik dahhhhh
Atas permintaan ramai, Combo Blackpink kembali! Ohyeah ohyeahh
.
Eh Black Rose 🤭❤
.
Combination favourites peminat chocolate cake dengan red velvet,
Lepas ni takmo gaduh gaduh dah ea.

Benda bole bawa bincang, grab je Combo BlackRose ni okay 😘❤🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
5 0 22 hours ago

Iyee dia datang balik dahhhhh
Atas permintaan ramai, Combo Blackpink kembali! Ohyeah ohyeahh
.
Eh Black Rose 🤭❤
.
Combination favourites peminat chocolate cake dengan red velvet,
Lepas ni takmo gaduh gaduh dah ea.

Benda bole bawa bincang, grab je Combo BlackRose ni okay 😘❤🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Iyee dia datang balik dahhhhh
Atas permintaan ramai, Combo Blackpink kembali! Ohyeah ohyeahh
.
Eh Black Rose 🤭❤
.
Combination favourites peminat chocolate cake dengan red velvet,
Lepas ni takmo gaduh gaduh dah ea.

Benda bole bawa bincang, grab je Combo BlackRose ni okay 😘❤🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
8 0 22 hours ago

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
4 0 23 hours ago

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
2 0 23 hours ago

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut #kekpecanbutterscotch #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah

Amboii team mama haha buat costing ke tak? Tak nampak kek pon 😅😅😅 Red velvet minipack mamasab bakery 💕🌹
.
Mini pack Sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 mamasab bakery ni. Tapi comfirm lepas awak rasa nak beli yang besar terus supaya puas makan murah murah jek ni 😋😘 .
Rm12
Rm12
Rm12
.
#kekviral #kekhantaran  #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah  #kekmurahkl #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet  #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday  #kekshahalam  #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekpetalingjaya #kekklang #browniesmurah #brownieskedut  #kekpecanbutterscotch  #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #redvelvetkek #kekredvelvet #redvelvetminipack #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetcheese #kekredvelvetsedap #redvelvetsedap #redvelvetmurah
2 0 23 hours ago

Top #kekmurahkl posts

Aippp tengah buat apa tu? 😜
Malam nanti, before tidur jangan lupa makan Kek Lapis + Susu Panas, for sure nyenyak tidur sampai termimpi2 😂✨

Aippp tengah buat apa tu? 😜
Malam nanti, before tidur jangan lupa makan Kek Lapis + Susu Panas, for sure nyenyak tidur sampai termimpi2 😂✨
5 1 13 November, 2019

HIDUP BERWARNI WARNI LEPAS MAKAN NI 😂✨

Setiap kali hujan, Pelangi tercipta. Begitu juga setiap kali sedih, carilah Kek Lapis Rasta Pelangi Cheese ni, Confirm2 ceria hidup korang ✨

Sebab apa ceria? Disebabkan banyak Fruity Flavour di Mix sekali! Strawberry, Kiwi and banyak lagi! Mesti dah terliur kan? Haaa jangan risau, u guys boleh dapatkan dengan harga murah ✨

Whatsapp Harga Murah 👉🏻 011-1015 8581
Whatsapp Harga Murah 👉🏻 011-1015 8581

HIDUP BERWARNI WARNI LEPAS MAKAN NI 😂✨
–
Setiap kali hujan, Pelangi tercipta. Begitu juga setiap kali sedih, carilah Kek Lapis Rasta Pelangi Cheese ni, Confirm2 ceria hidup korang ✨
–
Sebab apa ceria? Disebabkan banyak Fruity Flavour di Mix sekali! Strawberry, Kiwi and banyak lagi! Mesti dah terliur kan? Haaa jangan risau, u guys boleh dapatkan dengan harga murah ✨
–
Whatsapp Harga Murah 👉🏻 011-1015 8581
Whatsapp Harga Murah 👉🏻 011-1015 8581
53 1 9 November, 2019

ALL IN ONE! 😍❤️

Ayy lovelies! Korang tak pernah rasa Kek Lapis lagi? Nampak macam warna warni tapi taktahu rasa dia macam mana kan?

Haa no worries, kami combine semuanya dalam satu! Ni dipanggil Pack All Flavour gitu ✨Korang boleh rasa satu per satu nyummsss!

8 Orang terawal dapat Best Price! Pm cepat 💋

ALL IN ONE! 😍❤️
–
Ayy lovelies! Korang tak pernah rasa Kek Lapis lagi? Nampak macam warna warni tapi taktahu rasa dia macam mana kan?
–
Haa no worries, kami combine semuanya dalam satu! Ni dipanggil Pack All Flavour gitu ✨Korang boleh rasa satu per satu nyummsss!
–
8 Orang terawal dapat Best Price! Pm cepat 💋
17 3 12 November, 2019

Smiggle Pencil Case Cake
Size 6”x 9”
Chocolate moist cake frosting buttercream with Edible Image
Untuk sebarang pertanyaan tentang harga dan detail sila whatsapp terus 📲 0176283528

Harga kek bergantung kepada size dan design.
#kekbirthday #birthdaycake #kekkrim #buttercreamcake #igcake #kekfondant #kekharijadi #kekbirthdaypandaindah #igshop #keksmiggle #smigglecake #smigglepencilcase #sayajualkekmurahdansedap #pandanindah #kekmurahkl #kekmurahnampakmahal #chocolatecake #kekcoklatmoist #cake #cakewhat #cakestagram #kekpandanmewah #kekpandanperdana #homebaking #homemadecake #kekmurahpandanindah #kekampangselangor #kekampang #kekpandanindah

Smiggle Pencil Case Cake 
Size 6”x 9”
Chocolate moist cake frosting buttercream with  Edible Image 
Untuk sebarang pertanyaan tentang harga dan detail sila whatsapp terus 📲 0176283528

Harga kek bergantung kepada size dan design.
 #kekbirthday #birthdaycake #kekkrim  #buttercreamcake #igcake  #kekfondant #kekharijadi #kekbirthdaypandaindah #igshop #keksmiggle #smigglecake #smigglepencilcase  #sayajualkekmurahdansedap #pandanindah #kekmurahkl #kekmurahnampakmahal #chocolatecake #kekcoklatmoist #cake #cakewhat #cakestagram #kekpandanmewah #kekpandanperdana #homebaking #homemadecake  #kekmurahpandanindah #kekampangselangor #kekampang #kekpandanindah
21 0 7 November, 2019

TAG MEMBER2 YANG HANTU CHEESE! 😍

Wowowow! Merdeka, merdeka juga tapi i takkan rasa betul2 merdeka kalau tak rasa Almond Cranberry Cheese ni 😭

Superb superb HOT SELLING! Macam pisang goreng dah, asal letak je habisss! Ni pun dah 2 Kali restock minggu ni.

Orang kata rasa Cheese and Buah Cranberry dia PENUH CAIR dalam mulut 😭 Ngap je terus kunyah2 then still melekat di lelangit buat orang nak lagi dan lagi 😭

Tag someone, minta dia belanja sempena Merdeka ni 😜💋

TAG MEMBER2 YANG HANTU CHEESE! 😍
–
Wowowow! Merdeka, merdeka juga tapi i takkan rasa betul2 merdeka kalau tak rasa Almond Cranberry Cheese ni 😭
–
Superb superb HOT SELLING! Macam pisang goreng dah, asal letak je habisss! Ni pun dah 2 Kali restock minggu ni.
–
Orang kata rasa Cheese and Buah Cranberry dia PENUH CAIR dalam mulut 😭 Ngap je terus kunyah2 then still melekat di lelangit buat orang nak lagi dan lagi 😭
–
Tag someone, minta dia belanja sempena Merdeka ni 😜💋
13 1 11 November, 2019