#kelabcepatdanmudahhamil Instagram Photos & Videos

kelabcepatdanmudahhamil - 14 posts

    Alhamdulillah... ramai yang dah berjaya hamil dengan set subur furmon... dan banyak jugak berita berjaya hamil sejak semalam... nanti kakak update ya... yang sedang sapu set subur tu.. teruskan sapuan jgn skip sapuan okay, banyakkan minum air biar toksin dalam badan keluar supaya furmon dapat bertindak balas dgn cepat bantu hamil ❤ Positif dan yakin tu penting okay... kakak doakan yg sedang ikhtiar tu juga berjaya tak lama lagi 💋❤
.
.
Furmon untuk isteri :
> Merawat keputihan
> Merawat sengugut
> Bantu hamil
> Meningkatkan kesuburan
> Stabilkan haid
> Stabilkan hormon
> Kecutkan ketumbuhan cyst,fibroid,endo
> Kuatkan rahim
> Masalah tiub tersumbat, tinggal sebelah
> Rahim bengkak, senget, jatuh, tebal, nipis
> stabilkan hormon

Kebaikkan lotion suami:
> meningkatkan kesuburan
> memekatkan air mani
> perbanyakkan air mani
> meningkatkan kualiti air mani
> memberi ereksi tahan lama ketika bersama
> melembutkan kulit
.
.
Dapatkan set promosi segera!!
.
Whatsapp kakak 0196764236 .
#ikhtiarhamildengansetsuburfurmon
#cepatdanmudahhamilbersamafurmon
#trb
#hqfurmon
#kelabcepatdanmudahhamil

    Alhamdulillah... ramai yang dah berjaya hamil dengan set subur furmon... dan banyak jugak berita berjaya hamil sejak semalam... nanti kakak update ya... yang sedang sapu set subur tu.. teruskan sapuan jgn skip sapuan okay, banyakkan minum air biar toksin dalam badan keluar supaya furmon dapat bertindak balas dgn cepat bantu hamil ❤ Positif dan yakin tu penting okay... kakak doakan yg sedang ikhtiar tu juga berjaya tak lama lagi 💋❤
    .
    .
    Furmon untuk isteri :
    > Merawat keputihan
    > Merawat sengugut
    > Bantu hamil
    > Meningkatkan kesuburan
    > Stabilkan haid
    > Stabilkan hormon
    > Kecutkan ketumbuhan cyst,fibroid,endo
    > Kuatkan rahim
    > Masalah tiub tersumbat, tinggal sebelah
    > Rahim bengkak, senget, jatuh, tebal, nipis
    > stabilkan hormon

    Kebaikkan lotion suami:
    > meningkatkan kesuburan
    > memekatkan air mani
    > perbanyakkan air mani
    > meningkatkan kualiti air mani
    > memberi ereksi tahan lama ketika bersama
    > melembutkan kulit
    .
    .
    Dapatkan set promosi segera!!
    .
    Whatsapp kakak 0196764236 .
    #ikhtiarhamildengansetsuburfurmon
    #cepatdanmudahhamilbersamafurmon
    #trb
    #hqfurmon
    #kelabcepatdanmudahhamil

    1 0 28 October, 2018
    Mual - mual tapi bila check asik “ NEGATIVE “ ? 👉 Check doctor kata suami isteri ok ? 👉 Berurut sampai kehujung kampung masih belum berisi 👉 Usia anak pertama dah masuk 5 tahun ? 👉 Dah jumpa masalah jadi makin down? 
Memperkenalkan Cream Ajaib suami isteri  #Furmon Nano Cream dan IE Lotion 🧚‍♀ Memperbaharui sel - sel dalam dindin rahim 🧚‍♀ Menjaga rupa bentuk janin dalam tempoh kehamilan 🧚‍♀ Menaik kan kedudukan rahim 🧚‍♀ Menstabilkan hormone 🧚‍♀ Mengelak dari keguguran kehamilan 🧚‍♂Melancarkan pengaliran sperma 🧚‍♂ Meningkatkan taraf hidup sperma dalam rahim semasa benih di keluarkan 🧚‍♂ Menguatkan chromosome sperma dan ovum bila pensenyawaan berlaku 
Nak usaha hamil ? Whatsapp terus ⤵ harga dan penerangan dalam whatsapp akan di beri 😊 🤱 www.wasap.my/60196764236/furmonhamil .
.
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst #hajarTRB #kelabcepatdanmudahhamil ........................ .
.
.
www.wasap.my/60196764236/furmonhamil

    Mual - mual tapi bila check asik “ NEGATIVE “ ? 👉 Check doctor kata suami isteri ok ? 👉 Berurut sampai kehujung kampung masih belum berisi 👉 Usia anak pertama dah masuk 5 tahun ? 👉 Dah jumpa masalah jadi makin down?
    Memperkenalkan Cream Ajaib suami isteri #Furmon Nano Cream dan IE Lotion 🧚‍♀ Memperbaharui sel - sel dalam dindin rahim 🧚‍♀ Menjaga rupa bentuk janin dalam tempoh kehamilan 🧚‍♀ Menaik kan kedudukan rahim 🧚‍♀ Menstabilkan hormone 🧚‍♀ Mengelak dari keguguran kehamilan 🧚‍♂Melancarkan pengaliran sperma 🧚‍♂ Meningkatkan taraf hidup sperma dalam rahim semasa benih di keluarkan 🧚‍♂ Menguatkan chromosome sperma dan ovum bila pensenyawaan berlaku
    Nak usaha hamil ? Whatsapp terus ⤵ harga dan penerangan dalam whatsapp akan di beri 😊 🤱 www.wasap.my/60196764236/furmonhamil .
    .
    .

    #babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst #hajarTRB #kelabcepatdanmudahhamil ........................ .
    .
    .
    www.wasap.my/60196764236/furmonhamil

    3 0 12 July, 2018
    [11 TAHUN PENANTIAN,GUGUR 2 KALI, IUI 3 KALI]
.
"Terima kasih sis perkenalkan furmon...
Alhamdullilah..saya dh pun pregnant..ni 5 bulan...tak sampai sebotol guna furmon..11 tahun juga menanti..
Saya pernh gugur 2 kali"
.
~11 tahun tunggu.. pernah preggy tapi gugur.. buat iui gagal.. ikhtiar guna furmon.. alhamdulillah Allah makbulkan doanya, tahniah!!
.
Jge kandungan baik2 syg...
Alhamdullilah penantian jadi realiti...
Jgn angkat berat2 taw... #kelabcepatdanmudahhamil #usahahamil90hari  #Jomhamil #codmelaka #pastihamil90hari #istiqomah #trbmarketing #penantianjadirealiti
.
Jom ikhtiar hamil 💑👶
Consultant/Pesanan
Whatsapp/call www.wasap.my/0172054142 (nabilah) 
Whatsapp/call www.wasap.my/0172054142 (nabilah) 
Whatsapp/call www.wasap.my/0172054142 (nabilah)

    [11 TAHUN PENANTIAN,GUGUR 2 KALI, IUI 3 KALI]
    .
    "Terima kasih sis perkenalkan furmon...
    Alhamdullilah..saya dh pun pregnant..ni 5 bulan...tak sampai sebotol guna furmon..11 tahun juga menanti..
    Saya pernh gugur 2 kali"
    .
    ~11 tahun tunggu.. pernah preggy tapi gugur.. buat iui gagal.. ikhtiar guna furmon.. alhamdulillah Allah makbulkan doanya, tahniah!!
    .
    Jge kandungan baik2 syg...
    Alhamdullilah penantian jadi realiti...
    Jgn angkat berat2 taw... #kelabcepatdanmudahhamil #usahahamil90hari #Jomhamil #codmelaka #pastihamil90hari #istiqomah #trbmarketing #penantianjadirealiti
    .
    Jom ikhtiar hamil 💑👶
    Consultant/Pesanan
    Whatsapp/call www.wasap.my/0172054142 (nabilah)
    Whatsapp/call www.wasap.my/0172054142 (nabilah)
    Whatsapp/call www.wasap.my/0172054142 (nabilah)

    6 0 25 June, 2018
    #testimonihamilfurmon "Sy guna produk sekali jer sy beli...lps guna lebih kurang 2bln...awal bln 7 sy diberitahu sy pregnant, Sblom ni sy ada cyst selama 4thn.Sy dah kawin 2 thun.Kawan kenalkan produk ni awal tahun ni..tu yg cuba, Bln 6 sy ada check up dgn Dr gynae di tempat sy..lepas scan..Dr tu ckp sy punya cyst semakin mengecil. Sekarang hamil 15 minggu Alhamdullilah" -roshidah, muar-
.
.
#penantianjadirealiti
#ttcsisters
#kelabcepatdanmudahhamil
#TRBMarketing
#trbboleh ----------------------------------------------
Mahu ikhtiar hamil 
Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar 
Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar 
Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar

    #testimonihamilfurmon "Sy guna produk sekali jer sy beli...lps guna lebih kurang 2bln...awal bln 7 sy diberitahu sy pregnant, Sblom ni sy ada cyst selama 4thn.Sy dah kawin 2 thun.Kawan kenalkan produk ni awal tahun ni..tu yg cuba, Bln 6 sy ada check up dgn Dr gynae di tempat sy..lepas scan..Dr tu ckp sy punya cyst semakin mengecil. Sekarang hamil 15 minggu Alhamdullilah" -roshidah, muar-
    .
    .
    #penantianjadirealiti
    #ttcsisters
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #TRBMarketing
    #trbboleh ----------------------------------------------
    Mahu ikhtiar hamil
    Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar
    Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar
    Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar

    4 0 21 September, 2017
    Hebat seorang wanita kerana sifat penyabarnya.. Kak hajar tabik spring kat sorg akk nih! .
Penantian selama 8 tahun masalah period tak teratur. Saya diuji pelbagai ujian dan penuh dengan dugaan. Yang tidak dapat diterima dengan kata2 cacian orang. Tapi dengan izin Allah, Allah temukan saya dengan Furmon nano cream. Alhamdullilah berkat doa dan kesabaran. Penantian 8 tahun kini menjadi realiti. Terima kasih pada Konsultan Furmon sebab yakinkan saya dan banyak bagi kata2 semangat untuk saya tanpa putus asa. Terima kasih asbab Furmon telah dipermudahkan. Furmon very2 good
-Puan Shakirah, Kedah-
.
Penantian 8 tahun yang penuh onak berduri! Hinaan dan Perli dari orang sekeliling.. Kini, seorang anak solehah telah pun lahir di muka bumi nie.. Namanya <3 Nur Khaleesya Sofea...
.
Tahniah Puan Sakirah dari Kedah,aidilfitri kali ni paling bermakna dengan kehadiran zuriat sulong setelah menanti 8thn.
Berkat doa dan usaha tanpa putus asa...
Alhamdullilah asbabkan furmon penantian jadi realiti...
Alhamdullilah raya bertiga tahun ni...
.
.
#TRB #penantianjadirealiti #kelabcepatdanmudahhamil #furmonsapusapuhamil #ttcmalaysia #berjayahamil #babyfurmon

    Hebat seorang wanita kerana sifat penyabarnya.. Kak hajar tabik spring kat sorg akk nih! .
    Penantian selama 8 tahun masalah period tak teratur. Saya diuji pelbagai ujian dan penuh dengan dugaan. Yang tidak dapat diterima dengan kata2 cacian orang. Tapi dengan izin Allah, Allah temukan saya dengan Furmon nano cream. Alhamdullilah berkat doa dan kesabaran. Penantian 8 tahun kini menjadi realiti. Terima kasih pada Konsultan Furmon sebab yakinkan saya dan banyak bagi kata2 semangat untuk saya tanpa putus asa. Terima kasih asbab Furmon telah dipermudahkan. Furmon very2 good
    -Puan Shakirah, Kedah-
    .
    Penantian 8 tahun yang penuh onak berduri! Hinaan dan Perli dari orang sekeliling.. Kini, seorang anak solehah telah pun lahir di muka bumi nie.. Namanya <3 Nur Khaleesya Sofea...
    .
    Tahniah Puan Sakirah dari Kedah,aidilfitri kali ni paling bermakna dengan kehadiran zuriat sulong setelah menanti 8thn.
    Berkat doa dan usaha tanpa putus asa...
    Alhamdullilah asbabkan furmon penantian jadi realiti...
    Alhamdullilah raya bertiga tahun ni...
    .
    .
    #TRB #penantianjadirealiti #kelabcepatdanmudahhamil #furmonsapusapuhamil #ttcmalaysia #berjayahamil #babyfurmon

    6 0 18 June, 2017
    Salam sy dh hamil. Alhamdulillah, mmg ni yg amy dgn husband tunggu2. Lepas amy gugur blan 2 lepas. Dah 5 blan penantian, kalau tak blan 2 lagi dah pregnant tpi takdak rezeki, lepas gugur tu amy try sapu furmon sampai la skrg. Tp skip2 jgk,  kadang2 terlupa. Amy guna furmon shj. Sbb amy ni period tak teratoq sama, Terima kasih sbb kenalkan dgn furmon. - amy, pulau pinang
.
.
#penantianjadirealiti
#usahasehabisboleh 
#istiqomah 
#trbmarketing 
#kelabcepatdanmudahhamil 
#codmelaka

    Salam sy dh hamil. Alhamdulillah, mmg ni yg amy dgn husband tunggu2. Lepas amy gugur blan 2 lepas. Dah 5 blan penantian, kalau tak blan 2 lagi dah pregnant tpi takdak rezeki, lepas gugur tu amy try sapu furmon sampai la skrg. Tp skip2 jgk, kadang2 terlupa. Amy guna furmon shj. Sbb amy ni period tak teratoq sama, Terima kasih sbb kenalkan dgn furmon. - amy, pulau pinang
    .
    .
    #penantianjadirealiti
    #usahasehabisboleh
    #istiqomah
    #trbmarketing
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #codmelaka

    3 0 13 June, 2017
    "Assalamualaikum sis,Alhamdulillah sy dh hamil. Penantian sya nk dpat zuriat sthun lbih Sya ada msalah segugut yg terok dan keputihan. Sejak guna furmon ni alhamdulillah keputihan pown dh beransur ilang, Sya guna furmon x abis 1 btol ag Dan sya guna furmon x sampai sbln dh lekat Syukur alhamdulillah rezeki bulan ramadhan" - siti, sabah -

Yang masih menanti dan hampir putus asa ikhtiar lah dgn furmon . Insyaallah dgn sapuan yg konsisten pasti berjaya. Istiqomah dan yakin. 
#penantianjadirealiti 
#ikhtiarhamil
#usahasehabisboleh 
#istiqomah 
#trbmarketing 
#kelabcepatdanmudahhamil 
#codmelaka

    "Assalamualaikum sis,Alhamdulillah sy dh hamil. Penantian sya nk dpat zuriat sthun lbih Sya ada msalah segugut yg terok dan keputihan. Sejak guna furmon ni alhamdulillah keputihan pown dh beransur ilang, Sya guna furmon x abis 1 btol ag Dan sya guna furmon x sampai sbln dh lekat Syukur alhamdulillah rezeki bulan ramadhan" - siti, sabah -

    Yang masih menanti dan hampir putus asa ikhtiar lah dgn furmon . Insyaallah dgn sapuan yg konsisten pasti berjaya. Istiqomah dan yakin.
    #penantianjadirealiti
    #ikhtiarhamil
    #usahasehabisboleh
    #istiqomah
    #trbmarketing
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #codmelaka

    2 0 13 June, 2017
    "Penantian liza 4thun lbh kak. Mslh tk tau sbb chck dktor,dktor ckap ok je semua tkda msalah pon. Mcm kak hajar ckp mgkn kesuburan liza rndah so ikut nasihat kak hajar ambil terus set furmon 3blan. Rezeki blan posa kak😭😭 gembira sgt2 smpai menangis smbil wsap akak ni huhu" 
Alhamdulillah excited kak hajar dengar... tgh2 masak wasap msok baca2 tgk cust Update berjaya hamil. 4 tahun penantian. Doktor ckp xde pape masalah. Ambil keputusan cuba pek subur furmon 3bulan. Skrg dah berjaya hamil. Tu pentingnya istiqomah. Kak hajar nak bantu smpai berjaya sampai jadi. Sebab tu kak hajar cadangkan 3botol terus utk 3bulan. Konsisten. .
.
#penantianjadirealiti
#istiqomah
#trbmarketing
#kelabcepatdanmudahhamil

    "Penantian liza 4thun lbh kak. Mslh tk tau sbb chck dktor,dktor ckap ok je semua tkda msalah pon. Mcm kak hajar ckp mgkn kesuburan liza rndah so ikut nasihat kak hajar ambil terus set furmon 3blan. Rezeki blan posa kak😭😭 gembira sgt2 smpai menangis smbil wsap akak ni huhu"
    Alhamdulillah excited kak hajar dengar... tgh2 masak wasap msok baca2 tgk cust Update berjaya hamil. 4 tahun penantian. Doktor ckp xde pape masalah. Ambil keputusan cuba pek subur furmon 3bulan. Skrg dah berjaya hamil. Tu pentingnya istiqomah. Kak hajar nak bantu smpai berjaya sampai jadi. Sebab tu kak hajar cadangkan 3botol terus utk 3bulan. Konsisten. .
    .
    #penantianjadirealiti
    #istiqomah
    #trbmarketing
    #kelabcepatdanmudahhamil

    4 0 28 May, 2017
    #Sharing Baby Furmon:
.
Admin nak ckp terima kasih byk2 memperkenalkan furmon.. Alhamdulillah bby dh slmt dilahirkan😀berat 3.8 kg syukur Alhamdulillah bby dan mak dlm keadaan sihat😊
.
Hai ibu2...sy bby furmon...
dulu mama sy ada mslh pcos dengan cyst...Alhamdullilah asbabkan furmon...
Alhamdullilah lahirlah sy...
.
Nama Baby : Muhammad Azzamuddin bin Azmil
Berat Masa Lahir :3.8kg
Tarikh lahir: 22/6/2016
Hospital Mana :muar
Masa Lahir :1:19 am
.
Tahniah ida...😘
Gebu dan comel sgt baby...😍😍
Geram sgt2 syg...
Semoga azzamuddin jadi anak yang soleh dan membesar dengan sihat dan bijak ye syg...
.
.
#kelabcepatdanmudahhamil
#usahahamil90hari
#cepatdanmudahhamil
.
Jom ikhtiar hamil 💑👶
Consultant/Pesanan
Whatsapp 0196764236 (hajar)

    #Sharing Baby Furmon:
    .
    Admin nak ckp terima kasih byk2 memperkenalkan furmon.. Alhamdulillah bby dh slmt dilahirkan😀berat 3.8 kg syukur Alhamdulillah bby dan mak dlm keadaan sihat😊
    .
    Hai ibu2...sy bby furmon...
    dulu mama sy ada mslh pcos dengan cyst...Alhamdullilah asbabkan furmon...
    Alhamdullilah lahirlah sy...
    .
    Nama Baby : Muhammad Azzamuddin bin Azmil
    Berat Masa Lahir :3.8kg
    Tarikh lahir: 22/6/2016
    Hospital Mana :muar
    Masa Lahir :1:19 am
    .
    Tahniah ida...😘
    Gebu dan comel sgt baby...😍😍
    Geram sgt2 syg...
    Semoga azzamuddin jadi anak yang soleh dan membesar dengan sihat dan bijak ye syg...
    .
    .
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #usahahamil90hari
    #cepatdanmudahhamil
    .
    Jom ikhtiar hamil 💑👶
    Consultant/Pesanan
    Whatsapp 0196764236 (hajar)

    2 0 27 September, 2016
    #Sharing Baby Bump:
.
Customer tersayang Sha..😍😍
Sha comel sgt2...berseri2 muke ibu hamil ni....😘
Alhamdullilah sekarang dh 33 weeks..dgn penggunaan SET SUAMI LENGKAP SUAMI ISTERI..
Tak lama lagi je tu...
Semoga baby dan ibu sihat sehingga melahirkan...
Semoga dipermudahkn urusan bersalin Sha..😉
Aamiin .
.
#kelabcepatdanmudahhamil
#usahahamil90hari
#cepatdanmudahhamil
.
Jom ikhtiar hamil 💑👶
Consultant/Pesanan
Whatsapp 0196764236 (hajar)

    #Sharing Baby Bump:
    .
    Customer tersayang Sha..😍😍
    Sha comel sgt2...berseri2 muke ibu hamil ni....😘
    Alhamdullilah sekarang dh 33 weeks..dgn penggunaan SET SUAMI LENGKAP SUAMI ISTERI..
    Tak lama lagi je tu...
    Semoga baby dan ibu sihat sehingga melahirkan...
    Semoga dipermudahkn urusan bersalin Sha..😉
    Aamiin .
    .
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #usahahamil90hari
    #cepatdanmudahhamil
    .
    Jom ikhtiar hamil 💑👶
    Consultant/Pesanan
    Whatsapp 0196764236 (hajar)

    4 0 27 September, 2016

Top #kelabcepatdanmudahhamil posts

    #Sharing Baby Bump:
.
Customer tersayang Sha..😍😍
Sha comel sgt2...berseri2 muke ibu hamil ni....😘
Alhamdullilah sekarang dh 33 weeks..dgn penggunaan SET SUAMI LENGKAP SUAMI ISTERI..
Tak lama lagi je tu...
Semoga baby dan ibu sihat sehingga melahirkan...
Semoga dipermudahkn urusan bersalin Sha..😉
Aamiin .
.
#kelabcepatdanmudahhamil
#usahahamil90hari
#cepatdanmudahhamil
.
Jom ikhtiar hamil 💑👶
Consultant/Pesanan
Whatsapp 0196764236 (hajar)

    #Sharing Baby Bump:
    .
    Customer tersayang Sha..😍😍
    Sha comel sgt2...berseri2 muke ibu hamil ni....😘
    Alhamdullilah sekarang dh 33 weeks..dgn penggunaan SET SUAMI LENGKAP SUAMI ISTERI..
    Tak lama lagi je tu...
    Semoga baby dan ibu sihat sehingga melahirkan...
    Semoga dipermudahkn urusan bersalin Sha..😉
    Aamiin .
    .
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #usahahamil90hari
    #cepatdanmudahhamil
    .
    Jom ikhtiar hamil 💑👶
    Consultant/Pesanan
    Whatsapp 0196764236 (hajar)

    4 0 27 September, 2016
    #Sharing Baby Furmon:
.
Admin nak ckp terima kasih byk2 memperkenalkan furmon.. Alhamdulillah bby dh slmt dilahirkan😀berat 3.8 kg syukur Alhamdulillah bby dan mak dlm keadaan sihat😊
.
Hai ibu2...sy bby furmon...
dulu mama sy ada mslh pcos dengan cyst...Alhamdullilah asbabkan furmon...
Alhamdullilah lahirlah sy...
.
Nama Baby : Muhammad Azzamuddin bin Azmil
Berat Masa Lahir :3.8kg
Tarikh lahir: 22/6/2016
Hospital Mana :muar
Masa Lahir :1:19 am
.
Tahniah ida...😘
Gebu dan comel sgt baby...😍😍
Geram sgt2 syg...
Semoga azzamuddin jadi anak yang soleh dan membesar dengan sihat dan bijak ye syg...
.
.
#kelabcepatdanmudahhamil
#usahahamil90hari
#cepatdanmudahhamil
.
Jom ikhtiar hamil 💑👶
Consultant/Pesanan
Whatsapp 0196764236 (hajar)

    #Sharing Baby Furmon:
    .
    Admin nak ckp terima kasih byk2 memperkenalkan furmon.. Alhamdulillah bby dh slmt dilahirkan😀berat 3.8 kg syukur Alhamdulillah bby dan mak dlm keadaan sihat😊
    .
    Hai ibu2...sy bby furmon...
    dulu mama sy ada mslh pcos dengan cyst...Alhamdullilah asbabkan furmon...
    Alhamdullilah lahirlah sy...
    .
    Nama Baby : Muhammad Azzamuddin bin Azmil
    Berat Masa Lahir :3.8kg
    Tarikh lahir: 22/6/2016
    Hospital Mana :muar
    Masa Lahir :1:19 am
    .
    Tahniah ida...😘
    Gebu dan comel sgt baby...😍😍
    Geram sgt2 syg...
    Semoga azzamuddin jadi anak yang soleh dan membesar dengan sihat dan bijak ye syg...
    .
    .
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #usahahamil90hari
    #cepatdanmudahhamil
    .
    Jom ikhtiar hamil 💑👶
    Consultant/Pesanan
    Whatsapp 0196764236 (hajar)

    2 0 27 September, 2016
    "Penantian liza 4thun lbh kak. Mslh tk tau sbb chck dktor,dktor ckap ok je semua tkda msalah pon. Mcm kak hajar ckp mgkn kesuburan liza rndah so ikut nasihat kak hajar ambil terus set furmon 3blan. Rezeki blan posa kak😭😭 gembira sgt2 smpai menangis smbil wsap akak ni huhu" 
Alhamdulillah excited kak hajar dengar... tgh2 masak wasap msok baca2 tgk cust Update berjaya hamil. 4 tahun penantian. Doktor ckp xde pape masalah. Ambil keputusan cuba pek subur furmon 3bulan. Skrg dah berjaya hamil. Tu pentingnya istiqomah. Kak hajar nak bantu smpai berjaya sampai jadi. Sebab tu kak hajar cadangkan 3botol terus utk 3bulan. Konsisten. .
.
#penantianjadirealiti
#istiqomah
#trbmarketing
#kelabcepatdanmudahhamil

    "Penantian liza 4thun lbh kak. Mslh tk tau sbb chck dktor,dktor ckap ok je semua tkda msalah pon. Mcm kak hajar ckp mgkn kesuburan liza rndah so ikut nasihat kak hajar ambil terus set furmon 3blan. Rezeki blan posa kak😭😭 gembira sgt2 smpai menangis smbil wsap akak ni huhu"
    Alhamdulillah excited kak hajar dengar... tgh2 masak wasap msok baca2 tgk cust Update berjaya hamil. 4 tahun penantian. Doktor ckp xde pape masalah. Ambil keputusan cuba pek subur furmon 3bulan. Skrg dah berjaya hamil. Tu pentingnya istiqomah. Kak hajar nak bantu smpai berjaya sampai jadi. Sebab tu kak hajar cadangkan 3botol terus utk 3bulan. Konsisten. .
    .
    #penantianjadirealiti
    #istiqomah
    #trbmarketing
    #kelabcepatdanmudahhamil

    4 0 28 May, 2017
    "Assalamualaikum sis,Alhamdulillah sy dh hamil. Penantian sya nk dpat zuriat sthun lbih Sya ada msalah segugut yg terok dan keputihan. Sejak guna furmon ni alhamdulillah keputihan pown dh beransur ilang, Sya guna furmon x abis 1 btol ag Dan sya guna furmon x sampai sbln dh lekat Syukur alhamdulillah rezeki bulan ramadhan" - siti, sabah -

Yang masih menanti dan hampir putus asa ikhtiar lah dgn furmon . Insyaallah dgn sapuan yg konsisten pasti berjaya. Istiqomah dan yakin. 
#penantianjadirealiti 
#ikhtiarhamil
#usahasehabisboleh 
#istiqomah 
#trbmarketing 
#kelabcepatdanmudahhamil 
#codmelaka

    "Assalamualaikum sis,Alhamdulillah sy dh hamil. Penantian sya nk dpat zuriat sthun lbih Sya ada msalah segugut yg terok dan keputihan. Sejak guna furmon ni alhamdulillah keputihan pown dh beransur ilang, Sya guna furmon x abis 1 btol ag Dan sya guna furmon x sampai sbln dh lekat Syukur alhamdulillah rezeki bulan ramadhan" - siti, sabah -

    Yang masih menanti dan hampir putus asa ikhtiar lah dgn furmon . Insyaallah dgn sapuan yg konsisten pasti berjaya. Istiqomah dan yakin.
    #penantianjadirealiti
    #ikhtiarhamil
    #usahasehabisboleh
    #istiqomah
    #trbmarketing
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #codmelaka

    2 0 13 June, 2017
    Salam sy dh hamil. Alhamdulillah, mmg ni yg amy dgn husband tunggu2. Lepas amy gugur blan 2 lepas. Dah 5 blan penantian, kalau tak blan 2 lagi dah pregnant tpi takdak rezeki, lepas gugur tu amy try sapu furmon sampai la skrg. Tp skip2 jgk,  kadang2 terlupa. Amy guna furmon shj. Sbb amy ni period tak teratoq sama, Terima kasih sbb kenalkan dgn furmon. - amy, pulau pinang
.
.
#penantianjadirealiti
#usahasehabisboleh 
#istiqomah 
#trbmarketing 
#kelabcepatdanmudahhamil 
#codmelaka

    Salam sy dh hamil. Alhamdulillah, mmg ni yg amy dgn husband tunggu2. Lepas amy gugur blan 2 lepas. Dah 5 blan penantian, kalau tak blan 2 lagi dah pregnant tpi takdak rezeki, lepas gugur tu amy try sapu furmon sampai la skrg. Tp skip2 jgk, kadang2 terlupa. Amy guna furmon shj. Sbb amy ni period tak teratoq sama, Terima kasih sbb kenalkan dgn furmon. - amy, pulau pinang
    .
    .
    #penantianjadirealiti
    #usahasehabisboleh
    #istiqomah
    #trbmarketing
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #codmelaka

    3 0 13 June, 2017
    Hebat seorang wanita kerana sifat penyabarnya.. Kak hajar tabik spring kat sorg akk nih! .
Penantian selama 8 tahun masalah period tak teratur. Saya diuji pelbagai ujian dan penuh dengan dugaan. Yang tidak dapat diterima dengan kata2 cacian orang. Tapi dengan izin Allah, Allah temukan saya dengan Furmon nano cream. Alhamdullilah berkat doa dan kesabaran. Penantian 8 tahun kini menjadi realiti. Terima kasih pada Konsultan Furmon sebab yakinkan saya dan banyak bagi kata2 semangat untuk saya tanpa putus asa. Terima kasih asbab Furmon telah dipermudahkan. Furmon very2 good
-Puan Shakirah, Kedah-
.
Penantian 8 tahun yang penuh onak berduri! Hinaan dan Perli dari orang sekeliling.. Kini, seorang anak solehah telah pun lahir di muka bumi nie.. Namanya <3 Nur Khaleesya Sofea...
.
Tahniah Puan Sakirah dari Kedah,aidilfitri kali ni paling bermakna dengan kehadiran zuriat sulong setelah menanti 8thn.
Berkat doa dan usaha tanpa putus asa...
Alhamdullilah asbabkan furmon penantian jadi realiti...
Alhamdullilah raya bertiga tahun ni...
.
.
#TRB #penantianjadirealiti #kelabcepatdanmudahhamil #furmonsapusapuhamil #ttcmalaysia #berjayahamil #babyfurmon

    Hebat seorang wanita kerana sifat penyabarnya.. Kak hajar tabik spring kat sorg akk nih! .
    Penantian selama 8 tahun masalah period tak teratur. Saya diuji pelbagai ujian dan penuh dengan dugaan. Yang tidak dapat diterima dengan kata2 cacian orang. Tapi dengan izin Allah, Allah temukan saya dengan Furmon nano cream. Alhamdullilah berkat doa dan kesabaran. Penantian 8 tahun kini menjadi realiti. Terima kasih pada Konsultan Furmon sebab yakinkan saya dan banyak bagi kata2 semangat untuk saya tanpa putus asa. Terima kasih asbab Furmon telah dipermudahkan. Furmon very2 good
    -Puan Shakirah, Kedah-
    .
    Penantian 8 tahun yang penuh onak berduri! Hinaan dan Perli dari orang sekeliling.. Kini, seorang anak solehah telah pun lahir di muka bumi nie.. Namanya <3 Nur Khaleesya Sofea...
    .
    Tahniah Puan Sakirah dari Kedah,aidilfitri kali ni paling bermakna dengan kehadiran zuriat sulong setelah menanti 8thn.
    Berkat doa dan usaha tanpa putus asa...
    Alhamdullilah asbabkan furmon penantian jadi realiti...
    Alhamdullilah raya bertiga tahun ni...
    .
    .
    #TRB #penantianjadirealiti #kelabcepatdanmudahhamil #furmonsapusapuhamil #ttcmalaysia #berjayahamil #babyfurmon

    6 0 18 June, 2017
    #testimonihamilfurmon "Sy guna produk sekali jer sy beli...lps guna lebih kurang 2bln...awal bln 7 sy diberitahu sy pregnant, Sblom ni sy ada cyst selama 4thn.Sy dah kawin 2 thun.Kawan kenalkan produk ni awal tahun ni..tu yg cuba, Bln 6 sy ada check up dgn Dr gynae di tempat sy..lepas scan..Dr tu ckp sy punya cyst semakin mengecil. Sekarang hamil 15 minggu Alhamdullilah" -roshidah, muar-
.
.
#penantianjadirealiti
#ttcsisters
#kelabcepatdanmudahhamil
#TRBMarketing
#trbboleh ----------------------------------------------
Mahu ikhtiar hamil 
Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar 
Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar 
Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar

    #testimonihamilfurmon "Sy guna produk sekali jer sy beli...lps guna lebih kurang 2bln...awal bln 7 sy diberitahu sy pregnant, Sblom ni sy ada cyst selama 4thn.Sy dah kawin 2 thun.Kawan kenalkan produk ni awal tahun ni..tu yg cuba, Bln 6 sy ada check up dgn Dr gynae di tempat sy..lepas scan..Dr tu ckp sy punya cyst semakin mengecil. Sekarang hamil 15 minggu Alhamdullilah" -roshidah, muar-
    .
    .
    #penantianjadirealiti
    #ttcsisters
    #kelabcepatdanmudahhamil
    #TRBMarketing
    #trbboleh ----------------------------------------------
    Mahu ikhtiar hamil
    Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar
    Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar
    Whatsapp ke 019.676.4236 kak hajar

    4 0 21 September, 2017