#kelanajaya Instagram Photos & Videos

kelanajaya - 225.4k posts

    "10 TIPS EXPRESS KURUS PALING MUDAH. YANG NO9️⃣ TU RAMAI TAU TAPI TAKBOLEH BUAT!
.
Sebenarnya ramai yang taktau nak kurus tu sebenarnya mudah sangat. Kay Cuba 🔟Tips Kurus ni, insyaAllah sesuai jugak untuk ibu menyusukan anak dan yg nak #kurusselepasbersalin
.
1- Sarapan overnight oats; Elakkan nasi lemak, roti canai kuah banjir, nasi/bihun/mee goreng, teh tarik dan typical Malaysian breakfast. Makanan ini tinggi kalori, tinggi gula dan tinggi lemak
.
2- Snack buah waktu pagi dan petang. Sebiji epal/pear/oren 👍🏻Boleh tukar2 ikut citarasa masing2
.
3- Lunch nasi berlauk; #sukusukuseparuh nasi segenggam dan cara masak healthy rebus, panggang, kukus
.
4-Stop minum air manis, air manis ada kalori, gula dan possibility gemuk air jika kurang air dalam badan
.
5-Jangan skip makan/berlapar, boleh ambil 3 bj kurma/7 bj almond
.
6-Ambik green tea, baik untuk penghadaman dan detox
.
7-Banyakkan bergerak/kekal aktif; naik turun tangga, park kereta jauh sikit boleh jalan kaki dan target 10,000 langkah
.
8-Lebihkan ambil ikan drpd ayam, tak semestinya ikan mahal, kembung pun okay. Ikan lebih rendah kalori, rendah lemak, dan tinggi protein
.
9- Inform kawan2 dan family yg korang nak turunkan berat. Sebab apa, bila diorang tau insyaAllah takkan ada lagi ‘diet tak jadi ’ sebab ajakan, ejekan drpd surrounding yg menghasut dan belanja ntah pape. .
.
10- Target air kosong 3L sehari, nak2 cuaca tak berapa bagus ni, jerebu dan terlalu panas. 4L pun okay 👌🏻
.
Simple kan...Okay no9️⃣ tu penting tau! Kalau rasa2 tak leh buat sendiri, perlukan support, click link do bio. Untuk yg serous nak kurus & nak support group sahaja. Tag member korang yg nak kurus kat komen dibawah.
.
Coach min 📲 +6019 4944046 👉 klik link di bio coach untuk details program. . .
.
#kurussihat #tipskuruscepat #healthymealplan #kurusmudah #azamtahunbaru #kualalumpur #obesiti #negaraku #tipsdiet #makansedap  #kualalumpur #brunei #malaysia #sabah #sarawak 
#kelanajaya #petalingjaya #damansarautama
○#teamckrosliza
○#kurussihat
○#sihatcantik
○#coachingonline
○#dietsihat
○#jomkurus
○#tipkurusmudah
○#tipkuruscepat
○#cabarankurus
○#dietkirakalori
○#kurustanpalapar
○#kalorimakan

    "10 TIPS EXPRESS KURUS PALING MUDAH. YANG NO9️⃣ TU RAMAI TAU TAPI TAKBOLEH BUAT!
    .
    Sebenarnya ramai yang taktau nak kurus tu sebenarnya mudah sangat. Kay Cuba 🔟Tips Kurus ni, insyaAllah sesuai jugak untuk ibu menyusukan anak dan yg nak #kurusselepasbersalin
    .
    1- Sarapan overnight oats; Elakkan nasi lemak, roti canai kuah banjir, nasi/bihun/mee goreng, teh tarik dan typical Malaysian breakfast. Makanan ini tinggi kalori, tinggi gula dan tinggi lemak
    .
    2- Snack buah waktu pagi dan petang. Sebiji epal/pear/oren 👍🏻Boleh tukar2 ikut citarasa masing2
    .
    3- Lunch nasi berlauk; #sukusukuseparuh nasi segenggam dan cara masak healthy rebus, panggang, kukus
    .
    4-Stop minum air manis, air manis ada kalori, gula dan possibility gemuk air jika kurang air dalam badan
    .
    5-Jangan skip makan/berlapar, boleh ambil 3 bj kurma/7 bj almond
    .
    6-Ambik green tea, baik untuk penghadaman dan detox
    .
    7-Banyakkan bergerak/kekal aktif; naik turun tangga, park kereta jauh sikit boleh jalan kaki dan target 10,000 langkah
    .
    8-Lebihkan ambil ikan drpd ayam, tak semestinya ikan mahal, kembung pun okay. Ikan lebih rendah kalori, rendah lemak, dan tinggi protein
    .
    9- Inform kawan2 dan family yg korang nak turunkan berat. Sebab apa, bila diorang tau insyaAllah takkan ada lagi ‘diet tak jadi ’ sebab ajakan, ejekan drpd surrounding yg menghasut dan belanja ntah pape. .
    .
    10- Target air kosong 3L sehari, nak2 cuaca tak berapa bagus ni, jerebu dan terlalu panas. 4L pun okay 👌🏻
    .
    Simple kan...Okay no9️⃣ tu penting tau! Kalau rasa2 tak leh buat sendiri, perlukan support, click link do bio. Untuk yg serous nak kurus & nak support group sahaja. Tag member korang yg nak kurus kat komen dibawah.
    .
    Coach min 📲 +6019 4944046 👉 klik link di bio coach untuk details program. . .
    .
    #kurussihat #tipskuruscepat #healthymealplan #kurusmudah #azamtahunbaru #kualalumpur #obesiti #negaraku #tipsdiet #makansedap #kualalumpur #brunei #malaysia #sabah #sarawak
    #kelanajaya #petalingjaya #damansarautama
    #teamckrosliza
    #kurussihat
    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan

    3 0 1 hour ago
    Ini  antara healthy snacking kami selain daripada pisang dan kurma semasa coach training dua hari lepas. Tangan kering sikit maybe kurang minum air fokus sangat dekat training. ⠀
😍😍😍⠀
.⠀
Korang snacking pagi apa tu hari ni? Cuba comment dibawah.⠀
.⠀
Kami nak cari 10 orang lagi yang serius nak turunkan berat badan dengan sihat dan selamat tanpa guna jamu pada bulan September ini.⠀
.⠀
Klik link di bio ig @shazlia_fittrainer sekarang. ⠀
.⠀
Coach ShazLia⠀
Whatsapp 019-5255180⠀
Kurus Fit Online Coaching

    Ini antara healthy snacking kami selain daripada pisang dan kurma semasa coach training dua hari lepas. Tangan kering sikit maybe kurang minum air fokus sangat dekat training. ⠀
    😍😍😍⠀
    .⠀
    Korang snacking pagi apa tu hari ni? Cuba comment dibawah.⠀
    .⠀
    Kami nak cari 10 orang lagi yang serius nak turunkan berat badan dengan sihat dan selamat tanpa guna jamu pada bulan September ini.⠀
    .⠀
    Klik link di bio ig @shazlia_fittrainer sekarang. ⠀
    .⠀
    Coach ShazLia⠀
    Whatsapp 019-5255180⠀
    Kurus Fit Online Coaching

    5 1 1 hour ago
    Siapa nak... cepat cepat pre-order sekarang.

Take note ye, ni LIMITED EDITION. Stok terhad. Dah habis, tak muncul lagi ye.

Baunya... macam bubble gum yang kita dok suka kunyah zaman kanak-kanak riang dulu. Suka bau tu. Apa lagi, jom grab sekarang. Hanya RM65 untuk 200ml.

http://www.wasap.my/60133307327/BMLimitedEdition

#SisfelTitanium #BodyMist #AziRazak

    Siapa nak... cepat cepat pre-order sekarang.

    Take note ye, ni LIMITED EDITION. Stok terhad. Dah habis, tak muncul lagi ye.

    Baunya... macam bubble gum yang kita dok suka kunyah zaman kanak-kanak riang dulu. Suka bau tu. Apa lagi, jom grab sekarang. Hanya RM65 untuk 200ml.

    http://www.wasap.my/60133307327/BMLimitedEdition

    #SisfelTitanium #BodyMist #AziRazak

    2 3 2 hours ago
    Bau yang sweet sangat sesuai dengan namanya Sweet Heart.
.
Hanya RM39 dan free postage.
.
http://www.wasap.my/60133307327/BMSweetHeart
.
#AziRazak

    Bau yang sweet sangat sesuai dengan namanya Sweet Heart.
    .
    Hanya RM39 dan free postage.
    .
    http://www.wasap.my/60133307327/BMSweetHeart
    .
    #AziRazak

    5 4 2 hours ago
    Kalau nak tahu acar buah #MoqMeq ni masaknya lama tau. Bukan apa, kalau masak kejap sangat nanti tak ummpphhh lah rasanya.
.
#AcarBuah #AziRazak

    Kalau nak tahu acar buah #MoqMeq ni masaknya lama tau. Bukan apa, kalau masak kejap sangat nanti tak ummpphhh lah rasanya.
    .
    #AcarBuah #AziRazak

    6 2 2 hours ago
    Tahukah anda bahawa Bacopa Monnieri ini telah lama digunakan dalam perubatan Ayurveda bagi merawat penyakit atau disorder yang berkaitan dengan otak?
.
Ekstrak Bacopa sebenarnya telah terbukti berfungsi sebagai pelega tekanan semulajadi dengan membantu tubuh untuk mengendali dengan lebih baik serta menyesuaikan diri dengan punca tekanan harian kita
.
Selain sifat anti-depresi dan anti-anxiety, ia juga sangat berkesan dalam merangsangkan otak supaya dapat proses dan mengingat maklumat dengan lebih pantas dan cepat
.
Dalam Kopi Ratu juga mengandungi ekstrak Bacopa Monnieri yang mencukupi supaya dapat membantu kita wanita mempunyai minda yang sentiasa fokus dan cerdas
.
#jrminfo #jrmfeedback
#kelanajaya#petalingjaya#Jamuratumalayakj

Jamu Ratu Malaya - KJ
Pengendar sah produk
Jamu Ratu Malaya
WhatsApp Kami 👇👇👇
www.wasap.my/60173788108
www.wasap.my/60162125105

    Tahukah anda bahawa Bacopa Monnieri ini telah lama digunakan dalam perubatan Ayurveda bagi merawat penyakit atau disorder yang berkaitan dengan otak?
    .
    Ekstrak Bacopa sebenarnya telah terbukti berfungsi sebagai pelega tekanan semulajadi dengan membantu tubuh untuk mengendali dengan lebih baik serta menyesuaikan diri dengan punca tekanan harian kita
    .
    Selain sifat anti-depresi dan anti-anxiety, ia juga sangat berkesan dalam merangsangkan otak supaya dapat proses dan mengingat maklumat dengan lebih pantas dan cepat
    .
    Dalam Kopi Ratu juga mengandungi ekstrak Bacopa Monnieri yang mencukupi supaya dapat membantu kita wanita mempunyai minda yang sentiasa fokus dan cerdas
    .
    #jrminfo #jrmfeedback
    #kelanajaya #petalingjaya #Jamuratumalayakj

    Jamu Ratu Malaya - KJ
    Pengendar sah produk
    Jamu Ratu Malaya
    WhatsApp Kami 👇👇👇
    www.wasap.my/60173788108
    www.wasap.my/60162125105

    1 0 4 hours ago
    Assalamualaikum
.
Morning Morning .
Hari ni ada #makanmakan ke kat office? .
Haaaa #PromoMerdeka #MamasabBakery dah start 🥳🤩
.
Standard price satu item RM40 tapi tapi tapi sebab #MamaSabrina bermurah hati untuk #MamasabLovers , Mama bagi special price untuk korang setiap satu hanya 
RM31.80
RM31.80
RM31.80
sahaja 😱😱😱😱😱😱
.
Bestnya makan sedap, murah plak tu 😋🤭🤪
.
Whatsapp Iqa ok 0172501724 . Ada link di profile boleh terus whatsapp Iqa untuk order & delivery terus pada hari yang sama (Opss kecuali AHAD ya awak)🤗.

    Assalamualaikum
    .
    Morning Morning .
    Hari ni ada #makanmakan ke kat office? .
    Haaaa #PromoMerdeka #MamasabBakery dah start 🥳🤩
    .
    Standard price satu item RM40 tapi tapi tapi sebab #MamaSabrina bermurah hati untuk #MamasabLovers , Mama bagi special price untuk korang setiap satu hanya
    RM31.80
    RM31.80
    RM31.80
    sahaja 😱😱😱😱😱😱
    .
    Bestnya makan sedap, murah plak tu 😋🤭🤪
    .
    Whatsapp Iqa ok 0172501724 . Ada link di profile boleh terus whatsapp Iqa untuk order & delivery terus pada hari yang sama (Opss kecuali AHAD ya awak)🤗.

    0 2 6 hours ago

Top #kelanajaya posts

    🌺 #AUGUST SPECIAL OFFER, #FREE #UPAH SEMUA DESIGN, + #LESS RM5/g 😱
.
🔥TRADE IN VIP RM177/g (14%)🔥
.
Hai Assalamualiakum sis 🌸
.
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
.
🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
✅ stm bangi ✅
.
👉OPERATION HOURS👈
✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
KECUALI ISNIN
.
👉LOCATION WAZE :👈
✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
.
👉Landmark👈
Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
.
👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
.
p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
. 
#sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
#emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    🌺 #AUGUST SPECIAL OFFER, #FREE #UPAH SEMUA DESIGN, + #LESS RM5/g 😱
    .
    🔥TRADE IN VIP RM177/g (14%)🔥
    .
    Hai Assalamualiakum sis 🌸
    .
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
    .
    🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
    ✅ stm bangi ✅
    .
    👉OPERATION HOURS👈
    ✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
    ✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
    KECUALI ISNIN
    .
    👉LOCATION WAZE :👈
    ✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
    .
    👉Landmark👈
    Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
    .
    👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    .
    p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
    Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
    .
    #sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
    #emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    1,095 27 18 August, 2019
    🌺 #AUGUST SPECIAL OFFER, #FREE #UPAH SEMUA DESIGN, + #LESS RM5/g 😱
.
🔥TRADE IN VIP RM177/g (14%)🔥
.
Hai Assalamualiakum sis 🌸
.
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN GANTUNG LOVE 😱
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN GANTUNG LOVE 😱
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN GANTUNG LOVE 😱
.
🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
✅ stm bangi ✅
.
👉OPERATION HOURS👈
✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
KECUALI ISNIN
.
👉LOCATION WAZE :👈
✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
.
👉Landmark👈
Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
.
👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
.
p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
. 
#sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
#emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    🌺 #AUGUST SPECIAL OFFER, #FREE #UPAH SEMUA DESIGN, + #LESS RM5/g 😱
    .
    🔥TRADE IN VIP RM177/g (14%)🔥
    .
    Hai Assalamualiakum sis 🌸
    .
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN GANTUNG LOVE 😱
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN GANTUNG LOVE 😱
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN GANTUNG LOVE 😱
    .
    🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
    ✅ stm bangi ✅
    .
    👉OPERATION HOURS👈
    ✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
    ✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
    KECUALI ISNIN
    .
    👉LOCATION WAZE :👈
    ✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
    .
    👉Landmark👈
    Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
    .
    👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    .
    p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
    Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
    .
    #sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
    #emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    1,033 21 16 August, 2019
    Temui HARGA EMAS TERMURAH yang anda akan dapat dengan FREE UPAH !! @emas_stmbangisentral
.
Saya suke membeli dekat sini, compare dgn kedai lain dgn best dan boleh nego lagi, staff pun sume sgt friendly - Puan Adaa
.
Emas tengah naik tapi STM ni sentiasa termurah di pasaran, sy memang pelanggan setia emas sri tanah merah ni.. hehe - Puan Hasnaa
.
EMAS 916 DENGAN HARGA TERMURAH DI PASARAN ❗❗❗
.
Kedai Emas Sri Tanah Merah BANGI menawarkan SEMUA DESIGN LATEST dengan FREE UPAH !!!
.
Anda mesti pernah alami masalah di bawah?
.
✘TAK JUMPA EMAS MURAH
✘TAK JUMPA EMAS YANG TAWARKAN FREE UPAH
✘BOSAN ASYIK KENA BAYAR UPAH MASA BELI EMAS
.
Bagi yang selalu alami masalah di atas.. Jangan tunggu lama-lama...untuk selesaikan..grab promosi ni cepat-cepat..
.
➽Apa yang STM Bangi tawarkan?
.
✔ EXCLUSIVE & HOT DESIGN
✔ FREE UPAH
✔ FREE EXCLUSIVE GIFTS
✔ LAYANAN MEMUASKAN !
✔ TRADE IN VIP TINGGI #RM177/G
.
.
🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
✅ stm bangi ✅
.
👉OPERATION HOURS👈
✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
KECUALI ISNIN
.
👉LOCATION WAZE :👈
✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
.
👉Landmark👈
Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
.
👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
.
p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
. 
#sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
#emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    Temui HARGA EMAS TERMURAH yang anda akan dapat dengan FREE UPAH !! @emas_stmbangisentral
    .
    Saya suke membeli dekat sini, compare dgn kedai lain dgn best dan boleh nego lagi, staff pun sume sgt friendly - Puan Adaa
    .
    Emas tengah naik tapi STM ni sentiasa termurah di pasaran, sy memang pelanggan setia emas sri tanah merah ni.. hehe - Puan Hasnaa
    .
    EMAS 916 DENGAN HARGA TERMURAH DI PASARAN ❗❗❗
    .
    Kedai Emas Sri Tanah Merah BANGI menawarkan SEMUA DESIGN LATEST dengan FREE UPAH !!!
    .
    Anda mesti pernah alami masalah di bawah?
    .
    ✘TAK JUMPA EMAS MURAH
    ✘TAK JUMPA EMAS YANG TAWARKAN FREE UPAH
    ✘BOSAN ASYIK KENA BAYAR UPAH MASA BELI EMAS
    .
    Bagi yang selalu alami masalah di atas.. Jangan tunggu lama-lama...untuk selesaikan..grab promosi ni cepat-cepat..
    .
    ➽Apa yang STM Bangi tawarkan?
    .
    ✔ EXCLUSIVE & HOT DESIGN
    ✔ FREE UPAH
    ✔ FREE EXCLUSIVE GIFTS
    ✔ LAYANAN MEMUASKAN !
    ✔ TRADE IN VIP TINGGI #RM177/G
    .
    .
    🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
    ✅ stm bangi ✅
    .
    👉OPERATION HOURS👈
    ✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
    ✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
    KECUALI ISNIN
    .
    👉LOCATION WAZE :👈
    ✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
    .
    👉Landmark👈
    Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
    .
    👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    .
    p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
    Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
    .
    #sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
    #emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    1,052 36 8 August, 2019
    💎 SPECIAL OFFER SEMPENA AIDIL ADHA TINGGAL BEBERAPA HARI JE LAGI‼️‼️‼️
.
💎 STM TUTUP #CUTI #RAYA HAJI Bermula 10/8 #SABTU - 14/8 #RABU 💎
.
TAWARAN HARGA KORBAN, HARGA TERMURAH DARI PASARAN 😱
🔥 RM190/g FREE UPAH SEMUA DESIGN🔥
🔥TRADE IN VIP RM165/g (14%)🔥
.
INDAHNYA KALAU BERAYA DENGAN EMAS BARU + OFFER best ni‼️‼️
.
DISKAUN Cincin Permata untuk bakal pengantin 30% 💎
.
EXCLUSIVE FREE GIFT
.
🔥FREE UPAH
🔥FREE CUCI EMAS LAMA
🔥FREE CUSTOMADE GIFT BY STM(PEMBELIAN RM5K ke atas)
.
+ Kemungkinan Harga di jual selepas Raya AidilAdha lebih tinggi (Rm200+) dari yg Sekarang ye sis,
.
JOM PAKAT MAI, AJAK FAMILY & KAWAN2 😘😘😘 ‼️‼️
.
.
👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
.
p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
. 
#sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang
#emas #emas916 #promosi #viral #murah #raya #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    💎 SPECIAL OFFER SEMPENA AIDIL ADHA TINGGAL BEBERAPA HARI JE LAGI‼️‼️‼️
    .
    💎 STM TUTUP #CUTI #RAYA HAJI Bermula 10/8 #SABTU - 14/8 #RABU 💎
    .
    TAWARAN HARGA KORBAN, HARGA TERMURAH DARI PASARAN 😱
    🔥 RM190/g FREE UPAH SEMUA DESIGN🔥
    🔥TRADE IN VIP RM165/g (14%)🔥
    .
    INDAHNYA KALAU BERAYA DENGAN EMAS BARU + OFFER best ni‼️‼️
    .
    DISKAUN Cincin Permata untuk bakal pengantin 30% 💎
    .
    EXCLUSIVE FREE GIFT
    .
    🔥FREE UPAH
    🔥FREE CUCI EMAS LAMA
    🔥FREE CUSTOMADE GIFT BY STM(PEMBELIAN RM5K ke atas)
    .
    + Kemungkinan Harga di jual selepas Raya AidilAdha lebih tinggi (Rm200+) dari yg Sekarang ye sis,
    .
    JOM PAKAT MAI, AJAK FAMILY & KAWAN2 😘😘😘 ‼️‼️
    .
    .
    👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    .
    p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
    Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
    .
    #sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang
    #emas #emas916 #promosi #viral #murah #raya #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    781 24 28 July, 2019
    🕋 #LAST #WEEKEND #SEBELUM CUTI AIDIILADHA sis 😱
.
💎 STM TUTUP #CUTI #RAYA HAJI Bermula 10/8 #SABTU - 14/8 #RABU💎
.
🔥 RM190/g FREE UPAH SEMUA DESIGN🔥
🔥TRADE IN VIP RM165/g (14%)🔥
.
Hai Assalamualiakum sis 🌸
.
🔥NEW ARRIVALS 😍 BANGLE 😱
🔥NEW ARRIVALS 😍 BANGLE 😱
🔥NEW ARRIVALS 😍 BANGLE 😱
.
🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
✅ stm bangi ✅
.
👉OPERATION HOURS👈
✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
KECUALI ISNIN
.
👉LOCATION WAZE :👈
✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
.
👉Landmark👈
Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
.
👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
.
p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
. 
#sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
#emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    🕋 #LAST #WEEKEND #SEBELUM CUTI AIDIILADHA sis 😱
    .
    💎 STM TUTUP #CUTI #RAYA HAJI Bermula 10/8 #SABTU - 14/8 #RABU💎
    .
    🔥 RM190/g FREE UPAH SEMUA DESIGN🔥
    🔥TRADE IN VIP RM165/g (14%)🔥
    .
    Hai Assalamualiakum sis 🌸
    .
    🔥NEW ARRIVALS 😍 BANGLE 😱
    🔥NEW ARRIVALS 😍 BANGLE 😱
    🔥NEW ARRIVALS 😍 BANGLE 😱
    .
    🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
    ✅ stm bangi ✅
    .
    👉OPERATION HOURS👈
    ✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
    ✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
    KECUALI ISNIN
    .
    👉LOCATION WAZE :👈
    ✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
    .
    👉Landmark👈
    Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
    .
    👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    .
    p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
    Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
    .
    #sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
    #emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    927 32 3 August, 2019